ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש מפרט טוב למחשב בייתי במחיר סביר (עד 2,000 ש"ח) עם מעבד מסדרת i. צריך רק מחשב ללא ציוד היקפי או מסך. המחשב הוא לשימוש בייתי, לגלישה, אופיס והורדת סרטים. (עדיף עם מערכת הפעלה) תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מחשב למשחקים הכי כבדים ברזולוציות הכי גבוהות CRISYS 2 וכו' הרעיון הוא לבנות מערכת לתלת מימד במשחקים סרטים וכו' למערכת הזאת אני מוסיף את הטיונר של nvidia ויוצאת לי מערכת תלת מימדית אני קונה אותה מנועה מחשבים סומך עליהם ורציתי להתייעץ עם אנשים מקצוענים כמוכם. השקט הכי חשוב! 10 אפשרות גמישות בתקציב ואופצייה למערך sli בעתיד לא מחייב אין צורך בשום ציוד היקפי אין צורך באוברקלוק ואין צורך בצורב ודיסק קשיח תקציב מקסימלי 9000 עדיף שיהיו כמה שיותר הצעות ואופציות תודה רבה לכם באמת. AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 1530 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System 265 Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 2450 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד E8400 כרטיס מסך ATI 4800 HD 512 MB זיכרונות 4 ג'יגה סמסונג 800 MHZ הרדיסקים 1 500 GB ועוד אחד 320 GB כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על הלוח. לוח אם ASUS P5Q. המחשב בן שנה+ החלקים עם אחריות ל3 שנים. אני מעוניין למכור , איזה מחיר ריאלי לבקש? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אנחנו לפני ממש קנייה של מחשב למשחקים..במחיר לא קטן ..אנחנו צריכים לדעת אם יש מה לשפר או לשנות כמובן תוספת של סכום 300 יותר והאם זה משתלם. המפרט : Intel Core 2 Q8400 QUAD 2.66 GHz אני רוצה להחליף ל: INTEL CORE I5-750 8M CACHE 2.66 ASUS P5G41T DDR3 1333 4GB (2GBx2) KINGSTON WD DIGITAL 320 16 MB 7200 ATI REDEON HD 5770 ספק Huntkey 550W Extreme power SLI ready
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המפרט הוא למטרות אינטרנט אופיס, וסרטים. רמת שקט צריכה להיות בסביבות 6(1-10) מסך 22 עכבר ומקלדת אלחוטיים זה המפרט שהרכבתי: http://tms.co.il/preview/spec/v2k4crwx האם יש טעם ללקחת DDR3?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
זה תפריט שלקחתי מ KSP תגידו מה אתם חושבים, מצורף בתפריט מערכת הפעלה אבל אני מוריד את הסכום הזה אני אשמח אם תעברו את על תפריט ותוכלו לשפר אותו או להמליץ לי על חלקים אחרים. אשפר במקום ה 480 שקל על המערכת הפעלה, להכניס רמקולים תודה לכולם Core i5 750, 2.66 GHz , s1156, 8MB Tray ----680---אינטל למעבד אם לוח GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7 , Intel P55 ,DDR3 2200 , 2xPCI-E ---935--זכרונות DDR III 1600 Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel --1575--מסך כרטיסי Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E --450--קשיחים דיסקים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX --130--צורבים LG DVDRW GH24NS x24 Black SATA (Oem) --65--קירור וגופי מאוורר…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש במקום המחשב הגוסס שלי... המחשב יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ומשחקים. גודל המסך לא הכי חשוב לי אז אני מוכן להתפשר בעניין הזה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אנא ממכם אנשי צוות היכולים לעזור בבניית מפרט או הצעות רלונטיות אחרות
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהמחשב של אמא שלי עושה לה בעיות. הוא מתחמם מאוד ופשוט נכבה לבד. מדובר על דגם DV4 של HP. אם מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Asus שקניתי לפני 4 חודשים בערך.. לפני כמה ימים העברתי קבצים ממחשב ברשת ביתית קווית ממחשב של אחותי אל המחשב שלי.. ובאמצע התהליך המסך הפך לכחול עם המון כתוביות בלבן, ולאחר מכן הוא כבה. אחרי שהוא עשה ריסט הופיע לי כתובית עוד בביוס שאומרת SATA Port1 Device Error Press F1 to Resume למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ואם אוכל לתקן את המצב בלי לסכן את הקבצים על ההארדיסק שלי! תודההה..
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל עם הפורמט של הפורום ואפרט עוד בהמשך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הקלטות ביתיות של גיטרה קלידים ושירה בעיקר, ומידי. כמו כן גם תוכנת התיווי Finale על שימושי המידי שלה. לא לצרכי פרנסה בשלב זה. כמן כן ישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושימו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד של ASUS מסידרת F5rl, אני מאמין שהוא יכול לסחוב את WIN 7 מבחינת חומרה. אך האם כל הקיצורים (כאילו כפתור ה FN + כפתור עם הפונקציה של ווליום)?[move]????[/move]
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים (אבל אני לא גיימר כ"כ), עריכת מוסיקה, פוטושופ, סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עכשיו מזדמן (בסופ"ש, חייל) אבל עוד מעט משתחרר אז תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים וישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם המחשב כל היום בלימודים, והעובדה שהוא יושב נמוך על השולחן מתחילה להפריע לי מאוד, אבל בגלל שאני מגיע ללימודים עם תיק בלבד אני לא יכול להיסחב עם מעמד בגודל מלא. לא חשבתי שיש מעמדים מתקפלים עד שבאיזה חנות ראיתי במקרה מעמד שמתקפל לגודל של שלט בערך - זה ממש קטן ויכול להיכנס לי לתיק! הבעיה שהוא נראה ממש זול ולא אמין ולא הייתי רוצה לראות את המחשב שלי נופל או נשבר בגלל חתיכת פלסטיק גרועה. השאלה שלי היא - האם אתם מכירים מעמדים מתקפלים ללפטופ - כאלה שאפשר לקפל בסוף היום ולשים בתיק? עדיפות - מעמד מבית אמין (כמו לוג'יטק) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים. אין צורך בציוד היקפי, אני אחבר אותו למסך Full HD.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב נייד 13" לאופיס ואינטרנט וכו', שימושים פשוטים. הבעיה שצריך שיהיה גם כונן אופטי, האם ניתן למצוא משהו במסגרת התקציב? ואם לא אז באיזו חריגה מדובר? המלצתי לו על נטבוק וכונן חיצוני, אבל הוא לא התלהב מהרעיון של להסתובב עם שני הדברים.. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טושיבה? …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב נייד מיני (10' ודומיו) לצורך חיבור למערכת הגברה חיצונית והשמעת מוזיקה (לא מגבר ביתי). האם איכות כרטיס הקול בניידים האלו מספיקה? האם ניתן לחבר אליהם כרטיס קול חיצוני? תודה!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, שמי רן, רציתי לדעת מה אתם אומרים על מפרט שהזמנתי מפנדה, אם יש משהו שכדאי לי להוסיף או כל דבר אחר אני אשמח לדעת.. אז למפרט: מעבד: ntel Core i7 860 Processor 2.80Ghz 8MB Cache BOX LGA 1156 1,495 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA III Model GP55AUD3 675 ש"ח זיכרונות: G.Skill 4GB Kit ECO DDR3 PC3-10666 1333MHZ 7-7-7-21 F3-10666CL7D-4GECO דיסק קשיח: Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black 450ש"ח + Intel 40GB SSD X25-V SATA II 2.5 SSDSA2MP040G2R5 (למערכת הפעלה שייתן BOOST לביצועים).. 645 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD5850 OC 1Gb DDR5 Hdmi Model GVR5850G1OC 1586 ש"ח כונן: SAMSUNG DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black …
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק למפרט מחשב ב2000 ש"ח ללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך 22 המשחקים שיופעלו הם Call Of Duty , gta ,need for speed כמובן כל המשחקים בגרסאות האחרונות שלהם תודה
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי אנשים ,יש לי שאלה קטנה , אני מתעסק לא מעט עם ניידים, שזה מגיעה לדרייברים, אני פשוט נגש לאתר היצרן ומוריד משם את האחרונים , ואז כבר נותן למערכת ההפעלה לעדכן עם יש חדש יותר ,אבל רציתי לדעת ,עם יש סיכון בהתקנה עצמית של דרייברים מעודכנים מאתר של יצרו החומרה ? נגיד שלכרטיס קול ,כרטיס מסך ,כרטיס רשת וכו' ? פשוט סוף סוף נראה שמצעתי את הגורם ל בעיות של ב BOXEE, התקנתי על נייד עם 4500MHD, ושם באותם קבצים שאני נתקל במסכים ירוקים וכו' ,שם עובד מעולה ,מישהוא יכול לתת תשובות לגבי זה ? *עדכון, טוב אחרי שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש (הכוונה לכל החבילה של ATI) הכל הסתדר אבל בכל מקרה תנו תגובות **טוב זה לא, חח שככתי שביטלתי את הפונקציה ב BOXEE, אז מה אתם אומרים? לעדכן ל 10…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. שמי כפיר והייתי רוצה להתייעץ עיכם בוגע למפרט מסויים שהרכבתי דרך אתר SKYPC: 1,701 לוח אם Asus P6X58D Premium 954 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe 1,177 זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 XMS3 540 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB 602 מארז ללא ספק Thermaltake Element G 767 ספק כח Thermaltake Toughpower 750W 204 קרור למעבד Thermaltake V1 AX 50 מבצע קיץ - הרכבת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח + בדיקות מאמץ סה"כ 7390 ש"ח. התייחסתי ליתרונות לוח האם, 3 זוגי סלוטים המאפשרים להפעיל את הזכרון הנ"ל. מה תוכלו להגיד לי על המפרט? בתודה כפיר
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-