עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, חבר מהעבודה ביקש עזרה בקניית מחשב למשחקים לבן שלו - ילד בן 9, משחק בWAR ROCK ובמשחקי פלאש למיניהם. גם אם הדרישות למשחקים אלה נמוכות - עדיין נשמח לממש את מסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שקל לא כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב?משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. WAR ROCK, CALL OF DUTY 4, משחקי פלאש ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. רזולוציה של המסך 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צרי…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by sbwolf,

המפרט כולל מסך 22 לפחות, סט אלחוטי ומערכת הפעלה. המפרט יקנה ב-iqpc, אנא הביאו לי את ההצעות משם. זה המפרט שהרכבתי אשמח לכל הערה או שינוי: מסך: [..] LG LCD 22" W2243T 5ms DVI FULL HD WIDE ₪877 מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 440 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪403 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 ₪319 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪266 כמות:1 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪110 מארז: [..] THERMALTAKE WING RS100 ( BLACK) VG1000BNS w/o PSU ₪200 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי ₪183 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪51…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by C991Now,

אהלן,אני מחפש מחשב נייד שעולה ארבע אלף שקל אני מעוניין במחשב הנייד הכי חזק שקיים בסכום הזה, אני רוצה להריץ עליו משחקים כמו NBA2K10 וכאלה NFS,המשחקים החדשים בקיצר אני מודע לזה שזה עדיין נייד אחרי הכל,מקווה שקיים אחד שם שמחזיק משחקים כאלה ב 4K תודה אבי

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. הזמנתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX 561.00 Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET 506.00 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 Cooler Master Elite 335 180.00 HEC 500TE-2WX 500W 263.00 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 95.00 הזכרון Transcend לא נמצא במלאי האם כדאי לחכות כשבוע וחצי עם המחשב עד שהזכרון יגיע מהספק או לקחת את הזכרון הבא 2x Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 במחיר זהה. או אולי ללכת על זכרון של חברה אחרת במחיר דומה. תודה מראש, שלומי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 570.00 ₪ Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM 365.00 ₪ SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe 820.00 ₪ Seasonic SS-400ET 400W 80+ Bronze - Bulk 260.00 ₪ GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AM3 490.00 ₪ AMD ATHLON II X4 635 2.9GHZ 95W 2MB AM3 BOX 550.00 ₪ CoolerMaster Elite 310 Blue NPS

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by eshatner,

הייי לכולם , אני בעקרון צריך מחשב חזק ומהיר אלו הדברים שחשובים לי : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi.. אני חשבתי על המחשב שמצורף למטה ,אשמח אם תתנו לי חוות דעת ואם אתם חושבים שיש דברים שכדאי להחליף או משהו אשמח לייעוץ. תודה מראש http://www.ufu.co.il/files/c6xm8lq71im8akuhc199.png

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  7. יש לי התלבטות בין 2 מפרטים שונים לגמריי . הנה הראשון : http://www.ufu.co.il/files/c6xm8lq71im8akuhc199.png וזה השני: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪771 לוח אם Biostar TA790GXE ₪434 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪367 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪529 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1486 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪107 כמות:1 מארז ללא ספק NZXT Lexa S ₪348 ספק כח Seasonic S12II 620W ₪375 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4468₪ מטרת המחשב : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, ברזולוציה של 1900X1200 בהגדרות גבוהות, ולסרטים . אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (9) , ולא יבוצע בו אוברקלוק . רצוי שהחנות תהיה מאיזור המרכז... אפשר לנצל את כל התקציב, ולהשתדל בלי חריגות של יותר מ 200 ש"ח . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by karbosilan,

היי, אני חדש בתחום המחשבים הניידים ולא יצא לי להכיר את השוק יותר מדי. אני מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים בעיקר ( Office, VS אולי ו Acrobat) וגם לצפיה בסרטים ( שתהיה לי אפשרות גם להריץ סרטי HD 720p/1080p בצורה חלקה). ואני בונה על מחשב שיספק אותי בשנתיים הקרובות לפחות. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, Karbosilan

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. זה המפרט, פשוט לא ניתן להעתיק אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= שינויים במפרט: כרטיס מסך אני אשנה ל Gforce 260. זיכרון אני אשנה ל 4GB של KINGSTON. אני שוקל לשדרג את הספק כח כמו שהם מציעים במפרט ל HEC 600W מחשש שהספק הנוכחי שם לא יעמוד בלחץ. לציין שאני לא מתכנן OC , אני לא רוצה לעבור את האיזור של ה 3000, והמחשב מיועד בין השאר גם למשחקים. לא מעוניין לרכוש מסך. כמו כן אני מעוניין לבצע רכישה היום. תודה רבה על כל העזרה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by P4laDiN,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד ל5.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה, עריכה, עבודה משרדית וכו- קצת מהכל ברמה בינונית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600 על 1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS, ספורט. ממש לא משהו כבד מבחינה גראפית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zvired123,

ניסיתי למצוא בעבור ה DELL XPS M1330 שהגיע במקור עם VISTA אז ניסיתי למצוא לו דרייברים ל XP ויש הרבה דרייברים שאני לא מוצא כמו (sigmatel sta c9228x @ intel 82801hbm (audio card וגם דרייברים אחרים. משהו יכול לעזור לי בזה? זה דחוף לי מאד תודה

13. טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. דגם Satellite L650-181 with black keyboard מעבד Intel® Core i3-330M (2.13 GHz) מערכת הפעלה Win7 64bit Home Premium מסך 39,6 cm / 15,6" HD 16:9 (1.366 x 768) TruBrite® HighBrightness LED דיסק קשיח 640 GB -drive rotation : 5,400 rpm זיכרון 2 GB DDR3 + 2 GB DDR3 (1.066MHz) כונן DVD Super Multi drive (Double Layer) כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator HD תקשורת אלחוטי Broadcom 802.11 b/g/n with Bluetooth V2.1 + EDR נתוני שמע HD Sound - Stereo Speaker סוללה lithium-ion -maximum life : up to 2h00min (Mobile Mark™ 2007) חיבורים VGA - HDMI - Muliti-in-1 Bridge Media Slot - LAN - 3 USB ports (one with eSATA) - VGA Web Camera + int. Microphone מידות 2,8 kg - 380 x 250 x 29/3…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by yuvaliat,

שלום מומחים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב Dell Latitude 6400. אני משתמש בו בעבודה כשאני מתחבר דרך מודם סלולרי, ובבית - דרך Router. בעבודה, המחשב עובד מצויין. בבית, בין אם אני משתמש ברשת האלחוטית, ובין אם אני מתחבר ל-Router בערת כבל רשת - המחשב מגיע ל-CPU של 100% ולא יורד. לא הצלחתי לאתר איזה process תופס את ה-CPU (לא ב-task-manager ולא בתוכנה שהורדתי בשם Process-Explorer). בבית - מחשב ביתי נוסף מחובר תמידית ל-Router ועובד מצויין. פרט נסיבתי - התופעה החלה לאחר שהעלתי את מהירות הגלישה בבית ל- 2.5Mb (מ-1.5). תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך. אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...) אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון. מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט. רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף. חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח). קיט של 4GB. מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 3…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני מחפש מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה (עבודה עם תוכנת קיובייס=הרצה של הרבה משימות במקביל) ברמת התחביב ולא ברמה מקצועית. בנוסף אני מעוניין להשתמש במחשב לצפייה באיכות פול אייץ' די 1080 על טלויזית LCD - אני רוצה להעביר חוט קבוע אליה מהמחשב. כמו כן, יש לי מסך מחשב 24 אינץ שגם אליו המחשב צריך להיות מחובר. אני קונה את החלקים דרך יבואן שיש לו את רוב החלקים שמשווקים בארץ, רוב הדברים שיש בZAP קיימים שם. אציין לגבי כל חלק מה קיים אצלם, ומבחינתי תוכלו להמליץ לי מZAP. מבחינת המחירים כדי להגיע לתקציב תבנו את המפרט לפי המחיר הנמוך ביותר בZAP של כל חלק שאתם בוחרים, מאחר והמקום שאני קונה ממנו הוא יבואן ולכן זול יותר מהחנויות. ובחלקים שציינתי את המחיר שלהם פשוט תכתבו את המחיר שציינתי במפרט. …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מעוניין במסך LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? מכל הבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mr Melada,

אהלן. שמתי עיני על המחשב הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736371&came=177&bid=true בהנחה שאציע עליו את המינימום, כלומר התקציב הוא 2500 ש"ח: האם יש איזה פגם במפרט שאני לא מוצא? משהו שסטנדרטי בלפטופים של ימנו שאין שם? האם Toshiba מומלצים בכללי? יש למישהו את הדגם הזה ויש לו פרטים להוסיף, לרעה או לטובה? וחשוב מכל- האם יש לכם המלצה על מחשב יותר טוב בטווח המחירים הזה? (עד 2550 מקסימום..) תו-דה!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  21. שלום חברים ושבוע טוב חבר מתכנן לקנות מחשב חדש - ללא ציוד הקפי או מסך רק BOX . השימושים הם משחקים ברזולוציה גבוהה (1200 על 1920 ) המסך הוא Samsung T240 . כמו כן שימוש בתוכנות גרפיות כגון : Photoshop , Illustrator , 3dmax . כמו כן נדרשת כניסה לכרטיסי SD בפרונט . רצוי מחנות איכותית שנותנת שירות טוב באיזור המרכז בתודה ובברכת שבוע טוב מיכאל .

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  22. העיסוק המרכזי הוא משחקים אבל גם אינטרנט וסרטים מצאתי שני מפרטים מה מבינהם עדיף ואיזה עוד הצעות יש? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej&cfm=837BB865 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  23. לאחר ששאלתי שאלה כללית, הנה דרישות ספציפיות יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי הפעם. אין לי הרבה מושג אז זה מה שהצלחתי לגבש נטבוק מיועד לנסיעה לכן קל וקטן (10-12 אינץ')- ישמש להעלאת סרטים דרך מצלמת וידאו (חיבור פייר וייר), גלישה אלחוטית ושיחות וידאו, וכתיבה ללימודים RAM מינימום 2 ג'יגה רזולוציה גבוהה למולטימדיה לפחות 2 USB ורצוי מאוד קורא כרטיסי זיכרון ו- fire wire bluetooth, כניסה של כבל רשת, חיבור ממש טוב לווי פיי סוללה לזמן ממושך. מצלמה ומיקרופון חשוב מאוד שיהיו טובים תקציב- עד 3500 חשוב שהיצרן יהיה אמין (מעדיפה דל אבל מוכנה לשמוע הצעות נוספות) http://ireland.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-inspiron-10/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-10&cs=ildhs1&s=dhs סדרה 10 (בל…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. היי אנשים , אני לא מוצא חוות דעת על הנייד ‏Compaq Presario Mini 311c-1110ej , האם הוא מספיק טוב להרצת windows 7+office ? ובכלל האם הוא נייד טוב ? האם ‏Asus Eee PC 1201N‎ שווה את העוד כמה מאות שקלים ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אכן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לרוב כן אני רוצה אותו לגיימינג * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני הולך לקנות 22 פול HD בקרוב אבל הייתי רוצה לחבר את המחשב עם HDMI בסלון לLCD בגודל 52 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כעיקרון אני לא יודע אבל אני רוצה שהוא יתאים לקרייסיס 2 שעתיד לצאת בדצמבר * לאילו הגדרות …

• 8 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.