עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט, פשוט לא ניתן להעתיק אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= שינויים במפרט: כרטיס מסך אני אשנה ל Gforce 260. זיכרון אני אשנה ל 4GB של KINGSTON. אני שוקל לשדרג את הספק כח כמו שהם מציעים במפרט ל HEC 600W מחשש שהספק הנוכחי שם לא יעמוד בלחץ. לציין שאני לא מתכנן OC , אני לא רוצה לעבור את האיזור של ה 3000, והמחשב מיועד בין השאר גם למשחקים. לא מעוניין לרכוש מסך. כמו כן אני מעוניין לבצע רכישה היום. תודה רבה על כל העזרה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by P4laDiN,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד ל5.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה, עריכה, עבודה משרדית וכו- קצת מהכל ברמה בינונית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600 על 1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS, ספורט. ממש לא משהו כבד מבחינה גראפית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zvired123,

ניסיתי למצוא בעבור ה DELL XPS M1330 שהגיע במקור עם VISTA אז ניסיתי למצוא לו דרייברים ל XP ויש הרבה דרייברים שאני לא מוצא כמו (sigmatel sta c9228x @ intel 82801hbm (audio card וגם דרייברים אחרים. משהו יכול לעזור לי בזה? זה דחוף לי מאד תודה

4. טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. דגם Satellite L650-181 with black keyboard מעבד Intel® Core i3-330M (2.13 GHz) מערכת הפעלה Win7 64bit Home Premium מסך 39,6 cm / 15,6" HD 16:9 (1.366 x 768) TruBrite® HighBrightness LED דיסק קשיח 640 GB -drive rotation : 5,400 rpm זיכרון 2 GB DDR3 + 2 GB DDR3 (1.066MHz) כונן DVD Super Multi drive (Double Layer) כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator HD תקשורת אלחוטי Broadcom 802.11 b/g/n with Bluetooth V2.1 + EDR נתוני שמע HD Sound - Stereo Speaker סוללה lithium-ion -maximum life : up to 2h00min (Mobile Mark™ 2007) חיבורים VGA - HDMI - Muliti-in-1 Bridge Media Slot - LAN - 3 USB ports (one with eSATA) - VGA Web Camera + int. Microphone מידות 2,8 kg - 380 x 250 x 29/3…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. Started by yuvaliat,

שלום מומחים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב Dell Latitude 6400. אני משתמש בו בעבודה כשאני מתחבר דרך מודם סלולרי, ובבית - דרך Router. בעבודה, המחשב עובד מצויין. בבית, בין אם אני משתמש ברשת האלחוטית, ובין אם אני מתחבר ל-Router בערת כבל רשת - המחשב מגיע ל-CPU של 100% ולא יורד. לא הצלחתי לאתר איזה process תופס את ה-CPU (לא ב-task-manager ולא בתוכנה שהורדתי בשם Process-Explorer). בבית - מחשב ביתי נוסף מחובר תמידית ל-Router ועובד מצויין. פרט נסיבתי - התופעה החלה לאחר שהעלתי את מהירות הגלישה בבית ל- 2.5Mb (מ-1.5). תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך. אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...) אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון. מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט. רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף. חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח). קיט של 4GB. מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 3…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני מחפש מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה (עבודה עם תוכנת קיובייס=הרצה של הרבה משימות במקביל) ברמת התחביב ולא ברמה מקצועית. בנוסף אני מעוניין להשתמש במחשב לצפייה באיכות פול אייץ' די 1080 על טלויזית LCD - אני רוצה להעביר חוט קבוע אליה מהמחשב. כמו כן, יש לי מסך מחשב 24 אינץ שגם אליו המחשב צריך להיות מחובר. אני קונה את החלקים דרך יבואן שיש לו את רוב החלקים שמשווקים בארץ, רוב הדברים שיש בZAP קיימים שם. אציין לגבי כל חלק מה קיים אצלם, ומבחינתי תוכלו להמליץ לי מZAP. מבחינת המחירים כדי להגיע לתקציב תבנו את המפרט לפי המחיר הנמוך ביותר בZAP של כל חלק שאתם בוחרים, מאחר והמקום שאני קונה ממנו הוא יבואן ולכן זול יותר מהחנויות. ובחלקים שציינתי את המחיר שלהם פשוט תכתבו את המחיר שציינתי במפרט. …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מעוניין במסך LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? מכל הבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Mr Melada,

אהלן. שמתי עיני על המחשב הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736371&came=177&bid=true בהנחה שאציע עליו את המינימום, כלומר התקציב הוא 2500 ש"ח: האם יש איזה פגם במפרט שאני לא מוצא? משהו שסטנדרטי בלפטופים של ימנו שאין שם? האם Toshiba מומלצים בכללי? יש למישהו את הדגם הזה ויש לו פרטים להוסיף, לרעה או לטובה? וחשוב מכל- האם יש לכם המלצה על מחשב יותר טוב בטווח המחירים הזה? (עד 2550 מקסימום..) תו-דה!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. שלום חברים ושבוע טוב חבר מתכנן לקנות מחשב חדש - ללא ציוד הקפי או מסך רק BOX . השימושים הם משחקים ברזולוציה גבוהה (1200 על 1920 ) המסך הוא Samsung T240 . כמו כן שימוש בתוכנות גרפיות כגון : Photoshop , Illustrator , 3dmax . כמו כן נדרשת כניסה לכרטיסי SD בפרונט . רצוי מחנות איכותית שנותנת שירות טוב באיזור המרכז בתודה ובברכת שבוע טוב מיכאל .

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  13. העיסוק המרכזי הוא משחקים אבל גם אינטרנט וסרטים מצאתי שני מפרטים מה מבינהם עדיף ואיזה עוד הצעות יש? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej&cfm=837BB865 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. לאחר ששאלתי שאלה כללית, הנה דרישות ספציפיות יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי הפעם. אין לי הרבה מושג אז זה מה שהצלחתי לגבש נטבוק מיועד לנסיעה לכן קל וקטן (10-12 אינץ')- ישמש להעלאת סרטים דרך מצלמת וידאו (חיבור פייר וייר), גלישה אלחוטית ושיחות וידאו, וכתיבה ללימודים RAM מינימום 2 ג'יגה רזולוציה גבוהה למולטימדיה לפחות 2 USB ורצוי מאוד קורא כרטיסי זיכרון ו- fire wire bluetooth, כניסה של כבל רשת, חיבור ממש טוב לווי פיי סוללה לזמן ממושך. מצלמה ומיקרופון חשוב מאוד שיהיו טובים תקציב- עד 3500 חשוב שהיצרן יהיה אמין (מעדיפה דל אבל מוכנה לשמוע הצעות נוספות) http://ireland.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-inspiron-10/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-10&cs=ildhs1&s=dhs סדרה 10 (בל…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  15. היי אנשים , אני לא מוצא חוות דעת על הנייד ‏Compaq Presario Mini 311c-1110ej , האם הוא מספיק טוב להרצת windows 7+office ? ובכלל האם הוא נייד טוב ? האם ‏Asus Eee PC 1201N‎ שווה את העוד כמה מאות שקלים ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אכן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לרוב כן אני רוצה אותו לגיימינג * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני הולך לקנות 22 פול HD בקרוב אבל הייתי רוצה לחבר את המחשב עם HDMI בסלון לLCD בגודל 52 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כעיקרון אני לא יודע אבל אני רוצה שהוא יתאים לקרייסיס 2 שעתיד לצאת בדצמבר * לאילו הגדרות …

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by sfzlaw,

שלום רב, אני מחפש מפרט טוב למחשב בייתי במחיר סביר (עד 2,000 ש"ח) עם מעבד מסדרת i. צריך רק מחשב ללא ציוד היקפי או מסך. המחשב הוא לשימוש בייתי, לגלישה, אופיס והורדת סרטים. (עדיף עם מערכת הפעלה) תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. מחשב למשחקים הכי כבדים ברזולוציות הכי גבוהות CRISYS 2 וכו' הרעיון הוא לבנות מערכת לתלת מימד במשחקים סרטים וכו' למערכת הזאת אני מוסיף את הטיונר של nvidia ויוצאת לי מערכת תלת מימדית אני קונה אותה מנועה מחשבים סומך עליהם ורציתי להתייעץ עם אנשים מקצוענים כמוכם. השקט הכי חשוב! 10 אפשרות גמישות בתקציב ואופצייה למערך sli בעתיד לא מחייב אין צורך בשום ציוד היקפי אין צורך באוברקלוק ואין צורך בצורב ודיסק קשיח תקציב מקסימלי 9000 עדיף שיהיו כמה שיותר הצעות ואופציות תודה רבה לכם באמת. AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 1530 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System 265 Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 2450 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ronen1704,

מעבד E8400 כרטיס מסך ATI 4800 HD 512 MB זיכרונות 4 ג'יגה סמסונג 800 MHZ הרדיסקים 1 500 GB ועוד אחד 320 GB כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על הלוח. לוח אם ASUS P5Q. המחשב בן שנה+ החלקים עם אחריות ל3 שנים. אני מעוניין למכור , איזה מחיר ריאלי לבקש? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום אנחנו לפני ממש קנייה של מחשב למשחקים..במחיר לא קטן ..אנחנו צריכים לדעת אם יש מה לשפר או לשנות כמובן תוספת של סכום 300 יותר והאם זה משתלם. המפרט : Intel Core 2 Q8400 QUAD 2.66 GHz אני רוצה להחליף ל: INTEL CORE I5-750 8M CACHE 2.66 ASUS P5G41T DDR3 1333 4GB (2GBx2) KINGSTON WD DIGITAL 320 16 MB 7200 ATI REDEON HD 5770 ספק Huntkey 550W Extreme power SLI ready

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  21. המפרט הוא למטרות אינטרנט אופיס, וסרטים. רמת שקט צריכה להיות בסביבות 6(1-10) מסך 22 עכבר ומקלדת אלחוטיים זה המפרט שהרכבתי: http://tms.co.il/preview/spec/v2k4crwx האם יש טעם ללקחת DDR3?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by CompMaster,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  23. זה תפריט שלקחתי מ KSP תגידו מה אתם חושבים, מצורף בתפריט מערכת הפעלה אבל אני מוריד את הסכום הזה אני אשמח אם תעברו את על תפריט ותוכלו לשפר אותו או להמליץ לי על חלקים אחרים. אשפר במקום ה 480 שקל על המערכת הפעלה, להכניס רמקולים תודה לכולם Core i5 750, 2.66 GHz , s1156, 8MB Tray ----680---אינטל למעבד אם לוח GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7 , Intel P55 ,DDR3 2200 , 2xPCI-E ---935--זכרונות DDR III 1600 Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel --1575--מסך כרטיסי Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E --450--קשיחים דיסקים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX --130--צורבים LG DVDRW GH24NS x24 Black SATA (Oem) --65--קירור וגופי מאוורר…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by barak123,

אני מחפש לקנות מחשב חדש במקום המחשב הגוסס שלי... המחשב יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ומשחקים. גודל המסך לא הכי חשוב לי אז אני מוכן להתפשר בעניין הזה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  25. אנא ממכם אנשי צוות היכולים לעזור בבניית מפרט או הצעות רלונטיות אחרות

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים