עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני חדש בפורום. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקבל מפרט טוב לעבודה בפוטושופ ובנוסף חיבור מצלמות ביתיות על המחשב. העיסוק שלי הוא יהיה אינטרנט, פוטו שופ וחיבור מצלמות אבטחה ביתיות על המחשב. התקציב שלי הוא עד 3500 שקל. תודה רבה ויום מצויין

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  2. קניתי לפני שבוע וחצי מחשב נייד ל טיושיבה עם מפרט מצויין אבל אני מרגיש שמידי פעם הוא עובד לאט יחסית ונקתע לכמה שניות. יש לי זיכרון פנימי של 4 ג'יגה ולפי מה שאני יודע לא אמור לקחת למחשב הרבה זמן לחשוב. למה זה קורה? יש איזה שהיא דרך למנוע את זה?? אולי תוכנות כלשהן? תודה מראש!!!!!!

3. אני רוצה בבקשה מפרט טוב הצעות תודה

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  4. שלום לכולם. הרכבתי מחשב בIQPC - למטרה מרכזית של גיימינג אבל המחשב הוא בעיקרון all-purpose: מגלישה באינטרנט ויישומים משרדיים ועד לעריכה גרפית ווידאו לייט (Corel). הכיוון הוא מכשיר שקט ולא נוצץ. המחיר הנוכחי שלו עומד על 5280 ש"ח, אבל שימו לב לעוד כמה פרטים: 1) המחיר של כרטיס המסך בפועל יהיה זול באיזה 300 ש"ח על בסיס המבצע לחברי הפורום 2) המארז וספק הכח אמורים בכלל לשמש מחשב ישן יותר שיהפוך לHTPC. בפועל המחשב יכנס למארז Antec Sonata III עם ספק 500W של Antec (נדמה לי Neo). 3) אין כאן זכרונות במפרט. 16GB זה כבר קניתי בנפרד (GSkill Ripjaw 2X8 1333MHZ 9-9-9-24) 4) יחובר למסך FullHD קיים של Dell, ולרמקולים/אוזניות מושקעים יחסית (Z5500 ו-Beat Studio). מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY …

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. היי הגיע הזמן להשתדרג כנראה שרק עוד חודש אבל בנתיים אני מתחיל לחפש את הכיוון אני מחפש לוח מעבד זיכרונות וגם קירור למעבד שיחברו ל 8800GTS שלי ונכון לעכשיו גם לספק שגם הוא יוחלף בקרוב ,(כל המערכת הישנה שלי תעבור לאחי) דגשים. לוח עדיף ASUS או DFI או ABIT יש לי פחות זיקה לגי'גה בייט למרות שאני יכול לשקול אותם כאופציה אם יהיה לוח מעניין . 2 כרטיסי רשת =יתרון . ואני צריך FIREWIRE . עכשיו הבנתי שPCIE 2.0 תומך אחורה לPCIEX16 אז אם זה אכן כך אני אעדיף את זה ככה לצורך שידורג עתידי אלה אם כן מבחינת כסף זה הרבה יותר יקר לגביי הקירור שלא יהיה גדול כמו הביג טייפון שיש לי כרגע הוא פשוט עצום מדיי אז רצוי קטן ויעיל והולך להתבצע OC התקציב גמיש במקצת . תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  6. שלום, מאחר שהמחשב הנוכחי שלי (שנקנה בעזרתו האדיבה של tmpusr לפני 7 שנים בתחילת התואר בהנדסת חשמל) בדרך לסיום תפקידו לאחר שירות מסור אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימושים בו הם: התוכנות העיקריות שאני עובד איתן הן: matlab (בעיקר אלגוריתמים שקשורים לעיבוד תמונה, ייתכן גם צורך בעיבוד וידאו בסיסי) תוכנות cad למיניהן (autocad, freecad, solidworks וכו'), ייתכן שבהמשך גם ארצה לתכנת למערכות embedd (למיטב הבנתי זה לא צריך לשנות במיוחד למחשבים של היום). תקציב: רצוי סביב 4.5K, ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל. מסך וציוד היקפי: ללא. שקט: עדיף שהמחשב יהיה ברמת שקט בין 6-7. Over Clocking: לא מתוכנן לעבור OC. דברים נוספים: אצטרך יציאה כפולה ל- firewire - כנראה שאצטרך א…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by alons126,

מחשב נייד - HP Pavilion dv5-1130ej 1)מה יקרה לאחריות אם אני יתקין WIN7 מקורי שאני יקנה? 2)מה יקרה לדרייברים של הלפטופ אחרי השידרוג? איך אפשר לעדכן או לסדר את זה כך שלא היה בעיות? אפשר את מספר הטלפון לטמיכה של HP? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  8. אייסר מרחיבה את קו המחשבים הניידים שלה שמתבסס על מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל עם דגם עטוף מתכת במחיר קורץ, ובשילוב עם הבטחה לחיי סוללה מרשימים כבר היום קל מאוד להתפתות להעדיף מחשב נייד לשימושי גלישה ועריכת מידע בסיסיים שמבבוסס על מערכת ה-Chrome OS הקלה והמקוונת של גוגל על פני מערכת החלונות 10 של מיקרוסופט, בין אם בשל העלות החינמית שלה ובין אם בשל יכולתה להפיק הרבה יותר תועלת מהחומרה הבסיסית והצנועה ביותר שיש לשוק להציע. עכשיו, ה-Chromebook 14 החדש של אייסר מתיימר להפוך את הבחירה במערכת הכרום לטבעית ומתבקשת עוד יותר. הדגם החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' עם רזולוציית FullHD במעטפת אלומיניום קלה יחסית (1.55 קילוגרם) ודקה, שבב Celeron N3160 …

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by WarNet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by udi,

שלום לכולם יש לי מחשב שמפרטו הוא amd xp 1700 msi nforce k7n420 sdram 256 mb צורב של plextor 48*24*48 cd lg *52 זה פלוס מינוס המפרט הבעיה היא שהלוח מתחיל לעשות בעיות חמורות {לעיתים דחופות הוא לא מאתחל את המחשב בכלל והחשב לא עולה הכוונה שהביוס לא מתחיל אפילו לספור את הזיכרון בהתחלה} השאלה היא כאן האם כדי לשדרג את המחשב עכשיו ואם כן למה או רק להחליף את הלוח כרגע למשהוא פשוט ולחכות שהלוחות החדשיים שתומכיים במעבדיים החדשים של AMD יצאו ואז רק לקנות גם מעבד וגם לוח טוב מה המלצתכם ?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. שלום לכולם, קבלתי הצעה למחשב המיועד לעיצוב גרפי, שימוש עיקרי בתוכנות פוטושופ, קורל ואלוסטרייטור. הצעת מחיר למחשב לוח אם - Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel X58 Chipset מעבד - Intel Core-I7 950 3.06Ghz 8MB I7 זכרון - Kingston Kingston 12GB 1333Mhz DDR3 דיסק קשיח - WD 1TB 7200rpm 32MB דיסק קשיח - WD 500GB 7200RPM 32MB צורב - LG DVDRW X22 SATA Dual Layer DVD מארז - HEC 6A Case + 700W Real PSU כרטיס מסך - GainWard Nvidia GeForce GTX460 1GB DDR5 256Bit המחיר עבור המערכת הזאת הוא 6500 ש"ח, חשוב לי לקנות מחשב שיעבוד כמו שצריך לפחות 3 - 4 שנים, מצד שני אני לא בטוח שאני באמת זקוק לכל מה שיש כאן או שאולי חסר דברים שכן חשובים לי אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מה אני יכול לשנות במפרט ה…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  12. מעבדי ?AMD? - Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם - gigabyte- K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 כרטיסי מסך? - Powercolor X800GT 256MB DDRIII, PCI-E דיסקים קשיחים -? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים - Teac/SONY 1.44 צורבים? DVD Recorders - NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? - HEC Compucase CI-6A21 400W מסכים -? SAMSUNG TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדות - MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים - 400 W ------- סה"כ - 6380 (כולל הרכבה. המפרט הורכב ב-KSP) מה דעתכם על המפרט? בנוסף, יש לי כמה שאלות ספציפיות: אני מעוניין להוריד את המחיר אל מתחת לקו ה-6K. האם כרטיס המסך הנ"ל (שמחיר…

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום בניתי את המפרט הזה לצורך משחקים כבדים בעיקר התקציב שלי הוא 3500 מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪673 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪352 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪160 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪887 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PA460M768 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. twintech 9800gt XT 512 OC או Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by guyk,

שלום, יש לי מחשב נייד- Dell XPS M1330, ובזמן האחרון החלו לצוץ אצלו הרבה בעיות עם הטענת הסוללה. קודם כל, המחשב אינו קולט כמעט תמיד את המטען, ולוקח זמן עד שאני מצליח למצוא את המגע הנכון בו הוא מתחבר למטען. בנוסף, המחשב אינו מזהה יותר את המטען, ואינו מסכים עקב זאת להטעין את הסוללה, אלא עובד על המתח הישיר של המטען בלבד. בעקבות זאת המחשב גם עובד לאט יותר. טכנאי שבמקרה ראה את המחשב הציע להחליף את המחבר של המטען בחדש, רק אין לי מושג היכן אפשר למצוא אחד כזה. (שחכתי להזכיר כי המחשב כבר אינו מצוי בתחום האחריות, לכן אין ממש טעם ללכת למעבדת היבואן). מה אתם מציעים לעשות? והאם אתם מכירים איזו חנות שמוכרת חלפים כאלה למטען באזור תל-אביב/ השרון?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by askme,

נכון, זה לא לכל אחד, אבל.... בחמש אלף דולר תקבלו מחשב עם קסאון 8 ליבות, 128 גיגה ראם וכרטיס רדיאון vega לקינוח. בטח יהיו פרטים גם כאן באתר.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  18. קודם כל אני לא מבין כלום ברכישת מחשבים. המחשב הנוכחי שלי הוא משנת 2000, עוד כשיצא פנטיום 4 לראשונה. אני מתכנן לעצמי עמדת עבודה אישית, כולל ציוד הקפי, מסך והכל. אז ככה. השאלה. מה הבעייה עם אייבורי? שמעתי סיפורים שהם מוכרים רכיבים יד-שניה וכו'... מה הבעייה האמיתית איתם? אני יודע שלא רציני לקנות מהם, אבל המחירים אצלהם משתלמים [במידה וזה מה שאתה מקבל] המחשב שאני מתכנן לקנות יהיה למטרות עבודה. לא אופיס. אוקיי, בנוסף לאופיס. Photoshop, ImageReady Flash Golive וכו'... אני מעוניין להריץ לפחות 3 מהתוכנות הנ"ל ושהמחשב לא יזחל לי, להפך, שלא יהיו לו בכלל בעיות ריצה. כרטיס מסך יוקרתי אני לא צריך, זה לא כמו תלת מימד שצריך בשביל זה כרטיס ב3000 שקל. אני אסתדר עם כרטיס סטאנדרטי. ב…

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל - מצ"ב לינק לחברת איבורי שמוכרת אותו : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315 עיקר השימושים שלי הם בייתים , בעיקר אינטרנט, ישומי אופיס האם הקניה הנ"ל היא אופטימלית ? תודה שרון

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  20. Started by yairt2,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD, מטרות תיכנות (Eclipse, VS, SQL, Apache) - אני רוצה שהמחשב שלי יטוס. כשאני עובד עם המחשב אני מפעיל מאה דברים ביחד, לא ממתין לרגע, עובר מדבר לדבר. * גודל המסך? מעל 13.3" (כנראה שרוב הזמן אחבר אותו למסך גדול יותר) * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות ברצף - חשוב סוללה טובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי של 500GB. רצוי לשלב SSD, אבל לא חובה. אם לא משלבים SSD, אז מהירות של 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה, אבל חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנ…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  21. היי אני צריך המלצות לגבי שני מחשבים ניידים מחו''ל. המפרט הראשון , התקציב שלו הוא בין 1000 ל1400 דולר עם אופצייב של חריגה. שיהיה בין 14 ל15.6 אינץ' ושיהיה חזק לעריכות וידיאו שכמובן מומלץ שיהיה פיירוויאר ושהבטרייה תוכל להחזיק איזה 4-5 שעות . ועם יש אופצייה שלא יהיה כבד מדי. עם יש אז אשמח לנגן בלו ריי. והמפרט השני התקציב שלו הוא בין 700 ל800 דולר עם אופצייה קטנה לחריגה שיתאים לעבודות אופיס אינטרנט ,סרטים ואולי בקטנה קצת פוטו שופ לא חובה. חשוב שיהיה חיי סוללה טובים ושהיה בין 14 ל15 אינץ' ושלא יהיה כבד מדי. כמובן שחייב שיהיה אחריות בינלאומית כולל את ישראל עם שירות טוב לשתי המחשבים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by 2lame,

טוב תמשעו אני צריך מפרט ב2700 מה שאני צריך זה: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך מיועד בעיקר למשחקים כבדים. (את השאר יש לי אז לא צריך אותם אני ירכיב את החלקים)

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניינת במפרט למחשב שישמש את הוריי לצרכים בסיסיים כגון: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ו"ישרוד" כמה שנים טובות.... בעיקרון הם צריכים גם ציוד הקפי אבל אם המחיר זול מידי אז אין בעיה להגיע עד ל 3K... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE, לצורך עבודה. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. אשמח לעצה. תודה, אינה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  25. לילד שלי (בן 6 אתמול ) יש מחשב קצת ישן . הוא מאוד אוהב משחקי פעולה כמו FarCry ולאחרונה שיחק ב XBOX במשחק COD 4 ומאוד התלהב . בקיצור האופציות העומדות כדי לרצות את הזאטוט : 1. לקנות XBOX + משחקים ( ולמכור את האוטו ....) . 2. לשדרג את המחשב הקיים למחשב משחקים בסיסי עם יכולת שידרג עתידית. 3. לשדרג למינימום ההכרחי את המחשב הקיים - שנה הבאה נקנה XBOX או מחשב חדש . כרגע המחשב הוא DELL 8300 מתקופת הדינוזאורים ... המפרט שלו : מעבד: Pentium 4 HT 2.8Ghz . זכרון : 512Kb 533Mhz . כרטיס מסך : MX440 . דיסק קשיח : 80G . מסך 15" CRT תתפלאו אבל על המחשב הזה Far Cry הראשון רץ ממש טוב . ויש עוד כמה משחקים דומים שאין איתם בעיות . לגבי המשחקים החדשים אני די בספק .. לגבי שידרוג…

דיונים חדשים בפורומים