עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by summer69,

בכל מיקרה הולכים להביא לי בזמן הקרוב 300 ש"ח... הקטע הוא שאני רוצה ליקנות איתם משהו למחשב ואין לי מושג מה. בעיקרון חשבתי אולי להוסיף עוד איזה 100 ש"ח וליקנות Logitech G5 או שאני יקנה את מאוורר לכרטיס מסך שאני הולך ליקנות(קונה מחשב חדש עוד מעט... מחכה לקונרו ) המאוורר הוא Zalman VF900 Cu לכרטיס שנכון לעכשיו יהיה X1900XT שלפי מה שהבנתי אפשר לאפות איתם פיצה....(90 מעלות במאמץ?!!?) מה תגידו? יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  2. שלום חברים, ראיתי מחשב נייד - Lenovo IdeaPad G550 NTD8EIV Model‎ ‎ NTD8EIV‎ ‎ Machine Type‎ ‎2958-8EG‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4400 2.2GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.6 '' WXGA LED Backlight TFT (1366x768)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Wi-Fi 802.11a/b/g‎ ‎ Ethernet Port‎ ‎ 10/100 Ethernet ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ Yes‎ ‎ Ports‎ ‎3 USB 2.0 ‎ ‎ 1 VGA port‎ ‎ 1 RJ45 ethernet connector‎ ‎ 1 headphones-out ‎ ‎ 1 mic-in ‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows 7 Home Premium 32Bit‎…

3. Started by talbo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי בעיקר משחקים ועירכת וידיאו וכמובן תוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידיאו אבל עם תוכנות שמיועדות לחובבנים למשל: Pinacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  4. אני ממש לפני הזמנה בTMS והייתי שמח להצעות איך לקצץ\לשפר את המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]893₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 15%, bg…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by luna100,

שלום, קיבלתי המלצה בפורום השכן על הנייד הזה http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_41786UU/ אשמח לשמוע חוות דעת כי אני לא מבין מספיק בשביל להחליט. הצרכים שלי- אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ, לימודים דרך האינטרנט, ניידות (נסיעות) ועבודה על הידיים עבודה במקביל בתוכנות שונות ומסכים נפרדים מסך מט 14 אינטש תקציב כ-1000 דולר חשוב לי שיהיה אמין ועמיד לטווח ארוך... אשמח להמלצה לדגמים נוספים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  6. גיסתי שמתחילה ללמוד באוניברסיטה רוצה לקנות מחשב נייד. היא שאלה אותי לגבי שני המוזכרים בכותרת ואני מעביר את שאלתה אל מלומדי הפורום. מבין השניים מי עדיף: Dell Inspiron 1545 T4200 X4500 Dell Studio 1537 T3200 4500MHD כל המלצה אחרת עבור נייד לשימוש משרדי (עדיפות לקל) גם תתקבל בברכה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. אני צריך את המחשב למשחקים ,סרטים , אינטרנט לא גיימר אבל אוהב שמשחקים עובדים חלק.

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  8. שני נושאים שונים בתכלית: * זה לא מנוסח לפי החוקים שלכם, אבל זה מכיוון שאני לא מחפש מחשב ספציפי אלא התייחסות לנושאים מסויימים שיאפשרו לי למצוא את המחשב שלי בקלות 1. אני רוצה לקנות מחשב נייד זול (2000-2500 שח) שיחליף את הדל וסטרו 1510 שלי שנפטר לא מזמן. הדרישות הכלליות שלי נוגעות בעיקר לשימוש אינטנסיבי בדברים הרגילים - אני רגיל לעבוד על עשרות חלונות פתוחים במקביל, כאשר כולם מכילים לא יותר ממסמכי וורד והמון חלונות אינטרנט. א. מכיוון שחשוב לי לא להוציא המון כסף על המחשב, ואני עדין רוצה שהוא ימלא את תפקידו, הייתי רוצה לדעת איזה חלק במפרט של המחשב הוא מהותי לי לתפקוד השפיר שלו, כלומר האם שווה לי להשקיע במעבד מסוים, האם בכמות זיכרון מסוימת, או שאולי בכונן. כאמור, במחיר הזה אני מ…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. אשמח לחוות הדעת שלכם על המפרט הבא. המחשב נועד לילד שמשחק במשחקי מחשב (אך לא "משחקים כבדים") וכמו כן, כמובן, לגלישה באינטרנט, תוכנות Office, צפייה בסרטים וכו'. ---> אשמח גם לכל להתייחסות למחיר ולמקום הרכישה (אם זה אפשרי). Intel IVY Bridge Core i3 3240 Socket 1155 3MB 3.4Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪549 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4469 קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 1155/1156, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3522 GigaByte B75M-D2V S1155 B75 Chipset DDR3 USB3/Sata3 VGA+DVI, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4293 Kingston Hyper X Red 4GB DDR3 1600Mhz CL9 K4G1600HXR, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by curdi1,

איזה סוג של זיכרון צריך IBM T41 ? מה הכי הרבה זיכרון שהוא יכול לקלוט ? (ניסיתי להבין מהאתר של IBM - ללא הצלחה)

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  11. מהם ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? אני מתעניין במחשב למטרות של אינטרנט\ VPN+NX\ תכנות\ אופיס\מוזיקה (לא קריטי). האם ההבדלים בין השניים עד כדי כך בולטים שכדאי לי להשקיע ב 6400?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by Rinchwind,

אני מרכיב מפרט למחשב (כולל הכל, תקציב של בערך 10,000), מיועד בעיקר למשחקים ותכנות. אני לא מתכנן לעשות לו אובר-קלוקינג. המפרט שבניתי עד עכשיו: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Corsair 512MB VS512MB533D2 PC4200 DDRII 533MHz WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 Box Intel Culver City D925XCV Intel 925X LGA 775 ThermalTake Aluminum Tsunami Series VA3400BNA Black 400W Zalman ZM-CS1 Clip for Socket 775 Asus Extreme N6600GT PCIe 128MB ZALMAN CNPS7000B-CuNew Model Samsung 17 LCD SyncMaster 710T S/B הלוח אם הוא זמני בלבד (אבל מבחינת התכונות הוא מספק בדיוק את מה שאני צריך ולא יותר) כל עצה\המלצה לגבי המפרט תתקבל בברכה, בעיקר אני …

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by mastercod,

אני צריך מחשב טוב למשחקים וטוב לעריכת סרטים תמונות... בלי מסך ובלי ציוד נלווה ובלי כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך חדש יחסית gigabyte 7600GT 256 silnce על המחשב אני מוכן לשים עד 4500 שקל אני רוצה שהכרטיס מסך ילך טוב עם הלוח שהתן לי את הביצועים הכי טובים תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  14. שלום אני צריך מפרט לשימוש של אינטרנט , סרטים, מוסיקה, WORD וקצת משחקים אני צריך עזרה בבחירת המעבד ( שיהיה של אינטל) והלוח אם ( שיהיה של אסוס) צריך שיהיה כרטיס קול ורשת מובנים כרטיס מסך אני צריך בשביל משחקים כמו פיפא לא רציניים יותר מזה...( של 256 מגה או 128 לפי מה שאתם מבינים) כל השאר אני כבר יודע לבד מה לבחור. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 906 צפיות
  15. אני צריך בשביל אבא שלי מחשב חדש, הוא רוצה גם לנסות לשחק ב Wolfenstein החדשים עד the colossus, לא כולל את המשחק החדש שעומד לצאת, הוא בעיקר רוצה שהוא לא יעשה לו בעיות ויחזיק הרבה זמן, והעניין המוזר פה שהוא יעדיף את מעבדי אינטל, אבל מפרטים של amd יתקבלו בברכה, בעיקרון זה כסף שלו, עניין אחרון, אני מעדיף שלא להחליף לו מסך כך שבלי display port. התקציב צריך להיות כמה שיותר קרוב לארבע אלף אבל גם 5 יתקבל תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  16. רוצה לקנות מחשב נייד המטרה : עבודה משרדית בבית + בנסיעות תודה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  17. היי, התחלתי לקרוא פה כל מני המלצות אבל שום דבר לא היה חד משמעי ולא בדיוק מה שאני צריך.. אז ככה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תמונות וקצת פוטושופ * גודל המסך? לא משנה כל כך, הבנתי ש13 מספיק וגם לא זולל סוללה. * משקל רצוי? לא כל כך משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? יהיה נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לפחות 320G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שכן, לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות: עדיף 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה …

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by Shalti,

הרכבתי מפרט לתקציב של 2500 ש"ח (אפשר לחרוג עד 300 ש"ח), ללא מסך. מטרת המחשב: עריכה גרפית, פיתוח ב-Visual Studio, סרטים (720p), ומשחקים (רק שירוץ נורמלי, לא בהגדרות הכי גבוהות). את המפרט הרכבתי בחנות http://www.tms.co.il/ והוא כדלהלן: מעבד: AMD Athlon II X3 435 לוח אם: Gigabyte GA-785GMT-USB3 כרטיס מסך: Sapphire HD 5570 1GB זיכרון: A-Data 3GB (3x1GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ספק: Seasonic 400Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA מארז: THERMALTAKE WING RS 301 קירור: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 סה"כ: 2526 ש"ח אני יודע שעל הלוח יש כרטיס מסך (on board), אז אני מתלבט בין להחליף לוח, או במידה והכרטיס on bo…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by Wz4,

הרצתי 3DMark 2011 עם real temp ברקע ואני רואה שדבר ראשון בidle הטמפ' מגיעה ל60 מעלות ובמאמץ הכי גבוה (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת) היא הגיעה ל85 מעלות!! האם הדבר הזה תקין? (הקירור הוא מה שמגיע עם הנייד ללא תוספת) בנוסף ברקע רץ אנטי וירוס אם זה משנה במשהו מה עליי לעשות? זה אומר שמשהו לא תקין? לצורך העניין המחשב מונח על שולחן ואין משהו שמפריע לפתח האוורור שלו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by iLoveElectrO,

חלק ממכם כנראה זוכרים את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/529448-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%94%D7%91%D7%90? לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב (נסיעות, טיולים וכו'), ובזמן שעבר חשבתי לשים עוד קצת כסף ולשדרג את המעבד למעבד חזק יותר.... המפרט עצמו מצויין, כרטיס מסך מספיק חזק, 8 ג'יגה ראם, ודיסק קשיח SSD (הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6uj9agc) אשמח להמלצות למעבד ספציפי (של 3.8Ghz נשמע מספיק חזק), כי אין לי שמץ של ידע בנושא, וכמובן האם צריך קירור יותר טוב למעבד הנ''ל, או שהקירור במפרט מספיק... עדיף מעבד של i5..

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  21. המחשב לבת דודה שלי, לשימוש של אינטרנט, מעבד תמלילים, סרטים, מוזיקה אולי משחק פה ושם, לא משהו רציני. המחשב צריך לכלול מסך וצורב. וגם את כל שאר הציוד ההיקפי כמובן. אין העדפה לחנות מסויימת, אין צורך בהרכבה, לא יתבצע אוברקלוק כנראה. זהו פחות או יותר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by androidon,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי מחשב שכבר קצת זקן, 5-6 שנים, ואני רוצה לבדוק האם יש אופציה משתלמת לשדרג אותו. באופן עקרוני המחשב עובד סבבה לגמרי, אבל מדיי פעם בא לי להוריד איזה משחק חדש ואז הוא כבר לא סוחב (האמת גם את black ops שיצא ב2010 לא הצלחתי בזמנו להריץ). אציין שאני ממש לא גיימר אבל מדיי פעם מתעורר החשק למשחק FPS טוב, שירוץ גם כמו שצריך. אז להלן הנתונים, ותגידו אם אפשר לעשות משהו...... (מבחינת תקציב אין לי ממש קנה מידה, אני מניח שזה צריך להיות מספיק זול כדי שזה יהיה עדיף על קניית מחשב חדש) תודה!

23. שלום , אני מחפש מחשב נייד חזק , בעקרון אני מחפש מחשב כזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 שזה אומר 4 GB זכרון , מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט , מסך תומך FULL HD + LED המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים וגם בקושי ישחקו עליו , הוא צריך להיות עם אחריות לפחות 3 שנים , ושגם יעבוד נורמלי בעוד 3 שנים - שזה אומר לגלוש - לראות סרטים - OFFICE , וכאלו יש גם את זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8129&perur=2&t=1&c=441 עם מעבד הרבה יותר חזק I7- האם זה שווה את ההפרש ? ( לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה ) האם המעבד במחשב הראשון שהבאתי - Intel Core 2 Duo P8700 - איך מעבד זה בכללי? ומה המקביל לו במעבד במחשב נייח ? אני אשמח יותר ל…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  24. יש לי תקציב של 1500 אז אני מבקש לא לחרוג תנו לי הצעות בבקשה אני רוצה שgta iv יעלה לי טוב ואני מתכנן oc קטן לעוזרים תודה. המפרט שלי: דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 ג'נרי כרטיס מסך : geforce7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by gforce,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שתי תצורות 1. מחשב נייד עם חיבור hdmi 2. מחשב נייח (מדיה סנטר) זול מכיוון שכול להיות שאני אשתמש בו בשתי מקומות ( סלון וחדר שינה) נראה לי יותר הגיוני ללכת לכיוון של מחשב נייד . השימוש יהיה להזרמה של תכנים בסטרימינג מהאינטרנט ואולי הרצת סרטים ב 720p . השאלות שלי הן : 1.האם יש בעיה במחשב נייד שישמש כמדיה סנטר ? 2.האם ללכת על המפרט הנייד הזול ביותר שיש ( כמובן שכולל יציאת hdmi ) או שזה יקרטע בהרצת תכנים ב 720p ? תודה צביקה

• 6 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.