ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם במחשב נייד הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה של ati hd 6470, היות שיש למחשב הזה כרטיס קול hd של אינטל, יש צורך להתקין גם את הדרייבר של הכרטיס קול של אינטל, משום מה הדרייבר מתקין גם את התוכנה של הכרטיס מסך של אינטל, וב device manager בקטגוריה של כרטיס מסך מופיע כאילו יש שני כרטיסי מסך, אם לא מתקינים את הדרייבר של אינטל מופיע בקטגוריה של כרטיס מסך סימן שאלה, וגם הכרטיס קול לא מותקן, עכשיו הבעיה היא שרוצים לעשות rotate למסך ב 90 מעלות או יותר, האופציה totate display מופיעה באפור זאת אומרת שהיא ב disable , עברתי על כל האופציות שיש בתוכנה של הדרייבר של ati וגם של אינטל ולא הצלחתי לעשות אותה enable, האם למשהו יש פתרון לבעיה זאת? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP ProBook 4520s. Intel® Core i3 CPU M 350 @ 2.27GHz 3.00GB RAM Intel® HD Graphics כמו שאתם רואים הכרטיס מסך שלי לא משהו, ובזמן האחרון זה ממש התחיל להפריע לי. רציתי לדעת אם יש דרך להחליף את הכרטיס/לשים אחד בנוסף שיהיה טוב יחסית ואני יוכל להריץ עליו משחקים כמו שצריך. חיפשתי קצת ברשת וקראתי על זה שיש אפשרות לחבר מין תחנת עגינה למחשב שמספקת חריץ PCI/PCI-Express ואז אפשר לחבר עליו כרטיס מסך של מחשב נייח. מישהו שמע על זה? התנסה? תודה מראש </blockquote>
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220125 שווה את המחיר? ומישהו יודע האם ייצא דרייבר לכרטיס הזה בעתיד שיתמוך בDIRECTX 10?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי בעיקר לצורכי תכנות, מדובר בעיקר על תכנות WEB PHP ו-JavaScript בצורה מקצועית, ובנוסף לכך C וC#. כמו כן אפעיל במחשב גם תוכנות עיצוב כמו: פוטושופ, פריהנד ואילוסטרייטור וכמובן אינטרנט ותוכנות סטנדרטיות. התקציב הוא 4500 ש"ח כאשר ניתן לחרוג עד ל5000 בערך במידה והשיפור משמעותי. הדברים החשובים לי הם לפחות 1GB ראם, דיסק קשיח לא פחות מ80GB, מעבד חזק וWI-FI. לגבי משקל ראיתי שהממוצע הוא 2.8 ק"ג, זה נראה לי סביר אבל הרבה מעל כבר יהיה כבד מדי. בנוסף לכך אריץ במחשב גם לינוקס כך שאם אתם מודעים לגבי תמיכת החומרה של המחשב בלינוקס זה יעזור. נתקלתי בלפטופ הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3180&scat=332&tcat= גם המחשב הזה: http:/…
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. מה התקציב? , תקציב 4.5K 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ATI 4870 1GB TOXIC SAPPHIRE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 25% מולטיטסקינג, 75% משחקים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך, אבל שלא יעשה הרבה בכל זאת חדר שינה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 32" TOSHIBA רזולוציה 1366*768, …
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להמנע מחריגה למרות שאני בעצמי חרגתי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה (בלי קשר לתקציב) את המסך Dell U2312HM (הוא המומלץ נכון?) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 1,600 ש"ח, עדיף פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? השימוש העיקרי יהיה משרדי: א) תוכנות כגון אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סימס3 ב) המחשב יהיה מחשב של המשפחה, ללא שימוש אינטנסיבי ג) המחשב לא מיועד למשחקים, אבל עדיף שיריץ את המשחק הנ"ל - 1650-1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך את כל המרכיבים הפנימיים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? נורא חשוב שהמחשב יהיה שקט - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא יבוצע אוברקלוק בשום שלב 8. …
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק בשביל עבודה גרפית. למחשב יוחברו ארבעה מסכים 22' או 24' כל אחד. לכן חשוב לי דגש על כרטיס מסך חזק. את המפרט אני אקנה מארה"ב (אם מישהו מכיר אתר טוב וזול שאפשר להזמין ממנו חלקים, מעולה! ) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 2,500 ש"ח כאשר עדיף לא לחרוג מהתקציב.. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שמיעת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים לא ברמה גבוה מדי, אינטרנט. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד כנראה או במסך הזה: LG W2262TQ LCD או בזה: LCD דגם P2250 - מסך FULL HD SAMSUNG, אשמח אם תמצאו לי מסכים טובים יותר למחשב זה עד 1,000 ש"ח.. חובה שיהיה FULL HD וגודל המסך צריך להיות 22 אינץ (אפשר גם קצת יותר גדול). דיסק קשיח 500 יספיק זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, המפרט שלו הוא 750 Quad Core i5 Turbo 2.66 G GP55US3L לוח אם CASE (antec three handred) מארז S12EP-650 650W Active PFC Retail ספק ATI RADEON 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI כרטיס מסך 800GB, 7200rpm wd דיסק קשיח זיכרון - אני רוצה לקנות זיכרון 4Gb KIT (2G X2) CL-9-9-9-24 Retail 1156 / AM2-3 או 2X2Gb CL-9-9-9-24 MICRON RENDITION 1156 / AM3 השאלה שלי היא מה ההבדל בין AM2 ל3, האם זה משנה אם זה 2 או 3 לגבי המפרט הזה ומה ההבדל בין לקנות 4GB kit ללקנות פעמיים זיכרון של 2GB אם יש בכלל הבדל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
התקציב הוא באיזור ה3K פלוס מינוס לא קריטי כמה מאות שקלים לפה או לשם מעדיף להישאר בתצורות MINI-ITX ללא כרטיס מסך בגלל שכל העבודה היא ב2D (זה בסדר?) לרוב קבצים גדולים לדפוס (שווה להרחיב ל16GB את הראם?) (אין צורך בכונן דיסקים) תודה על העזרה חברים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪438 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP 400W-HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪380 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪239 קשיח למחשב…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד למטרות של גלישה ועבודה, סרטים, ולא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 5000~ אבל זה לא אומר שחייב לנצל הכל אלו הדרישות שלי : * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט אולי מסך מגע * רזולוציית המסך - עדיפות ל FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אולי מקלדת מוארת * משקל רצוי - לא קריטי, אבל לא להגזים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי, ברור שעדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- VGA|RGB| HDMI * Bluetooth - שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם תמצאו 256GB SSD מעולה, אם לא נצטרך לקנות בנוסף מעבד עדיף I7, אפשר גם I5 8 GB ומעלה RAM : * כונן אופטי אופציונלי * האם ד…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב (כולל הכל, תקציב של בערך 10,000), מיועד בעיקר למשחקים ותכנות. אני לא מתכנן לעשות לו אובר-קלוקינג. המפרט שבניתי עד עכשיו: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Corsair 512MB VS512MB533D2 PC4200 DDRII 533MHz WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 Box Intel Culver City D925XCV Intel 925X LGA 775 ThermalTake Aluminum Tsunami Series VA3400BNA Black 400W Zalman ZM-CS1 Clip for Socket 775 Asus Extreme N6600GT PCIe 128MB ZALMAN CNPS7000B-CuNew Model Samsung 17 LCD SyncMaster 710T S/B הלוח אם הוא זמני בלבד (אבל מבחינת התכונות הוא מספק בדיוק את מה שאני צריך ולא יותר) כל עצה\המלצה לגבי המפרט תתקבל בברכה, בעיקר אני …
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחשב מKSP האם שווה לי לקחת? אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיחזיק להרבה זמן ושיהיה שקט. ההצעה שקיבלתי היא ב-2335 ש"ח. האם ההצעה שקיבלתי שווה מבחינת המחיר? ומה כדאי לי לשדרג כדי לקבל מחשב שקט יותר? תודה! אינטל מעבד Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray אינטל מעבד Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler למעבד מאוורר אם לוח Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI אינטל למעבדי אם לוחות למחשב זיכרון G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות On Board Intel HD Graphics 4…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם לוח אם ומעבד ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.יש פרסום באתר זה שINTEL "חותכת" את מחירי המעבדים איך ומתי זה ישפיע על ארצנו המאחרת והקטנה?? והאם משתלם עכשיו לקנות 8400 או לחכות עם הקנייה. 2.אני די סגור על המעבד E8400 כי יש לו יכולות OC מעולת שאני איישם ב"פראות",יתקרר יפה עם הTT-BT שלי ועם המשחה שלי של הAC אז אם אין המלצות נוספות למעבד אחר שייתן תמורה למחיר אשמח לדעת מאיזו חנות במרכז לקנות אותו. 3.אני מתלבט מאוד בין לוח אם של ASUS שהוא הP5E עם צי'פסט X38 לבין הRAMPAGE שהוא X48 ולא יודע מה לבחור,יש לציין שהלוח לא יוחלף במשך השנה וחצי שנתיים הקרובות ואני די נעול על ASUS ועל אחד מהלוחות הללו ורוצה לדעת אם שווה להוסיף את הסכום הדי נכבד למען הל…
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתיעעץ אם אנשים שמבינים אשמח לקבל כמה שיותר דיעות ומידע אני מעונייין לרכוש מחשב נייד וחשבתי על הדגם הזה של HP ישלי מספר שאלות 1.באתר וואלה שופס ובכל האתרים הגדולים למכירות כמו נענעשופס ואולסייל הדגם הזה מפורסם אם מעבד 2 גיגה" המעבד החדש Intel Pentium Dual Core T3400 2.0GHz" ובעוד שבזאפ בחנויות הקטנות אותו דגם אם אותו מספר מעבד לדוגמא באייבורי מופיע Intel Dual Core T3400 2.16GHz האם יש כאן טעות או הטעיה והאם ההבדל הזה מהותי ? 2.האם המחשב הזה יעלה משחקים כמו REDALERT FIFA NBA? 3.כאשר רשום יציאת HDM במפרט האם זה אומר שזו יציאה לטלויזיות HIGH DEFINISHION והאם יש לו יציאת דיגיטלית שהיה אפשר לחבר את המחשב למגבר קולנוע בייתי ולשמוע סרטים בחמישה ערוצים כמו DTS א…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1250 דולר בלי מסך. מחשב לגיימר. ניסיתי להרכיב לבד אבל אני לא יודע מה לקחת בעיקר מבחינת לוח אם. המחשב נקנה מחול כמובן אז תתייחסו למחירים ממוצעים בחו"ל בבקשה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. תראו לפני כמה ימים וכמה שבועות חשבתי על המפרט הזה: E6600 איזה לוח אם נחמד לא יודע איזה בתקציב של 700 שקל. זיכרון 2GB דואל צ'נאל 667 כרטיס מסך X1900GT 256MB 160GB ספק כוח: לבירטי 400W עם מארז נחמד כול זה יעלה לי סך הכול: 6200 שקל עם הרכבה והכול. עכשיו אבל מאז שיצא הכרטיס מסך החייה הזה והמפלצתי הזה 8800GTS DX10 שיריץ לי בלי בעיה את קרייסס וכול משחק אחר על הגדרות גבוהות, אז חשבתי על המפרט החלש הזה יחסית חלש קבלו: E6300 ?945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E? כרטיס מסך 8800GTS 160GB ספק כוח ליבריטי 400W ו 1GB זיכרון ועוד מארז קיצר עכשיו אני רואה שזה לא 6200 זה 6 וחצי על שקל עם לא 6800 כמעט 7 אלף שקל זה קצת בעיה לא נראה לי שאבא שלי יסכים לי קיצר למישהו יש עצה מה…
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי את המחשב הזה, אני ממש ממליץ. יש לי רק בעיה אחת, עם הסוללה. יש לי בשורת משימות את האייקון של הסוללה, כשאני מצביע עליו רשום לי כמה אחוזים ממנה נשארו וכמה זמן נשאר. כזכור, היא אמורה להחזיק כ-9 שעות. אחרי הטענה מלאה, מסומן 100% וזמן נותר 7:30 שעות. בנוסף, אני יכול להצביע עכשיו על הסוללה וזה יראה לי 7:00, אחרי 5 דקות יראה לי 6:20, אחרי עוד 5 דקות יראה לי 6:51. בעיה מוכרת? יש לזה פתרון?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27317[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28353[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Asus H87-PRO LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]23582[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: cent…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, אינטרנט, אופיס, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the whicher 2, theif ,company of heros 2, red alert 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינו…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה מתכווין לקנות מחשב שאני אשתמש בו בעיקר למשחקים ולעבודות שונות לאונברסיטה. העבודה שלי על המחשב לא מצריכה שום דבר אז אפשר להתעלם מהבקשה הזאת. אני רוצה גם לקנות קירור כדי לעשות OC טוב והוציא את המקסימום מהמחשב שלי ואני כנראה גם אתקין מערכת קירור מים במחשב בנקודה מסוימת. יש לי כרטיס מסך GF7800GTX 512MB שזכיתי בו לפני מספר חודשים אז אני בינתיים לא צריך כרטיס מסך ואני כנראה אקנה חדש אחרי שהכרטיס ה- DX10 יתמסדו בשוק. מה אני כן צריך- מארז וכל מה שבתוכו (חוץ מכרטיס מסך) ואוזניות איכותיות למשחקים ולמוסיקה. הנה מה שבניתי בעצמי- Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 Corsair H…
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. מה התקציב? לא מוגבל באמת, אך שפוי. עד 6-7 אלף, אם יש צורך. אם מחשב של 2-4 יעשה את העבודה, אין בעיה. 2. מטרות המחשב? לעבודה כבדה עם מוסיקה והקלטות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול טוב לא צריך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר, כרטיס קול של ASUS 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מאד חשוב שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה תספיק 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבר לכרטיס סאונד מאד איכותי ושקט, לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי שקט שאפשר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לא מתוכנן oc. שהמחשב יחזיק לפחות 5. ברשותי מסך 24 אינץ של סמנסוג. אני אשחק במשחקים כבדים. אין צורך בצורב יש לי.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונייין לבנות מחשב בין 12 ל- 16 אלף ש"ח יש לי כרגע רעיון לבסיס תרגישו חופשי להציע רעיונות הרכבה על הבסיס שאני חשבתי עליו או דברים טריים לחלוטין. מדובר במפרט ללא מסך. כרגע זה מה יש: 1. ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI (לא נעול על הלוח אם אבל כן צריך לפחות 6 סאטא ועדיף SLI) 2. 2xRaptor 36gb 10krpm(Mirrored) 3x HDD 500gb (Raid5) 7200rpm 3. ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe (אני יחכה ל R600 מ2 סיבות 1. המחיר ירד 2. אולי אני יוותר על SLI ויקח את ה R600) 4. Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb (קיימת אפשרות שאני יקח E6600 בסופו של דבר כדי לקצץ מחיר) 5. 2Gbit KIT DDR2 800 (אני עדיין מחפש זכרונות כנראה יהיה 2gb עדיך איזה שהוא value pack ולא performance …
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-