עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bakshi1,

טוב אז ככה אני צריך מחשב למשחקים במחיר 3,700 בלי חריגה טוב לגבי המשחקים, אני לא משוגע על רזולציה ולא חשוב לי שכל פיקסל יהיה באיכות הכי הכי גבוה, חשבו לי שהמחשב יהיה טוב למשך 4-5 שנים (גם שהכרטיס מסך יחזיק כמה שנים טובות) אני רוצה שבשנים שהקצבתי משחקים יעבדו ואני חוזר יעבדו. אני לא גיימר שמשחק במשחקים על הרמות הכי הכי גבוהות של גרפיקה (טוב יהיו משחקים שאני אוהב שארצה להריץ באיכות אבל לא הרבה). וגם שיהיה טוב לקצת עבודה משרדית וגלישה. מעניין אותי גם dx10 זה חשוב לטווח הרחוק, כי שוב המחשב הוא ל5 שנים אולי יותר. תודה .

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  2. מעבדי ?AMD? - Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם - gigabyte- K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 כרטיסי מסך? - Powercolor X800GT 256MB DDRIII, PCI-E דיסקים קשיחים -? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים - Teac/SONY 1.44 צורבים? DVD Recorders - NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? - HEC Compucase CI-6A21 400W מסכים -? SAMSUNG TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדות - MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים - 400 W ------- סה"כ - 6380 (כולל הרכבה. המפרט הורכב ב-KSP) מה דעתכם על המפרט? בנוסף, יש לי כמה שאלות ספציפיות: אני מעוניין להוריד את המחיר אל מתחת לקו ה-6K. האם כרטיס המסך הנ"ל (שמחיר…

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  3. כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express מעבד- ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם- DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard זיכרון- Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 X2 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD מארז - HEC COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W+ספק HEC 400WATT ATX 2 יש לי כמה התלבטויות: האם כדאי לקחת לקחת את הלוח של ASUS הA8N-SLI או את ASUS A8NE? לגבי המארז+ספק,הבנתי שהוא לא הכי טוב שיש אבל הוא כן יספיק לי לסחוב את כל המערכת ,זה נכון ? ולכמה זמן תספיק לי כל המערכת הזאת למשחקים? ושוב תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by guyk,

שלום, יש לי מחשב נייד- Dell XPS M1330, ובזמן האחרון החלו לצוץ אצלו הרבה בעיות עם הטענת הסוללה. קודם כל, המחשב אינו קולט כמעט תמיד את המטען, ולוקח זמן עד שאני מצליח למצוא את המגע הנכון בו הוא מתחבר למטען. בנוסף, המחשב אינו מזהה יותר את המטען, ואינו מסכים עקב זאת להטעין את הסוללה, אלא עובד על המתח הישיר של המטען בלבד. בעקבות זאת המחשב גם עובד לאט יותר. טכנאי שבמקרה ראה את המחשב הציע להחליף את המחבר של המטען בחדש, רק אין לי מושג היכן אפשר למצוא אחד כזה. (שחכתי להזכיר כי המחשב כבר אינו מצוי בתחום האחריות, לכן אין ממש טעם ללכת למעבדת היבואן). מה אתם מציעים לעשות? והאם אתם מכירים איזו חנות שמוכרת חלפים כאלה למטען באזור תל-אביב/ השרון?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by askme,

נכון, זה לא לכל אחד, אבל.... בחמש אלף דולר תקבלו מחשב עם קסאון 8 ליבות, 128 גיגה ראם וכרטיס רדיאון vega לקינוח. בטח יהיו פרטים גם כאן באתר.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by Tigerin,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ל3000, אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט לילד בן 13, אז בעיקר משחקי דפדפן וקצת משחקים אחרים (Diablo3, Heroes 6, CIV5) וכן לעבודות לביה"ס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Heroes 6, CIV5 ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  7. שלום מכובדיי, ברצוני להתחדש במחשב מדיה סנטר חדש לסלון. חשוב שיריץ סרטים באיכות HD חלק ובלי בעיות ויהיה עמיד לאורך זמן. בחנות מסויימת הציעו לי את המחשב עם המפרט הבא: מארז- HEC Mini ITX - 268x318x70mm לוח אם- Intel - DG45FC HDMI and DVI outputs מעבד- Intel Pentium Dual Core E5300 Memory 2 gig 800 Hard Disk-1 Tera D1 מחיר: בסביבות 1500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by omricw1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל אם שווה את התוספת אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? maya,games,avid א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4, טייטנפול -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  9. יש לי מחשב ישן ,הוא היה אחלה מחשב אבל הלך הלוח אם. מה נשאר מהמחשב: מארז + ספק ,לא גנרי (לא זוכר של איזה חברה) HD,ATI 1800 ,big typhoon ,DVD וכו. כל ההצעות שקיבלתי בחניות די זהות בגדול AMD 7750 400 ש"ח gigabyte ga-ma74gm-s2h-amd 740g 350 ש"ח gskill 4G 800MHZ 300 ש"ח אני רוצה לדעת מה אתם חושבים ,יש המלצות אחרות? אולי כדי ללכת על לוח אחר או זיכרון אחר? (ההיתי מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה) האם כדי להוסיף 100-150 ש"ח למשולש ליבה? בעיקרון הקניה תתבצע בנועה או פנדה או כל חנות אחרת האזור חיפה,אז בבקשה תביאו מפרטים משם. תודה מראש לכולם.

10. המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי, גלישה ושיתוף קבצים אבל מידי פעם הכוונה להריץ עליו MATLAB ברמה סבירה ומשחקים לא כבדים במיוחד. השימוש יהיה ביתי, למשך 2-3 שעות ביום לכל היותר. רוב הזמן לשימוש הילדים (גילאי 6-8)לגלישה, סרטים ומשחקים קלים. מידי פעם בשימוש לעבודה עם C++, MATLAB וכדומה. צריך שירוץ סביר - לא חייב "לטוס". מפרט ראשוני שבניתי כבסיס להתייחסות: מעבד : INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX ¤ 537 לוח אם : ASROCK ConRoe945G-DVI ¤ 458 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 417 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 219 זיכרון : SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 ¤ 379 כונני דיסקטים : S…

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  11. צריך את חוות דעתכם על המפרט שבניתי מארזים Compucase HEC 6K31 300ART Silver/Black ¤239 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤117 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM AM248DCT ¤514 1 זיכרונות Corsair 512MB Value Select DDR2-667 C512667 ¤80 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤284 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤357 1 רמקולים LOGITECH R-10 ¤125 1 מקלדות LOGITECH Classic Keyboard ¤77 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤159 1 עכברים מיקרוסופט אופטי שחור - BASIC ¤40 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤42 Total Price : ¤2114 המחשב ישמש לאופיס ,גלישה באינטרנט, ושמיעת מוזיקה. חשבתי על לשים 2 ג'…

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by DoW,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח, אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, סיביליזיישן, נבא2K. אולי כמה משחקים חדשים יחסית אבל לא קריטי כל כך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  13. ערב טוב לכולם, אני משתמש טרי בנייד ולפני שאני יעשה נזק בלתי הפיך רציתי להתיעץ איתכם. ברצוני להשאיר נייד שידלוק באופן קבוע לצורכי הורדה. השאלות הבאות: 1. עד כמה זמן אפשר להשאיר ניד דולק שלא ישרף? 2. האם תחנת קירור תועיל לשמור על חום המחשב? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי אבל רק למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? משהו כזה1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Back ops , GTA IV , Assasian's creed 3 , Crysis וכל החדשים שעומדים לצאת ושכבר יצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  15. המחשב מיועד לדברים בסיסיים אולי לשחק פה ושם קצת. ראיתי שהamd החדשים באים עם כרטיסי מסך חזקים מובנים. השאלה אם זה שווה משהו או אולי ללכת על I5 וזהו. תודה!

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by roney tal,

שלום רב , אני רוצה לקנות משקפי vr לבני ומתלבט בין htc vive pro ל valve index יש לי מספר שאלות: אשמח לעצתכם מה רצוי לרכוש 1.אני רוצה לדעת מה יתאים מבחינת IPD ( יש לבני 55.5 ipd ) האם יש הבדל ביניהם, יש עדיפות ? 2. האם הדרישות למחשב שיריץ את ה VR לפי מה שרשום באתר החברה אכן מספק ? שמעתי שבמידה ולא רוכשים לפי המפרט האופטימאלי ייתכן יישנן תופעות לוואי של כאבי ראש 3. האם htc vive cosmos עדיף על htc vive pro ו valve index? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  17. שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש. היעוד שלו הוא שוטף+משחקים. חשוב לי גם שהוא יתמוך ב dx10 בשביל שיפורים עתידיים. יש לי דילמה בין AMD ל INTEL ואשמח אם מישהו יוכל לסדר לי את האוזן בנושא. בנוסף, שמעתי שהולכת להיות ירידת מחירים בסוף החודש, האם כדי לחכות? האם מומלץ לחכות למרובעי ליבה? תודה רבה, אתם עושים עבודה מצויינת וחוסכים להרבה אנשים מפרטים "מפוצצים" מהעיתונות. אסף נ.ב. אני מעדיף מחנות Skypc

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  18. * מטרות המחשב? משחקים כבדים בגרפיקה בינונית עד בינונית-- (אני משער שמשהו כמו GT240 לפחות) , צפיה בסרטים, שימוש מסויים בוירטואלציה אבל לא יותר מידי, בדרך כלל אני מריץ הרבה תוכנות ביחד כמו דפדפן, אנטיוירוס , איזה MSN או PIDGIN ,BOINC ,וכל מיני תוכנות שרצות ברקע אני אשמח אם זה לא יגרום למחשב לקרטע. * גודל המסך? 15-16 אינץ עדיפות ל15.4 אבל לא חובה * משקל רצוי? לא יודע אני לא מבין בזה אבל אני משער שעדיף פחות מ4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף אבל לא חובה סולללה שתספיק לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI מאוד כדאי שיהיה וDVI \ SVIDEO גם אם אפשר אבל לא חובה * בלוטות? יתרון אבל לא צריך * גודל מינימלי של כ…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by AdamS,

שלום, כנראה אני עומד לקנות מחשב נייד בחו"ל. הדגם הוא (לא סגור): Sony VAIO VGN-SZ281P/X. רציתי לדעת אם יש על המחשב הזה ועל הסידרה כולה אחריות בארץ. אמרו לי שלא, אבל אני רוצה לברר את זה לעומק. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by AleXus-,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, משחקים ואינטרנט שיהיה עד 4K.... בלי מסך ובלי כלום..... רק המחשב... תודה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by נריה,

אהלן המחשב שלי ממש ישן presario 700 COMPAQ יש לו 2 יציאות USB כמו שאני רואה אין לי כרטיס רשת אלחוטי אז צריך לקנות ולחבר ל USB השאלה מה אני קונה ראיתי מיליון דגמים תאכלס מה שאני יעשה זה ישדר וויפי דרך הנייד שלי למחשב ככה שלא צריך קליטה של קילומטר ראיתי ביד 2 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=84429add5b7cf91ac618f2f90fa0490332d זה מתחבר ל USB ? זה מספיק לי? ויקלוט וויפי ? מה זה אומר 802.11b WIFI תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. שלום, אני צריך שתמליצו לי על מפרט מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו'...). צריך מסך+ ציוד היקפי. תקציב: כ-1500 ש"ח. עדיף שיהיה לחנות סניף באיזור תל אביב. תודה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  23. שלום לכם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחשב חדש התקציב: מקסימום 2700 עדיף 2500 מטרות/שימושי המחשב: בעיקר אני קונה מחשב חדש למשחקים, אבל אני גולש גם הרבה באינטרנט ולפעמים פוטושוף, רואה סרטים וסדרות דיי הרבה (אבל לא HD בעיקרון) אלא dvdrip וכזה ומוזיקה... קיצור בעיקרון משחקים אינטרנט. המסך שלי זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS19TWPSUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail מתאים למסך זה 1680x1050 אבל בוינדוס עצמו אני משתמש ב1280x800 (למשחקים אני יגדיל אם כידי..) שקט אני לא רוצה להשקיע בזה אבל שגם לא יהיה כמו טרקטור... OC בלי חנות אני גר בחיפה, פעם קניתי באיבורי אבל נראה לי הם סתם מנסים לעבוד על מי שלא יודע מחירים אמיתים, אז…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by shim,

ברצוני לרכוש מחשב משרדי בעיקר שהשימוש בו הינו אופיס, סריקה וריבוי חלונות במקביל השתמשתי במפרטים המומלצים אצלכם, אך הייתי מעוניין לבחור רכיבים שישפרו את רמת השקט של המחשב ( דרגה 8 בערך ) מבקש המלצה על מארז + ספק שקטים וכן דיסק קשיח 1TB שקט ומהיר יחסית, התקציב לשלושתם 1,200 ש"ח +- אם יש רכיב נוסף שיעזור לשקט אשמח לשמוע האם המארז הזה נחשב שקט ? ANTEC Sonata III no PSU זה המפרט שמצאתי מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪253 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מח…

• 12 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.