עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, שלום לכולם. אני מחפש מחשב לסבא שלי, הדרישה העיקרית זה שהוא יהיה מסוגל להריץ תוכן HD במידת הצורך. כמובן שהוא לא צריך משחקים בכלל. אני מעוניין שהמסך יהיה 20~22 אינץ' והמחשב יבוא עם ציוד היקפי של מקלדת רוסית + עכבר. רמקולים כבר יש. אם אפשר לדחוף את זה בערך בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, אני מחפש מחשב נייד בגודל של 10" פחות או יותר, במחיר הכי זול שאפשר להשיג, התקציב יכול להמתח עד סביבות ה1100, הצרכים הכי הכי בסיסים שיש, קצת אינטרנט אלחוטי ולא יותר מזה. מצאתי ביד שתיים מחשב Acer Aspire One בגודל 10.1" שנכנס יופי לתקציב, עם מעבד Atom N280 ו1GB RAM, יעשה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. דרישות: מסך 10-12' אם יש אפשרות לDVD, אז רצוי שיהיה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Kanji,

http://tms.co.il/preview/spec/en93qzrx/1 אם מישהו יכול להציע משהו יותר טוב, בבקשה תכתבו.. המחשב מיועד להריץ את המשחקים שיש עכשיו ברמה טובה, אני לא מתכננן OC, וזה המסך שלי - LG L1980Q Flatron Slim 22"

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  5. הי, נכנסתי למפרטים המומלצים (אחלה מדריך), ודי התבייתתי על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=משחקים אין לי צורך בכוננן קשיח, צורב, ציוד הקפי ומסך שיגיעו מהמחשב הישן מנוחתו עדן ואני צריך שהמחשב יורכב בחנות ועכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אני לא מצליח למצוא חנות שמספקת את כל המפרט במחירים הנקובים תמיד חלק מהמפרט יהיה יותר זול אבל הרוב יקר יותר כך שאני לא מגיע למחיר המטרה שאתם ציינתם 2. גם בחנויות שמחזיקות מלאי עצום של מותגים ודגמים לא הצלחתי למצוא חנות שמחזיקה את כל המותגים שציינתם ואני לא רוצה להכנס למסע ניחושים האם המוצר המקביל שהחנות מציעה הוא לא סתם מוצר מדבקה גנרי 3. הם ועד כמה יש הבדל ביצרנים של הכרטיסים? בקיצור אין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אשמח אם תוכלו לעזור אין צורך בציוד היקפי

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  7. ז"א המחשבים בין ה2200 (N500 של לנובו הוא דוגמא טובה, למרות שיש לו כבר מחליפים במחיר) לבין ה3000. 15.6" מן הסתם, לא סוללה מדהימה, לא קלים במיוחד. משהו פשוט. עכשיו יש ענייני העדפה של תצורה כזו על אחרת, ובמחירים האלה אני משאר שכל ההבדלים בחומרה הם די זניחים. השאלה הגדולה כאן בעצם האם שווה ללכת על מחשב כמו זה (יותר נכון בדיוק זה): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 המפרט שלו נראה לי מעולה. למען האמת, המפרט הזה הוא כרגע יותר טוב מהנייח שלי. השאלה שלי לגבי הכרטיס מסך, האם יש כאן קצ', או שמדובר בגרסא ממוזערת בכרטיס מסך בינוני לא רע? המטרה של הכרטיס מסך, והתוספת במחיר בהתאם, הוא לאפשר לשחק במשחקי מחשב. לא קרייסיס על היי, אבל כל משחק חדש שיתאפשר לי ל…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by MOFRA,

דרוש מחשב ב4-5 אלף יעוד: עבודה משרדית,גלישה,סרטים,עבודה בתכן 3 מימדי(לכן חשוב שיהיה זכרון בשפע:4GB לפחות) חשוב מאוד:קל משקל, לא יותר מ14 אינץ(ולא פחות מ11) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  9. בעקרון אני מחפש מחשב, שביום יום ישמש אותי לעבודה (ואני נוטה לעבוד עם מליון מסמכים וחלונות פתוחים, אולי להריץ חישובים מתמטיים כבדים מדי פעם) ולהרגע עם משחק מחשב טוב מדי פעם, ואני רוצה שכשאשחק - זה יהיה יפה וכיף. כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה *שקט*. כרגע יש לי מנוע של F-15 ליד המיטה ונמאס לי... אני מוכן להוסיף כסף (בגבולות הסביר בשביל זה). אני מתכוון לשלם בסביבות ה 4000 שקל (מוכן להוסיף כמה מאות אם זה כדאי, בנוגע לכל רכיב) הדברים שאני פחות או יותר סגור עליהם (אנא חוו דעתכם): מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Core i5 / i7 Nehalem כרטיס מסך Gigabyte GV-R577D5-1GD-B Radeon HD 5770 1GB HDMI PCI-e דיסק קשיח Western Digital WD1002FAEX 1TB SATA3 64MB 7200R…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by tukim,

איך מונעים קרינה ממחשב נייד ? האם משטח קירור הוא הפתרון ? אני משתדל שלא לשים אותו על הבירכיים אבל מה לעשות? זה הרבה יותר נוח.. שמעתי שמשטח קירור זה פתרון טוב.. האומנם ? יש הצעות אחרות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050x1680 אולי אפילו 1080x1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא ידוע * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amisu,

המחשב מיועד למשחקים כבדים, סרטים וקצת פוטושופ. שמעתי שצפויה הורדת מחירים למעבדי אינטל.. כך שנראה לי שבכל זאת אחכה טיפה מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 מחיר: ₪720 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 מחיר: ₪791 כרטיס מסך: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1234 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מחיר: ₪115 מארז: LANCOOL PC-K60WB w/o PSU מחיר: ₪476 ספק כוח: ENERMAX MODU87+ 600W : EMG600AWT מחיר: ₪766 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי מחיר: ₪347 מחיר סופי: ₪5476 בקשר לכרטיס מסך.. בטח יוציאו עוד חברות את ה460.. אולי עם קירורים שווים יותר. ככל הנראה הוא יחובר לdell…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  13. באותו מפרט בדיוק יש הפרש של יותר מאלף שקל (הSTUDIO XPS יותר יקר מSTUDIO רגיל) מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שתי הסדרות אם המפרט הוא אותו דבר בדיוק.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  14. לכל המומחים! לא הייתי הרבה זמן מעודכן. צריך מפרט ללא ציוד הקפי . חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד למשחקים קלים ויעבוד מהר חנות עדיפה סקאיי פיסי הוא זיג זג תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  15. שלום לכולם, אין זאת הפעם הראשונה שאני בוחר להתייעץ איתכם, בכל מקרה, אבא שלי עומד לרכוש (זה נדחה מספר פעמים), מספר מחשבים חדשים למשרד שלו (ראיית חשבון), והוא מעוניין לקנות מספר מחשבים שיחזיקו לאורך שנים, הן ברמת החומרה והן ברמת התמיכה שלהן בתוכנות השונות. בכל מקרה אני יודע שגם מעבדים "פשוטים" יותר כגון CORE 2 DOU אמורים להספיק לטווח הארוך, אבל אני מחפש יותר משהו בכיוון של I3 או I5, עם כמות זיכרון שתספיק להרצה חלקה של חלונות 7 (אשמח להמלצה על גרסה מתאימה לרואה חשבון), עם מסך (רצוי WIDE), ועם כרטיס מסך סביר. דברים נוספים שרצויים זה צורב (לצד כונן נוסף DVD), פלוס כונן פלופי 1.44 (בכל זאת למשרד יש תחלופה של דיסקטים), ועדיפות למארזים לא בצבע שחור (עדיפות ללבן\צבע בהיר). בכל מק…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by izikjzi,

אהלן האשכול שלי די נתקע אף אחד לא עונה לי בו........ אני אשמח מאוד אם תעזרו לי משום שאני הולך היום בעוד איזה חצי שעה שעה לקנות את המחשב אז זה די שחוף הפרטים באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467490.0 *אני מקווה שזה מותר

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. אני מבקש המלצות למחשב ללימודים + שימושי אינטרנט באיזור התקציב הנ"ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by lidorkalfa,

HP ENVY 17 series Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz Memory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive: 640GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card: 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics [HDMI] Display: 17.3" diagonal HD+ HP BrightView Infinity LED Display (1600 x 900) Primary optical drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load) Personalization: HP TrueVision HD Webcam Networking: Intel Wireless-N Card with Bluetooth Included Software Bundle: Corel® PaintShop Photo Pro X3 +…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Stoichkov,

היי אני מחפש סוללה של 9 או 12 תאים למחשב נייד. חיפשתי בפורום בfaq-ים ובגוגל ולא הצלחתי להבין איך בדיוק אני מתאים סוללה למחשב נייד. כלומר כרגע יש לי acer 5738zg עם הסוללה המקורית של ה6 תאים שהדגם שלה הוא as07a31 אני מרגיש שאני בתוך בלאגן שלם ושום דבר לא ברור ויש לי מלא שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי: האם יש דגמים אחרים של סוללות שגם יתאימו למחשב? או שאני חייב לחפש את אותו דגם בדיוק אבל עם 9 תאים? האם יש אתר או מקום שאתם ממליצים באזור המרכז לקניית סוללות מקוריות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  22. מחפש מחשב נייד. דגשים: קל משקל - פחות מ 2 קילו סוללה חזקה במיוחד - 4-5 שעות לכל הפחות לא מסך הקטן מ 14 אינץ שיהיו ביצועים טובים לא פחות. תודה לעוזרים!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים 13.3 אינץ שמצאו חן בעייני... hp dm3 וpacker bell buttrefly - שניהם דומים יחסית במפרטים ובמחיר ורציתי לדעת מה מבינהם הוא המחשב המומלץ הbuterfly יעלה 4000 ש"ח ואצתרך להוסיף לו צורב חיצוני והdm3 יעלה 4300 ואקבל איתו צורב חיצוני... אני נוטה לכיוון הhp מכיוון שאותו אני מכיר יותר אך מעבד הi3 בbutterfly משנה מעט את המשחק, אין לי מושג מי מהמעבדים מומלץ יותר ואין לי עוד הרבה פרטים על המחשבים הנ"ל .... אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על דגמים נוספים דומים (בערך אותו מפרט ודקים וקלים) בערך באותו אזור מחירים אשמח לתגובות מהירות... כל מידע על אחד מהמחשבים יעזור לי... אני רוצה לבצע את הקניה בימים הקרובים תודה מראש מחשב ניי…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by dvirdahan,

בס"ד.. בעז"ה בקרוב קונה מחשב..כבר הסתכלתי על כמה דגמים וצריך עזרה או המלצה על משו אחר.. * מטרות המחשב? משחקים כבדים , אינטנרט ,סרטים. * גודל המסך? אם יש אופציה טובה במסך יותר גדול מה 15.6 אז עדייף אם לא עזבו.. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יושב בבית רוב הזמן.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? המחשב יושב בבית רוב בזמן.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? טושיבה, דל, אסוס ובמקרה הכי גרוע HP. עוד כמה נקודות.. אפשר לחרוג מהתקציב אבל ממש בקטנה.. מעבד מינימום i5 ואפילו i7 ... והעיקר זה הכרטיס מסך זה הכי חשוב לי...כמה שיותר חזק שאפשר להוציא מהתקציב הזה! בינ…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by ballcall2,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. gta iv, crysis, cod 2, far cry, battlefield... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ציינתי * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים