ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא צריך שום ציוד היקפי ותשתדלו לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן אובר-קלוק. יש לי מסך LCD 19 אינץ' אם עם מעבד AMD זה יצא זול יותר אז בכיף תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן קודם כל אני חדש בפורום ואני אשמח להישאר פה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל אבל לא חובה...... אם אתם תגידו לי שאם אני יוסיף עוד 100 שקלים ההבדל יהיה משמעותי אני יוסיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים הכי חזקים שאפשר להר…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי נייד ASUS A8Js וכנראה הכרטיס מסך שלו הלך, בדגם של הנייד הזה אני יכול להחליף מעבד ומעבד גרפי...איפה אני מוצא חנויות שמוכרות כרטיסי מסך כאלו בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! (4.5K ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 5K ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש לאולפן ביתי נטו - הקלטה ועריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). השימוש הוא עדיין לא ממש ברמת פרנסה אך בשאיפה אט אט אני עובד בעיקר בקיובייס 5 ובVST שונים, מהם קלים, ומהם כבדים מאד (כמה ג'יגה). העבודה היא גם בהקלטה של כלים חיים ולכן חשוב מאד השקט. פרוייקטים יכולים להגיע לעשרות ערוצים, ולכן חשוב שיהיה הרבה זכרון (נראה לי שיות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן המפרט הכי זול שמצאתי ל-I5 750 . אשמח לשמוע את דעתכם : מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות USB קדמיות ספק כוח Hec 600W מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55USB3 צ'יפסט P55 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28010 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Western Digital 1500GB SATA2 64MB Buffer זכרון Kingston 4096MB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה X22 מאיץ גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 210 512MB כולל יציאת HDMI מחיר: 3315 כולל הרכבה הערה : המפרט מיועד לעריכת וידיאו בינונית , OC מתון ,וגיימינג ברזולוציה נמוכה יחסית של 1024 על 768 ברמת פירוט של MEDIUM וללא פילטרים. לא מוכן להשקיע שקל במארז …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - משחקים (כבדים רצוי) וסרטים. * גודל המסך - 15 * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - רצוי ארוך (לא מבין בזה בדיוק.) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP אם יש משהו אחר אני בעיה. התקציב יכול לחרוג ל3200 - (אני יודע שהתקציב אינו גבוה, מה שאפשר להשיג אז בבקשה).
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא מתאים למשחקים world of warcraft rome sims 2\3 heroes 3 call of duty conter strike buttlefiled והוא יכול להפעיל משחק ולבנתיים האנטי וירוס רץ על המחשב בלי בעיה?או שאני מוריד הורדה וגם משחק? הוא עומד בדרישות האלו?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
חשוב כרטיס מסך טוב + זיכרון (עד 4 גיגה) מעבד כפול או מרובע, המחשב יהיה מיועד לעבודה עם פוטושופ ושישמוש רגיל, אינטרנט אימל וכו' עד 2400 שקל + מסך 20 או 22
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ועכשיו אם כבר נכנסתם לאשכול שלי תעזרו לי עם המחשב שאני רוצה לקנות בבקשה? 1. מה התקציב המקסימלי?2000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם אפשר תחסכו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לא הבנתי את זה אבל שיהיה תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אולי יהיה לי מסך אבל אני מעדיף לקנות * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft sims2\3 rome buttlrfiled code PES 2010…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני משתמש במחשב למשחקים כבדים ועריכת וידיאו וחשבתי לשדרג באיזה 1500 -2000 שקל זה המפרט מעבד Q6600 2.4 לוח אם ג'גבייט ds3l זיכרון 4GB DDR2 הארד דיסק 320gb כרטיס מסך 8800 gt גרסא OC של BFG עם 512MB ספק כוח croser 450W כמובן שאשמח לשדרג את הכרטיס מסך חשבתי על 460GTX 1GB החדש!!! אבל אני לא יודע אם הלוח אם מתאים והספק כוח יחזיק ואם המעבד מתאים ולא יהיה צוואר בקבוק. אשמח לעוד עצות וגם המלצה על מאיזה יצרנית לקנות וחנות לדוגמא ASUS . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למישהו יש הערכה כמה שנים המעבד i7 980x יוכל להחזיק בהרצת תוכנות וכמובן משחקים ברזלוציה גבוהה? בהנחה שכל שנה\שנתיים משדרגים את הכרטיס מסך. אני יודע שזאת שאלה שקצת קשה לנבא מה יהיה בעתיד לכן אני מבקש רק הערכה. ועוד שאלה אחת הבנתי שעתיד לצאת i7 990x מה ההבדל בינו לבין 980x אם יש בכלל ? חוץ מהתדר שאותו אני יודע שיהיה גבוה במקצת. אם אפשר להעביר את הנושא לפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות בטעות רשמתי את זה בפורום מפרטים סליחה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תודה רבה ד"א אני קונה את המחשב מאיבורי, הינה מפרט שבניתי רציתי לראות אם הוא טוב חרגתי מהמחיר ב400 שקלים אך זה לא נורא. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 690 690 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP 520 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel 1 575 575 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition 1 710 710 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ Caviar Black 750GB 7200RPM, 32MB, S…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אולי זה לא הפורום אבל אם יש לי מסך מחשב ישן אבל מחשב חדש ואני לדוג' מפעיל את PES 2010 המשחק לא יכול להעלות על המסך ואז אני לא אוכל לשחק?או שאני אראה את המשחק לא בצבעים הטבעיים שלו?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
HP Compaq Mini 311c -עולה 2050 ש"ח היתרון HDMI וION LE ותמיכה בDDR 3. חיסרון-N270 Lenovo S12- עולה 1950 ש"ח ומדובר על הגירסה בלי ION יתרון- מסך גדול 12.1. PC Expres,גודל חיסרון-מעבד N270 Acer One 752-עולה 2100 ש"ח יתרונות-2GB RAM DDR2, בלוטות מובנה,HDMI, מעבד סלרון חזק כצאת מN450 ותומך ב64ביט ובא עם win7 x64 (מישהוא יודע איפו קונים את המחשב הזה חוץ מנעה מחשבים?) עכשיו הדגש שלי זה נוחות,אמינות, סוללה. ויש לי עוד שאלה-אני די חושש מחברה HP כי שמעתי עליה ביקורות רעות על האמינות של המחשב ועל השירות. ותאמת יצא לי לראות לא מעט מחשבים בעייתיים שלהם. תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא לפני קנייה של מחשב נייד חדש לאחר שה T42 הרים ידיים את המחשב אני מקבל מארה"ב (יש מי שמביא לי אותו) ההתלבטות היא בין סידרת המעבדים UM (לדוגמא I3UM ) בעלי תצרוכת חשמל נמוכה לבין I3M שימושי המחשב בעיקר פיתוח תוכנה JAVA סרטים אינטרנט דרישות המחשב מסך 13.3" מקסימום 14" משקל נמוך משך עבודה ארוך ככל הניתן וכמובן שיהיה כוח עיבוד האם מבחינת כוח עיבוד יש הבדל בין השניים האם יש למעבדי UM יש יתרון על מעבדי ה M ? חשבתי על ASUS UL30JT במחיר בסביבות 850$ יש למישהו המלצות נוספות תודה
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום האם יש המלצות על מחשב נייד עד תקציב של 6500 שקל למשחקים? ובמיוחד חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ את modern warfare 2 תודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שעיקרו הרצת pro evolution soccer ומשחקים דומים, אינטרנט ואופיס. אין לי צורך ברכיבים פריפריאלים, למרות שאם יסתדר בתקציב אשדרג גם את המסך. אני סגור על זה שיהיה למחשב 4GB זכרון, כרטיס מסך גם לא ממש בעיה לבחור, דיסק יהיה כנראה 500GB. עיקר ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד - Core 2 duo או i3 או אולי בכלל i5? תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימינג שאני אוכל לשחק בו בלי בעייה במשחקים האלה: world of warcraft sims2\3 rome buttlefiled GTA IV PES 2010 heroes 3 ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר ומשחקים שעתידים לבוא. התקציב הוא 2000-4000 שח אני רוצה עם המחשב צורב וDVD אם אפשר לכלול במחיר אז גם מסך. אני פתוח להצעות בין אם אתם מצאתם מחשב שמתאים לדרישות או שאתם הרכבתם. תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי dell studio xps 16 עם ati radeon hd 4670 כרגע מוקצה לו 1.5 גיגה ראמ ויש לו 1 מובנה איך אני משנה את זה? אני רוצה להחזיר את הזכרון לראמ ולהפחית מהמעבד הגרפי תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP 1410EJ עכשיו חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI, יש תמונה אבל אין קול.. למה אין קול ומה אני צריך לעשות כדי שיהיה קול..? תודה!
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
גיימינג קל אני מתכוון ל: cs1.6,pes10,fifa10,nba.. וגם קצת FPS חדשים אבל לא מצפה להריץ על מקסימום. זה מה שהצלחתי להוציא: הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ₪174 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪256 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪625 http://www.…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני קונה מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 לא כולל מסך. המטרה העיקרית היא משחקים כבדים והרבה! אני רוצה מפרט עצבני שיאכל משחקים חדשים בלי להתאמץ דגשים חשובים: לוח אם רק של אסוס. מארז שקט. אם אפשר שהלוח כבר יתמוך SATA 6.0 GB ו USB3 ( אני יודע שעדין אין שימוש של זה בארץ אבל יהיה בעתיד) לא צריך מסך יש לי כבר ברוזלוציה 1920x1080 כרטיס מסך שיתמוך DX11 הרדיסק: כמובן הדגם 103sj של סמסונג. כולל סט מקלדת עכבר של לוג'טיק וכרטיס טלויזיה: Hauppauge PVR-150 MCE מפרט מחנות skypc כי שם אני מתכוון לקנות. זהו לבנתיים תודה רבה...!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממשיך השנה לימודים להנדסת חשמל בטכניון ואני רוצה מחשב נייד טוב שירוץ איתי עד לסוף הלימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ יישומים כמו MathLab בקלות וגם סרטי HD 720p לפחות. לאחר עיון מצאתי את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 האם זאת בעיה שהכרטיס מסך הוא רק 512MB? תודה מראש על ההמלצות! בוריס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-