ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מחשב נייח חזק, כאשר אני רוצה להשתמש בו כמארח של כמה מכונות וירטואליות (לצורך לימוד לMCITP ועוד קורסים דומים...) ובנוסף אם אפשר, שידע גם להריץ משחקים בצורה טובה - לא מדבר על קרייסיס על המקסימום, אבל COD, ספלינטר סל וכו' ברמה טובה. בשביל המשחקים אין לי בעיה לקנות כרטיס גרפי טוב יותר בנפרד. זה מפרט אחד שהציעו לי: HP Compaq dc5850 Microtower PC VS727UA 2.6ghz מעבד AMD Phenom 9600B Quad-Core Processor, 2293 MHz X2, 2GB של זיכרון DDR2, 800 MHz כונן קשיח WD 320GB. DVD+/-RW optical drive with LightScribe Technology, integrated AMD ATI Radeon 3100 graphics. מציעים לי אותו באזור ה1700-1900(עוד לא סגור) בקיצור, אשמח לעזרתכם
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכוון לקנות מחשב נייד לצורך לימודים אבל באותה הזדמנות גם לנצל אותו למשחקים היות ולא יהיה לי מחשב אחר זמין. התקציב שלי הוא סביב ה-4500 שקל. אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: הראשון ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=...aviv&uin=10403 השני ACER http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&uin=10515 שניהם עולים 4590 ₪. לשניהם i5, 4GB, וכרטיס מסך מתקדם עם 1 גיגה זכרון. אני יודע שמפרט הוא מעבר לביצועים שאצטרך אבל אני רוצה סוס עבודה שיעבוד במשך 4 שנים ואפילו מעבר. בשורה התחתונה אני מעדיף את האייסר אך הדבר שמרתיע אותי באייסר זה שהוא שנה אחריות בלבד וזו הסיבה שאני מתמהמה בקנייה כרגע. ישנה אופציה שלישית של דל: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/Sa...x?…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחיפוש בדפי הפורום אני רואה שהמון מתלבטים בין סדרת n30xx לבין n50xx מה לגבי סדרת n40xx יש איזה בעיה מיוחדת בסדרה הזאת? ומישהו יודע אם יש בה מקלדת נומרית מלאה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
(ניתן לנצל את כל התקציב). שלום, אני מחפש לקנות מחשב לצרכי משחקים וקצת גרפיקה. הרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-661 Tray ₪947 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪570 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 ₪374 כמות:2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 OC 1024MB DDR5 PCIe ₪1132 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪340 כמות:1 ספק כח Zalman ZM500-ST 500W ₪372 כמות:1 קרור למעבד Zalman CNPS9500 AT ₪179 כמות:1 מערכת הפעלה Windows 7 Professional 64Bit Hebrew OEM ₪662 כמות:1 כמה שאלות: 1. מה דעתכם באופן כללי? (סה"כ המחיר יצא 551…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד. אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר. למטרות גימינג ועריכת וידאו אין צורך ב OC. משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות) ------------------------------- אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE. תקציב: עד 1600ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 920, 2.66GHz, s1366, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6961 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9592 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך: Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E h…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של לנובו g530 שהגיע עם ווינדוס ויסטה, אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לווינדוס 7. ללנובו יש כלי שמאפשר לעשות שחזור של המערכת (rescue and recovery) אם מתקינים מערכת הפעלה חדשה עדיין עולה מהrescue&recovery מערכת ההפעלה הישנה (הויסטה). מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שווינדוס 7 יעלה אוטומטית ולא הויסטה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייח, יחסית חזק, בעל Q6600, 6GB DDR2, ו8800GT. אבל נמאס לי ממנו, הוא תופס מקום, מחמם את החדר, מושך אבק, עושה סלט כבלים, פשוט בלאגן בחדר בגללו, והוא מתחבר לLCD בחדר, אז במידה ומישהו משתמש בו, אני אפילו לא יכול לשחק בXBOX. נייד הוא... נייד, קטן, ללא כבלים מיותרים, לא מושך אבק, לא עושה סלט כבלים. הפלוס הוא שנייח אפשר לשדרג. השימושים שלי הם סרטי HD, תוכנות כמו PHOTOSHOP(סתם לכיף), גלישה באינטרנט, סקייפ, מוזיקה, וכמובן משחקים... למרות שבזמן האחרון אני לא משחק הרבה בגלל החומרה. עכשיו חשוב לי לציין שיש לי XBOX 360, שבד"כ אני משחק עליו, אבל מצד שני... אני כן משחק הרבה על PC כשיש לי הזדמנות. אלה האפשרויות שיש לי: 1. להביא נייד בעל חומרה חזקה במקום. 2. להביא נייד בע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני נמצא כגע בחו"ל וראיתי את המחשבים ניידים הבאים והמחיר שלהם אטרקטיבי השאלה מה מהם הוא הכי כדאי אם בכלל הדגמים הם LENOVO NOTEPAD IDEAPAD U550 SU7300 1.3GHZ ACER ASPIRE 5541 HP NOTEBOOK G72A-A17SZ TOSHIBA SATELITE L500-1T9 מה הכי כדאי מהרביעיה הזאת?מה הכי טוב?מבחינת המחיר הם כולם אותו דבר הבדל של 50$לפה ולשם זה הכל. עוד שאלה. לגבי עברית במקלדת מה עושים?הבנתי שהאפשרויות הם חריטה או מדבקות מה הכי מומלץ? וכן מבחינת אחריות..איזה חברה הי אחראית מבין הרביעייה הנ"ל.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי הבוקר בדל ווסטרו 3300. הטאצ'פד הוא מולטיטץ' ותומך GESTURES + יש לו פס גלילה. אף אחד מהם לא עובד לי ואינני מצליח להבין מדוע. התקנתי את הדרייבר מהדיסק דרייברים ובכל-זאת - לא עובד. רעיון, מישהו? תודה! ושאלה קצרה לגבי הכ. מסך - באמצעות תוכנת ניטור טמפ', אני שם לב שהכרטיס מסך נמצא על 67מעלות. האם תקין? אני משתמש בSpeedFan כדי לבדוק, ולא משחק או משהו כשזה ככה. המעבד רגוע ונמצא על 35-40מעלות נ.ב לא נראה לי שזה מעניין במיוחד, אבל אני מריץ 7 64ביט אולטימייט.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי לוכלם, התקציב שלי בערך 4500-4700 אלו מטרות המחשב : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi 5) שקט (ברמה של מ1- 10 לפחות 7) * אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב *כרגע יש לי מסך רגיל לא יודע בדיוק באיזה רוזולוציות הוא תומך (בעתיד יש מצב שאני החליף לפול hd) *ללא OC מה דעתכם על המפרט הבא : Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12237 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854{…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9063&perur= מישהו קנה את זה או יודע אם זה שווה משהו? סרטים ב720פי זה יכול להריץ או שזו פנטזיה פרועה?(פשוט ראיתי שיש לו את הכרטיס מסך החדש יותר של אינטל מצד שני זה עדיין מפרט של נטבוק) גם מטריד אותי שהסוללה היא רק 3 תאים... מצד שני חוץ מזה המפרט/מחיר נראה לי בסדר..מה אתם אומרים שווה משהו? יש נטבוקים טובים יותר בטווח המחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, הציעו לי כבר 3 מפרטים בעבר והייתי שמח לקבל עוד הצעות ולהשוות ביניהם. התקציב הוא 2.000 ש"ח אבל יש אפשרות של חריגה של 300 ש"ח. המחשב עצמו הוא לחדר שלי, אני משחק משחקים קלים בלבד והכי חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושהאינטרנט עבוד כמו שצריך. אני משתמש בעיקר במשחקי דפדפן באינטרנט ומדי פעם משחק גם במשחקים כמו roller coastar 3, Fifa 2010 וכדומה אני מעוניין גם שתמליצו לי על רמקולים טובים כי הרמקולים שלי נהרסו (לא להכליל אותם בתקציב של המפרט) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט אבל אם זה יגרום לייקור משמעותי במחשב, אני אוותר על זה בנוסף חשוב ליי מאוד המארז, אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אין לי חנות מועדפת, אני פתוח להצעות ויש לי עוד מספר שאלות שעלו לי במשך חיפ…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרון Kingston DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-27 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5550 Silent 512MB DDR3 PCIe כונן קשיח Hitachi Deskstar HDS721010CLA332 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Chieftec Turbo Modular 600W מה דעתכם? המטרות של המחשב הן לחבר 2 מסכים, צפייה בסרטים, עבודות פיתוח וגראפיקה. [Eclipse, Photoshop..]
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מיועד להריץ "שרת טביעת אצבע" תוכנה מאוד קלה מן הסתם כנראה שיותקן עליו WIN7..
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל הצעות למחשבים ניידים בגדלים של 14-15 אינץ' אין העדפה לחברה מסויימת, אם אפשרי עם Keypad אבל לא חובה, ומערכת Windows 7. המחשב ישמש לעבודה משרדית + אינטרנט בעיקר, עדיף מחשב שיהיה מספיק חזק גם לעוד מספר רב של שנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לכם! אני פתחתי נושא חדש בגלל כמה סיבות - שינויים בתיכנון וחוסר פרטים\ארגון בנושא הקודם... אני הולך לקנות חלקי מחשב ולהרכיב בעצמי - אני צריך חוות דעת לגביהם, הינה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 8500 ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גיימינג רנדרינג קידוד ועריכת קליפים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ווגאס, קריסיס, 4VIDEOSOFT, כל משחק חדש - וחושב להתחיל מודלים תלת מימדיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימ…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם מאוד למפרט מחשב מדיה סנטר עם הצרכים הבאים: 1. יכולת צפיה בטלוויזיה בסרטים דרך רשת ביתית וכן הרצאות באינטרנט (יש שקע תקשורת). 2. יכולת התחברות עתידית למגבר (לשם שמיעת מוזיקה ברמה טובה וכן ללא תלות בהדלקת המחשב). 3. מחשב שקט עם מארז סלוני פונקציונאלי ונוח (למרות שהוא מתוכנן להיות בתוך ארון ספריה). 4. יכולת איחסון סבירה . 5. תקציב של כ-2 א' ש"ח אפשר קצת לחרוג אך לא יזיק אם נחסוך . 6. לא מחשב לצורכי משחקים!!! . נ.ב. מה אתם אומרים על המפרט שמציעה אייבורי למחשב סלוני הכולל מעבד אינטל Core™ i3 ב-2300 ש"ח (קצת יקר לי...)? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475&CatCode=142 אנא העירו את עיניי אם אני אצטרך פונקציות נוספות... תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא חייב לי 10000 ש"ח שהלוותי לו אז בימקום כסף הוא מביא מחשב אז אני בונה מחשב ללא הגבלה ייששש!!!!! הנה מה שחשבתי: (אין שום היגיון המחשב כזה אבל אני חייב לקנות כי אם לא הוא לעולם לא יחזיר לי את הכסף) מעבד Intel Core i7-980X Box לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD9 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 932 ספק כח Corsair CMPSU-1000HXEU 1000W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור פיתרון לאיחסון מידה פרטי בבית ובנוסף אני צריך מחשב HTPC. אופציה ראשונה - ליצור שרת NAS ומחשב HTPC במפרט די סטנדרתי שחברי הפורום ממליצים (ANTEC-2480, AMD 250, 785G, 1TB) אופציה שניה - לבנות מחשב HTPC עם נפח דיסקים גדול. המחשב HTPC יהיה בסלון והמקום לשרת - בחדר עבודה הצמוד לחדר שינה. כך שחשוב לי מאוד שהשרת יהיה שקט ככל שאפשר, לפחות במצב המתנה. באופציה שניה אני צריך פיתרון לגיבוי מידה כאשר אני מבין שבשרת נפרד אפשר לעשות RAID. אני רוצה נפח איחסון לפחות 2TB, ועדיף יותר - מן הסתם עם יכולת הרחבה בעתיד. אפשר להרכיב מפרט לכל אופציה? האם כדאי לקנות שרת NAS מוכן או להרכיב לבד? תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב אחד גיימינג מחשב שני מולטימדיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני המחשבים בשימוש יום יומי * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA COD CRYSIS MAFIA 2 בקיצור כל משחק חדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? למחשב מולטימדיה נדרש מסך 20 אינצ' 4. האם יש רכיב בו אי…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן כנראה שמצאתי את המפרט למחשב שלי: AMD ATHLON II X3 435 AM3 BOX מקסימום 500 שקל. לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪266 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪646 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪115 מארז: COOLERMASTER ELITE 310 SILVER w/o PSU ₪171 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET ₪320-350 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ₪107 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB SATA2 ₪222 ********** לא מצאתי טופס חוות דעת בדקתי בזאפ כל מוצר וזה יוצא 2570 האם כדאי לי ללכת עליו?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא עד 4700 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המח…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-