עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by brighi,

היי, יש לי מחשב M11X עם כרטיס מסך GT 335 ו WINDOWS 7 ונראה לי שיש לי בעיה, בתצוגה של המחשב אני יכול לבחור תחת DISPLAY את האפשרות PC MOBILE DISPLAY שלפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה אלא אמור להיות שם הכרטיס מסך שלי, עדכנתי גם את הכרטיס מסך שלי וזה לא עזר. אני מצליח להגיע רק למצב שמופיע שם AVAILABLE OUTPUT ON:NVIDIA GERFORCE GT 335. אני גם לא יכול לבחור בקצב ריענון של יותר מ60 HZ. האם המצב הזה תקין ואני סתם מקטר או שיש בעיה איפשהו בלפטופ? פשוט עוד לא הפעלתי על המחשב דברים כבדים גרפית כדי לקבוע את זה בעצמי. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל לא על חשבון איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200-300 ש"ח, עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: לא משו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA ,NBA שירוצו על איכות גבוהה ומשחקי פעולה כמו FAR CRY על איכות בינונית +/- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של 1920*1080. המסך הוא 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  3. Started by אלבר,

לא למשחקים. מחפש מעבד שנותן ערך טוב לכסף, באיזור 1000 ש"ח. כמה שיותר תמיכה בוירטואליזציה (יריץ מכונות וירטואליות שרתי 2008 R2) לשימוש גם בתוכנות שצריכות כח עיבוד כמו פוטושופ. הלוח צריך לתמוך בעד 32 גיגה זכרון. לפחות 4 כניסות USB מאחור כניסה נוספת לUSB3 - כדאי 6 כניסות SATA בעקרון ללוח מסורס, שיהיה מקום לעוד כניסות וכדומהUSB זכרון צריך זכרון של 16 גיגה, עדיף 2 סטיקים של 8 שיהיה מקום לשדרוג . הכי חשוב - שירות מהיר ואמין בארץ במקרה של תקלות.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במחיר של 3000 שקלים פחות או יותר. אני מעוניין, שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED:THE RUN וכו' המחשב עצמו יהווה מחשב ביתי לשימוש יום יומי כמו אינטרנט פייסבוק מוסיקה וכו'. הוא בשביל המשפחה, אבל אני מעויין שאם אנחנו משקיעים כבר הרבה כסף, שאוכל לנצל אותו עד תומו. נ.ב - לא מחשב של HP.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין במחשב נייד לשימוש של אינטרנט, אופיס ומדיה (סרטים מוסיקה וכדו') בעיקר. המחשב ישמש אותי גם ללימודים, והייתי רוצה שיהיה לו "רזרבה" של יכולות (לתוכנות שונות אם יהיו). אני מחפש בעיקר אמינות, אחריות ותמורה טובה יחסית למחיר. מבחינת המפרט חשוב לי דיסק קשיח של לפחות 320 GB. זיכרון עבודה של 2 GB לפחות, עדיף DDR3 מעבד- שיהיה טוב. מע' הפעלה- עדיפות ל- 64 bit. מסך: 13.3 - 15.6 אינץ', עם נטייה ל14 אינץ' ומעלה. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Dell vostro 3300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755726 Dell vostro 3500: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755727 Dell vostro 1014: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753961 הדגמים הנ"ל הם כלליים, אפשר להציע משהו א…

6. Started by JONathan144,

זקוק למפרט עד 9 אלף שקל כולל עכבר מקלדת ומסך 22 אינץ וררמקולים טובים רק QUAD CORE תודה רבל לכל העוזרים!!

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by achiya1,

שבוע טוב. כשאני פותח את הנייד לפני שהווינדוס עולה מופיעה השגיאה no bootable devices--strike f1 to retery boot f2 for setup utility press f5 to run onboard diagnostics מה הבעיה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  8. Started by d1zzy,

היום ביצעתי את העסקה. שבוע הבא בע"ה אני אמור לאסוף את המחשב. המפרט: Model 8898-6CG CPU Intel Core2duo T7250 2.0 GHz Memory 2GB 667MHz (2x1GB) Hard Drive 160GB 5.4K RPM SATA II Monitor TFT 14.1 WXGA 1024x768 Optical Drive DVD-RW Graphic Adapter Intel X3100 256MB Shared Networking Gigabit Ethernet + Wifi B/G + Bluetooth Battery Li-ION 6 Cell OS Microsoft Vista-B Warranty 3 Years יש כמה אביזרים שברצוני לקנות למחשב (ביניהם עכבר, אוזניות, זיכרון נייד, שקע מגן ברקים). החשוב מביניהם שעליו באתי להתייעץ עימכם הוא תיק. המחשב בעל מסך 14.1" רגיל. ממש חשוב לי שהתיק יגן על המחשב כמו שצריך, ואין לי כ"כ מגבלה כספית. התיקים ה"מהודרים" שבאים עם כל מ…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by omri55,

יש לי DELL 1557 מעבד I7 חום המעבד עומד בממוצע על 75 ויש רק 2 תוכניות ברקע האם זה תקין?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום היקרים! אני צריך ייעוץ לשדרוג המחשב למטרות עריכה וגרפיקה, באזור ה-1.5K. התוכנות שאני משתמש בהן: כל החבילה של Adobe , לרבות Premiere , After Effects ו Photoshop Blender, Real Draw, Sketchup וכו' וכו'. (המפרט הקיים בצד ימין) אני בונה על שילוש של מעבד לוח אם וזיכרון (אני מתכנן גם להביא את הדל 2209WA, אבל זה בנפרד). בינתיים חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EP43 DS3L Geil/Gskill/Corsair/A-Data/Corsair 4GB DDR2 (2*2) KIT עוד דבר, המפרט צריך להיות מורכב או מIQPC או מPANDAS, עם עדיפות לחנות הראשונה. תודה!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by taltola,

איזה מפרט הכי שווה משלושת המפרטים הבאים? איזה יכול להריץ משחקים כבדים בצורה הכי טובה? ואם גם אפשר לדעת כמה בערך כל מפרט שווה, גם יהיה טוב. תודה :-) 1)מעבד -Intel i7 920 לוח אם -Asus P6T זכרון Patriot 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס גרפי- Sapphire ATI Radeon HD4890 אחסון -Western Digital 500GB SATA II מאוורר -SpinQ CPU Cylinder ספק כוח- Enermax Modu 82+ מארז -Thermaltake Armor Plus מפרט 2) מעבד :I7 920*49 2.66@4.3 לוח אם : gigabyte X58A UD7 ספק כוח : THERMALTAKE 750W זיכרונות: OCZ gold 1333 12GB כרטיס מסך : 460GTX SLI 2GB מארז :590 COOLER MASTER +5 FAn קירור : noctua Dh-14 הרדיסק :SAMSONG 1T 7200RPM 32 MB F3 מסך: DELL 24 LED FHD רמקולים : Z5500 מפרט 3 מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מס…

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  12. אני יודע שחפשתי לא מזמן מחשב נייד זול לסטודנט.. בזמנו היה מדובר בחבר. אני מחפש עכשיו לפטופ ללימודים בשבילי, והיתרון הגדול שאני נוסע עוד חודש וחצי לארה"ב ל-4 חודשים אז הקנייה תהיה שם. בגדול הדברים שאני מחפש שיהיה במחשב הם: 1. מסך 13.3 אינצ' (נראה לי אידאלי ללפטופ..) 2. גודל כמה שיותר קטן.. הייתי הולך על מקבוק אייר אבל הוא קצת מעל התקציב 3. יכולת המחשב, כרטיס גרפי לא קריטי אבל יכול להיות נחמד אם זה לא יפגע בזמן סוללה 4. חיי סוללה (קצת פחות רלבנטי, אבל שלא יהיה פחות מ-3 וחצי שעות) בינתיים חשבתי על 2 אופציות נחמדות: 1. מקבוק אלומיניום שעולה בסביבות 1200 דולר באיביי הוא יחסית קטן (גובה 20 מ"מ) ושוקל פחות מ-2 ק"ג 2. E4300 של דל, שעולה גם בסביבות 1200 דולר באיביי (גרסת ה-SP9300)…

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by AloNs01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להמנע מחריגה למרות שאני בעצמי חרגתי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה (בלי קשר לתקציב) את המסך Dell U2312HM (הוא המומלץ נכון?) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  14. שלום לבאי הפורום, אני מעוניין במפרט למחשב, עד 1500 ש"ח לשימוש פשוט - סרטים ואינטרנט. אין צורך בציוד היקפי. התקציב המובא הוא מקסימלי, וכמובן שעדיף בפחות אין צורך במערכת הפעלה, ועדיף בחנות מאזור המרכז. תודה!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Naor_S,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא פוסל את האפשרות לחסוך, אבל אפשרי לנצל גם את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למוזיקה בעיקרון - בגלל זה חשוב לי פה ש"ניגע" בכל הקטע של הכרטיסי קול וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא כל כך הבנתי את השאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בעיקר ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

16. שלום אנשים. שמח להצטרף לפורום, ומודה באשמה שגיליתי אותו רק לאחרונה. למרות ששמו בהחלט נישא לפניו. בימים אלו אני שוקד על הקמה של אולפן הקלטות קטן וצנוע בביתי. בארסנל הקניות כבר הצטיידתי בכרטיס קול משובח (EMU 1820M), כמה מיקרופונים, כבלים, ועם הזמן (והמזומנים) ארכוש עוד ציוד חיוני - מוניטורים, אוזניות נורמליות, ואולי איזה מקלדת שליטה נוחה. בכל אופן, לענייננו, הבנתי שהמחשב שברשותי כרגע ישן ובטח יוריד מהביצועים ואיכות ההקלטה באופן משמעותי, לכן חובה לשדרג למחשב חדש. הבנתי שIntel שולטים עכשיו בשוק מבחינת המעבד החדש שברשותם, אבל העלות שלו בשמיים, ואני החלטתי שאם לפני חצי שנה מפרט מחשב מבוסס מעבד של AMD היה די ויותר בשביל אולפן הקלטות צנוע, אין ספק שגם היום האיכות תהיה מספיקה.…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  17. הסר כמות. מוצרים סה"כ Gigabyte GA-8IPE775 Pro Intel 865PE LGA 775 736 ש"ח Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt 390 ש"ח GeIL 1024MB (2x512MB) GE1G3200BDC PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 1,167 ש"ח Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 BOX 1,179 ש"ח ELSA GLADIAC 940GT 6800GT 256MB 2,370 ש"ח סה"כ 6,487 ש"ח ללא ציוד הקפי אם למישבהו יש מפרט יותר טוב שיבנה לי באותו סכום אפשר לחרוג קצת המפרט נבנה בפנדה

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  18. אוקיי אז אני צריך חוות דעת על המחשב בעקרון הוא מיעוד לגיימינג כבד + קצת עריכה בפוטושופ המחשב : [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1012 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪236 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪640 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td][td] 1 [/td][td] ₪350 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪370 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/t…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by YanivK1122,

היי , אני מעוניין להחליף מחשב נייד ישן בנייד שיתאים לעבודות גרפיקה בעיקר תוכנות של ADOBE שאלון: שלום. מתייעצת לגבי קניית מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אפשרי טיפה חריגה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית על אופיס + פוטושופ ואילוסטרייטור ושאר תוכנות ADOBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by Aviram Tavor,

שלום, מחפש מחשב פשוט ובסיסי לאחיות שלי, לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס קליל ביותר. ללא משחקים או משהו גרנדיוזי. התקציב 2000-2500, עדיף כמה שאפשר לחסוך. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול מדי משיקולי כובד. לא משנה מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אם יהיה אפשר הרזולוציה הגבוהה תתקבל בברכה, אבל ממש לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? ש…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  21. אחרי שה-P3 אצל ההורים שלי לא סוחב את סימס 2, זה הזמן להחליף אותון. בכל מקרה אני רוצה דיסק חדש של 120 גיגה ו512 מגה זיכרון, עדיף כמובן להתבסס על AMD. לא צריך מסך, עכבר, מקלדת. צריך כרטיס מסך סביר - לא נראה לי שיש טעם להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך לאחיות שלי שכמעט לא משחקות, אבל רצוי שהוא כן יוכל לסחוב משחקים (זה בעיה בימינו). שימושים? אינטרנט, סימס2, קצת עיבוד תמונה. תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by lahavamir,

משהו יודע מתי הוא יוצא לשוק בארה"ב או באנגליה??

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  24. מחפש מפרט לבן דוד שלי, מחשב שיתאים להכל, אין לו דרישות מיוחדות, הוא לא הולך להפעיל משחקים כבדים, לא לערוך מוסיקה, ולא דברים שדורשים משהו מיוחד. כרגע יש לו פנטיום3 350 מגה הרץ, המחשב לא זז. מה אתם ממליצים? הוא גר בנתניה אז אם יש לך המלצות לחניות בנוסף הם יתקבלו בברכה. המפרט צריך לכלול הכל חוץ מצורב.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  25. המחשב מיועד בעיקר לתוכנות של ADOBE כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר,אפטר-אפקט...וגם לתוכנות לאנימציה כמו 3D-MAX, בנוסף חשוב שהיה יציאת HDMI, האם קיים מחשב נייד מספיק חזק בתקציב הזה להרצה טובה של הישומיים האלה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים