ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט שיהיה הכי טוב שאפשר להוציא במחירים 2700-3000 ש"ח שימושים עיקריים: אינטרנט, ומשחקים.. ללא ציוד היקפי ללא מסך ..רק מחשב! חריגה: לא יותר מ-3200 מאיזה חנות: לא משנה רק שתהיה אמינה וזולה ותהיה בסביבה של נס ציונה-ראשל"צ תודה רבה לכולם. הערות כלליות.. עדיפות למעבד אינטל, וכרטיס מסך של nvidia
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל המלצה לגבי מפרט מחשב סלוני אשר אמור להריץ סרטי FULL HD ובנוסף להריץ את את משחקי המחשב כגון FIFA , NBA GTA 4 וכו' לפי הבנתי יהיה קשה לראות משחקים באיכות טובה גם כשכרטיס המסך איכותי נניח ATI 4870. תקציב המחשב ללא מסך כמובן עומד על כ- 4,000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן חברה , יש לי מחשב טושיבה satellite a-135 (קצת זקן , אבל עדיין מתפקד כמו שצריך ) ולפני יומיים הוא נפל ומאז הוא דורש סיסמה לביוס , אז נכון שיש את האפשרות לאתחל את הביוס ע"י הוצאת הבטריה שלה , אבל אין לי כל כך כ להתחיל לפרק את המשחב ולהתעסק עם הבפנוכו שלו במיוחד לאור נסיון העבר שלי עם מחשבי ם ניידים של טושיבה , אז בכל מקרה אם משהו יכול להמליץ לי על דרך אחרת לפתור את הבעיה אני מאוד אודה לו !!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום רב, השימוש עיקרי שלי הוא משרדי: אופיס והרבה אינטרנט, מעט עבודות גרפיות בפוטושופ (די זניח), ומוסיקה. גודל מסך רצוי: 15 כיום אני עובדת על מחשב נייח פנטיום 4 2.8GHz זכרון 512MB דיסק 80GB, והוא די מספק אותי למעט שהוא קצת איטי. רצוי לי: שהמסך יעייף את העיניים כמה שפחות, ושהמחשב יהיה שמיש ואמין לאורך זמן התקציב שלי מוגבל, גג עד 2500 ש"ח ראיתי בזאפ ניידים של Fujitsu Siemens שלא ברור לי ההבדלים ביניהם וגם בוואלה סימנתי 3 להשוואה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1NJV55350,1IWINFINITY_M660SE4,TZn20018&pt=1&mc=7&c=40&sc=0 מה דעתכם? אשמח לקבל המלצות גם לדגמים מומלצים אחרים. תודות.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מתחיל מהתקציב: 5200 ¤ לא כולל מסך (ניתן למתוח עד ל5400 גג) המחשב הוא לשימוש במשחקים רבי משתתפים MMORPG חשבתי על קנייה באייבורי או ב2 חנויות אם זה יחסוך כרטיס טלויזיה לא יזיק, אם הוא בסכום נמוך, אין לי צורך במשהו יקר אין צורך ברמקולים או במקלדת ועכבר כלשהם (יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק) אני צריך צורב DVDRW , כונן דיסקטים 1.44, וכרטיס קול למשחקים, לא משהו למהדרין.. הקירור חשוב לי, ואני כבר סגור על המארז וכן, שהצורב יהיה בצבע שחור ביחד עם המארז וכו', לא נראה לי שזה יהווה בעייה אני כן זקוק להרכבת מחשב במעבדה, ואני מתכנן לקנות בIvory אבל הסתכלתי על מחירי חלקים בכמה מקומות (כמו נעה מחשבים) ואם אני אצטרך לקנות כמה חלקים ולקנות אותם בעצמי אני מעדיף. אבל .. תגידו לי אתם אני א…
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה מתכווין לקנות מחשב שאני אשתמש בו בעיקר למשחקים ולעבודות שונות לאונברסיטה. העבודה שלי על המחשב לא מצריכה שום דבר אז אפשר להתעלם מהבקשה הזאת. אני רוצה גם לקנות קירור כדי לעשות OC טוב והוציא את המקסימום מהמחשב שלי ואני כנראה גם אתקין מערכת קירור מים במחשב בנקודה מסוימת. יש לי כרטיס מסך GF7800GTX 512MB שזכיתי בו לפני מספר חודשים אז אני בינתיים לא צריך כרטיס מסך ואני כנראה אקנה חדש אחרי שהכרטיס ה- DX10 יתמסדו בשוק. מה אני כן צריך- מארז וכל מה שבתוכו (חוץ מכרטיס מסך) ואוזניות איכותיות למשחקים ולמוסיקה. הנה מה שבניתי בעצמי- Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 Corsair H…
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קניתי gta 4 והמחשב שלי לא משתף פעולה. מעצבן ממש. המפרט הקיים הוא: מעבד: intel Q9550 לוח אם: asus p5qc זכרונות: kingston 800Mhz 2Gb 2 sticks, לא זוכר איזה דגם. כרטיס מסך: gtx260 896Mb. ספק כח: 650W topower עם 80 אחוז ניצולת. מארז: gigabyte aurora דיסק קשיח: 1TB sata II seagate. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל להוציא מהחלקים את המקסימום (אין לי מושג קלוש בOC, ולא כ"כ רוצה לקחת את הסיכון). יש לי זכרונות של kingston של 1333Mhz. 2 סטיקים של 1333Mhz. הם אינם עובדים עם הלוח אם הנוכחי, למרות שהוא מפורסם עם יכולת ל1333Mhz (ddr3). בנוסף, היה לי בעייה עם הקירור של המעבד, איזה קירור משתלם לקנות לאור העובדה שהמארז מאוורר היטב, ואני לא עושה אוברקלוק? אני מניח שהבעייה היא בכרטיס מסך…
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, במסגרת עבודתי אני צריך להרכיב מחשב המיועד לחישובים נומריים. בשביל שתבינו את סדר הגודל של התקציב עליו אני מדבר, אציין שכרגע בניתי מחשב עם המעבד הכי חזק שמצאתי - Intel Xeon Processor E-52687W, 8 cores, 3.1 GHz Turbu, 20MB cache, כאשר אני מתכוון לשלב שני מעבדים כאלו על מנת ליצור מחשב עם 16 ליבות. השתמשתי בלוח אם תואם - Intel W2600CR2 עלות המפרט היא כ-30,000 ש"ח. בניית המפרט תהיה מודלורית, כך שבהתחלה אני מתמקד במעבד, ואחר כך ארכוש כרטיס מסך חזק. התעוררה שאלה, שאודה לכם על עזרתכם - האם עדיף להשקיע באמת בעמדה חזקה שכזו לצורך החישובים, או שעדיף לרכוש כמה עמדות חלשות יותר, ולקשר ביניהן כך שתוכנות החישוב ידעו להשתמש בכל המעבדים של העמדות ביחד? כלומר, איזו שיטה יותר אפקטיב…
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הפורום הזה, מקווה שפה יוכלו לענות. שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g RAM כיום מותקן לי בו, ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן USB חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. התקלקל לי המחשב לפני למעלה מחודשיים. אני צריך לקנות מחשב חדש, ולעשות זאת, לפני שאשתי מורידה לי נבוט בראש, על כך שאני מושך את הקניה יותר מדי זמן. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC7200_lg&cfm=A37875BB או לקבל הצעה למפרט (אשמח לאחד מבוסס אינטל ואחד מבוסס AMD). תשובות לשאלות: מה התקציב? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( משחקי אסטרטגיה ישנים, אני חושב שכרטיס מסך טוב, שמובנה על לוח האם יכול להתאים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. (למרות שהמחשב בקישור למעלה כולל מסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלש…
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מפרט לבן דוד שלי. זה מה שהצלחתי ללקט מהסקירה השבוע בפורום. יש צורך בלוח עם FIREWIRE. יש אלטרנטיבה? כ.מסך מובנה, USB 3.0 ? זו ההתלבטות היחידה שלי, איך שאני רואה את המפרט... דרישות משחק - מעט מאד ואם יהיה צורך בגרפיקה כרטיס מסך ייעודי יירכש בהמשך, כך שכרגע המובנה צריך להספיק. (הוא משחק MapleStory : ובלי תלת מימד כרגע). שימוש בסיסי בפוטושופ שגם המחשב הנוכחי מספיק אך יש צורך באחד נוסף בבית. המחשבה הייתה אופק מחשב מירבי לכן בחרתי במעבד יקר יותר, לא יהיה OC. ספק+מארז שקטים ועם אוורור מספק לאורך זמן (המחשב הנוכחי הוא עם מארז 6A19, ויועבר לאחותו). אין צורך בציוד היקפי, בהמשך ירכש מסך חדש 20" בסיסי. זה מה שהצלחתי לבנות: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad …
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 14 אינץ' באנגליה, בשאיפה לתקציב כמה שיותר נמוך, שיהיה נוח לעבודה משרדית (לרוב ייעשה בו שימוש לכתיבת מסמכים וכו') ייתכן שייעשה בו גם שימוש למשחקים קלים - בינוניים (אולי פיפא, Counter strike ומשחקים קצת יותר ישנים). מה שכן, הייתי מעדיף שיהיה לפחות 1 טרה ו8 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
1) תקציב? 4K בלי חריגה! 2) מטרות? משחקים כבדים. 3) ציוד היקפי? בלי. 4) דבר ספציפי לא צריך במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי. 5) העדפה לחברה? KSP ונועה כומפ-כרטיס מסך 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או תוכנה? לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב? לא 8) נושאי הקירור והיופי? יופי לא מארז נורמלי לא גנרי. ושיהיה מקורר 9) האם אתה צריך הרכבה במעבדה? כן. 10) כיצד תשלם? צק 11)הערות נוספות:לא מתוכנן OC ואם כן את קטן,לא מתוכנן שידרוג בחלקים.
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן חברים, ראשית יש לכם פורום מעולה בעבר היה לי יוזר פעיל הרבה שנים פה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.0k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 500 ש"ח מקסימום חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מאומצת + HTPC סביר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בדפדפן וריבוי משימות (לא תוכנה ספציפית) - לא גיימר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע מחובר 23 אינץ' ב 1080p אבל צריך להישא…
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? לינק: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3144 או כל המלצה אחרת ע"פ הצרכים הנ"ל. תקציב 4500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: קודם אני חדש פה ... ושלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 2 בגלל שהמחשב פנטיום 3 של פאקרד בל שלי נשרף... *-* עכשיו אני רוצה לדעת איזה מחשב חדש וטוב שווה לי לקנות .. כאילו תנו לי מפרט והכל ואתרים שאני יכול לקנות מהם... שהמחשב יתאים לסרטים לתוכנות (לא צריך בשביל משחקים!!! - אני לא ילד קטן) .... אבל שיהיה מהיר מאוד .. שיראו טוב ושיהיה תותח ... תודה וגם רציתי לשאול בקשר לסרטים - אם אני קונה מבך של 19 אינץ' או 21 האם זה שווה שהוא גם יהיה המסך של המחשב כי זה נראה לי גדול מדיי ורק מתאים לסרטים ולא למחשב ולוינדוז עצמו ... כאילו גם בשביל לעבוד איתו... תנו תגובות .. ואני מאמין שיהיו עוד שאלות בהמשך... תודה רבה !! *-* רציתי לשאול גם אם יש לי את הפנטיום 3 מה קורה אם …
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2540588 מה זה רכיבים מחודשים? מזוייפים? איך הגיעו למחיר הזה אבקשכם להביע דעה. תנקס
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט הכי חזק ב - 2000 ש"ח כאשר הוא כולל רק: *מעבד *לוח אם *כרטיס מסך *זכרונות *מארז (בעיקרון יש לי אחד שהוא די טוב) *ספק כוח (גם, בעיקרון יש לי אחד די חדש של 500) חלקים שיש לי: *westran digital w500 *מסך 1680x1050 *צורב די.וי.די *ציוד הקפי *ובימינו מי כבר קונה מערכת הפעלה? =]... כמו כן, אני גר בירושלים...אז אם מישהו מכיר חנות שהוא יכול להמליץ עלייה, אני אשמח לדעת...
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי צריך לפטופ (חייב להיות לפטופ, לא שולחני) לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD מידי פעם, צפייה בתכני (אולי HD) ביו טיוב. יש עדיפות לחברות אמינות כמו טושיבה, HP שנותנות אחריות להרבה שנים. שנתיים זה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לחסוך, סבא כבר לא בחיים, עדיף בסביבות ה 2000 וקצת ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD, צפייה בתכני HD ביו טיוב. צריך מסך לא פחות גדול מ 15.6" כי היא לא רואה טוב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא צריך להיות שקט. היא לא שומעת כ"כ טוב גם ככה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
טוב תמשעו אני צריך מפרט ב2700 מה שאני צריך זה: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך מיועד בעיקר למשחקים כבדים. (את השאר יש לי אז לא צריך אותם אני ירכיב את החלקים)
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת במפרט למחשב שישמש את הוריי לצרכים בסיסיים כגון: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ו"ישרוד" כמה שנים טובות.... בעיקרון הם צריכים גם ציוד הקפי אבל אם המחיר זול מידי אז אין בעיה להגיע עד ל 3K... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט עבור הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2500 ש"ח. אם אקבל אישור מהבוס להוסיף יותר כסף- אודיע כאן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך- אם אפשרי למפרט סביר ב2000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (Excel) שכוללת גם שרטוט דו מימדי בAutoCad וכן שימוש בתוכנה Solid Edge בתלת מימד בסיסי יחסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בעבודה. כמו שציינתי, התוכנות הן: AutoCad, Solid Edge. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לילד שלי (בן 6 אתמול ) יש מחשב קצת ישן . הוא מאוד אוהב משחקי פעולה כמו FarCry ולאחרונה שיחק ב XBOX במשחק COD 4 ומאוד התלהב . בקיצור האופציות העומדות כדי לרצות את הזאטוט : 1. לקנות XBOX + משחקים ( ולמכור את האוטו ....) . 2. לשדרג את המחשב הקיים למחשב משחקים בסיסי עם יכולת שידרג עתידית. 3. לשדרג למינימום ההכרחי את המחשב הקיים - שנה הבאה נקנה XBOX או מחשב חדש . כרגע המחשב הוא DELL 8300 מתקופת הדינוזאורים ... המפרט שלו : מעבד: Pentium 4 HT 2.8Ghz . זכרון : 512Kb 533Mhz . כרטיס מסך : MX440 . דיסק קשיח : 80G . מסך 15" CRT תתפלאו אבל על המחשב הזה Far Cry הראשון רץ ממש טוב . ויש עוד כמה משחקים דומים שאין איתם בעיות . לגבי המשחקים החדשים אני די בספק .. לגבי שידרוג…
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-