עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Internal,

היי אנשים יש לי כמה שאלות אולי נישמעות מטופשות אבל עדיין מעניין אותי 1. האם זה בסדר להתקין DRIVER מהאתר של יצרן ולא מהדרביברים באתר של הנייד לדוגמא כרטיס מסך מהאתר של חברת הכרטיס ולא מהאתר של הנייד 2. האם זה בסדר להשאיר את הנייד תמיד בחשמל , כאילו נגיד כיביתי אותו אבל עדיין הוא בחשמל 3. כשה הנייד במצב SLEEP הוא כאילו עדיין דלוק חלקית כזה האם זה בסדר לקחת אותו בתוך התיק (שהוא כל הזמן בתזוזה)

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by Chevy,

שלום חבר'ה, מפרט לבן דוד שלי. זה מה שהצלחתי ללקט מהסקירה השבוע בפורום. יש צורך בלוח עם FIREWIRE. יש אלטרנטיבה? כ.מסך מובנה, USB 3.0 ? זו ההתלבטות היחידה שלי, איך שאני רואה את המפרט... דרישות משחק - מעט מאד ואם יהיה צורך בגרפיקה כרטיס מסך ייעודי יירכש בהמשך, כך שכרגע המובנה צריך להספיק. (הוא משחק MapleStory : ובלי תלת מימד כרגע). שימוש בסיסי בפוטושופ שגם המחשב הנוכחי מספיק אך יש צורך באחד נוסף בבית. המחשבה הייתה אופק מחשב מירבי לכן בחרתי במעבד יקר יותר, לא יהיה OC. ספק+מארז שקטים ועם אוורור מספק לאורך זמן (המחשב הנוכחי הוא עם מארז 6A19, ויועבר לאחותו). אין צורך בציוד היקפי, בהמשך ירכש מסך חדש 20" בסיסי. זה מה שהצלחתי לבנות: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad …

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  3. שלום אנשים. אני מבקש מפרט ב4000 שקל פלוס מינוס לעבודה כוללת אבל שיריץ משחקים טוב יש עדיפות למעבד אינטל וכרטיס מסך של ati אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים ואם אפשר בבקשה מי שיתן מפרט שיסביר לי עליו כי באמת שאין לי מושג בדברים האלה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by Oded00,

שלום לכולם מנסה למצוא מפרט למחשב למשחקים (רק מחשב) האם להעדיף מעבדי AMD? כמה חשוב לוח אם שממותג כ gaming? כדאי להמתין להתבהרות בנושא הקורונה או שאין משמעות כרגע מבחינת מחירים וזמינות רכיבים? תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

5. מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤632 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤371 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤401 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤412 ואני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך בסביבוב 500-600 שקל תודה.

• 19 תגובות
    • 930 צפיות
  6. שלום, המחשב יהיה למשחקים ויסטה אופיס סרטים ואינטרנט.. לא מתוכנן OC ואין צורך להשאיר אופציה בשבילו כי אין סיכוי שאעשה, אני הולך לראות במחשב הרבה סרטים ולשחק הרבה. התקציב הוא 7100 בערך וזה כבר עם חריגה של 3000 שקל ממה שתכננתי בהתחלה :-) אז אני לא יכול בדיוק לחרוג עוד.. התקציב הוא למחשב עצמו, למסך LCD בגודל 19' ומעלה.., לרמקולים פשוטים (אין צורך בכאלה שעולים יותר ממאה), למקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים (כאלה מולטימדיה של מייקרוסופט בסביבות ה200 שקל, אין צורך שיהיו במיוחד למשחקים כי אני משחק עם גיים פד בעיקר..). (אין העדפה לאינטל או לAMD) לפי השיטוטים שלי בפורום אני מבין שהרבה אוהבים לבנות מפרט בIQPC, בשבילי זה מצויין כי אני מאשדוד.. אם יש עוד מה לפרט רק תגידו. חג שמח וכשר.

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by askme,

נכון, זה לא לכל אחד, אבל.... בחמש אלף דולר תקבלו מחשב עם קסאון 8 ליבות, 128 גיגה ראם וכרטיס רדיאון vega לקינוח. בטח יהיו פרטים גם כאן באתר.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. היי אני צריך המלצות לגבי שני מחשבים ניידים מחו''ל. המפרט הראשון , התקציב שלו הוא בין 1000 ל1400 דולר עם אופצייב של חריגה. שיהיה בין 14 ל15.6 אינץ' ושיהיה חזק לעריכות וידיאו שכמובן מומלץ שיהיה פיירוויאר ושהבטרייה תוכל להחזיק איזה 4-5 שעות . ועם יש אופצייה שלא יהיה כבד מדי. עם יש אז אשמח לנגן בלו ריי. והמפרט השני התקציב שלו הוא בין 700 ל800 דולר עם אופצייה קטנה לחריגה שיתאים לעבודות אופיס אינטרנט ,סרטים ואולי בקטנה קצת פוטו שופ לא חובה. חשוב שיהיה חיי סוללה טובים ושהיה בין 14 ל15 אינץ' ושלא יהיה כבד מדי. כמובן שחייב שיהיה אחריות בינלאומית כולל את ישראל עם שירות טוב לשתי המחשבים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by Gs212,

מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד 4.דיאבלו 3.COD ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב:1920X1080 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by timk@,

תקציב: 3K-3.4K שימוש: משחקים בלי ציוד נלווה ובלי OC אין העדפה לחנות אין משמעות לרעש הרכבה בחנות בלי מערכת הפעלה כרגע יש מסך של 17" ברזלוציה של 1024X768 מתכנן להחליף את המסך ל 22" אם אפשר אשמח להצעה של שתי חברות המעבדים intel ,amd אין לי העדפה לחברה , ממה שהבנתי ה AMD 72/710 נחשבים למצוינים מבחינת כרטיס מסך חשבתי על ה4850 אבל אני לא מקובע עליו תודה לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  11. שלום ברצוני לקנות מחשב נייד יד 2 המחשב בשימוש של כחצי שנה המפרט; מסך- 15.4 מעבד-וIntel Core 2 Duo T5800 משקל-ו2.72 ק"ג זכרון-3072MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח-160GB 5400rpm כרטיס מסך-Intel GMA X3100 המחיר הוא 2.700 השאלה שלי אם המחשב מתאים בעיקר לשימוש של אינטרנט ? האם הוא שווה את המחיר שכן הוא עדיין באחריות ל שנה וחצי? ואם יש לדגם המחשב הזה ביקורות טובות? תודה

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE, לצורך עבודה. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. אשמח לעצה. תודה, אינה

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  13. צריך את חוות דעתכם על המפרט שבניתי מארזים Compucase HEC 6K31 300ART Silver/Black ¤239 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤117 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM AM248DCT ¤514 1 זיכרונות Corsair 512MB Value Select DDR2-667 C512667 ¤80 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤284 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤357 1 רמקולים LOGITECH R-10 ¤125 1 מקלדות LOGITECH Classic Keyboard ¤77 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤159 1 עכברים מיקרוסופט אופטי שחור - BASIC ¤40 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤42 Total Price : ¤2114 המחשב ישמש לאופיס ,גלישה באינטרנט, ושמיעת מוזיקה. חשבתי על לשים 2 ג'…

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  14. אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? 4K+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ימוקם בסלון ויחובר גם לטלויזיה וגם למסך מחשב אז גם משחקים גם סרטים וגם עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא פרו אולי GTA5 אם אפשרי בתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בסלון HDRADY מסך מחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  16. שלום !:] הציעו לי מפרט לא מזמן, כאן (ותודה לכם!), בחנות לוג'יק פיסי. אני צריך דעות על החנות ובמיוחד אנשים שהיה להם ניסיון איתם. תודה רבה!:]

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  17. * מטרות המחשב? סטודנט לתואר מתקדם במדעי המחשב, המחשב ישמש גם לשימוש ביתי (אינטרנט,אופיס וכו') וגם לעבודה, לא נדרש כח חישובי יוצא דופן אך ארצה לאפשר עבודה מקבילה בווינדוס ולינוקס (דאבל בוט) בצורה טובה ולא איטית. ישמש גם לפיתוח והרצת תוכניות בסיסיות אך לא צריך יכולות מיוחדות. * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? ניידות תוערך אך אינה קריטית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

18. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, עבודה עם תוכנות גרפיקה (תמונות) ומשחקים. אני כרגע בכיוון של AMD64 עם NF4 (גוזר כרטיס PCIe). חשבתי על כרטיס עם VIVO. בקיצור אשמח לרעיונות. אני רוצה לקנות עוד השבוע - בתקווה עד יום רביעי. תודה לכולם. אלעד

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by AdamS,

שלום, כנראה אני עומד לקנות מחשב נייד בחו"ל. הדגם הוא (לא סגור): Sony VAIO VGN-SZ281P/X. רציתי לדעת אם יש על המחשב הזה ועל הסידרה כולה אחריות בארץ. אמרו לי שלא, אבל אני רוצה לברר את זה לעומק. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by itai666,

בוקר טוב. אחרי שיעורי בית רבים החלטתי על מפרט שאני חושב שהוא הכי טוב לתקציב שלי מעבד-core i5 4570 עם מאוורר coolermaster evo3 לוח אמ למעבד haswell intel/asrock b85 1600mhz ספק כוח- 650 enermax 120mm זכרון 8G DDR 3 כרטיס מסך-Gainward GTX 770 2Gb דיסק קשיח ssd 120 ו2T SATA וזהו בעקרון רציתי לשאול מספר שאלות א.האם הSSD באמת יביא שיפור משמעותי בביצועים של הwindows ומשחקים שמותקנים עליו או שהוא לא כזה יעשה הבדל ב.מה לגבי ספק הכוח האם הוא טוב? אני מפחד שהוא יתחמם יתר על מידה כמו שקרה לי במחשב אחד שהיה לי תודה לעונים ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by Itamar Alima,

אהלן. אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 2500 ש"ח. אני צריך מפרט אם מישהו מוכן לבנות לי. אני גמיש מבחינת מחיר, לא יודע בידיוק מה טווח המחירים היום בשוק. מחפש מחשב סטנדרטי למטרות לימודים. שיהיה חזק מהיר ואמין. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  22. שלום לכולם התקבלו לידיי שני מפרטי מחשב למשחקים ברצוני לרכוש מחשב חזק בתקציב של עד 5000 שח כולל ציוד היקפי מסך מקלדת ועכבר אין צורך במערכת הפעלה או ברמקולים המפרט הראשון מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון H/S VALUE GEIL 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 כ.מסך ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR מסך סמסונג 21.5 סט אלחוטי בסביבות ה 5 אלף שח והמפרט השני מפורסם באיבורי וזה עיקרו מעבד AMD Phenom™ II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA890XA-UD3 צ'יפסט AMD 890X כולל USB3.0 ו-SATA3 כ.קול 7.1 כ.ר…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  23. המפרט של הנייד הוא כזה: Intel® Core 2 Duo T7500 800MHz 2.2GHz 4MB 2048MB DDR2 800MHz 250GB SATA 5400 14.1" WXGA 1280X800 Intel GMA 965 Up to 256MB האם Fifa2008 או Need4Speed Most Wanted יעבדו עליו? תודה.

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  24. הרבה דברים השתנו מהפרטים שרשמתי בדיון הזה, ולא מצאתי אופציה לשנות את שם הדיון, לכן פתחתי דיון חדש... סורי, אפשר לנעול את זה..

25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הצרכים שלי מהמחשב הם אינטרנט ,אופיס, משחקים קלים ( NBA2K14 ן FM14), צפייה בסדרות בצפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיף למסך קצת יותר גדול מהרגיל - 13 יהיה לי קצת קטן אבל אפשר להסתדר, עדיף 14-15+. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף רזולוציה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpa…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים