ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אמא שלי רוצה להחליף את המחשב שלה ומטעמי מקום בלבד רוצה מחשב נייד(משקל, סוללה וכל שאר הפרמטרים של הניידות לא מעניינים כלל). השימושים הם גלישה ועבודה משרדית בלבד. דרישות שונות אחרות הן כדלקמן : חברה בעלת נותני שירות איכותיים במקרה הצורך, אחריות ארוכה ככל הניתן, מעבד ix ולא celeron אם ניתן ומסך איכותי ככל הניתן במגבלות התקציב. ישנה אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח אם יש מחשב בעל מסך משמעותית יותר טוב או אם קיימת קפיצה טכנולוגית משמעותית(דור חדש של מעבדים וכדומה).
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתבנו לי מפרט של מחשב ב3,000 , לדוד שלי, שיכלול כמובן מינימום מעבד כפול ליבה, מהסדרה החדשה של אינטל, Core 2 Duo , סדרה E6300 ומעלה , (לא כמו שניסו לדחוף לו P D 2.8GHZ), ואם יהיה אפשר אז לדחוף 2 ג'יגה ראם. אם לא, אז 1GB גם יהיה טוב. אבל אני מעדיף 2 אם אפשר. כרטיס מסך סביר.. (GT7600 בערך +-) שיכול להריץ כל משחק היום על הגדרות בנינויות כאלה .. (אם לא יהיה אפשר להכניס בתקציב, אז משהו פחות חזק.. אבל שיכלול VGA וDVI ואס ווידיאו). מקלדת סטנדרטית .. מארז סטנדרטי שנראה טוב ספק כוח לא ג'ינרי וזהו אני חושב. *המחשב לא מיועד לאוברקלוק בכלל, אז לא צריך להשים איזה לוח שטוב לאוברקלוק * המחשב מיועד לשימושים כללים, כמו עריכת ווידאו בסיסית בפריימר, מדי פעם משחקים, אינטרנט, גל…
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי.. יש שני דגמים של ACER שאני לא מבין מה השוני בינהם. האשון הוא AS5730Z. והשני 5730Z יש למישהו מושג למה הראשון עולה יותר.. ומה השוני שמוסיפות האותיות הראשונות לדגם?(חיפשתי באתר היצרן והדגמים האלה בכלל לא מצויינים שם). ועוד שאלה.. מישהו יודע מאיפה אני משג דרייבים לXP כי באתר של ACER לפי מה שראיתי יש רק לויסטה. תודה....
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה, בתקציב סביב ה-10,000 ש"ח. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx ומאיה 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תחנת עגינה תודה רבה גילוי נאות: כתבתי פוסט גם בפורום נייחים כי יכול להיות שיהיו 2 מחשבים.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות : 1. הבנתי שיש מחשבים ניידים שמגיעים עם מערכות הפעלה שלא ניתן פשוט לפרמט את המחשב ולהתקין איזה מערת הפעלה שאני מעוניין . השאלה היא אייך אני יודע איזה ניידים כן אפשר לפרמט ואיזה חייבים ללכת למעבדה שיסדרו את זה ??? 2. הבנתי שכאשר עובדים עם מחשב נייד שמחובר לחשמל צריך לנתק את הסוללה, למה ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה מיועד רק ל-ICQ,MSN וזהו זה. שום משחקים, שום דבר אחר. לא רוצה לבזבז על מחשב שמיועד למטרה כזאת 4000 ש"ח. יכול רק 2000, ושזה יכלול מסך. יש סיכוי למפרט בתקציב הזה? זיכרון 256MB, ON VGA CARD, מעבד מהדור הישן וכו'.
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ימוקם בסלון ויחובר גם לטלויזיה וגם למסך מחשב אז גם משחקים גם סרטים וגם עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא פרו אולי GTA5 אם אפשרי בתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בסלון HDRADY מסך מחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
Dell Inspiron 6400 Intel® Core Duo T2400 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife 1GB Shared Dual Channel DDR2 80GB 7200rpm SATA 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition הוא עולה לי 4886.1 ש"ח הוא בעיקר ללימודים אבל אני רוצה לשחק לפעמים משחקי אסטרטגיה וAmerica's Army הוא יתאים? או שכדאי לי לקנות נייח בכלל (בגלל המשחקים) ?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום, כאמור התחלתי ללמוד משפטים ומיד ראיתי את הצורך החיוני בקניית מחשב נייד, פישפשתי קצת באינטרנט ולא הגעתי להחלטה מכרעת. אשמח לעצתכם. * מטרות המחשב - המחשב ישמש בעיקרו לאינטרנט, סרטים, אופיס - ללימודים. * גודל המסך - 13"-14" * משקל רצוי - מעדיף מקסימום של 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - מספיק לי בין 4-5 שעות עבודה(6 תאים אמור להתאים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI מומלץ אבל לא מחייב. * בלוטות - לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב? - אין חובה בכונן אם זה חוסך ממשקל המחשב. * כונן Bluray - אין צורך * האם נדר…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
INTEL Q8200/P5P43TD PRO/ ASUS GTS250 1Gb/1Tb SEAGATE/4Gb DDR3/DVDRW/420W GIGABYTE -02128 ATHLON II X4 620 2.6GHz/M2N68 PLUS/250GTS 512Mb/1Tb/4Gb CORSAIR/DVDRW/460W -02208 680$ MAHSHEV LE MISHHEKUM VE INTERNET
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים ברמה (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך אני צריך עם המחשב מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מיועד לשימוש הילדות (8 ו-11) לסרטים, משחקי-דפדפן ושימוש משרדי. ישמש כתחליף למחשב נייח אז ניידות/משקל/חיי סוללה לא קריטיים. לא יחובר אליו מסך אז חשוב דגש על מסך גדול ואיכותי ככל שהתקציב מאפשר. תודה התקציב גמיש אבל אין פה כוונה להתפרע ועדיף לחסוך אם אפשר... רק אם יש סיבה מאוד טובה.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. מולטיטאסקינג של כל אלה (הרבה לשוניות וכאלה) * גודל המסך: 13-14" * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת כמה שיותר נוחה. המחשב ישמש כמחברת לשיעורים באוניברסיטה. * משקל רצוי: עד 1.6 קילו (+/-) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא יודע מה זה ארוך כל כך... אני חושב ש4-5 שעות זה מינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ללפטופ האחרון היו כ100GB פנויים ואלה הספיקו לי. SSD יתרון אך לא מהותי. * כונן אופטי: לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני קיבלתי לוח אם מדגם ASUS P5W DH DELUXE אני צריך להוסיף לזה עוד כמה דברים שאוכל לבנות מחש נורמלי שיחזיק הרבה זמן! החל ממעבד + זיכרון טוב לאוברקלוק,כמו כן כרטיס מסך טוב הציעו לי 7950GT 512MB EXTREAME, אבל הבנתי שהוא כרטיס HIGH-END של DX9,ןכבר יצאה לאור DX10,כמובן הייתי רוצה לקנות משהו טוב שדומה לכרטיס זה ! ומה ספק כוח שיתאים לכל המחשב ,בנוסף גם מארז חשוב את אני לא פוסל! עניין של התקיב- עד 6000 ש"ח כל החלקים הללו אם יש משהו טוב,אקבל הצעות וינסה להגדיל תקציב! תודה מראש! :s05: בקשה נוספת רוצה לעזור לדוד שלי לקנות כרטיס מסך בדומה 7600GT או שלהישאר עם הבחירה הזו,מראש אומר תקציב קטן לכן לא יודע האם הוא טוב או לא!
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הבן שלי שפך אתמול מים על המחשב שלי, המחשב בן שנתיים(כלומר עדיין באחריות) רציתי לשאול: א. האם אחריות מכסה מקרים כאלו. ב. אם האחריות אינה מכסה, איפו אפשר לרכוש/להשיג מקלדת חדשה עם תאורה אחורית בעברית במחיר שפוי, באזור פ"ת והמרכז. תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייח. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בייתים (אינטרנט, אופיס) ותוכנות גרפיקה (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרטור). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע השימושים בתוכנות הגרפיקה הם בסיסיים כי אני רק מתחילה ללמוד/לעבוד עם התוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 אלף , ניתנת חריגה קלה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עבודה משרדית . ( Call Of Duty , SolidWorks , Arduino ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורך בקניית עכבר בנוסף . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למחשב קל יותר , מסך 15.6 בלבד . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במערכת שתשב בסלון ועל כן אני מעוניין במארז מעוצב כמה שאפשר בתקציב הזה. כמ ושאמרתי השימושים העיקריים הם סרטים אינטרנט ומוזיקה,המחשב יתחבר למסך 42' בסלון, תודה מראש. 8)
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
tisleho col mifrat toov... [br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 13:33:02 מעבדיםIntel Quad Core Q9550 + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2550 לוחות אם Gigabyte GA-G41M-ES2H LGA775 ¤369 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 מאוררים למארז/גופי קירור Glacialtech 120mm ¤27 Scythe 120MM JAPAN SERVO 1850RPM ¤64 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות A-DATA DDR2 4096MB 1066MHZ Gaming CL5 ¤370 כוננים קשיחים Seagate 160GB BARACUDA 7200.10 8MB ¤217 כוננים אופטיים LG GH22LP X22 IDE Black LightScribe ¤130 תוכנות Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/ENG 64BIT ¤630 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4820 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן חברים. אנחנו קונים מחשב לסבתא, שתוכל לגלוש בו באינטרנט בנוחות. לא משחקים, לא תוכנות מיוחדות, רק שיהיה יציב, בלי בעיות, ומהיר במידה מספקת. אה - וצפויות בו גם הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה. כמובן שהיא צריכה את כל הציוד ההקפי הרגיל כולל מקלדת, עכבר, מצלמה ומסך 19 רגיל (לא דק).... מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ממצב אנשים עם תיראו במפרט שלי אני דיי מלא בדברים בכול מקרה יכול להיות שאני מוצא קונה לכרטיס מסך לוח ומעבד שלי אז עם כבר יש קונה אז חשבתי לעבור לamd(לפי מה שהבנתי הם הטובים ביותר) בקיצור אני צריך 2 מפרטים של לוח מעבד וכרטיס מסך ודגש לקרור גזזז כי הבנתי שפעם היו בעיות עם המעבדים בטמפרטורות של מינוסים למינהם זה עדיין כך?? הסכום הוא בסביבות ה 6000 שקל המפרט הראשון ללוח מעבד וכרטיס מסך טובים כמו שצריך בסכום של 6000 \ ובקשר למפרט השני חשבתי להשקיע על מעבד ולוח טובים ואילו כרטיס מסך חמוד. וכך לחסוך לי איזה 2000 שקל עד שיצאו כרטיסים החדשים בכול מקרה גם זאת אופצייה שאני ישמח לקבל (שוב לוח ומעבד חזקים וכרטיס מסך חמוד וטוב שיריץ את הכול נכון לעכשיו זה היקר...) תודה עריכה: יש לי…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא מבין שום דבר במחשבים נייחים ,באמת אז אני אשמח לעצה ממישהו שמבין אני צריך מחשב עד 6000 שאפשר לערוך בו באפטר (פרוייקטים פחות או יותר מורכבים) וסינמה 4D (לא משהו מטורף אבל שיריץ באופן סבבה) עושה הרבה מושן גראפיקס וחשוב לי הRAM PREVIEW שירוץ בלי להתקע . אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בתור מחשב לסלון? http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2613921&cfm=
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך על מחשב נייד של חברת asus/lenovo. מחשב על זיכרון 4G עם מעבד מסדרת I5. תקציב הקנייה שלי עומד עד 3700 ש"ח מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט(קצת עומס מהאינטרנט). * גודל המסך -12 ומעלה * זמן סוללה ארוך - כ5 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G ומעלה בעל כניסות ל: * HDMI VGA IEEE 1394 USB 3.0 * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון/בלוטות'/כונן אופטי * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-