עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, התבקשתי לעזור לבנות מפרט מחשב ואני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך לאחרונה בתחום המחשבים אז ישר ניגשתי לכאן. התקציב הוא כ-2000ש"ח והשימושים בסיסיים: גלישה באינטרנט, עבודות בסיסיות ב- microsoft office, מוסיקה, קצת סרטים וטיפה משחקים פשוטים ( מן הסתם זה לא השימוש העיקרי ). התקציב לא כולל ציוד היקפי, ואם יש צורך ותועלת אז אני מניח שאפשר לעלות טיפה בתקציב, פשוט לצרכים בסיסיים אין טעם להוציא סתם כסף. תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. היי, אני מעוניין לבנות לידידה מפרט מחשב, החלטתי שוב להגיע למפרטי מחשב ולקבל ייעוץ מהמומחים שמתעדכנים יותר מהר ממני 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מאמין שהוא יספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית (חבילת אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו דיאבלו 3 ועד ל-BF4 בהגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. צילמתי מפרט שאני מעוניין בו.איפה אני משיג במחיר טוב?

4. אז כמו שציינתי, מפרט בעיקר לעבודה עם אינטרנט, תוכנות עריכת מוזיקה ותמונות והטמעת כתוביות ומשחקים די קלים מבחינה גרפית. מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1030 ש"ח (החלטתי ללכת על ה939 כי אם כבר אז כבר ועל ה3200 כי הוא רק 30 ש"ח יותר מה3000) לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 1 590 ש"ח (כרטיס ג'יפורס מובנה, עדיף על הרדאון 9000 פרו שיש לי עכשיו, כמו שציינתי אני לא גיימר רציני) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 540 ש"ח (כאן יש לי התלבטות אם לקחת שני סטיקים של 512 או אחד של 1G. מה דעתכם?) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 ש"ח (האם דיסק רגיל יכול לעבוד ביחד עם …

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by pitex,

זה המפרט שהצלחתי לבנות ב FOXPC. השימושים העיקריים שלו יהיו מחשב למשחקים, אינטרנט וישומי אופיס שונים. אני מעוניין לרדת מ -3000 ש"ח - איפה כדאי לקצץ/להחליף? תודה לעוזרים. עדכונים: לא מתוכנן OC, אין חשיבות יתרה לנושא השקט (אם כי יהיה נחמד אם המחשב יהיה "לא רועש") מכיוון שאין לי יותר מדי שימושים במחשב מעבר לאופיס אינטרנט ומשחקים אני נוטה להתאים את המחשב למקסימום גיימינג במינימום כסף. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz BOX , יחידות 1 ¤699 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1475 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤435 http://www.fox…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by duckz,

שלום, טוב אז ככה.. המחשב שיש לי כרגע כבר מתחיל לפעול לאט ולא מריץ משחקים כמו שצריך... אז אני צריך מפרט למחשב חדש, אני מדבר על מחשב שיריץ משחקים כבדים על FPS גבוה (BF3,MW3 וכו') ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה מבוסס על Intel או על AMD, אני לא הולך לעשות OC וגם אני לא צריך מערכת הפעלה, מסך וציוד הקפי. אני צריך שהמחשב יהיה קר ולא יתחמם אבל מצד שני שלא יעשה רעש. תודה לעוזרים =] ד"א אפשר לחרוג באיזה 100 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מחשב נייד LG LS55 . לפני כמה זמן המחשב הפסיק פתאום להשמיע צלילים. מה שמוזר הוא שהכל נראה בסדר - הווליום גבוהה, יש דרייבר (והוא נראה תקין) ואין שום הודעות שגיאה בשום מקום. למישהו יש מושג מה אפשר לבדוק? התקנתי את הדרייבר מחדש וזה לא עזר. אני גם יודע שזה לא בעיית חומרה כי שמתי במחשב הרדיסק אחר עם התקנה חדשה של חלונות, והסאונד עבד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. חבר שלי מחפש מחשב לצורך אופיס ואינטרנט בעיקר. התקציב עד 3500 ש"ח ומה שחשוב לו (לפי דירוג): 1. אחריות ואמינות (עדיף כמה שיותר) 2.ביצועי טובים 3.מותג לי יש מחשב Gigabyte w566u ואני מרוצה ממנו מה גם שאני יודע שאחריות באמת טובה והגיעו לקחת את המחשב מהבית והחזירו אותו. שאני קניתי את המחשב הוא עלה באיזור 3800 ש"ח ואחרי זה עוד עלה קצת. המחשב Gigabyte Q1580M לפי מה שקראתי במחיר הזה 3180 ש"ח (במזומן) המפרט ממש חזק יחסית : ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6500, 2.1GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz, Dual Channel Support, Up to 8GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB SATA 5400 RPM‎ ושנתיים אחריו בבית הלקוח. הייתי שמח לשמוע ביקורת מניסיונכם ואם הוא לא מומלץ איזה ח…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by avivboker,

יעדים: כמו רובנו פה אני מאמין- לרוב שימוש רגיל אינטרנט שירים סרטים HD... מידי פעם משחקים (רצוי שעל איכות גבוהה בכל זאת צריך לנצל את המסך DELL U2713H ) קצת תוכנות עריכה (פוטושופ , אילוסטרייטור ) לא יותר מידי, לצורכי לימוד (סטודנט) לא מתוכונן עובר קלוק, העדפה למוצרי היי אנד, כי פעם ב-כ 4-5 שנים קונים מחשב ולא מעוניין להתעסק בשדרוגים כאלה ואחרים וזהו. מה דעתכם -הצעות ייעול שיפור יתקבלו בברכה מעבד : Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור למעבד: עדיין לא הוחלט,דגש על שקטט... ועם יהיה נמוך זה יהיה נחמד(לא מתוכנן עובר קלוק..!) לוח אם : Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600 זיכרונות : G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחשב שיהיה מהיר ושקט, מטרת המחשב היא לאופיס - אינטרנט - קצת סרטים(יש מצב ל-HD אבל כנראה בעיקר צפייה ישירה ולא איכותית) , אך לא למשחקים כבדים בכלל, תקציה למחשב עד 1500. הכי פשוט שאפשר אבל שיהיה מהיר ושקט. שיהיה חצי טרה קשיח זה מספיק בהחלט מעל ומעבר. לא צריך כונן דיסקטים. כולל מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC, הרכבה של המחשב במקום עדיף. לא צריך מערכת הפעלה. לא ממש משנה איזה חנות, העיקר שתביא אחראיות ותיהיה קרובה (יחסית) לפ"ת. המסך שיהיה בגודל 22 , אבל הוא יהיה כנראה גם לטלויזיה ולא רק למחשב, כלומר מסך אחד גם לטלויזיה וגם למחשב, אז לפי דעתי צריך שיהיה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב, שפשוט נחבר אותו גם למחשב, אז צריך מן התם שיהיה חיבור מהמחשב למסך הזה, ושיהיה מקום גם לחבר לאיזה ממיר…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. אני צריך חוות דעת על המפרט הזה לגיימינג. כעיקרון התקציב היה אמור להיות 3.5קיי אבל אני רואה שתהיה חריגה מסויימת. בנוסף אני צריך המלצה ללוח אם שמתאים לשאר המפרט, אין לי כלכך מושג על המארז שבחרתי (שמגיע עם ספק) אבל היה נראה נחמד. האם לדעתכם ההבדל בביצועים בין 6950 ל gtx 570 שווה 400 ש"ח? פרטים: המחשב ישמש לגיימינג כבד (bf3,mw3,iv וכל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות), יכול להיות שחיבור לטלוויזיה כדי לראות תכני HD ועבודה משרדית. אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך, אבל עדיף לחסוך, אם יש משהו שלדעתכם צריך לקצץ במפרט שהבאתי תגידו. רזולוציה 1920x1080. לא עושה OC. הנה המפרט שהרכבתי בRSM, שכאמור לא כולל לוח אם (אני צריך המלצה לאחד). תודה. מפרט מעודכן בתגובה מס' 3 עריכה: כמובן שלא חייב…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  12. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (חריגה עד 6000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, בעיקר משחקי MMORPG כמו: Guild Wars 2, FFXIV ומשחקים אחרים כמו Overwatch 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.מספר בקשות: -עדיפות למעבד AMD אלא אם מעבד אינטל באותו מחיר עדיף יותר -כרטיס מסך AMD (עם תמיכה במסכים של 144HZ) -בבקשה SSD 1TB לפחות. -שהמחשב לא יהיה רועש מדי (שיהיה שקט…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by alonbrs1,

שלום, היום הזמנתי מחשב חדש, אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב. המחשב ישמש לעבודה משרדית. המפרט: http://xup.co.il/file1.php?file=1262353272423420.jpg תודה, אלון

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by nissim29,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב League of Legends BF3 Call of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך "1920x1080 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. יש לי שני הצעות של מפרטים, בבקשה תעזרו לי להחליט מה משניהם..בעיקר תשימו לב להבדלים בין הזיכרונות.. מפרט 1 מארז P182SE 120mm X3, Mirror finish מעבד: Q9550 לוח: GA-EP45T-DS3R Dual Channel DDR3 1800/1600/1033/1066 זיכרון A-DATA 4Gb KIT (2G X2) 1600 gaming CL-9-9-9-24 דיסק: 500גיגה *2 SATA II 32Mb buf כרטיס מסך Geforce GTX 260 MAXCORE 896MB OC DUAL DVI HDMI Retail OVERCLOCKED אופטי: DVDRW X22 SATA תקשורת: מובנה 1000\100\10Lan ספק כוח: 650W CMPSU-650TX קירור: ZALMAN 9500 LED System Integration EDITION סה"כ 7616 ¤ מפרט 2 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE http…

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  16. שלום אני צריך המלצה לנייד עם נתונים הקרובים לאלה: תקציב 4K (ללא חריגה) לפחות 4GB זכרון פנימי סוללה 6 תאים לפחות מעבד T6XXX ומעלה bluetooth HDMI (חשוב אבל לא קריטי) eSATA (שולי) firewire (שולי) 250 GB מינימום אחסון WIN 7 ואחריות 3 שנים או יותר (חשוב) גודל מסך כמה שגדול כרטיס מסך לא חשוב אם אין משהו שעולה על כל הנתונים אז תביאו דברים שקרובים לנתונים. תודה רבה עומר

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by 114508534,

אהלן איפה אפשר לקנות מסך חלופי ללפטופ toshiba Satellite -L650-108 חיפשתי באיביי ויש כמה מסכים אבל חלקם לד חל'ם LCD , איזה אני צריך , אשמח לקבל לינק , תודה .

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by ExetRox,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים במיוחד וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך ואני גם לא סגור על הגודל כל כך אבל אני חושב ש-22 אינץ' זה סוג של ברירת מחדל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי, OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. :-\ בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. בקשר ל OC, מתוכנן, ואני אפילו בונה על זה. בכל מקרה, בתור התחלה אני רוצה להחליט …

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים, סרטים, גלישה עם הרבה טאבים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- אין תוכנה ייעודית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FIFA15, GTA,NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך אמור להיות 23" כנראה, אולי 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- לא יודע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  21. שלום, אודה לעזרתכם. מחפש מחשב נייד שיחליף מחשב נייד אחר (ישן מאוד). נייד כדי לחסוך במקום, הוא לא באמת הולך להתנייד מחוץ לבית. מיועד לבן 70. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3000 ש״ח, אפשר לחרוג קצת אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי כגון מיילים, צפייה בסרטונים וסרטים, נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הולך להיות מחובר לטלוויזיה לפעמים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 17״ זה חשוב …

22. Started by roma,

אהלן חברים, כמו שכתוב בכותרת. הייתי מרכיב בעצמי אבל לצערי אני כבר לא מעודכן בחומרה של היום. תודה מראש;-)

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש ורציתי מיפרט אני צריך את המחשב למשחקים חזקים כמו crysis,UT3,COD4 וכאלה ואני רוצה שהוא יהיה בנוי על מעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box תודה רבה מראש ובלי דברים נילווים רק מחשב! שיהיה כולל צורב נ.ב ראיתי פה שאתם מביאים מפרטים אבל מאיפה קונים אין אתר משהו?

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שבוע טוב! אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב ללא מסך סביב תג מחיר של 5,000 ש"ח. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט (הורדות כבדות יחסית), עבודשה בסביבת אופיס, עריכה בפוטושופ (לא ברמה מקצועית) ועריכת וידאו. מעוניין במארז שקט עם ספק כוח איכותי (לא משנה צבע המארז) ואוורור טוב למארז ולמחשב שיאפשר OC בסיסי (המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו ככה שלא צריך להגיע לשקט מוחלט ומארז באלפי שקלים = ברור לי שעל איכות משלמים אבל משהו טוב מעל האמצע יתקבל בברכה ) אין צורך בכרטיס גרפי מהשורה הראשונה שיפעיל משחקים "דנדשים". אבל שיתן מענה לדרישות המחשב אם זה בעריכה או בכל תחום אחר (שיהיה בעל יציאת DVI ולא ONBOARD) יש להוסיף כרטיס fireware, צורב וכרטיס שיאפשר להקליט למחשב מהתקנים חיצוניים (וידאו, DVD, ט…

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  25. שלום חברים, אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לבניית מחשב שולחני, אין לי נסיון או ידע בתחום החומרה, [list type=decimal] [*]תקציב - 4000 ש"ח (גמיש) - ללא מסך. [*]שימושי המחשב - בעיקר עבודה עם תוכנות כגון: פוטושופ, דריםוויבר, פרוטי-לופ (מוזיקה), ובעיקר משחק אחד (פלקון 4 BMS)-(אני לא משחק בכלום חוץ מבסימולטור הזה). [*]אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. [*]יש לי כרטיס מסך gigabyte geforce 8600 gtx (אני לא יודע אם הוא מספיק טוב, אשמח לדעות - קיבלתי אותו משומש מחבר). [*]חשוב שיהיה ברמת רעש סבירה - שקט, אבל לא מעוניין להשקיע על זה יותר מידי. [*]אין צורך לכלול מערכת הפעלה. [*]אין העדפה לחנות צפציפית - כל המלצה על חנות באיזור המרכז תתקבל בברכה. [*]אין תכנון לשדרג אותו …

• 5 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.