עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אי רוצה מחשב גיימינג בסביבות ה-3000 שקל, לא כולל ציוד היקפי, שימוש עיקרי למשחקים(עדכניים של היום, כמו CALL OF DUTY 4 למשך) ואינטרנט, ושיהיה שקט. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by avshalomagmon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? autocad ,lumion. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאוד משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOPWAR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

3. Started by TARON,

אני צריך מפרט ב 4 אלף שקל מהאתר KSP WWW.KSP.CO.IL רק מהאתר !!!לא משום אתר אחר חברים!!! ואני צריך תמקלדת הפשוטה שהם נותנים לא צריך יותר ומארז רגיל לא משנה היופי וכל זה ומסך המסך חייב להיות ה 786PFs של MAG והוא מסך CRT לא LCD וזהו המפרט למשחקים לא חייב להריץ כל משחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שמשחקים כמו כאל אוף דוטי ו F.E.A.R יעבדו חלק תודה מקווה למפרט מהר אני צריך לקנות אותו היום בערב תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by oozy2014,

מה אתם חושבים על המפרט הזה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10097 אני רוצה לעשות שתי כרטיסי מסך ואין לי מושג אם הספק יספיק ואם יש מקום במארז ל2 כרטיסים ואם אפשר להשיג לוח יותר זול ואותו ביצועים בשביל OC. תכננתי לקנות מחשב שהמליצו לי עליו אבל יצאו סדרה חדשה של כרטיסים אז זה לא עוד משתלם השמח לחוות דעת תודה..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן. אני מעוניין לרכוש מחשב (נטו) ב5000 ש"ח - מיועד בעיקר למשחקים ועריכות גרפיות. דעתכם חשובה לי בעיקר בנוגע לכרטיס המסך אבל אשמח אם תתיחסו לכל המפרט. מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E קירור : Arcti cooling Freezer 7 pro +מאווררים סטנדרטיים של המארז כמובן. זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV מארז : Chieftec 550W 12CM fan , 24 pin , active pfc , Retail כמובן + צורב ו+דיסק קשיח שזה לא ממש רלוונטי. תודה מראש לעוזרים. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

קיצור מחר אני נוסע להביא את המחשב שבחתימה שלי... מקווה להגיע איתו בOC ל300 לפחות... קיצור...אני מקווה שזה בחירה טובה....מצידי זה הבחירה הכי נכונה שיש...ולא מצאתי יותר טוב... מחשב למשחקים/אובר שצריך גם שקט...

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  7. שלום. כבר העלתי נושא בקשר למפרט וקצת הסתבכתי שם ובשביל לא לסבך אתכם עשיתי ת הנושא הזה. אז אני צריך מפרט לגיימר כבד לשחק ברזולוציות 1280*1024 עם פילטרים טובים ןFPS טוב במשחקים כגון CRYSIS COD4 COD2 FAR CRY 2 COMPANY OF HEROES UT3 וכו...... אני לא זקוק למסך ולציוד היקפי. יש לי שני הארד דיסקים של 200 GIGA בערך אז זה עוד משו שחוסך. אני לא ממש מעדיף מחשב שקט (לא איכפת לי מהרעש גם ככה אני לא מדליק אותו בלילה..) אבל שלא תיהיה תחושה שF16 נוחת אצלי בחדר ;D יש לי גם מארז מעפן כזה של KSP..... אני לא יודע אם כדי להחליף אותו או עדיף לחסוך... גם העדפה לצבע כלשהו אין לי...... יהיה וורוד מצידי לי לא אכפת. על המחשב החדש אני רוצה להריץ וויסטה .... את הדיסק כבר יש לי ולהתקין אני יודע.(עוד…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  8. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם. מראש, אני לא יודע האם מה שאני מבקש הוא אפשרי. אני מחפש לחדש את המחשב שלי. בעקרון אני לא משחק הרבה אם כי יותר עובד עליו (בסביבת .NET) ולמרות זאת יש כמה משחקים שממתינים לאותו הרגע שבו אני אוכל להריץ אותם. אז ככה: המשחקים אותם אני רוצה להריץ: (כשיצא)Fallout 3, Starsraft 2וכל שאר המשחקים להם יש את אותם הדרישות. וגם נזכרתי ב-Eve-Online עדיף תחת הגדרות הכי גבוהות. מה אני בעצם צריך: נראה לי שיהיה יותר קל להגיד מה יש לי. נכון להיום יש לי מסך widescreen טוב, מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן DVD-R/W שאפשר לפרק מהמחשב היישן. כל שאר הדברים במחשב הישן שלי מגיעים מתקופת האבן ולא נראה לי שאפשר יהיה להשתמש בהם (אפילו לא במארז). מה חשוב לי: לא יודע אם צריך בכלל…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מעל 4K רק אם זה ממש הכרחי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. photoshop ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא ידוע, אבל ככל הנראה המסך יהיה 22 של LG בסביבות 800 ש"ח. * באיזה סוג משחקים תשחקו? משתנה. די הרבה אבל לא משהו מיוחד, מה שבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניו…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by shlooki,

יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה. עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות. 1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים. 2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק. מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי. להלן המיפרט: דגם המחשב הוא: VPCF11, Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit 4 GB RAM 1333 Mhz 500 GB HD 7200 rpm 16.4" LCD nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD 6 cell battery, bluray אם למכור א…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by shaibend,

שלום לכולם, לאחרונה התקלקל הדיסק הקשיח(320GB) בנייד שלי - DELL E6400. שלחתי את המחשב לתיקון דרך האחריות ולהפתעתי הרבה גיליתי שקבלתי חזרה דיסק בנפח 160GB (!!!). לא יודע אם זה קשור אבל סוג האחריות שלי הוא NBD. מה דעתכם? נ.ב. הרגע גיליתי את העניין ולא הספקתי לדבר עם מעבדת דל...

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by שניק,

מפרט באזור 4000 שח. בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים. גודל מסך 17\26''. אפשרות לOC חשוב מחשב שקט. עם אפשרות לשדרג בעתיד תמיכה במערכת הפעלה ויסטה ללא ציוד הקפי.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים (לרוב TF2 על מנוע Source אם זה משנה), ללא OC, חשוב שלא יהיה רועש אבל לא צריך להגזים בזה, ללא ציוד היקיפי בכלל. כרגע יש לי מסך 19' משחק על רזולוציה 1024*768 רק כי המחשב לא מסוגל ליותר מזה. צריך לכלול במפרט מחיר של מערכת הפעלה XP (אם עוד מוכרים בכלל). התקציב כרגע עומד על 3200 ש"ח יש בזה קצת גמישות אבל אני מעדיף לא לחרוג. בקשר לחנות, אני מעדיף לא להזמין מהאינטרנט אלא לבוא ולקחת מהחנות (אזור פתח-תקווה) ואם אפשר גם הסבר קצר על החנות (אמינות, אחריות, שירות, מומחיות במקרה של תקלות וכו'.) תודה מראש לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה ווידאו (פוטושופ, לייטרוםו ואפטר אפקטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by guy15553,

היי .. אני מעוניין לקנות מחשב ב 1000 שח בחלקים. מעבד. זיכרונות. לוח אם ספק . וכרטיס מסך מובנה . תודה

16. Started by Prism,

שלום לכם, אני מחפש מחשב למשחקים באיזור ה-1700 שקל, ללא מסך וכונן אופטי. חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוח אם ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value x2 כ. מסך Gigabyte 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הארד דיסק Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II + מארז וספק כח (שקר כלשהו). סה"כ 1800 שקל בערך. מה דעתכם? מה כדאי לשנות? עד כמה שווה לקנות כרטיס מסך כזה כשיש כבר שני דורות קדימה? אולי בכלל עדיף מפרט מבוסס AMD? תודה!

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by zilor,

שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עריכה: הפוסט קוצר ותוקן לבקשת Roy.T אני רוצה חוות דעת על המפרט שבניתי. הינה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא צריך פחות מ5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתכוון להשתמש בו להמון דברים: משחקים (משחקים שיהיו על איכות גבוהה, ושמשחקים חדשים יעבדו גם בשנים הבאות), עריכה גראפית, עריכת סרטונים, שימוש כללי יום-יומי שיהיה חזק ומהיר. בקיצור, אני רוצה שכל החלקים שלו יהיו חזקים, אני נמצא עליו הרבה שעות ביום ומתעסק בהמון דברים, אין לי איזה משהו אחד שאני רוצה שהמחשב יהיה חזק בו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…

19. *השימושים של המחשב הם גיימינג כבד intel core i7 2600k scythe japan mugen 2 intel DP67BA 1TB SATA 2 HITACHI 8GB RAM 1333MHZ GTX 570 thermaltake element S thermaltake litepower 600W true מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  20. שלום, קראתי בדקתי והסתכלתי על מפרטים והגעתי למפרט הבא שהרכבתי. הדברים שאני פחות מבין בהם הם לוחות אם, מארזים ומערכות קירור. לגבי המעבד, הבנתי שהמעבד של AMD הוא יותר יציב מבחינת ביצועים למטרות כלליות (למרות שאולי פחות טוב לגיימינג לעומת נניח i7 9700K). כמה פרטים נוספים: - שקט יחסית חשוב אבל לא ברמה של 1000 ש"ח למערכת קירור. - אני לא סגור על הזיכרון (RAM), חשוב לי מהירות של 3000MHz ומעלה, אבל פחות מתמצא בדגמים. כן צריך 16 ג'יגה ומעלה. - אם מדובר ב-OC אז רק כזה שקל לעשות בעזרת תוכנה פשוטה ויעודית או באופן ידידותי שמונגש (לא בא לי לשרוף רכיבים על ידי התעסקות מיותרת). - רכישת המחשב תהיה בחודש-חודשיים הקרובים (אין לי בעיה להמתין לספטמבר א…

21. מה אתם אומרים על הדגם הזה ובכלל איך ACER בניידים אם מישהו/י יש לו ניסיון עם ACER אשמח לשמוע תגובות: מעבד : INTEL Core 2 Duo T5500 1.66Ghz 2MB L2 CACHE 667Mhz FSB INTEL זיכרון : 1GB DDR II UPTO 4MB זיכרון מהיר DDR II כונן קשיח : 120GB 5400RPM צורב : DVD Super Multi Dual Layer מצלמה מובנית : ACER ORBICAM 1.3 MP מסך : 15.4 " WXGA TFT 1280 * 800 CrystalBrite כרטיס מסך : Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950, up to 224 MB כרטיס קול : Intel® High Definition audio support S/PDIF3 (Sony/Philips Digital Interface) support for digital speakers Audio system with two built-in speakers מודם:מובנה פנימי 56K רשת : Fast Ethernet Lan רשת אלחוטית : Intel Pro 39…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by VinyX,

פתחתי כאן ת'רד לפני כשבועיים בו ביקשתי המלצות למפרט. אחרי שראיתי פה הרבה מפרטים, כל אחד הוסיף משהו אחד והוריד משהו אחר. סופו של דבר בחרתי את זה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪995 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 ThermalTake SpinQ VT CLP0554, יחידות 1 ₪199 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1366 MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪735 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2581 Crucial 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪181 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2968 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.asp…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by napoleon45,

לא. לא מבקש מפרט. מציג לכם אחד כזה ! של אפל, אלא מה ? אז להבא, לפני שתתעקשו על נייד באלף שקל, שחררו קצת, תזרמו ..... 😊 https://www.geektime.co.il/apple-mac-pro-ultimate-specs/ כן, פרופורציות .....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tktur1,

אשמח אם תציעו לי מפרט ב6000k לעריכת וידיאו מקצועית עם adobe premier אני צריך גם מסך... תודה רבה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע LINEAGE2 DIABLO3 עתיד DRAGON AGE 3 וכד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול או לוח אם בעל כרטיס קול טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.