ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
תודה לחברי הפורום על העזרה בבחירת מפרט למחשב שלי המשרד. עכשיו הגיע הזמן למחשב הביתי: מיועד בעיקר לסרטים, HD, אימיול, אבל גם אופיס וורד. מסך ברזולוציה של 1920X1200. חשוב שיהיה יציב, חזק ואמין לאורך זמן, שקט ומסוגל לעבוד הרבה שעות (או ימים ברציפות). אשמח לקבל חוו"ד על המפרט שבניתי: מעבד: AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) – BOX – 550 ₪. http://www.skypc.co.il/pl_product~ADX635WFGIBOX~3~0.htm גוף קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 – 138 ₪. http://www.skypc.co.il/pl_product~21461~18~0.htm לוח-אם: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H – 438 ₪. http://www.skypc.co.il/pl_product~950757~10~0.htm זיכרון: KINGSTON DDR3 4096 MB (2048MBX2) 1333 MHz CL 9-9-9-27 – 529 ₪. http://ww…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב למחשב נייד T4400 - T6650 - P8700 ומה ההבדל בינהם ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי פינק פד T61 שהלכה לו הסוללהנ האם כדאי לקנות סוללה חדשה או תחליפית? אני לא מצליח למצוא סוללה מקורית בפחות מ110 דולר מה שנשמע קצת לא הגיוני.. אם למישהו יש המלצה כלשהיא היכן אני יכול למצוא סוללות בזול ( חנות במנהטן/אינטרנט) נ.ב במידה וההודעה לא קשורה לפורום אני מצטער ואני יעבור לפורום המבוקש..
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2100 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?בלי חריגה שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. גיימינג קל מאוד nba2k10,11,pes 2010 באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. 32 שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתי…
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מחשב תקין כולל סט אלחוטי מקלדת + עכבר של מייקרוסופט מסך MAG 1680X1050 (אחריות לעוד שנה ) קירור 2 מאוווררי זלמן 120MM 1800RPM אחריות לעוד שנה + מאורר גדול 240MM אחריות לשנתיים (כולל המארז ) מעבד Q6600 אחריות לכול החיים כרטיס מסך GDDR33 HD 4850 אחריות לשנתיים ספק כוח OCZ 500W אחריות לעוד שנתיים לוח MSI P6NGM FU (אחריות שנה) זכרונות אחריות לכוול החיים 4GB דיסק קשיח 320GB (אחריות לעוד שנה) כונן DVD LG (אחריות ניגמרה) רמקולים סאראונד 5.1 מערכת הפעלה XP מקורית ותקינה + משחקים רבים ******* אני לא מציעה את המחשב למחירה יש לי מישהוא שאני רוצה למכור לו ואני רוצה להוציא כמה שיותר כסף ואני רוצה לדעת כמה המערכת שווה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן, מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר. אולי סרטים וכו' מידי פעם... * גודל המסך? לא קריטי, אפשרי 15.4/6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נייט. בתודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב ! זוהי הודעתי הראשונה בפורום, קראתי את החוקים ובמשך יום שלם אתמול חיפשתי מפרטים דומים לפי מילת החיפוש SOLIDWORKS. כל המפרטים שמצאתי שם בתקציב המוזכר לעיל היו משנת 2009 והייתי מעוניין במפרט מעודכן. חיפשתי גם ב-50 המפרטים המומלצים אך לא מצאתי את מבוקשי. עליי לציין שאני לא מבין בתחום כלל. את ההודעה אני כותב על פי פורמט מומלץ להודעה שפורסמה בחוקים: 1. התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח. כמו שמצויין בכתורת הת'רד. יש לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג עד 25 אחוזים מהתקציב (750 ש"ח) לצורך קניית צג בלבד 22'' רחב תומך HD. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם שרטוט בתוכנה SOLIDWORKS (יומיומי) , שימוש ביישומי אופיס (יומיומי. בעיקר אקסל, פאוור פוינט ווורד) ותכני HD (חד שבו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי את הטכנאי מחשבים שלי איך קוראים למחשב הישן שלי והוא אמר לי שקוראים למחשב Pentium 4 3G Socket 478 אני יודע שלמחשב יש חלקים אבל ככה הוא אמר לי שקוראים לו, אני אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר בדיוק וכמה המחשב שווה
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם התקבלו לידיי שני מפרטי מחשב למשחקים ברצוני לרכוש מחשב חזק בתקציב של עד 5000 שח כולל ציוד היקפי מסך מקלדת ועכבר אין צורך במערכת הפעלה או ברמקולים המפרט הראשון מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון H/S VALUE GEIL 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 כ.מסך ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR מסך סמסונג 21.5 סט אלחוטי בסביבות ה 5 אלף שח והמפרט השני מפורסם באיבורי וזה עיקרו מעבד AMD Phenom™ II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA890XA-UD3 צ'יפסט AMD 890X כולל USB3.0 ו-SATA3 כ.קול 7.1 כ.ר…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 6K כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את הכל אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים גם HD, משחקים וגם עבודות יומיוומיות רגילות כמו גלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.office,משחקים,BSPLAYER,firefox ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא יודע, לא לפרנסה, סתם להנאה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך חדש למחשב …
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפטופ חדש יחסית פשוט של HP 620 במחסני חשמל ....אז ככה שקניתי אותו אמרו לי שאני מקבל אותו עם מערכת הפעלה הכל טוב פתחתי להנאתי את המחשב והיה כמובן וינדוס 7 אבל שבאתי לחפש את הדיסק של הוינדוס והדריברים לא היה התקשרתי אליהם אמרתי לה במידה ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני בדיוק מתקין את הוינדוס ודריברים ואמרו לה שם בנציגות שהכל דרך אינטנט רק מכניס קוד שכתוב לי במדבקה של היצרן. אז ככה זה יכול להיות הגינוי באמת או שזה סתם קטע מלכולך שלהם ??ועם כן איך אני בדיוק עושה את זה כי לא נראה לי וינדוס שבע מכיל גם את הדריברים של המחשב?!!!!! תודה לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרטיס המסך במפרט הוא זמני בלבד, ויוחלף בGTX460 ברגע שיהיה זמין המחשב מיועד למשחקים, עבודה על תמונות (PHOTOSHOP), ועריכה (ולפעמים המרה) של ווידאו אוברקלוקינג עדין בלבד דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10588 מאווררים וגופי קירור: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9284 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition D…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD יש לי אפשרות למכור את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 1600 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low profil ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע ואם יש מפרט AMD ששוה ערך לזה במחיר נמוך יותר.. תודה ויום טוב אביב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט למחשב חדש 1. התקציב: 2000 עד 2500. 2. השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (לצורך פרנסה) וגם ביתית, אינטרנט, אופיס/וורד, סרטים והורדות באימיול. אלו השימושים העיקריים. ללא משחקים, אבל אני משתמש לפעמים בסימולטור להטסת מסוקים שנקרא REALFLIGHT G4 * המחשב הולך לעבוד מס' ימים ברציפות בגלל אופי העבודה וגם בגלל ההורדות. * הרזולוציה של המסך היא 1920X 1200 (מסך סמסונג 26 אינצ') שמגיע עם כניסות DVI' HDMI למחשב תתחבר מערכת סאונד של 5.1. 3. ללא צורך בציוד היקפי. 4. זקוק גם לצורב DVD. 5. אני צריך את המחשב עם מערכת הפעלה (רצוי WINDOWS 7 בעברית. אני צריך גם תוכנת אופיס, אבל לא בטוח שהתקציב יספיק...) אני לא יודע מה ההבדל בין מערכת הפעלה 64 …
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת יש לי בעיה בבהירות של המסך הוא ככה מדיי וכמעט שלא רואים כלום. המחשב הוא lenovo .מישהו יודע מה מקשיי הבהירות ? בבקשה תעזרו לי דחוף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנטבוק הוא למטרת לימודים , אינטרנט ואופיס ואולי קצת סרטים חשוב :זמן סוללה ארוך , משקל נמוך ,אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן אופטי מה שכן חשוב שתהיה אחריות בין לאומית שאוכל לנצל אותה בארץ הקודש אם אתם מכירים גם חנויות באזור מנהטן שכדאי לקנות מהם או שאתם יודעים שיש להן מבחר מעניין זה יכול לעזור ! תודה!
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש מפרט לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. אני קצת חלוד אז אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור לו מפרט טוב. התקציב, כאמור, הוא עד 5K. נסו לנצל את התקציב כמה שיותר, הוא מצפה שהמחשב יחזיק לפחות לכמה שנים (וכן, ניסיתי להסביר לו שאי אפשר להבטיח את זה). אל תחרגו בהרבה מהתקציב - כמה מאות מעבר לרף החמש אלף זה די והותר. יש לו מסך 24" והוא מעוניין לנצל אותו עד הסוף, ככה שצריך כרטיס מסך חזק שיחזיק את הרזולוציות הגבוהות. סוג המשחקים שהוא ישחק הם המשחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר (הוא פריק של גראפיקה וכאלה), ובכל הסרטים הוא צופה ב-HD. המפרט צריך להיות מורכב ממארז וחומרה בלבד - ללא ציוד הקפי. צריך הכל הכל הכל (כולל כונן ו-HDD). לא כ"כ חשוב הרעש, אבל בבקשה …
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הציעו לי בבזק מחשב נייד דגם Aspire AS5732Z של ACER ב2500 וב36 תשלומים, אם אני מתחבר אליהם לADSL. האם הדגם הזה שווה את המחיר שהם מבקשים? אני צריך את המחשב רק לגלישה ושימושים כלליים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים שמתחיל קצת להתעייף (ולהרעיש) המפרט שלו: מעבד - PD 2.8 4M DUALCORE לוח - INTEL G965 דיסק קשיח - 250 , 160 , 80 זכרון - 1GB DDR3 667 *2 צורב DVD LG ספק 300W יש טעם לשדרג את המעבד למעבד הבא - Pentium E6500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore או שעדיף לשים כסף בצד ולקנות חדש?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?כ…
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-