עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב תקין כולל סט אלחוטי מקלדת + עכבר של מייקרוסופט מסך MAG 1680X1050 (אחריות לעוד שנה ) קירור 2 מאוווררי זלמן 120MM 1800RPM אחריות לעוד שנה + מאורר גדול 240MM אחריות לשנתיים (כולל המארז ) מעבד Q6600 אחריות לכול החיים כרטיס מסך GDDR33 HD 4850 אחריות לשנתיים ספק כוח OCZ 500W אחריות לעוד שנתיים לוח MSI P6NGM FU (אחריות שנה) זכרונות אחריות לכוול החיים 4GB דיסק קשיח 320GB (אחריות לעוד שנה) כונן DVD LG (אחריות ניגמרה) רמקולים סאראונד 5.1 מערכת הפעלה XP מקורית ותקינה + משחקים רבים ******* אני לא מציעה את המחשב למחירה יש לי מישהוא שאני רוצה למכור לו ואני רוצה להוציא כמה שיותר כסף ואני רוצה לדעת כמה המערכת שווה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. Started by dor444,

שאלתי את הטכנאי מחשבים שלי איך קוראים למחשב הישן שלי והוא אמר לי שקוראים למחשב Pentium 4 3G Socket 478 אני יודע שלמחשב יש חלקים אבל ככה הוא אמר לי שקוראים לו, אני אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר בדיוק וכמה המחשב שווה

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  3. שלום רב!! קיבלתי הצעה ל 2 מחשבים. האחד לשימוש משפחתי- אופיס, אינטרנט וכו'. השני לגיימר מתחיל בן 13 שכולל מסך. התקציב הוא 5000-+. ההצעות מצורפות בשני קבצים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by pradelon,

שלום לכולם! ברשותי פינק פד T61 שהלכה לו הסוללהנ האם כדאי לקנות סוללה חדשה או תחליפית? אני לא מצליח למצוא סוללה מקורית בפחות מ110 דולר מה שנשמע קצת לא הגיוני.. אם למישהו יש המלצה כלשהיא היכן אני יכול למצוא סוללות בזול ( חנות במנהטן/אינטרנט) נ.ב במידה וההודעה לא קשורה לפורום אני מצטער ואני יעבור לפורום המבוקש..

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by danieleto,

שלום לכולם קניתי לפטופ חדש יחסית פשוט של HP 620 במחסני חשמל ....אז ככה שקניתי אותו אמרו לי שאני מקבל אותו עם מערכת הפעלה הכל טוב פתחתי להנאתי את המחשב והיה כמובן וינדוס 7 אבל שבאתי לחפש את הדיסק של הוינדוס והדריברים לא היה התקשרתי אליהם אמרתי לה במידה ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני בדיוק מתקין את הוינדוס ודריברים ואמרו לה שם בנציגות שהכל דרך אינטנט רק מכניס קוד שכתוב לי במדבקה של היצרן. אז ככה זה יכול להיות הגינוי באמת או שזה סתם קטע מלכולך שלהם ??ועם כן איך אני בדיוק עושה את זה כי לא נראה לי וינדוס שבע מכיל גם את הדריברים של המחשב?!!!!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by dbbd,

כרטיס המסך במפרט הוא זמני בלבד, ויוחלף בGTX460 ברגע שיהיה זמין המחשב מיועד למשחקים, עבודה על תמונות (PHOTOSHOP), ועריכה (ולפעמים המרה) של ווידאו אוברקלוקינג עדין בלבד דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10588 מאווררים וגופי קירור: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9284 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition D…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. היי מישהו יכול להציע לי מפרט טוב לפי הנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים + אמולטורים (דורשים מעבד עם קצב שעון מהיר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). windows 7 64 bit ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב סמסונג 21.5 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?rpg + ps2 emulator * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  9. כל הניידים שאני מוצא הם מסך מבריק. מישהו יכול לעזור ולקשר? אני יודע שהם מיוצרים גם בגרסאת מט, אך משום מה מעדיפים לייבא את המבריק לארץ שטופת השמש שלנו... תודה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  10. שלום לכולם ובוקר טוב ! זוהי הודעתי הראשונה בפורום, קראתי את החוקים ובמשך יום שלם אתמול חיפשתי מפרטים דומים לפי מילת החיפוש SOLIDWORKS. כל המפרטים שמצאתי שם בתקציב המוזכר לעיל היו משנת 2009 והייתי מעוניין במפרט מעודכן. חיפשתי גם ב-50 המפרטים המומלצים אך לא מצאתי את מבוקשי. עליי לציין שאני לא מבין בתחום כלל. את ההודעה אני כותב על פי פורמט מומלץ להודעה שפורסמה בחוקים: 1. התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח. כמו שמצויין בכתורת הת'רד. יש לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג עד 25 אחוזים מהתקציב (750 ש"ח) לצורך קניית צג בלבד 22'' רחב תומך HD. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם שרטוט בתוכנה SOLIDWORKS (יומיומי) , שימוש ביישומי אופיס (יומיומי. בעיקר אקסל, פאוור פוינט ווורד) ותכני HD (חד שבו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  12. מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 6K כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את הכל אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים גם HD, משחקים וגם עבודות יומיוומיות רגילות כמו גלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.office,משחקים,BSPLAYER,firefox ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא יודע, לא לפרנסה, סתם להנאה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך חדש למחשב …

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by ITAMAR-MAS,

שלום התלחתי ללמוד אפטר אפקטc5 ופריימרc5. תוכנות לעריכת וידאו של אדובי. ואני צריך מחשב חזק לתוכנות האלה . חבר בנה לי מחשב ורציתי לדעת עם התוכנות האלה יעבודו במחשב הזה? כי זה מחשב חזק, מישהו אמר לי שהוא מחשב קצת חלש לעריכה בפרמייר ובעל חומרה שאינה ממש נתמכת, בטח שלא על ידי CS5 זה המפרט למטה. תודה. מעבד AMD Phenom II X6 1090T Box -מחיר-1,583 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-890XA-UD3 - מחיר-826 ש"ח כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB -מחיר-354 ש"ח זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum -מחיר-663 ש"ח כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe -מחיר-863 ש"ח צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD -מחיר-98 ש"ח מארז ללא ספק Antec N…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Riddler,

הי, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שישמש למשחקים, בתקציב של 6000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 6000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה מצדיק. 2. שימושים - משחקים. איזה משחקים - הכל והרבה. אני מחפש גם מסך, כנראה יהיה 22-23 אינץ', אני מניח שאולי אפילו ה Dell 2209WA. הגדרות גרפיות על המקסימום האפשרי. 3. ציוד נוסף - מסך 22-23. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) - כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6. נורמלי, שלא יתן הרגשה של לגור ליד נתב"ג. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - לא. יותקן Win7 64bit. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mikets,

שלום, הרכבתי מפרט הנ"ל על בסיס המומלצים. המחשב ישב בסלון ויחובר לטלויזית LCD. אני רוצה נפח דיסקים גדול לשמירה של סרטים, תמונות ומוזיקה. בשביל זה לקחתי דיסק שני הגדול. מעבד AMD Athlon II X3 440 Box ₪412 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX440WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪209 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ כונן קשיח Samsung Spinpoint F3EG Eco Green HD203WI 3.5" 2000GB SATA2 32 ₪636 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-2TECO32M זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪298 כמות:…

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב:עד 5000 ש"ח לנסות לנצל ולא לחרוג כלל,אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? א)שימוש תדיר ב)בעיקר למשחקים *משחקים כבדים farcry 2,crysis ודו…

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by Or ei,

הנטבוק הוא למטרת לימודים , אינטרנט ואופיס ואולי קצת סרטים חשוב :זמן סוללה ארוך , משקל נמוך ,אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן אופטי מה שכן חשוב שתהיה אחריות בין לאומית שאוכל לנצל אותה בארץ הקודש אם אתם מכירים גם חנויות באזור מנהטן שכדאי לקנות מהם או שאתם יודעים שיש להן מבחר מעניין זה יכול לעזור ! תודה!

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  18. יש לציין שאני מחפש מחשב רק 13.3 אינץ לא יותר, אז בבקשה לא להציע דברים אחרים כי זה קריטי לי הגודל. השימושים הם ללימודים אופיס ואינטרנט.. הראשון הוא של lg מדגם R380-A.APB1E וזה המפרט שלו Intel® Pentium M Dual core Processor T4200 2MB 2.0GHz L2 Cache, 800MHz FSB מעבד זיכרון 2GB DDR2 (800) זיכרון תצוגה 13.3" LED LCD(16:9) 220nit, WXGA סוג NVIDIA Geforce 8200M G כרטיס גרפי דיסק קשיח 320G S-ATA (5.4K) דיסק קשיח כונן DVD Super-Multi(DL) צורב תקשורת Dual Hexa-band Antenna אלחוטית Dual Hexa-band Antenna רשת V2.0 + EDR Bluetooth מצלמה אינטרנט מובנית LG Smart Cam (1.3M Pixel) with Internal Mic מצלמה אינטרנט מובנית יציאות 5-i…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני עוד פעם פונה אלכם לקבלת חוות דעת שלכם על המפרט שניסיתי להרכיב. אני שמתי לב שהרבה פה מציעים לקחת מפרט למשחקים על בסיס מעבד Intel ולא AMD , אז אני כבר לא יודע מה לעשות , הייתי רוצה לשמוע מכם איזה מעבד בכל זאת לקחת בשביל משחקים , איזה כדאי יותר ? , ותנמקו למה וגם תבדקו את המפרת שהרכבתי עם מעבד Intel , האם הכל בסדר במפרט הזה? מראש תודה. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854 כמות: 1 מחיר: 963 ש"ח ( למזומן:934 ש"ח ) G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by davidt99,

במחשבי Dell, לא מצוין כמה זמן סוללה יש, אלא רק כמה תאים היא. יש מאגר או מקום כלשהו לזמני סוללה של מחשבי Dell?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  21. היי! מי שיודע איפוא יש חנות או ספק מחשבים ניידים שמוכן להציג איך נראה נייד 15.5 " עם מסך FHD לפני שקונים ?

22. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2100 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?בלי חריגה שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. גיימינג קל מאוד nba2k10,11,pes 2010 באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. 32 שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתי…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  23. מה לא צריך? (כי כבר יש לי ואני מתכוון להשתמש בזה) מארז - Enermax ECA5001-B Uber Chakra Full Tower ספק - Enermax Liberty 500W צורב - יש. מפרט שהכנתי * בכוונה רשום המחיר הכולל ולא מחיר החלקים. אני מזמין ממקום מסוים בהנחה ולכן המחירים לא רשומים. אשמח לדעת מה הדעה לגבי החלקים-עלותם. יקר, זול, משתלם. 750 Quad Core i5 Turbo GA-P55A UD3 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C8 CL-8-8-8-24 DDR3 1600 (קורסייר) Gigabyte GTX465 1280 MB GDDR5 HD103SJ SAMSUNG 1TB סה"כ - 3993 שאלות - 1. איך המפרט? האם עדיף ללכת לכיוון של AMD? האם זה ייתן ביצעוים גבוהים יותר? 2. כרגע לכרטיס מסך המיעד הולך להיות מסך בגודל 19". לא משהו מפלצתי (22..וכו'). 3. זכרונות - מתלבט האם לקחת 1600 או 1333 - זה ייתן משה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, פתחתי כבר נושא בעבר, אבל השתנו כמה דברים... אשמח לתגובות מהירות שכן המחשב יירכש ביום-יומיים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מסך FHD 22-24…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by kalda01,

הציעו לי בבזק מחשב נייד דגם Aspire AS5732Z של ACER ב2500 וב36 תשלומים, אם אני מתחבר אליהם לADSL. האם הדגם הזה שווה את המחיר שהם מבקשים? אני צריך את המחשב רק לגלישה ושימושים כלליים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.