ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתמול אחי הקטן נתן לי מחשב יישן ואני רוצה לשדרג אותו שהוא יוכל לעבוד באופן נורמאלי השימושים העיקריים שלו הם: להריץ משחקים קלים בלבד,הקלטות,כל מיני ניסויים וכמובן שרת הורדות. המפרט: מעבד:E5400@3.3GHZ לוח אם:MSI P35 NEO זיכרון:2 GB ז'נרי לחלוטין הרד דיסק 250:1 GB SATA הרד דיסק 2: 100 GB IED צורב:SATA שלLG ספק:300W של EZCOOL (ללא מאוורר)(אחי הרס אותו ופירק אותו) כרטיס מסך:GT220 1000 MB (ללא מאורר)(אחי הרס אותו ופירק אותו) קירור למעבד:מוגן 2 עים 2מאוררים מסך: יחובר מסך "19" או "22" שתיהם ברזולוציה מאוד נמוכה נ.ב:מארז שאני בניתי מעץ אבל הוא טוב ואני לא רוצה להחליף יש בו 5 מאוררי 12סנטימטר ו2 מאוררי 80מ"מ יש לי תקציב של שידרוג 300 ש"ח חשבתי על להחליץ את הספק עזרה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס NVIDIA בלפטופ שהכרטיס זה NVIDIA ולא המשולב של INTEL אבל סטים וברנאאוט פרדייס עדיין משתמשים בכרטיס של INTEL כאילו הם לא מעודכנים. עשיתי גם ריסטרט ולא עזר-מה אני מפספס? זה COREI3 עם INTEL HD ןNVIDIA 310
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר ללמוד הנדסת חשמל, ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לדרישות שלי. הדרישות שלי מהמחשב- * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים והרצת התוכנות שתלמידים בהנדסה משתמשים בהם. * גודל המסך?בין 13 ל- 15 אינצ'. אם ניתן, אשמח לקבל המלצה לדגם שהמסך שלו הוא 13 אינצ' ולדגם שהמסך שלו 15 אינצ'. * משקל רצוי? עד שלושה ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה שאני מחפש זה מינימום 4 שעות כשעדיפות שלי זה 6 שעות. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 gb. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. כן חשוב לי שיהיה למחשב אחריות של שלוש שנים. * האם יש לכם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט. מעבד חזק, לפחות 2-3 ג'יגה זכרון. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא באמת * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? THE MORE THE BETTER. מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 700 דולר זה באמת הגג מבחינתי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית עם תוכנות Photoshop ו- Illustrator. זה מחשב לעבודה (פרנסה), וישמש לשעות עבודה רבות מדי יום. אם ניתן לחסוך בתקציב - עדיף. יש צורך בציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים (בסיסיים - אבל עם חיבור נוח לאוזניות ולנגן מוזיקה). רצוי תמיכה ב- e-sata לחיבור כונן חיצוני לגיבוי וניידות (שאולי יירכש, אם התקציב יספיק). רצוי מערכת הפעלה Win7-64bit. רצוי שהמחשב יהיה שקט (אפילו מאוד, זה יעזור לריכוז...). עדיף לקנות המחשב באזור נתניה/הרצליה, מבחינת שירות ותמיכה. בהנחה כי המחשב יהיה חזק מספיק (ל- 3-4 השנים הקרובות), אז כנראה לא נשדרג אותו עד שיגיע יומו. זו הצעה שקיבלנו: לוח אם Gigabyte-GA-P55-USB3 מעבד Intel Core i5-750 2.66MH…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם סוללה של 6 תאים 48W/HR מספיק טובה? אני שוקל לרכוש את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2956 אלא שרק ההספק סוללה מפחיד אותי מכיוון שבזה אין לי מושג...
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
המפרט לילד שלי משחק בעיקר משחקי רשת קנטר סטריק אבל בטח הוא יתחיל לשחק יותר מי זה אבל בלי פילטרים והגדרות משוגעות מארז יש לי מהמחשבה הקודם HEC עם ספק של 400W (של HEC) כונן DVD יש לא צריך ציוד עקפי מבחינת מפרט שקט לא הכי חשוב (גם כחה המארז הוא החלק הקריטי ואותו יש ) עדיף לא לחרוג אבל עם חייב בקצת בסדר המסך שיש לו זה מסך סמסונג FULL HD לא צריך יכולת שדרוג בעתיד (לא משתלם) פרט אולי לתוספת זיכרון אולי OC רק במידה והחנות עושה (כמו במחשב שלי ש TMS עשו לי) דרך הגב אני מוכן לשלם 1000 שקל למי שישרוף את השרת של "הקנטר סטריק" הילד הטיפש הזה לא נוגע PS3 ומשחק רק ברשת בתודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ספק כח ENERMAX LIBERTY 1000 W ככה שאין שום הגבלה מארז 3D AURORA של גיגה בייט. התקציב הוא 3000. מטרת גיימינג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת מה הם דרישות מינימליות להרצת סרטים FHD 1080P בצורה חלקה. מה היא רמת מעבד מינימלית, כמות זיכרון, כרטיס מסך. כאשר כרטיס מסך כנראה ירכש חדש היות ואני רוצה שיהיה לו יציאת HDMI או שימוש בכבל DVI-HDMI יהיה מספיק טוב? בברכה דני.
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 19 אינצ' של סמסונג אני לא מעוניין ב pc וכול זה בלי ציוד הקפי אני מבקש לא לחרוג מהתקציב בכלל תפרן : )
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום,הרכיבו לי את המפרט הבא ואני רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם עליו,האם צריך להוסיף לו קירור,האם הוא יקר מידי,אפשר לשדרג להחליף נותן תמורה לכסף? תודה מראש :-) : מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪842 לוח אם: Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪488 זיכרון: G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 דיסק קשיח: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 כרטיס מסך: Palit GeForce GTX460 Sonic 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪1219 כונן אופטי: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 מארז: Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪334 ספק כוח: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪393 סט…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך הצעה ללוח אם וזכרונות, המפרט שאחבר אליהם... מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GX2 ספק ENERMAX 1000W התקציב הוא 1000 שח.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום חברים, מתכיוון להרכיב מחשב לעריכה ב-Premiere CS5 ורוצה מאד לשמוע את דעתכם המקצועית: 1. מעבד i7-930 2. לוח אם אסוס ASUS P6X58D 3. ספק כח CORSAIR CMPSU-750TX 750W 4. זכרון CORSAIR XMS3 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 1600(PC3 12800 5. דיסק למערכת הפעלה ותוכונות: Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 6. 2 דיסקים נוספים ל-RAID :SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB 7. כרטיס מסך :GIGABYTE GV-N460OC-1GI GeForce GTX 460 (Fermi) 1GB 8. קירור מים למעבד:CORSAIR Cooling Hydro Series CWCH50 זה הכל. את המערכת כנראה ארכוש ב-NEWEGG בסה"כ 1700$ +- מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל שיעמוד בדרישות (אני משאר שעד 1000 ש"ח חריגה בטוח יספיק?) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שישמוש כללי (מיילים, אינטרנט, צפיה בסרטים וכו') ומידי פעם משחקים (סטארקראפט 2 !!). אני לא משחק ב- FPSים אז אין צורך במשהוא מפלצתי.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. 24/7 בד"כ רק גלישה (וסטארקראפט 2 בבאטלנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) …
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר כללי כמו פייסבוק, שירים, סרטי FULLHD ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך, T260HD שעובד על 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים החדשים שהולכים לצאת ושיצאו בשנה האחרונה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אבא של חבר שלי הוא מהנדס מחשבים הוא הרכיב לי מחשב והייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מפעיל את המשחקים הבאים:world of warcraft rome buttlefiled PES 2010 conter stirk call of duty need for dpeed ועוד משחקים חדשים. הכרטיס מסך הוא 3D והמסך שלי הוא דק וקטן של יונדאי (אני יודע גם אותי זה הפתיע) זה לא יותר מדי טוב בשביל המסך שלי? אני משתמש 1280by768.ואם הכרטיס מסך הוא 3D זה אומר שאוכל לראות תלת מימד במחשב? כלומר שאני אראה דברים עפים עלי. תודה לכל העוזרים אני יודע שזה מבולגן הוא פשוט שלח לי את הפרטים לאימייל המחשב: מעבד AMD Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3,…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה. כשמדליקים את המחשב, המסך לא נדלק, נדלקות רק הנורות שלו, לא נראה כאילו ההארד דיסק חושב, אחרי 15 שניות בערך הוא עושה RESTART וחוזר חלילה. הלוח של המחשב נמצא ברשימת ה"בעייתים" של HP, אבל הוא לא נרכש בארץ, ואין לו מזמן אחריות, כך שלא ניתן להחליף את הלוח בחינם. המאווררים (או מאוורר בודד) כן מסתובבים, אז אני לא חושב שזו בעיית התחממות. קראתי בפורומים לנסות לנתק את הסוללה, ללחוץ על הלחצן של ה POWER לאיזה דקה, ולנסות להדליק שוב. אגב, איך אני מאפס את ה BIOS? איפה נמצאת הסוללה? או שהפתרון ששמעתי עליו זה בעצם בשביל לאפס את ה BIOS? *עוד לא יצא לי לנסות איתו משהו, הנייד כרגע אצל אחי, יגיע לפה כנראה בסוף שבוע. אמרתי לאחי שינסה לבדוק רק עם סטיק אחד של זכרון כל פעם, הו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתצליחו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים שירים וסרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אנטי וירוס משחקים אינטרנט סרטים ושירים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1600by1200 אבל אני משתמש ב1280by768 * באיזה סוג משחקים תשחקו?world of warcraft sims 2\3 PES 2010 NBALIVE 2010 nrrd for speed heroes 3 buttlefiled conter strike call of duty * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע אני לא מבין בזה 3. …
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז רציתי לשמוע דעות לגבי המפרט שחשבתי לקנות - מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1054 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪530 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪662 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBECO כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ₪1672 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1V מארז ללא ספק Antec Dark Fleet DF-30 ₪509 כמות:1 http:…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים נטו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יהיה מסך חדש כך שזה לא רלוונטי * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן\צורב\כר…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שאני לא צריך ממש לשפר את המחשב. אבל כעיקרון קניתי טלוויזיה חדשה ואני רוצה להעביר אליה סרטים בכבל HDMI. כבר עכשיו אני יכול להשתמש בכבל HDMI אבל היציאה של הכרטיס מסך היא DVI עם מתאם לHDMI כך שאני מצליח להעביר רק וידאו ולא סאונד. אמרתי לעצמי במקום לקנות מדיה סנטר ולבזבז כסף אפשר 2 ציפורים במכה. גם לשפר מחשב וגם להעביר ממנו סרטים. אז תדאגו שלכרטיס מסך שאתם ממליצים לי יש יציאת HDMI ללא מתאם שיעביר גם סאונד וגם וידאו!! ושלא יהיו פאלטות!! שלכרטיס מסך בטוח יהיה תמיכה עם הקול. בכל מקרה זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigaby…
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי רק לדעת מה דעתכם על TOSHIBA L500 1XW למישהו יש אותו? מכירים את המחשב עצמו? תודה מראש! וכן קראתי את החוקים של הפורם פשוט רציתי לדעת עם יש למישהו אותו או שהוא מכיר את הנייד הזה תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-