ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE, לצורך עבודה. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. אשמח לעצה. תודה, אינה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראיתי בוואלה שופס את הדגם HP Pavilion dv6-1330ej במחיר מצחיק של 2800 שקל. אבל אליה וקוץ בה. המחשב הוא מחודש ז"א נשלח למעבדות ב-HP תוקן והוחזר למכירה. השאלה האם כדאי לקנות? האחריות היא לשנה דרך אגב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש נייד בחו"ל, כאשר חשוב שיכבדו את האחריות כאן בארץ. מה אתם ממליצים? איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לבחור Thinkpad T60 שכבד לו קצת... השימושים משרדיים לגמרי. אולי יבוצע מעט תכנות ב-C, אבל לא יותר מזה. הפרמטרים שהכי חשובים לו הם אורך זמן סוללה, משקל ושנות אחריות (השם DELL קופץ לי לראש). ברור לי שנדרש נייד של 14" ואפילו פחות מזה, אך הוא מעדיף 4:3 ולא רחב אם אפשר. מחכה לתשובתכם ומודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימושים בייתים רגילים למדי שיחליף מחשב שולחני בן 6 שנים בערך... ולפירוט העניין: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משרדי (אינטרנט, אופיס) משחקים קלים, צפייה בסרטים. לעיתים נדירות יחסית עריכת סרטי וידאו ברמה ביתית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיף מסך 14 + . מבריק או מאט - לא מבין במיוחד. השימושים הם כפי שכתבתי מעלה. המחשב ישמש בעיקר בבית או במשרד ופחות בחוץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אי…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
INTEL Q8200/P5P43TD PRO/ ASUS GTS250 1Gb/1Tb SEAGATE/4Gb DDR3/DVDRW/420W GIGABYTE -02128 ATHLON II X4 620 2.6GHz/M2N68 PLUS/250GTS 512Mb/1Tb/4Gb CORSAIR/DVDRW/460W -02208 680$ MAHSHEV LE MISHHEKUM VE INTERNET
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מיועד לשימוש הילדות (8 ו-11) לסרטים, משחקי-דפדפן ושימוש משרדי. ישמש כתחליף למחשב נייח אז ניידות/משקל/חיי סוללה לא קריטיים. לא יחובר אליו מסך אז חשוב דגש על מסך גדול ואיכותי ככל שהתקציב מאפשר. תודה התקציב גמיש אבל אין פה כוונה להתפרע ועדיף לחסוך אם אפשר... רק אם יש סיבה מאוד טובה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי אני צריך את עזרתכם בבנית מחשב ב5000שח כלל מסך LCD מקלדת ועכבר המחשב לבית עם ילד קטן(12) שמשחק במחשב דיי הרבה וגם להורים שמשתמשים באינטרנט אימילים ואופיס ורוצים שהכל יזוז מהר וחלק במערכת הפעלה הצעות עדיף מאיזור חיפה (נועה או KSP) תודה.
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן אני מתכנן לקנות מחשב HTPC לסלון, שתחובר למסך 42', רציתי לקבל את ההמלצות שלכם. אני מעוניין שהמחשב יבוסס על המעבד G2020, יחד עם 4GB זיכרון, בנוסף למארז קטן שלא תופס הרבה מקום, אני מעוניין לעבוד עם הליבה הגרפית המובנית במעבד, אז אין צורך לכלול כרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל ניתן 100-150 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין את החלקנים הנ"ל, יש לי כבר ספק , מארז ועוד 8 גיגה זיכרון. אשמח לשמוע תגובתכם בנושא... התקציב הוא עד 3.5 - מקסימום 4.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הי, אני חלש מאוד בכל תחום החומרה, אשמח לסיוע מהמומחים כאן. רציתי לרכוש קונסולה מהחדשות PS4/XBOX1... לאחר קריאה ברשת אני שוקל במקום לרכוש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעמוד ברמת של הקונסולות (וככה להרוויח שתי ציפורים במכה כי אני גם ככה צריך מחשב נייד). האם ניתן לרכוש מחשב נייד שיהיה עם ביצועים ברמה גבוה לפחות כמו הקונסולות החדשות ואפילו יותר? מה החסרונות במקרה כזה? תוכלו להמליץ לי על מחשבים כאלה? כמובן שהמחשב ישמש גם לפעילות שוטפת פרט למשחקים ולכן חשוב לי שיהיה מחשב נייד תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש עזרה בבניית מפרט לקצת משחקים (כמו Fifa 2005) שיאפשר לראות סרטים ו שיאפשר לצרוב DVD בצורה סבירה בלי שיתחמם יתר על המידה. אין לי צורך ב מסך, מקלדת עכבר ורמקולים ו לא איכפת לי להתפשר על 80 GB בכונן הקשיח. התקציב בוא 2800. תודה!
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17181 http://ksp.co.il/?uin=16113 אם יש משהו יותר משתלם באזור ה2000 ש"ח אשמח להמלצה, אין צורך במערכת הפעלה, המחשב מיועד לגלישה בלבד לאדם מבוגר וצריך לסחוב כמה שנים טובות תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. רזולוציה מינימלית1366x768 רצוי כונן SSD אבל לא קריטי, לא דיל ברייקר אם לא SSD אז מינימום 1TB, לגבי SSD אני לא יודע מה הסטנדרט היום - בכל מקרה מסתדרים עם HD חיצוני מקסימום זמן סוללה 3 שעות אין צורך ביציאות מיוחדות , אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בכונן אופטי אז פתחתי פעם ט'רד מאוד דומה ובו CHEVY המליץ לי לחכות לאוקטובר לירידת מחירים יציאת דגמים אני ככה (!) קרוב ללגרד את הכסף אז רציתי לדעת אם יש חדש בשוק, המלצוץ חמות…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בוקר טוב. אחרי שיעורי בית רבים החלטתי על מפרט שאני חושב שהוא הכי טוב לתקציב שלי מעבד-core i5 4570 עם מאוורר coolermaster evo3 לוח אמ למעבד haswell intel/asrock b85 1600mhz ספק כוח- 650 enermax 120mm זכרון 8G DDR 3 כרטיס מסך-Gainward GTX 770 2Gb דיסק קשיח ssd 120 ו2T SATA וזהו בעקרון רציתי לשאול מספר שאלות א.האם הSSD באמת יביא שיפור משמעותי בביצועים של הwindows ומשחקים שמותקנים עליו או שהוא לא כזה יעשה הבדל ב.מה לגבי ספק הכוח האם הוא טוב? אני מפחד שהוא יתחמם יתר על מידה כמו שקרה לי במחשב אחד שהיה לי תודה לעונים ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני זקוק למחשב משרדי בהקדם האפשרי עם תקציב של עד 1500 שקל והייתי מעוניין בעצתכם. המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס אינטרנט תוכנות קלות ואולי סרטים פה ושם. המחשב צריך להיות מחשב נטו בלי שום ציוד היקפי. חשוב לציין שחשוב ביותר שיהיה ספק אמין וטוב שכן המידע על הדיסק קשיח לא יסולה מפז. אני חשבתי על משהו כזה: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1105 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3,…
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם התקבלו לידיי שני מפרטי מחשב למשחקים ברצוני לרכוש מחשב חזק בתקציב של עד 5000 שח כולל ציוד היקפי מסך מקלדת ועכבר אין צורך במערכת הפעלה או ברמקולים המפרט הראשון מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון H/S VALUE GEIL 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 כ.מסך ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR מסך סמסונג 21.5 סט אלחוטי בסביבות ה 5 אלף שח והמפרט השני מפורסם באיבורי וזה עיקרו מעבד AMD Phenom™ II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA890XA-UD3 צ'יפסט AMD 890X כולל USB3.0 ו-SATA3 כ.קול 7.1 כ.ר…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט לשימושים שלי - משרדיים בעיקר - אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. צריך גם ציוד היקפי - רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני יודע שזה קצת מעל מה שיידרש אבל אין לי כח לשדרג כל שנה :-) עדיין מתלבט לגבי המארז (לא כלול במפרט למטה) עוד משהו שחשוב במפרט זה 3 שנים אחריות לדיסק הקשיח וספק הכח. אשמח להצעות לשיפור ! המפרט Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 ASROCK B75M R2.0 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI B75 CHIPSET, יחידות 1 ₪382 http://www.rsm.…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המפרט מעבד - processor 2.26GHz Intel® Core™ i3-350M מסך - "15.6 High-Definition LED HP BrightView Display כרטיס גרפי - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics זיכרון ייעודי - MB512 זיכרון משותף MB 2202 זיכרון – 4GB DDR3 כונן קשיח – 500 GB 5400RPM מידות: משקל - 2.2 ק"ג צורב – Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית – Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית- HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 Windows® 7 Home Premium 64-bit רמקולים - Altec Lansing יציאת HDMI רציתי חוות דעת על המחשב ועל HP כי הבנתי שהשירות שלהם לא משהו דרך אגב למחשב יש אחריות של 3 שנים
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הצרכים שלי מהמחשב הם אינטרנט ,אופיס, משחקים קלים ( NBA2K14 ן FM14), צפייה בסדרות בצפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיף למסך קצת יותר גדול מהרגיל - 13 יהיה לי קצת קטן אבל אפשר להסתדר, עדיף 14-15+. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף רזולוציה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpa…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי כרטיס קול,הארדיסק וזכרון פנימי 4גיגה ומארז גם אולי.. בגדול אני צריך מעבד ולוח-אם כרטיס מסך וספק מעבד אינטל-חובה המחשב מיועד לשחק דיאבלו 3 בעיקר
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty/battlefield וכדו' משחקי FPS בעיקר מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אם אפשר גבוהות ביח…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במערכת שתשב בסלון ועל כן אני מעוניין במארז מעוצב כמה שאפשר בתקציב הזה. כמ ושאמרתי השימושים העיקריים הם סרטים אינטרנט ומוזיקה,המחשב יתחבר למסך 42' בסלון, תודה מראש. 8)
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אני חייל משוחרר עוד רגע שמתכוון ללמוד ולעבוד, הצרכים שלי די בסיסיים - לא גרפיקאי או גיימר... הנה כמה מהדברים שאני חושב שדחופים לי יותר: 1. 500GB+ 2. 4GB+ RAM 3. 14-15.6 אינצ' 4. Windows 7+ 5. office 2007+ 6. I5+ המעבד 7. כמה שיותר כניסות ל-usb 8. מקלדת נוחה 9. אפשרות לחיבור רמקולים 10. זמן סוללה - 6 שעות ברצף, התחממות לא מהירה מדי התקציב - עד 3500 כולל הכל... תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש וחצי מחשב של Dell מדגם Inspiron 7720 ואני מעוניין לשדרג את הארדיסק ל Ssd אז קודם אני מחפש המלצות לארדיסק טוב של 128GBודבר נוסף אם אני חייב להוציא את הארדיסק שיש לי עכשיו ולהחליף בינהם או שיש אפשרות לשים אותו בנוסף. גם הבנתי שאם אני פותח את המחשב לבד הם יכולים לדעת את זה ואז אני מאבד את האחריות שלהם. אז אם לקנות ולהחליף לבד או ללכת למעבדה של Dell שהם יעשו לי את זה וככה לא לפגוע באחריות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-