עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlosi,

שלום לכל המומחים, אני עורך בפרימייר חומרים DV רגילים ובזמן האחרון התחלתי להתעסק גם עם HD. קבלתי הצעה מחנות שלא אנקוב בשמה ואשמח להתייעץ איתכם מה דעתכם בנושא. המחיר של המחשב כפי שהוא כאן הוא 4140 ש"ח, ואני מוכן לעלות עד 5000 ש"ח במידת הצורך: מעבד i5 מאוורר arctic cooling freezer זיכרון 4GB דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 1GB ספק 650W מארז Thermaltake תודה רבה לכולם ושנה טובה! שלומי.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  2. היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין להרחיב את הזכרון הנוכחי (2GB) ל4 או 6GB. לגבי המחיר אין לי מושג כמה הם עולים, מישהו יכול להציע משהו מעניין ונורמלי לפעולה רגילה של המחשב, במחיר סביר? תקציב עד כ 400 ש"ח +-, יכול להתגמש יותר בנוגע ל 6GB. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by Squat,

שלום,אשמח אם אוכל לקבל עזרה בבנית מפרט מחשב לצורך הרצת משחקים.. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח,ניתן לחרוג ללא יותר מ2500 ש"ח *ללא ציוד היקפי *יש לי כונן קשיח שנקנה לא מזמן,אז אני לא צריך אחד. *יש לי גם צורב, אז לא צריך גם כונן דיסקים. *אין דרישה לרמת שקט מסויימת ואני לא מתכוון לעשות OC, ככה שדרוש רק קירור מינימלי כדי שהמחשב יתפקד בצורה טובה. *לגבי ההגדרות במשחקים.. מן הסתם אני מעדיף שהמחשב יריץ משחקים חדשים על הנתונים הכי גבוהים שאפשר, עד כמה שמתאפשר בתקציב הזה. *יש לי מסך 17" והרזולוציה היא 1024*1240 ועוד משהו, הספק של המחשב הישן שלי מת אז רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בכונן הקשיח מהמחשב הישן כדי להציל את כל החומר שיש עליו. תודה

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by The_Byter,

שלום המחשב מיועד לVJ דרוש: שני כרטיסי מסך 3GB 80GB WINXP DVDRW LCD 19 שחור מקלדת+עכבר פשוטים ושחורים מארז שחור מקצועי ויצוגי מחשב שכל היעוד שלו הוא להריץ ממנו קטעי וידאו יחסית קצרים בלופים דרך תוכנה שנקראתwww. resolume.com

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by DTW,

היי לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים בתואר מדעי המחשב. אשמח להמלצות איזה מחשב נייד מתאים, מחשב נטו ללימודים לא צריך גיימינג(והאם כרטיס מסך נחוץ ללימודים?), שיהיה מסך 14 אינץ והכי חשוב חיי סוללה ארוכים ועם אחריות 3 שנים,(גם אם נותנים שנה אחריות וניתן להרחיב ל3 אני אשמח לשמוע עליהם כל עוד המחשב טוב). מתכנן לקנות בבלאק פריידי ככל הנראה ב KSP באילת.(אם יש המלצות אחרות היכן לקנות אשמח לשמוע). תקציב בערך עד 5 אלף. תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. Started by Ratpark,

שלום, כשאני מנסה לצפות בסרטי HD - 1080p על הנייד הסרטים נתקעים כל כמה דקות עם פיקסליזציה מעצבנת. זו מגבלת חומרה? האם יש אפשרות להתגבר על הבעיה עם דרייברים/הגדרות אחרות? המחשב - lenovo g560, [table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i3 380M Processor, 2.53GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by Itshak Kohen,

אני רוצה לקנות את הדגם הזה אבל בגלל שהמקלדת שחורה ואני נוהג לגלוש בחושך בעיקר, חשוב לי שהמקלדת תהיה מוארת. איך אפשר לדעת אם זה ככה או לא? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=6290 תודה לעוזר.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  9. טוב אני צריך מפרט חלקי למשחקים קלים (cs 1.6) וגלישה באינטרנט icq מוזיקה וכו' התקציב הוא 1000 (בלי חריגות מקסימום של חריגה זה 100 ש"ח) אני צריך מעבד זכרון mb ספק ואם נכנס לתקציב גם מארז. בקשר למארז ולספק הם יכולים להיות ג'נריים כי זה מחשב ממש פשוט אין צורך ביותר. עכשיו יש לי כמה התלבטויות : מה דעתכם על מעבדים סמפרון בשביל זה ? הם יכולים להיות תחליף טוב לaxp ? בוא נגיד ככה מה דעתכם על המפרט הזה ? מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2400 378 1 378 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2 (nForce2)sata, usb2 337 1 337 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 255 1 255 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 300W (True Watts) PFC…

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  10. האים אני יכול לשדרג בכרטיס hd7770 במחשב הזה במקום הקיים צירפתי תמונה מקוה שזה יעזור . הספק הנוכחי הוא 350 wat אשמח לעזרה מהמבנים שבינכם הנה המפרט Part Number:0884116030072 [h=2]General[/h] Desktop type Budget desktop system, Small-form-factor PC Packaged Quantity 1.0 Platform Technology Intel vPro Technology Type Personal computer Recommended Use Corporate business, Small business Product Form Factor Small form factor Built-in Devices Speaker Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip Localization English / United States [h=2]Processor / Chipset[/h] Type Intel Core 2 Duo E8400 / …

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Yaron1,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש אחרי שהקודם הלך ואשמח בעזרה עם המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? בתחום של 4-4.5K ש"ח ולא לחרוג 2. שימושי המחשב הם משחקים, עבודה משרדית, ותכנות שימוש בתוכנות : Office - מזדמן Visual Studio - תדיר עד כבד משחקים : Assassin's Creed 3, Team Fortress 2, Company Of Heroes 1&2 המסך שיחובר למחשב : 1680*1050 20inch מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, קירור למעבד (יש לי מהמחשב הקודם Noctua NH-D14), כונן דיסקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?9-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? היית רוצה וגם יש לי קירור טוב מאוד למעבד, אב…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  12. Started by dviralush,

התקציב הוא 3000 שקל. בעיקר לMMO. אם אפשר איזה אמת מידה של ביצועים במשחק מוכר זה יהיה נחמד, זאת אומרת על איזה איכות יוכל להפעיל משחק ידוע שאתם מכירים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by mandel,

tשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * |WiFi , Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אופציות שראיתי : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11912 2. http://www.pc-online.co.il/i…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  14. המחשב מיועד לתלמיד בכיתה ד'. לא אמור לעשות שום דבר מסובך, שימושי אופיס, אינטרנט וכדומה התקציב כ-1000 ש"ח ללא המעבד ומסך אותם כבר יש לי. המלצה יכולה להיות למפרט או לחנות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by stingeR-,

הדרישה היחידה היא - תמיכה בDDR1.. כרגע אני דיי סגור על AMD Athlon 64 3500+ - 480nis DFI INFINITY NF4 - 460 palit 7600GT - http://isracomp.com/define.asp?idd=3718 - 821 יש כאן חריגה קטנה אבל במזומן זה מצטמצם.. עריכה : ראיתי עכשיו 7600GT של גיגהבייט עם 3 שנות אחריות באותה חנות.. רק שהוא 128MB.. האם ההבדל כלכך גדול?

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by Ese Blese,

שלום חברים אשמח למפרט למחשב גיימינג. מצ"ב השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח אפשרות חריגה עד 600 ש"ח אבל רק אם ממש משדרג חלקים הכרחיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. (בעיקר משחקי FPS פורטנייט COD ועוד.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע…

17. Started by curdi1,

האם זה נכון שמעבד n270 לא יכול לתמוך ב 2G זכרון? בשביל זה צריך n280 לפחות או n450 ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  18. שלום, אבא שלי מעוניין במחשב נייד 15' עם ווינדוס ויסטה שישמש אותו בעיקר לאינטרנט וסרטים (וחיבור לפלזמה שלו ב-VGA) ושיהיה מהיר מספיק בשביל לפתוח את האפליקציות האלה תחת ויסטה. הוא מתכוון להתחבר לאינטרנט באמצעות הרשת הביתית ככה שאם יש מחשב מסויים עם WIFI שיכול לקלוט לטווח גדול יותר מאחרים אז זה יהיה טוב. בקיצור אלה הדרישות: 1. אינטרנט ו-WIFI. 2. סרטים ויציאת VGA או יציאת וידאו אחרת. 3. יצרן טוב ומוכר, אחריות טובה. 4. חיי סוללה סבירים, עד 4 שעות גלישה רצוף באינטרנט זה אחלה. 5. מחשב שניתן יהיה להתקין עליו ויסטה ושיהיה עדיין מהיר ואם אפשר שיהיה מוכן אפילו ל-Windows 7 . וכרגיל אם יש משהו ממש ממש טוב ומומלץ אני מוכן בכיף לחרוג קצת .

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by creek,

אני הולך לקנות את המחשב הנייד מחר, אז אני צריך תשובות מהר ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ועבודה כללית עם המחשב, יצטרך לעבוד כמה שעות בכל יום. אולי גם סרטים וקצת משחקים - אבל אין צורך להתחשב יותר מדי במשחקים. בינתיים חשבתי על ה-dv6160ea. יש הצעות אחרות בתקציב הזה? (ד"א, מה ההבדל בין ה-ea לסתם 6160? כי ראיתי את שתי האפשרויות בהבדל של 200 ש"ח בערך)

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  20. אורח GuyLv
    Started by אורח GuyLv,

שלום, מבקש את דעתכם בהתלבטות בין שני דגמי מחשב נייד, שניהם כוללים מעבד I5, זיכרון 8GB, ודיסק 256SSD. 1. Dell Vostro 5468 - 14 עם כרטיס מסך Geforce 4GB. 2. Lenovo Yoga 510 - 14 עם כרטיס מסך AMD 2GB. אני ער להבדלים ביניהם (רזולוציית מסך, ומסך מגע, וכן לנושא המשקל). השימוש הוא לטובת עבודות משרד (OFFICE, אינטרנט) ולעבודות שרטוט קלות (AutoCad). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, והמלצות (אם יש למישהו ניסיון באחד מהדגמים). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by gevAA,

שלום לכולם אני רוצה לקנות חדש.. ב4000 כולל מסך רק כמה דגשים: הרדדיסק מספיק 250 אם אפשר לינק למארז שיהיה שכמה שיותר חזק למשחקים(כן בתקציב הזה...) מסך 19 ולינק לחנות ממנה אתם בונים את המפרט.. תודה לעוזרים! :]

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by UHU,

הזמנתי את המחשב הזה לפני שעה (המחשב למשחקים כבדים) אני מרוצה מה דעתכם? מארז : HuntKey H301 ספק כוח : thermaltec tr2 550w לוח אם : gigabyte ep43 ds3l מעבד : inter core 2 duo e8400 קירור למעבד : arctic cooling freezer 7 pro זיכרונות : kingston ddr2 2gb 800 mhz X2 דיסק קשיח : WD 250GB 8MB 7200RPM דיסק קשיח 2 : WD 320GB SATA2 16mb כרטיס מסך : Gainward GTX260 896MB PCI -E 16x TV Dual DVI Limited edition קרור למארז : Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE X2 מקלדת : Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר : Logitech G5 Laser Mouse New Design מסך : Proview 22" AR2238 הכל ב6500ש"ח כולל מערכת הפעלה windows xp pro

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by cold fire,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי המחשב מיועד לסרטים משחקים ושימוש יום יומי המסך שיש לי כרגע הוא CRT 17 אינטש אני משחק ברזולוציה של 1280X800 אני רוצה לשחק בsc2, diablo 3, gothic 4 , mafia 2 תודה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  24. כמו שאמרתי .. לקחתי עצות פה מכל מיני אנשים והגעתי סופית למפרט הבא, המחשב הוא בעיקר לפוטושופ אבל לא רק, אלא גם לצפיית סרטים ועוד.. : מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤420 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512MB PCIe ¤563 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32005 צורב ASUS DRW-2014…

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג מאלפיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? '' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפרט בתקציב כזה כמובן לא מיועד למשחקים כבדים, השימושים הם בסיסייים: צפיה בסרטים, שירים, גלישה. הדבר העיקרי שיעמיס זה מולטי-טסקינג, אני בדרך כלל עובד עם הרבה חלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב, ואין צורך בHD של טרה, אפשר עם שטח אחסון מינימלי מכיוון שכונן נוסף יילקח ממחשב אחר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים