עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד AMD Athlon 64 +3000 לוח אם MSI K8N nForce 3 250GB זיכרון TwinMos 512MB 400DDR דיסק קשיח WD 120GB SATA כ.מסך MSI/Sapphir Radeon 9800Pro 128MB 256Bit מסך MAG 796DF2 / LG F700P על איזה מסך אתם ממליצים? עריכה:---------------------------- כל זה ועוד מארז עם ספק, מקלדת ועכבר ועוד כמה מתנות כמו: פנל קידמי עם כל מני יציאות ומיקרופון עם מצלמה במכשיר אחד שהמוכר הציעה לי יצא לי בערך 6600 ש"ח.......מה אתם אומרים על המחיר? (סבבה או יקר?) כדאי? עריכה ש…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  2. 1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל .. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה . 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג…

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  3. אז ככה בניתי מפרט שמיועד לגיימינג כבד (מסך 22"), ושיהיה לטווח ארוך, לא מצפה שעוד 3 שנים הוא יחשב מחשב סוס אבל מצפה שלא יהיה גרוטאה ולכן אני מעגיף ללכת על ה- 4 ליבות ולא על ה-2. לפני הקנייה שלו הייתי שמח לחוות דעת שונות, הצעות לחסכונות קטנים וכו' את המפרט עצמו בניתי ב- KSP והלכתי לקבל הצעה בפנדה. KSP: Panda: http://up83.siz.co.il/up1/mmwfbjkojjdm.jpg (תמונה גדולה) יש כמה דברים שאני רוצה לדעת. 1. בהצעה של פנדה הוא הוריד לי את הגוף קירור, זה מה שהו שהתלבטתי בהתחלה ובסופו של דבר החלטתי להוסיף. הקירור שבא בחבילת BOX יספיק ? 2. הכרטיס מסך אותו כרטיס, השאלה שלי היא מה ההבדל בין החברות ? (ZoTac / Palit) 3. המסך שקיבלתי בהצעה של פנדה, משתלם ? יש אולי מסכים משתלמים יו…

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום , אני מתלבט בין 1) http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=7051&zap=1 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704702 מה עדיף לסטודנטית שכל מה שהיא עושה זה אינטרנט + אופיס? אני רוצה גם להרחיב אחריות בלנובו ל 3 שנים אם אני הולך עליו , מישהו יודע כמה זה עולה? תודה רבה על העזרה חברים

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by Gliding,

היי, אני שונא לכתוב דחוף, ולכן התנצלותי מראש. עם זאת, המצב דורש דחיפות מכיוון שמחר טסה ידידה שלי לארה"ב ואני צריך להחליט מה לעשות.. אז כך: המחשב: XPS 13" http://www.dell.com/us/en/home/performance-deals/fs.aspx?refid=performance-deals&s=dhs&cs=19 זה שמופיע בצד שמאל..999$ וכולל את כל העולם ואחותו (חוץ משדרוג של 25$ לכרטיס XFI ועוד 75$ ל-8600). אני יכול לשלוח אותו לכתובת של משפחה של ידידה בארה"ב והיא תחזיר אותו לארץ באמצע אוקטובר איתה . או לשלוח אותו דרך GLOBALSHOP מה שמייקר את הסיפור ב-300 דולר (כי באמת צריך להעביר אותו דרך המכס ) יש שני דברים שמדאיגים אותי במשלח למשפחת הידידה: 1. מה עושים באתר של דל עם מספר הטלפון שאני נותן במעמד ה CHECKOUT? האם אני יכול ל…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by קים,

איך אפשר לדעת אם המסך מט או מבריק לפי המפרט שאני מקבל בחנות מבלי לראות את המסך? מה הכוונה במסך wxga ומסך tft? האם כרטיס מסך gmax3100 מספיק כדי להריץ את VISTA בצורה חלקה? האם מישהו מכיר את המסך של Dell Inspiron 1520 IN-RC 03-1810 ויודע אם הוא מט או מבריק?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  7. מוכר אותו שלם או בחלקים בכמה מוכר? לא יודע הצעות לפרטי או כאן.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by ZamaDerp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by vladk,

אני מחפש להשוות בין N100 עם מסך 15.4'' (הנפוץ) מול N100 עם מסך 14.1''. בחנויות באיזור המרכז לא ראיתי את הנייד עם מסך 14 כדי להתרשם (כולם עם 15.4''). מישהו ראה ויכול להגיד שם של חנות שיש בה תצוגה כזו? תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by guyk,

שלום, יש לי מחשב נייד- Dell XPS M1330, ובזמן האחרון החלו לצוץ אצלו הרבה בעיות עם הטענת הסוללה. קודם כל, המחשב אינו קולט כמעט תמיד את המטען, ולוקח זמן עד שאני מצליח למצוא את המגע הנכון בו הוא מתחבר למטען. בנוסף, המחשב אינו מזהה יותר את המטען, ואינו מסכים עקב זאת להטעין את הסוללה, אלא עובד על המתח הישיר של המטען בלבד. בעקבות זאת המחשב גם עובד לאט יותר. טכנאי שבמקרה ראה את המחשב הציע להחליף את המחבר של המטען בחדש, רק אין לי מושג היכן אפשר למצוא אחד כזה. (שחכתי להזכיר כי המחשב כבר אינו מצוי בתחום האחריות, לכן אין ממש טעם ללכת למעבדת היבואן). מה אתם מציעים לעשות? והאם אתם מכירים איזו חנות שמוכרת חלפים כאלה למטען באזור תל-אביב/ השרון?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by Ran Ventura,

היי, לאחרונה גיבשתי מפרט סופי למחשב לאחר סקר שוק והתעייצויות. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/31a4xswv תודה מראש

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  12. יש לי מחשב ישן ,הוא היה אחלה מחשב אבל הלך הלוח אם. מה נשאר מהמחשב: מארז + ספק ,לא גנרי (לא זוכר של איזה חברה) HD,ATI 1800 ,big typhoon ,DVD וכו. כל ההצעות שקיבלתי בחניות די זהות בגדול AMD 7750 400 ש"ח gigabyte ga-ma74gm-s2h-amd 740g 350 ש"ח gskill 4G 800MHZ 300 ש"ח אני רוצה לדעת מה אתם חושבים ,יש המלצות אחרות? אולי כדי ללכת על לוח אחר או זיכרון אחר? (ההיתי מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה) האם כדי להוסיף 100-150 ש"ח למשולש ליבה? בעיקרון הקניה תתבצע בנועה או פנדה או כל חנות אחרת האזור חיפה,אז בבקשה תביאו מפרטים משם. תודה מראש לכולם.

13. Started by yairt2,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD, מטרות תיכנות (Eclipse, VS, SQL, Apache) - אני רוצה שהמחשב שלי יטוס. כשאני עובד עם המחשב אני מפעיל מאה דברים ביחד, לא ממתין לרגע, עובר מדבר לדבר. * גודל המסך? מעל 13.3" (כנראה שרוב הזמן אחבר אותו למסך גדול יותר) * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות ברצף - חשוב סוללה טובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי של 500GB. רצוי לשלב SSD, אבל לא חובה. אם לא משלבים SSD, אז מהירות של 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה, אבל חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנ…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by nipo3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך ). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  15. האם יש חיבור האם צריך מתאם. אני לא יודע איזה מחשב כי עוד לא רכשתי , חשבתי על דגם SL500 של לנובו, אבל זה גם משהו שאני צריך לבדוק לפני רכישה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - מעדיף לסגור את זה בפחות מ-2,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE), אינטרנט, הזרמת סרטים ע"ג WIFI לסטרימר/RPI שמחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

17. אהלן חברים, אני התחלתי לעבוד על גרסא חדשה של EEEPC Tool הישן והלא כ"כ שימושי שלי - תוכנה להגדרה של רזולוציה מה-System tray. הגרסא החדשה ככל הנראה תכלול בעתיד אופציה דומה אבל הרעיון בגרסא הנ"ל זה לספק תמיכה בכל סוגי ה-EEE PC בכלי אחד לשליטה על תכונות המחשב. EEEPC Tool v2.0: הכלי מכיל את התכונות הבאות: שליטה על מהירות המאוורר של המחשב. שליטה על התאורה האחורית של המסך - שליטה עם דיוק רב יותר מהנגיש דרך כפתורי המקלדת. שליטה על מהירות ה-FSB, אפשר לעשות למחשב Overclock או Underclock מתןך וינדוס דרך התפריט. תצוגת OSD הכוללת מידע על: מצב כפתורי ה-Num lock, Caps lock, Scroll lock עומס על המעבד שימוש בזכרון RAM מהירות המעבד טמפ' המעבד מהירות המאוורר ב-RPM ובאחוזים בהירות תאורה האחו…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  18. שלום ותודה לכל מי שקורא את ההודעה. לאחרונה שבק לוח האם של אחד ממחשבי הבית. שאר רכיבי המחשב עדיין תקינים - כרטיס מסך FX5200-T128, שני כוננים קשיחים (של 80 ו-200 ג'יגה), צורב, ספק כוח וציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב שימש למגוון הפעולות הביתיות - גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, אחסון ושמיעה/צפיה במוזיקה וסרטים ומשחקים (אבל לא התובעניים ביותר. אני מניח ש-Sims 2 הוא המשחק הכבד ביותר שהמחשב החדש ידרש להריץ). הייתי שמח פשוט להחליף לוח אם ולחזור לעבוד, אבל המחשב היה פנטיום 4 בין 5 שנים שהתחיל להיות כבר מעט איטי, במיוחד יחסית לתפקידו כמחשב מרכזי לגלישה והשרת של הרשת הביתית הקטנה. לכן, אני מניח ששווה לקנות לוח אם חדש, ובהתאם שאין טעם להלביש עליו כרטיס מסך בין 5 שנים או…

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב צריך להתאים למשחקים, התאמתי לפי המלצות מפרט ורציתי לשמוע תגובות על מה כדאי לי לשנות או להחליף או לשפר. התקציב הוא עד 5500-6000 ש"ח בערך ואשמח אם תציעו לי איך אוכל לשפר את מה שהרכבתי. אז הנה המפרט: תודה לעונים. =]

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by יוםיום,

אחרי בצורת של 6 שנים החלטתי להגשים את מחשב החלומות מפרט זה אולי נשמע כמו צרות של עשירים אבל ממש לא - אני מתכנן עליו לעוד 5 שנים (שזה בערך זמן החזר התשלומים) השימושים הינם עריכת וידיאו (CS5), משחקים (גם כבדים), קולנוע ביתי ועוד - בקיצור הכל חוץ מהכנת קפה המטרה היא לבנות מחשב עם ביצועים חזקים ולבצע לאורך הזמן שיפורים קטנים יש לי כבר שני מסכים כאשר בשלב הבא אני רוצה להוסיף מסך (3D בתקוה) עם כרטיס מסך זהה ב SLI אולי להוסיף זכרון? הערות: להבנתי המעבד אמור להחתך בחצי בחודש הבא אחרת הייתי הולך על 930 המארז עדין לא בארץ - אמור להגיע בקרוב לא רשמתי מקלדת ועכבר אם יש המלצות בבקשה יש לי התלבטות קשה בקשר לזכרונות אלו או קורסייר דומינטור או קינגסטון היפר X אני בעיק…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by slimshady21,

שלום, אני צריך מפרט מחשב עד 3700 ש"ח גג. המפרט צריך לכלול הכל- מחשב, מסך דק, מקלדת ,עכבר,ואולי רמקולים עם אפשר. אני מתלבט העיקר במעבד, אם כדאי להכניס כפול ליבה בתקציב הזה... ורק אל תציעו לי להגדיל את התקציב, או ללכת על מסך CRT, כי זה לא ניתן לשינוי, אז זה יהיה חסר תועלת. המחשב הוא גם למשחקים (לילד בן 11), אני יודע שאי אפשר להכניס בקתציב הזה איזה מחשב על, אבל מה לעשות זה התקציב אז שימו רק מה שאפשר... תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 969 צפיות
  22. אני כימעט סגור על המפרט הבא: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 717.33 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 874.44 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 186.18 ] 1 Keyboards …

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by yaeliiz,

שלום, מעוניינת לרכוש מחשב חדש בעיקר להורדות, משחק SIM CITY, ושימוש סימולטני בכמה תוכנות. (אופיס, גלישה, הורדה והעברת קבצים) האם המחשב הנ"ל יספיק לי? האם ניתן לחסוך בעלויות? תודה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח למחשב נייד Western Digital Scorpio Black WD5000BPKX 500GB 7200RPM 1 צורבי DVD: צ…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  24. Started by koko0,

X100e CPU Amd MV-40 GPU HD3200 Edge 11" CPU AMD k125 GPU HD 4225 בעיקרון שימושים כלליים, אינטרנט סרטים וכמה שאני יוכל להוציא ממנו בפוטושופ וסוני ווגאס...אולי גם לימוד #C בסיסי. בטריה די חשובה. מה ההבדלים העיקריים בינייהם?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים