עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן,אני רוצה לקנות מחשב נייד. צריך מחשב חזק, הכי חדש, אמין ואפילו שיראה סקסי... למטרת עבודה ועסקים.עשיתי סקר שוק. עברתי על עשרות מחשבים וחברות.החלטתי לקנות Asus N76.אשמח אם תגידו לי שהקנייה הזו תשתלם ל-5 שנים הקרובות.המחשב יחזיק את כל התוכנות החדשות ומערכות הפעלה שיצאו גם בעוד שלוש שנים?המחשב יתמוך גם בטכנולוגיות חדשות שיפותחו בחמש שנים הקרובות? (חיבורים יציאות חדשים וכאלה)תודה אחים! 8)

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by davido,

* מטרות המחשב? עבודה בOFFICE קבצים גדולים אינטרנט מסיבי ,חשוב שיעבוד חלק ומהר. * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול * רזולוציית המסך? טובה, מחשב שיהיה אפשר לשבת עליו הרבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לחיי סוללה ארוכים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 250 , אם אפשר לשים עוד אחד רגיל אז יתרון * כונן אופטי? עדיפות קלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחד…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  3. מי שיכול להביא לי הצעה של מחשב טוב מאוד למשחקים סרטים וכו..... מחשב כמו שצריך!

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by Sai,

אמממ מחשב שיהיה מבוסס על מעבד AMD ללא הראד דיסק תודה.. ב3500 שקל ...

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  5. היי חברים, אני מחפש לקנות שני מכשירים ניידים, האחד שישמש לצרכי gaming ותכנות (חייב להיות נייד לצרכי) והשני קטן ונייד שישמש בעיקר לnote taking בלימודים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K ביחד, באיזור ה6.5-7 עבור הגדול והשאר עבור הקטן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? האחד לgaming ושימושים ביתיים כלליים והשני בעיקר לקריאה וכתיבה בלימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  6. רצויי שיהיה עם ליבת I7 ועם דיסק קשיח ע-נ-ק וכרטיס מסך רציני וחזק! המפרט מיועד לקרוב משפחה אשר רוצה להתחדש! מה אתם אומרים על המפרט הבא?: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 הבנתי שהכרטיס מסך לא משהו..... רצויי שהמחיר יהיה כולל ציוד היקפי ומסך ..... תנו הצעות למפרטים תודה מראש ;D

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  7. אהלן, סבא שלי מחפש מחשב נייד (נייד ראשון ). הוא צריך את הדברים הבאים: מסך: 11.6-12" משקל עד קילו וחצי. 4 ג'יגה זכרון. מצלמה לשיחות וידאו. תקציב: ~2000 ש"ח השימושים הם: אינטרנט, סקייפ ואופיס בעיקר. תודה.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  8. Started by rockerr,

אני שוקל לרכוש אותו בקרוב והבנתי שבקנייה שלו מקבלים 2 סוללות- כמה מחזיקה סוללת ה8 תאים בשימוש סביר עם WIFI פועל? המסך מגע מגיב מהר לכל לחיצה? האם הוא מתחמם יותר מדי? עוד משהו מוזר לגביו,חיפשי עליו מידע ונראה שאף אחד לא קונה אותו, הוא בעייתי? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7690&perur=2&t=1&c=320 בנוסף,יצא דגם חדש יותר,עם פחות זכרון פנימי אבל עם מסך מולטי טאץ,הוא יותר אמין מ2620? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7126&perur=2&t=1&c=320 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  9. הנה המפרט של המחשב : לוח אם: דגם: PC-CHIPS מהירות FSB: 266 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ דיסק קשיח: טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 60 GB מהירות: 7200 RPM מעבד: סוג מעבד: AMD דגם מעבד: 3400+ מהירות FSB: 266 MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון: נפח: 128 MB (אפשרות לשדרוג ל 256MB ב 79 ש"ח ) מהירות: 400 MHz אחריות: 3 שנים

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  10. זה המפרט + מינוס ואני רוצה בבקשה שתגידו לי חוות דעת שותגידו לי איך המחשב שיפורים והצעות יתקבלו בברכההה רק שלא יעבור לי את 7000 שקל המחשב שיכלול בתוכו 200 GB 512X2 זיכרון מקלדת ועכבר אלחוטי חוץ מזה תשנווו מה שבראש שלכם ותעזרו לי בזההה תודה רבה לכל העוזרים נ.ב תרשמו לי גם מאיפה אני יכול להשיג את המחשב (אתר אינטרנט)

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  11. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הרצת תוכנות לעיתים (MATLAB), אופיס וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 15.6, אבל אם התקציב\המשקל לא מאפשר אז פחות. מאט * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? פחות מ-2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סביב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מניח שלא (לא יודע מה זה) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  12. Started by WarNet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by DeAk,

היי לפני בערך 8 חודשים קניתי מחשב חדש. קניתי את הזיכרונות שרשום בכותרת ופה למטה במפרט. אני מעוניין להוסיף עוד סט של זכרונות כמו שיש לי כרגע..והבעיה שאני לא מוצא אותם יותר. השאלה שלי אם אפשר להוסיף סט אחר במקום או שאפשר רק לפי מה שיש כרגע? שאלה נוספת.. מה יתן לי יותר ביצועים..להוסיף זיכרון או להחליף למעבד i7 ? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  14. שלום זה המחשב שרכשתי לי : מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB 945 1 945 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5LD2 R2.0 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 595 1 595 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 690 1 690 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 2200 1 2200 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 1 320 מארזים‏ Price Units Total Achilles-BK Midi-Tower ATX Black (No PSU) 275 1 275 ספקי כוח‏ HEC Price Units Total 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin 270 1 270 Total price 5295 ¤ fo…

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחשב נייד באיזור 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לחסוך - רק אם אין צורך בלבזבז עוד לצורך הציונים שפירטתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים/ תכני HD/ תוכנות גרפיות (פוטושופ ודומיו) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג ממש אבל אעדיף כרטיס גרפי סביר אם ניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא חשוב מדי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בערך 4 6. האם מתו…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  16. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  17. היי, לאחרונה החלטתי שהגיע זמנו של המחשב הנוכחי שלי ואני מחפש להתקדם למערכת הבאה. מעבר לשדרוגים קלים (הרחבת זכרון או החלפת דיסק קשיח..), אני מחליף מחשב פעם ב4-5 שנים. המערכת הנוכחית שלי היא P5Q Deluxe, Core2Quad Q9550, 2x2GB DDR2 1066, Radeon 4870x2. המערכת עובדת תקין, אבל כבר לא מריצה הכל ונחנקת הרבה.. אני גיימר - אבל לא מההכי כבדים, ומשתמש במחשב לדברים נוספים כגון גרפיקה, מעט וירטואליזציה ויש לי נטייה לפתוח בממוצע 50 טאבים במקביל. זו המערכת שחשבתי עליה - תנו דעתכם בבקשה: לוח אם: Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E 1670 ש"ח זכרונות: Corsair 4x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 1000 ש"ח מעבד: Intel Core i7 482…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  18. לכל מחשב נייד יש FULL HD 1080 ? כי במחשבים של סוני הם שמים מדבקה כאילו רק להם יש

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  19. שלום רב לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד i5-760 לוח Gigabyte P55A-UD3R כרטיס מסך Nvidia Geforce GT240 4GB זכרון שני דיסקים אחד מערכת הפעלה 500GB, והשני 300GB, Windows 7 64BIT המחשב משמש לעבודה משרדית בלבד, לא משחקים ולא שום דבר אחר. הוא מתלונן שהוא מאוד איטי (לדעתי בגלל שחלונות מתעייפת אחרי שנתיים שלוש) אבל אין לו כוח לפרמט. הצעתי לו לקנות SSD לעשות IMAGE למערכת ההפעלה ל-SSD החדש ולהרוויח מהירות תגובה משופרת משמעותית. האם יש אפשרויות אחרות לשדרוג כאן או שמשתלם בכלל לקנות מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  20. שלום לכולם, אני חדש באתר , המליצו לי על האתר לחיפוש מפרטים. קודם עלי, אני ממש אהבל במחשבים כל מה שאני עושה איתם זה משחקים, משחקים, משחקים, קצת הורדות, קצת סרטים, מוזיקה בסיסית ומשחקים. עד עכשיו המחשב שלי היה סבבה לגמרי. יצאו כמה משחקים חדשים שלא עולים ובא לי לשחק: empire total war ו- warhammer בכל מקרה, אני מחפש מפרט מחשב שיוכל להפעיל משחקים חזקים. למיטב הבנתי- GTA או CRISYS הם כאלה ולכן משהוא חזק שיתאים להם. אז מה יש לי היום- ממש לא סגור על זה (ציינתי שאני אהבל במחשבים ) אבל אני ינסה: מעבד אטלון 64 AMD (יש מצב שזה DUEL או משהו כזה ) 2.21GHZ 1 GB RAM MB 256 GEFORCE 6600 מסך - MAG "17 דגם 786PF לא זקוק למקלדת צורב עכבר או כל דבר שבדרך כלל יש כשיש מחשב י…

• 15 תגובות
    • 924 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל - מצ"ב לינק לחברת איבורי שמוכרת אותו : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315 עיקר השימושים שלי הם בייתים , בעיקר אינטרנט, ישומי אופיס האם הקניה הנ"ל היא אופטימלית ? תודה שרון

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  22. היי אני צריך המלצות לגבי שני מחשבים ניידים מחו''ל. המפרט הראשון , התקציב שלו הוא בין 1000 ל1400 דולר עם אופצייב של חריגה. שיהיה בין 14 ל15.6 אינץ' ושיהיה חזק לעריכות וידיאו שכמובן מומלץ שיהיה פיירוויאר ושהבטרייה תוכל להחזיק איזה 4-5 שעות . ועם יש אופצייה שלא יהיה כבד מדי. עם יש אז אשמח לנגן בלו ריי. והמפרט השני התקציב שלו הוא בין 700 ל800 דולר עם אופצייה קטנה לחריגה שיתאים לעבודות אופיס אינטרנט ,סרטים ואולי בקטנה קצת פוטו שופ לא חובה. חשוב שיהיה חיי סוללה טובים ושהיה בין 14 ל15 אינץ' ושלא יהיה כבד מדי. כמובן שחייב שיהיה אחריות בינלאומית כולל את ישראל עם שירות טוב לשתי המחשבים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by Shlomi32,

מחשב חדש חוץ מסידירום,כולל הכל (כולל מסך) עדיף מארז לבן שיהיה חזק כמה שיותר... זה למשחקים...

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by SenDeR,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט שיהיה שימושי לראות סרטים, לעבוד על כמה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שהמחשב מתקשה. מעבד - i3 מסך 15 אינצ' משקל- נמוך ככל האפשר. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE, לצורך עבודה. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. אשמח לעצה. תודה, אינה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.