עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1396/1368[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא בין 5500 ל-6000 ש"ח אבל אני מעדיף לא להשתמש בכל הסכום 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוצה לעבוד עם תוכנות לעריכת מוזיקה (חסר ניסיון בתחום), תוכנות מתממטיות ומעט פיתוח. בתחום הפנאי הרבה הקשבה למוזיקה דרך אוזניות, מעט צפיה בסרטים ואינטרנט. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא חובה מקלדת אלחוטית), מסך אני ארכוש מאוחר יותר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  3. שלום, אני צריך שתמליצו לי על מפרט מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו'...). צריך מסך+ ציוד היקפי. תקציב: כ-1500 ש"ח. עדיף שיהיה לחנות סניף באיזור תל אביב. תודה.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  4. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty/battlefield וכדו' משחקי FPS בעיקר מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אם אפשר גבוהות ביח…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by zidan32,

יש לי מחשב נייד ibm r60e עכשיו יש לי כמה שאלות 1- אני רוצה לקנות באיביי,כי שם זה 30 דולר לעומת 380 שקל בארץ,הבעיה שאני רוצה את הדגם שלי r60e ואז אני רואה כמה דגמים ככה זה ניראה IBM ThinkPad R60e Series ThinkPad R60e 0656, ThinkPad R60e 0657, ThinkPad R60e 0658, ThinkPad R60e 0659 ואני לא יודע מה הדגם שלי,יש מצב שיש לי דגם אחר מכל אלה או שכל אלה הדגמים של הr60e בלבד ואין עוד דגמים למחשב הזה? 2-על הבטריה שלי רשום 10.8v ובאיביי אני רואה 11.1v מה זה אומר,זה יעבוד לי או שזה ישרף או משהו? 3-יש סוללה 9 תאים ו8 תאים האם יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  6. אהלן חבר'ה , ערב טוב בקשה למפרט הבא: *המחשב מיועד למשתמש עיסקי בכיר לכן חשוב שיורכב מרכיבים איכותיים , לא זולים אך גם לא יקרים עם מחירים מרחיקי לכת -מערכת הפעלה של vista business -lga775 מסוג socket core 2 duo -לוח אם שבו לפחות חריץ הרחבה אחד pci express *16 ולפחות שני חריצי הרחבה pci רגילים. *הלוח צריך לתמוך גם ב ddr2 רגיל וגם ב ddr3 (לשידרוג עתידי) -במחשב- זיכרון 2gb של זיכרון ram מסוג ddr2 בתדר 1066mhz **raid חומרה מובנה בלוח שתומך בסוגים -0,1 לפחות -כרטיס מסך עם שתי יציאות dvi - מובנה או חיצוני -כרטיס רשת 1000mb -מסך רחב "19 בחיבור dvi -כולל ציוד היקפי טוב - עכבר ומקלדת אלחוטיים , רמקולים , צורב dvd וכו ' -כולל מארז , ספק, פלופי , מאווררים וכו' thanks guuuys:) Lo…

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? full hd או יותר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הבא הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני צריך המלצה על מחשב נייד עם הדרישות האלה: מעבד: i5/i7 ז…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by ob,

שלום , מעוניין לדעת איך לתמחר את המחשב שלי , ואם זה בכלל פרקטי ? מפרט : מעבד Xeon W3550 3.07 לוח GA-EX58-EXTREME זכרונות G.Skill Ripjaws 4GBx3 2133 CL9 כוננים קשיחים WD1600JS 160GB WD Green 500GBx2 כרטיסי מסך ATI HD4850+Nvidia 8800GT ספק כח Corsair HX750W מארז Antec 900

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  9. שלום רב לחברי הפורום היקרים והמבינים, המקבוק פרו הזקן שהיה לי חזר מתיקון ומת סופית יומיים אחריי. מכיוון שאני לא מבין במפרטים טכניים, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד (לא של אפל!) שמתאים ללימודים ולעריכת וידיאו, כי אני עובד עכשיו על סרט בלימודים ואין לי מחשב לערוך אותו. מה התקציב המירבי? עדיפות לעד 6 אלף. 6.5 אם ממש אין ברירה מה שימושי המחשב? מחשב ללימודי קולנוע ועריכת סרטים (צורך בישומי אופיס + עריכת סרטים בפריימייר ודוינצ'י ריזולב). לא משתמש ב-4.K משתמש במסך טלוויזיה מכויל לעריכת צבע. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש (דירת שותפים) האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? צריך לכלול ווינדו…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  10. Started by Or ei,

הנייד לא בשביל סטודנט או עבודה , בשביל חבר שרוצה שיהיה לו מחשב גם בצבא אם אפשרות לקצת משחקים (לא כבדים מידי) גודל מסך הוא רוצה 15.4 , משקל לא קריטי בכלל , זמן סוללה רצוי כמו תמיד שיהיה כמה שיותר אבל הוא לא יהיה רחוק משקע חשמל רוב הזמן ,הארדיסק של לפחות 250 ,צורב DVD חשוב אבל אני מאמין שזה כבר סטנדרט היום אין העדפה לאיזה חברה מסוימת רק לקבל את המחשב הכי משתלם לפי הדרישות , אחריות לא חובה שיהיה בין לאומי אבל 3 שנים זה נראה לי די חשוב תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  11. שלום יש לי מסך מחשב של חברת דל 24 אינץ' משנת 2011. המסל בסדר ולא עושה בעיות. אני מחפש לקנות מסך שני. אני מתלבט: האם לקנות חדש או יד שנייה? האם לקנות שני מסכים חדשים ? אני הרבה זמן מול המסך ואין לי מושג אילו פרמטרים חשובים מהבחינה הזו, קצב רענון? זוית צפייה וכד. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by shritis-w,

אהלן, אני מחפש להרכיב מחשב נייח שישמש למגוון רחב של משימות, אך בעיקר כסטרימר למוזיקה וסרטים. חשובה לי התאימות שלו לשנים קדימה ומתוכנן שדרוג רכיבים אחת לתקופה (המחשב הקודם שרד נהדר 5 שנים של שדרוגים - כ.מסך, SSD, הרחבת זכרונות וכו' - ואני מתכנן להמשיך בקו הזה גם עם המחשב הנוכחי), לכן בחירת המעבד, לוח האם, המארז והספק צריכים דגש מיוחד. המחשב ייתחבר גם למסך 30" (2560*1600) וגם למקרן (1080P 100") -כרטיס המסך הנוכחי שלי (6790 נדמה לי) מתמודד עם המשימה בסדר סה"כ, כך שלא נראה לי שצריך להשתולל עם כרטיס המסך (למרות שגם יד 2 באחריות בא בחשבון). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד …

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by ASSEM,

שלום, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים (לאחי הקטן), מסך כבר קניתי , נשאר המחשב + ציוד היקפי (עכבר ומקלדת) בינתיים חבר טוב המליץ על : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb BOX OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ Gold Gigabyte GA-P35T-DQ6 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM Logitech® MX518 Gaming-Grade Gigabyte ATI Radeon HD 4870 512Mb DDR5 Antec Three Hundred The Versatile Case Thermaltake TR2 RX Power 450W TT-W0146RI אני אישית לא כלכך בטוח ב DDR3 ,האם יהיה שיפור בביצועים לעומת קיט איכותי של 4 גיגה DDR2? מה אתם אומרים על המעבד, יש טעם לשדרג ל 9550? לגבי הספק, הוא מספיק איכותי? אשמח אם תעזרו בנושא

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין להרחיב את הזכרון הנוכחי (2GB) ל4 או 6GB. לגבי המחיר אין לי מושג כמה הם עולים, מישהו יכול להציע משהו מעניין ונורמלי לפעולה רגילה של המחשב, במחיר סביר? תקציב עד כ 400 ש"ח +-, יכול להתגמש יותר בנוגע ל 6GB. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  15. תקציב: 3000 ₪ נטו למחשב ללא הציוד הקפי (למעט צורב) ועד 3500 כולל. שימושים: • קידוד ועריכת וידאו בתוכנות כמו : VSO_ConvertXtoDVD, NERO, Any Video Converter,Avidemux • עבודה משרדית, גלישה באינטרנט (צפייה וידאו ברשת), צריבה. • ריבוי משימות (קידוד, גלישה, הקשבה למוזיקה, הרצת אנטי וירוס) שקט : 8/10 < לא מיועד למשחקים < כרגע לא מיועד לתכני HD (אבל אם אפשרות בעתיד). < לא מתוכנן O.C(ולא יודע לעשות) ציוד הקפי נדרש: • צורב (איכותי) • כרטיס רשת אלחוטי • ראוטר אלחוטי • מכשיר או כרטיס להמרת קלטות וידאו למחשב אין צורך : במערכת הפעלה, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך כרגע משתמש במסך שמן (ומרוצה) בעתיד אחליף לדק, רזולוציית עבודה במסך: 1024 על 768 אני גר בירושלים כך שהחניות הם K.S.P א…

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by ארי גייגר,

שלום אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי, שהוא אדם מבוגר שמשתמש רק לאינטרנט ולפעמים קצת וורד. הוא לא צריך עוצמה של מעבד או גרפיקה או דברים כאלה. משהו ממש פשוט. מה שחשוב לו זה מסך גדול ומחשב אמין - שמחזיק הרבה בלי להתקלקל (לדעתי לנובו הם כאלה). ומחיר טוב. על מה אתם ממליצים? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מספר עצום של תוכנות עריכה וסאונד, החל מcubase ועד after effects ו flash א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מדובר במחשב שנבנה לצורכי עבודה של מעצבי משחקי מחשב, אז השימוש יהיה כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חשוב שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים כמו the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימלי? 2000-2500, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 נראה לי סביר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תוכנות אופיס למיניהן, מטלב מפעם לפעם. SPSS. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רצוי שקט וקריר. במחיר סביר 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by arkins,

מעוניין במפרט מחשב בסיסי וטוב, עיקר העבודה היא בפוטושופ, אופיס ואינטרנט. בנוסף אני חושב להעביר רכיבים טובים מהמחשב הישן לחדש כמו: צורב DVD,זכרון הארדיסק 40G, כונן 1.44, מקלדת+עכבר, מודם.על מנת לחסוך בעלויות האם זה כדאי? אני מצרף לקניה מסך SAMSUNG 932B עפ"י המלצות האתר (לא בתקציב) תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  20. I'm building a computer for CAD work, Visio, and movies, no OC planned, no screens needed- I' bought 2 Apple 20" Displays. I'd like to get some advice regarding the missing pieces in the setup, these are the parts I'm allready bringing with me from the US, can't really change them: Intel® Core 2 Duo E6600 @ $232.00 2X Corsair TWIN2X2048-6400C4 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 Xtreme Performance @ $172.00 (4GB- $344) Western Digital RE2 WD5000YS 500GB w/16MB Buffer @ $151.00 Western Digital Caviar RE WD1600YD 160GB w/16MB Buffer @ $67.90 PNY Quadro FX 1500 PCI Express 256MB GDDR3 Video Card @ $492.90 Microsoft Windows Vista Ultimate 32-bit Single-Pack DVD OEM @ $199.90 Total for…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך אז לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ב. בגדול כן מחשב לגיימיג *גודל המסך הוא 26 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה כל כך. העיקר שהמעבד לא יתחמם אחרי הOC. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, OC למעבד. (לא סגור אם למקסל את הOC או שאני אעשה חצי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

22. Started by Posdenous,

אהלן כולם אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. שיוכל להריץ סרטי HD מבלי לקרטע ועם זיכרון חזק. חשוב שיהיה dual core. הקצבתי לזה עד 2500 ש"ח. אם אפשר משהו יותר זול אז בכלל טוב. אגב, עדיף שתהיה מערכת קירור שקטה למה אני מתחרפן מהרעש של המאוורר של המחשב הנוכחי שלי... תודה

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו RTS בעיקר, BF4, Titanfall. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה גם מסך 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות, לא מאד קריטי. 3. האם יש צורך …

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש לפטופ לצורך עיצוב גרפי אדריכלות אני צריך מחשב שיוכל להריץ את תוכנות העיצוב כמו אילוסטרייטור ופוטושופ. גודל מסך 14 אינץ' ומעלה. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל אני לא מתוכנן לבצע המהרה חריגה מהתקציב רק אם ממש יש כדאיות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  25. צריך עזרה בבחירת מחשב לדיגיי מה הדברים החשובים שחייבים להיות ואביזרים נילווים תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.