עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא גם טאבלט - בדגש על הסדר הזה, ולא טאבלט שאפשר לחבר לו מקלדת... נסיונות חיפוש העלו תוצאות בודדות שנמכרות בארץ, ביניהן SAMSUNG ATIV PRO ודגם נוסף כלשהו של אסוס. האם למישהו יש המלצה לדגם ספציפי, שאולי לא ראיתי? אולי משהו שאמור לצאת בקרוב ויהיה עדיף? תקציב איננו בעיה. חשוב שיהיה עם ווינדוס 8 וכניסת USB אחת לפחות. אודה לעזרתכם המקצועית

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  2. היי יש לי בראש מפרט שאני רוצה למחשב נייד פשוט אני לא יודע איזה חברה נחשבת טובה DELL\HP\ASUS כל פעם אני שומע משהו אחר איזה חנות מומלצת אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בנושא הזה בגדול מה שאני מחפש זה מחשב עד 3000 ש"ח משקל וגודל לא משנה כל כך זיכרון 4 ג'יגה דיסק קשיח לפחות 250GB מעבד i5 יצאה ל-HDMI מצלמה שיהיה כמובן בלוטוס אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם של חברה מוכרת עם מפרט דומה לזה אני אשמח אפילו שם של דגם מוכר של חברה מומלצת ואני כבר אחפש לבד את המפרט לדגם הספציפי הזה.. דרך אגב השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים (HD) וגם פוטושופ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב בארה"ב בתקציב של 1200 דולר. הT400 נכנס לתקציב ללא בעיה עם קונפגרציה טובה. אך בכל זאת אני רוצה לדעת מה האלטרנטיבות של DELL. אשמח אם תוכלו לציין אילו דגמים מקבילים מתחרים בT400. תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  4. צרכים בסיסיים בלבד, גלישה סרטים אופיס, ותוכנות מתמטיות. עדיפות גדולה למסך מט. אין צורך בהארד- דיסק גדול, לא מתוכנן לאחסן עליו שום דבר. חיי סוללה לא קריטיים משקל עד 2.5 ק"ג דרושה מהירות עבודה, ואמינות. תודה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by חיימון,

שלום רב, אני צריך מחשב לאשתי היא גרפיקאית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …

6. Started by NadavAfuta,

היי חבר'יה, אז יש לי היום בקשה ממכם שעיקרה הוא הרכבת מחשב למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח, ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר). בנוסף, לא מתוכנן OC והשקט לא חשוב עד כדי חריגה מהתקציב או החלפת רכיבים חשובים יותר. חלקה השני של הבקשה, הוא יותר מעין התייעצות, אני כבר זמן רב מתלבט אם במחשב במחיר כזה, עדיף לקנות כבר קונסולה(PS3\Xbox360) שתריץ משחקים ולמדיה להשתמש במחשב הנוכחי. השאלה היא בעצם, אם מחשב בתקציב כזה יתן ביצועים מספקים במשחקים? תודה רבה! יום טוב.

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  7. יש לי מחשב ישן ,הוא היה אחלה מחשב אבל הלך הלוח אם. מה נשאר מהמחשב: מארז + ספק ,לא גנרי (לא זוכר של איזה חברה) HD,ATI 1800 ,big typhoon ,DVD וכו. כל ההצעות שקיבלתי בחניות די זהות בגדול AMD 7750 400 ש"ח gigabyte ga-ma74gm-s2h-amd 740g 350 ש"ח gskill 4G 800MHZ 300 ש"ח אני רוצה לדעת מה אתם חושבים ,יש המלצות אחרות? אולי כדי ללכת על לוח אחר או זיכרון אחר? (ההיתי מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה) האם כדי להוסיף 100-150 ש"ח למשולש ליבה? בעיקרון הקניה תתבצע בנועה או פנדה או כל חנות אחרת האזור חיפה,אז בבקשה תביאו מפרטים משם. תודה מראש לכולם.

8. האם יש חיבור האם צריך מתאם. אני לא יודע איזה מחשב כי עוד לא רכשתי , חשבתי על דגם SL500 של לנובו, אבל זה גם משהו שאני צריך לבדוק לפני רכישה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  9. היי, אשמח לחוו"ד לגבי המפרט הנ"ל. (חשוב לי שהמארז יהיה שקט) האם כדאי לשנות/להחליף משהו ? כדי לייעל את המחשב בתקציב הזה (עד 6.5K) מעבד + לוח אם: 2290 ₪ - * מבצע פסח * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + ASUS Z270E STRIX (SLI) GAMING קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 זכרון: 610 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX White DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 2020 ₪ - * מבצע * - MSI GeForce GTX1070 D5 1506Mhz-1797Mhz GAMING X 8G דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז + ספק: 839 ₪ - * מבצע * - Fractal Design R5 Titanium + ANTEC 650W 80+ MODULAR מארז + ספק: 40 ₪ - * שדרוג …

10. שלום ברצוני לקנות מחשב נייד יד 2 המחשב בשימוש של כחצי שנה המפרט; מסך- 15.4 מעבד-וIntel Core 2 Duo T5800 משקל-ו2.72 ק"ג זכרון-3072MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח-160GB 5400rpm כרטיס מסך-Intel GMA X3100 המחיר הוא 2.700 השאלה שלי אם המחשב מתאים בעיקר לשימוש של אינטרנט ? האם הוא שווה את המחיר שכן הוא עדיין באחריות ל שנה וחצי? ואם יש לדגם המחשב הזה ביקורות טובות? תודה

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by momarzuk,

אהלן כולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד ,בתקציב של עד 3000 , חשוב לי שהוא יהיה בגודל 13אינץ' אני צריך מעבד חזק ,שיעמוד בעומס עבודה גדול. שיהיו לו את כל החיבורים הרלווונטים להיום.. זהו , אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  12. היי אני מצרף 2 מפרטים ורציתי לדעת מה עדיף יותר? למשל האם כדאי 16 גיגה זכרון ראם או עדיף 8 גיגה עם כונן קשיח SSD 120 גיגה? 2 המפרטים הם?: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=asRD18JB

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by Ncoder,

מחשב ישן מלפני כ-4 שנים: מסך MAG 17 דגם 770PF לוח אם ASUS P3V4X עם ספק רגיל מעבד סלרון 850 מגהרץ זיכרון SDRAM 512 קינגסטון הרד דיסק 40 גיגה מקסטור כרטיס מסך גיפורס 2 כרטיס קול רגיל כרטיס רשת 10/100 כרטיס USB2 (עם 3 חרירים) מארז ATX (שודרג לפני כשנה וחצי (עלה 200)) יש לו דלת שקופה + מאוורר מואר ב-3 צבעים + נורת ניאון. כמה לדעתכם שווה כל הדבר הזה ?

14. Started by ManInABox,

שלום חברים, נתקלתי היום בלינק הבא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%204176739EDD4D4549BCC617D489 הם אומרים שהמחשב הוא עם מסך white led, מה שנראה לי קצת מוזר כי כשהרצתי חיפוש על הדגם הזה לא מצאתי שום התאמה, למעט באתרי קניות אחרים (כולם אגב ישראלים) אז מה אתם אומרים ? זה אמין ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב צריך להתאים למשחקים, התאמתי לפי המלצות מפרט ורציתי לשמוע תגובות על מה כדאי לי לשנות או להחליף או לשפר. התקציב הוא עד 5500-6000 ש"ח בערך ואשמח אם תציעו לי איך אוכל לשפר את מה שהרכבתי. אז הנה המפרט: תודה לעונים. =]

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by itamarz_,

מבקש המלצה למחשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by HAIM511,

אני צריך המלצה למחשב נייד רק ללימודים בסביבות 6k עם ממשק נוח בבקשה אם אפשר רק המלצה אחת הכי טוב שיש בסכום הזה תודה בכל אופן

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  18. הזמנתי את המחשב מSKYPC... המפרט הוא כזה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1074 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L ¤571 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39206 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL4 ¤271 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26671024VP כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1682 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 מארז ללא ספק Raidmax SMILODON ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=612WB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחש…

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by OR2OOO,

אחרי הרבה זמן אני מתכנן לקנות מחשב HTPC לסלון, שתחובר למסך 42', רציתי לקבל את ההמלצות שלכם. אני מעוניין שהמחשב יבוסס על המעבד G2020, יחד עם 4GB זיכרון, בנוסף למארז קטן שלא תופס הרבה מקום, אני מעוניין לעבוד עם הליבה הגרפית המובנית במעבד, אז אין צורך לכלול כרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל ניתן 100-150 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by yaronzi,

טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by nik55,

היי קיבלתי הצעה מאייבורי אשמח לחוות דעת ואם יש הצית יעול המחשב עבור עבודה בתובנות מסחר במניות לא כבד מדי גרפים בסיסים עד כה היה לי פנטיום 4 2.4 +1024 עבד יפה 6 שנים אני משתמש בכרטיס מסך שמאפשר חיבור של 4 מסכים אבל משתמש רק בשתיים חשובה לי יציבות ומהירות והמחשב משמש 90% לצורכי עבודה ו 10% גלישה לא מוריד סרטים וכאלה אולי טיפה מוסיקה למיפרט intel 6550 gigabyte p35-ds3 ocz gold 667 1024x2 c4 wd 1600avjs דיסק קשיח ( אין לי צורך בנפח גדול מזה ) מארז וספק כוח משולבים- HEC 6A21 400W 2900 שח כולל צורב די וידי סוני וזהו אין לי צורך בכרטיס מסך או כרטיס קול - זה בדיוק מה שאני צריך -עוצמה זיכרון ומהירות איך נראה לכם?? ואם אפשר שאלונת - האם הקירור מספיק או שאני צריך לקנות מאוורר נוס…

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  22. שלום.. אני מתכוון בחודש הבא לקנות מחשב מKSP ללא מסך, בייחוד למשחקים וOC לכ. המסך בעתיד. התקציב הוא עד 7000 ש"ח, אני מנסה לקצץ כמה שיותר. הערה: את המקלדת+עכבר ב290 ש"ח אני לא קונה, אלא זה סוג של תחליף מחיר לMX500 שאני אקנה (כבר יש לי מקלדת). מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1 1280 1280 לוחות אם למעבדי ?AMD? SOYO כמות מחיר סה"כ SY-CK8 (s754) sata,lan 1 790 790 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 490 490 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 80GB (8MB) SATA 1 500 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by Danix60,

היי יש ברשותי מחשב מיני נייד של Compaq, מסוג Mini PC יש לו דיסק קשיח 1.8" והוא דיי בעייתי, ההוינדוס נותן שגיאות שצריך להחליף אותו, השאלה שאלי אם אפשר להשיג דיסק קשיח כזה, פתחתי את המחשב ושמעתי את הדיסק עושה קצת רעשים מה שכן גם שמדליקים את המחשב הBIOS נותן שגיאה, מה עושים ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by Armageddon,

For 250 nis you have the Logitech Internet Navigator Special Edition which is a very good keyboard, I had a chance to use it myself and it's great. but for 125 nis you have the Normal Logitech Internet Navigator which is also very nice and has a more sensible price. I suggest either of these two. I never liked ergonomic keyboards, I don't think you can find any of them in your budget either

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  25. שלום לכולם, 1. מה התקציב? כ3200 ש"ח, ניתן לחרוג מעט. מתכוון לשלום במזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים\סדרות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי צורב במחשב הנוכחי אז חשבתי להעביר אותו לחדש, הוא מתחבר בחיבור IDE יהיה בעיה עם זה ? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המליצו לי הרבה ללכת על המרובע של AMD מכיוון שחלונות 7 תיתן תמיכה חזקה יותר למעבדים מרובי ליבות, אז אם אפשר לדחוס אותו לתקציב, מה טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב כלל, אך עדיף שתהיה מערכת שקטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. …

• 7 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים