עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  2. Started by MadManiii,

בכוונתי לרכוש נייד בחו"ל, כאשר חשוב שיכבדו את האחריות כאן בארץ. מה אתם ממליצים? איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  3. אהלן , מה אתם חושבים על המפרט הזה למשחקים כבדים ועריכת סאונד: פירוט מוצרים מק"ט כמות. מוצרים סה"כ 32048 1 Asus P8P67 PRO B3 Intel P67 DDR3 LGA1155 7.1 USB3 eSATA FireWire Bluetooth ATX 999 ש"ח 31970 1 Intel Core i5-2500K Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box 1,060 ש"ח 33032 1 Sapphire Radeon HD 6870 1GB GDDR5 PCI-E Vapor-X 1,180 ש"ח 21752 1 Antec Three Hundred - The Versatile Case 299 ש"ח 30040 1 Western Digital 640Gb Caviar Black 32Mb 3.5 SATA III WD6402AAEX 334 ש"ח 32653 1 Corsair 4GB Kit (2x2GB) XMS3 1333MHz DDR3 CL9 Model C4G1333M1 289 ש"ח 28258 1 Seasonic S12II-520 Bronze Active PFC 520W 379 ש"ח 27795 1 ASUS DRW-…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  4. שלום לכולם . אני מחפש המלצה / דיל טוב למחשב נייד לרכוש לעובד (צריך לינק לחנות) שימושי המחשב הינם בעיקר דפדפן , מיילים , תמונות , אופיס . פתיחת קבצי pdf לפעמים כבדים (של שרטוטים ותכניות גדולות) - לפעמים הרבה קבצים במקביל יכול להיות שימוש קטן בתוכנות שרטוט כמו אוטוקאד - אבל ממש בקטנה . גודל מסך כ-14" תקציב כ-3.5K ₪ (יש גמישות) תודה לעוזרים

5. אני צריכה ללימודים מחשב נייח יד 2,מחשב מהיר שלא יתקע,לזום,אופיס ואינטרנט ראיתי לדוגמא את המחשב הזה ביד 2 מהידע הדל שברשותי זה מחשב טוב ביחס למחיר 850 שח איך אדע שהמוכר לא עובד עליי ?יש שירות של טכנאי שיכול לבדוק מחשב בתשלום? על המוצר למכירה מחשב שולחני במצב מצויין. מפרט המחשב: מעבד INTEL CORE I7 4770 CPU . זיכרון RAM 16 GB. דיסקים קשיחים SSD 500GB+HDD 500GB. Windows 10 pro ברישיון אחרי פירמוט. המחשב עובד טוב ומהר, ללא בעיות ותקלות תודה רבה לכולם!!

6. א. רטט במחשב - יש אפשרות להפסיק את הרעד במחשבים הניידים של HP ? כשמניחים יד על האזור בחלק התחתון של המקלדת בנייד , מרגישים רטט בלתי פוסק כנראה מדובר במאווררים שפועלים ללא הפסקה ( ??? ) . זה יכול לתסכל בשימוש ממושך. לא זיהיתי רטט כזה בDELL למשל. ב. חסכון בסוללה - איך משחקים עצמאית בין כרטיס מסך חיצוני לבין המעבד הגרפי המובנה - במחשבים עם I5 (דור קודם או דור חדש סנדי, לא משנה)? נניח במחשב HP לצורך חסכון בסוללה. ג. הגנה על סוללה בDELL - יש אופציה בלעדית ל DELL שמאפשרת השארת הסוללה במחשב ללא טעינה. בצורה כזו ניתן להשאיר סוללה ברמת טעינה של 50 אחוז במחשב, והיא ממשיכה לתפקד כהגנת אל פסק אבל ללא טעינה נוספת. לפי הבנתי זה אמור להגן עליה לאורך זמן , בשמוש ממושך בחשמל, כיוון שסוללה…

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 שקלים, אפשר לחרוג ב2000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולציות תלת מימד ורינדורים SideFX Houdini, Blackmagic Fusion, Adobe After Effects, SideFX Karma, RedShift 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב, שיהיה אפשר לעמוד לידו ולדבר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ול…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  8. ---קיבלתי עכשיו דרישות מדוייקות לתוכנות שהמחשבים יצטרכו להריץ(תגובה למטה)--- שלום, שבוע שעבר הלך השרת אצל אבא שלי בעבודה ובכל מקרה צריך להחליף את כל המחשבים בעסק, כולל השרת. מה שאני צריך זה 5 מחשבים +1 שרת שיוכלו להריץ חשבשבת חלונות, followup, ודברים בסיסיים כמו אופיס. השרת אמור לשמש כמקום אחסון לתוכנות, כמקור אינטרנט והוא כמובן מחובר לכל המחשבים ברשת. אני צריך גם מערכת גיבוי לשרת. כל המחשבים שם פרימיטיבים באופן מחריד, הכל על WIN98, והשרת עובד בDOS. תקציב עדיין לא סגור אז אפשר להשקיע יותר מהנדרש אם זה יבטיח יציבות ותפקוד טוב לטווח הרחוק. אבא שלי קיבל הצעת מחיר על שרת, ונראה לי שעובדים עליו. --------------------------------------------------------------------------------…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  9. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty/battlefield וכדו' משחקי FPS בעיקר מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אם אפשר גבוהות ביח…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by snad,

הי, אני מחפש נייד לקחת איתי לטיול ארוך. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. קליל - עד 1.5 ק"ג, רצוי אפילו פחות - לכיוון הקילו הבודד 2. מסך בגודל 10"-12" ואיכותי מספיק לעריכת תמונות, כלומר גם רזולוציה כמה שיותר גבוהה 3. מעבד גרפי ייעודי או CPU מספיק חזק - שוב לעריכת תמונות 4. בטריה שתחזיק לפחות 4-5 שעות 5. רצוי Hard disk של 250GB בקטגורית ה Netbooks לא מצאתי אף מחשב שעונה לי על הדרישות, כולם מקסימום עם ה ATOM ובדרך כלל מסכים עם רזולוציה נמוכה. היחיד שראיתי שדי עונה על הדרישות הוא ה Lenovo X200 אבל הוא חורג במחיר. אני אשמח לשמוע עוד רעיונות...או שתאשרו לי שבמחיר שלי אין כזו חיה ותמליצו לי על הכי קרוב לדעתכם. תודה, ישי

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  11. שלום רב לחברי הפורום היקרים והמבינים, המקבוק פרו הזקן שהיה לי חזר מתיקון ומת סופית יומיים אחריי. מכיוון שאני לא מבין במפרטים טכניים, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד (לא של אפל!) שמתאים ללימודים ולעריכת וידיאו, כי אני עובד עכשיו על סרט בלימודים ואין לי מחשב לערוך אותו. מה התקציב המירבי? עדיפות לעד 6 אלף. 6.5 אם ממש אין ברירה מה שימושי המחשב? מחשב ללימודי קולנוע ועריכת סרטים (צורך בישומי אופיס + עריכת סרטים בפריימייר ודוינצ'י ריזולב). לא משתמש ב-4.K משתמש במסך טלוויזיה מכויל לעריכת צבע. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש (דירת שותפים) האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? צריך לכלול ווינדו…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  12. חברה בואו תעזרו לי בבקשה אני צריך שתעשו לי איזה הצעה מ www.ksp.co.il עד 2000 אבל עדיף לחסוך כמה שיותר מה שאני צריך מעבד,זכרון, לוח אם. אם יש אפשרות לכרטיס מסך על הלוח זורם יענו אני לא מבין בכרטיסים שהם משולבים על הלוח אם הם טובים או לא אין לי כל כך צורך בכרטיס מסך משוכלל כי אני לא בקטע של משחקי מחשב מה שכן HD כן דברים שמעניינים אותי USB3 HD ואם יש עוד שטויות שאני לא מכיר ומה שאני הולך לעשות עם המחשב זה להתעסק עם יצירת מוסיקה CUBASE VST וכאלה עכשיו אני הסתדרתי עם המחשב שיש לי כרגע, כן הוא איטי לי ואני רוצה לשדרג את היכולות אבל מה שאני בא להגיד זה שאני לא איזה מקצוען שצריך מחשב טוב ברמות וגם אם הסתדרתי עם הנוכחי אז צריך שיהיה שדרוג רציני מן הסתם אבל לא שגוזל הרבה אני מניח ש…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by iAzi,

המחשב עלה לי 5070 הכל כולל הכל הרכבה והכל המפרט : מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם - MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI מארז - Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח - Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail זיכרון - 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE ( שתיים כאלה זאותמרת 8GB סך הכל ) קשיח למחשב שולחני - WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי - LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black סכום : 5070 יצא לי שווה לדתעכם ?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by Jhonta,

אני כבר חודש מחפש נייד טוב בתקציב של עד 7000 ש"ח +- (לא ממש חייב להגיע עד לזה) עקב ההתעניינות המועטה שלי בתחום אני ממש לא יודע מה לקנות, אבל אני כן יודע מה אני מחפש.. חשוב לי שיהיה עם 2 ג'יגה זיכרון, ושיהיה עם מעבד מסדרת T7000 + עם כ.מסך סביר (אולי ה 8400) כבר לא יודע מה לעשות עם כל הדגמים שיש בשוק ולא יודע מה לבחור.. בעיקרון השימושים של המחשב יהיו לאופיס גלישה ואולי קצת סרטים.. לא משחקים אבל בכל זאת לא הייתי מתנגד לכ.מסך סביר ראיתי את ה DELL 1520, אבל קראתי איפה שהוא ביקורת לא משהו חשבתי ללכת על איזה דגם של HP אולי, אבל גם שם לא מצאתי איזה דגם ממש מעניין אני כבר דיי מיואש ושרפתי על זה יותר מידי זמן אולי למישהו יש איזו המלצה?

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by arigo,

שלום מחפש נייד לתלמיד תיכון העוסק גם בתכנון וגם בגיימינג לייט. חשוב שלא יהיה עדין מידי, כי הוא סוחב אותו כל יום לביה"ס. בנוסף מעדיף רכישה בארץ בתקציב סביב 3,000 תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by nigger84,

שלום לכולם, היום הבאתי את ה - 3010 החדש. באתר של dell נתקלתי בכמה דרייברים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם להתקין אותם: Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn) Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard Intel Intel® WiFi Link 6200 התקנתי את הראשון מביניהם, והרשת האלחוטית עובדת. מישהו יודע למה משמשים השניים האחרים? האם להתקין גם אותם? ושאלה נוספת, למה זה משמש: Dell Wireless 365 Bluetooth Module תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  17. Started by dviralush,

התקציב הוא 3000 שקל. בעיקר לMMO. אם אפשר איזה אמת מידה של ביצועים במשחק מוכר זה יהיה נחמד, זאת אומרת על איזה איכות יוכל להפעיל משחק ידוע שאתם מכירים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by rani1,

מבקש את עזרתכם- מחשב לעיבוד תמונה cs5 ובקרוב cs6 lightroom 4 nikon capture nx2 כל התוכנות 64 ביט מה יש לי: 2 ssd שמיועדים למערכת הפעלה ולסקרטצ דיסק ספק 500 אמיתי HDD- 7200 X 6 מה אני צריך: מארז מאוורר בעדיפות לשקט כמה שיותר לוח אם- USB 3 , עם אפשרות לחיבור פנימי של לפחות 5 HDD מעבד איכותי- רק אינטל זכרונות- 8 ג'יגה לפחות כרטיס מסך- איכותי, אבל נראה לי שפה אפשר לחסוך קצת. צורב DVD סטנדרטי סה"כ תקציב: 4000 ש"ח נראה לי שזהו. אם יש שאלות אשמח לענות. די דחוף לי, הישן לפני קריסה...

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  19. I'm building a computer for CAD work, Visio, and movies, no OC planned, no screens needed- I' bought 2 Apple 20" Displays. I'd like to get some advice regarding the missing pieces in the setup, these are the parts I'm allready bringing with me from the US, can't really change them: Intel® Core 2 Duo E6600 @ $232.00 2X Corsair TWIN2X2048-6400C4 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 Xtreme Performance @ $172.00 (4GB- $344) Western Digital RE2 WD5000YS 500GB w/16MB Buffer @ $151.00 Western Digital Caviar RE WD1600YD 160GB w/16MB Buffer @ $67.90 PNY Quadro FX 1500 PCI Express 256MB GDDR3 Video Card @ $492.90 Microsoft Windows Vista Ultimate 32-bit Single-Pack DVD OEM @ $199.90 Total for…

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  20. טוב, התבקשתי לבנות מפרט מחשב ב 6000 ש"ח (+/-), הכולל ציוד הקפי - עכבר ומקלדת אופטי אלחוטי, רמקולים ו LCD. מכיוון שהמערכת מיועדת בעיקר למשחקים, ולדעתי המשחק העיקרי שישוחק הוא FIFA. לא הצלחתי לצמצם והגעתי ל 6545, לא כולל מערכת הפעלה (לדעתי זה מקרה שצריך לקנות...) אנא חוו דעתכם, היכן אוכל לקצץ,להוסיף או לשנות. בעיקר חשובה לי הדעה על מסך ה LCD. ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 240 1 240 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units T…

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  21. המפרט של הHP הוא: 1-year HP Accidental Damage Protection Covers any damage caused by spills, drops, falls, collisions, electrical surges, or any other accident. HARDWARE AMD Turion 64 X2 Mobile Duo Core TL-56 (1.80GHz/512KB) Advanced performance and multitasking with most software applications. 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) 256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 HP IMPRINT Finish + Microphone + Webcam 2.0GB DDR2 SDRAM (2x1024MB) Top-level performance. 120 GB 5400 RPM SATA Hard Drive LightScribe Super Multi 8X DVDRW w/ Double Layer Label discs by burning silkscreen-quality graphics on them. HP Mobile Remote Control מחיר השוק שלו הוא כ- 1400 על 1500 דולר. מישהו התנסה עם מחשבי T…

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  22. שלום חברים, יש לי בעיה מעצבנת שמשום מה לא נפתרת לי: יש לי DELL LATITUDE 6400 חדש ואני רוצה לחבר אותו לLCD של LG בקיצור רכשתי קבל מיוחד שמעביר מ DESPLY PORT ל HDMI ואני מצליח לראות את השידור אבל... משום מה הוא לא נותן לי לפרוס את השידור על כל המסך אלה רק על חלק מלבני שלא כולל את כל הגודל של המסך בדקתי בהגדרות השידור והאמת שעם הדריבר הזה אין הרבה מה לשנות הרזולוציה המקמימלית שלו מכוונת על 1280 *800 המוזר פה שבהתחלה כבר כן הצלחתי לשחק עם ההגדרות וזה שידר לי יפה על כל המסך אבל ההגדרות התאפסו איך שהו ומאז אני לא מצליח לשחזר את מה שעשיתי כדי לפתור את הבעיה בפעם הראשונה. בבקשה עם למישהו יש את אותו הדגם מחשב ויודע על מה צריך לכוון את ההגדרות אני ישמח לעזרה.... או מכל אח…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  23. שלום, אני מעוניים לקנות מחשב נייד של DELL עם מעבד i7 8GB זיכרון, עם מערכת הפעלה ושלוש שנים אחריות. השאלה שלי היא האם המחירים עכשיו בשוק הם נמוכים יחסית בגלל שזה סוף שנה? או שהדגמים הנוכחיים יירדו עוד יותר בתחילת ינואר 2013 כי אז ייצאו דגמים של השנה החדשה? מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap אני אשתמש המון בפוטושופ, לייטרום ובתוכנות עריכה לוידאו ולמוסיקה, מקווה שהכרטיס מסך לא יהיה חלש מידיי לזה, חשוב לי לשמוע דעות, בבקשה !

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מפרט למשחקים עד 4K שכולל בתוכו HD4870 מחשב חזק למשחקים ללא HD יש לי 260 גיגה לעניין

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  25. אני צריך מחשב בלי מסך !! אני צריך בפעם האחרונה מפרט רק של אינטל עם מעבד 3000 עם 512 זיכרון עם כרטיס מסך טוב עם מארז טוב עם חלון ! לוח אם מה שאתם מציעים שיהיה לוח טוב עם כרטיס קול טוב ! המחשב למשחקים אינטרנט הכול פשוט הכול ! תודה רבה לעוזרים עד 4500 שקל גג 5000 ! תודה.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים