ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, תקציב: 15000 ש"ח מטרות: OC, משחקים, עריכת וידאו וסאונד וצפייה בסרטים ב- HD חשוב לדעת - המחשב יהיה מחובר למסך 42 PHILIPS FULL HD ובנוסף ל-2 מסכים 23 של DELL כמו-כן - ישנה מערכת סראונד (5.1) של MOREL עם מגבר 5.1 ערוצים של YAMAHA. אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי. וכמובן, במידה וישנה דעה לשנות משהו אשמח לדעת גם למה להלן המפרט: מעבד:Intel Core i7 930 קירור למעבד:Noctua NH-D14 לוח-אם:Asus P6X58D Premium זכרון:3x2GB Corsair Dominator DHX 1866MHZ דיסק קשיח 1:Intel 160GB SSD X25-M דיסק קשיח 2:WD Caviar Green 2TB כרטיס מסך 1:EVGA GTX470 כרטיס מסך 2:EVGA GTX470 כרטיס קול:Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe כונן אופטי:Samsung SH-S223B DVD±RW x22 …
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי חברים. אשמח אם תוכלו להציץ על המפרט שבניתי, ולומר לי אם לדעתכם הכל תקין. אם הייתם משנים אז מה הייתם משנים ולמה... האם כל הרכיבים ברמה גבוהה ותואמים מבחינת BUS CLOCK... האם הסטיק זכרון שבחרתי טוב או כדי לשדרג. ובכללי כל פנינת חוכמה שלא חשבתי עלייה תתקבל בברכה. תודה. המפרט: מעבד: 1659 ₪ - - Octa Core i7 10700K 3.8Ghz-5.1Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 305 ₪ - Noctua NH-U14S לוח אם: 1422 ₪ - * חדש * - ASUS ROG STRIX Z490-E GAMING זכרון: 511 ₪ - Corsair Vengeance LPX 16G (2x8G) DDR4 3600Mhz CL18 Black KIT כרטיס מסך: 3360 ₪ - - ASUS RTX2080 SUPER 8G Up To 1845Mhz STRIX דיסק קשיח: 727 ₪ - - WD Black 1T …
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
קודם כל תודה שהקדשתם מזמנך להכנס לאשכול שלי. כמו שציינתי בכותרת חברה שלי מתחילה ללמוד השנה , היא הולכת ללמוד אדריכלות. ואני מחפש מחשב נייד שיעזור לה בלימודים(מתנה). כמו שאני יודע היא הולכת להשתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ועיצוב למיניהם אז חשוב לי נורא שהמחשב יהיה מספיק חזק בשביל להריץ את התוכנות בסגנון, וכמו כן הייתי רוצה שהרזולוציה של המסך תהייה כמה שיותר גבוהה (1920x1080). אני מחפש מחשב שהוא עם מסך גדול יחסית(15.6 ולא המיני למיניהם) וגם למרות שזה סותר אני מחפש מחשב כמה שיותר קל מכיוון שעדיין הוא מיועד לבחורה. גם הסוללה חשובה שתהייה כמה שיותר חזקה ומצד שני שתהייה כמה שפחות מזיקה ( שתפלוט כמה שפחות קרינה!!) וכמובן שאני מחפש המצלה למחשב של יצרן טוב ( לפי מה שידוע לי זה DELL ) …
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות מחשב נייד בקרוב (כבר בחרתי את הדגם). המחשב מגיע עם מסך 15.4" וברזולוציה של 1920x1200 האם זה יהיה רזולוציה גבוהה מדי בשביל שימוש רגיל ? האם הכתב יהיה קטן מדי ? האם כדאי לבקש לשנות את הרזולוציה ל- 1680x1050 ? שימושים הם אופיס , אינטרנט , סרטים ומשחקים.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחקים שהוא צריך להיות אם כרטיס מסך חזק כדי להריץ hl 2 בצורה בסיסית נורמלי
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מחשב לפעולות משרדיות כגון: עבודה בword וגלישה באינטרנט לא כולל מסך.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים עם DX11 וחובה עם מעבד של אינטל! עד 5500 שקל תודה לעזורים [=
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
צריך לכלול הכל מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך LCD 17 אינצ', רמקולים התקציב הוא 5000 שקל ! תודה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לכל מחשב נייד יש FULL HD 1080 ? כי במחשבים של סוני הם שמים מדבקה כאילו רק להם יש
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים, ואחת הדרישות שלו זה מחשב עם מסך שיכול להפתח למצב שקרוב ל-180 מעלות. הוא אומר שהוא רוצה את האפשרות לשכב על הבטן במיטה, כשהראש מחוץ למיטה והמחשב למרגלותיה על הרצפה ושהו יהיה מסוגל לראות את מה שהמסך מציג. אז אם מישהו מכיר, אני אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
תקציב: 3,500- 4,000 (כדאי לחסוך!) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (גלישה מרובת כרטיסיות, VISUAL STUDIO ואופיס), משחקים (קלים כמו fifa אבל פחות קריטי), תכנות קל- בינוני * גודל המסך? 15.6 מעבד: מינימום i5 אבל סוג טוב * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כן, לפעמים אני אקח אותו למכללה)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI usb3 וכו) * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מינימום 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כולל * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות של 3 שנים מינימום נראה לי מצויין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נסיון אישי טו…
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מחשב חדש חוץ מסידירום,כולל הכל (כולל מסך) עדיף מארז לבן שיהיה חזק כמה שיותר... זה למשחקים...
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מיפרט למחשב ללא מסך! אבל שיכלול צורב DVD וכרטיס מסך חזק! תודה...
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: GigaByte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2GB 1333MHz
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי רק לאמת, האם המחשב הנייד מזהה את הצורב החיצוני עוד בשלב ה-boot הראשוני, כך שיהיה ניתן לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מ"אפס"?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ₪ 711 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ₪ 626 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ₪ 283 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪ 615 1 קירור למארז Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation ₪ 71 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ₪ 455 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪ 648 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 ₪ 896 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ₪ 36 1 צורבים LG…
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן אני מתכנן לקנות מחשב HTPC לסלון, שתחובר למסך 42', רציתי לקבל את ההמלצות שלכם. אני מעוניין שהמחשב יבוסס על המעבד G2020, יחד עם 4GB זיכרון, בנוסף למארז קטן שלא תופס הרבה מקום, אני מעוניין לעבוד עם הליבה הגרפית המובנית במעבד, אז אין צורך לכלול כרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל ניתן 100-150 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב, מאוד חשובה לי רזולוציית המסך משיקולים אישיים, ולכן אני מחפש מחשב ברזולוציית UHD (4K). שאר המפרט - מעבד I7, אחריות נוחה של 2-3 שנים, 16 ג'יגה זכרון, SSD! אני חושב שאקנה את אחד הדגמים שבאים עם טרה ואחליף לSSD, היות וההפרש בשדרוג למחשב עם SSD שווה בדיוק למחיר שלו ולכן עדיף לקנות אחד ולהשאר עם הכונן של הטרה. מה שראיתי אלו שני הדגמים הבאים שמציעים בגדול כל מה שאני מחפש: http://ksp.co.il/?list_compare=.24468..26109. אשמח לדעת האם למישהו יש חוויות והתנסויות מאחד המחשבים, המלצות לטובה או לרעה . מודה לכם ושיהיה המשך סופ"ש מצוין!
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היות ואני משדרג לכרטיס משולב WIFI+BT בחיבור mini-pcie , הסוקט וכרטיס הBT שבתמונה מתפנים. זו תמונה של הנייד שלי ! אמרו לי שזה USB אבל ..10 חוטים - מגעים ?? יש לי מה לעשות עם החיבור הזה שעל הלוח , ל USB , אבל תלוי ב PINOUTS מי יודע איזה חיבור זה שעל הלוח וה PINOUTS ? תודה לכל מידע !
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיתאים לחישובים נומריים (בעיקר מטלב), תקציב של עד 6000 ש"ח. משקל קטן - יתרון משמעותי. כונן אופטי - לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה (יעבוד עם אובונטו). לא apple. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז חיכיתי וחיכיתי ועכשיו הזמן סוף סוף לקנות את ה HTPC הזה. שמעתי שיש ירידת מחירים צפויה ב 22 לחודש או שכבר הייתה אז זה הזמן כנראה לקנות. אני לא ממש יודע כמה צריך להשקיע אבל נתחיל עם 6.5K כי אני לא רוצה להגזים מההתחלה עם המחיר אולי אח"כ נשקול להעלות קצת את התקציב אם אני אראה שזה ישתלם לי. אז ככה: שיהיה מארז יפה שמתאים לסלון וגם איכותי (הסיבה העיקרית שאני שואל זה כדי לקבל מארז איכותי). שיציג תכני H.264 בלי בעיות. שיהיה כרטיס טלויזיה - על מנת שאוכל להקליט תוכניות מהטלויזיה כמובן. חובה שיהיה המחשב יהיה שקט -הכי הכי שקט שאפשר. וכל שאר הדברים שצריך שיהיה ב HTPC . נ.ב עדיף שהחנות תהיה באיזור המרכז(אני גר בפ"ת) - שמעתי שזיגזג מאוד טובים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב. תודה
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K - כרגע יש לי מעבד E8400 עם לוח של גיגהבייט ו-8 ג"ב זיכרון וקירור של THERMAL TAKE (יושבים בתוך מארז סונטה 3 נהדר עם ספק 500 שבא איתו) אני מבקש להחליף את הרכיבים הרלוונטיים כדי שיתאימו למעבד החדש - באותה הזדמנות אני חושב שהגיע הזמן שאני אתקדם ל-SSD אשמח להעראות\הארות - תודה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ לוח אם ASRock H61M/U3S3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16180 כמות: 1 מחיר: 390 ש"ח ( למזומן:382 ש"ח ) G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9 - F3-10666CL9D-8GBXL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14344 כמות: 1 מחיר: 310 ש"ח ( למזומן:304…
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-