עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מעוניין במערכת שתשב בסלון ועל כן אני מעוניין במארז מעוצב כמה שאפשר בתקציב הזה. כמ ושאמרתי השימושים העיקריים הם סרטים אינטרנט ומוזיקה,המחשב יתחבר למסך 42' בסלון, תודה מראש. 8)

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by Pooh,

אהלן, מניח שזה לפורום הזה למרות שאני לא צריך ככ שיבנו לי מפרט אלא רוצה לעשות התייעצות של הרגע האחרון לגבי קניית מחשב נייד. אני שבוע הבא באילת ומנצל את ההזדמנות לקנות מחשב שם. ההתלבטות היא בין שני מחשבים Lenovo Yoga 500 וasus x556ua. עיקר המטרה שלי מהמחשב הוא שירוץ חלק ליחסית זמן ארוך, אופיס, עיצוב גראפי בקטנה, גלישה ותכנות בקטנה (סי שארפ בעיקר). מעבר לזה שיריץ משחקים פשוטים. אלה שני המחשבים שאני יכול להרשות לעצמי, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. אסוס- http://ksp.co.il/?uin=31255 לנובו- http://ksp.co.il/?uin=31616&select= אשמח לתשובה מהירה, שיהיה סופש נעים ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  3. Started by Mayan_S,

יש לי מחשב שבו הלוח אם והמעבד הם בני 4 + והגיע הזמן לשדרג. אני מעוניין לקנות לוח אם, מעבד אנטל מרובע ליבה, ו 4 גיגה זיכרון. התקציב שלי הוא בסביבות 1500 שקל, והחנות שבה אקנה היא KSP. כל המידע הנחוץ להמלצה רשום, אנא התייחסו אליו ולא לדברים אחרים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  4. יפעל עם מסך 22 אינצ' כמו שצינתי בכותרת. חשוב לי שיהי חזק. טוב למולטי טסקינג, משחקים פחות חשוב כי איך שלא יהיה לא יהי לי זמן לשחק הרבה אבל אם כבר קונים מחשב אז כמובן שיריץ משחקים חדשים לפחות בינתיים... לא כל כך עוקב אחרי השוק בשנים האחרונות... כך שאין לי ממש מושג בכרטיסי מסך. בכל מקרה אני רוצה שיהיה מבוסס I7 ואני מודע למחיר הגבוהה של הלוח אם והזיכרון. יש צורך ב 6 ג'יגה זכרון? אני מוכן לשים איזה אלך על זיכרון השאלה אם זה שווה את זה, או אולי עדיף 3 איכותי? הארדיסק אגב יספיק קטן (יש לי כבר עוד אחד של 250 וחיצוני של 500)

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  5. היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  6. Started by matbuha,

אני רוצה להביא מחשב נייח שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים לא בהכרח על 100% ביצועים, אבל בצורה מכבדת 🙃 רצוי כרטיס מסך שיכול להתמודד עם VR בקלות, לצורך העניין בשביל Windows Flight Simulator, או Half Life: Alyx Madness Returns בונוס אם לא צריך לקרוע את הכיס, אם אפשר להשיג חוויה מגניבה גם באזור ה-5k זה קול

• תודה!
    • 4 תגובות
    • 912 צפיות
  7. אני רוצה מחשב בשביל לראות סרטים ולגלוש ומוזיקה מפרט טכני: מארז מפואר הכולל 2יציאותUSB קידמיות ו4 אחוריות לוח אם אינטל מקוריINTEL GRANT-COUNTY מעבד INTEL PENTIUM D 805 64BIT LGA 775 זיכרון512MB DDR PC3200 כ.מסך PCX ATI X-300 128MBלמשחקי תלת מימד כ.קול 7.1ערוצים כ.רשת 10/100 לאינטרנט מהיר דיסק קשיח 80GB 7200 8M צורב מהיר SAMSUNG/LG 52X32X52 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+רמקולים 430W מצלמת אינטרט+מיקרופון מובנה לשיחות וידאו באינטרנט מסך LG מדגם LG 1750SQ LCD(דק)שחור כסוףB/S מחיר 3200 אודה לדעות ממכם על המחשב

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  8. אני מתקין את כל הדרייברים מהאתר הרשמי, ותמיד נשאר דרייבר אחד בסימן שאלה שהוא לא מותקן.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by stingeR-,

אוקיי , המפרט לחבר , הוא צריך מחשב ב4500שקל , שחייב לכלול גיפורס 6800 וצורב , הוא צריך רק מארז... , אז כל עוד אתם עומדים בדרישות האלה , המפרט מקובל... , מותר לחרוג עד גבול ה4800שקל... , תודה לעוזרים. זה מה שהגעתי אליו עד עכשיו : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 2800+ (S-754) 920 1 920 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 1 450 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1850 1 1850 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 430 1 430 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price…

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים נטו בסך 5000 שח. רכיבים שכבר ישנן הם: מקלדת+עכבר צורב דיוידי (אני לא צריך כונן CD מכל סוג שהוא) כונן פלופי ישנו. מסך קיים. אנא רישמו לי גם מאוור מומלץ בגלל שאני תמיד נתקע עם מאוורר לא מיקצועי וזה גורם לי לבעיות בקשר לכרטיס מסך הסכום המקסימלי הוא 1500 שח" ומעבד אני מעדיף AMD 3200+ זיכרון פנימי אני מעוניין ב 1024 MB אבל אין לי מושג מה טוב ואין לי גם מושג עם עדיף סךוט אחד של 1024 או שניים של 512! ובקשר ל דיסק קשיח אני לא זכון ליותר מ 80 GB אבל שיהיה אמין ומהיר (לא צריך יותר מהסטנדרטי) וכרטיס קול אני כבר ילך על ה AUDIGY 2 שעולה נראה לי בין 200-300 עוד דבר קטן בקשר למארז אני מעדיף אחד ששומר על הקור בצורה יעילה ובנוי מחומרים טו…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 לא רוצה לחרוג אבל אפשרי בדיעבד עד 10000 , אם יש צורך הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? א . עבודה מהבית , סיטריקס ויישומים דיי כבדים של השתלטות מרחוק ב. גיימינג כבד , גם לעכשיו וגם לעוד קצת קדימה , COD, GEARS5 וכד' רוצה להנות מהרזולוציות הגבוהות בלי קריסות התחממויות יתר וכד' ג. סרטים וכו' ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי רק מסך , מה שיש היום הוא PHILIPS 233V האם הוא מתאים ל5K והגדרות רזולוציה של 60FPS במשחקים ? 4. האם יש רכיב בסי…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by LI,

אם אתם במקרה זוכרים את הת'רד שלי אז אתם יודעים שקניתי את המחשב הנ"ל. אחד הדברים שמפריעים לי בו זה המקלדת- הדפס לבן על גוון ברונזה (בהיר על בהיר) גורמים לכך שרוב הזמן קשה מה הוא מה במקלדת. בכל אופן, אם תכנסו לקישור למטה ותבחרו במחשב (מצד שמאל) תראו שכתוב ש:"לוח הבקרה מואר באופן קסום באפקט "כרום"". ואני אומרת- WTF?? התחושה שלי שהם מתכוונים לפס המתכת הרגיש למגע, היכן שמשנים ווליום וכד', אבל מה דעתכם? יש מצב שהכוונה למקלדת? (אין סיכוי, נכון? :-\) מה אפשר לעשות כדי לראות מה כתוב במקלדת? זה קצת בעייתי העיניין. ואגב, הסוללה של המחשב הזה די מאכזבת לטעמי. בדקתי את הביצועים של ואלו התוצאות: לאחר טעינה מלאה היא נגמרת לחלוטין (מחשב נכבה) לאחר 51 דקות ו-28.52 שניות של משחק ב-BioShock.…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא. אבל כמה מאיות רק אם זה שווה/כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ומשחקים (קלים עד בינוניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה (גרפיקה, פוטושופט, עריכת וידאו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, אן.בי.איי 2012, פיפ"א 2012 ודברים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סמסונג 22 אינץ' (1920*120…

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by Assafi,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב אישי זעיר, בסגנון NUC של אינטל ורציתי לדעת אם קיים מחשב כזה שעונה על הדרישות שלי. חשוב לי לדעת אם קיים מחשב זעיר שמתאים לי. התקציב כרגע פחות רלוונטי, אך אין זה אומר שאני רוצה מחשב עם ביצועים שלא רלוונטיים עבורי.אני מודע לכך שאת כל המידע אפשר למצוא באינטרנט אבל אני פשוט טובע באפשרויות ובמפרטים ובנוסף קשה לי להתאים את המפרט לדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית והרצת התוכנות photoshop, autocad, proE, matlab וכו' בשימוש לא מ…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום ! אני צריך מפרט של עד אזור ה-2000 שקל ללא מסך , שיהיה בעיקר לגלישה באינרטנט אימיילים... ומדי פעם קצת משחקים.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by Swed,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳ גודל מסך 15.4 500 ג׳יגה יספיק צבע וציפוי לא משנה לבן או שחור עבודה משרדית פייסבוק עבודות לבית ספר וכד׳ צורב כדי שיהיה חיבורים מיוחדים לא צריך חיבור hdmi משקל רצוי לא חשוב זמן סוללה עדיפות למירבי למרות שהוא מתוכנן להיות בבית רוב הזמן מערכת הפעלה 7 מינימום העדפה לחברות dell Lenovo hp

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  17. היי, אח שלי מתכנן לקנות בקרוב (בשבועיים הקרובים פחות או יותר) מחשב חדש. הוא רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים באיכות מקסימלית ברזולוציה של 1920X1080, ובנוסף, שהוא גם יוכל להריץ מספר מועט של מכונות וירטואליות (לפחות אחת, אבל לא יותר משלוש). מספר הערות: 1. המחשב הולך להיות בעל לפחות 4 הארד דיסקים בסופו של דבר, אז אני מעוניין במארז מספיק גדול (כלומר, לפחות mid-tower גדול..). 2. ההארד-דיסק צריך להיות לפחות 2TB. 3. צריך גם SSD. התשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ועבודה…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  18. רבים מהניידים מגיעים עם הזוועה הנקראת ויסטה. השאלה שלי היא האם, לפחות ברמת העקרון, אפשר לפרמט דיסק קשוח של כל נייד, לפצל אותו איך שרוצים ולהתקין עליו איזה מערכת הפעלה שרוצים, או שחייבים להתקין את זאת הבאה איתו, שעברה התאמה ע"י היצרן?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  19. שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים. 1. התקציב הינו 4000 ש"ח. ניתן לחרוג ב- 500 וניתן גם לצמצם עלויות אך לא על חשבון האיכות או הביצועים. 2. ייעוד המחשב הוא לפרנסה, התוכנות העיקריות כרגע הינן אדובי CS5 מתוכנן מעבר ל- CS6 (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטר ועבודה דו מימדית אבל כן יש תוכנית להתרחב גם לתלת מימד). כמו כן מולטיטסקינג והרבה (מדובר על כעשרה תוכנות במקביל, יחד עם שישה דפדפנים שונים). כמו כן לשמור את האופציה להשתמש בחשב זה גם לגיימינג. 3. התקציב הינו למחשב בלבד - ללא ציוד הקפי. 4. אין צורך בכונן אופטי. 5. חשיבות לשקט: 8-9. 6. אוברקלוקינג קל (משהו שתמיד רציתי ללמוד להתעסק איתו). 7. אין צורך בשום תוכנות - חומרה בלבד. הרכבה לא קריטית, אפשר גם לבד. 8. אין חנות ספציפית. חש…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by most,

שלום ראיתי אז המפרט הבא שיותם המליץ: מפרט ראשוני לדוגמא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: WD GP 1TB 16MB SATA2 7200 RPM - WD10EACS ¤614 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK ¤162 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 מחיר סופי: ¤2308 כוונתי להתקין XP כך שיספיקו לי 2GB הצורב יהיה SATA אני רוצה להרכיב מפרט דומה מזיגזג אך אין להם את הלוח שבמפרט האם יש לכם הצעה ללוח שווה ערך בביצועים - FHD ובנוסף אצטרך כרטיס לכידת וידאו

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  21. שלום המפרט שלי הולך כך CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator Intel GMA 3100 ספק כוח golden tiger 450w מה אני צריך לשדרג כדי לראות סרטים ברזולוציה גבוהה ? תודה

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  22. אהלן, דרושה לי חוות דעת על מפרט מחשב. התקציב הוא עד 4400 גג לא יותר מזה, לא במזומן. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם הVisual Studio 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים(20 gb אחד) - כלומר צורך בHD גדולים ומהירים. 4. 4GB זיכרון חובה 5.אינטרנט, עבודות משרדיות וכדומה ומארז נורמלי. כלומר עבודות גרפיות מאומצות דו ותלת מימד - שהmaya לא תחרוק בכל לחיצה - מבחינת זמן רינדור אין בעיה. כמו עיבוד מוזיקלי - שהcubase שיעבוד בצורה חלקה,ושלא יהיה לטנסי בקבלת מידע ממקלדת שליטה. אין צורך כונן דיסקטים. אין צורך במסך מקלדת עכבר או רמקולים. אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה. יש צורך בצורב (שיתאים לצבע המארז כמובן). יש צורך להתקנה של המחשב במעבדה. מבחנת מעבד - inte…

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  23. שלום לכולם, הסתכלתי נושאים שכתבתם לגביי מפרטים. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - התקציב הוא עד 3,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? - מחשב לעבודות - בין היתר גם הרצה של מכונות וירטואליות - VMWare, הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל GEFORCE 9600GT יספיק לי), וגלישה באינטרנט. מחשב ביתי שייתן מענה לילדים ולבוגרים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא צריך שום ציוד הקפי, אני צריך רק מארז. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - אני לא צריך צורב, יש לי כבר צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL, ומעדיף לוח אם של GIGABYTE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הקירור חשוב לי כי היה לי כבר ניסיון עם זה שהמחשב מתחמ…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by HdSkiller,

היי חצי המרכיבים הבאתי מחול וחצי אני קונה בארץ באיזה חנות ההתקנה הכי אמינה ואחריות הכי טובה? Tms או פלונטר?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  25. Started by Omer Shamia,

המחשב שלי יוצע למכירה בזמן הקרוב,כמה הוא שווה? cougar mx330-X+antec 500W intel i5 9400f be quiet pure rock slim gigabyte b360h-d3h 1151 hyperX 2X8 ddr4 2666Mhz galax gtx1060 oc 6gb ddr5 ssd nvme adata 256GM m.2 asus dvd-rw enermax fan 120mm X3

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.