ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק למטרות אינטרנט וכתיבת משחקים. דגשים: משקל קל, זמן בטריה ארוך, מחיר, אמינות, וקלות תפעול (מקלדת נוחה וכו') יש אפשרות לקנות בארה"ב משום שאני טס לשם בסוף החודש. אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תקציב - 300-500$.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, אמי זקוקה למחשב נייד ובמקרה נתקלתי בפרסומת של אופיס דיפו למחשב TOSHIBA L455-S5009 ב2,000 ש"ח. זה המחשב: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L450/L455-S5009 הדבר היחיד ש"מדאיג" אותי פה זו ההודעה הזו באתר של טושיבה: המפרט נראה לי לא רע בכלל והמחיר גם נראה מצויין. יש קאץ'? השימושים של אמא שלי אגב, הם שימושים משרדיים מאוד פשוטים. אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים/סרטונים אבל לא יותר. בעיקר גלישה וWORD או EXCEL.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
intel core 3 530 intel motherboard dp55wb 4 גי'גה זכרון gigabyte HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הבאתי את ה - 3010 החדש. באתר של dell נתקלתי בכמה דרייברים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם להתקין אותם: Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn) Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard Intel Intel® WiFi Link 6200 התקנתי את הראשון מביניהם, והרשת האלחוטית עובדת. מישהו יודע למה משמשים השניים האחרים? האם להתקין גם אותם? ושאלה נוספת, למה זה משמש: Dell Wireless 365 Bluetooth Module תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בכל מני פרסומים של מסכי מחשב הכוללים בתוכם הכל וכך לא צריך בכלל מארז . שאלתי היא האם כדאי לחשוב על כיוון כזה?מה קורה אם משהו מתקלקל?האם אפשר להחליף בכלל חלקים במחשב כזה?אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. אז כמו שכתבתי בכותרת השימושיים של המחשב הם בעיקר לשחק STARCRAFT 2 בהגדרות גבוהות ככל האפשר עם זמני טעינה קצרים. אחרי כמה ימים של שיטוטים באיטנרנט הגעתי למפרט הזה: מעבד: INTEL CORE i3 S1156 3.06GHz 540 - BOX ₪627 לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-S2H ₪418 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B ₪525 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪926 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 + 400W PSU ₪335 דיסק קשיח: WD BLUE 160GB SATA2 ₪197 מחיר סופי: ₪3028 מהמחשב הקיים אני מביא את הצורב של LG וכרטיס קול של קריאטיב-SB AUDIGY 2 ZS ומסך LG W2443T-גודל 24 אינץ בכוונה לשחק ברזולוציה מקסימלית אני צריך את הייעוץ שלכם לגבי המפרט לפני שאני מז…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב מפרט למשחקים עם גרפיקה טובה נכון לשנת 2008 בערך.. משהו בסגנון הcall of duty 4 שיריץ חלק צריך שיהיה במפרט מספיק מקום לאיחסון כי המחשב גם יאחסן סרטים שירים וכמות של משחקים.. 500gb יספיק.. ואם אפשר ללא חריגות במחיר. תודה רבה לעוזרים. עכשיו אני צריך את חוות הדעת שלכם על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪544 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪549 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המפרט הבא עבור מחשב גיימרים, לא מטורף אבל אחד שיכול להחזיק עבור משחקים שדורשים הרבה. התקציב הוא 4000 ש"ח והייתי שמח לקבל תגובות, אולי יש חלקים שהייתם מחליפים מורידים או מוסיפים. Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX 29958 Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model 26765 GP55MUD2/950206 Hynix 2Gb DDR3 1333Mhz 29874 X 2 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 27142 HIS Radeon HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCI-E H575FN1GDV 27570 בגדול לפי מה שהבנתי מדובר באחלה של מפרט, הסתכלתי במפרטים המומלצים של הפורום. האם אני צריך קירור למעבד ? מה לגבי מארז ? הציעו לי את Compucase 6AR6 4USB FireWire 120mm Fan No Psu עם ספק …
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך ציוד הקיפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אז ככה, העניין הוא שאני מתלבט האם לקנות מחשב נייד או נייח. כמובן שיש הבדלי מחירים לטובת הנייח, אך יש לי אפשרות לקנות את הנייד בארה"ב שיחסוך לי כמה אלפים. השאלה הרצינית היא: האם שווה לקנות מחשב נייד ב סביבות ה 4000 בארה"ב או האם שווה לקנות נייח בארץ שיהיה יותר חזק? *בלי להתייחס לרגע ליתרון הניידות. זה המפרט שיעלה לי סביבות ה 3500 שח. Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® HD Graphics provide extra graphics power for your laptop when you need it. Intel® Turbo Boost Technology Delivers extra perf…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שעונה. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים, אך יוכל להריץ תוכנות כמו solid works, matlab בוא זמנית בלי לקרוס. ניסיתי לעשות מפרט בעצמי אך יש כל כך הרבה מבחר שאני באמת מבולבל. כרגע התקציב עומד על 5000-6000 ללא מסך. אני אקנה מסך בשלב מאוחר יותר - אני מקווה להריץ משחקים ב-1920*1280 ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: מעבד: אינטל או AMD. אם אינטל, אז האם סדרת i800 או i900. בנוסף, ראיתי שהמעבד החדש של AMD בעל 6 ליבות עולה בערך כמו i920. אם הבחירה היתה בין שניהם, איזה מעבד עדיף? כרטיס מסך: מתלבט בין 5850 לבין gtx460. האם אלה כרטיסים טובים או אולי בכלל עדיף משהו אחר? בקשר לשאר הפרטים כגון לוח אם, זכרונות, קירור, אני באמת זקוק לעזרה. נתון נוסף או האו…
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב (בעיקר GTA4 ו PES, אולי פה ושם משחקים טיפה יותר כבדים) ולסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה שקט, אבל הכי חשוב שהוא יהיה כמה שיותר מאוורר עקב כמות אבק בלתי רגילה אצלי בבית. אני לא מתכוון לעשות למחשב OC, ושידרוג עתידי אפשרי לחלקים מסויימים. כמו כן, אני מעוניין במסך מחשב, 21-22 אינצ' עדיפות עם יציאת HDMI (כמו גם בכרטיס המסך). אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. את המחשב אני רוצה שירכיבו לי בחנות. בקשר למערכת ההפעלה, אני לא סגור שאני רוצה כי יש מצב שזה יקפיץ לי את המחיר. החנות ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב היא כנראה RSM או כל חנות מומלצץ אחרת באיזור תל אביב-ראשלצ. התקציב, כולל מסך הוא עד 5000 שקל. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 + מסך עד 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, תיכנות וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך, לא צריך להתאמץ מקסימום אני אמצא לבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אני אתקין לבד ווינדוס 7 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את …
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1.התקציב מקסימאלי - אם כי תתכן גמישות קלה למפרט שיהיה מיטבי בשבילי . 2.עבודה מישרדית - גיליונות אקסל מרובי נתונים ונוסחאות כ100 מגה גודלם+ תוכנות נוספות פתוחות במקביל + מספר דפדפנים פתוחים בו זמנית. כמו כן המחשב ישמש גם לגיימינג קל עד בינוני אך לא חשובה לי הרזולוציה הכי גבוהה או ההגדרות הגבוהות ביותר של המשחק. כמו כן צפיה בסרטים. 3.דרוש מסך . 4.חוץ מכונן דיסקטים צריך הכל . 5.--- 6.השקט חשוב ברמה 6-7 אם עוד ישאר משהו מהתקציב אשמח ששימושו יהיה למחשב שקט יותר. 7.לא מתוכנן במחשב אוברקלוק 8.אין צורך בהרכבה בחנות,יש מי שמרכיב לי, כ"כ אין צורך במערכת הפעלה. 9.אני גר בבני ברק ויש לי את אייבורי ו-KSP בסביבה,אבל הבנתי שהם לא כאלה מומלצים,כך שאשמח לשמוע את דעתכם ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא כותב לי את הדברים הבאים: מסך ראשון: מסך שני: מה אתם מציעים?, הבעייה היא שאני צריך את הקבצים שעל המחשב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הצעות בפורום בניתי מפרט בחנות P SEE ירושלים ב3300 שקל. אחלה מפרט מאוד מאוזן וחזק. AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte 770UDT Cooler Master Elite 335 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI A-DATA 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333 Enermax 400W LG GH22 SATA x 22 Black אני אישית ממליץ על החנות הם מבינים עניין והאחריות מכוסה... תודה על העצות! שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט , סרטיים ושיריץ משחקים (לא צריך להיות על הגרפיקה הכי טובה, רק שיריץ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 x 1500 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS לדוגמא : COD:mw2 , bishock 2 ,spinter cell * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הי, אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי משתי האתרים שאני יביא על מחשב נייד שמיועד לגלישה באינטרנט ראיית סרטים במחשב הפעלת תוכנות בסיסיות במחשב ומוזיקה. אשמח לקבל את הקישור של אותו מחשב או את הדגם שלו על מנת שאוכל למצוא אותו אני גר בב"ש זה שני החברות שמהם ארצה לקנות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva http://www.ivory.co.il/ הסכום של המחשב עד 3000 שקל . שימוש כמו שנאמר :אינטרנט גלישה סרטים במחשב מוזיקה והפעלת תוכנות בסיסות במחשב. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כרטיסי מסך : Sparkle nVIDIA GeForce GTX 460 1024MB DDR5 PCIe X2 SLI מארז thermaltake spedo advance מעבד Intel I7 930 לוח אם: פה אני צריך עזרה אני רוצה רק ASUS , עם ציפסט X58 , אבל הבעיה שהם יצאו לפני חצי שנה שנה , והלוחות לא תומכים Usb 3 ולא Sata 6gb אני לא מוצא דגם P6 כלשהו שתומך בשניהם יש רק את P6X58D Premium אבל הוא יקר ספק כוח : OCZ700GXSSLI 700W הארדיסקים : יש לי כבר 320GB בנוסף אני יקנה WD 2TB 7200 64mb ssd 80gb OCZ Vertex 2 לווינדוס בלבד. זיכרונות פיזיים : מתלבט בין : G.SKILL Trident+ Turbulence II 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz(PC3 12800)- Cas Latency: 7 Timing: 7-8-7-24 לבין Kingston HyperX 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם למישהוא יש נסיון עבודה עם מחשב זה? יש אפשרות להאריך את האחריות? אחריות שנה אחת נראית לי מעט מידי. נאם הוא נראה לכם עדיף על Dell Insprition 1545? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3723 Fujitsu http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.htm DELL תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= אשמח לקבל דעה על המחשב שלמעלה או שמישהו יביא לי מחשב מוכן מIVORY בב"ש אשמח לקבל גם מפרט של מחשב נייח וגם נייד תקציב 2000-3000 שימושים אינטרנט,שמיעת מוזיקה,תמונות,סרטים ועבודות בתוכנות במחשב כמו WORD באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? וינדוס XP או 7 האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא אפשרויות רכישה IVORY את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? מחשב מוכן ללא הרכבה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ורציתי להתייעץ בנוגע למפרט: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 X-Series CL7-7-7-20 כרטיס מסך: NVIDIA Geforce 9800 GTX מה דעתכם? את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הישן ואני לא רואה סיבה להחליף אותו כרגע. אגב, אם יש לכם המלצות למפרט שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. התקציב בנושא הוא רק למעבד + לוח אם + זיכרון. תודה, שחר[br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 22:24:49 הסתכלתי על המפרטים המומלצים של הפורום ונראה שהייתי בכיוון הנכון. המפרט שאני כנראה אלך עליו הוא:מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray מחיר: ₪941 קירור למעבד: Thermaltake Contact 29 1156+1366 מחיר: ₪160 לוח אם:…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה שבועות, אני רוצה עכשיו להיות סגור על המפרט וללכת איתו לחנות ולהזמין בימים הקרובים. השימושים הם: גראפיקה Photoshop בניית אתרים, משחקים כבדים, וכן מולטיטסקינג כבד. המחשב יהווה בסיס גם לעסק שלי שיפתח בקרוב. התקציב הוא 5K, מנסה לחסוך קצת. דברים שדרושים: 6 GB זכרון, מעבד 4 ליבות לפחות, GTX470 שכן הוא יעזור לי עם הפוטושופ ובכללי עם ההאצה החומרתית שלו. המחשב יחובר למסך FHD 37 אינץ' (טלוויזיה) ולכן אין צורך לכלול מסך במפרט, וכן לא צריך גם מערכת הפעלה, ציוד היקפי, רמקולים, או כרטיס קול. אני רוצה לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אצטרך תושבת שתתן לי מרווח נשימה לדורות הבאים. לגבי המעבד: האם המעבד שציינתי במפרט הבא יהיה הכי מומלץ בשבילי? הבנתי שיש לו מקביל מAMD ש…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מבוקש מפרט עבור חבר. הסכום הוא כ 2,000 שקלים, חריגה של עד 10% אך להשתדל לא להגיע אליה. המטרה היא לשחק ב SC2 (הנוסטלגיה מהראשון עדיין מהדהדת), כמובן שאין יכולת וצורך בתקציב הזה לשחק על Ultra, אך לשחק ברמה סבירה. יש ציוד היקפי ואין צורך בחדש, כולל מסך 19'. אין שום רצון לעשות OC, ואם אפשר, אזי לוח אם DDR3 שהוא יוכל לשדרג בעתיד את הרכיבים (אני מניח שלסכום ולבקשה הזאת מתאים יותר AMD). אין צורך ביציאות מיוחדות בלוח האם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 4200 ש"ח היי חברה, אשמח אם תסייעו לי בהרכבת מפרט למחשב חדש אותו אני מתכנן לרכוש, המחשב יחובר למסך 24 אינץ' + לטלויזיה 42 LCS אותה יש לי בחדר. תודה מראש! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא, לשימוש פרטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-