עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by insane95,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד עד 3500 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו: כרטיס מסך - שאוכל להריץ קצת משחקים. מסך בין 10-13 אינץ' (כמה שיותר קטן יותר טוב). אני בעיקר משתמש במשחקים, סרטים וסדרות, וכמובן אינטרנט. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  2. שלום קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני רוצה שתיתנו לי את חוות דעתכם מעבדי ?AMD Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול PCI Sound Card 5.1 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none מארזים Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק Power Supply HEC 480W ACE (SILENT מסכים DAEWOO 19'' 907DF Flat מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 6335 ¤ קניתי את המחשב ליפני חודש בערך אבל היה בעיות …

3. Started by DavidBD,

אהלן, יש לי מחשב נייד ישן מאוד, של חברת IBM מלפני כמה שנים טובות, האחריות ע"י אומניטק, התקשרתי ואמרו לי שאני צריך לקחת את המחשב למעבדה ולקבל הצעת מחיר לתיקון, ואם אני לא רוצה את ההצעה זה עולה לי 130 ש"ח בדיקה, עכשיו, רציתי לנסות לתקן את המחשב בעצמי. אז ככה, היתה לו נפילה, מאז, הוא נדלק, אבל לא מוצג כלום על הצג, ובאורות רואים שהוא לא ניגש להארד-דיסק, הבעיה לא במסך, ניסיתי לחבר לו מסך מחשב רגיל -עדיין לא פועל, יש לציין שלפעמים הוא פועל, בדקתי עם הארדיסק אחר, עדיין לא פועל, למישהו יש רעיונות לתיקון / הצעות לבדיקה?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by A1313S,

לוח אם -asus rog strix b 460 g מעבד-intel core i5 10400f זיכרון hyper x fury rgb ddr4 3200mhz x1 אחסון כונן ssd 500gb כרטיס מסך-עדיין לא יודע תמליצו שילוב טוב?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  5. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש דרך מהירה להעביר קבצים מהנייח שלי לנייד. בנייד (thinkpad T410i ) יש פורט של eSata , השאלה היא איך אני יכול להתחבר איתו לנייח? ראיתי שיש כבל שהוא esata זכר ל sata זכר , השאלה היא איך אני מחבר ולאיפה אני מחבר.... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? מינ' 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת שתתן שירות ואחריות טובה לסיכום מחשב נייד רגיל שלא יעשה בעיות , קל לתפעול לסטודנטית עם שימושים בסיסיים... אפשר גם מתחת למחיר בכותרת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  7. אז ככה יש לי מחשב של גיגהבייט ויש לי בו כמה פיקסלים שרופים בקצוות של המסך משהוא שלא ממש מפריע אבל בכל זאת חשבתי שבמסגרת האחריות אני זכאי להחלפת מסך או משהור וקיבלתי תגובה מאד מוזרה, נאמר לי ששבועיים אחרי שהמחשב אצלי אין אחריות על פיקסלים ? (המחשב אצלי כבר שנה) האם זה נכון? מה המדיניות בשאר החברות? נראה קצת תמוהה בעניי שאין אחריות על פיקסלים שרופים? אשמח לדעות ולאנשים שהולחף להם מסך. תושה רן

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  8. שלום לכולם, הספקתי להבין שRevit טוחנת את המחשב, ולמען האמת אני חושב שצריך לקנות מחשב נייח בשביל תוכנה כזאת. אבל, זה מחשב לבת דוד שלי והיא סטונדנטית אז היא חייבת לפטופ. אגב, אפשר לחרוג בכמה שצריך, אבל אם כבר חריגה, אז רק אם באמת צריך. בקשר למעבד, צריך Core 2 Duo לפחות. הבנתי שצריך כמה שיותר זכרון. 3GB זה המינימום שאוטודסק ממליצה, אז אני משער שזה ירוץ זוועה עם כמות כזאת. אני חושב שעדיף 4GB. הלכתי קצת לאיבוד בקשר למערכת הפעלה, 32bit או 64bit, אין לי מושג. בקשר לכרטיס מסך צריך שהוא יהיה דדיקייטד ולא מובנה של אינטל, המון רינדורים. גודל מסך צריך להיות 15.4 או 15.6 אין דרישה לקורא כרטיסים, בלוטות', יציאות HDMI וכו' וכו', אבל אם יש, מה טוב. המון תודה לעוזרים.

9. שלום, אני מעוניין לדעת האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בספק הכח הנוכחי שלי: ThermalTake ToughPower 600W PFC PSU 24pin (W0103) ובמארז: CoolerMaster CM 690 Black ATX Case שניהם בני כ-4.5 שנים (תחילת אוקטובר 2008). במארז יש צורך להחליף את רוב/כל המאווררים. האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בהנ"ל עבור המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137602&section=293&target=משחקים תודה!

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by orei,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5400 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא כשהעיקר זה פיפא cod bf -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p על שני מסכים אחד 24 ואחד 50 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, ובעיקר מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קאונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  12. 1. 3000K 2. משחקים בינוניים עד כבדים,סרטי BLU-RAY, הורדות. א) Prototype,Street Fighter IV ב) " " ג) אין לי ממש מושג, אני לא קניתי מסך עדיין, אבל אני מתכוון לקנות מסך 22' שיתמוך בסרטים באיכות טובה. ( אני כמובן אתייעץ פה ) 3. אין צורך. 4. מארז ( יש לי CM690 עם חלון ) וקירור למעבד CM V8 5. לא רלוונטי. 6. 6-7 7. מתוכנן OC דיי כבד, כי אני מעוניין במפרט שיחזיק כמה שיותר זמן מבחינת יציבות כי אני לא ממש מתכוון לשדרג אותו בכלל כל החידושים האחרונים, לא יודע לבצע OC לבד. 8. הרכבה וOC בחנות יהיה נחמד. 9. אני מאיזור רמת גן, קרובה החנות לבית שלי בשם www.logicpc.co.il 10. לא כי אני לא יודע כלום עליהם וכנראה שגם אין לי צורך בהם

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  13. שלום לכולם במחשב נייד הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה של ati hd 6470, היות שיש למחשב הזה כרטיס קול hd של אינטל, יש צורך להתקין גם את הדרייבר של הכרטיס קול של אינטל, משום מה הדרייבר מתקין גם את התוכנה של הכרטיס מסך של אינטל, וב device manager בקטגוריה של כרטיס מסך מופיע כאילו יש שני כרטיסי מסך, אם לא מתקינים את הדרייבר של אינטל מופיע בקטגוריה של כרטיס מסך סימן שאלה, וגם הכרטיס קול לא מותקן, עכשיו הבעיה היא שרוצים לעשות rotate למסך ב 90 מעלות או יותר, האופציה totate display מופיעה באפור זאת אומרת שהיא ב disable , עברתי על כל האופציות שיש בתוכנה של הדרייבר של ati וגם של אינטל ולא הצלחתי לעשות אותה enable, האם למשהו יש פתרון לבעיה זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by gon999,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד גיימינג לאדריכל שמשתמש בתוכנות גרפיות של אדובי, אוטוקאד ורוויט - ישמש אותו לכמה שנים הבאות לעבודה מצאתי 3 אופציות ובגלל שאני לא מכיר יותר מידי את החברות (חוץ מלנובו) אז אשמח על המלצה איזה מהם הכי משתלם ומתאים לדעתכם 1. לנובו מהארץ בעל אינטל I7 ו32 גיגה ראם וRTX 2060 שעולה 7400 שח 2.MSI מאמאזון 3.אורוס מאמאזון כמובן אם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  15. שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרג אותו, אני מעוניין להישאר עם ה: מסך, כ. מסך, כ. קול, דיסק קשיח הקיימים (שידרגתי אותם לא מזמן... ולקנות רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז, ספק כוח סידירום וצורב.... הרי ההצעה שחשבתי לקנות: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 583.89 Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) Front USB 2.0, Audio 358.25 Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] 495.89 DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory 279.85 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 283 2001 שקל... אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לקצץ במחיר... נ.ב. המחשב נבנה להריץ משחקים פשוטים... לא משהו רציני... נ…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  16. Started by barbone,

ההתלבטות שלי היא: מארז: ANTEC ONE HUNDRED או SHARKON T9 VALUE (רוצה גם שקט וגם יפה וגם שיתאים לATI 6950 2GB) ספק כח: corsair 500w gs או ANTEC VP-550P 550W או ..משהו אחר שתמליצו לי שמתאים לכרטיס מסך (מעבד I5..זיכרון 8GB..לוח H61..) מסך ‏Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP האם מתאים למשחקים ? או שכדאי ללכת על ה228C3LSB LED פיליפס המחשב 90% ישמש למשחקים כבדים מאוד (BF3 FAR CRY 3 וכו'...)

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by ornadotans,

אמנם לא הכי קשור לפורום, אבל בכל זאת אני מנסה לתקן טעות טיפשית שעשיתי. הבאתי מארה"ב מעבד מעבד חדש עבור לוח שנמצא ברשותי ללא שימוש. לא השקעתי בבדיקה מוקדמת וכמובן שיצא שהסוקט לא מתאים. לכן אני מעוניין למכור את המעבד במחיר שנקנה. מי שמעוניין במעבד I5-4570S חדש לחלוטין בקופסא סגורה יכול להיכנס. דותן

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  18. שלום לכם!! יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6700 זה הסידרה שרשום מאחורייי המחשב היה על המחשב הזה מערכת הפעלה vista, מחקתי את הויסטה והתקנתי xp pro. הסדרה של המחשב הזה זה :dv6720ej אני מחפש את הדרייברים של המחשב הזה כבר יומיים ואני לא מוצא , נכנסתי ל- hp לאתר הזה ---------- http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=he&cc=il&product=3667465〈=he אין שם דרייברים לכרטיס מסך+קול איפה אני מוריד את הדרייבריים האלו...--- ל- xp. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by דאגלס,

שימושים- בעיקר עבודה משרדית/אינטרנט/SPSS/ סרטים אשמח לקבל הערות. המארז והספק נראים לי יקרים. האם זה נחוץ או שאפשר להוזיל? (אין לי צורך במלא יציאות וכו', וגם הרעש הוא לא קריטי) תודה למגיבים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪381 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪214 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Corsair 400CX 30A @ 12V A.PFC Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪211 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪112 קשיח למחשב שולחני: Se…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  20. היי חברים, אני כבר לא חי את תחום המחשבים ואני אשמח לעזרתכם במפרט בסיסי ופשוט למחשב ללא מסך וללא וינדוס. אין דרישות מיוחדות. מעדיפים שהמפרט יכלול דיסק קשיח 500 ג'יגה ו2 ג'יגה זיכרון. אנחנו גרים בראשון לציון. התקציב שלנו הוא 1000-1800 ש"ח אבל מעדיפים כמה שיותר זול. ההצעה שקיבלנו מ IVORY היא: מעבד E5300 לוח MSI G41M4F זיכרון 2 ג'יגה דיסק קשיח 500 ג'יגה מארז ידית נשיאה ספק כוח 450 וואט צורב LG X52 מחיר: 1600 ש"ח אנו מעוניינים בהשוואות מפרט ומחיר בין חברות אחרות באיזור שלנו, לדוגמא KSP ו SKYPC אבל לא בטוחים לגבי הבדלים ברמות הרכיבים. אנחנו כן היינו מעדיפים משהו יותר זול מ1600 אבל מצד שני שלא יהיה הבדל משמעותי ברמה של המחשב. למשפחה יש ילדים קטנים שאולי ירצו לשחק במשחקים כשהם י…

21. אני הולך לקנות את המחשב הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220125 שווה את המחיר? ומישהו יודע האם ייצא דרייבר לכרטיס הזה בעתיד שיתמוך בDIRECTX 10?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  22. שלום, אני מבקש מפרט מחשב ל-HD וגיימינג עד 5000 ש"ח (כולל מסך) באזור קריות. קיבלתי בעבר מפרט שהבאתם לי של TMS אבללאחר ששקלתי מחיר לעומת העובדה שאין להם סניף באזור חיפה-קריות החלטתי שאני מעדיף לא להסתכן. אם אפשר להביא לי הצעה מחנות שיש לה מעבדת שרות בקריות (אפשר גם חיפה) אודה לכם מאוד. הנה הדרישות של המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום עוד 500 שקל, אם ההבדל בביצועים יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכני HD אך גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by alarik99,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח אפשר לחרוג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה- רצוי מאוד, win10 . לגבי אופיס לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by lokorn,

אני קונה מחשב, המפרט שלו הוא 750 Quad Core i5 Turbo 2.66 G GP55US3L לוח אם CASE (antec three handred) מארז S12EP-650 650W Active PFC Retail ספק ATI RADEON 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI כרטיס מסך 800GB, 7200rpm wd דיסק קשיח זיכרון - אני רוצה לקנות זיכרון 4Gb KIT (2G X2) CL-9-9-9-24 Retail 1156 / AM2-3 או 2X2Gb CL-9-9-9-24 MICRON RENDITION 1156 / AM3 השאלה שלי היא מה ההבדל בין AM2 ל3, האם זה משנה אם זה 2 או 3 לגבי המפרט הזה ומה ההבדל בין לקנות 4GB kit ללקנות פעמיים זיכרון של 2GB אם יש בכלל הבדל. תודה.

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by sivan787861,

מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח: Western Digital WD Black 1TB 64MB + SSD Samsung 840 EVO Series 250GB 2.5" Sata 3 יתרת אחריות: חמש שנים על הארד דיסק ושלוש שנים על הSSD כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתר…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.