ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים אני חדש כאן ואשמח אם תעזרו לי, שמתי לב שיש כאן ממש אנשים תותחים. אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב, התקציב כמו שרשום מעלה 4500-5000 ש"ח. המחשב בעקרון מיועדת לעריכת מוזיקה, אני צריך להישתמש בתוכנות כמו (Cucase, Reason וכו...) תוכנות אלו למי שלא מכיר דיי כבדות ודרוש מחשב עוצמתי כדי שיהיה אפשר לעבוד חלק בלי הפרעות. משחקים אני לא משחק הרבה, ככה שפחות חשוב לי הכרטיס מסך, אבל שיהיה משהו נורמלי שאני יוכל להריץ משחקים כמו FIFA, PES, NFS וכו... משחקים שלא דורשים הרבה מאוד גרפיקה אבל בעתיד משתכללים ואני רוצה שיעלו גם כן בעתיד. חלקים שכבר החלטתי לקחת: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 מחיר 1410 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3L מחיר 585 ש"ח WD 320GB …
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב, ללא מסך, עם כרטיס מסך Radeon 1950 pro, 2GB RAM, כונן קשיח 500GB פלוס מינוס, ולגבי שאר הרכיבים אין לי הכוונות... אני לא גיימר כבד, אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקי מחשב (שהיום בד"כ צורכים משאבים גדולים יותר), אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ 720i ו1080i בכבוד, שיצליח לתפקד בזמן המרות קבצי וידיאו, שלא יתחמם יותר מדי (למרות שאני לא צריך איזו מערכת קירור משוכללת, רק שלא יתחמם מדי), וחשוב למדי שהמחשב יהיה שקט. מה דעתכם? כי אין לי ניסיון בנושא האם 7500 ש"ח הוא סכום הולם? או שאני צריך להוריד קצת את הדרישות שלי? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק טוב? עד עכשיו היה בTMS את הספק של SeaSonic 500W ET שהיה מעולה, אבל האם הספק של FSP טוב כמו הSS? המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn OEM ¤601 קירור למעבד - Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes S775 - WITH CPU ONLY ¤83 לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤466 מארז - Raidmax Azteca (Smilodon II) 2x120 3x80 Black All LED NO PSU ¤445 מאוורר נוסף למארז - Arctic Cooling AF8025 80mm ¤21 ספק כוח - FSP 550W 80GHN 120mm Satax3 A.PFC ¤387 זיכרון - A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail ¤196 דיסק קשיח - Seagate 500GB Sata II 32MB ¤303 כרטיס מסך - Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail ¤752 צורב PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK ¤124 כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-surface-pro-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-core-m-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. יש לי LENOVO N100 3000 משהו כזה - בן שנה וחודש. מהיום בבוקר צצה לי בעיה במחשב. ראיתי סרט במחשב - ופתאום באמצע שאני רואה המחשב פשוט כאילו מת - נכבה בבת אחת. הדלקתי מחדש את המחשב - והגעתי למסך ה LOGIN של ווינדואס ששם אני מקיש סיסמא ונכנס למחשב, ואז לחצתי על המשתמש והמחשב עוד פעם נכבה בבום. הדלקתי שוב, הפעם נכנסתי למחשב עצמו, גלשתי באינטרנט 3 דקות ושוב זה נכבה. חשבתי שאולי הבעיה במערכת אז החלטתי להשתמש ב LENOVO CARE ולשחזר את המחשב להגדרות המפעל\יצרן. בקיצור גיביתי הכל והתחלתי בתהליך של השחזור ובאמצע, כשהוא מריץ את החלון DOS הזה עם כל השורות שמשחזר לי את המחשב - זה שוב נכבה. הדלקתי מחדש, נכנסתי שוב ללנובו CARE ועוד פעם שיחזרתי - זה פשוט לא עובד! נכבה שוב! מה אני עושה? מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני שוקל מזה זמן רב לבנות HTPC, אך איני מצליח להגיע להחלטה לגבי החומרה עליה הוא מתבסס. נתחיל מהפיצ'רים שהייתי רוצה ליישם: 1. צפיה בסרטי HD, - ניתן להסתמך על DXVA אך עדיף שלא יהיה בו צורך. 2. צפיה בדיסקים VCD\DIVX\DVD\BLU-RAY ( - הבלו ריי אינו חובה, אך חשוב שניתן יהיה לשלב במחשב זה כונן דיסקים סטנדרטי כך שאוכל לשדרג כאשר יהיו נגני בלו-ריי במחירים סבירים בשוק. בינתיים אני מוכן להסתפק בצורב DVD רגיל שיחסוך ממני את הצורך במכשיר DVD בסלון). 3. אופציה לחיבור של כרטיס PVR 4. חיבור לרשת חוטית + אופציה לאלחוטית בתקן N, - לא חובה לאלחוטית עכשיו, אך חשוב שתהיה האפשרות להוסיף). 5. צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר - חשוב מפני שמחשב זה יהיה בתפקיד שרת ההורדות וי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים ושאר הירקות...לא משהו מיוחד. התקציב 5000 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי,קצת חורג מעל,300 שקל יצא יותר. סה"כ MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,211 ש"ח 172 ZALMAN CNPS7000B-AlCu GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 1,109 ש"ח Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Retail GV-NX66T128D 1,185 ש"ח Thermaltake TT420APD 2-fan 390 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 290 ש"ח סה"כ:5342 מה אתם אומרים שווה תסכום? והאם זה מפרט חזק מספיק?למשתמש ביתי, או שעדיף לרדת ל 3000 ולחסוך 300 ש"ח? או ל GA-K8NF-9? איך המאר…
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוסיף למחשבים האלו SSD: dell_i7537t_2786slv_inspiron_7000_i7_4510u_8gb_1tb_windows8_1_15_6 *** http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html ודבר שני מה דעתכם בנוגע למחשבים האלו? כי אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי לפחות 3 שנים בשביל לימודי התואר שלי במדעי המחשב, צפייה בסרטים, ועבודה משרדית ואולי משחקיות. יש עוד מחשב שראיתי אבל אני לא מבין כל כך בAMD http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html מה אתם חושבים אליו לעומת אחרים? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי t61 והוא נפל ונסדק טיפה המחשב עובד בסדר גמור , רק לפעמים הוא נתקע וזה ממש מעצבן ההרדיסק והזכרון בסדר גמור וקרוב לוודאי שגם המעבד כנראה הלוח אם נפגם קלות , אז כמה שאלות ברשותכם : 1.ראיתי ב איביי מוכרים לוח אם ב 400 דולר WTF כל כך יקר ? 2. יום ראשון אני ארים טלפון ללנובו ישראל ואשאל כמה עולה לוח אם , א.מישהו יודע כמה זה יעלה לי ? ב.הם ימכרו לי ? כלומר לא ייחייבו אותי להתקין אצלהם מה שיהיה יקר קרוב לוודאי ? 3. להרכיב לוח אם לבד זה אפשרי ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מפרט מחשב בסך של 6500 ש"ח. להלן האינפורמציה הדרושה בתשובות : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הינו 6,500 ש"ח - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים, שימש במס' רב של תוכנות בו זמנית (לא עריכה או משהו כזה, לא עוסק בגראפיקה)3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כ.קול, יש כבר Audigy …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ? NVIDIA GeForce GT 330M או Nvidia Geforce 9500M GS תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוזר לידידה במציאת מחשב עבור עבודתה. היא עושה דוקטורט ועוסקת בעיבוד כמויות גדולות של נתונים (כרגע תוכנות כמו R ומטלב, ייתכנו גם גרפיות בהמשך). הדרישות לפי הרשימה: * מטרות המחשב - שימוש כללי ובעיקר עיבוד נתונים * גודל המסך - 15 +/-, לא משנה מבריק / מאט * רזולוציית המסך - FHD, עדיף לא ללכת לכיוון 2K / 4K מסיבות של חיסכון בכוח עיבוד וזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי - לא עניין עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא עניין עקרוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - כן (היום כבר סטנדרט, לא?) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות טרה לאחסון. אם נכנס SSD בתקציב למערכת הפעלה, מצוין. * כונן או…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעקרון המחשב צריך לשמש אותי בתור סטודנט וגם מחשב משני לבית. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יהיה אפשר לחבר לטלוייזיה זה יהיה מצויין * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון ממש אין לי מושג בשוק המחשבים הניידים, יש כ"כ הרבה חברות שפשוט אין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות. התקציב או 2.5K שהשאיפה היא 2K ומטה. כמו שכתבתי מחשב פשוט שיריץ תוכנות של אופיס, טיפה סרטים וזהו. מה שכן חש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב עד 5000 ש"ח למשחקים ולתוכנות יענו שיהיה חזק ושיהיה לטווח ארוך לעוד 3-4 שנים... אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זיכרון, צורב דיוידי חזק והארד דיסק 160 GB אם מישהו יוכל אני אודה לו ...
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של אסוס לפני 4 חודשים בערך, המחשב הגיע עם מקלדת שהורכבה לא טוב, נשלח פעמיים לתיקון ואז חזר עם תקלה אחרת, התלוננתי בפני אסוס והוחלט להחליף לי למחשב חדש מדגם אחר, אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם שהיה לי ולגבי הדגם החדש. הדגם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030 הדגם החדש שמציעים לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 מבחינת נתונים יבשים, במחשב החדש יש רזולוציית מסך גבוהה יותר וכרטיס מסך נפרד. השאלה למה המחשב שהיה לי יקר יותר משמעותית, והאם למחשב החדש יש גם ציפוי גורילה גלאס. ובאופן כללי אשמח לשמוע את דעתכם, מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 375.89 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray FSB1600 917.57 ¤ GeIL DDR PC-3200 / 400MHz / 1GB (2X512MB) / Value Dual Channel Kit / 2.5 8-4-4 GE1GB3200BDC 1,140.68 ¤ CDRW LG 52/32/52 (Black or white) bulk +software 161.39 ¤ Floppy 1.44 Sony 34.85 ¤ LG TFT 17" 1730S 1,902.85 ¤ Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 673.24 ¤ Gigabyte GV-NX66128D Geforce FX6600 128 mb bulk 685.71 ¤ :סכום ביניים 5,892.19 ¤ חסר פה.. מקלדת עכבר ומארז ... כי לא מצאתי משהו טוב אבל זה לא חשוב כרגע איך המפרט?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, וצפיה בסרטים באיכות HD * תקציב?עד 2000 שח * גודל המסך? 15.6 - חשוב לי שהמסך יהיה איכותי! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 350 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא האם פוג'יטסו מדגם AH-531-10 יענה על הצרכים שלי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5934
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצות לרכישת מחשב נייד בסכום של עד 4500 או מקבילו בדולרים (1200$ בערך). יש אפשרות כרגע לרכוש את המחשב בארה"ב אם הדבר כדאי. כמו כן, עדיפות למשהו שנראה טוב המחשב אמור לשמש כתחליף לנייח לכל דבר. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט ועריכה (Solidworks, Photoshop) ומשחקים במידת האפשר. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גם למשחקים גם גלישה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - 2K15 COD GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי או בפסח או בחופש הגדול כמה אתם חושבים שאני יכול למכור אותו זה כולל גם מקלדת רגילה וגם כן רמקולים של creative sbs380 וגם דיסק של ווינדוס עם זה (מקורי)
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב שלום לכל מי שקורא את זה ומקווה שיוכל לעזור לי למה בשוק המחשבים אני לא מעודכן בשיט כבר איזה שלוש שנים אז פחות או יותר אני לא יודע מה יש אז פה אני מבקש את עזרתכם: 1) צריך מפרט למחשב פשוט כולה להדפסת עבודות בית ספר בסכום עד 2,500 שקל 2) צריך מפרט למחשב סבבה עם כרטיס מסך סבבה מיועד למשחקים ברמה של הירורס 5 עם זיכרון טוב גם עד 3,500 שקל מי שיעזור אני נורא ישמח תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב סכום 2500 מבוסס אינטל עבור סרטים ועבודה שותפת (סטודנט...) עדיפות ללוח אם שיתמוך במעבים עתידים (לצורך שידרוג עתידי) זכרון 1 GB הרדיסק 160 / 200 צורב DVD רצוי שיהיה שקט בצריבה / ובקריאה (שלא ימריא וכאלה...) עם אפשרות למאוורר שקט למעבד עדיפות למעבד PENITUM D . תודה B007.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאמרתי המחשב עצמו מיועד לאוברקלוק [glow=red,2,300]בעתיד[/glow] ואני רוצה גם ביצועים כמה שיותר טובים בזמן הקרוב לפני האוברקלוק אז הנה המפרט הערות כלשהן? CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 nForce2 REV2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 608.84 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 288.64 ] 2 CPU Cooling : Thermalright SK-7 Cooler for AMD [ ¤ 165.04 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.15 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 141.74 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Li…
-
- 63 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה בבניית מחשב לצורך עבודה משרדית בעיקר עם מעבדי תמלילים אך גם לעבודה עם פוטושופ..מחשב שיחזיק בצורה מכובדת גם בעוד כמה שנים טובות, טווח המחירים הוא כ3000-3500 וארצה גם מסך 19" בהיקף המחיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום שלום לפורום המוצלח בתבל. לאות הוקרה לעצמי על שאני כזה מגניב וסיימתי תואר, אני רוצה לשדרג את המחשב החביב והזקן שלי (כבר בן שש... ריספקט..) הסתובבתי לי בפורומים שלכם ובאתרי ביקורות על רכיבים, אבל אני אשמח אם תוכלו להציץ במה שדגתי לי ותאמרו מה אתם חושבים. יצויין, שאני צריך רק הארד דיסק אחד (יש עוד אחד שמתאים ל-SATA 2); את כל הציוד המשני (מקלדת, עכבר, צורב, כרטיס רשת וכו') אני פשוט אקח מהמחשב הישן - רוב הרכיבים חדשים למדי. גם המאוורר של המעבד נקנה לפני חודשיים והוא מתאים לדור החדש (AM3). אני כן צריך מסך, כי שלי נוטה להזכיר את סבתי עליה השלום, בהבדל העיקרי שלסבתא שלי ז"ל אין צריבה לבנה נאה בצד שמאל למטה (אקווה). כמו שאתם רואים, 4000 שקל זה לא תקציב גג ואפשר לפרוץ אותו, אב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-