ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪561 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1880 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1973 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪205 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5: Bonus Just Cause 2, יחידות 1 ₪987 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2005 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ANTEC Thr…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב (ללא מסך) בתקציב של כ3500 שח (ניתן לחרוג ב200-300 שח). המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפיה בסרטים און ליין (HD) ומשחקים שיצאו לפני שנתיים-שלוש.מהירות תגובה של המחשב חשובה במיוחד. אשמח אם אפשר יהיה להרכיב מחנות אמינה כלשהי בירושלים. חשוב שיהיה דיסק קשיח של 1000 ג'יגה וזיכרון של 4 ג'יגה (שני כרטיסים-כל אחד של שניים). אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
חוץ מהשימושים הבסיסים אני משחק במחשב עוד 2 -3 משחקים רציניים. ורואה סרטים וכו'. על איזה מחשב אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רשום לי שמנהל ההתקנים של ווינדוס השבית את הרשת האלחוטית ושאני נכנס למנהל התקנים ללשונית של Intel® WiFi Link 1000 BGN רשום לי ש:ל- Windows אין אפשרות לאמת את החתימה הדיגיטלית עבור מנהלי ההתקנים הדרושים להתקן זה. ייתכן ששינוי חומרה או תוכנה שבוצע לאחרונה התקין קובץ פגום או בעל חתימה שגויה, או קובץ העלול להוות תוכנה זדונית ממקור לא ידוע. (קוד 52)...מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה, בעיקר עבודות משרדיות אבל גם קצת פוטושופ (בסיסי ביותר). הגודל שבחרתי הינו 13" (אחרי שנים עם 14" החלטתי לתת דגש למשקל). המחשב מטייל איתי יום יום מהבית לעבודה ולכן המשקל חשוב מאוד וגם הכרחי תחנת עגינה. פעם בחודש-חודשיים אני טס לחו"ל עם המחשב ואז חשובה לי נוחיות העבודה. פרמטרים אחרים אינם חשובים - זמן סוללה (קונה סוללות רזרביות לזמן הדרוש), בלוטות, יציאות, גודל דיסק קשיח. אישית יש לי ניסיון מעולה עם דל ובחברה בה אני עובד יש נטייה ללנובו. לכן סיננתי לשלושה דגמים - לנובו X301, דל E4310 ודל ווסטרו V13 (כמובן שבכל דגם יש תתי דגמים ועוד הרבה אופציות לבחירה). היתרון של ה-E4310 הוא תחנת העגינה הסטנדרטית שלו (ולא כל מיני פתרונות USB בעייתיים). הווסטרו אומנם בסיס…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש חדש שמבקש מאנשי הפורום המלצות למקום קניה או הזמנה אצלו ליבוא של מחשב נייד תוצרת LENOVO ThinkPad T410s Mnf.Model 2924 . האם יש יבואן מרכזי של LENOVO בישראל או השניים הכי גדולים? תודה למפרע
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם רכשתי מחשב ויש לו אחריות לשנתיים והלך המטען אחרי שנה, למטען עדיין ישנה אחריות או שזה הולך שנתיים למחשב ושנה לנלווים (למשל כמו במזגנים/מקררים/מכונות כביסה). כי כרגע HP לא עובדים ומעניין אותי לדעת, שאני אדע אם לצערי אני הולך לשלם כמה מאות על מטען חדש או שזה יהיה חינם במסגרת האחריות.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ,סרטים ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. * גודל המסך?15.6 מינימום * משקל רצוי?לא קריטי בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך במידת האפשר אחרי הכל זה למשחקים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-HDMI וקורא כרטיסים * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?ברור * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הי, בעקרון חשבתי על 2500 בתור תקציב, אבל באמת שאין לי מושג מה עולה כמה ולכן אני מוכן לשמוע גם יותר (אפילו הרבה יותר אם זה חובה לצרכים שלי, אבל אני מעדיף לא סתם לבזבז). הפעולות העיקריות שהמחשב יעשה מצויינות בכותרת, קומפילציה זה פעולה אינטנסיבית על המעבד, ריבוי ליבות בעקרון עוזר, אבל לא חובה להתשגע. חשבתי בעקרון על i5, אבל אני לא מבין כלום, סתם קרץ לי. דרישות מהמפרט: לוח-אם: אני רוצה כרטיס מסך on board של intel בלבד ו**לא** עם הציפסטים: GMA 500/600. אני רוצה מבחינת יציאות DVI*2 או DVI+HDMI, בנוסף כניסת PCI-E לשינויים עתידיים מבורכת. זכרון: אני רוצה מינימום 4gb ddr3, אם זה ממש זול, מוכן לזרום על יותר מארז: חשוב לי מארז שקט (זה מחשב בחדר שינה שפועל 24/7) שחור וסולידי, …
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד "הנדסת תעשייה וניהול (התמחות במערכות מידע)" בשנה הקרובה. חוץ משימושי הנייד ללימודים אשתמש בו גם לגלישה באינטרנט. מחפש דגמים שמתאימים לדרישות. תקציב: שואף ל4000 ₪ חריגה מקסימלית: 1000 ₪ מעבד : I-3 או I-5 יספיק לדעתי. זיכרון : DDR3. בין 3 ל 4 -GB . מאיץ גרפי : מאיץ עצמאי (לא מובנה) עם זיכרון משלו (512 יהיה אופטימלי). מסך: בגלל אופי הלימודים (תכנות לרוב) אני אצטרך מסך דיי גדול לעבודה עם מס' תוכנות. ממה שהבנתי 15.6 או 15.4 אינצ' זה גודל אופטימלי בשבילי. (עדיפות מסך מט - הבנתי שהוא מתאים יותר לעבודה). רשת : B, G, N ו Bluethooth. סוללה : לפחות 6 תאים יספיקו לדעתי. יציאות : VGA, לפחות 3 USB. HDMI (לא מחייב) כונן אופטי : צורב DVD. HD : נפ…
-
- 41 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהיעוד העיקרי שלו זה אינטרנט ועבודה משרדית, אבל גם פה ושם למשחקים ולצפיה בסרטים וסדרות. אשמח לקבל מפרטים מומלצים, וכמו כן לדעת איזה מהרכיבים הבאים כדאי לשמור מהמחשב הישן במקום לקנות חדשים.. הרכיבים הקיימים במחשב הישן הם: מעבד: DualCore Intel Pentium D 920, 2800 MHz (14 x 200 לוח אם: ASUStek, מוצר P5KPL-CM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB דיסק קשיח: Hitachi HDS721616PLA380 (153 GB, IDE ( בכל מקרה אני רוצה להרחיב לכונן קשיח גדול יותר, השאלה אם יש טעם לשמור את הנוכחי). זכרון: Dimm 1MB (רוצה להרחיב, השאלה אם יש מה לעשות אם הזיכרון הקיים) לא דרושה מערכת הפעלה, לא דרושים מסך, עכבר, רמקולים. בחיפה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ביקשתי מחברת מחשבים שתרכיב לי מפרט מחשב לגיימרים, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להביע את דעתכם על המפרט: RAIDMAX TORNADO Red\Black Samsung HDD 2*1.0TB 32 MB SATA II Intel Core i7 920 / 1366 Tray Scythe Cooler Shuriken Rev B Crosair DDR 3 4G (2GX2) CMX4GX3M2A1600C8 Gigabyte GTX260 GV-N26SO-896I Retail DVDRW LG GH-22-NS40 X22 SATA Bulk Black Thermaltake ST 600W PFC TOUGHPOWER Scyhte S-FLEX CoolerForCase 120mm 1200rpm Gigabyte GA-X58A-UD3R Retail הצעת המחיר של החברה היא 7031 ש"ח. ההצעה לא כוללת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium Hebrew\English 32\64biy COA שתעלה לי 500 ש"ח נוספים. מה דעתם על ההצעה שלהם?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ברמה בינונית-גבוהה שיהיה הולם לעריכת וידאו למשחקים כבדים. בשילוב עם המומלץ באתר, ניסיתי לבנות מפרט שיענה על העניין הזה. מקלדת ועכבר כבר יש ברשותי, מעבר לזה אני מעוניין לקבל חוות דעת והערות (אם יש). מצ"ב תמונת המפרט, כפי שהורכב באתר של "נעה מחשבים" ולפי המחירים שבו. נ.ב כמו כן, אם אפשר ארצה לקבל המלצות לגבי היכן כדאי לרכוש את המחשב באיזור נהריה וחיפה (מבחינת מחיר, אמינות ואיכות שירות)? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי, חבר בנה בשבילי מפרט.. מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר? אפשר לנצל את התקציב בצורה טובה יותר? יש ברשותי מסך 22 אינץ שתומך עד 1050 1680 . מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪975 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Westren Digital WD10EAVS 3.5" 1000GB SATA2 8MB ₪402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EAVS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK ₪552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5830 1024MB DDR5 PCIe ₪1300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S583…
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, משלם בצ'יקים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 1-3 חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: 300-500 משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 15" ומעלה צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: חשוב לי מאוד לשלם בצ'יקים מה מטרת שימוש המחשב? בעיקר אני סטודנט למדעי המחשב שצריך שהמחשב ילווה אותי לאורך כל התואר וגם פה ושם משחקים ואינטרנט עכשיו מצאתי בבזק סטור את מחשב התלת מימד : http://www.bezeqstore.co.il/laptops/as5740d.html ב3500 שקלים אם כדאי לי ללכת עליו ? או שיש לכם משהו אחר להציע ? תודה רבה…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, ואם לא אני מתנצל על כך... אז ככה... בהרבה מחשבים ניידים, שמתי לב שקיית כניסת USB/ESATA. האם החיבור הנ"ל משמש גם כחיבור USB "רגיל" או שלא? האמת שהעניין הזה ממש קריטי עבורי,מכיוון שאני מתעניין ברכישת נייד DELL 3010, ובמפרט שלו רשום שיש 2 חיבורי USB וחיבור אחד USB/ESATA, ובמידה וחיבור ה ESATA אינו משתש כחיבור USB רגיל,אז זה בעייתי במקצת להסתדר עם 2 חיבורי USB בלבד(גם ככה שלושה חיבורים זה דיי גבולי...) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי לחסוך, אבל שיהיה מחשב טוב - לחסוך. אם לא, בסדר. לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב.2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט. שמיעת שירים, צפייה בסרטים, משחקים - לא גיימר, אבל משחק במשחקים חדשים. אוהב לשחק. אבל לא צריך מפלצת, רק שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה, אפילו ברמה הכי טובה שאפשר להגיע עם התקציב שלי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל …
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה\סרטים\אופיס (כבד, הרבה אפליקציות במקביל) מעבד - AMD ATHLON II X4 635 BOX ₪572.00 לוח אם - GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ₪473.00 זכרונות - CORSAIR 2GB 1333MHZ ₪518.00 כונן קשיח - SAMSUNG 1TB SPINPOINT F3 32MB ₪358.00 מארז סלוני - ANTEC NSK1480 + 350W PSU ₪486.00 צורב - SAMSUNG-SATA S223FBS ₪109.00 הרכבת מחשב ללא תוכנות ₪89.00 נקודות בהן אני מתלבט: מעבד - המליצו לי הרבה על האינטל I3, אבל בחנות P_SEE בירושלים מתעקשים שבאותו מחיר ה-AMD נותן תמורה טובה בהרבה (ולוח אם טוב בהרבה). האם הם צודקים? מאוורר - הם טוענים שלא צריך (גם עבור ה-I3), האמנם?! מארז - ביקשתי מארז שקט יפה וקומפקטי יחסית, האם ה-1480 מארז מוצלח? המליצו לי פה בחום על ה-2480, שעולה 150 שק…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
Dell Vostro 3500 ב4200 ש"ח ואחריות לחמש שנים באתר הלקוח. Toshiba SATELLITE L655-S5078 ב3800 ש"ח ושנתיים אחריות. Toshiba Satellie L650-10H ב4000 ש"ח ושנתיים אחריות. יצוין כי אנוכי סטודנט והדרישות שלי ממחשב לא גבוהות מדי, אולם אני רוצה מחשב עמיד ולכן אני מעדיף לקנות מעבד חדש וטוב.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בתקציב של עד 8K (גמיש) דרישות וצרכים: - עבודה עם Autocad, Photoshop, Illustrator בצורה חלקה ומהירה!! (ללא עבודה בתלת מימד) - מסך גדול, לפחות 16 אינץ, עדיף יותר. - דיסק קשיח של מינימום 500GB. - צורב (אין צורך בצורב DVD). - יציאות DVI ו- HDMI - Bluetooth - אין צורך באחריות בינלאומית, אחריות מקומית בהחלט מספיקה המחשב הולך להתנייד בעיקר בתוך הבית ולכן משך חיי הסוללה ומשקל המחשב לא כל כך רלוונטים לבחירת המחשב. הדרישה הכי חשובה מהמחשב היא מהירות עבודה. אני זקוק למחשב שיריץ בצורה מהירה מאוד את התוכנות שציינתי למעלה (בעיקר Autocad) גם בעוד שלוש שנים. אני לא יודע אם תוכנות מהסוג הנ"ל דורשות כרטיס גרפי ייעודי, אם כן אז יש להוסיף למפרט. אנ…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישת מחשב, ורציתי חוות דעת על המפרט הסופי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מהארץ או מחו"ל: מחול, מארה"ב תקציב: 600$ אין מצב לחריגה. שימושים: לימודים פתיחת קבצי rar סרטים ואם אפשר במחיר הזה אז גם משחקים (כרטיס מסך כמו M310). חברות מועדפות: Asus ,Hp. זיכרון: 4GB אפשר גם יותר. הארד דיסק: 500GB או 320GB עדיף 7200Rpm. יד ראשונה. עדיף גודל מסך 15.6 עם יציאת Hdmi ואולי גם יציאה אופטית. מעדיף שלא יהיה עם חיי בטרייה קצרים מידי. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נטבוק, כשאחד השימושים העיקריים זה תכנות. רוב הנטבוקים באים עם רזולוציה של 1024X600 במסך של 10'' וזה לא מספיק שטח עבודה. אני עובד בעיקר עם visual studio ו-matlab. שטח עבודה מינימלי הוא לדעתי 1366X768 שזה אפשרי במסך של 11'' כמו כן צריך אחד עם מקלדת נורמלית. התקציב מצויין בכותרת(2500). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-