עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. שלום לכולם! לאחר 4 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב (והמסך), למחשב שיחזיק גיימנייג בהגדרות גבוהות בינוניות (גבוהות בעיקר כמובן). עיינתי בסטיקי, והבנתי שצריך לענות על שאלות מסוימות כדי שאוכל לקבל הצעות קונקרטיות. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.2 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מצפה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כלל הניתן, בנוסף אני אשתמש במחשב לצפיה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיוע…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  3. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים.. אם תוכלו להציע לי מסך (לא גדול מדי) טוב זה יעזור (את המסך אל תכללו במפרט של ה4K זה בנפרד). חשבתי על המסך הזה: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 מה אתם חושבים עליו? אני צריך כרטיס מסך חזק שלא יגביל אותי במשחקים כבדים! השקט של המחשב די חשוב לי כי ללכת לישון עם זמזום של מחשב זה לא נחמד :\.. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא קריטי לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה! עדיף מחנות שנמצאת ב:ראשל"צ,ת"א,רחובות הייתי רוצה מארז שיראה יפה אבל לא ראוותני מדי! אני לא מתכנן שדרוג בזמן הקרוב.

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by cfirc,

שלום , אני צריך עזרה עם מפרט מחשב בסכום של בערך 3000 ש"ח יש לי מסך ''BENQ FP93GX 19 המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש (בגבול הסביר) השימושים שלי הם משחקים LIGHT (פיפא\אסטרטגיה) \ פוטושופ \ גלישה לא מתכוון לבצע OC .חשוב לי שהמפרט יהיה מבוסס INTEL. מפרט : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪1008 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5450 1GB (UP TO 2.8GB) DDR2 HDMI - RETAIL ₪392 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪283 ספק כוח: [..] THER…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. אשמח לעזרה בבנית מפרט שישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים (ללא גיימינג). אין צורך במערכת הפעלה, מסך, רמקולים מקלדת או עכבר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. הי חברה, אני צריך מפרט מבוסס אינטל למחשב גראפיקה (בעיקר פוטושופ) לא כולל מסך. בסביבות 7000 + - אני חושב שיש לי העדפה ל i7-920 כרגע כשאני עובד אני הרבה פעמים צריך לחקות שהמחשב ייתען פקודות או כשהוא שומר.. אני לא רוצא לחקות יותר אני מבזבז על זה כ 3 שעות כל יום! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב שלא עושה צרות! תודה מראש לעוזרים! חזן גיל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by aviiel,

אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. שלום לכולם, כמו שהכותרת מציינת, היעוד המרכזי של המחשב הוא לתוכנות גרפיות ועיצוב כמו Adobe CS, CorelDraw, Ulead Videostudio, Autocad וכדומה. ב"שימושים כלליים" הכוונה היא בעיקר לצפייה בסרטים, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט, אבל *לא* למשחקים. אפילו לא קצת. כך שעל מנת להכניס מחשב בתקציב הזה, הדילמה המרכזית היא בין: 1) מעבד Intel מסוג i3/i5 עם יכולות גרפיות מובנות 2) מעבד אחר (זול יותר) + כרטיס גרפי נפרד - אבל רק במידה והכרטיס יתן ביצועים גרפיים טובים יותר בתוכנות הללו (ביצועים במשחקים אינם רלוונטיים). 3) שילוב של שניהם, במידה ונכנס בתקציב. השאלה המרכזית היא מה יתן יותר ביצועים פר שקל: התמקדות במעבד חזק יותר או בדברים שמסביב כמו גודל הכונן, כמות הזיכרון וכרטיס מסך נפרד. אין צורך…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by aradgonen,

שלום כולם! אני עתיד לקנות מחשב נייד של HP, אני מחפש תוכנות לאבטחה של המחשב. עלה לי רעיון לתוכנת אבטחה בעזרת זיהוי תווי פנים. האם ניתן להוריד תוכנה כזאת באינטרנט? והאם ניתן להכניס כמה תווי פנים, כלומר להכניס כמה פרצופים לתוכנה? בתודה מראש, ארד גונן

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by DarkW,

מעבדי אינטל: Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8714 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8591 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9383 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10409 כרטיסי מסך: ASUS GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10707 צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8806 מארזים: Thermaltake WingRS 201 Middle To…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. להלן השאלות מחוקי הפורום והתשובות שלי עליהן. אשמח לעזרה בבנית מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? צויין בכותרת - 6K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים, עריכת וידאו קלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - קיים מסך איכותי בגודל 24", רזולוציה טבעית 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים... …

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  12. שלום מה דעתכם על המפרט הבא בסביבות 2000 שקל! מעבד Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) זיכרון Transcend 2048MB DDR3 1333MHz לוח אם BLKDH55TC INTEL® "Media Series" "Tom Cove" H55 - Socket LGA1156 דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm 32MB Buffer (Seagate.) כרטיס מסך ntegrated graphics processing intel* Graphics Media Accelerator HD (Intel GMA HD צורב DVD LG/Sony/Samsung X22 כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס קול 8-channel (7.1) audio subsystem using the Sigmatel 9274D audio codec מארז MIDI ATX (4 התקני 5.25", + 2 התקני 3.5" + פתיחה משני הדפנות, מארז קשיח ואיכותי בהתקנים בינ"ל) ספק 500W הציעו לי גם לשנות ולשים לוח של GIGABYTE P55-U…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Saharh,

התקציב הוא 3000, ניתן לחרוג רק אם קריטי. השימושים העיקריים, זה הרצת משחקים חדשים וצפייה בסרטים. המסך שיש לי עכשיו זה Syncmaster 740bx Samsung, מתכוון לשדרג אותו למסך גדול יותר בשלב מאוחר יותר. אין צורך בציוד הקפי. שהמחשב יהיה יחסית שקט (8 מתוך 10). לא מתוכנן אוברלוק, אין צורך במע' הפעלה, הרכבה של המחשב תלוי עד כמה יקרה ההרכבה. העדפה לרכישה באיזור אשדוד - ראשון לציון (לא מKSP, IVORY עקב חוות דעת לא משהו). יש העדפה שתהיה אופציה לשדרוג בעתיד הרחוק.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. זקוק להמלצת מפרט לחברה שלי, אני לא מבין גדול בישביל זה רציתי שתעזרו לי. המחשב בעיקר מיועד לגלישה ומשחקי פלאש,פייסבוק,תמונות,סרטים,וקצת תוכנות. יש צורך בקירור למעבד,צריך גם ציוד עקפי ,כולל מסך,לא צריך מערכת הפעלה, עדיפות ל INTEL,ללא צורך ב OC ..עדיף שהסכום יהיה עד 3500,תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. שלום רב, אשמח לסיוע בבחירת מחשב. להלן הדרישות, למטה צרפתי שתי אופציות ואני לא ממש בטוח לגביהן. בעבר השתמשתי ב thinkpad x61 והייתי מאד מרוצה ממנו. לא בוחנת כרגע thinkpad מפאת המחיר. * מטרות המחשב?: כלי עבודה עיקרי, הולך איתי לפגישות, משתמשת בעיקר אינטרנט וoffice, אבל צריך להיות מסוגל לעבוד עם כמה מצגות במקביל + כמה חלונות אינטרנט במקביל * גודל המסך? "12-13.3 * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע יספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודעת * צורב DVD? עדיף, אבל לאור ההשפעה על נמשקל... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מפרט נדרש: מסך מעל 15" זכרון לפחות 3GB, רצוי 4 כרטיס מסך סביר למשחקים מצלמה מובנית BLUETOOTH קורא כרטיסים מחשב שנראה לי מתאים, אבל אני לא בטוח שיכול להריץ משחקים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  17. Started by rofben,

אני הולך לעבוד ב PACK של אדובי ובעיקר בפוטשופ, באילוסרייטר, אידיזיין ובפלאש. אולי גם קצת עריכת וידאו ומשחק או שניים. המחשב מיועד לפרנסה ולכן אני מבקש שיהיה כמה שיותר חזק (אני אשדרג אותו בעוד 4 שנים) התקציב המיועד: 8.5K כולל מסך 24" של דל U2410. עדיף שני טרה דיסק קשיח ואולי 8 ג'יגה זיכרון אם יכנס. הרכבתי מפרט ואשמח לקבל עליו חוות דעת: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 24" U2410 ₪2580 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - BOX ₪1453 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-USB3 ₪644 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:4 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מא…

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by sap_pir,

בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר

19. צריך עזרה בבניית מפרט. המחשב ישמש לעבודה בmatlab (סימולציות די כבדות) משחקים (starcraft2, civ5) אבל איכות התמונה לא מאוד חשובה לי. חשבתי על כרטיס מסך ATI HD5670. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים בטלוויזיה ב fullHD מסך 20". אין חשיבות לשקט. 1 מתוך 10 בלי OC הרכבת מחשב בחנות. בלי OS. אין חנות מועדפת. אזור רחובות. חשוב: 4 ג'יגה זיכרון. דגש על מעבד חזק. כנראה שלא ייערכו שינויים במפרט עד שהוא יגיע לשלבי גסיסה מתקדמים. בלי חריגה. תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by matan147,

שלום אימי רוצה לרכוש מחשב מני נייד בגודל מסך של 10.1 עד 13 עיקר השימוש הוא איטרנט אופיס עבדות סרטי HD טטיפה משחקי רשת כמו אמיו קונטר חח אני ישחק התקציב עומד על 1500-2000 עם אפשרות של חריגה של 300 שקל עם זה באמת הבדל גדול בין מוצר למוצר תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by strifer,

למישהו יצא לקבל שירות מהם באזור המרכז ויכול להמליץ על אחת מהן ? מדובר בלפטופ Inspiron 6400 שהציריה של המסך שלו והמסגרת די התעקמו כנראה אין לי מושג איך הם פשוט נחלשו. צריך להוסיף זיכרון (יש לו כרגע רק ג'יגה מתאים לי לשדרג ל2) , והוא עושה שטיקים של "המטען מחובר אבל לא מטעין" . המחשב כבר מזמן לא במסגרת האחריות של ה3 שנים. לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני מעוניין במחשב נייד לעסק בתקציב של עד 6,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לשימושים משרדיים, קצת סרטים ולעיתים רחוקות קצת משחקים (לא משחקים כבדים). אני צריך שהמחשב יהיה מוסגל להתמודד עם מספר משימות בו זמנית ועם תוכנות קצת כבדות (יכול להיות שאני אשתמש קצת בפוטושופ ויש כמה תוכנות שאני אריץ במקביל).

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  23. אני מתלבט בין שני הנטבוקים האלו הבדל במחיר יצא לי בערך 1000 שקל עד 1500 שקל בערך, כאשר הערך שלי שהנטבוק מבית אסוס יעלה 3000 שקל עד 3500 שקל. שימוש משרדי כולל גלישה, גיימינג בינוני - נמוך וHTPC כולל צפיה בסרטי 1080P Alienware M11x # 1.20GHz Intel Core i7 640UM (4MB Cache, max turbo frequency 2.266GHz) # 4GB PC3-8500 DDR3 (2 x 2GB) # Windows 7 Home Premium 64bit # 11.6" WXGA WideHD LED Backlit display (1366x768) # 500GB 7200RPM SATA Hard Drive # Nvidia GeForce GT 335M Discrete Graphics (1GB GDDR3) with switchable Intel GMA 4500MHD integrated graphics # 802.11b/g/n, 10/100 LAN # 3-in-1 card reader # 8-Cell Li-ion 64WH battery, 90W Power Supply # Dimensions: (W x L x H) 11.2…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם זיכרונות למחשבים ניידים (כפי שמופיע באתר זאפ) מתאימים גם לנטבוקים? לא ראיתי מענה לכך ב-FAQ..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. Started by RONEN1N,

שלום לכולם נשבר לחבר שלי מסך מחשב נייד Lenovo G550 2958-RDG. החברה רוצה בערך 1200 שקל על חדש פלוס הרכבה לחבר שלי זה דיי יקר והוא רוצה לדעת על מחירים יותר זולים חדש או יד שנייה במצב טוב

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.