ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על לקנות את המחשב הזה כי יש לו כרטיס מאוד חזק ביחס למחיר ו שנתיים אחריות. מה אתם אומרים שווה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71818~14~0.htm
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני גיימר כבד והמחשב שלי נהרס הנה המפרט שלו: nvidia 9800 gt 4 giga ram 1 tera bite ספק וואלה אני לא זוכר אבל אני יודע שהוא 220 W intel core 2 quad q8200 2.33 ghz עכשיו אני רוצה מחשב יותר חזק מזה עם מפרט של חלקים חדשים אתם יכולים לבנות לי אחד? התקציב שלי נע בין 2000-3000 ואני יכול לעשות חריגה קטנה של 200 שקל תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני גר בת"א, אני צריך המלצה למפרט למחשב נייח בסך של עד כ- 1500 ש"ח בעיקר לצורכי אינטרנט, עם זאת אני צריך שלמחשב יהיה בסיס חזק (כלומר לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן מאוורר טוב), בשביל שתהיה אפשרות להוסיף כרטיס מסך חזק או כרטיס סאונד חזק אם ארצה בעתיד. תודה רבה לכם, אתה עושים עבודה מעולה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מפרט ללמודים אינטרנט בעיקר סביב 3000-3300 ש"ח עם אפשרות לחריגה כשהדבר הכי חשוב זה עלות מול תועלת חבל לבזבז כסף סתם אין לי דרישות תובעניות מהמחשב המחשב אמור לשרוד כ3-4 שנים אולי בעתיד אני אוסיף או אחליף משהו אך בגדול זהו המחשב. תודה לעוזרים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן משהו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג כמה שצריך כל עוד שומרים עלות מול תועלת גבוהה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ולימודים,מידי פעם גם סרטים מוזיקה,משחקים ממש מעט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עבור חבר מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לנסיעות ולא בשימוש יומיומי. הדרישות הן מחשב נוח לנסיעות (קל וכו'), לכן מסך 13.3" לכל היותר לדעתי. זמן סוללה ארוך כדי למנוע ריצות בין שקע לשקע. כמו כן, חובה כונן אופטי, הבחור לא בקיא במיוחד בענייני מחשבים ולהכניס DVD לכונן הרבה יותר פשוט מלהתחיל לעשות המרות. מחשב מבוסס מעבד דל-הספק (SU למיניהם או אפילו ATOM) לדעתי יספיק בהחלט, לא הולך להיות לו הרבה יותר שימוש מעבר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב גמיש מאוד והוא מוכן להשקיע לטובת משהו שיענה על הדרישות שלו, מצד שני הדרישות בסיסיות אז למרות שהוא מבחינתו מוכן להשקיע באמת שאין סיבה להשתולל. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ממש בקרוב לקנות מחשב נייד (קונה בחו"ל) ואני לא יודע מה לקנות. ממש לא יודע - לא החברה, ולא מפרט. ולא מבין בזה, למרות שאני מתכנת ... זיכרון פחות מ-3G אני בכל מקרה לא אקנה, גודל המסך 15.4-15.6. השאילה האמיתית היא מעבד , כרטיס מסך, וייצרן של המחשב התוכנות שאני צריך להריץ הן: RAD- סביבת פיתוח של JAVA עם שרת WebSphere , זה לא רץ טוב בפחות מ-2G זיכרון התחברות למחשבים מרחוק (טוב נו זה לא בדיוק תוכנית נוספת – Remote desktop רגיל) Photoshop AutoCAD תוכנה אופציונאלית היא 3dmax כבדה בטרוף, לא בטוח שצריך אותה אך כאופציה לא פוסל תודה על עזרתכם!
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-1340ej המגיע עם כרטיס מסך ATI Radeon HD4650 1GB GDDR3 ולכרטיס זה חיבור HDMI חיברתי את המחשה למסך SONY BRAVIA BX400 בעשרת כבל HDMI (זכר-זכר) ישנה תמונה והכל תקין... אך לאחר מספר דרות הצמונה מופיעה בצבעים מוזרים כלומר הכל נהייה בצבע תכלת מוזר שיחקתי לי קצת בהגדרות של הCATALYST של ATI ללא הצלחה... עדכנתי דרייברים לגרסה עדכנית 10.7 ועדיין תקלה זו חוזרת. אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מכרתי את השילוש שלי והשיקול כרגע הוא כזה. המערכת היא HTPC שיושב בסלון מחובר למסך 42 FHD מערכת למשחקים ברז' 1920X1080 כולל כל הפילטרים,מעבר למשחקים הרבה וירטואליזציה. i5-760 ASUS Maximus III GENE 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1600 W.D 1 TB 32 MB Caviar Blue Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan Sahppire 5770 Vapor-X בקרוב נוסף עוד אחד תודה
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רכשתי מחשב מ ksp ושדרגתי את הספק ל-550 וואט. המוכר המליץ לי על הכרטיס מסך שמופיע בתפריט. כעת בדקתי וראיתי שהוא חלש למשחקים. המחשב אמור להמסר לי היום על מה אתם ממליצים ? AMD מעבד: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Bסx לוח אם GIGABYTE MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS מאוורר Generic CPU Cooler For AM2/AM3 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 5450 512MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E ספק כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin)
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
Hi ALL. I am writing from abroad so I don't have Hebrew keyboard. I have enhance knowledge in IT systems and I need to build computer for Microsoft virtual center+ solid gaming performance Practically I know what needed- lots of cpu power and memory however I do ask edvise from the forum members to see if there are design holes - incompatibility or issues in the following spec, and offer improvement suggestions.. YOU ARE MORE THEM WELCOME TO COMMENT IN HEBREW, I UNDERSTAND ALL. SPEC: [intel Xeon X5650 Six Core Socket LGA1366 2.66GHz 6.4GT/s 12MB Cathe 32nm (BX80614X5650) X2 Cooler Master HAF 932 Black Edition Full Tower ATX Case Cooler Master Silent Pro M1000 Modular…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לנצל אבל אם יש רכיבים דומים בפחות כסף אז בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שלי, אבל אני לא מעוניין במשחקים יותר כמו עבודה משרדית אינטרנט, מוזיקה, וכאלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אייטונס, להעביר דברים לאייפון, אינטרנט וזהו בעיקר.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מס…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ערב טוב, כאחת שמשתמשת כבר שנתיים במחשב נייד סטנדרטי, יהיה לי קל להתרגל לממדים קטנים יותר? או שעדיף לי לרכוש שוב מחשב נייד בגודל ממוצע? בכל מקרה אשמח לקבל המלצות למחשב מיני נייד, המחיר כרגע לא משנה. השימושים העיקריים שלי הם כתיבת מסמכי וורד,גלישה באינטרנט (מעט הורדות,בעיקר של שירים), הורדת תמונות וזהו פחות או יותר. תודה למי שימליץ
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים תיראו, מאז שאני זוכר את עצמי אני עם מחשב רגיל. אף פעם לא ההיתי עם מחשב נייד. נגעתי במחשב נייד כמובן, פה ושם, חברים וכאלה. אבל לי? היה רק מחשב רגיל. עכשיו החלטתי ללכת על מחשב נייד. יש לי תקציב של: 2500 ₪ ואני חושב אולי לעבור למחשב נייד? כי תיראו מה השימושים שלי: לשחק? אני לא משחק כבר איזה שנתיים שלוש, גם לא ניראה לי שאני אחזור לשחק. סרטים? מחשב נייד גם יכול להריץ סרטי HD בצורה מעולה, כשהכל סגור ברקע ורק הסרט פועל. מקסימום צופים בפלזמה שיש בחדר. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, אינטרנט, ואינטרנט. הרבה יוטיוב, הרבה סרטים, התכתבויות, הורדות (יש בעיה עם מחשב נייד בהורדות?). זהו. הא, והרבה שירים. כל שניה שאני על המחשב אני עם שירים. בקשר לשירים - אני אחבר רמ…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 התקציב שלי דיי נמוך ואני רוצה מחשב שטוב גם למשחקים... אני חושב שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בפחות מ-4000 ש"ח, נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Dell studio Xps 16 http://www.dell.com/us/en/home/noteb...s&cs=19&~ck=mn מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר . מחיר: 1250 דולר שימושים: המחשב מיועד למשחקים , כמו nba 2k , football manager , red alert 2 , counter strike וסוללה של 4 שעות ו51 דקות זה טוב ? מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר . ונגיד במקרה שקרה משהו למחשב , האחריות תקפה גם בארץ , כאילו יתקנו לי את המחשב בארץ ? בחינם נכון בלי שאני משלם כלום .. כי כתוב שיש אחריות לשנתיים ... ועוד שאלה ... אני קונה את המחשב בארצות הברית , ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס בעברית , איך עושים את זה בהכי פחות כסף ... (רוצה מקורי , להוריד אני גם יודע) תודה מראש חברה ... אני מעוניין לקנות את זה מחר אז אני צריך…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי את הX201 של לנובו ביחד עם תחנת עגינה (מרוצה מאוד מהמחשב). בימים אלה שאני נמצא בחופשת סמסטר המחשב נמצא כל היום בתחנת העגינה. שאלתי היא האם יש טעם לנתק את הסוללה מהמחשב בזמן החיבור לתחנת העגינה? או שאין צורך וחיבור מתמשך לחשמל אינו פוגע בחיי הסוללה. ושאלה נוספת: המחשב מחובר למסך 24'' (1920X1200) בעזרת חיבור displayport וכל כמה זמן (זה משתנה) המסך עושה מן היבהוב כזה שנמשך שנייה, זה מעולם לא קרה לי כאשר המסך היה מחובר למחשב הנייח שלי. אולי מישהו יודע מה מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ עבור סטודנטית, מחפש לפטופ "14 או "14.1 משיקולי גודל ומשקל. מחפש המלצות למחשבים טובים ( בעיקר עבור אופיס ואינטרנט ללא שימושים כבדים ). טווח המחירים מ 3000 - 4000 מעדיף לכיוון ה 3000 ש"ח . אין צורך במערכת הפעלה ( יריץ ווינדווס 7 ). אשמח לקבל המלצות לדגמים וחנויות מומלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שני דברים חשובים מאד : 1. מעבד אינטל חזק ומהיר 4 ליבות. 2. זכרון גדול ומהיר 6 או 8 גיגה ------------------------------------------------ לוח אם של ASUS לא חשוב יכולות OC הארד דיסק 500 גיגה - אחד מומלץ וטוב. כרטיס מסך ברמה בינונית + - עד 700 ש"ח שיוכל להריץ גם משחקים. כונן DVD מארז לא יקר וספק כח שיחזיק את המערכת. מה אתם מציעים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב דל לטיטוד 4310 ו6410 הייתי מעוניין לדעת האם המחשב מוצלח? יש לו תקלות שבדרך כלל קורות? איך איכות הבניה? מקלדת נוחה? איך הטראקפוינט? עריכה : מעניין אותי גם המחשבהזה בדיוק אותם שאלות : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2922
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Model 5740G-624G Colur Blue Navy CPU Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066 Memory 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 640GB (5400 rpm) Display 15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768) GPU ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated) Optical Device DVD Super Multi Dual Layer Wireless Acer Nplify 802.11b/g/n Bluetooth No Webcam ACER Crystal Eye Webcam Sound Card Dolby®-optimized surround sound system with two built-in stereo speakers Card Reader 5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO, ) Ports 4x USB 2.0 ports HDMI™ p…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-