עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dgrock,

אני גיימר כבד והמחשב שלי נהרס הנה המפרט שלו: nvidia 9800 gt 4 giga ram 1 tera bite ספק וואלה אני לא זוכר אבל אני יודע שהוא 220 W intel core 2 quad q8200 2.33 ghz עכשיו אני רוצה מחשב יותר חזק מזה עם מפרט של חלקים חדשים אתם יכולים לבנות לי אחד? התקציב שלי נע בין 2000-3000 ואני יכול לעשות חריגה קטנה של 200 שקל תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לילה טוב לכולם! קניתי לפני כשנה מחשב נייד מדגם HP tx2500 המחשב בעל מסך מגע ומסתובב. כמה חודשים אחרי שקניתי את המחשב המסך שלו הישתחרר טיפה, זאת אומרת שהוא חופשי על הציר שלו ולא נוח לעבו איתו ככה. אחרי כמה חודשים שזה ככה שלחתי אותו לתיקון והם באמת החליפו מסך ולוח אם בגלל עוד בעיה נוספת שהיתה עם חריץ ה SD. עכשיו כעבור כמה חודשים שוב המסך השתחרר ובנוסף לזה הלך לו הכרטיס מסך וגם המחשב מתחמם יתר על המידה. השאלה מה אני יכול לעשות עם זה? אני לא רוצה שתיגמר לי האחריות ואז אני לא יוכל לתקן אותו. לא קניתי את המחשב הזה לשנתים. אפשר להגיד להם שיחליפו לי את המחשב למחשב אחר או משהו כזה? או להאריך אחריות? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חברים! עיינתי קצת באשכול של המפרטים המומלצים, בנעוץ. נורא התאים לי המפרט הרב תכליתי, אבל הוא טיפה יקר לי. אני מחפש משהו שיהיה בין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 לבין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 ועכשיו לטופס: מה התקציב המקסימלי? 2,600 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל, לא יותר ולהשתדל לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אין שימוש חד משמעי למחשב. אני לא משחק במשחקים כבדים כמו Cr…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by Orian015,

http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 התקציב שלי דיי נמוך ואני רוצה מחשב שטוב גם למשחקים... אני חושב שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בפחות מ-4000 ש"ח, נכון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MoReLA007,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהתלבטות בקניית מחשב נייד. למעט הפרמטרים של המחשבים חשובה לי דעתכם המקצועית לגבי אחריות, אמינות, שימוש וכו'... מחשב נייד HP: HP Pavilion dv6-3050ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej מחשב נייד DELL: STUDIO 1558 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 שני המחשבים בערך אותו המחיר (אם נוסיף את האחריות המורחבת של HP). אני ממש מתלבט ואשמח לקבל את עזרתכם המקצועית. *** אני חדש בפורום וקראתי את חוקי. אני מקווה שאני לא עובר עבירה עם הפרסום של האתרים. פשוט לא מצאתי שום חוק שאוסר זאת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.6k צפיות
  6. Started by pazer005,

טוב אז בימים האחרונים אני כותב פה הרבה בפורומים כדי למצוא את החלקים האידאליים בשבילי והועברתי לפה מפורום כרטיסי מסך כי נאמר לי שפה עדיף לי לשאול את השאלות שלי (פשוט הדיון שהתחיל שם על כרטיס מסך התפתח ליותר מזה). אני צריך מחשב חזק לעיבוד וידאו שיחזיק כמה שנים, במיוחד עכשיו עם המעבר לוידאו ב-HD. בכל מקרה, התקציב הוא 4200 למעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך וספק. חשוב לי לציין שאומנם אני לא משחק משחקים, יהיה נחמד אם יהיה לי מחשב שיוכל להריץ משהו שהוא קצת יותר מ-UT3. בכל מקרה, מה שבניתי עד עכשיו זה: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Power Color ATI R…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  7. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא שבניתי מטרת המחשב: עריכת סאונד (כל התוכנות שאתם מכירים בסאונד), (וכמובן אופיס ואינטרנט) לא מעוניין כלל בהרצת משחקים וגם לא בעריכת גראפיקה, אלא רק סאונד (ולא יזיק אם גם ניתן יהיה לצפות בסרטי HD) מכיוון שאני מעוניין לרכוש גם מסך של 20-24 אינצ' (עדיין לא סגור כ"כ), אני מניח שאצטרך כ. מסך שיעמוד ברזולוציה הגבוהה (שוב, זה לא למטרת משחקים, אלא די בכך שזה יעמוד ברזולוציה הגבוהה של מסכים גדולים) אני מעוניין במעבד i3 - זה מספיק לצרכיי, ולקחתי גם לוח אם שתומך בגראפיקה של המעבד. אבל לא הייתי בטח האם המעבד הגראפי של ה- i3 יוכל לעמוד בכבוד עם הרזולוציה הגבוהה של המסכים. לכן בחרתי בכ. מסך שנראה לי שיספיק לדרישה שלי. אם יש הצעות לכ. מסך שיוכל להתחב…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by uvshowu,

אנא עזרו לי לבחור בין מחשבי DELL למי שמבין באמת זה צריך להיות ברור כשמש latitude 4310 latitude 6410 latitude 6510 ובנוסף מה עדיף מעבד i5 עם 4 ליבות או מעבד i7 עם 2 ליבות? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. היי חברים, אני לא יודע עד כמה התקציב שלי מספיק אבל אני חושב שהוא מספיק גבוה, אם יש צורך להוסיף באמת אז תוסיפו בכיף! אניי רוצה מחשב לגיימינג חזק מאוד שיכלול 2 כרטיסי מסך בשיטת SLI, מעבד חזק וזכרון 4 גיגה (יספיק לבנתיים) אם אפשרות לשדרג עוד בעתיד. כונן קשיח אני חושב שטרה יספיק פה, רמקולים שיהיו איכותיים אבל שלא יתפסו מלא מקום על השולחן אלא סטנדרט, מסך שיהיה 24 אינץ (התרגלתי למסכים גדולים מה- IMAC), מקלדת ועכבר שיהיו אלחוטיים או בלוטות אבל שיתאימו לגיימינג. אם שכחתי משהו תגידו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by אני1,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד של דל (inspiron n 1050) בבאג ושם המחשב מגיע אוטומטית עם מערכת הפעלה windows 64 bit. יש לי 4 ג'יגה זיכרון. הבנתי שעל 4 ג'יגה תעבוד טוב יותר המערכת של ה- 32, כשבבפועל היא מנצלת קצת פחות מ-4, כי המערכת של ה-64 משתמשת בדיוק בחצי- רק ב- 2 ג'יגה. אין אפשרות בחנות להחליף ל-32 ורציתי לדעת אם אני צודק ואז אני לא אקנה שם או שאני בכלל טועה. יש לציין שהאיש שהתייעצתי איתו עובד באינטל וספץ במחשבים. תודה!

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by lll,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים בכללי קודם כל אני מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב - לכן חשוב לי שתוכונות כמו SOLIDWORKS ותוכנות תכנות אחרות יעבדו ללא בעיה. חשוב לי כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בסגנון הנסיף הפרסי, סימס 3 וGTA גודל של 15.4 או 15.6 - לא יותר ולא פחות מחשב אחד מדגם DELL Dell Inspiron 5010 Core i5 4GB 500GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 השני HP Pavilion dv6-3050ej WZ724EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מפרט ללמודים אינטרנט בעיקר סביב 3000-3300 ש"ח עם אפשרות לחריגה כשהדבר הכי חשוב זה עלות מול תועלת חבל לבזבז כסף סתם אין לי דרישות תובעניות מהמחשב המחשב אמור לשרוד כ3-4 שנים אולי בעתיד אני אוסיף או אחליף משהו אך בגדול זהו המחשב. תודה לעוזרים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן משהו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג כמה שצריך כל עוד שומרים עלות מול תועלת גבוהה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ולימודים,מידי פעם גם סרטים מוזיקה,משחקים ממש מעט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by predator_008,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-1340ej המגיע עם כרטיס מסך ATI Radeon HD4650 1GB GDDR3 ולכרטיס זה חיבור HDMI חיברתי את המחשה למסך SONY BRAVIA BX400 בעשרת כבל HDMI (זכר-זכר) ישנה תמונה והכל תקין... אך לאחר מספר דרות הצמונה מופיעה בצבעים מוזרים כלומר הכל נהייה בצבע תכלת מוזר שיחקתי לי קצת בהגדרות של הCATALYST של ATI ללא הצלחה... עדכנתי דרייברים לגרסה עדכנית 10.7 ועדיין תקלה זו חוזרת. אשמח לעזרתכם

15. hey guys, i leave in nyc and im looking for a good gaming pc without screen i have all the accessories i need Thanks.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:35:46 just to make sure im gonna hook it up to a 46" LCD with HDMI port...Thanks again... [br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:36:46 also no need for any OS...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…

17. Started by Elad87,

המחשב בגדול הוא לסטודנט, כלומר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה ומעט משחקים. גודל המסך לא פחות מ 12.1 ולא יותר מ 15.4 . לגבי המשקל אין יותר מדי חשיבות לנושא זה מעדיף ביצועים טובים מאשר משקל נמוך יותר. בקשר לסוללה חשוב שכן יהיה זמן סוללה ארוך כלומר 4+ שעות HDMI ויציאות נוספות זו ברכה אם כי לא חובה. 500GB הארד דיסק. כונן אופטי - צורב DVD. זיכרון פנימי - 3-4 ג'יגה העדפה היא לחברת Dell או לחברה אמינה אחרת אין בעיה לקנות גם מחשב עם זיכרון חלש יותר והארדדיסק קטן יותר ולשדרג ברמת התקציב עד כמה שניתן. בתודה מראש אלעד

18. http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=5740GI5&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 אני צריך מחשב למשחקים ואופיס בתקציב נמוך יחסית: מצאתי שני מחשבים טובים בתקציב שאני יכול להרשות, אנא קחו בחשבון שהמחשב של גראף-פיסי עולה 400 ש"ח יותר משכתוב באתר (הרחבת אחריות לשלוש שנים) אני בעיקרון רוצה שהוא יריץ את דיאבלו 3 על איכות טובה, ומשחקים אחרים בשלוש שנים הבאות באיכות נמוכה (רק שאוכל לשחק בהם) חח ההתלבטות בעיקרון היא כזאת: I5 ו5470 ב4200 או I3 ו330GT ב3800? אתם יכולים גם להמליץ על משהו אחר אם אתם רוצים...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by cfirc,

תקציב 2000 חריגה 500 שימושים גיימינג קל / עריכה גראפית /אינטרנט חלונות מרובים גיימינג : פיפא , nba , אסטרטגיה עריכה גראפית : פוטושופ מערכת הפעלה WIN7 מסוג 32BIT או 64BIT תלוי במה שאפשר להביא בתקציב (מעדיף 64 כמובן) מסך (קיים) ''BENQ FP93GX 19 חומרה אופציונלית כולל צורב דיסק קשיח 1T (מעדיף WD) הערות נוספות המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש שיהיה מבוסס אינטל תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by skydancing,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים כאשר הוא מחובר לטלוויזיה,ולפעמים למשחקים שאין בXBOX כמו STARCRAFT 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך של LG 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?STARCRAFT 2 DIABLO 3 * לאילו הגדרות ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן אני זקוק למפרט מחשב מהיר איכותי לאינטרנט מסנג'ר איי סי קיו ותוכנות מסביב . לבחורה צעירה .. איכות חובה... מחירים באיזור ה1500-2000 עדיפות כמה שיותר נמוך שיחזיק לכמה שנים טובות.. כולל צורב DVD ושני כרטיסי זיכרון של 1 GB לפחות (אני כבר לא בקיא בחידושים ) פשוט נהרס המחשב .. מודה לכם מאוד , שי

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  22. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by VegansXe,

אהלן, קיבלתי במתנה נוטבוק ישן LG LW20 מהמשפחה עקב שידרוג שלהם. זה המחשב http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3145265,00.html לפי החוברת של המחשב (עמוד15) - http://tim.id.au/laptops/lg/lw20.pdf מתאים לו זיכרונות DDR2 בתדר 400/533. הוא מגיע עם דותן (M) 1.6GHZ וחצי גיגהבייט זיכרון DDR2, ומערכת XP HOME. המחשב בקושי זז, ממש זוחל. כרגע היה לי בצד SODIMM DDR2 667GHZ. פתחתי את הברגים ומצאתי את 2 הסלוטים, הוצאתי את ה533 שהוא מגיע איתו - והכנסתי את ה667 שלא אמור לעבוד - וזה עבד. למה? האם זה יגרום לבעייה כלשהי? האם שווה לקנות 533 במיוחד? לפי הידע שלי זה לא אמור לעבוד, ואם זה עובד, אני אצרף את ה533 (חצי גיגהבייט) ואז יהיה לי 1.5 גיגהבייט זיכרון שיעבדו שניהם על התדר הנמוך - 533…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by oOtalOo,

האם שווה לקנות מחשב בימים אלה, כאשר יכול להיות שיצאו כרטיסי מסך חדשים של ATI בספטמבר ומפתחים סוקט חדש באינטל? ??? עריכה (לאחר שהחלטתי כן לקנות): שימושים - גיימינג בעיקר תקציב 6000 גמיש רזולוציה FHD מתכנן OC בעתיד , לא כרגע אין דרישות מיוחדות מהמפרט שקט חשוב במידה רבה אבל ביצועים קודמים לשקט המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-USB3 ₪500 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1317 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL PC-K60…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by AvalonX,

בלי חריגות לעבודה משרדית ,צפיה בסרטים באיכות FULL HD עדיפות גבוהה לחברות ASUS וToshiba

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.