ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אם אני מחליף בעצמי חלק פשוט במחשב כמו מוסיף זיכרון או מחליף דיסק, האם זה מבטל את האחריות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע רוצה לבנות מחשב ביתי HTPC עבור סרטים בלוריי ו 1080i, אבל שיוכל לקלוט ולשדר מתוך כרטיס לוויני HD קצבים של 22 מגהביט שניה. הבנתי שזה לא משהו טריוויאלי במחשבים ורק ממירים או DVD יכולים לבצע זאת טוב? האם קיים מפרט שיוכל לבצע את העבודה? חשוב לי גם שיהיו מספיק סלוטים במחשב לכרטיס לוויני טלויזיה ואולי עוד אחרים בעתיד. הסבירו לי שהמחשב אמור לקלוט וגם לבצע פיענוח H264 ועוד שקט חשוב 8 מתוך 10 ו OC אפשרי איזה מפרט מומלץ ? ללא ציוד היקפי נוסף!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש פה וחבר הפנה אותי לכאן ומה שיש לי להגיד זה פשוט ואוו עולם אחר לגמרי ואנשים שפיצים .. אז הנה קיבלתי מפרט למחשב שאמור לשמש לעריכת מוזיקה + לעלות משחקים חדשים .. ניד פור ספיד אנדר כובר החדש .. הנה המפרט .. מעבד - Intel Core 2 Duo E-7300 2.66 Ghz 1066 Mhz לוח אם - Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL זיכרון - DDR2 800Mhz 2048MBx2 = 4196Mb ללא כונן אופטי ללא כונן קשיח כרטיס מסך - GeForce 9500GT 512Mb TV DVI PCI-X מארז NZXT אלומיניום שקט במיוחד אני צריך גם ספק שהייתי בחנת הטעתי אותו אמרתי לו שהספק לי 500 W והוא בעצם 350 אז אני צרי גם ספק מחיר 1500 תודה זה המפרט שקיבלתי מה אתם חושבים עליו ? בכסף הזה אפשר להביא משהו הרבה יותר חזק ? ויש אפשרות להוסיף עוד כ…
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט שיהיה הכי טוב שאפשר להוציא במחירים 2700-3000 ש"ח שימושים עיקריים: אינטרנט, ומשחקים.. ללא ציוד היקפי ללא מסך ..רק מחשב! חריגה: לא יותר מ-3200 מאיזה חנות: לא משנה רק שתהיה אמינה וזולה ותהיה בסביבה של נס ציונה-ראשל"צ תודה רבה לכולם. הערות כלליות.. עדיפות למעבד אינטל, וכרטיס מסך של nvidia
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף? המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bw מטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים! תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!! מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר בעבודה בתוכנות גרפיות דו מימד ADOBE תלת-מימד רינדורים 3DMAX ועריכת וידאו HD יש לי מסך, ציוד היקפי ושני הארד-דיסקים לאחסון החומר. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גרפיקה כבדה ורינדורי תלת-מימד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, סולידוורקס, היפרשוט כולל תמיכה ב CUDA ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד למשחקים בכלל * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. צי…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין שניהם חוץ מבחינה חיצונית ? קראתי על שניהם באתר של Dell והם ממש נראים כאילו זה אותו מחשב רק חיצונית הם שונים ומבחינת מיתוג סדרה. אני ממש נדלקתי על ה-M2400 אבל השאלה אם הוא גם טוב כמו E6400 שהוא אני יודע שהוא מעולה. יש לי דיל ממש טוב עליו אבל עם סוללה של 9 תאים, כמה זה כבר מוסיף למשקל אם המשקל ההתחלתי הוא 2.16 ? תודה רבה לעוזרים ולעונים ושיהיה לנו שבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה בפורום שאלה הלפטופים המומלצים בטווח המחירים של עד 7500 ש"ח וככל הנראה אני אקנה אחד מהם. רק רציתי לשאול משהו שאני לא כ"כ מבין בו והייתי שמח לשמוע את תגובתכם. אני רוצה לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית ופטיפון שיש לו חיבור USB, האם אני צפוי להיקלע לקשיים בכל הנוגע לחיבור הזה עם הניידים הללו??? במידה ואני צריך ציוד הקפי לצורך החיבור הזה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש, ניר
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה כבד מדי, וkey pad!! אם אפשר לא עם מערכת התקנה של ויסטה אלא Windows 7/Windows XP תודה.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד וחשובים לי הדברים הבאים: דיסק קשיח לפחות 250GB RAM לפחות 2GB, אם רק 2 שתהיה אפשרות להרחבה בעתיד מעבד לפחות 2MB CACHE המחשב משמש כתחליף מחשב שולחני אך גם ישמש כנייד לכן חשוב לי שיהיה קל יחסית- עד 2.2 ק"ג "13-"14 (עדיפות ל14) תקציב עד 5500 עדיף לא HP עדיף שתהיה אפשרות לשנמך לXP המחשב לא משמש למשחקים חשוב לי שהוא יהיה חזק, אמין ואחריות כמובן של לפחות שנה (מאוד מאוד עדיף לפחות שנתיים) תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני נייד, גודל מסך עדיף 10-10.1, סוללה 6 תאים, 250GB, זכרון ראם 1GB, מערכת הפעלה WIN7STARTER, קישוריות WIFI. כמו שכתוב בכותרת, תקציב 1200 ש"ח לכל היותר. המחשב מיועד לאינטרנט ולעבודה מרובה באופיס בלבד. אודה לעזרתכם, חיים.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אוקיי , את המפרט הזה גנבתי מאחד התרדים הקודמים שהיו כאן אז רציתי לשאול איך זה נראה לכם לעריכת וידאו , אפטר אפקטס, ונגיד תלת מימד (בהנחה שיש לי עוד כוננים קשיחים) דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 1 ASUS P5WD2 PREMIUM 1450 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 880 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1150 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 350 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Antec High Performance 1088 AMG 950 ¤ 1 Logitech Deluxe Keyboard OEM 55 ¤ 1 MICROSOFT WHEEL OPTI PS2/USB 60 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 240 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 …
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- עבודה בוויזאל סטדיו וכדומה ... * גודל המסך? 13-14 נראה לי מתאים דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-מקלדת מאורת והעדפה לnumpad אך לא סוף העולם אם לא האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהמערכת תרוץ על ssd וארדסיק של 500 GB האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל שיהיה אחריות לשלוש שנים האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? שלא יהיה טאצ, מחשב עמיד(עכשיו יש לי לנבו ועושה לי בעיות עם הצירים), רוצה לדעת את דעתכם לגבי מחשב מחודש ראיתי במחיר הזה אפילו i7 אבל מחודש מה דעתכם? תודה !
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים של 500 גיגה ביחד. אני רוצה מחשב למשחקים -כל החדשים שיצאו , עם כרטיס מסך מסדרת 8800 (נראה לי שהוא הכי טוב כרגע...), מעבד טוב ולוח אם. את כל שאר הדברים כמו מסך, כרטיס קול, מקלדת , עכבר, הארד דיסק, זכרונות, כבר יש לי. תודה
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי כרגע: 3800X2 AMD ABIT KN9S SOCKET AM2 GEIL 2GB RAM DDR2 800MHZ 9600GT 512MB ספק 500W ג'נרי ואני רוצה לשדרג את המעבד כי הוא כבר חלש .. יש לי תקציב של בערך 1000 אפשר לחרוג עד 1100 . חשבתי על E7300 , אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח *אף פעם לא הרכבתי מחשב , אני אוכל להסתדר בעזרת מדריך ? הרכבתי רק דברים פשוטים (כרטיסי מסך , ראם , כרטיסים בPCI). נ.ב לא תהיה בעיה עם הספק אם עכשיו זה עובד נכון? תודה.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס למצלמות אבטחה (KODIKOM 8800) וברצוני לרכוש מחשב שיהיה בלעדי לטובת פעולת האבטחה התקציב עד 1200 חייב להיות בעל צ'יפ של אינטל ולא VIA (אם עדיין קיים )HDD של לפחות 250 וכרטיס מסך משולב או לא אבל עם 512KB זכרון לפחות תודה
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מחשב קומפלט ....כולל מסך.. עכבר ..מקלדת + מדפסת + הרכבה + התקנה של מערכת הפעלה AMD ו אינטל ( זה לא בשבילי אני פשוט צריך עזרה לעזור למישהו )
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיהיה טוב ומהיר בהפעלת תוכנות כמו C++, מטלב וכדו'. אין צורך בציוד היקפי ובכרטיס מסך (מוסיף לו GF2 ישן). חשוב שהמפרט יוכל להתמודד בצורה טובה בהפעלת כמה תוכנות במקביל (הכוונה היא שתוכנה כמו ביטורנט תעבוד ברקע, ועדיין יהיה אפשר לעבוד עם המחשב כמו שצריך) . התקציב די גמיש, כך שאם בתוספת של 100 ש"ח, לדוגמה, אפשר להציג ביצועים טובים בהרבה, תרגישו חופשיים להציע את זה. אין העדפה בין אינטל לAMD, אבל שמעתי שAMD מרעישים יותר, זה נכון? תודה ושכחתי להוסיף, נא לא לתת את המפרטים והמחירים מKSP, כי אין בכוונתי לקנות משם.
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שכשקניתי אותו פורסם שהרז' שלו היא 1366X768. בפועל הרזולוציה היא 1600X900. ידוע לי שזו כביכול רז' עדיפה, אבל לא לכולם. משחקי מחשב אני צריך לשחק ברז' זו כי ב1366X768 רואים פחות טוב כמו בכל LCD שלא ברז' הטבעית שלו. וכמובן שאני מאבד ביצועים. עברה חצי שנה מאז רכשתי את המחשב, האם זה אפשרי לבטל ? (בכל זאת זו הטעייה וכמו שאמרתי יש יתרונות אך גם חסרונות).
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי לי מפרט לגיימינג ב5K תגידו לי אם ניתן לשפר אותו בתקציב הזה.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1147 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪197 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪627 מארז: Bitfenix Survivor Core 2X20CM + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חד…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום.אני צריך עזרה למפרט ללא ציוד הקפי שיהיה טוב ל3 שנים הבאות.אני רציתי לעשות בהתחלה sli עם 8800gt אבל זה יקר מדי ובכלל האם כדי לי לקנות מחשב בעונה הזאת או לחכות. בבקשה תעזרו תודה.
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 14 אינץ' באנגליה, בשאיפה לתקציב כמה שיותר נמוך, שיהיה נוח לעבודה משרדית (לרוב ייעשה בו שימוש לכתיבת מסמכים וכו') ייתכן שייעשה בו גם שימוש למשחקים קלים - בינוניים (אולי פיפא, Counter strike ומשחקים קצת יותר ישנים). מה שכן, הייתי מעדיף שיהיה לפחות 1 טרה ו8 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-