עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by most,

שלום ראיתי אז המפרט הבא שיותם המליץ: מפרט ראשוני לדוגמא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: WD GP 1TB 16MB SATA2 7200 RPM - WD10EACS ¤614 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK ¤162 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 מחיר סופי: ¤2308 כוונתי להתקין XP כך שיספיקו לי 2GB הצורב יהיה SATA אני רוצה להרכיב מפרט דומה מזיגזג אך אין להם את הלוח שבמפרט האם יש לכם הצעה ללוח שווה ערך בביצועים - FHD ובנוסף אצטרך כרטיס לכידת וידאו

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by AdamS,

שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קיבל מחשב חדש - Lenovo V100. המפרט שלו נראה לי דיי אחלה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2772&p=130 זה בערך המפרט הזה רק עם 1Gb זיכרון ו-HD של 100Gb @ 7200 ויש בו מצלמה. מה שאהבתי בו, זה שהמסך שלו לא מממש קטן והוא בדיוק מה שמתאים, מצלמה וטביעת אצבע. כבר רציתי לקנות פעם מחשב, אבל החלטתי לחכות למשהו אחר, כרגע אני דיי עומד שוב בדילמה לקנות את המחשב הזה בדיוק או שאני צריך מחשב שולחני. בגדול, השאלה שלי היא האם המחשב הזה יכול להריץ משחקים כבדים (יחסית) באיכות סבירה +. לדוגמא ה-CARBON. אם הוא יכול לעשות את זה, אני מוסיף לו ל-2Gb וקונה עוד איזה חודש. תודה מראש, אדם

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  3. יש לי מפרט חלקי שהרכבתי בעצמי, ואני מעוניין להשלים אותו, מבלי לעבור את ה-5500 ש"ח. זה המפרט: מעבד (1461 ש"ח): Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box גוף קירור למעבד (256 ש"ח): SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm לוח אם (587 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (459 ש"ח): CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח (570 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס קול: מובנה על הלוח אם (Onboard) כרטיס רשת: מובנה על הלוח אם (Onboard) עד כאן יוצא: 3513 ש"ח. צריך להשלים: כרטיס מסך מארז ספק כוח מסך כלומר, אני צריך למצוא את 4 הרכיבים שנותרו ב-2000 ש"ח גג. בבקשה תמליצו לי על דגמים טובים. אני אציין שאני לא מחפש כרטיס …

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  4. תקציב עד /2500/ 2300 קטן ,שקט ויכול להריץ ריבוי שימות פשוטות,וידאו,אינטרנת ,טורנט,אופיס ועריכת תמונות וסרטים ברמה לא מקצועית

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  5. זקוק למחשב עבור המטפלת של סבתא שלי, כדי שתוכל להתקשר הביתה. המחשב הישן (7 שנים), איטי, לא מסכים להריץ כרום ורועש מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, אבל שיהיה אמין ל 7 שנים לפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? גלישה באינטרנט, סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש ציוד קיים (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by Avivf88,

קודם כל אני רוצה להגיד שאני חדש כאן, ומבין גדול במחשבים אני לא אבל אני כן חובב שלהם, אז מצטער מראש על הבורות הרבה שאני הולך להפגין מרגע זה חחח... שמעתי הרבה מאוד המלצות על הפורום פה ורמת המפרטים שניתנים (קרוב משפחה וחבר קנו מחשבים כמעט אחד לאחד לפי מה שהמליצו פה..) והם שניהם מאוד מרוצים מרמת המחשב שעונה בדיוק לדרישות שהם צריכים.. יש לי תקציב של 4.5-5 אלף ככל הנראה... ואני רוצה להרכיב בעזרתכם מפרט שיתאים לי למשחקים ולסרטים... הסתכלתי באתר על מפרטים מומלצים ולמען האמת לא הבנתי הרבה בכלל... קודם כל שאלה קצת מפגרת... במחשבים החדשים עדיין יש חיבורים למקלדות ועכברים לא דרך USB (מה שידוע כחיבור הסגול וירוק...)? אם כן אז אני לא צריך מקלדת/עכבר... גם רמקולים אני לא צריך... כעי…

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  7. היי מפרט טוב? מעבד מהיר INTEL P4 2.8GHZ/800MHZ/1MB HT דגם PRESCOTT הכולל 1MB CACHE MEMORY לוח אם חדש מבית ASUS דגם P4R800-VM החברה המובילה בעולם לייצור לוחות אם. DDR400\AGP*8\6*USB\800MHz Hyper-Threading\USB 2.0\3*PCI תמיכה במעבדי PRESCOTT תומך בטכנלוגיית Hyper-Threading תמיכה ב DUAL CHANNEL DDR כולל יציאת TVOUT להצגת המחשב על גבי מסך הטלוויזיה זיכרון ראשי 256MB DDR במהירות 400MHZ מארז איכותי MIDI ATX מיוצר במיוחד עבור PC2GO ועומד בתקנים בינלאומיים. דיסק קשיח ענקי בנפח 80GB במהירות 7200RPM צורב מהיר מחברת AOPEN במהירות 52X32X52 מעולה לגיבוי מסמכים, נתונים, תמונות וסרטים המגיע עם תוכנת צריבה NERO EXPRESS משמש גם ככונן CD-ROM X52 רגיל. כרטיס מסך משולב ATI RADEON 92…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by דודיפלצת,

בעבודה יש לי Lenovo T510 והוא הגיע מהחנות עם תחנת עגינה מדגם ThinkPad Mini Dock Series 3, 4337-10U. באתר של לנובו רשום שזו אכן תחנה שמתאימה למחשב והחיבור מתאים אבל התחנה "קצרה" מדי למחשב. על התחנה יש "שיניים" מגומי שאמורות להיכנס למגרעות שבמחשב אבל כפי שכתבתי - התחנה קצרה מדי. צירפתי תמונות. מישהו יודע איזה דגם יתאים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by emilio07,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עד 4000 ש"ח עם כרטיס מסך איכותי, מחשב שקט ומארז יפה (סגנון הסופרנו). יש לציין כי המחשב לא מיועד רק למשחקים, אבל בהחלט ארצה להריץ משחקים בפרטים גבוהים לפחות בשנה הראשונה. יש לי בעיות בבחירה של לוח אם, מאחר והבנתי שה P35 - DS3L כבר ישן, אז מה התחלופה שלו? האם יש צורך ב 4 ג'יגה זיכרון, או שזה משהו שאפשר להוסיף לו עוד איזה חצי שנה שנה ולא יקרה שום דבר. יש לציין כי אני מעוניין גם לקנות מסך 22 אינצ'. אם על הדרך יש איזה מסך מומלץ, אז אשמח לשמוע (אני יודע שקיים פורום נפרד). תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל עזרה עם מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים/סדרות/מידי פעם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by ano,

בוקר טוב. זה המחשב שיש לי עכשיו : מארז ANTEC 300 ספק FSP 500 ( משהו כזה ) לוח אם msi g41tm-e43 מעבד q8200 זיכרון GEIL 2GB X2 כ.מסך GTX275 896MB דיסק קשיח WESTERN DIGITAL SATA2 1T + עוד אחד של 250GB רק למוזיקה צורב של LG וזהו... והשאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? המ.. 400\500שח לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. all…

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  12. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט / עבודה עם OFFICE / חיבור לטלוויזיה וסרטים(חייב HDMI) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ו-IVORY. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא. 12. הערות נוספות? אין.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by Mike_IL,

נא למחוק. כפל הודעות

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  14. יש להוריד את הדרייבר Wireless 1395 WLAN MiniCard XPS M1330 http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=XPS_M1330&os=WLH&osl=en&catid=&impid=

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by iakovl,

אני צריך מחשב AMD עד 3000. אם הקפדה על הנקודות הבאות: *מעבד 0.13 לא 0.18 * לוח NF2 לא צריך ציוד הקפי ולא מסך

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. יש לי מחשב HP 1618 כחצי שנה בסה"כ מאד מרוצה ממנו , מהמקלדת מהמסך הגודל וכו ' יש לו מעבד T1300 (סולו קור) ו 512 זכרון (533) כרטיס מסך משולב (אינטל 950) אני משתמש בו כמעט אך ורק לצרכים משרדיים מסמכים, אינטרנט וכו' התחושה שיש הרבה חלונות פתוחים הוא לא מהיר מאד האם שדרוג הזכרון ל1 מגה ישפר פלאים את הביצועים , האם שווה להשקיע 400 ש"ח , אני אחוז בהבדל או שמה אני סתם מחפש בעיות בכח ? תודה על דעתכם ! (אגב בבית למחשב הנייח הוספתי 512 ואני לא מרגיש ממש הבדל - טוענים שבנייחים יש יותר הבדל )

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  17. מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II ¤402 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2768 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2684.96 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מארז NEXT TEMPEST http://ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 כ.מסך שיש ברשותי הוא EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED…

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  19. Started by mystikal,

אוקיי , את המפרט הזה גנבתי מאחד התרדים הקודמים שהיו כאן אז רציתי לשאול איך זה נראה לכם לעריכת וידאו , אפטר אפקטס, ונגיד תלת מימד (בהנחה שיש לי עוד כוננים קשיחים) דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 1 ASUS P5WD2 PREMIUM 1450 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 880 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1150 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 350 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Antec High Performance 1088 AMG 950 ¤ 1 Logitech Deluxe Keyboard OEM 55 ¤ 1 MICROSOFT WHEEL OPTI PS2/USB 60 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 240 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 …

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  20. אני מבקש מכם המלצה למחשב שיראה לא רע ושיריץ ממש טוב פוטושופ ופלאש. זה הכל בעקרון. אם אפשר בפחות מ6K ולקבל ביצועים טובים, יותר טוב. מסך 15.4" תודה

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  21. חבר רוצה לקנות מחשב ב3k הוא כרגע על 20 אינצ' אבל כנראה ישדרג למסך 22-24 המחשב הוא לגיימינג עם העדפה לקירור לOC תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by Sai,

אמממ מחשב שיהיה מבוסס על מעבד AMD ללא הראד דיסק תודה.. ב3500 שקל ...

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  23. ככה הכל התחיל.. שלום לכל חברי הפורום, אז ככה אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 שקלים אפשר טיפה יותר אם יש משהו שבאמת שווה את זה. אני מחפש מחשב בגודל של עד 15.6 למרות שלא יהיה לי אכפת אם הוא יהיה טיפה יותר קטן. חשבתי על משהו עם 4g זיכרון 500gb דיסק קשיח וכונן DVD. המחשב אמור לשמש אותי להכל מכיוון שזה המחשב היחידי בבית שזה אומר אינטרנט סרטים משחקים וכו׳ אני יודע שמחשב נייד לא מומלץ לגיימרים אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיוכל להריץ לי משחקים כבדים אז זה אומר שנדרש גם כרטיס מסך ברמה גבוהה. חברים יקרים מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת המחשב הנכון כי נכון לעכשיו אני ממש מבולבל.. תודה רבה ושבוע טוב מאז ההודעה כמו שאתם רואים הצלחתי לגרד עוד 1000 אחרי מאמצים רבים, עשיתי מחקרים בפורום …

24. * מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  25. מניינים? אני קונה מחשב חדש בקרוב, אבל אני מעביר אליו כמה חלקים מהמחשב הזה כדי לקצץ הוצאות. אני מעביר אליו את הכרטיס מסך (9700 PRO), צורב, ואת המסך. עזבו שטויות כמו רמקולים ומקלדת/עכבר. נראה לכם שיהיה אפשרי להרכיב פנטיום 2.8/3 עם 512 DDR והארד דיסק של לפחות 80GB בפחות מ4000 שקל? בעקרון אני צריך המלצה על מארז+ספק כוח/לוח אם/מעבד/זכרון/הארד דיסק .. דרך אגב, המחשב יהיה בעיקר למשחקים/גרפיקה אם זה משנה .. תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים