עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח Crapy
    Started by אורח Crapy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Mining א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Claymore Dual Mining 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by asihiz,

ללא מסך,ואביזרים נלווים(עכבר,רמקולים,מקלדת). בתודה...

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  3. עדיף לחסוך, ניתן לחרוג בלכל היותר 250 ש"ח. אין צורך במסך. אני מעוניין בתמיכה בסרטים בHD, ויציאת HDMI חובה. לא יהיה שימוש במשחקים, אלא רק סרטים, גלישה באינטרנט והורדות. שקט - חשוב, אך לא ברמת הקבר. 7 מתוך 10. לא יתבצע OC. יש צורך בהרכבה בחנות. עדיף עם תמיכה במערכת 64 ביט. (וינדוז 7) המחשב לא ישודרג. יש עדיפות למארז שנראה יפה, אך לא להתעלל במחיר. אני מעוניין במעבדי אינטל. ראיתי שזה אפשרי במחיר הנ"ל, במיוחד מאחר והמחשב לא ישמש למשחקים.. תודה!

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  4. Started by UHU,

הזמנתי את המחשב הזה לפני שעה (המחשב למשחקים כבדים) אני מרוצה מה דעתכם? מארז : HuntKey H301 ספק כוח : thermaltec tr2 550w לוח אם : gigabyte ep43 ds3l מעבד : inter core 2 duo e8400 קירור למעבד : arctic cooling freezer 7 pro זיכרונות : kingston ddr2 2gb 800 mhz X2 דיסק קשיח : WD 250GB 8MB 7200RPM דיסק קשיח 2 : WD 320GB SATA2 16mb כרטיס מסך : Gainward GTX260 896MB PCI -E 16x TV Dual DVI Limited edition קרור למארז : Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE X2 מקלדת : Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר : Logitech G5 Laser Mouse New Design מסך : Proview 22" AR2238 הכל ב6500ש"ח כולל מערכת הפעלה windows xp pro

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  5. שלום לכולם, הספקתי להבין שRevit טוחנת את המחשב, ולמען האמת אני חושב שצריך לקנות מחשב נייח בשביל תוכנה כזאת. אבל, זה מחשב לבת דוד שלי והיא סטונדנטית אז היא חייבת לפטופ. אגב, אפשר לחרוג בכמה שצריך, אבל אם כבר חריגה, אז רק אם באמת צריך. בקשר למעבד, צריך Core 2 Duo לפחות. הבנתי שצריך כמה שיותר זכרון. 3GB זה המינימום שאוטודסק ממליצה, אז אני משער שזה ירוץ זוועה עם כמות כזאת. אני חושב שעדיף 4GB. הלכתי קצת לאיבוד בקשר למערכת הפעלה, 32bit או 64bit, אין לי מושג. בקשר לכרטיס מסך צריך שהוא יהיה דדיקייטד ולא מובנה של אינטל, המון רינדורים. גודל מסך צריך להיות 15.4 או 15.6 אין דרישה לקורא כרטיסים, בלוטות', יציאות HDMI וכו' וכו', אבל אם יש, מה טוב. המון תודה לעוזרים.

6. Started by pwntigo,

כרגע יש לי e6300 gigabye s3 1gb זכרונות pqi ישנים וכרטיס מסך 7600GT מעוניין לשדרג לטובת משחקים, אפשר לחרוג קצת מהמחיר, רק לא יותר מידי אין צורך בקירור יש לי tuniq tower ועובד מצויין כבר שנה+ וזכרונות אין צורך ליותר מ2gb. ואם אפשר להוסיף גם דיסק קשיח חדש 500gb

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by roei86,

שלום חברים. אני מעוניין להזמין חלקים למחשב והייתי שמח לשמוע את דעתכם על שני דברים: 1. את דעתכם על החלקים שציינתי, כפי שאמרתי אני מעוניין להזמין אותם 2. אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מסביב לחלקים. אז ככה: ההזמנה תכלול מעבד: Intel i7-7490k. לינק לוח אם: gigabyte z97x gaming g1. לינק כ.מסך: evga gtx 780. לינק זיכרון: crucial 2x8gb balistix. לינק SSD: אינטל 730 240GB. לינק לא ידוע לי איזה קירור/מארז/ספק אני צריך, ואודה לכם מאד על עזרתכם. תודה רבה! פרטים נוספים: המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תכנה ומשחקים. אני מעוניין גם במסך אם יש לכם הצעות/המלצות (24 אינץ' לדעתי ישרת אותי טוב)

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8663&CatCode=315 שמתי לב שיש לו מעבד B950 חלש. הנייד לשימוש ההורים ולכן אין צורך להריץ משחקים או משהו בסגנון. מה שחשוב לי זה האחריות (במקרה הזה היא 3 שנים). אפשר לקנות את אותו הנייד עם זיכרון 4GB (לזה יש 2GB) ומעבד I3 בתוספת של 500 שח בערך. האם מומלץ? מה בדבר חיסכון בחשמל? האם ה B950 חסכוני יותר? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by emilio07,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עד 4000 ש"ח עם כרטיס מסך איכותי, מחשב שקט ומארז יפה (סגנון הסופרנו). יש לציין כי המחשב לא מיועד רק למשחקים, אבל בהחלט ארצה להריץ משחקים בפרטים גבוהים לפחות בשנה הראשונה. יש לי בעיות בבחירה של לוח אם, מאחר והבנתי שה P35 - DS3L כבר ישן, אז מה התחלופה שלו? האם יש צורך ב 4 ג'יגה זיכרון, או שזה משהו שאפשר להוסיף לו עוד איזה חצי שנה שנה ולא יקרה שום דבר. יש לציין כי אני מעוניין גם לקנות מסך 22 אינצ'. אם על הדרך יש איזה מסך מומלץ, אז אשמח לשמוע (אני יודע שקיים פורום נפרד). תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  10. שלום שמי שלומי אני לומד גרפיקה ומולטימדיה תלת מימד אני רוצה לבנות מחשב ולא יודע מה דרוש בגלל שפה האנשים מקצוענים ביותר הייתי רוצה לראות דוגמאות של מפרטים שיש לכם. כל מי שיכול בבקשה לעזור ולהגיד לי מה יש אצלו שהוא יודע שזה אכן מתאים לעבודה. השימושים: עריכת תמונות, עריכת וידאו, עיבוד אפקטים, יצירת קליפים, מולטימדיה דו מימדית ואנימציה תלת מימדית החלקים שהכי חשוב לי לדעת מה מתאים הם: לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן כרטיס מסך. תודה לכל העוזרים. שלומי

11. שלום, אשמח לקבל עזרה עם מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים/סדרות/מידי פעם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  12. שלום לכולם, התבקשתי לבנות מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי,לימודים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן לPHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- (Need For Speed , FIFA , PES) מהאחרונים בסדרה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23-20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מה טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? זקוק למעבד חזק וכמות זיכרון משמעותית 8GB לפחות. ושעל הלוח תיהיה האפשרות להרחיב ל 16. המחשב משמש לפיתוח תוכנות ועיבוד מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות עיקריות הן visual studio ,photoshop,cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  14. שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

טוב חברים קודם כל אני רוצה להגיד שזה המפרט בערך ה4 שאני בונה דרככם לאנשים לא כולל המחשב שלי, אז המשכו בעבודת קודש זו !! כל הכבוד !! עכשיו, בת דודה שלי צריכה מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" למטרות גלישה, OFFICE, ICQ, תוכנות פשוטות, סוליטר ( ). כמו שאתם רואים, היא לא צריכה מחשב חזק במיוחד, אך היא רוצה שיהיה מהיר. היא קיבלה את המפרט הזה מחנות של קרובים שלנו : לוח אם: GIGABYTE 775 מעבד: P4 2.6 זכרון: INFINION 512. דיסק קשיח: 80G מסך LCD: Mag LCD 786 17" כונן דיסקטים צורב DVD X16 מארז ATX מלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. מחיר 3660 ש"ח. רציתי לדעת איך המפרט, ואם יש מה לשפר. לא לחרוג יותר מדי, התקציב גם ככה 3500. היא כמעט קנתה אותו באותו רגע ואמרתי לה שתחכה. זה דיי…

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  16. שלום אני מחפש עבור חברה שלי מחשב נייד עם הדרישות הבאות, לפי סדר חשיבות מהחשוב לפחות חשוב לא ASUS. 1. חובה שיריץ חלק ומהר את כל תוכנות העיצוב בגרפי (photoshop, illustrator, indesign) 2. זול כמה שניתן 3. קל כמה שניתן 4. עדיף מסך קטן כדי להקל במשקל אחרת מסך 15.4 לכל היותר. 5. יציאות hdmi, display port 6. נפח hard disk אשמח למספר המלצות שאפשר לבחור מתוכן. תודה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  17. האם שווה לי להחליף את המחשב נייד שלי (ACER Aspire 5610) בנייד הקטן בעולם (ASUS R2H), פרטים לעומק ACER Aspire 5610: מעבד: Intel Core Due processor T2300 (1.66GHz, 667MHz FSB, 2MB L2 Cache) מסך: "15.4 WXGA CrystalBrite TFT LCD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce Go 7300 256MB DDR w/TurboCache technology דיסק קשיח: 80GB HDD 5400rpm כונן דיסקים: DVD-RW Super Multi Double Layer זכרון: 1GB DDR2 (supported dual-channel) c אלחוטי: 802.11b/g wireless LAN פרטים לעומק ASUS R2H: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3331036,00.html ישנם פרטים באתר. מה אתם אומרים? שווה? כדאי? פרטו. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by Sai,

אמממ מחשב שיהיה מבוסס על מעבד AMD ללא הראד דיסק תודה.. ב3500 שקל ...

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  19. שלום, אני מרכיב מחשב עבור חבר ואשמח להמלצה למחשב שיוכל להתמודד עם רנדור 24X7 עבור התוכנה OCTANE בעיקר. בינתיים זה המפרט שיצא לי: https://www.tms.co.il/144652 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  20. Started by amma,

שלום, המחשב הנוכחי שלי די גוסס ואני שוקל להחליפו. השימושים המרכזיים שלי בו הם אינטרנט תכנות עריכת תמלילים וצפייה בסרטים (בד"כ על מסך חיצוני, לפעמים על מסך טלויזיה דרך vga) מאוד מצא חן בעיני המקבוק פרו ב1200$ ולמעשה אני רואה בו מחשב די מושלם (מה גם שכבר הרבה זמן אני מעוניין לנסות את המק או אס ואולי גם קצת לתכנת לאיי פון) הבעיה המרכזית שלו כמו שאני רואה את זה, זה אפל וההתעקשות הלא ברורה שלהם על הדיספליי פורט כלומר הם מסרבים לשים hdmi, משהו שכשקניתי את המחשב הנוכחי לפני שנתיים וחצי התקמצתי עליו ואני עד היום מתחרט. (וזה למה אני מתחבר עם כבל vga) לכן זהו פרט חשוב עבורי. מה שאני רוצה ממחשב: 1. מסך 13 או 14" עם תאורה אחורית (led backlit) לא מוכן לוותר על זה 2. יציאת hdmi 3. מקל…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  21. שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  22. שלום רב, אני צריך מחשב במחיר סביבות ה-2000 ש"ח שאוכל לבנות עבור עבודה בתוכנות אדובי, בדגש על תוכנת Adobe After Effects SC5 שידוע לי שהתוכנה כבדה ודורשת משאבים מהמחשב. כרגע יש לי מחשב intel e8400 והאפטר זז לאט למדי. במפרט, שאשמח אם תוכלו לעזור ולבנות לי, אני מאמין שצריך להיות כלול מעבד i5, בבעלותי כרטיס מסך גרפי gtx260 וכבר מסך מחשב של 22 אינץ יש לי, אז אוכל בכך לחסוך ולחברו למחשב החדש שיהיה בשביל שאגיע לסכום ה-2000 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים, נ.ב: נראה לי כדאי להסתמך על מחירי ksp?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by tzay,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. עניתי על השאלון בתקווה שזה יתמצת נכון את הדרישות שלי. בנוסף, צירפתי בסוף קישורים לכמה אופציות שראיתי ברשת. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לתמחר את ההבדלים בין כל ההצעות ברשת. לדוגמא עד כמה מהירות המעבד משפיעה (למשל 2.2 לעומת 1.8) וכמה שווה לשלם יותר בשביל זה. ככה גם לגבי זיכרון וכד'... דבר נוסף, ראיתי שרוב המחשבים מגיעים ללא מקלדת נומרית וזה פרט שהוא חשוב לי לעבודה השוטפת. לא יודע להגדיר עד כמה חשוב ביחס לשאר הפרמטרים, תלוי עד כמה הם קריטיים (מהירות, זיכרון וכד'). * מטרות המחשב- מצד אחד עבודה על מסמכים: word, excel וכד'. מצד שני- המחשב משמש לצפייה בטלויזיה ובסרטים באינטרנט. * גודל המסך- יש לי עכשיו 14 אינץ'. אני לא רוצה קטן יותר …

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  24. שלום.אני צריך עזרה למפרט ללא ציוד הקפי שיהיה טוב ל3 שנים הבאות.אני רציתי לעשות בהתחלה sli עם 8800gt אבל זה יקר מדי ובכלל האם כדי לי לקנות מחשב בעונה הזאת או לחכות. בבקשה תעזרו תודה.

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  25. אהלן אנשים! ברצוני לרכוש מחשב נייד לשנת הלימודים הקרבה ובאה. אני עומד ללמוד מדעי המחשב, לפיכך חיפשתי מחשב שיהיה לי נוח לעבוד עליו, שיהיה לו מסך גדול דיו [15 אינצ', לא יותר ולא פחות], ובנוסף לכך שיציע ביצועים גראפיים טובים. הדרישות שלי מהמחשב: מסך גדול [כפי שציינתי], סביבת עבודה נוחה - מה שכולל מקלדת מרווחת, עדיפות לנאמפד, טאצ'פד מרווח, מקלדת קרירה, ביצועים גראפיים נורמאליים [שכן אשתמש במחשב בעתיד גם לגראפיקה, ולגיימינג]. המשקל הוא פחות פונקציה מבחינתי. אחרי חיפושים, מצאתי את ה- Asus K53SV i5 והמחשב גם מוצע לי במחיר זול במיוחד - 3500 ש"ח! להלן מפרט המחשב: Intel Core I5 2410M 2.3GHZ 4GB DDR 5 RAM Geforce 540m 2GB מסך 15.6 אינצ' רזולוציה 1366 על 768 צורב דיוידי מקלדת עם num…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים