ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב HP DV6000 שקניתי לפני 3 שנים- כעת אני מחפשת מחשב נייד חדש אני מחפשת לשימוש אישי ומשרדי- אופיס ואינטרנט- מחשב חדיש יותר ויותר חזק, מהיר, אמין, ומסך באיכות טובה אני משתמשת במחשב בבית ובמשרד - עדיף שהמחשב לא יהיה כבד מה אתם ממליצים לי? איזה חברה? HP? LENOVO? TOSHIBA? LG??? מחיר- עד 6000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
basicly i need a good stable fast compter for office and internet applications, it must be light, lower than 4lb's the budget is around 600$ thanks for your help
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
התקציב הוא 4 אלף ואפשרות לחריגה אם היא שווה זאת הכי עוצמתי שמצאתי Acer Aspire 5741G-434G I5 430M 5470 4GB 1066MHZ RAM 640GB הדגש הוא על כרטיס מסך שאינו מובנה כמובן בגלל המשחקים (כמה שיותר כבדים, עד קצה גבול היכולת של המחשב) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ACER 5745G המבוסס על HYBRID SLI עם הכרטיס המובנה של המעבד(I5-350) וה330M של NVIDIA.. עכשיו הדרייבר של ה330M הוא 188.. אני רוצה לשדרג אותו ל258.. אבל אין אפשרות כי הדרייבר החדש יותר לא מזהה כרטיס של NVIDIA במערכת.. על פי קריאה באינטרנט הבנתי שאפשר להתקין דרייבר מעודכן רק דרך האתר של ACER.. וזה דבילי כי הכי מעודכן שם זה 188.. מצאתי עוד דרך והיא בעצם לשכתב את קובץ הNVAC.INF של NVIDIA המצוי בכל דרייבר ולהחליף את הDEVICE ID של 330M הרגיל בDEVICE ID של ה330M המצוי במערכת שלי(330M של ACER כביכול) עשיתי את זה.. הדרייבר הותקן בהצלחה וגם יכולתי לראות בGPU-Z שמותקן דרייבר 258 אבל הוא לא ידע לעבוד עם הכרטיס ואפילו הAERO לא עבד ולא יכולתי לעלות לרזולוציה גבוהה מ1024X768...
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שלום אני זקוק למחשב בלבד (ללא מסך, מקלדת ועכבר) לשימוש משרדי כלומר אופיס, מיילים, סרטים (שיהיה מסוגל להריץ FULL HD), אינטרנט וכו' אני רוצה להתקין WINDOWS 7 (אשר ירכש בנפרד, לא מהתקציב הזה) ולכן אשמח ל4GB זיכרון גם (זה מחשב שמיועד לכ-5 שנים) מה אתם ממליצים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לא חזק במיוחד שעלותו מקסימום 1000 שקל. ישל י הארד דיסק וספק (גנרי, לא יודע כמה) ואני צריך את כל היתר.. תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה, ברצוני לרכוש מחשב חזק לצורכי גיימינג בעיקר.רצוי אחד שיחזיק הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים במשך שנים ללא צורך בשדרוג כזה או אחר. התקציב בהתאם-8000 ש"ח. אם ניתן ליצור מפרט ראוי במחיר מעט נמוך יותר- הצעה כזאת תתקבל בברכה. על המפרט להכיל מסך 22\23 אינץ איכותי [אני מניח שמסך עם פאנל E-IPS של דל יתאים], עדיפות למעבד של אינטל וכ.מסך של נוידיה, קירור טוב למעבד ולוח אם איכותי שאוברקלוקינג קליל יתקבל אצלו בברכה. [מתוכנן אולי אוברקלוקינג מתון למעבד בעתיד] אין צורך בציוד היקפי מלבד צורב. כמו כן, יש צורך בהרכבת המחשב+רכישת דיסק מקורי של וינדוס 7. מאחר שמדובר במחשב לגיימינג, הדגש פה הוא על כרטיס המסך. חשבתי על GTX465 בודד, כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אני רוצה מחשב למשחקים רק... לגיימרים ככה משהו טוב... אשמח למפרט...
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? viewsonic 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? need for speed shift pes 2010 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב-2K לצורכי לימודים. המעבד של המחשב הוא Intel® Core™ i5-660 Processor (4M Cache, 3.33 GHz) או Intel® Core™ i5-661 Processor (4M Cache, 3.33 GHz) אשר יסופק על ידי (מה עדיף? מה ההבדלים ביניהם?) הייתי מעדיף שהמפרט יהיה מחנות באיזור הצפון (פנדה / TMS / נועה וכו') תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע מחשב נייד מסוג סוני VAIO בארה"ב ( BEST BUY ) אחי הביא לי אותו לארץ ולשמחתי לא עצרו במכס אבל ... שאני פותח את המחשב ושם את המסך בזווית המקסימלית כל המסך מתעוות וממש יש מריחה של כל הצבעים על המסך דיברתי בטלפון עם BEST BUY והם הציעו להחליף את המחשב . אחי חוזר לארה"ב בשבוע הבא והוא יוכל להחליף לי אותו האם שהוא ישלח לי אותו חזרה לארץ אני אהיה חייב לשלם מע"מ ?? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם Dell inspiron 1520 ה-DVD לא מצליח לקרוא דיסקים. הוא מגיב בעיקרון אבל לא מצליח לקרוא את הדיסקים גם לא דרך ה-BOOT. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. איך אני עושה את זה דרך ה-USB באמצעות DOK? מאיפה אני יכול להוריד את ה-VISTA ולהעתיק אותו ל-DOK? איך מגדירים את ה-DOK שיהיה BOOTABLE? (אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לשמוע...) כמו כן, האם יש פתרון לנושא של קריאת הדיסקים (זה יהיה יותר פשוט...) יש לציין שפעם ב הוא כן הצליח לקרוא את הדיסק. תודה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מקבל בעיה בזיהוי המצלמה המובנית במחשב הנייד שלי. אז ככה: לפעמים המצלמה מזוהה ולפעמים לא. זה קורה בד"כ בסגירת ופתיחת המכסה או בעלייה של המערכת. לפעמים,כשאני פותח את המכסה ממצב סגור או כשהמחשב עולה קופצת הודעה למטה: ראה צילום מס' 1, ואני נכנס למנהל ההתקנים ואני רואה "unknown device" עם משולש צהוב תחת התקני USB:ראה צילום מס' 2. כשזה קורה (ההודעות הללו) המצלמה לא עובדת. כמו שאמרתי הבעיה מתרחשת לפעמים וכשהמצלמה כן מזוהה ועובדת, במקום unknown device יש USB composite device ראה צילום מס' 3, וזוהי בוודאות המצלמה כי כשאני עושה לו "הפוך ללא זמין" המצלמה לא עובדת (רק בגלל שבדקתי שזו המצלמה). ניסיתי: להסיר,להפעיל מחדש ולתת ל-windows להתקין. לעשות קליק ימני ו"עדכון …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מותג (Hp, Dell,Siemens) בסביבות ה2000 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט בעיקר, עם דגש על איכות סאונד (כרטיס קול איכותי יתקבל בברכה) אני יודע שזו קטגוריה להרכבת מפרטים אבל לא מצאתי קטגוריה אחרת לשאלה שלי, אם מישהו מכם יכול לעזור לי או לכוון אותי למקום אחר שיכול לעזור לי יותר אני אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט לאבא שלי לאינטרנט בעיקר... אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על i3 (בעיקר כדי שיחזיק לו מעמד לפחות לעוד איזה 4 שנים), אנא המלצות. החנות שאקנה ממנה היא skypc.co.il
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד (בפעם הראשונה שאני מתעסק עם אחד כזה). השימושים הם: אופיס, פוטושופ (מודע למגבלות הקיימות בניידים במחיר הזה, אין לי בעיה), סרטים (שיוכל לנגן 1080p). ממשק Aero פעיל (Win7). אני מתכנן להמשיך עם המחשב הזה גם ללימודים, ולא להחליפו ב-3-4 השנים הקרובות. אני יודע לשמור טוב על הציוד. המחיר המקסימלי הוא 1000$, המחשב ירכש בארה"ב, ע"י בנאדם שנמצא שם ויאסוף אותו. שמתי עין על מחשב ASUS U45JC גודל המסך: 14" נראה גודל מסך נורמלי. המחשב אמור להיות נייד. לכן 15.6 לא בא בחשבון, ו-13 יהיה בעדיפות נמוכה. כל דבר מעל או מתחת לא בא בחשבון. הערת ביניים: תוכלו להמליץ על מחשב עם מסך מט ולא מבריק באותו טווח מחירים ואותן דרישות? משקל: המחשב הזה עונה על דרישות המשקל (כ-2 ק"ג) זמן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיפשתי בפורום ובמדור ולא מצאתי משהו שמתאים לי, אז אודה לעזרתכם. אני מחפש מחשב באזור ה3.5K: מעבד+ לוח: לא צריך פיצ'רים מיוחדים או כוח עיבוד מטורף, אני צריך משהו יציב עם פלטפורמות חדשות (סוקטים, צ'יפסט וכו') ואפשרות לOC לא מוגזם. אני מעדיף להשקיע עוד 100 ש"ח בלוח טוב ולעשות OC קל למעבד ולהביא אותו לרמה של מעבד שעולה 100~200 ש"ח יותר, ולא במעבד יקר ולוח לא מועיל... זיכרון: המינימום שדרוש להרצת וינדוס 7 חלק חלק HD: אני לא צריך יותר מחצי טרה זיכרון (יש לי עכשו 160 גיגה...), אישית אני מעדיף בשני כוננים נפרדים (160 למע' הפעלה ותוכנות שרות למיניהן+ 320 או משהו כזה למשחקים, מוסיקה וסרטים...), אבל אם זה לא נכנס בתקציב אז לא צריך. מארז+ספק: מארז פשוט, לא צריך לדים …
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש התעייצתי עם חברי הפורום בנוגע למחשב חדש אני מעוניין לקנות. ביקשתי שיעזרו לי לבנות מפרט גיימינג מוצלח שעולה 5500, ללא מסך ועד 6500 עם מסך. רוב התשובות שקיבלתי היו "אין מצב. תעלה את התקציב שלך, כי אין סיכוי שתבנה מפרט טוב במחיר הזה". אז החלטתי לשתף אתכם במחשב שאני קונה, כי עזרתם לי לא מעט והיום של ההזמנה קרב (29.08.10): מעבד - .i7 870 2.93Mhz לוח אם - P7H55-M\USB3 s1156 של ג'יגה בייט. זכרון - 2X2GB 1600 Mhz של .Corsair כרטיס מסך - GTX 460 1GB של ג'יגה בייט. צורב DVD\CD של סוני. גופי קירור - שני מאווררים של זלמן. 1 למארז ואחד למעבד. מארז - SopranoRS של טרמל-טק. מסך - 23 אינץ', 2MS, של סמסומנג (דגם: P2350) מערכת הפעלה - ווינדוס 7, 64 ביט באנגלית. הרכבה.…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש שיהיה בעל מעבד וזכרון חזק שמיועד בעיקר להנדסת תוכנות, צפיה בסרטים , ומשחקים ברמה סבירה 3 שאלות : איך נראה לכם המפרט הזה ? התקציב כ 3500 ש"ח. איזה כרטיס מסך עם יחס תמורה - מחיר הכי כדאי לקנות עד 600 ש"ח ? לגבי מארז -- האם אפשר להרכיב את כל החלקים הללו במארז שמיועד ל HTPC ולא תהייה בעיה עם זה למשל של דוחק רב או בעיה בקירור? הרכיבים יהיו: מעבד Intel Core i5 ASUS P7H55-M PRO לוח אם כרטיס מסך Sapphire ATI HD Radeon 5670 1Gb GDDR5 קשיח Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ KINGSTON DDR3 KVR1333D3N9/2G 2GB 1333MHZ CL9 שתי יחידות זכרון SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA צורב ספק כח : HEC 500TE 500W מארז? טרם החלטתי.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לנטבוק 13-12 אינץ עם בטריה שמחזיקה כמה שיותר, לצורך נסיעות מרובות, המחשב ישמש אותי לאינטרנט\סרטים\תמונות\קריאת ספרים\אופיס דברים פשוטים, לא משחקים, בכל תקציב שעונה על ההגדרות הנ"ל .שאלה: האם מחשב עם מהירות 1.3 יכול להריץ סרטים בצורה נורמאלית? (לא HD)
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
HP - Pavilion Laptop / AMD Phenom™ II Processor / 15.6" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive - Brushed Aluminum או Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slate השני עולה 930 והראשון 830 דולר. אז איזה עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד לשימוש של אינטרנט, אופיס ומדיה (סרטים מוסיקה וכדו') בעיקר. המחשב ישמש אותי גם ללימודים, והייתי רוצה שיהיה לו "רזרבה" של יכולות (לתוכנות שונות אם יהיו). אני מחפש בעיקר אמינות, אחריות ותמורה טובה יחסית למחיר. מבחינת המפרט חשוב לי דיסק קשיח של לפחות 320 GB. זיכרון עבודה של 2 GB לפחות, עדיף DDR3 מעבד- שיהיה טוב. מע' הפעלה- עדיפות ל- 64 bit. מסך: 13.3 - 15.6 אינץ', עם נטייה ל14 אינץ' ומעלה. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Dell vostro 3300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755726 Dell vostro 3500: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755727 Dell vostro 1014: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753961 הדגמים הנ"ל הם כלליים, אפשר להציע משהו א…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-