ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני שבוע מחשב נייד מסוג סוני VAIO בארה"ב ( BEST BUY ) אחי הביא לי אותו לארץ ולשמחתי לא עצרו במכס אבל ... שאני פותח את המחשב ושם את המסך בזווית המקסימלית כל המסך מתעוות וממש יש מריחה של כל הצבעים על המסך דיברתי בטלפון עם BEST BUY והם הציעו להחליף את המחשב . אחי חוזר לארה"ב בשבוע הבא והוא יוכל להחליף לי אותו האם שהוא ישלח לי אותו חזרה לארץ אני אהיה חייב לשלם מע"מ ?? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם Dell inspiron 1520 ה-DVD לא מצליח לקרוא דיסקים. הוא מגיב בעיקרון אבל לא מצליח לקרוא את הדיסקים גם לא דרך ה-BOOT. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. איך אני עושה את זה דרך ה-USB באמצעות DOK? מאיפה אני יכול להוריד את ה-VISTA ולהעתיק אותו ל-DOK? איך מגדירים את ה-DOK שיהיה BOOTABLE? (אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לשמוע...) כמו כן, האם יש פתרון לנושא של קריאת הדיסקים (זה יהיה יותר פשוט...) יש לציין שפעם ב הוא כן הצליח לקרוא את הדיסק. תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מקבל בעיה בזיהוי המצלמה המובנית במחשב הנייד שלי. אז ככה: לפעמים המצלמה מזוהה ולפעמים לא. זה קורה בד"כ בסגירת ופתיחת המכסה או בעלייה של המערכת. לפעמים,כשאני פותח את המכסה ממצב סגור או כשהמחשב עולה קופצת הודעה למטה: ראה צילום מס' 1, ואני נכנס למנהל ההתקנים ואני רואה "unknown device" עם משולש צהוב תחת התקני USB:ראה צילום מס' 2. כשזה קורה (ההודעות הללו) המצלמה לא עובדת. כמו שאמרתי הבעיה מתרחשת לפעמים וכשהמצלמה כן מזוהה ועובדת, במקום unknown device יש USB composite device ראה צילום מס' 3, וזוהי בוודאות המצלמה כי כשאני עושה לו "הפוך ללא זמין" המצלמה לא עובדת (רק בגלל שבדקתי שזו המצלמה). ניסיתי: להסיר,להפעיל מחדש ולתת ל-windows להתקין. לעשות קליק ימני ו"עדכון …
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מותג (Hp, Dell,Siemens) בסביבות ה2000 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט בעיקר, עם דגש על איכות סאונד (כרטיס קול איכותי יתקבל בברכה) אני יודע שזו קטגוריה להרכבת מפרטים אבל לא מצאתי קטגוריה אחרת לשאלה שלי, אם מישהו מכם יכול לעזור לי או לכוון אותי למקום אחר שיכול לעזור לי יותר אני אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט לאבא שלי לאינטרנט בעיקר... אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על i3 (בעיקר כדי שיחזיק לו מעמד לפחות לעוד איזה 4 שנים), אנא המלצות. החנות שאקנה ממנה היא skypc.co.il
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד (בפעם הראשונה שאני מתעסק עם אחד כזה). השימושים הם: אופיס, פוטושופ (מודע למגבלות הקיימות בניידים במחיר הזה, אין לי בעיה), סרטים (שיוכל לנגן 1080p). ממשק Aero פעיל (Win7). אני מתכנן להמשיך עם המחשב הזה גם ללימודים, ולא להחליפו ב-3-4 השנים הקרובות. אני יודע לשמור טוב על הציוד. המחיר המקסימלי הוא 1000$, המחשב ירכש בארה"ב, ע"י בנאדם שנמצא שם ויאסוף אותו. שמתי עין על מחשב ASUS U45JC גודל המסך: 14" נראה גודל מסך נורמלי. המחשב אמור להיות נייד. לכן 15.6 לא בא בחשבון, ו-13 יהיה בעדיפות נמוכה. כל דבר מעל או מתחת לא בא בחשבון. הערת ביניים: תוכלו להמליץ על מחשב עם מסך מט ולא מבריק באותו טווח מחירים ואותן דרישות? משקל: המחשב הזה עונה על דרישות המשקל (כ-2 ק"ג) זמן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיפשתי בפורום ובמדור ולא מצאתי משהו שמתאים לי, אז אודה לעזרתכם. אני מחפש מחשב באזור ה3.5K: מעבד+ לוח: לא צריך פיצ'רים מיוחדים או כוח עיבוד מטורף, אני צריך משהו יציב עם פלטפורמות חדשות (סוקטים, צ'יפסט וכו') ואפשרות לOC לא מוגזם. אני מעדיף להשקיע עוד 100 ש"ח בלוח טוב ולעשות OC קל למעבד ולהביא אותו לרמה של מעבד שעולה 100~200 ש"ח יותר, ולא במעבד יקר ולוח לא מועיל... זיכרון: המינימום שדרוש להרצת וינדוס 7 חלק חלק HD: אני לא צריך יותר מחצי טרה זיכרון (יש לי עכשו 160 גיגה...), אישית אני מעדיף בשני כוננים נפרדים (160 למע' הפעלה ותוכנות שרות למיניהן+ 320 או משהו כזה למשחקים, מוסיקה וסרטים...), אבל אם זה לא נכנס בתקציב אז לא צריך. מארז+ספק: מארז פשוט, לא צריך לדים …
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש התעייצתי עם חברי הפורום בנוגע למחשב חדש אני מעוניין לקנות. ביקשתי שיעזרו לי לבנות מפרט גיימינג מוצלח שעולה 5500, ללא מסך ועד 6500 עם מסך. רוב התשובות שקיבלתי היו "אין מצב. תעלה את התקציב שלך, כי אין סיכוי שתבנה מפרט טוב במחיר הזה". אז החלטתי לשתף אתכם במחשב שאני קונה, כי עזרתם לי לא מעט והיום של ההזמנה קרב (29.08.10): מעבד - .i7 870 2.93Mhz לוח אם - P7H55-M\USB3 s1156 של ג'יגה בייט. זכרון - 2X2GB 1600 Mhz של .Corsair כרטיס מסך - GTX 460 1GB של ג'יגה בייט. צורב DVD\CD של סוני. גופי קירור - שני מאווררים של זלמן. 1 למארז ואחד למעבד. מארז - SopranoRS של טרמל-טק. מסך - 23 אינץ', 2MS, של סמסומנג (דגם: P2350) מערכת הפעלה - ווינדוס 7, 64 ביט באנגלית. הרכבה.…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש שיהיה בעל מעבד וזכרון חזק שמיועד בעיקר להנדסת תוכנות, צפיה בסרטים , ומשחקים ברמה סבירה 3 שאלות : איך נראה לכם המפרט הזה ? התקציב כ 3500 ש"ח. איזה כרטיס מסך עם יחס תמורה - מחיר הכי כדאי לקנות עד 600 ש"ח ? לגבי מארז -- האם אפשר להרכיב את כל החלקים הללו במארז שמיועד ל HTPC ולא תהייה בעיה עם זה למשל של דוחק רב או בעיה בקירור? הרכיבים יהיו: מעבד Intel Core i5 ASUS P7H55-M PRO לוח אם כרטיס מסך Sapphire ATI HD Radeon 5670 1Gb GDDR5 קשיח Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ KINGSTON DDR3 KVR1333D3N9/2G 2GB 1333MHZ CL9 שתי יחידות זכרון SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA צורב ספק כח : HEC 500TE 500W מארז? טרם החלטתי.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לנטבוק 13-12 אינץ עם בטריה שמחזיקה כמה שיותר, לצורך נסיעות מרובות, המחשב ישמש אותי לאינטרנט\סרטים\תמונות\קריאת ספרים\אופיס דברים פשוטים, לא משחקים, בכל תקציב שעונה על ההגדרות הנ"ל .שאלה: האם מחשב עם מהירות 1.3 יכול להריץ סרטים בצורה נורמאלית? (לא HD)
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
HP - Pavilion Laptop / AMD Phenom™ II Processor / 15.6" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive - Brushed Aluminum או Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slate השני עולה 930 והראשון 830 דולר. אז איזה עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד לשימוש של אינטרנט, אופיס ומדיה (סרטים מוסיקה וכדו') בעיקר. המחשב ישמש אותי גם ללימודים, והייתי רוצה שיהיה לו "רזרבה" של יכולות (לתוכנות שונות אם יהיו). אני מחפש בעיקר אמינות, אחריות ותמורה טובה יחסית למחיר. מבחינת המפרט חשוב לי דיסק קשיח של לפחות 320 GB. זיכרון עבודה של 2 GB לפחות, עדיף DDR3 מעבד- שיהיה טוב. מע' הפעלה- עדיפות ל- 64 bit. מסך: 13.3 - 15.6 אינץ', עם נטייה ל14 אינץ' ומעלה. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Dell vostro 3300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755726 Dell vostro 3500: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755727 Dell vostro 1014: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753961 הדגמים הנ"ל הם כלליים, אפשר להציע משהו א…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקלים (חריגה ל3800-4000 מקסימום.) המחשב מיועד לעבודש עם תוכנות חישוב כמו matlab ו- solidworks. וגם לעבודה משרדית (אופיס). הנה פרטים מכוונים שחשוב לי שיהיו במחשב: * גודל המסך: 15.4-15.6" * משקל רצוי: שלא עולה על 3 ק"ג (אפשר לחרוז ב-100 גרם אבל לא יותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק ל 4-3 שעות עבודה במצב חיסכון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כל יציאה תתאים רק חשוב שתהיה יציאה. * בלוטות? לא בהכרח. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לי הומלץ על דל ואייסר אך אם אתם מנוסים עם חברה שידוע לכם עליה כטובה גם מבחינת איכות מוצר וגם מבחינת אח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לסטודנטית שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש, צפיה בסרטים (יכולת ניגון 1080P, גם אם הרזולוציה של המסך לא מאפשרת זאת). * גודל המסך? 13-16 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. לא לחוץ על המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. שעתיים יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה-בייט. * צורב DVD? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דרישות מיוחדות: 1. שיהיו לו מקשי ספרות בצד (Numeric Keypad). 2. שיהיה יפה :gorgeous: (רצוי ורוד/אדום/סגול, שיהיה דק ככל הניתן בתקציב ובקיצור שלא יהיה בלוק שחור). תקציב -…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
המחשב בגדול הוא לסטודנט, כלומר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה ומעט משחקים. גודל המסך לא פחות מ 12.1 ולא יותר מ 15.4 . לגבי המשקל אין יותר מדי חשיבות לנושא זה מעדיף ביצועים טובים מאשר משקל נמוך יותר. בקשר לסוללה חשוב שכן יהיה זמן סוללה ארוך כלומר 4+ שעות HDMI ויציאות נוספות זו ברכה אם כי לא חובה. 500GB הארד דיסק. כונן אופטי - צורב DVD. זיכרון פנימי - 3-4 ג'יגה העדפה היא לחברת Dell או לחברה אמינה אחרת אין בעיה לקנות גם מחשב עם זיכרון חלש יותר והארדדיסק קטן יותר ולשדרג ברמת התקציב עד כמה שניתן. בתודה מראש אלעד
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת שלי ההורים החליטו לקנות מחשב חדש. המחשב הישן חלש מאוד... בהתחלה תכננו לקנות מחשב ביתי נוסף אבל הבנו שאין לנו מקום לעמדה נוספת ושלא היינו רוצים להחליף את הקודם (שני מחשבים יהיו טובים לנו), אז החלטנו שכנראה נלך על מחשב נייד. אני לא באמת מבין משהו בתחום, אז תהיתי אם אפשר להשיג בסכום הזה מחשב נייד סביר... המחשב הוא בעיקר לשימוש יום יומי - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקי מחשב מדי פעם (לא נוהג לשחק הרבה) ואולי עבודה בפוטושופ... באמת שאין לי מושג גם מה גודל המסך שהייתי רוצה, או שאני צריך, אבל אני מניח שהכי גדול שאפשר להשיג בתקציב יהיה עדיף. עכשיו, מה שאני צריך בעצם זה להבין אם אפשר להשיג משהו בתקציב הנוכחי, ואם כן הייתי שמח להצעות לדגמים מסויימים. תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל שאר השימוש הרגיל * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי אבל אם יהיו אז אני אשמח. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, רצוי 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, לשנה לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב בעיקר למשחקים ולהעביר את הזמן בנסיעות וכו' המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של 4-5 אלף, ע"פ שער הדולר נכון לעכשיו זה בערך 1100-1300 דולר.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, הנה המפרט שלי, מה אתם אומרים עליו מעבד: Intel Core i7 930 2.8Ghz 8MB Cache TRAY כמות: 1 - מחיר: ₪1432 *המעבד עדיין לא נבחר, אלי אקח 950 בסוף החודש לאחר שהמכירים של I7 ירדו. קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1049 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: HuntKey Balance King 6000 - 600W כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: OCZ 3GB Kit (1GBx3) DDR3 1333Mhz CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪484 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sparkle 9800GT 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪554 כונן אופטי: Samsung WriteM…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד של דל (inspiron n 1050) בבאג ושם המחשב מגיע אוטומטית עם מערכת הפעלה windows 64 bit. יש לי 4 ג'יגה זיכרון. הבנתי שעל 4 ג'יגה תעבוד טוב יותר המערכת של ה- 32, כשבבפועל היא מנצלת קצת פחות מ-4, כי המערכת של ה-64 משתמשת בדיוק בחצי- רק ב- 2 ג'יגה. אין אפשרות בחנות להחליף ל-32 ורציתי לדעת אם אני צודק ואז אני לא אקנה שם או שאני בכלל טועה. יש לציין שהאיש שהתייעצתי איתו עובד באינטל וספץ במחשבים. תודה!
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box 1 540 540 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL 1 320 320 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 240 240 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 435 435 דיסקים קשיחים Seagate כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 1 215 215 מארזים Antec כמות מחיר סה"כ NSK4400 Mini ATX Black Case (NO PSU) 1 175 175 ספקי כוח Corsair כמות מחיר סה"כ VX 450W Active PFC 12cm Fan 1 380 380 סה"כ 2305 יש משהו לשפר \ לשנות ? בערך במחי…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
חנויות שמוכרות את המחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617 מצהירות שלא ניתן להרחיב אחריות מעל שנתיים. מה הסיבה לכך? והאם ניתן להרחיב אחריות שלא דרך החנות?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח בגודל מסך של 13." ורציתי לקבל המלצות המחשב הולך לשמש לצורך משחקים כמו SC2 ,DIABLO 3 וכד', וגם לתוכנות גרפיקה כמו 3DS MAX , PS וכו' וכמובן גם לאינטרנט, מוסיקה ודברים בסיסיים. יש הצעות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני בעניין של המחשב הזה http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DellIns1012&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם למישהו יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע. המחשב בעיקר לאינטרנט וסרטים כי אין לי ממש תקציב למשהו יותר חזק שיהיה גם לכמה משחקים, נגיד סטארקראפט 2 שאני יודע שלא ירוץ.... הקריסטאל HD הזה לא עוזר במשחקים בכלל נכון? וגם הוא לא יעזור לאובונטו נכון? מה צריך להוריד חוץ מדרייברים לדבר הזה? מה זה בכלל נחשב?...כרטיס מסך? אחרי שאני מוריד דרייברים זה יריץ לי HD על כל תוכנת סרטים או רק WMP 11 ? סליחה על כ"כ הרבה שאלות...אבל הן קצרות יחסית
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-