ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די עגלה יחסית להיום, כשקניתי אותו הוא היה סבבה יחסית... אך כל חודש יוצא מחשב יותר טוב : אך למרות זאת, קראתי כתבה שבמחשבים שייצאו בשנה הבאה יהיה הבדל ניכר מהמחשבים היום. מערכת ליבה כפולה וכו' (שאגב זה לא אומר לי כלום) האם כדאי לי לקנות מחשב חדש במהלך השנה, או לחכות לשנה הבאה (ובדרך לחסוך קצת יותר כסף)? אגב- אם למישהו יש זמן לנוב כמוני, אשמח לשוחח עם מישהו על הנושא... אולי הוא יבהיר לי קצת דברים מסנג'ר- omernahum@walla.co.il. איי סי קיו- 280277217.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד להריץ משחקים בין היתר התקציב הוא באיזור ה6000 ש"ח אשמח לקבל טיפים איך לגשת לזה כי אני כבר הסתבכתי מכל התרדים בפורום אציין שיש לי מסך 24 FULL HD בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בין 1) http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=7051&zap=1 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704702 מה עדיף לסטודנטית שכל מה שהיא עושה זה אינטרנט + אופיס? אני רוצה גם להרחיב אחריות בלנובו ל 3 שנים אם אני הולך עליו , מישהו יודע כמה זה עולה? תודה רבה על העזרה חברים
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתרכיבו את המפרט הטוב ביותר לדעתכם שמטרתו בעיקר משחקים כבדים בסכום הנ"ל. שימו לב - יש להכליל מסך בתוך המפרט אנא השתמשו בכל התקציב ואל תבאו בגישה של חיסכון. תודה
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני צרחך מחשב חזק למשחקים כולל מסך מקלדת ואכבר בלי רמקולים במקסימום 6000 ש:ח אפשר לקבל המלצות אני ממש לא מבין מה כדאי לי לקחת amd או intel? readon or nvidia תאזרו לי בבקשה !!!! אני היתי רוצה את המארז raidmax כי ראיתי את זה ב-pandas והוא פשוט מהמם
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם המסך מט או מבריק לפי המפרט שאני מקבל בחנות מבלי לראות את המסך? מה הכוונה במסך wxga ומסך tft? האם כרטיס מסך gmax3100 מספיק כדי להריץ את VISTA בצורה חלקה? האם מישהו מכיר את המסך של Dell Inspiron 1520 IN-RC 03-1810 ויודע אם הוא מט או מבריק?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה ללפטופ עד מחיר 1100$+- לקנייה בארהב. מבקש מסך 13-14 אינצ אבל שיהיה יחסית חזק, בבית הוא יחובר למסך חיצוני וללימודים הוא יהיה נייד ולכן חשוב גם זמן סוללה טוב. אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום,מבקש לחבר לי מפרט מחשב ללא מארז,ספק, וללא צורב DVD עד 3500ש'ח מעוניין במפרט טוב למשחקים כבדים ולא מתכוון לבצע אוברקלוק כי אני לא מבין בזהחשוב שיהיה שקט יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION וספק 450W של EZCOOL.אבל אם אתם חושבים-שהוא לא יחזיק -אשמח לקבל המלצות. המסך שלי LG 1970 אני מבקש לדעת מה עדיף 4 ליבות או שניים(Q6600 או E8400) לוח עם ציפ P35 או P45,אם יש טעם לשלם יותר 200 ש'ח כרטיס מסך של GF8XXX או של ATI48XX ולמה? לגבי דיסק קשיח מספיק לי 250GB,אלא אם כן ההפרש לא משמעותי במחיר ספק....אם יש צורך וחשוב שהמחשב יהיה שקט.....אף אני לא מדבר על קירור מיים וכו' תוספת:ביומיים אחרונים חפרתי קצת בפורום וקראתי שכרגע ולשנה,שנתיים אפשר להסתפק במעבד כמו E7200 וכ.מסך 9…
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה דעתכם על מערכת המחשב המוצעת כאן ? http://62.219.78.41/product.asp?productid=1297&CatCode=3 שווה את המחיר ? תודה לעוזרים ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// מעבד AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT לוח אם יתרון חשוב - צ'יפסט nVIDIA 560 זיכוי ללוח Asus M2N-MX SE Plus ציפסט nForce 570LT SLI תומך בטכנולוגית SLI !! חיבור 2 כרטיסי מסך דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz - ניתן לשינוי כונן אופטי צורב LG H55N X20 DVD כרטיס מסך PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB או ATI HD3450 PRO 512MB ערכתי
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני נמצא בטיוואן עכשיו (עבודה) וקורץ לי מאוד לקנות מחשב נייד...החברה השולטת כאן בשוק היא ASUS כמובן..יש להם ניידים לא רעים בכלל...למשל: Intel Core Duo Processor T2400 1.83GHz, 2MB L2 Cache, 667MHz Mobile Intel 945PM Express Chipset GB DDR2 667MHz Ram 1GB) 15.4" WXGA ATI Mobility Radeon X1600 External 256MB VRAM /with 512MB Hypermemory SATA 100 GB 5400rpm 8X DVD Super Multi Burner 7 in 1 MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo Card Reader 6 Cells 4800mAH Battery 802.11a/b/g Bluetooth V2.0+EDR 1.3M Megabyte Pixels Built in Webcam Ports: 1 x Headphone-out jack, 1 x Microphone-in jack, 1 x Line-in Jack, 1 x RJ11 Modem jack for phone …
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו מדובר באותו המחשב כמעט האחד http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 מחיר 3200 שאני אצרף לזה כונן 250SSD ו12G זכרון ייצא לי סה"כ 4500:bounce: או המחשב הזה איך שהוא ללא שיפור נוסף http://fre.co.il/items/141989 ב4500:bounce: השאלה היא מה עדיף מבין ה2 ??? אני לא משחק משחקי מחשב או משהו בסגנון זה מחשב שאני אשתמש בו בVMware וכד.. זו דילמה מה עדיף ??? - - - תגובה אוחדה: - - - זה בקישור לדגם השני ב4500 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15130
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום רב, דבר ראשון תתחדשו על הפורם מהלך מבורך! קראתי שבקרוב אמורים להכנס מעבדים כפולי ליבה חדשים לשוק ואם כך תתרחש נפילת מחירים למעבדים הקיימים. בגלל בילבול קטן שנוצר לי עם מעבדים למחשבים נייחים אינני זוכר מתי אמורה להתרחש ההשקה ו"נפילת המחירים". אם מישהו יודע על מאמרים (חוץ מ"עידן ה-Centrino") למה שהולך להתרחש בעתיד הקרוב אשמח לקישורים למאמרים אלו (גם באנגלית הולך). בגדול ברצוני לעבוד ממחשב נייח לנייד לפינוי מקום ובגלל שאינני משחק עוד במשחקים זוללי משאבים וגרפיקה. תודה מראש L.A
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 בלי חריגה בבקשה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 3.8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box 3 שנים AMDath2450Box 1 Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET 3 שנים 4719331809072 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 3 שנים JM1333x2 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 3 שנים SAM50016MB502HJ 1 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black שנתיים SAMSHS223SATA 1 ANTEC Sonata Elite no PSU שלימות האריזה antsonelteNPS 1 SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus Bronze 3 שנים SSSS350ET 1 Windows 7 Pro OEM 32 Bit גרסה עברית ללא 882224922036 1 רשיון Microsoft Office Home and Busin…
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני כרגע נמצא בחופשה לפני תחילת הלימודים ומתכנן לקנות לפטופ חדש בפנמה. בהתחלה חשבתי ללכת על דל סטודיו 14, אבל אני רוצה להשוות מולו דגמים מקבילים של חברות אחרות כדאי להחליט. חשוב לי במחשב: מעבד קור איי 5, זכרון 4 ג'יגה, תאורת מקלדת אחורית, כרטיס מסך שמסוגל להציג את התמונה על מסך 32 אינץ' חיצוני באופן מושלם ולשרוד ככה תקופה ארוכה מאוד. עדיפות אפשרות לחיבור עמדת עגינה, אני יודע שלסטודיו אין את זה וזה מה שממש מבאס אותי בו. תקציב - כמה שפחות, לא לעוף, עד 1300 דולר בפנמה . בנוסף חשוב לי גם נושא אחריות בינלאומית שתהיה תקפה בארץ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רצוי 2 הצעות... אחת מבוססת AMD ואחת מבוססת אינטל רצוי גם שההצעה תהיה מKSP- אבל לא עקרוני. תודה מראש- שגיא.
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לאחר חודש חיפושים ברחבי האינטרנט נשברתי... וכמוצא אחרון החלטתי לשאול פה האם קיים מחשב נייד בין הגדלים 11.6-13 שמקביל פלוס מינוס לalienware m11x. אשמח לשמוע הצעות תודה עומרי.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מחפש מפרט של מחשב במחיר של 3000-3500 דחוף!!!!!!!!! בלי מסך בלי צורב או כוננן דיסקים בלי השקעה גדולה בכרטיס קול עכבר או מקלדת השקעה רק ברכיבם העיקריים מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך טוב עד טוב מאוד ודיסק קשיח של 120mb תודההההההההההההה!!!!!!
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, מקוה שאני רושם במקום הנכון. חזרתי עכשיו לתחום המחשבים (לשחק יותר נכון) אחרי הרבה שנים שהייתי מנותק (צבא, טיול ועוד שטויות), שעזבתי המלחמה הייתה עוד בחיתולייה ועכשיו אני צריך ללמוד מהתחלה. השאלה הראשונה: באתר הזה כמעט כל המפרטים למשחקים הם AMD, לעומת זאת באתרים המובילים בעולם (alienwere) המחשבים החזקים ביותר הם מבוססי אינטל, אז בארץ פשוט עושים דוקא או שזה בגלל שב-AMD יותר טוב לעשות OC ? שאלה שניה: מה מצב סצינת ה-LANPARTY בארץ ואילו מחשבים מומלצים לקחת לשם ? שאלה שלישית: אילו מסכים מומלצים למשחקים (האם כבר מומלץ LCD DVI או לא), ואיזה ציוד עיקפי, בעיקר מקלדות ועכברים. תודה מראש, עוד שאלות בדרך... חן.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום... מה אתם אומרים על הטושיבה L505-13E?זה מתאים למשחקים קצת כבדים כי זה הולך גם בעיקר למשחקים! יש משהו מומלץ מפה מאתר איבורי? כי אני מעדיף לקנות מהם את המחשב ביגלל השירות שזה קרוב אליי אם יש תקלה או משהו כזה! ולגבי התקציב משהו כמו 4500k אם יש משהו פחות עוד יותר טוב ! תודה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מה עדיף. בפועל מדובר באותו גודל מסך , אותו גודל דיסק קשיח ,אותה מערכת הפעלה ! לטובת ה 1201 ,כרטיס מסך חזק יותר מחיר זול יותר. לטובת ה UL מעבד חזק יותר ,זכרון גדול יותר וסוללה מחזיקה מעמד יותר. אנא עזרו ,דרור.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אשמח בבקשה להמלצה למפרט עבור שני מחשבים לשימושים בסיסיים ביותר. חלונות, גלישה מרובת לשוניות, חבילת אופיס, שימוש בקליינט דוא"ל, צפיה בסרטים וסרטונים ברשת (אין צורך בתמיכה ב-720dp ומעלה). לא ידוע לי על דרישה מיוחדת באשר לנפח כונן-קשיח. אין צורך בציוד הקפי. תקציב 1200-1400 ש"ח עם עדיפות לערך הנמוך. מתיחה ל-1.5K אם קיים הבדל משמעותי מאוד. התקציב אינו כולל מערכת-הפעלה וחבילת אופיס. האם יש בית-עסק שאתם יכולים להמליץ עליו הממוקם בירושלים? לצערי איני מכיר חנויות בי-ם. את הרב המוחלט של הרכישות אני עושה ב-KSP אבל רוכש חלקים בלבד. טיפול והרכבה אני עושה בעצמי. מדובר במחשבים עבור אדם שרוצה אחריות על מערכת מחשוב מלאה כאשר היא מגיעה אליו מורכבת. הביקורות השונות ברשת על רשתות KSP ואייבור…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) – מולטימדיה ביתית (חיבור למסך גדול בסלון) וניידות משרד. * גודל המסך? – 14.1 – 15.4 אינצ' * משקל רצוי?; בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גדול מ 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI חובה ורצוי חריץ לכרטיס בו אוכל להוסיף כרטיס TV ולכידת וידיאו. * בלוטות?רצוי, אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 GB * צורב DVD?דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשבתי על HP מסדרת 6DV אבל אין לי העדפה לשום חברה[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בש…
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
Core 2 Duo E8400 Gigabuyte Ga-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR 5 Samsung HD103UJ 1 TB Coller Master RC-690 Nvidia Edition Seasonic 500W SS-500 אין אחריות על הרכיבים. תודה!