עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מלבט בין שני מפרטים שההבדלים המהותים ביניהם הם במעבד, בלוח האם ובזכרון . שאר הפרטים זבים. כמו-כן, המחשב מיועד לעריכה גרפית. :s05: :s05:אגב אחריות בת שלוש שנים בשני המפרטים: מפרט א': Intel® Core™2 QUAD 9550@2.83 Asus P5Q pro 4GB DDR2 Geil Xtreme gaming מפרט ב' Intel® Core™i5 750 QUAD CORE MB INTEL DP55WB WHITESBURG L1156/QP 3GB DDR3-1333

2. Started by tomiv,

החלטתי שאני קונה נטבוק ונסגרתי סופית על שלושת הדגמים הבאים, ואני מתלבט איזה מהם כדאי.. Acer one 532H-2DS Asus Eee Pc 101p Lenovo ThinkPad 100e (הוא קצת יותר יקר אם אני לא טועה, ולכן אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר.. אם תוכלו לדרג לי את שלושתם לפי סדר עדיפות זה יהיה מעולה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by 11to,er2,

* מטרות המחשב? לימודים סרטים פלאש ותוכנות כמו אייטונס * גודל המסך?של מיני נייד רגיל * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך )?הכי ארוך שאפשר מינימים 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga usd וכרטיס זיכרון * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250+ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין תקציב: עד 2000-2100 ש"ח תודה לעוזרים תומר

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. שלום, אשמח בייעוץ לרכישות מחשב נייד רב תכליתי בתקציב 3500k-4000k. מעוניין במחשב חזק, איכותי ואמין. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (לא כבדים. שתהיה אופציה להריץ משחקים בצורה סבירה) צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה גבוה מהממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו ספציפי, אם כי אני לא אתנגד אם יהיו לי יציאות כאלה שייתכן שאשתמש בהן בעתיד. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא מבין בנושא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה עם לפטופים אמינים ואיכותיים. בברכה, עמרי

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG334G32Mn#shidrug http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK354G50MNKS בגדול זה בין 5650ATI + 330M או 330GT + 350M... שניהם כרטיסי מסך טובים (לגיימינג), אבל 5650 טוב יותר ובא עם מעבד פחות טוב... איזה מהם אתם ממליצים? *סליחה על ההודעה הנוספת... המחשב ששאלתי עליו מקודם נגמר מהמלאי...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by slrr,

אם קיים מחשב כזה הוא חייב להיות הכי טוב שיש יהיה מצויין גם אם מערכת ההפעלה תיהיה על כונן SSD (טוב גם לבטריה)... השאלה אם כבר יש כזה מחשב כי אם כן אני רוצה לקנות(ואם אפשר קישור בבקשה). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

כשאני לוחץ על הכפתור של שליפת הכונן, הוא יוצא טיפה (2 - 3 ס"מ) ואז אני צריך למשוך אותו, וגם כדי להכניס אותו חזרה פנימה אני צריך לדחוף אותו המחשב רק נקנה לכן אני שואל אם זה בסדר שרב פעולות הכונן נעשות באופן פיזי ולא אוטומתי כמו במחשב רגיל.

8. Started by odedwo,

מחפש נייד חדש. צריך להיות קל (אזור 1.7 ק"ג לכל היותר) עקב נסיעות מרובות. מפרט טכני פשוט למדי עקרונית, מכיוון שהוא בעיקר לגלישה ברשת ולכתיבת מסמכים. מאוד מעדיף מעבד מסוג "Intel Core 2 Duo" ומעלה, ולא אתלון או AMD. תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by yoramns,

מחשב שישמש בעיקר לגלישה אולי קצת אופיס בלי ציוד עקפי השמח לחנות באזור הקריות מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪424 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ₪99 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DR24NSB מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ₪219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  10. לעומת LENOVO 0679-3PG G560 HP ProBook 4520s AH530-5 LIFEBOOK FUJITSU שלושתם בערך 3000 שח-מפרט די דומה (דרך וואלה-מכרז אישי) ב HP יש 3GB זכרון ולא 4 באחרים. אך ה3GB במהירות 1333 ולא 1066 כמו באחרים עם ה4GB. בHP כונן קשיח במהירות 7200 לועמת 5400 באחרים HP צורב LIGHTSCRIBE . HP זמן סוללה קצר יותר. ובכ"ז-איזה עדיף לדעתכם? ------------מפרט ל FUJSTU # מעבד עצמתי מסדרת המעבדים החדשה Intel Core i3 330M 2.13Ghz # כרטיס מסך חזק INTEL HD # חיבור HDMI לצפייה בפלזמות ומסכי LCD TV # תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth # מסך איכותי 15.6" HD LED לצפיה בסרטי High Definition # זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR3 1066Mhz # דיסק קשיח ענק בנפח 500GB # כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה # מחשב נייד…

11. Started by wavega,

אני צריך נייד חדש לשנת הלימודים- תחילת אוקטובר, לדעתכם אם אין צורך בו במיידי עדיף לחכות עם הקנייה עם סיכוי סביר שהמחירים של הנייד שאני רוצה ירדו? או בניסוח אחר- בהסתכלות אחורה על דגמים מוכרים של ניידים- באיזה קצב המחירים יורדים ?

12. Started by Brandon Roy,

שלום לכולם אז ככה...לאחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. הגעתי למסקנה זו לאחר שהבנתי שאני פשוט לא נהנה לכתוב בחדרי שלי. הבנתי שיש שלל מקומות נוחים יותר לכתיבה בהם בבית מהם אני אוכל להפיק הרבה יותר תועלת והנאה. אני מייעד למחשב בעיקר כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב לא אמור לנוע בין הרכבות והטיסות אלא בעיקר יהיה בבית. מכיוון והוא מיועד על פי רוב לכתיבת מסמכים חשוב שהמסך יהיה בגודל נוח- בערך 15 אינץ', המשקל שלו הוא לא פונקציה ממשית שתשפיע אבל בכל זאת, לא ארצה איזו מפלצת. חשוב גם מקלדת נוחה. חשוב שיריץ אינטרנט בצורה טובה עם תוכנות מסרים וכמובן וורד וכל זה. ווינדאוס XP. לא הולך להיות מיועד למשחקים או הורדת סרטים. יש למיש…

13. Started by AleXGanGSteR,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש בין היתר לעריכת וידאו ולהקרנה עם מקרן. 15 אינץ' . הארד דיסק 320 ג'יגה. אם אפשר יותר אז יהיה נחמד 3500 שקל . קיימת חיה כזאת? תודה.

14. Started by zuris,

מחשב נייד Packard Bell Butterfly S-FN-009IL פרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330UM, 1.2GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 13.3´´ HD LED LCD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT310 512MB תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח או מחשב Asus K40IE 3GB 320GB עם כרטיס GeForce 310M מעבד: Intel Pentium Dual Core T4400 במהירות 2.2GHz זיכרון: 3GB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 310M עם זיכרון של 512M…

15. אני זקוק למפרט מחשב לצורך אינטרנט בתקציב עד 1000 ש''ח חריגה: 100-200 ש''ח חשוב לי שWIN7 אולטימייט יעבוד בצורה טובה!!!!! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש''ח לא יותר.... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא יש הכל... 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך את כל הרכיבים.... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואי…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  16. המחשב אמור להריץ תוכנות שירטוט כבדות, ולכן חשוב לי שיהיה לפחות 3GB RAM ושהמעבד והלוח אם יהיו איכותיים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by biton,

אני מתכוון לקנות inspiron של Dell דרך החנות של Dell בארה"ב. יביאו לי אותו לארץ. אגב, כמה המכס אם עוצרים ? השאלות הן לגבי האחריות : - האם האחריות של דל היא בינלאומית ? לא מצאתי אמירה מפורשת לגבי זה באתר. - אילו פרטים צריך למלא בזמן ההזמנה (שם, כתובת וכו') כדי שהאחריות תהיה תקפה לישראל ? - אם אני עובר יותר מאוחר למדינה אחרת האם ניתן להעביר את האחריות באופן קבוע לכתובת החדשה ? - האם כדאי לרכוש אחריות מעבר לשנה או שיותר כדאי להאריך את התקופה כל פעם ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by spoty1977,

שלום לכולם... אחרי שהרגתי את המחשב שלי ברגע של חוסר תשומת לב-אני צריך לרכוש מחשב חדש,יש לי כרטיס מסך 8800GT 512 MB הארדיסק,מארז,וDVD ,המחשב ישמש בעיקר למשחקים,הנה המפרט שהרכבתי: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מעבד H55M-S2H s1156GIGABYTE לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרון chieftec 550W Active PFC ספק כח Arctic Cooling Arctic Fan AF12025L 120mm מאוורר למארז Alpine 11 Rev.2 CPU Fan קירור למעבד סה"כ: 1927 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by FiREX,

אח שלי רוצה מחשב והוא קיבל מפרט מאיזו חנות ושאל אותי איך הוא אני לא מבין גדול בחלקים היום הרבה זמן לא התעדכנתי בהם אבל הם נראים לי נמוכים מידי לאומת המחיר שהוא קיבל עליהם אז זה המפרט מה דעתכם המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעריכה גרפית ברמה בינונית WORKSTATION CORE2 DUO ASUS MB SOCKET 1366 I7 INTEL CORE I7-930 CPU THERMALTAKE POWER SU 600W THERMALTAKE CASE VI1000BW WD HD 1000GB 7200RPM 64MB GEFORCE GTX460 768DDR3 D MEMORY 2GB 1333MHZ DVD/RW SATA X20/22 המחיר של ההצעה הוא5770 שקל תודה לעוזרים ואם המפרט לא נראה טוב ויש הצעות לשפר אשמח לשמוע זאת

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. אני יודע שהנושא קצת מוזר, ואסביר: אני רוצה להרכיב מחשב משרדי, שיעבוד כמה שיותר מהר. ברור שאקח SSD. איזה מעבד הכי מהיר לישומים משרדיים? אני מניח שבשלב מסויים i-7 1366 לא יועיל פה. תודה.

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  21. היי! אני יודע שתקציב הוא עניין חשוב בכותרת, אך כרגע אני ממש חוקר את הרצון שלי מול המחיר שבאמת זה צריך לעלות. אני לא מעוניין להיות מוגבל בתקציב ספציפי אך אין לי גם בדיוק את הצורך לבזבז. (לכולנו..) אני אמלא את הטופס מהסטיקי ואוסף מידע אישי קצת! אודה מאוד לכל העוזרים : - כן.נקודות חשובות: -מארז TOWEL לפחות ציינתי. 2 מאווררי 120MM בשביל לשמור על השקט. אפשר אולי גם תוספת של אחד 80MM... יש לי כבר כמה נחמדים כאלה שזוהרים בUV עם לדים UV מובנים. -גוף קירור מתקדם (יותר מבסיסי) למעבד. הטמפ' בחדר שלי גבוהה בדר"כ והאינטסיביות של השימוש (וגם הפריקיות שלי לשמור על טמפ' נמוכה של מעבד) אני מעדיף להיות עם גוף קירור יותר מתקדם מרגיל. -דיסק קשיח כבר בחרתי (משם חשבתי כבר לשדרג את כל…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by skydancing,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים כאשר הוא מחובר לטלוויזיה,ולפעמים למשחקים שאין בXBOX כמו STARCRAFT 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך של LG 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?STARCRAFT 2 DIABLO 3 * לאילו הגדרות ג…

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  23. אני גם כפי שנראה אשתמש במחשב לתפעול של 2-3 מסכים ברזולוציות שונות, כשאני לא משחק... אשמח לדעת מה יותר מתאים לצרכים שלי. אשמח גם לקבל הצעות לשינויים אם יש לכם(הבנתי שאולי כדאי לוח אם אחר). תודה! Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪952 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 h…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. אני אשמח למפרט מעניין עם דגש על מאיץ גרפי.. גם מארז של Therlmatech נחמד עם גישה לשני מאוורים של זלמן.. אין צורך במסך יש לי בגודל 22 אינץ' חשוב מאוד מערכת הקירור של המחשב כי אני במרתף והמחשב נוטה להתחמם יתר על המידה... אפשר לחרוג ל6500 שקל אבל לא יותר...

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  25. אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק זה דיון ראשון שלי פה בפורום זה המפרט שלי זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) המחשב די צולע מה כדאי לשפר ? כדי שהמחשב יהיה מהיר מאוד (הכרטיס מסך לא כל כך חשוב לי כרגע) תקציב עד 600 שקל קצת משחקים קצת סרטים לא יותר מזה אין שימוש ספציפי

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים