ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום, סוף סוף נסגרתי על המפרט שאני רוצה ולפני שאני מזמין אותו רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות לשיפור או סתם ייעוץ לגבי המפרט. תודה מראש לכל העונים. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤840 קירור למעבד: Thermaltake BigTyp 120 כמות: 1 - מחיר: ¤198 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤506 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤468 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤546 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1355 כונן אופטי: …
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1 איך המפרט ביחס למחיר? 2 שווה לחכות עד הבלאק פריידי או שבדרך כלל אין מבצעים על חומרה? מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 לוח אם: 598 ₪ - Gigabyte Z370 HD3 Coffe Lake S1151 זכרון: 673 ₪ - * במבצע * - 16G (2x8G) G.Skill RipJaws V DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2350 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 8G RGB + BackPlate EX OC דיסק קשיח: 231 ₪ - SSD Toshiba-OCZ TL100 120GB 2.5 דיסק קשיח: 202 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 467 ₪ - Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass RGB Black ספק כוח: 357 ₪ - ANTEC 650W EA650G PRO 80+ GOLD Modular תוכנה: 379 ₪ - Windows 10 64 bit English OEM מחיר סופי: למ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב המיועד לעיבוד תמונה. שאלות: * האם שני כוננים קשיחים נחוצים? * האם נחוץ כרטיס מסך יעודי (QUADRO)? * האם כדאי לקחת 4GIG זכרון ומערכת הפעלה X64? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב, מחפש מחשב נייד שישמש אותי ל 3 שנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio חשוב לי שיהיה קומפקטי וקל אך יחד עם זאת נוח לעבודה. 13" נראה לי אידיאלי. ישמש אותי בעיקר בכתה, בבית יש נייח. מעבד I5 יספיק לדעתי. 8 ג'יגה ראם. SSD בגודל 256GB. מסך FULL HD. זמן…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש) ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz לוח אם - Gigabyte GA-945GM זיכרון - KINGSTON 2X1GB,DDR2,667 Ghz כרטיס מסך - MEDION RADEON x1550 512MB (אל תשאלו מה זו החברה - מצאתי בזמנו בזול,איזו חברה קוריאנית שפשטה כבר את הרגל) דיסק קשיח - WD 320GB 8 MB BUFFER SATA + WD 160GB IDE . את המפרט הזה הרכבתי לא ביוקר לפני כשנה וחצי. כעת עולה הצורך להתקדם לכרטיס מסך טיפה יותר משוכלל. המטרות של רכישת כרטיס מסך חדש - לסחיבת משחקים דוגמאת RAVEN SQUAD,CRYSIS ואסטרטגיות חדשות . בנוסף - עבודה על עיצוב אתרי אינטרנט (דבר שמצריך עבודה שוטפת מול פוטושופ,פלאש ותוכנות תלת מימד כדוגמת MAYA,RHINO ו-3DSMAX) . 1. השאלה - האם כדאי לי להשקיע את כספי ברכישת כרט…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה עצות טובות מאנשים חכמים כאן ובמקומות נוספים, ואחרי שכבר קניתי מסך T220P (זול בטירוף לתמורה) וראיתי שאפילו הנטבוק החלשלוש שלי מסוגל לשנע עליו את כל 1920x1200 הפיקסלים ולגלוש בצורה משביעת רצון (חיברתי ביניהם עם ה-D-Sub), החלטתי להצטמצם למפרט שפוי, בלי שום גחמות ל-OC מיותר, אבל כן עם השקעה ברכיבים שיאפשרו לי לשדרג בעתיד בלי להיפטר מהכל (נניח וארצה להתפנק פעם במשחקים, אחליף מקס' לוח/מעבד/זכרון ואקנה כ"מ). אני מצרף תמונה מ-KSP למפרט של 1970 ש"ח - אנא התייחסותכם המוערכת - רוב תודות! הערות: המעבד בכוונה הכי חלש (נראה לי מספיק, מקס' אשדרג בעתיד בלי כאב לב), הלוח הוא מינימלי שכולל DVI (חשוב לי לאיכות תצוגה), ומכיוון שאולי גם אחליף לוח בעתיד, לא רוצה להשקיע ביות…
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יודעים על הדבר הזה בארץ? כי אני מאוד מתעניין בזה ואני מתכוון לקנות מה זה ה ViDock ? ה ViDock זה קופסה לכרטיסי מסך רגילים של מחשבים נייחים. את הכרטיס מסך של מחשב נייח (שנועד במקור להיות בתוך מחשב נייח בלוח אם שלו) מכניסים לתוך הקופסה ומחברים אותו בתוכה ואת הקופסה פשוט מאוד מחברים ללפטופ דרך חיבור pci express 2.0 שאין לכל הלפטופים שהוא מהיר בהרבה מה USB 2 וכנראה גם מה USB 3.0 . אחר כך פשוט מאוד מתקינים את הדריוור של הכרטיס מסך ממש כאילו יש לכם אותו בתוך המחשב בצורה רגילה לחלוטין , עושים ריסטרט ללפטופ ואז משחקים עם הכרטיס מסך שבקופסה. הלפטופ משתמש בכרטיס מסך שבקופסה בתור המעבד הגרפי עבור המשחק כך שתוכלו לשחק עם הגדרות גבוהות בהתאם לכרטיס מסך שהכנסתם לקופסה.…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1) אני מחפש מפרט למחשב ב3,500 לא כולל מסך עם עדיפות למעבד אינטל E6300 (למרות התקציב) ולוח אם שתומך CROSS FIRE או SLI 2) זה נכון שבתחילת 2007 מחירי המחשב יורדים בגלל שהמכס יורד בכמה אחוזים בתחילת 2007 ??
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב לדירה של חבר, שימוש כללי- אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכדומה. ארצה גם לחבר את המחשב למסך 40 אינצ כדי לראות סרטים. אין צורך במארז וספק, את זה אני קונה בלי קשר. אם יש צורך לחרוג מהתקציב אז יש אפשרות. אין צורך בOC וציוד היקפי תודה :]
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המפרטים והמחירים דומים. מי מהם עדיף מבחינת האיכות של הנייד, ומבחינת השירות והאחריות של היבואן?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות ה 5 אלף ש"ח אפשר לחרוג ב 100-200 שקל לרוב השימוש הינו למשחקים high gaming ברזולוציה גבוה יחסית. לרוב משחקי fps לדוגמא CoD6 Crysis 2 ומשחקים חדשים שעתידים לצאת. יש לי מסך AOC 22 HD ואני מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות כמובן. אין צורך בציוד היקפי. מבחינת הרכיבים floopy לא קיריטי בשבילי ומספיק לי צורב דיוידי איכותי שיעשה את העבודה. השקט לא כזה גורם בעייתי אבל שגם המחשב לא יהייה רועש מידי. OC אני לא יודע תלוי במפרט שאתם תביאו ואם אתם ממליצים. מערכת הפעלה לא נחוצה כל כך אלה אם החנות מציאה בחינם עם המחשב אם לא אני מסוגל להתקין לבד. אני גר באשדוד ולפי מה שידוע לי IQPC חנות מצוינת וזולה. שידרוג משמעותי לא ניראה לי אני רוצה לקנות מחשב טוב שיספיק לי ל…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות היום נייד ישן של COMPAQ.עם מעבד PENTIUM III.אני מבין היטב במחשבים...אבל אינני יודע מה ערכו של הכלי בשוק.אוכל רק לומר שמצבו חדש לחלוטין!!!....ללא שריטה אחת עליו!!! והוא תקין לחלוטין...שאלתי היא האם הוא שווה 500 שקל???? כמובן שאין לו BT WIFI או כל התקן חדש אחר....אבל כסתם מציאה הוא שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בעבר ביקשתי מיכם ליבנות לי מחשב רב תכילית עד 4200 שקלים באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436592.0 לאחר שהוחלט על מפרט מסויים פניתי למיספר חברות מחשבים מוכרות כמו אלוף המחשבים, IQPC ,IVORY ולמשה ארונס הנדסה ומחשבים בע"מ. מיכול אחד קיבלתי מפרט אחר. IVORY: מארז THERMALTAKE V3 שחור+ חלון VL80001W2Z ספק כוח 2INּ700 700W HEC לוח אם P55-CD53 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 7502.66 מאוורר למעבד VENDATTA HEAT PIPE OCZ 1156/1366 מאורר למארז AKASA 12 ס"מ זיכרון VALUSE GEIL 2X2GB DDR3 1066MHZ כ. מסך ATI RADEON 4870 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי TERA SATA2 7200 32MB SAMSUNG1 צורב SATA SONY OPTIARC DVDX24 שחור AD7240S כר. רשת G LA…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכת וידאו ומכונות וירטואליות וכמו כן משחקים (לא כבדים) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1677 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤468 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤313 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball Bearing 18dba 36CFM כמות: 2 - מחיר: ¤35 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤290 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤381 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: …
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2593&CatCode=315 דעתכם? [יש לכם מושג אם יש לו בלות'וס ?] האם יש אלטרנטיבות עדיפות במסגרת אותו מחיר? [עד 3600 פלוס מינוס] יש את הMSI EX620 אבל האחריות ניתנת על ידי איבורי... שימושים ומטרות: -צג 15.4 + - הרצה ועבודה עם פוטושופ - עבודות עם מסמכי WORD גדולים [50+ עמוד] - עבודה עם תוכנות קול [FL STUDIO ...] - הפעלת סרטים XVID , ... [עם אופציית חיבור לטלוויזיה] - גלישה באינטרנט, כולל WIFI - עבודה עם תוכנות שרטוט כמו ALTERA, EWB - שטח אחסון\\הארד דיסק מספק... [עדיפות ל-250 , אם יהיה לחוץ אז 160 גם טוב] [שאלה של OFF TOPIC- זה לא משנה איפה אני קונה את המחשב - אפילו באיבורי נכון? העיקר שהאחריות היא ע"י היבואן הרשמי נכון?]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?שום דבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן ד…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תקציב קשיח, הדרישות הביאו אותי לסכום שמופיע בכותרת (כ-3800 ש"ח). אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל משהו נחוץ אז אפשר, אם ניתן לחסוך על משהו מיותר אז גם טוב אבל זה פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ובנוסף גיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו פיפא ו-NBA2K, לא יותר מזה. מה שכן, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי עדכניים כמה שיותר שנים קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום : אני קונה מחשב... נראה לי שהכל סגור חוץ מהמארז ... אם למשהו יש משהו מארז טוב בסביבות ה200 שקל שיגיב אני מבקש שהוא יהיה מKSP ולא משום חנות אחרת! (לא כולל ספק כי כבר יש לי!!!)תודה המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT X2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1 470 Teac/SONY 1.44 1 40 כוננים- DVD LG X16 1 150 מארז- חסר לי צריך משהו בסביבות 200 שקל ספק Power Supply HEC 400W 300 מקלדות? כמות Logitech Internet Pro White 1 70 עכברים? MS Optical + roll 1 50 רמקולים? כמות CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp…
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורי לשימושים ביתיים פשוטים: אינטרנט, אופיס, מוסיקה באיכות סבירה, תמונות (עריכה פשוטה ביותר) ומשחקים לנכדים. אני מניח שאריץ על המחשב XP PRO כי יש לי רשיון. (אם VISTA מומלץ אז איזה?) אשמח להמלצה (חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים גם אם לא המהירים שבנמצא). מארז רצוי שיהיה שקט ועם הרבה יציאות USB2 מקדימה. רצוי נפח איכסון גדול. אני צריך כמובן הרכבה. התקציב עד 3,000 ש"ח כולל היקפיים מקלדת, עכבר ורמקולים (סבירים בלבד) מסך 22 אינץ' אקנה בנפרד (אם יש המלצות אשמח לשמוע) כמו כן אשמח להמלצה על חנות אמינה. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם כמה תוכנות עיבוד נתונים שירוצו במקביל גודל המסך?* בינוני משקל רצוי?* לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?* רצוי כמה שיותר אין בקשה ספציפית האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,HDMIוכו)*לא בלוטות?* לא גודל מינימלי שלכונן קשיח?250 GB * כונן CD/DVD?רצוי אבל לא הכרחי צורב?*לא כונן Bluray?*לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?* לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא בין 5000 ל-6000 תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן בנו לי מחשב בIvory אבל אני עדיין יכול לבטל את העיסקה, המחשב מיועד למשחקים ולצרוב ווידאו שאני מצלם במצלמה אנלוגית, מה אתם אומרים? שימו לב הזכרון X2 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום מחשפ מחשב נישא לעבודה משרדית מלאה - אינטרנט אופיס וכו'... עם יכולות טיפה מעבר שיחזיק לכמה שנים טובות מעכשיו של חברה רצינית לא סתם. בעלות של עד 3000. ללא מסך מבריק. תודה גודל מסך רצוי 15.4 והרבה זיכרון הרבה נפח דיסק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המחשב יקנה מ KSP כי הם מאוד קרובים אליי משום מה אני רואה המלצות על מארזים בסיסיים אם אוכל לדעת למה ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו מקס פיין 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינו…
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-