עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אפשר חריגה קלה. המחשב יחובר למסך 22". השימושים יהיו לרוב צפייה בסרטים(אולי דרך חיבור לטלוויזיה), שמיעת מוזיקה, ואינטרנט. עדיף שיוכל לתמוך במשחקים בהגדרות לא הכי גבוהות.(אני לא מצפה הרבה בתקציב הזה) יותקן עליו WINDOWS 7. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. שלום, קודם כל אומר שהתחלתי והרכבתי מפרט לפי המומלצים שלכם שלפי דעתי די מייצג את טווח ההוצאות שלי והצרכים שלי. אבל ליתר בטחון, כי אני רוצה לקנות את הכל כמה שיותר מהר, אשמח אם תעבירו מבט נוסף על המפרט הסופי - אם יש מקום להוזיל עלויות קצת, או דברים שחשוב שאני אשדרג כי הם לא מספיק טובים.... קצת פרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך אם אין טעם ברכיבים שרשמתי ואפשר להסתפק בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500+ אבל רצוי שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, ותכנות בינוני (אבל זה בטח הרבה מתחת לדרישות האחרות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים וvisual st…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. אני עובד בתוכנות הבאות: Revit ,AutoCAD ,After Effects אופן השימוש:תדיר לא למשחקים אין צורך בציוד היקפי השקט של המפרט 7 בסולם 1-10 לא מתמצא יודע לבצע אוברקלוק אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן פה הבעיה,יש לי חשבון של 7500 ב-iyvore אז אני חייב לקנת את המחשב שם אין דרישה למארז קומפקטי במיוחד האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך?עדיף שכן לא חובה האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?עדיף שכן לא חובה תודה מראש לכל מי שתורם ועוזר

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  4. שלום אני צריכה עזרה במפרט למחשב עבודה+2 מסכים בעיקר עבודה על: AutoCAD,After Effects תקציב 10000 יש צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה חנות ספציפית כן iyvore יש לי שם הנחה גדולה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 -7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודעת זהו אני חושבת שזה מה שצריך אהה וגם שיהיה אפשרות שדרוג בעתיד תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by יוםיום,

אחרי בצורת של 6 שנים החלטתי להגשים את מחשב החלומות מפרט זה אולי נשמע כמו צרות של עשירים אבל ממש לא - אני מתכנן עליו לעוד 5 שנים (שזה בערך זמן החזר התשלומים) השימושים הינם עריכת וידיאו (CS5), משחקים (גם כבדים), קולנוע ביתי ועוד - בקיצור הכל חוץ מהכנת קפה המטרה היא לבנות מחשב עם ביצועים חזקים ולבצע לאורך הזמן שיפורים קטנים יש לי כבר שני מסכים כאשר בשלב הבא אני רוצה להוסיף מסך (3D בתקוה) עם כרטיס מסך זהה ב SLI אולי להוסיף זכרון? הערות: להבנתי המעבד אמור להחתך בחצי בחודש הבא אחרת הייתי הולך על 930 המארז עדין לא בארץ - אמור להגיע בקרוב לא רשמתי מקלדת ועכבר אם יש המלצות בבקשה יש לי התלבטות קשה בקשר לזכרונות אלו או קורסייר דומינטור או קינגסטון היפר X אני בעיק…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by יוסי-דגן,

שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי

7. Started by iShnizeL,

טוב אז ישבתי ובניתי מפרט נחמד שאני מתכננן לקנות. עכשיו רק תגידו לי מה אפשר לשפר מה להחליף ואיפה אפשר לקצץ. מעבד- Intel core i5 661 לוח אם - Gigabyte GA - P55A - UD4P זיכרון - 2x2GB CL9 - מה שיהיה בחנות אני יקח. קשיח - Caviar Black 1 TB 7200 RPM 64MB , Sata 3 - WD1002FAEX כ.מסך- NVIDIA G.Force GTX470 או NVIDIA G.Force GTX 460 ובעתיד להוסיף עוד אחד. ספק כח- 620w 80+ Bronze Active PFT 12cm fan מאוור למעבד- Scythe JAPANN Reeven 120 775/1156/1360 מארז- CM 932 HAF/CM 922 HAF מה אתם אומרים? ושחכתי לציין והמחשב מיועד לגיימינג כבד, אז עם יש משו יותר יעיל באותו מחיר או יותר נמוך אני ישמח לדעת

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. 1.מה התקציב המקסימלי? עד 7K תקציב מקסימלי, לא לחרוג ממנו 2. המחשב מיועד למשחקים, מן הסתם במחיר כזה ברמה גבוהה, צריך מסך מתאים (24 אינץ'?) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסקטים כמובן... צריך רק צורב DVD סטנדרטי מבחינת תוספות 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 מעדיף שקט, לא במחיר ביצועים. (מאוזן) 7. לא מתוכנן OVERCLOCK 8. לא צריך מערכת הפעלה, המחשב צריך להיות מורכב בחנות... 9. גר בבאר שבע, עדיפות לאייבורי או KSP מבחינת נוחות\קרבה 10. אין בקשות מיוחדות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכר…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, ניסיתי גם בפורום ספקים אבל עדיין לא קבלתי התייחסות מספקת אני מעוניינת לקנות אל פסק שיעבוד בהתאמה ל-SeaSonic S12II-620 לפי חישוב לא מדוייק במיוחד הבנתי שהמחשב והמסך שלי צורכים בערך 400W, איך אני יכולה לדעת כמה וואט כל אלפסק מייצר? האם ‏Advice PRD650 DIGITAL מייצר בפועל 400W? האם יש למישהו ניסיון עם החברה הזאת: Rostec UPS Line Interactive 1200VA ? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. ברצוני לקבל חחות דעת לגבי מחשב msi gx700 ,מטרת המחשב היא עיקר אינטרנט סרטי full hd ומשחקים מידי פעם לא מעוניין בהכי הכי אבל מעוניין לשחק ב call of duty האחרון שיצא ואולי גם ב black ops ,מעוניין לדעת גם אם המחשב הנ"ל יכול לשדר לי לטלוויזיה סרטים באיכות FULL HD קיימת יציאת HDMI!! יש לציין שבכוונתי להגדיל את הזיכרון ל 4GB אז ככה:Operation system support Genuine Windows 7® Ultimate (Retail), basic CD/DVD Recording software. For testing only. No Installation Disks, nor LICENSES are included. Processor Intel® Centrino® 2 Dual Core Processor Technology T9300 2.5Ghz/6 Mb/800 MHz Chipset Intel® PM965 + ICH-8M Graphics & Video Module NVIDIA® 8600M-GT 512MB Main Memory 2GB D…

11. אהלן, את תקופות השיא שלי בשוק תמחור, שיווק והמלצות למוצרי מחשב עברה מזמן ולכן אצטרך את עזרתכם הנדיבה. אני מתחיל השנה חשמל+פיזיקה בטכניון, כך שאני אריץ כל מיני תוכנות ידועות לשמצה בדרישות שלהן. מעבר לכך המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקים או עושה פעילות גראפית דומה. לא ננעלתי על מחיר אך אני מעדיף להשאר בטווח הסביר +\- מה4000 ש"ח, לאחד מדגמי ה13\15 שנכנסים לתקציב, כשאני מאמין שהבסיס שאני מכוון אליו הם מעבדי i5 (תקנו אותי אם אני טועה), 4GB זכרןם ו3 שנים אחריות (או אפשרות הרחבה אליהם כמובן) עם אמינות ואיכות מוצא. בינתיים קיבלתי המלצות לכיוון המוצרים של DELL, ואכן N3010, N5010 וSTUDIO 1558 נראים מאוד דומים ומעניינים, אבל אני פתוח להצעות באופן כללי…

12. שלום, אימא שלי צריכה מחשב לאחר שהישן התקלקל. השימושים שלה הם רק אינטרנט ושאר דברים פשוטים ביותר. התקציב הוא עד 1600 ש"ח עם אפשרות לחריגה. צריך רק מחשב ללא מערכת הפעלה וציוד היקפי. ועדיפות לאינטל אני גר בהרצליה וראיתי שיש את חנות RSM בכפר סבא, אם הם אמינים אז תבנו את המפרט שם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by amisha,

הגיע הזמן ללמוד , ואיתו להתחדש במחשב נורמלי ונייד . הולכים ללמוד הנדסת חשמל אז המחשב צריך להיות מעט חזק , כגיבוי לכוח עיבוד אפשר להשתמש ב P4 הישן שבבית אז ככמה שלא חייבים I7 או I5 מהקצה העליון . דרישות : משקל - גג 2.2 קילו , אם יש משהו ששוה את זה אז גמיש אבל לא שובר גב . מסך - בין 12 ל 14 אינץ' סוללה - כמה שיותר ארוכה , לפחות 6 שעות . יציאות - HDMI טוב שיהיה . VGA גם אלחוט - BT + BGN דיסק - אפשר לפנק , לא קריטי אבל לא להתקמצן . זיכרון - 2GB אני חשוב שיספיק , אם מישהו מנוסה חולק אני מוכן לשמוע . המועמדים : Vostro 3300 , Latitude E4310, lenvo U350 , asus UL30/U30JC/U35F אני ממש מבולבל , את הASUS ממש קשה להשיג בארץ לפי מה ששמתי לב ,אם מישהו מכיר חנות , אז תודה . הלטיטוטד - …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לחברים אני מתעניין בלפטופ חדש(כרגע יש לי X40 IBM גיגלתי קצת ברשת ועיני צדה את הטבלט המגניב הזה לנובו S10-T3 בכל אופן הוא נראה כזה בעיקרון אני צריך מסך 10-12 מקסימום עם ניידות ונוחות סקירות על המוצר לא מצאתי מי יודע מה בעיקר בעברית חוץ מזה שהמולטי טאצ' שלו לא מתקרב לאייפד או אייפון במהירותו וברמתו כשלעצמי זה לא קריטי ומאוד חשוב לי בעיקר לעבודה מיילים אקסלים ואם יש צפיה ישירה סדרות או יו טיוב זה מספיק לי בקשתי היא האם למישהו יש אותו או שמע -ראה ויכול לתת לי את חוות דעתו לנטבוק הזה אם למישהו יש המלצה אחרת או דומה בקטגוריה הזאת אשמח מאוד לשמוע בתודה רבה ובברכה מראש אברהם אריה

15. שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם לעבודה כללית (office, אינטרנט וכו'..) המחיר הוא בערך 3500, ומקסימום 4000, אם אפשר שלא יעבור את ה 4000 אז עדיף... ואם משהו פה לא הגיוני אז אל תתביישו להגיד ההבנה שלי בניידים לא משו.. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by joker4poker,

-התקציב המקסימלי:1800שח. אני אהיה מעוניין לנצל את כל התקציב ואפשרות החריגה שלי תיהיה בה"כ: 200שח -השימוש הוא לרוב למשחקים כגון:SIMS 3, STARCRAFT 2,DRAGON AGE ORGIN, COD6 אני לא מצפה לראות את הביצועים הכי גבוהים! -אין צורך בציוד היקפי! -השקט לא הכי חשוב אבל אני לא רוצה שיהיה לו רעש של טרקטור אז החשיבות היא 7/10 -אם האוברקולור הזה חשוב אז תוסיפו אני לא מבין גדול בזה -אני גר באזור המרכז -אני מצפה שהוא יוכל לצרוב דיסקים של DL 8.5GB -אולי בעתיד אני אחליף כרטיס מסך -את הזיכרון על בטוח אני אשדרג בעתיד!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. הי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי של כל המשפחה. להלן הפרטים לפי הסעיפים המומלצים: 1. תקציב מקסימלי: 2000 שח כולל מערכת ההפעלה. במידה ולדעתכם זה מחייב התפשרות קשה - אפשרי חריגה קלה (עד 10%-15%), רצוי מאד שלא 2. שימושים: אינטרנט - כולל סקייפ, מסנגר. אופיס, משחקים פשוטים (FIFA), צפיה בסרטים לילדים (לא HD), בניית ספרי תמונות אישיים (pixit). 3. ציוד הקפי - רמקולים בלבד (יש לי מקלדת, עכבר, מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא 5. מפרט חלקי - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - המחשב בחדר משחקים ולא בחדר שינה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד סביבות ה 3500 ש"ח אם חריגה של 100 ש"ח שימוש במחשב נייד : גלישה באינטרנט בעיקר. סרטים באיכות HD לפעמים. גודל מסך = 14 הוא יהיה נייד לנסיעות מידי כמה חודשים שתיהיה יציאת HDMI חשוב מאוד. כדי שיהיה אפשר לצפות בסרטי HD דרך הטלויזיה בסלון BLUETOOTH - פרט נחמד.אך אם אין לא נורא כרטיס רשת 10.100.1000 שיתמוך בתקן N חשוב מאוד ! חיי הסוללה ארוכים אם יש המלצה על מחשב נייד מ EBAY למשל.שתכלול אחריות גם בארץ. אני מוכן להזמין תודה רבה לכולם, המשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. Started by devilh,

מטרות עיקריות - תכנות,סרטים,אינטרנט. בכללי - צריך להיות חזק אם יוכל להתמודד גם משחקים - חבל על הזמןץ חשוב - מולטיטאץ',חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. מחפש שני מחשבי מותג לצורך משרדי. רצוי כאלו שיש להם 3 שנות אחריות באתר הלקוח. מחשב אחד צריך להיות משרדי קל, והשני קצת יותר מהיר ממנו. מחפש תקציב כולל 4K. שני המחשבים צריכים להיות עם מערכת הפעלה וללא מסך.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. חבר קיבל את ההצעה הבאה: Intel Quad Q83002.5Ghz 4MB Box Intel Corner Field DG41CN L1G +1333Mhz DDR II 2GB 800Mhz Kingston 500GB 16M SATA II 7200 Hitachi ATI Sapphire HD4350 512M HDMI/DVI/VGA DVDRW LG X22 SATA Case SPL M103 Micro 500Watt + 12cm PS Fan סה"כ - 2,350 ש"ח (לא כולל מע"מ) = כ-2,700 ש"ח. אני די בטוח אפשר להרכיב מפרט משתלם יותר, במעבדי הדור הבא (לדוגמה i3 שכולל כבר כרטיס מסך, אבל מצד שני הוא לא מרובע ליבות, אז מי עדיף?) אין חשיבות גדולה לשקט ו/או טמפרטורה נמוכה באופן יוצא דופן. אשמח לדעתכם ולהצעת מפרט משתלם יותר (חייב להיות מבוסס INTEL). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך, אם כי אני מעוניין להשקיע במפרט שיחזיק 4 שנים +/- במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית כולל עבודה על DB של SQL (עובד עם תוכנה המשתמשת ב SQL SEVER 2005) תוכנת SAP + גלישה + OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר 5 ימים בשבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא עבור משחקים, מסך LCD 19 SUMSUNG * לאילו הגדרות גרפיו…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by Classify,

מישהו שיש לו את הכרטיס הזה בנייד יכול בבקשה לכתוב לי את 2 התוצאות של הכרטיס מסך שלו בבדיקה של WIN7. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. תודה מראש על התשובות אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות צירפתי את המפרט שנתנו לי רק תגידו מה צריך להחליף כי אני לא רוצה דיון של חודש על כל פרט למרות שאני נורא מעריך את העזרה יש הרבה דעות שמי שלא מבין יותר מידי זה גם מבלבל אני ישמח לקנות את המחשב עוד השבוע לכך אני ישמח לתשובה לגבי המפרט שנתנו לי וכמובן שדברים שחובה לשנות אז לשנות המחיר הוא סביב 8500 ואני ישמח שהוא גם יהיה קרוב אחרי השינוי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by netanel1234,

שלום, יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד לטלוווזיה בחיבור HDMI ורואה סרט, אז באמצע הסרט פתאום נעלם לי המסך רואים מסך שחור לכמה שניות ואחרי כמה פעמים כאלו הסרט נהיה בצבע ירוק.. **כל זה קורא בטלוויזיה לא במחשב.. החלפתי כבל וגם יציאה בטלוויזיה וזה לא עזר.. זה מוזר אני יודע אבל מה זה יכול להיות..?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.