ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
עבודה בתוכנות הבאות: After effects AutoCAD 3D Max Studio Revit אני צריך חוות דעת: 1 GIGABYTE GA-EX58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1,120 ש"ח 1 Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - TRAY - קירור מצויין למעבד לא תודה 1,449 ש"ח 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 129 ש"ח 1 INTEL 80GB 2.5 SSD X25-M MLC 9.5mm - RETAIL 1,100 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 349 ש"ח 1 PNY QUADRO FX 580 512MB GDDR3 PCI Express 923 ש"ח 1 Thermaltake Toughpower XT 650W - ATX 2.3 & EPS - חמש שנות אחריות 469 ש"ח 1 COOLERMASTER Sileo 500 339 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 171 ש"ח 6 2GB KINGSTON D…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום שלום, מה שלומכם אני חדש פה ובאתי להתייעץ קצת לגבי מחשב חדש שאני מתכוון לקנות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! אז כמו שכתוב למעלה 4.5 אבל עשוי להתגמש קצת האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב שם בשביל להשתמש בו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל ה…
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי אני מחפש מיני נייד (NETBOOK) בתקציב של עד 2000 שקל תודה לעוזרים יניב עריכה: מה דעתכם על ASUS 1201N או Toshiba Mini NB205-N210
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים לימודיים כך שזמן הסוללה שלו תחזיק כמה שיותר. (5-6 שעות) המחשב חייב להיות כמה שיותר נייד ולכן המסך חייב להיות 13.3. בנוסף לכל אני זקוק למחשב שיריץ MODERN WARFARE 2. לא דרישות מקסימליות אך שיריץ הכל על מינימום בצורה חלקה. כמו שכבר כתבתי בכותרת תקציב של 4500 אך אם אין חייה כזו אז אני יכול לזלוג עד ל5000 אך רצוי שלא. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רציתי להתעייץ על המפרט שלי ברצוני לשפר אותו אבל לא יודע מה כדאי לי לוח-ga-p35-ds3l מעבד-q6600 זכרון-ocz xtc platinum ddr2 800 4 g כרטיס מסך ASUS GTX 285 ספק כח-thermaltake 500 real דיסק קשיח wd 1tb wd 320 GB מעוניין לשפר את המחשב אשמח לשמוע הצעות ודעות שלכם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות מפרט של 7500 אני ישמח לקבל חוות דעת מעבד אינטל Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם למעבד אינטל GIGABYTE X58A-UD7 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200, 4xPCI-E DDR III 1600Mhz זכרונות 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel GIGABYTE כרטיסי מסך GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E x 2 דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX צורבי DVD LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA (Retail מאווררים וגופי קירור Scythe …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב לאחותי מחשב שאמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש קל בphotoshop (התוכנה לוקחת משאבים אבל אחותי לא מבצעת פעולות מתקדמות/מורכבות בתוכנה...) שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. בניתי מפרט שמתבסס על מפרט מומלץ: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133168§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D זה מה שיצא: ₪367 מעבד AMD Athlon II X2 260 Box ₪425 לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪197 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪227 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 …
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1024:768 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב בתקציב של 1700-1500 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט,סרטים ופעם ב... ארצה לשחק איזה משחק (משחקים קלים, אני לא גיימר). המחשב יחובר לטלוויזית 32 LCD (רזולוציה 1280X720). לא עושה OC ורמת הרעש לא קריטית. שוב אומר שאני לא צריך דיסק קשיח. עריכה: העלאתי תקציב ל-1800 גג! ומפרטים מהחנות RSM בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. מה שאני מייעד לנייד הוא בעיקר כתיבת מסמכים ושימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים.לא אשתמש בו להורדת משחקים כאלו ואחרים וגם לא לסרטים. מכיוון והמחשב מיועד בעיקר לכתיבת מסמכים, אז חייב תוכנות כמו וורד וכל אלו וישיריץ אינטרנט ברמה טובה. אני מכוון למחשב עם מסך של 15 אינץ' מינימום- אם יש הערות על כך, אשמח לשמוע. מקלדת נוחה כמה שאפשר. המליצו לי על רמת זיכרון של 320GB בדיסק הקשיח. בעיקר כי הפערים בין לפחות, הם לא גדולים וכאלו ששווה להתעכב עליהם ולהגביל את השימוש על המחשב לאורך שנים. בקיצור, לא שווה לאורך שנים להגביל את השימוש שלי בו אם יהיה צורך כזה או אחר בגלל חיסכון של כמה מאות שקלים …
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
כמו בכותרת. פרטים נוספים: משמש בעיקר לאינטרנט (גלישה, צפיה בסרטים) ומשחק רשת (ARCHLORD). דרוש ציוד היקפי: מקלדת (רצוי אלחוטית), עכבר (רצוי אלחוטי), רמקולים (זולים,יש אלחוטי?), אוזניות ומיקרופון, מצלמת אינטרנט (לא חובה). כרטיס מסך: כפי שציינתי ישמש כרגע (ייתכן בעתיד למשחקים אחרים) בעיקר לאותו משחק רשת (כרגע יש לי ATI 2600XT). מסך: כרגע סמסונג "17, ייתכן שידרוג עתידי. מערכת הפעלה: אין צורך ציוד קיים שייתכן שאפשר להעביר: כרטיס מסך (ראה לעיל), זיכרון: 2x1GB קינגסטון 533mhz (לגבי ה533 אני לא סגור).
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מפרט ב3000 שקל למשחקים (בעיקר Microsoft Flight Simulator X) בחנות SkyPC. הוא לא מתכנן OC, יש לו מסך 22 אינץ' של LG ברזולוציה 1680X1050 וגם את כל שאר הציוד ההיקפי יש לו. הוא צריך הרכבה של המחשב. אם צריך עוד משהו תגידו.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454314.msg3881997 (לפני 5 חודשים), העלנו מאז את התקציב בכ600~ שקל בערך לטובת רכישת מחשב ומסך איכותיים יותר. אני מתאר לעצמי שהשוק השתנה בחודשים האחרונים, המחירים השתנו ולכן אני פותח את הנושא מחדש. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello all , I am currently looking for a laptop that will serve me as a main laptop for both studies ( Computer Sciences major ) and for other things as music , browsing and some videos . I am considering a Dell as first priority , but is open for other suggestions (as long as its not HP) I was thinking about the Studio 1558 , but from what i understood it had some serious problems. what about the N5010 ?? or should i go for the Latitude business series ? (yes i am confused) my budget is around 5000 shekels more or less . and I would prefer 15.6" screen ( unless you think that 14.1 is better for studies ) I think i won't carry it around with me that often though. .…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפושי אחרי סיוע בנדון גיליתי באתר שלכם ידע ונכונות לעזרה, אני מקווה שיבוא לביטוי גם בפניה זו. (סבלנות על הפרוט) המחשב ישמש לעבודה מהבית. רצוי לחסוך בתקציב כי צריך לקנות גם מסך 24". המחשב מיועד לתיכנון הנדסי באמצעות אוטוקאד. גרפיקה באמצעות פוטושופ. מעט עריכת סרטונים קצרים באמצעות video studio ואחרים - חצי מהזמן. עבודה משרדית באמצעות אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים - חצי מהזמן. המחשב יעבוד בממוצע 18 שעות ביממה למעט שבתות וחגים. המחשב לא מתוכנן למשחקים. המסך (מחוץ לתקציב) 24" FHD - (אולי Dell UltraSharp 2410U 24" IPS Panel RevA01) המחשב צריך להיות שקט ברמה של 8/9, כלומר במרחק של כ 75 ס"מ לא שומעים אותו. אוברקלוק לא מתוכנן אלא באם צריך, יבוצע ברכישה ע"י החנות בר…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6200 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל אין בעיה לממש את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים, אבל גם סרטים וגלישה באינטרנט כמובן. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) השימוש לא יהיה כבד, 4 שעות גיימינג ביום מקסימום. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים, M…
-
- 40 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב כאשר יש לי כבר מסך (2209WA של DELL) ובנוסף יש לי כבר כרטיס מסך HD4850 ומעבד I5-750. זאת אומרת שאני צריך את כל השאר כרגע השימוש העיקרי הוא אינטרנט אבל אני רוצה שבעתיד הוא כבר יהיה מוכן לשדרוג למשחקים בלי להוסיף עוד הרבה כסף. כמו-כן אני רוצה שיהיה USB3. תקציב עד 2500 (אפשר לחרוג טיפה אם צריך). תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל את השנה הראשונה באוניברסיטה וכרגע הגיע הרגע לרכוש נייד. כיתתי רגליי לאופיס דיפו ובדקתי את הגדלים והמשקלים השונים של המחשבים. החלטתי שדגמי ה13.3 עד 1.9 קילו הם בשבילי. הדרישות: עבודה בו זמנית על 3 מסמכים + נגן מוסיקה + 3 דפי אינטרנט. ניגון סרטים בצורה חלקה. מקלדת נוחה. 6 שעות סוללה ומעלה. עד 4000 שקל. ללא כונן אופטי. ישנם כמה מחשבים שמתאימים לי בקטגוריה: Packard Bell Butterfly S-FN-009IL Lenovo Thinkpad EDGE NUE89IV 0197-89G ניסיתי את ה probook 4310 של HP ומאוד נהניתי מהנוחות של המקשים ומהבליטות שלהם שדימתה שימוש במקלדת רגילה. האם הדגמים המוזכרים מעלה דומים במקלדת שלהם ל HP? איפה אני יכול להתנסות עם PB ו Lenovo. הייתי בבאג,אופיס,איבורי, ולא היה להם את הדגמי…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
חברים ערב טוב. אשמח אם תעזרו במספר שאלות שעיניינו אותי: 1. ברגע שאני מכניס את המחשב למצב שינה ומנתק את כבל המתח (ללא סוללה) אני גורם לנזק כלשהו למחשב? 2. יש לי הרדיסק חיצוני 2.5' שמחובר תמיד למחשב, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה וחוזר ממנו פוגע איכשהו בהרדיסק? *השאלה באה מתוך הנחנה שהמחשב נכנס למצב שינה כפעמיים ליום. 3. לאחרונה, כשאני סוגר את המסך (ומכניס את המחשב לשינה), בבוקר אני צריך להדליק את המחשב דרך הכפתור (לפתוח את המסך לא עוזר) ולחכות שהווינדוס יעשה Resume, למה הדבר קורה? יש מצב שיש לי נפילות מתח כל לילה? הדבר לא קורה ביום - שכן המחשב דלוק כל היום, או שיש איזו הגדרה שאני לא מכיר שמכבה את המחשב לגמרי לאחר פרק זמן מסויים במצב שינה? *מדובר במצב שבו המחשב מחובר לחשמל ב…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3000 ש"ח. ראיתי במדור המפרטים המומלצים את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169§ion=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הלכתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי, הראיתי לטכנאי את המפרט שלכם, והוא אמר לי מספר דברים: 1. המעבד לא חזק מספיק והוא יביא לי Athlon Phenom 925 ב780 ש"ח במקום. 2. במקום המארז, המאוורר וספק הכוח שרשומים במפרט שלכם הוא יביא לי מארז Achilles CA-288 ב350 ש"ח שמובנים בתוכו כבר מאוורר וספק כוח משלו. לדבריו זה טוב יותר כי יש שני מאווררים שמקררים את כל המחשב ושניתן לשלוט על העוצמה שלהם, והספק 550 ואט לעומת זה שבמפרט שהוא 400 ואט. אני מודאג מזה כי אני חושש שהאיכות של המאוורר וספק הכוח שבנויים כ…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לצרכי גיימינג קל-בינוני (sc2) ולצרכי מולטימדיה (אני מתכוון לחבר אותו למסך בסלון) אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. אני יודע שאין כרטיס מסך עוד לא החלטתי על כרטיס ולכן גם בנושא זה אשמח לקבל המלצות, בגדול אני מעדיף את ATI אבל אני פתוח להצעות. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-USB3 ₪644 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪490 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪289 סט מקלדת ועכבר: [..] GIGABYTE GK-KM7580 - WIRELESS MULTIMEDIA SET ₪160 ספק כוח: [..] COOLERMASTER ELITE POWER 40…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איזה רכיבים לרכוש אם בכלל תקציב מינימלי בבקשה האם יש להגדיר הגדרות אחרות אולי? Computer: Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 502 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter Intel(R) 82845G/GL Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics Monito…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה למחשב כמה שיותר זול עם כרטיס מסך שתוכנות גרפיות תומכות בו . חשוב שמסך יהיה 17 אינץ' לפחות. בתקציב כמה שיותר זול .
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום חברים, ראיתי מחשב נייד - Lenovo IdeaPad G550 NTD8EIV Model NTD8EIV Machine Type 2958-8EG CPU Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4400 2.2GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB Memory 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 320GB Sata Display 15.6 '' WXGA LED Backlight TFT (1366x768) GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500M Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max Wireless Wi-Fi 802.11a/b/g Ethernet Port 10/100 Ethernet Bluetooth No Integrated camera Yes Ports 3 USB 2.0 1 VGA port 1 RJ45 ethernet connector 1 headphones-out 1 mic-in OS Genuine Windows 7 Home Premium 32Bit…
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-