ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם לעבודה כללית (office, אינטרנט וכו'..) המחיר הוא בערך 3500, ומקסימום 4000, אם אפשר שלא יעבור את ה 4000 אז עדיף... ואם משהו פה לא הגיוני אז אל תתביישו להגיד ההבנה שלי בניידים לא משו.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום , מה אתם אומרים על המפרט הבא : דגם מחשב: i0000 מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9517 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מס…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-התקציב המקסימלי:1800שח. אני אהיה מעוניין לנצל את כל התקציב ואפשרות החריגה שלי תיהיה בה"כ: 200שח -השימוש הוא לרוב למשחקים כגון:SIMS 3, STARCRAFT 2,DRAGON AGE ORGIN, COD6 אני לא מצפה לראות את הביצועים הכי גבוהים! -אין צורך בציוד היקפי! -השקט לא הכי חשוב אבל אני לא רוצה שיהיה לו רעש של טרקטור אז החשיבות היא 7/10 -אם האוברקולור הזה חשוב אז תוסיפו אני לא מבין גדול בזה -אני גר באזור המרכז -אני מצפה שהוא יוכל לצרוב דיסקים של DL 8.5GB -אולי בעתיד אני אחליף כרטיס מסך -את הזיכרון על בטוח אני אשדרג בעתיד!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מטרות עיקריות - תכנות,סרטים,אינטרנט. בכללי - צריך להיות חזק אם יוכל להתמודד גם משחקים - חבל על הזמןץ חשוב - מולטיטאץ',חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר)
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כמו בכותרת. פרטים נוספים: משמש בעיקר לאינטרנט (גלישה, צפיה בסרטים) ומשחק רשת (ARCHLORD). דרוש ציוד היקפי: מקלדת (רצוי אלחוטית), עכבר (רצוי אלחוטי), רמקולים (זולים,יש אלחוטי?), אוזניות ומיקרופון, מצלמת אינטרנט (לא חובה). כרטיס מסך: כפי שציינתי ישמש כרגע (ייתכן בעתיד למשחקים אחרים) בעיקר לאותו משחק רשת (כרגע יש לי ATI 2600XT). מסך: כרגע סמסונג "17, ייתכן שידרוג עתידי. מערכת הפעלה: אין צורך ציוד קיים שייתכן שאפשר להעביר: כרטיס מסך (ראה לעיל), זיכרון: 2x1GB קינגסטון 533mhz (לגבי ה533 אני לא סגור).
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש שני מחשבי מותג לצורך משרדי. רצוי כאלו שיש להם 3 שנות אחריות באתר הלקוח. מחשב אחד צריך להיות משרדי קל, והשני קצת יותר מהיר ממנו. מחפש תקציב כולל 4K. שני המחשבים צריכים להיות עם מערכת הפעלה וללא מסך.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד עם המחשבים בעיקר בתוכנות משרדיות, וכפי שכתבתי בכותרת בעיקר עם Sap Business One שעובדת במקביל עם SQL Server 2005/2008. אני עובד עם מספר גדול של תוכנות במקביל, ולכן חשוב שהוא גם יוכל לעמוד בכך ולא יתחיל לגמגם. דרישות: מסך: "13.3. משקל: עד 2 ק"ג. יציאות: שתהיה יציאת HDMI, עדיפות למספר גדול של כניסות USB. בלוטות': הכרחי. גודל מינימלי של כונן קשיח: לא רלוונטי. צורב DVD: לא הכרחי. לא נדרשת אחריות בינלאומית, אך רצוי שתהיה ל-3 שנים. אשמח לשמוע המלצות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אימא שלי צריכה מחשב לאחר שהישן התקלקל. השימושים שלה הם רק אינטרנט ושאר דברים פשוטים ביותר. התקציב הוא עד 1600 ש"ח עם אפשרות לחריגה. צריך רק מחשב ללא מערכת הפעלה וציוד היקפי. ועדיפות לאינטל אני גר בהרצליה וראיתי שיש את חנות RSM בכפר סבא, אם הם אמינים אז תבנו את המפרט שם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו Call of duty 6 או battlefield bad company 2 על איכות מקסימלית (HIGH) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( battlefield bad company 2,Call of duty 6 באיכות גבוהה), צפיה בסרטים, * גודל המסך?15+ * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה שיהיה 7200 RPM!!!! * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיו אמינים לאורך זמן תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט גם AMD וגם INTEL שיספקו לי הנאה מירבית במשחקים בתמורה לתקציב. לא משנה לי מאיזו חנות אני נייד.אני עובר הרבה בין נתניה לאריאל. אבל בלי קשר עם צריך חיפה ניסע לחיפה... בעיקרון הקנייה מתוכננת לתקופה שיצא COD החדש אבל אני צריך לדעת עכשיו מה ביקרוב אני הולך לקנות. דרישות מיוחדות: *יש לי מסך 2007wfp dell *עכבר יש לי, אני צריך פאד טוב לעכבר. *מקלדת יש לי. *יש לי רמקולים 2.1 של altec lansing לא זוכר את הדגם כאלה שהם כמו ה ATP3 הישנים. *אני רוצה להשאיר גם אופציה ללעשות אוברקלוק גם לכרטיס מסך וגם למעבד(לעתיד). אז קירור טוב וסופר שקט גם למעבד וגם לכ.מסך. סהכ מפרט ש COD החדש ירוץ עליו בכיף וגם MOH החדש ו SC2וכמובן להמשך למשחקים אחרים. אז לא צריך מסך, לא מקלדת …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי של כל המשפחה. להלן הפרטים לפי הסעיפים המומלצים: 1. תקציב מקסימלי: 2000 שח כולל מערכת ההפעלה. במידה ולדעתכם זה מחייב התפשרות קשה - אפשרי חריגה קלה (עד 10%-15%), רצוי מאד שלא 2. שימושים: אינטרנט - כולל סקייפ, מסנגר. אופיס, משחקים פשוטים (FIFA), צפיה בסרטים לילדים (לא HD), בניית ספרי תמונות אישיים (pixit). 3. ציוד הקפי - רמקולים בלבד (יש לי מקלדת, עכבר, מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא 5. מפרט חלקי - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - המחשב בחדר משחקים ולא בחדר שינה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תודה מראש על התשובות אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות צירפתי את המפרט שנתנו לי רק תגידו מה צריך להחליף כי אני לא רוצה דיון של חודש על כל פרט למרות שאני נורא מעריך את העזרה יש הרבה דעות שמי שלא מבין יותר מידי זה גם מבלבל אני ישמח לקנות את המחשב עוד השבוע לכך אני ישמח לתשובה לגבי המפרט שנתנו לי וכמובן שדברים שחובה לשנות אז לשנות המחיר הוא סביב 8500 ואני ישמח שהוא גם יהיה קרוב אחרי השינוי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מפרט ב3000 שקל למשחקים (בעיקר Microsoft Flight Simulator X) בחנות SkyPC. הוא לא מתכנן OC, יש לו מסך 22 אינץ' של LG ברזולוציה 1680X1050 וגם את כל שאר הציוד ההיקפי יש לו. הוא צריך הרכבה של המחשב. אם צריך עוד משהו תגידו.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי בצורת של 6 שנים החלטתי להגשים את מחשב החלומות מפרט זה אולי נשמע כמו צרות של עשירים אבל ממש לא - אני מתכנן עליו לעוד 5 שנים (שזה בערך זמן החזר התשלומים) השימושים הינם עריכת וידיאו (CS5), משחקים (גם כבדים), קולנוע ביתי ועוד - בקיצור הכל חוץ מהכנת קפה המטרה היא לבנות מחשב עם ביצועים חזקים ולבצע לאורך הזמן שיפורים קטנים יש לי כבר שני מסכים כאשר בשלב הבא אני רוצה להוסיף מסך (3D בתקוה) עם כרטיס מסך זהה ב SLI אולי להוסיף זכרון? הערות: להבנתי המעבד אמור להחתך בחצי בחודש הבא אחרת הייתי הולך על 930 המארז עדין לא בארץ - אמור להגיע בקרוב לא רשמתי מקלדת ועכבר אם יש המלצות בבקשה יש לי התלבטות קשה בקשר לזכרונות אלו או קורסייר דומינטור או קינגסטון היפר X אני בעיק…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, המלצתכם העדכנית: מחשב נייד למטרת תיכנות (מריץ Visual Studio 2010). גודל מסך: עד 14.4 בערך. מחובר רוב ביום לחשמל ונמצא בתוך המשרד או הבית. מחיר רצוי עד 3800 ש"ח, או 1000$, יכול לקנות גם בארה"ב (רק אם יש אחריות בארץ). תודה רבה לכם! איתי
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בכל הקשור במפרטים בתקציבים זולים ובינוניים, ממליצים כאן באופן גורף על לוחות ללא תמיכה ב-USB3 ,SATA3 בטענה שאין לזה כל משמעות מבחינת ביצועים ושאת התמיכה ב-USB3 תמיד ניתן להוסיף בהמשך עם כרטיס הרחבה של כמה עשרות ש"ח. לגבי ביצועים אכן אין הבדל ,אולם לגבי אפשרות ההרחבה, הטענה הזאת חסרת שחר מפני שעלותו של כרטיס הרחבה שכזה ,היא כמעט זהה להפרש בין מחירו של לוח שתומך ב-USB3 ,SATA3 לבין כזה שלא תומך בתקן זה. ראו בעצמכם: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb3&orderby=price http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9323 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950510&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מני…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
ברצוני לקבל חחות דעת לגבי מחשב msi gx700 ,מטרת המחשב היא עיקר אינטרנט סרטי full hd ומשחקים מידי פעם לא מעוניין בהכי הכי אבל מעוניין לשחק ב call of duty האחרון שיצא ואולי גם ב black ops ,מעוניין לדעת גם אם המחשב הנ"ל יכול לשדר לי לטלוויזיה סרטים באיכות FULL HD קיימת יציאת HDMI!! יש לציין שבכוונתי להגדיל את הזיכרון ל 4GB אז ככה:Operation system support Genuine Windows 7® Ultimate (Retail), basic CD/DVD Recording software. For testing only. No Installation Disks, nor LICENSES are included. Processor Intel® Centrino® 2 Dual Core Processor Technology T9300 2.5Ghz/6 Mb/800 MHz Chipset Intel® PM965 + ICH-8M Graphics & Video Module NVIDIA® 8600M-GT 512MB Main Memory 2GB D…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עקרונית התקציב הוא 3000 ש"ח דרישות מהמחשב שיהיה קטן כמה שאפשר חסכוני בצריכת חשמל כלומר WAT שיהיה אפשרות להרחבת PCI אחת לפחות שיהיה בעל כרטיס קול 5.1 ומעלה ואם אפשר איכותי המחשב יריץ מקס' מוזיקה + קבצי וידיו DIVX למינהם ולא יותר גלישה באינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך, אם כי אני מעוניין להשקיע במפרט שיחזיק 4 שנים +/- במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית כולל עבודה על DB של SQL (עובד עם תוכנה המשתמשת ב SQL SEVER 2005) תוכנת SAP + גלישה + OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר 5 ימים בשבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא עבור משחקים, מסך LCD 19 SUMSUNG * לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד טוב ובעל ניידות. אני לא רוצה שהניידות תבוא על חשבון הביצועים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=130 . אם תוכלו לתת חוות דעת לגבי המחשב ואולי להמליץ על מחשבים 13" אחרים. בגדול אני צריך את המחשב להתעסקות בתוכנות עריכת וידאו שונות, פוטושופ, משחקים, ולימודים תודה מראש על העזרה!
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454314.msg3881997 (לפני 5 חודשים), העלנו מאז את התקציב בכ600~ שקל בערך לטובת רכישת מחשב ומסך איכותיים יותר. אני מתאר לעצמי שהשוק השתנה בחודשים האחרונים, המחירים השתנו ולכן אני פותח את הנושא מחדש. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מה לעשות והתגייסתי לגולני, כל הזמן בבסיס.. אני רוצה לקנות מחשב נייד להעביר את הזמן שיהיה לאינטרנט בעיקר ושיוכל להריץ משחקים כמו GTA: San Andreas ודומיו.. טווח מחירים רצוי : 2500-3000 גג: 3500 אם אין ברירה :4000 אני לא יודע אם יש חיה כזו או אין.. בכל מקרה, תתנו בבקשה הצעות של לפטופים בדרגות המחיר האלה גם אם יש לכם שתי הצעות אחת של לפטופ ב2700 והשני ב3800 .. תתנו את שתיהן ובסוף נחליט.. תודה :=)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר החלטתי עליו כי הוא נכנס לי בתקציב ועונה לי על כל הדרישות. עשיתי פה חיפוש בפורום וראיתי שמישהו שקנה אמר שכבר בהתחלה הסוללה מספיקה לו רק ל3-4 שעות,זה אצל כולם? עוד כמה שאלות: איכות ההרכבה,המקלדת,הכניסות,המראה הכללי והמסך,איך הם? תודה רבה לכם,אחלה פורום יש פה..
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-