עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב נייד HP G62-144DX. הוא כבר היה ממש עמוס ועבד לאט אז פירמטתי אותו וכבר התקנתי עליו Windows 8.1. מקודם כשהוא עבד עם המערכת המקורית שאיתה הוא הגיע מהמפעל (Win 7), הטמפרטורה שלו היתה בסביבות 50-60 מעלות כשבשעת מאמץ 65 מעלות. עכשיו, בשעת מנוחה הוא באזור ה60-70 מעלות ובמאמץ מגיע ללמעלה מ80 מעלות. הגיוני שבגלל Windows 8 הוא מתחמם יותר?? הבעיה שעשיתי טעות וכשהתקנתי את המערכת החדשה פירמטתי את הדיסק לגמרי ואין לי את המחיצת שחזור...

2. היי אני צריך את עזרתכם בבנית מחשב ב5000שח כלל מסך LCD מקלדת ועכבר המחשב לבית עם ילד קטן(12) שמשחק במחשב דיי הרבה וגם להורים שמשתמשים באינטרנט אימילים ואופיס ורוצים שהכל יזוז מהר וחלק במערכת הפעלה הצעות עדיף מאיזור חיפה (נועה או KSP) תודה.

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  3. הרי , יש רשיון , אז מה זה שווה הרשיון ללא דיסק התקנה? מה אם אתם צריכים לפרמט? מה עושים במקרה כזה? אפשר לקבל דיסק התקנה ממיקרוסופט(בחינם הכוונה) ? או להוריד מאיפה שהוא? מה אפשר לעשות? מה אתם עשיתם?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  4. שלום יש לי את המחשב הבא : PD 915 2.8GHZ 2X2MB asrock 775dual-vsta twinmos 512MB 533MHZ ספק כוח ג'נרי 350W. HD 60GB עכשיו אני מוסיף עוד זיכרון 1 ג'יגה בסטיק 1 ככה שיהיה לי 1.5 GB . והארד דיסק 250GB ככה שיהיה לי 310GB. ואני מחליף את הכרטיס מסך שיש לי לGF7300GT. ניתן לשים את כל זה במארז HTPC ? האם המחשב הזה פולט הרבה חום וכדאי לשים לו מאוורר שקט ומקרר יותר ? בקיצור תנו דעות בעניין, תודה לעוזרים.....

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  5. מפרט למשחקים וגלישה חוו דעה השבוע אני קונה Cpu: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [1063] MoBo: ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [810] Memory: DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [550] Hd: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial SATA HDD [690] DVD ROM : Toshiba 16/48 OEM - Black [270] CD-RW: Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW [306] Video Card: Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [998] Case: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [324] Floppy: Ggeneric (Teac 1.44 Black Floppy) [51] Cooling: Generic 120mm Fan [4…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by kiwi,

הגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי שהייתי תקוע עם הגרוטאה 4 שנים זה המפרט שחשבתי עליו: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) [ ¤ 615.04 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  7. שלום לכם. לפני מספר ימים חיפשתי כאן לפטופ לאחותי בתקציב של 3000 ש"ח. לא כל כך הצלחנו למצוא משהו שיתאים לדרישות, אז היום לקחתי אותה לראות נטבוקים כדי לראות אם מפריע לה גודל המסך, פריסת המקלדת וכו'. בקיצור, נטבוק זה כרגע האופציה המובילה. כתבתי בתקציב 2000 ש"ח כי אני יודע שהמחירים של רובם היום נעים בין 1900 ל-2200 ש"ח, וזה בסדר. הבעיה כרגע היא המגוון הרב שיש בשוק ואני פשוט לא יודע על מה להמליץ לה. מאחר ורוב רובם של המחשבים באים עם אותו מעבד, אותה כמות זיכרון בערך, אותו גודל של הארדיסק בערך... זו משימה מאוד קשה. הדרישות היחידות שלנו הן שהמסך לא יהיה קטן מ10 אינטש ושאולי אולי אולי אולי אם אפשר יהיה בעתיד להריץ פוטושופ או דומה ברמה סבירה שמאפשרת להשתמש זה יעזור, אם כי ברור לנו…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by avatar123,

התחלתי לתכנת בו ואני קולט שאם אני רושם יותר מדי מהר אז הוא עושה קפיצות כאלה ויורד שורות לבד או שהוא קופץ לאיזה מיקוום מסוים בטקסט לבד וזה קורה רק אם אני מקליד מהר מדי אז אני שואל אם יש לחרא הזה איזה פיתרון או שזה דפק שצריך לחיות איתו ולהאיט את ההקלדה?

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  9. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  10. היי חברה. שמחתי מאוד על העזרה שנתתם לי, הרכבתי מפרט מההמלצות שתתם לי והנה הוא זכרונות STT DDR2-800 2GB (2x1GB) CL4 Dual Channel Memory Kit http://www.ewiz.com/detail.php?name=T800UX2GC4 $89.29 מעבד Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 CPU, Retail http://www.ewiz.com/detail.php?name=E6750BOX $196.73 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad/ Intel P35/ DDR2-1066/ A&GbE/ ATX Motherboard http://www.ewiz.com/detail.php?name=MB-P35DS3L $89.00 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB 2DVI/VIVO PCI-Express Video Card, Lite Retail http://www.ewiz.com/detail.php?name=AT-1950XT $176.45 סה"כ $551.47 לפי שער 4.20 יוצא 2316 ש"ח. בבקשה תתנו דעתכם על המפרט …

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  11. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by ghgh1,

היי חברה, יש לי מחשב HP קצת מיושן שהדגם שלו הוא 6910P. מחשב מעולה בשביל הצרכים שלי... לפני כמה זמן דוד שלי שידרג את המחשב שלו והעביר לי את ה6510B הישן שלו - מחשב דיי זהה לשלי רק עם חומרה טובה יותר. ב6910P שלי יש כרטיס מסך ATI Mobility Radeon X2300. ב6510B אין כלום. עכשיו השאלה היא כזאת: האם אפשר להעביר את הכרטיס מסך מהלפטופ הראשון לשני? (אמנם כרטיס מינימאלי ביותר אך עדיף מינימום מאשר כלום,לא? ) יצא לי בעבר לפרק ולהחליף חלקים במחשבים נייחים אך לא יצא לי להתעסק בניידים. ניסיתי לבדוק בעצמי אבל לא מצאתי פרט שיכול להסגיר לי תשובות בכל מקרה, אלה הדגמים של לוחות האם של המחשבים: 6910P - HP 30C1 6510B - HP 30C0 לפי מה שיצא לי לראות אני חושב שיש למחשב השני סלוט ריק…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by Enable,

קניתי לא מזמן את המחשב ושמתי לב למשהו ממש מעצבן אחרי עבודה של 20-30דקות ה TOUCHPAD מתחמם וזה ממש מציק לגעת בוא כי זה דיי חם. זה רק לי ככה? יש אפשרות לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?- אני מחפש מחשב בטווח ה-3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- הסטיה המקסימלית היא ב 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול דוטה 2 אבל מדי פעם אני מנסה משחקים חדשים שיוצאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 24", רזולוציה מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  15. אני מחפש את המחשב http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 קיימת חנות אמינה שממנה אפשר לקנות אותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by ilu_xa,

שלום לכולם, שנת הלימודים באה ומתקרבת, לכן הגיע הזמן להצטייד בהתאם. אף פעם לא היה לי מחשב נייד משלי, ואף פעם לא יצא לי להשתמש באחד כזה יותר מדיי, לכן אשמח לקבל המלצות והכוונות מבעלי הניסיון בתחום. למרות התקציב הדחוק ראיתי שיש לא מעט אופציאות והמגוון הוא דיי גדול. * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, אופיס. בשביל המשחקים יש לי את המחשב הנייח. * גודל המסך? 12-14", הבנתי ש15.6 יהיה בעייתי מבחינת גודל, משקל, זמן סוללה? * משקל רצוי? אין לי אינדקציה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מניח שכן, לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כבונוס, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה כונן כלשהו, לא…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  17. מטרות המחשב? אינטרנט סרטים , משחקים אבל לא כבדים במיוחד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מומלץ שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נכון לעכשיו לא כי יחובר קבוע לחשמל, אבל בעתיד כן(עוד שנה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כדאי לא קריטי * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL נשמעת חברה אמינה , במיוחד עם ה3 שנים אחריות ישנם 2 דגמים ששמתי עליהם עין: DELL N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN5110BK241…

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  18. שלום לכולם! אני צריך שתי מפרטים.... אחד שיהיה עם ליבה אחת והשני עם שתי ליבות (אני נותן לו אפשרות לבחור..) דרך אגב יש מצב לדחוף גם כפול ליבה וגם ג'יגה זיכרון ב5000 ש"ח ושאני לא אצתרך לבחור כרטיס מסך עלוב? תודה מראש לכל העוזרים.. אני מזכיר לא צריך ציוד הקפי בכלל!! כמה שיותר מהר יהיה יותר טוב... כי הוא עולה לי על העצבים כבר... כל שניה שולח הודעה.. תודה רבה לכל העוזרים... (שוב)!!

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (מאיפה?? ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות ואינטרנט לילד בן 12 + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א וכד' אולי קצת משחקי שוטינג(אני לא בקיא בהיצע) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by vladk,

מישהו יודע מה ההבדל בין LG F1-227DE ולבין LG F1-228DE ? המחיר של 228 גבוה יותר למרות ששני הניידים נראים אותו הדבר... http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=F1228DE&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=227DE&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  22. שלום. חבר שלי קיבל במתנה את המעבד I5 2500K והוא רוצה לבנות מסביבו מחשב. התקציב הוא 1500 ש"ח ורק אם חייב אז יש חריגה עד 2000 ש"ח (להשתדל שלא לחרוג מה1500 אלא אם חייב). השימושים הם מעט משחקים ובעיקר אינטרנט ואופיס אין צורך ב OC או ציוד היקפי משחקים לדוגמא : CRYSIS2 , COD BLACK OPS אך בתדירות נמוכה השקט חשוב ברמה של 6-7 אין צורך לכלול מערכת הפעלה , יש צורך בהרכבת המחשב בקשות מיוחדות : שיהיה USB3 אין צורך לשמור על אופק שדרוג תודה רבה לכם

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  23. כמו שרשום בכותרת תודה התקציב עלה ל8K ואני רוצה את הL1970HR

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by Danny_The_King,

לחברה שלי יש מסך LCD סדוק ורואים רק חצי מסך בנייד של COMPAQ הנייד נקנה בחול ככה שאין אחריות מה עושים ? מסך חלופי? מה המחיר?יש מצב ליד שנייה או רק חדש? עדיפות לחנויות מחשבים / תיקון באזור רעננה כפ"ס.. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by walla26,

1. מה התקציב המקסימלי 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית, עריכת וידאו, ריבוי משימות, סרטים HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתכנון לחבר למחשב מסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים