עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sagizaidor,

היי חברים, אני מחפש מחשב נייד שימש לעריכה גרפית, ועריכת וידיאו. התקציב שלי עומד על 6000 ש"ח, מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל ראם. אני אשמח להמלצות שמגיעות מניסיון ולא רק מקריאה יבשה של המפרט. תודה.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  2. Started by ליאו,

שלום אני מעוניין לקנות לפ-טופ עם וינדוס 7 לצרכי גלישה (ולא משחקים) יש לי DELL inspiron כמעט 4 שנים...אני לא תותח מחשבים והרושם שלי שזאת חברה בינונית בתחום הלפ-טופים. 1. האם הרושם שלי לגבי DELL הוא נכון ? 2 . בין כל החברות הקיימות - מי מומלצות ואמינות בתקציב עד 3500 ש"ח ? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by KNIGHTmare,

בוקר טוב D: אני צריך מפרט מבוסס AMD למשחקים בלבד. כולל מסך, צורב DVD , מקלדת+עכבר אלחוטיים, מארז וספק. לא הולך לעשות OC ומעדיף ביצועים על פני מארז איכותי / ציוד היקפי, אך מעדיף לא להתפשר על איכות המסך. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by omrizb,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים סבבה (למרות שאין לי בתחום הזה דרישה כ"כ גבוהה) ויריץ אפליקציות מהר וטוב (גם אם אני פותח מלא חלונות ומריץ בוזמנית אפליקציות שונות). זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: ‏AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore 650 ש"ח לוח אם: ‏AMD ASUS M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 560 ש"ח זכרונות: 1GB Kingston 667MHz x 2 400 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 430 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1050 ש"ח כונן דיסקטים: ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black) 45 ש"ח כרטיסי קול: onboard צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black 195 ש"ח מארז: Thermaltake Thermaltake Bac…

• 18 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by AmL1,

בוקר טוב לכולם, אני מחפש מחשב שהמטרה שלו היא הצגת סרטונים ומצגות על 2 מסכי LCD 32 וגם על מסך 21 שיהיה אפשר לעבוד,אין בעיה לשים סוויצ' שיחליף בין מסך עבודה למסכי הצגה. אני צריך רק מחשב בלי ציוד הקפי בכלל. התקציב הוא באיזור ה 2500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by natigabay,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15.6 אינץ' בשביל אמא שלי היעוד של המחשב הוא בעיקר גלישה באינטרנט להדפיס דרכו דברים אולי קצת אופיס ואיחסון תמונות וסרטונים שהיא מצלמת את המשפחה וכו'.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  7. 1. מה דעתכם על המפרט ? האם יש משהו שכדאי להוזיל, או שזה המינימום ההכרחי ? 2. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? 3. יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט, האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ? 4. האם אני יכול להחליף את המארז+ספק שציינתי, במארז+ספק הבא, שזול יותר ב 100 ש"ח ? Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤352 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by gilp123,

שלום, רכשתי מחשב נייד DELL VOSTRO 3500 . כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך יציאת HDMI אני מקבל רק 2 ערוצים ב SOUND של הטלוויזיה. כאשר אני רואה את אותו סרט עם DISK ON KEY הטלוויזיה מזהה DOLBY DIGITAL. האם אני מפספס משהו בהגדרות במחשב? האם יציאת ה - HDMI במחשב מוציאה רק שני ערוצים? כפי שאני יודע יציאת HDMI היא יציאה דיגיטלית שמוציאה גם DOLBY DIGITAL. אבקש את עזרתכם. גיל

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא במחיר נפילת ביצועים - לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח פלוס מינוס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד, עריכת וידאו, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר: 3Dmax, Zbrush, Vegas, Premiere, Photoshop, Lightroom, Matlab, Visual Studio, Eclipse... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא בטוח, אני מניח שמשחקים חדשים על איכות בינונית/גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by Chorny,

אחרי חיפושים כאן בפורום הגעתי למפרט הזה: https://www.tms.co.il/103293 מנסה לחשוב איך אפשר להוזיל אותו אבל העלות תועלת נפגעת, בעיקר בכרטיס מסך ומעבד, אם מחליפים ברכיב זול יותר. השימושים הם סרטי 4K, גלישה כבדה באינטרנט וקצת משחקים (המחשב מחובר לטלוויזיה בסלון) מתבלט בעיקר לגבי שנמוך הכרטיס מסך, כדאי לקחת GeForce 1550 או שהבדל בעלות לגמרי שווה את הביצועים הנוספים של ה-1660TI? תודה לעוזרים! קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box 1 ₪ 815 לוחות אם Gigabyte B4…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  11. יש לי מחשב של Dell מדגם Inspirion 7520 שמגיע עם ארדיסק רגיל 1TB ברצוני להוסיף או להחליף ארדיסק SSD .לאחר בדיקה קצרה שעשיתי חלק אמרו לי שאפשר להוסיף ארדיסק SSD מבלי להוציא את הארדיסק הישן ולעבוד עם שניהם ביחד וחלק אמרו שאי אפשר וחייב להחליף את הארדיסק הרגיל או להוסיף בעזרת מתאם במקום הכונן דיסקים! אז אני עדיין מחפש תשובה אם אפשר להוסיף או שאני חייב להחליף? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  12. האם מישהו/י יודע מתי אמורים להגיע לארץ ניידים עם VISTA והאם מישהו יודע כמה עולה VISTA

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by monkeyjuice,

שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה..) המסך צריך להיות 15" לפחות, ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) תודה!

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by .:YoGy:.,

אני עובד בחברת הייטק, והם טוענים שהמחיר הזה במיוחד לחברה (לא יודע אם זה נכון) המחיר הזה שווה למחשב כזה? למה אני צריך מחשב? האמת שאני עוד לא יודע... אני בעיקרון רוצה מחשב לראות איתו סרטים ולהוריד ממנו סרטים וצפיה ישירה.... אולי כדאי לפטופ לזה?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  15. אהלן חברים , רציתי עזרה במפרט מחשב כי אני לא ממש מעודכן בחמורה החדשה. הסכום שאני רוצה להגיע אלייו הוא 5500 ש"ח אני מבקש לנסות לא לחרוג, אבל אם החריגה תהיה הכרחית אז שיתעגל לסכום של 6000 ש"ח אני מחפש מפרט למחשב שיהיה חזק מספיק כי הסכום פה לא כל כך קטן השימוש שיעשה במחשב יהיה תוכנות עריכה כמו cubase , photoshop ועוד תוכנות עריכת סאונד למינהם אני יודע שהתוכנות האלה עובודת בעיקר על זיכרון המחשב אז נכוון בעיקר לזיכרון בלי ליצור צווארי בקבוק בקשר לכרטיס מסך אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני לא הולך לשחק יותר מידי במחשב אולי רק במשחק ב world of warcraft למי שמכיר אז הוא לא דורש תומך גרפי חזק משהו אני רק מבקש שיתמוך HD בקשר ללוח אם(עדיפות לASUS) אני רוצה לוח שיתמוך ב…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  16. צריך שההמחשב יעבוד מהר+מסך צריך שהמחשב יאריץ call of duty 8 והיה טוב וחזק תודה לעוזרים(:

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  17. אחרי שה-P3 אצל ההורים שלי לא סוחב את סימס 2, זה הזמן להחליף אותון. בכל מקרה אני רוצה דיסק חדש של 120 גיגה ו512 מגה זיכרון, עדיף כמובן להתבסס על AMD. לא צריך מסך, עכבר, מקלדת. צריך כרטיס מסך סביר - לא נראה לי שיש טעם להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך לאחיות שלי שכמעט לא משחקות, אבל רצוי שהוא כן יוכל לסחוב משחקים (זה בעיה בימינו). שימושים? אינטרנט, סימס2, קצת עיבוד תמונה. תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  18. טוב מפרט טוב לפי דעתי למשחקים אני לא רוצה כרטיס קול וזה לא חשוב לי כל כך ואם אתם אומרים שהמפרט גרוע תגידו בדיוק מה ! לוח אם דגם: ECS SIS 741GX-M מהירות FSB: 333 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx4: כלול יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 1.0: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 4 סה"כ דיסק קשיח טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM אחריות: 3 שנים מעבד סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: +3000 מהירות FSB: 333 MHz זכרון מטמון cache: 0.512 MB מארז סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון נפח: 512 MB סוג זכרון: DDR מהי…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by nsof,

שלום לכולם, צריך מחשב לשימושים הבאים: אופיס אינטרנט מהיר (כולל אפשרות לאלחוטי) צריבת DVD, ניגון דיסקים. משחקים אקראיים (חלק קטן, אבל שתהיה אפשרות לאיזה קרב קטן מידי פעם). פיתוח קצת כבר יש: מקלדת עכבר רמקולים CD ROM אפשרי?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב ממפרט זול אבל שיהיה מחשב אמין יש לי את רוב החלקים מהמחשב הקודם החלקים שאני צריך הם: לוח אם -כדאי שיהיה בעל כרטיס קול אם לא להוסיף כרטיס+ חריץ agp מעבד זכרונות 512 מגה הר דיסק - הכי חשוב שיהיה אמין , לא פחות מ40ג' המחשב יהיה בשימוש בעיקר לעבודה משרדית ומידי פעם condition zero הכרטיס מסך שיש לי עכשיו מריץ את המשחק יחסית טוב אז אני לא מעוניין לקנות אחר הדגש במחשב הזה לא ביצועים מדהימים ולא אובר קלוק אלה אמינות .. בגלל זה אני נוטה לבחור מעבד intel (אחריות life time) בעיקרון אני מחליף את כול זה בגלל בעיות בלוח אם במחשב הנוכחי.. תודה

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by xtaza,

המחשב הוא למשחקים ולאפשרות שיהיה בו OC כי אני לא יודע בינתיים איך עושים את זה. התקציב יכול גם קצת לחרוג למעלה. המפרט: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core ¤ 2,180.0 0 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ¤920.00 PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK ¤ 1,594 ש"ח Westren Digital 120GB SATA II JS 8MB 7200RPM x2(RAID_0) ¤ 1,010 THERMALTAKE BIGTYPHOON ¤240.00 Antec High Performance 1088 AMG ¤950.00 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ¤350.00 3,174 LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 154…

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום משרד של הדמיה אדריכלית של חבר שעוסק ברינדור בלבד זקוק לזוג מחשבים חדשים. מדובר רק על מחשב ללא ציוד היקפי. רצוי להוציא את המירב בכמה שפחות כסף, ולכן חובה להשתמש באוברקלוק שמאפשר קירור אוויר איכותי על מנת להגיע לביצועים מרביים. הבעיה שאני מעודכן רק בקווים הכללים של מה שהולך היום לכן באתי להתייעץ איתכם כאן. התוכנה היא Maya + Maxwell.. הרינדור הוא תלוי מעבד בעיקר. ככל שיש יותר ליבות והוא יותר חזק = יותר טוב. יש כאן בנצ'מרק רק לתוכנה זו: http://www.benchwell.com ניתן לראות כאן מערכות עם I7 באוברקלוק שעוקפות הרבה מערכות XEON עם 8 מעבדים. המטרה שלנו היא להשיג משהו דומה. מעבד I7 באוברקלוק ל-4Ghz. השאלה הראשונית היא אם I7 920 vs 860? אני יודע של-1156 יש מספר יתרונ…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by dorlevi551,

דרך אגב, פלונטר נחשבת חברה טובה? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 829/812 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 210/206 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2-8-PC - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz With new PC On…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  25. Started by AriLupuss,

שלום רציתי לברר איזה מפרט הכי משתלם אוכל לקבל למחשב גיימינג , ללא מסך וללא ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים, שימוש בתוכנות אלקטרוניקה כגון: ORCAD,SES51 וכו' (לצורך למידה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, - הוא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, ועוד משחקים מתקדמים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.