עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sheffi9,

איך המחשב? מה יש לשפר? השימושים העיקריים הם משחקים. המפרט הוא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪850 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪230 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI …

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. Started by udist,

מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by fredi157,

עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by -ox-,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות לחברה נייד ליום הולדת , בקרוב סטודנטית , ללא צורך במשחקים וכו' אך חשוב שתהיה יציאת HDMI ומערכת הפעלה WIN7. סוגיית המשקל חשובה בגלל זה חשבתי על 13.3". בדקתי בכל מיני אתרים כמו וואלה וכו' קשה לדעת את המחיר האמיתי כי הכל זה מכירות אישיות (הצעות החל מ..) התקציב מוגבל עד 3500.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by gal555,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 '23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  6. עקרונית התקציב הוא 3000 ש"ח דרישות מהמחשב שיהיה קטן כמה שאפשר חסכוני בצריכת חשמל כלומר WAT שיהיה אפשרות להרחבת PCI אחת לפחות שיהיה בעל כרטיס קול 5.1 ומעלה ואם אפשר איכותי המחשב יריץ מקס' מוזיקה + קבצי וידיו DIVX למינהם ולא יותר גלישה באינטרנט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Qtec,

אני מחפש לקנות netbook שישמש בעיקר לאינטרנט, VOIP וצפייה בסרטים. חשובים לי זמן עבודה ארוך, אחריות והנדסת אנוש טובה. כמו כן מודם סלולרי מובנה יהיה יתרון גדול. ראיתי את ה inspiron mini 1012 למשל - מה דעתכם עליו ? יש המלצות \ כיוונים אחרים ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by SPIDERRRMAN,

אז עוד שבועים אני קונה מחשב חדש , בעיקר למשחקים, צפיה בסרטי HD\בלוריי, ושימוש בפוטושופ... תקציב עד 7 אלף שח. יש לי גם שאלה מאיפה הכי כדאי לקנות מחשב? פנדה,זיגזג, זה בסדר? אני לא צריך מסך, צריך מקלדת חדשה, לא צריך כונן דיוידי או צורב, צריך כונן 2T במפרט רק לאכסון, לא יהיה הכונן הראשי. רציתי מעבד I7 אבל אני רואה בזיגזג שאם אני לוקח אותו גם המחיר של הלוח אם עולה ולוח אם מתאים יעלה מעל 1000 שח, האם אני צודק? לציין כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק בשום אופן לאף חלק... חשוב לי השקט במארז, האם כדאי להחליף למארז מאוררים או שהם יחסית שקטים? מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] ASUS P7P55 LX ₪740 זיכרון: [..] G…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, צריך המלצה לידידה למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס ועריכה גרפית (לרוב פוטושופ). ללא מסך. כולל ציוד היקפי. חשבתי על מחשב מבוסס על AMD Phenom 2 X4 וזיכרון 4GB, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הצעה מ- RSM בבקשה... תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  10. לאחר התלבטויות, החלטתי להזמין את ה-Inspirion 5010N עם מעבד ה-P6000. הבעיה צצה כאשר המחשב לא במלאי אצל הספקים איתם אני עובד ושוב.. לא ניתן להזמינו. עקב הלחץ הגובר, אני חייב מחשב עד אמצע שבוע הבא ! חשבתי על המחשב הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758907 3 שנות אחריות באתר הלקוח גורמות לי לרצות את המחשב באופן כרוני.. אין לי בעיה שהוא ללא מ"ה שכן דרך הסתדרות המורים אני אמור לקבל Win7U + אופיס10. 2 בעיות עיקריות וכמה שוליות : 1. סוללת 4 תאים - זמן עבודה קצר יחסית.. 2. חוסר בחיבור HDMI - עד כמה זה משמעותי, אין לי כרגע מושג.. הנוספים הם מסך יחסית קטן - עדיין לא עבדתי עם 13.3 וחשש קליל לגביי טיב האחריות הנ"ל.. הצעות? אגב, נא לא להתייחס למחיר כ'כ..

11. Started by PrinceVegeta,

דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9835 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8694 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Cool…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים,ריבוי תוכניות וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17/32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CS GTA NFS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. הי לכולם, אני מתכנן לקנות נייד עבור שימוש ביתי בסיסי האלמנטים החשובים לי: סוללה סטנדרטית רמקול טובים + מצלמה ומיקרופון מובנים זיכרון 4GB מהירות DDR 3, מערכת הפעלה 64 BIT הארד דיסק 320GB מינימום 5400 RPM DVD + צורב (לDVD ו CDR), צורב dual layer DVD -R \ DVD +R תקשורת wireless 802.11g + wifi ראיתי את המפרט של Toshiba satellite L650-108, שעונה על רוב האלמנטים המוזכרים מעלה במחיר של 3800 ש"ח הייתי שמח לשמוע על אופציה דומה וזולה יותר וכמובן - חוות דעת על הדגם הנ"ל תודה, ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרות איטרנט \ אופיס \ PhotoShop ותוכנות עריכת סרטונים ( לא שימוש כבד ) התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי חריגה ובנוסף חשוב לי שיהיה לו אחראיות ל 3 שנים ראיתי את 2 הניידים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5417&CatCode=315 ה Dell חזק יותר במפרט אבל מנסיון שלי בעבודה עם מחשבים ניידים אני מאוד אוהב את הניידים של HP אני אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים או המלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. טוב אז ככה השולחני של אחי הקטן גוסס ויש לי הזדמנות לקנות לו ניד מארצות הברית ממכר שנימצא שם בגדול זה תחליף שולחני אז מסך 15+ בטריה לא חשובה כל כך מה שכן לפחות 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך סביר (לא למשחקים אבל שיתמוך לפחות בDX10 ) מעבד סביר (לא אטום או משהו כזה חלש -אבל תקציבי נורמלי יספיק ) וכל השטויות הרגילות -בקיצור תחליף שולחני מה שכן מאוד חשוב אחריות בין לאומית שתקפה בישראל בתודה לעוזרים קרירין

16. הכי זול שיש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  17. בזמן האחרון אני חוגג פה חבר שלי מתחיל להתעסק בעריכת מוזיקה וזה ציטוט שלו - אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שישמש לעריכת מוזיקה (עבודה אינטנסיבית עם קיובייס). יש לי כרטיס קול חיצוני אז אין לי צורך ברכישת כרטיס. בעיקרון אני צריך מעבד חזק i5\i7 4GB ראם לוח אם טוב ככל האפשר 1TB HD (לא אכפת לי שיהיה מחולק ל500\500). קירורים \ ספק \ מארזים טובים ככל האפשר שנכנסים בתקציב. עדיפות לחברות מוכרות בשוק, אחריות ל3 שנים. כדאי שהמחשב ירעיש כמה שפחות, כרטיס מסך לא קריטי לי, אני אשמח לצפות בסרטי HD במחשב אז אם צריך אפשר להכניס כרטיס מסך בינוני. תודה רבה מראש, אנא השתדלו לספק מערכת אופטימלית ללא חריגה מהתקציב. תודה רבה!

18. שלום לכולם חבר מעוניין לקנות מחשב גיימינג המבוסס על אחד המפרטים שמוצעים באתר: מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1000 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 לוח-אםGIGABYTE GA-P55M-UD2600 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5850 מארזANTEC THREE HUNDRED300 ספק כחSEASONIC S12II 430W BRONZE320 סה"כ4245 ש"ח אבל ברצונו להוריד כמה דברים הוצע לו לרדת או למעבד i3 במחיר 600 שקל או I5 650 במחיר 800 . אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המעבדים הללו והאם שווה לו ללכת על I3 בהנחה והיעוד של המחשב הוא רק משחקים (ועל כן עדיף מעבד בעל תדר ליבה גבוהה יות…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by (G),

ברצוני להזמין סוללה למכשיר ACER ASPIRE 5520, הסוללה הקיימת היא AS07B31 11.1V 4000mAh נתקלתי ברשת במספר סוללות הרשומות כמתאימות למכשיר 6- 8 תאים, אך הנתונים שונים: Capacity: 4800mah Voltage: 14.8V http://www.usa-battery.com/cell-battery-acer-aspire-5520-5520g-5920-7720-5710-p-1666.html Voltage : 14.8V Capacity : 4400mAh http://www.adapterlist.com/acer/aspire-5520.htm כמו שניתן לראות הנתונים שונים בין הסוללה הקיימת שלי לבין הסוללות שציינתי. השאלה שלי האם אני יכול לרכוש את אחת מהסוללות הנ"ל למכשיר גם אם נתוני הסוללה שונים.

20. לצערי הרב היום הלך לי הלוח אם (דווקא היה חדש יחסית :), ואיתו הלך גם ה-HD, בגלל טמטום שלי, חיברתי אותו והוצאתי מספר פעמים מהחשמל כדי להיות בטוח שהוא נדלק כמו שצריך והבעיה לא ממנו, עד שהתחיל לצאת ממנו עשן ושום מחשב לא מוכן לזהות אותו, אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את המידע, אני אשמח לשמוע. למה לקנות חדש? הגיע הזמן, המעבד ישן, המארז בן 5, האמת שיש לי 2 ג'יגה ראם בסטיקים של ג'יגה אבל אני אנסה למכור אותם ביד-2 או משהו, אין טעם לדחוף אותם, זכרונות של מושקין.. בעיקרון אני רוצה ממש לסחוט את התקציב ולהוציא את המחשב האולטימטיבי, העקרונות הם, מחשב אמין לאורך זמן, חזק ושקט. אני משתמש כבד באינטרנט, שזה אומר 2 דפדפנים פתוחים עם 10-12 טאבים במקביל, בדר"כ מסנג'ר \ PUTTY \ OF…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. * מטרות המחשב - המחשב ישמש כמחשב עיקרי ללימודי הנדסה . * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן ,5-6 שעות . אבל מכיוון שהתקציב דל ניתן לרדת במשך זמן הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי יציאת HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB נראה לי סביר * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - טושיבה (בגלל האחריות המקיפה שהם נונתים) אבל לא חובה . מה שכן מאוד חשוב לי במחשב זה מקלדת מלאה עם NUMPAD ורגישות של הטאצ' כמו כן יש עדיפות למעבד i3 . וכן , איפה עדיף לקנות את הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Greave,

שלום לכל העוזרים, אני מעוניין בלפטופ חדש, שכפי שנרמז בכותרת, יכול להירכש בארץ או בארה"ב. (התקציב לארה"ב עומד על 1000$ מכיוון שיש עלויות משלוח ומע"מ) דרישות - * מטרות המחשב - מחשב סטודנטים, שיידרש להריץ לעיתים תוכנות כבדות (Core I בלבד בבקשה) וכן משחקים ברמה סבירה (Starcraft 2 מקסימום) * גודל המסך - מינימום 13" * משקל רצוי - מקסימום 2KGs * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. 3 שעות מינימום. ללא סוללה בולטת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. אולם HDMI יהיה פלוס. * בלוטות' - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 - 7200RPM (או SSD אם ייכנס בתקציב מה שלא נראה לי) * ללא כונן אופטי בעדיפות (אלא אם כן, עם הכונן המחשב פחות מ-2KG) * אחריות - 3 שנים * העדפה לחברה כלשהי - לא. * מצלמה משו…

23. שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by koko0,

אני לומד במקום שלא נותן הרבה אפשרויות לחיפוש באינטרנט ובגלל זה אני לא עושה מחקר בעצמי, אני גם לא אוהב כאלה שעושים את זה אבל אני נאלץ ליפול עליכם... עקרונית אני רוצה מחשב עד 13 אינצ' [כולל אע"פ שזה יקר מדי] שאני יוכל למצות אותו כמה שאפשר מבחינת עבודות ומשחקים בינוניים. הוא גם יריץ אובונטו אם זה משנה. עקרונית שני הדגמים שראיתי בריפרוף זה 1201N וDELL 11Z הראשון עם יון והשני עם מעבד כפול ליבה. יש עוד דגמים מומלצים במחיר? הatom 33 חזק או שהוא סתם אטום מעפן?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xDoggy,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נסו לחסוך אבל לא תהיה בעיה לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 זה כבר כולל החריגה שלי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?גודל 20" של samsung * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD Prototype GTA IV וכל המשחקים החדשים.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.