ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם, אני מתכנן לקנות נייד עבור שימוש ביתי בסיסי האלמנטים החשובים לי: סוללה סטנדרטית רמקול טובים + מצלמה ומיקרופון מובנים זיכרון 4GB מהירות DDR 3, מערכת הפעלה 64 BIT הארד דיסק 320GB מינימום 5400 RPM DVD + צורב (לDVD ו CDR), צורב dual layer DVD -R \ DVD +R תקשורת wireless 802.11g + wifi ראיתי את המפרט של Toshiba satellite L650-108, שעונה על רוב האלמנטים המוזכרים מעלה במחיר של 3800 ש"ח הייתי שמח לשמוע על אופציה דומה וזולה יותר וכמובן - חוות דעת על הדגם הנ"ל תודה, ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרות איטרנט \ אופיס \ PhotoShop ותוכנות עריכת סרטונים ( לא שימוש כבד ) התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי חריגה ובנוסף חשוב לי שיהיה לו אחראיות ל 3 שנים ראיתי את 2 הניידים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5417&CatCode=315 ה Dell חזק יותר במפרט אבל מנסיון שלי בעבודה עם מחשבים ניידים אני מאוד אוהב את הניידים של HP אני אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים או המלצות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אז ככה השולחני של אחי הקטן גוסס ויש לי הזדמנות לקנות לו ניד מארצות הברית ממכר שנימצא שם בגדול זה תחליף שולחני אז מסך 15+ בטריה לא חשובה כל כך מה שכן לפחות 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך סביר (לא למשחקים אבל שיתמוך לפחות בDX10 ) מעבד סביר (לא אטום או משהו כזה חלש -אבל תקציבי נורמלי יספיק ) וכל השטויות הרגילות -בקיצור תחליף שולחני מה שכן מאוד חשוב אחריות בין לאומית שתקפה בישראל בתודה לעוזרים קרירין
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני חוגג פה חבר שלי מתחיל להתעסק בעריכת מוזיקה וזה ציטוט שלו - אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שישמש לעריכת מוזיקה (עבודה אינטנסיבית עם קיובייס). יש לי כרטיס קול חיצוני אז אין לי צורך ברכישת כרטיס. בעיקרון אני צריך מעבד חזק i5\i7 4GB ראם לוח אם טוב ככל האפשר 1TB HD (לא אכפת לי שיהיה מחולק ל500\500). קירורים \ ספק \ מארזים טובים ככל האפשר שנכנסים בתקציב. עדיפות לחברות מוכרות בשוק, אחריות ל3 שנים. כדאי שהמחשב ירעיש כמה שפחות, כרטיס מסך לא קריטי לי, אני אשמח לצפות בסרטי HD במחשב אז אם צריך אפשר להכניס כרטיס מסך בינוני. תודה רבה מראש, אנא השתדלו לספק מערכת אופטימלית ללא חריגה מהתקציב. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר מעוניין לקנות מחשב גיימינג המבוסס על אחד המפרטים שמוצעים באתר: מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1000 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 לוח-אםGIGABYTE GA-P55M-UD2600 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5850 מארזANTEC THREE HUNDRED300 ספק כחSEASONIC S12II 430W BRONZE320 סה"כ4245 ש"ח אבל ברצונו להוריד כמה דברים הוצע לו לרדת או למעבד i3 במחיר 600 שקל או I5 650 במחיר 800 . אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המעבדים הללו והאם שווה לו ללכת על I3 בהנחה והיעוד של המחשב הוא רק משחקים (ועל כן עדיף מעבד בעל תדר ליבה גבוהה יות…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ברצוני להזמין סוללה למכשיר ACER ASPIRE 5520, הסוללה הקיימת היא AS07B31 11.1V 4000mAh נתקלתי ברשת במספר סוללות הרשומות כמתאימות למכשיר 6- 8 תאים, אך הנתונים שונים: Capacity: 4800mah Voltage: 14.8V http://www.usa-battery.com/cell-battery-acer-aspire-5520-5520g-5920-7720-5710-p-1666.html Voltage : 14.8V Capacity : 4400mAh http://www.adapterlist.com/acer/aspire-5520.htm כמו שניתן לראות הנתונים שונים בין הסוללה הקיימת שלי לבין הסוללות שציינתי. השאלה שלי האם אני יכול לרכוש את אחת מהסוללות הנ"ל למכשיר גם אם נתוני הסוללה שונים.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לצערי הרב היום הלך לי הלוח אם (דווקא היה חדש יחסית :), ואיתו הלך גם ה-HD, בגלל טמטום שלי, חיברתי אותו והוצאתי מספר פעמים מהחשמל כדי להיות בטוח שהוא נדלק כמו שצריך והבעיה לא ממנו, עד שהתחיל לצאת ממנו עשן ושום מחשב לא מוכן לזהות אותו, אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להוציא את המידע, אני אשמח לשמוע. למה לקנות חדש? הגיע הזמן, המעבד ישן, המארז בן 5, האמת שיש לי 2 ג'יגה ראם בסטיקים של ג'יגה אבל אני אנסה למכור אותם ביד-2 או משהו, אין טעם לדחוף אותם, זכרונות של מושקין.. בעיקרון אני רוצה ממש לסחוט את התקציב ולהוציא את המחשב האולטימטיבי, העקרונות הם, מחשב אמין לאורך זמן, חזק ושקט. אני משתמש כבד באינטרנט, שזה אומר 2 דפדפנים פתוחים עם 10-12 טאבים במקביל, בדר"כ מסנג'ר \ PUTTY \ OF…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - המחשב ישמש כמחשב עיקרי ללימודי הנדסה . * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן ,5-6 שעות . אבל מכיוון שהתקציב דל ניתן לרדת במשך זמן הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי יציאת HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB נראה לי סביר * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - טושיבה (בגלל האחריות המקיפה שהם נונתים) אבל לא חובה . מה שכן מאוד חשוב לי במחשב זה מקלדת מלאה עם NUMPAD ורגישות של הטאצ' כמו כן יש עדיפות למעבד i3 . וכן , איפה עדיף לקנות את הנייד ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מעוניין בלפטופ חדש, שכפי שנרמז בכותרת, יכול להירכש בארץ או בארה"ב. (התקציב לארה"ב עומד על 1000$ מכיוון שיש עלויות משלוח ומע"מ) דרישות - * מטרות המחשב - מחשב סטודנטים, שיידרש להריץ לעיתים תוכנות כבדות (Core I בלבד בבקשה) וכן משחקים ברמה סבירה (Starcraft 2 מקסימום) * גודל המסך - מינימום 13" * משקל רצוי - מקסימום 2KGs * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. 3 שעות מינימום. ללא סוללה בולטת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. אולם HDMI יהיה פלוס. * בלוטות' - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 - 7200RPM (או SSD אם ייכנס בתקציב מה שלא נראה לי) * ללא כונן אופטי בעדיפות (אלא אם כן, עם הכונן המחשב פחות מ-2KG) * אחריות - 3 שנים * העדפה לחברה כלשהי - לא. * מצלמה משו…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני לומד במקום שלא נותן הרבה אפשרויות לחיפוש באינטרנט ובגלל זה אני לא עושה מחקר בעצמי, אני גם לא אוהב כאלה שעושים את זה אבל אני נאלץ ליפול עליכם... עקרונית אני רוצה מחשב עד 13 אינצ' [כולל אע"פ שזה יקר מדי] שאני יוכל למצות אותו כמה שאפשר מבחינת עבודות ומשחקים בינוניים. הוא גם יריץ אובונטו אם זה משנה. עקרונית שני הדגמים שראיתי בריפרוף זה 1201N וDELL 11Z הראשון עם יון והשני עם מעבד כפול ליבה. יש עוד דגמים מומלצים במחיר? הatom 33 חזק או שהוא סתם אטום מעפן?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נסו לחסוך אבל לא תהיה בעיה לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 זה כבר כולל החריגה שלי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?גודל 20" של samsung * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD Prototype GTA IV וכל המשחקים החדשים.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה לעשות והתגייסתי לגולני, כל הזמן בבסיס.. אני רוצה לקנות מחשב נייד להעביר את הזמן שיהיה לאינטרנט בעיקר ושיוכל להריץ משחקים כמו GTA: San Andreas ודומיו.. טווח מחירים רצוי : 2500-3000 גג: 3500 אם אין ברירה :4000 אני לא יודע אם יש חיה כזו או אין.. בכל מקרה, תתנו בבקשה הצעות של לפטופים בדרגות המחיר האלה גם אם יש לכם שתי הצעות אחת של לפטופ ב2700 והשני ב3800 .. תתנו את שתיהן ובסוף נחליט.. תודה :=)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים .... המחשב הנייד שלי נפל לפני שבוע ומאז המערכת הפעלה אינה עולה. לאחר מסירת המחשב לבדיקת הדיסק קשיח התגלה כלא תקין ולכן רכשתי חדש. עכשיו אני מנסה לבצע יצירת מחיצות דרך מערכת הפעלה XP וגם WINDOWS 7 ללא הצלחה הגדרתי עליית BOOT דרך הכונן DVD החיצוני שלי וכאשר אני טוען דיסק של מערכת הפעלה , כונן הדיסקים על פניו נראה כעובד קורא את הדיסק למספר שניות ולאחר מכן עוצר ( אין רעש קריאה). עכשיו שאלותיי הם כאלה 1. האם ישנה דרך אחרת להגדיר את המחיצות לביצוע התקנת מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה ??? 2. במידה וכונן הדיסקים לא תקין האם אוכל להצליח ליצור מחיצות והתקנת מע' ההפעלה דרך DISC ON KEY ??? אני ממש אובד עצות ומתוסכל מהעניין הזה , אשמח לקבל כל עזרה שתוביל לפתרון בתודה …
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי את המחשב השבוע,הוא מצויין מחשב חזק במחיר נמוך השאלה שלי האם מישהו התקין עליו מערכת הפעלה של לאופרד סנו iAtkos s3 10.6.3? אני מצליח להתקין את הדיסק,אבל אחרי ההתקנה הוא עושה לי ריסטרט כל פעם,וזה משגע אותי הצלחתי להתקין את 10.5.6 אבל בלי סאונד ובלי זיהוי של כל האופציות של כרטיס המסך תודה על התגובה,אני בדקתי את כל האתרים של osx86 ואת כל המדריכים,אבל אני עדיין לא מצליח אחרי ההתקנה של 10.6.3 iAtkos s3 להפעיל את המערכת, עושה לי כל פעם ריסט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
של Dell , הנה המפרט : Obsidian Black High Gloss Finish Software & ServicesGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Edge-to-Edge FHD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) Personalize3 Year Basic Service Plan Microsoft® Office Starter 2010 McAfee SecurityCenter , 24-Months Dell Online Backup 2GB for 1 year My Accessories Also Includes Studio XPS 16 Notebook Integrated 10/100 Network Card Adobe® Acrobat® R…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני מתכנן לשים לו LCD 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 163 שימושים מהם השימושים במחשב? משחקים קלים - הרצת וידאו באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? ממש לא. ציוד היקפי מסך "24 (כבר יש), רמקולים פשוטים. חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1T אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? כל חנות באיזור נתניה, בשל המחירים רצוי KSP או אייבורי. האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה? לא, כך האחריות לא ממש ברת מימוש. את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכ…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מבקש המלצה למחשב נייד טוב במחיר של 3700-4200 ש"ח . חשוב שיהיה בעל לפחות שנתיים אחריות . המחשב מיועד למטרות לימודים , גלישה ועבודה בתוכנות הoffice השונות . תודה .
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני טאבולה ראסה בנושא ניידים - אין לי כל ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לפי הפרוט הבא: השימוש: משרדי - אופיס, אינטרנט, המשחק הכי כבד הוא "באבלס"! ניידות ואורך חיי סוללה לא מיוחדים - הוא אמור להיות תחליף למחשב שולחני כך שאעבוד הרבה כשהוא מחובר לחשמל. אין תוכנות גרפיות, מולטימדיה או צפיה בסרטים. WINDOWS7 צריך גם חיבור אינטרנט WIRELESS. חשוב! איכות גבוהה, אמינות ושרות טובים. גם מקשי מקלדת גדולים יחסית (מה לעשות, יש כבר מישקפיים). תקציב באזור ה- 4000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-