ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחר סקר ארוך מאוד מצאתי את הנייד הבא במחיר מצויין Dell Inspiron 1564 http://www.getit.co.il/Prod/61617/ לפני שאני קונה כמה שאלות 1)מה דעתכם על המפרט? 2)? מה בקשר לכרטיס מסך האם הוא מעל הממוצע? 2)המחשב כולל אחריות לשלוש שנים עולה 3300, האם זה משתלם? 3)נכון שצבע זה עניין של טעם, אך הם מציעים רק צבע סגול כהה, מה דעתכם? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עומד לרשותי תקציב של עד 3 אל"ש לנייד שולחני עם מסך 17 אינצ' ומעלה. המחשב יהיה תמיד מחובר לחשמל, וישב על שידה. הניידות שלו תהיה מינימאלית. השימוש שיתבצע במחשב זה מידי פעם עבודות אופיס, שירים, אינטרנט, הורדות, צריבה וסרטים. בעיקרון נורא חשוב לי שיהיה מודבר במסך כמה שיותר גדול, מחשב זריז והרבה מקום איכסון (250GB במחשב הנ"ל נראה לי מעט מידי) לצערי המבחר שלי מצומצם ועד לא קיים. מצאתי רק מחשב אחד אשר תואם את הדרישות שלי, ולכן אשמח אם חברי הפורום אשר מבינים בתחום יותר ממני יוכלו להמליץ לי על מחשבים נוספים בז'אנר. כרגע המחשב המדובר הוא Fujitsu Siemens Amilo Li3910 שמוצע ב-night-net.net בכ2900 ש"ח. בנוסף אשמח לקבל המלצות על המחשב הזה והאם עדיף לי להישאר עם הבחירה הזאתי.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נשמע לכם הגיוני שגובים רק על העבודה 480 שקל לפני מע"מ?! עוד לפני שיודעים מה הבעיה בכלל.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב לתאומים בגיל 13 בתקציב של 2000-2400 ש"ח ולנסות לחסוך . את המחשב אני קונה מהחנות http://www.ksp.co.il סניף פתח תקווה . שיוכלו להריץ עליו משחקים מוכרים שמכירים ילדים בקרב הגיל הזה ...(אין הגדרה מסוימת לסוג משחקים כי אני אישית לא פריק של משחקים בכלל ) אין צורך לאוברקלוק וכמובן כמה שיותר שקט ... לגבי מסך מתוכנן קנייה של מסך ''22 ..אבל רק אחרי קניית המחשב .. כנראה ריידי HD יש צורך במקלדת ועכבר (עדיפות לסט חוטי של לוגיטק אלא אם כן יש המלצות זולות ומשתלמות יותר בעד התמורה ) לא צריך כונן דיסקטים ולא מערכת הפעלה לקחתי מפה רשימה של חלקים למחשב . תעירו מה אתם חושבים ... תבנו מערכת חדשה אם צריך ... [תודה רבה ! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי חבר שלי צריך נייד ללימודים, שלא יהיה כבד וגדול מדי, ושהסוללה שלו תספיק להרבה זמן. מעבר לזה אין ממש דרישות. שלא יהיה HP ושהאיכות בניה תהיה טובה. טנקס :-*
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך Geforce 9500GT, ואני מעוניין לשפר את כל מסביב ובעוד חודשיים שלושה להחליף אותו בכרטיס ממש איכותי. לכן, אצטרך את הבסיס הכי חזק שאפשר בסכום הנ"ל (2000 שקל). המחשב למטרת משחקים בסיסיים של ספורט ואולי קצת מעבר. פה ושם סרטים, עבודה מרובה עם האינטרנט ולא יותר מדי. רוצה השקעה לטווח ארוך. אין צורך בציוד היקפי. מה שאני צריך: 1. מעבד 2. לוח אם שיתמוך בעוד מספר חודשים בכרטיס המסך שאני אקנה (הוא יהיה בסביבות ה-700-800 ש"ח). 3. זכרון DDR3, כי יש לי של DDR2 וסביר להניח שאחליף אותו. סביר להניח שהלוח אם יתמוך בעד מהירות של 1333, אז שווה גם לקנות זכרון כזה? 4. דיסק קשיח, פרט שולי, 7200RPM, 500GB . לא חושב שיש פה עוד משהו . 5. מארז סביר, לא רוצה משהו שיגרום לי לחרוג, …
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. יש ברשותי 9600GT, ככה שלא צריך כרטיס מסך. לא צריך גם כונן DVD. גם על ההרכבה אפשר לוותר. מחכה להצעתכם ! תודה!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב ללימודי הנדסה ולפי מה שקראתי אני חושב שמפרט כזה יהיה מוצלח: מעבד - I3 -350 זיכרון 3-4 הארד דיסק 7200 מסך מט ובטרייה סבירה עד כה זה הכי טוב שמצאתי אבל אני לא בטוח שהוא שווה את המחיר: dell vostro 3300 עם שדרוג זכרון ל 4 GB ושדרוג סוללה ל8 תאים. יוצא 4000 ש"ח עזרתכם במציאת מחשב מתאים תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ובמפרט רשום שהוא מגיע עם ווינדוס 7 זה אומר שהמחשב מגיע מוכן להפעלה עם הווינדוס. השאלה עם אני צריך לפרמט עכשיו את המחשב לא צריך לקבל בנוסף את הדיסק התקנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הסיפור הולך ככה: אבא שלי רוצה ללקנות מחשב חדש בסדר גודל בנוני (אבל לא בזה עוסק הנושא), לי יש מחשב דיי טוב אבל אני רוצה לשפר בו כמה דברים (כ. מסך וזכרונות...) אז חשבתי להביא לו את הכ. מסך שלי (GF9600) ואת הזכרונות שלי (2XDDR3) ועם המחשב החדש נזמין את הכ. מסך שאני רוצה ואת הזכרונות שאני רוצה למחשב שלי ונתחלף... אז יש לי כמה בקשות/שאלות. הינה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כח: SOWER SUPPLY 500W מארז: coolermaster 5…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי/כללי/מגוון: בעיקר גלישה, אופיס, פוטושופ, מעט מאוד משחקים. יש לי כמה שאלות מקדימות לפני שאני פותח פוסט ומבקש עזרה בהרכבת המפרט. 1. דיסק קשיח: נראה שיש המלצה גורפת לגבי דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3. אבל הנפח המקסימלי שמצאתי הוא 1 טרה. יש דגם שנקרא Samsung EcoGreen שמגיע גם בנפח של 1.5 טרה (בתוספת קטנה במחיר לעומת ה-1 טרה). איך הדגם הזה לעומת ה-F3? האם כדאי לקחת אותו או שעדיף להשאר עם ה-F3 שעליו כולם ממליצים? 2. USB3: ראיתי שיש לוחות שתומכים ב-USB3. האם זה כבר הפך להיות סטנדרט? מה התוספת במחיר לעומת לוח פשוט שלא תומך? האם כדאי להשקיע את התוספת? או שאפשרי וזול להוסיף את התמיכה אח"כ במידת הצורך? (אני מניח שיקח כמה שנים עד שמוצרים …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זהו מפרט למחשב גיימר מתחיל בן 8 (מתנה ליום ההולדת) האים המפרט שווה את המחיר ומה ניתן לשפר....הצעות יתקבלו בברכה מעבד-intel core i3 530 2.93ghz 4mb cache box מאוורר תוצרת זלמן לתושבת 1056 לוח אם אינטל intel peter cove dh55pj dvi ddr3 1333 זיכרון מג"ור kingstone ddr3 4 gb kit 1333mhz heatsink כולל קירור כרטיס מסךsapphire hd 5750 1gb gddr5 vapor-x d.dvi דיסק קשיח wd 1tb 64 mb כרטיס קול hd 8.1 כרטיס רשת 10-100-1000 צורב sony sata 22 8 יציאות usb 3800 ש"ח ללא מסך כמובן למען האמת אני מתחיל לפחד מהמנהל .....(: 1)תקציב של 3000עים חריגה של 10% 2)שימושים בעיקר למישחקים כגון:GTA F1 FIFA11 san andreas אילו משחקים שכרגע הילד מכיר א.ללא מסך ואביזרים נלווים נ,טו מחשב,אבל בעיק…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני שוקל לשדרג את המפרט שלי למעבד הזה... ראיתי באתר של GB שהוא נתמך בלוח לא באופן רשמי. האם שדרוג כזה יכול להתבצע? האם הוא כדאי? האם הלוח ינצל את המעבד כמו שצריך? המון תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אנשים, הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב נייד ללימודים אם קצת יותר אפשרויות בגלל שהאמת היא שיש שם שקעי חשמל (אז למה סוללה של 12 שעות...?) ולא אכפת לי לקחת איתי 7 קילוגרמים במקום 1.5. הדרישות שלי הם: מסך: לפחות 14 ושלא יהיה קשה להסתכל עליו במשך שעות מרובות. סאונד: לא קריטי... גרפיקה: יהיה נחמד אם הכרטיס יהיה מעל לסביר, המחשב לא מיועד לGAMING באופן כללי אבל אני מקווה שהוא יצליח לעמוד במשחקים חדשים אחרי הורדת הביצועים. יציאות: אני לא דורש הרבה, USB יספיק לי. כונן קשיח: אני זקוק לכונן של לפחות 250G רצוי מהירות על כמות זיכרון. זכרון פנימי: כמה שיותר יותר טוב, ולא פחות מ 4G. תוכנות הפעלה: יש לי העתק משלי, אין צורך. אחריות: קריטי, אני מעוניין מאפשרות ל3 שנים אחריות (אתפשר על פחו…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט ל-HTPC עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מורכב בסלון ויהיה מחובר לרסיבר/טלויזיה ב-HDMI (ולכן אני צריך שכרטיס המסך גם ישדר אודיו דרך ה-HDMI) המחשב צריך לנגן גם 1080P יהיה נחמד אם אפשר יהיה להכניס במפרט מקלדת+עכבר אלחוטיים ו/או שלט, אם לא, אני אקנה בנפרד. תודה רבה מראש, ארז נ.ב אם התקציב נמוך עד כדי לא הגיוני, או שכדאי להוסיף כמה שקלים, תרגישו חופשי להציע לי שינויים
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל?איך המסך שלו? הרמקולים? המפרט? איכות בניה? ACER Aspire 5740G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498 המפרט שלו ניראה ממש טוב , השימושים שלי הם שימוש כללי וגיימינג, וחשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ושלא יחשב ישן עוד חודש. כמה זמן המחשב צריך להחזיק מבחינת סוללה? תקציב 5000 פלוס מינוס מפרט: מודל מכונה LX.PMB02.342 מעבד : מעבד Intel Core i7-620M מהירות 2.66GHz זכרון מטמון 4MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 640GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA high-brightness LED מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב נייד "תחליף שולחני" 15-16 אינץ' שישמש גם לצפייה בסרטים (עם יציאת HDMI) וכן לתיכנות VBA וגם SAP/ORACLE/MS SERVER משקל: לא קריטי. לא מתכוון להיסחב איתו ולסחוב אותו יותר מדי. תקציב - 4 אש"ח (אם ניתן לחסוך - יתקבל בברכה) בנוסף - נראה לי שאני אעדיף משהו מהדור הנוכחי של המעבדים (i3 או i5 אם נכנס בתקציב) יש לי מערכת הפעלה win7 ultimate חוקית (נרכש מעובד מייקרוסופט :-) )- האם כדאי להתקין אותה לבד או שעדיף לקחת משהו מובנה ? אחריות - עדיפות ל-3 שנים ומעלה תודה רבה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני נוסע לאוסטרליה עם עצירה בתאילנד. אני מחפש נט בוק טוב ומאסיבי. עדיף לקנות בארץ או בתאילנד? ואם כן אז לאיזה מחיר לצפות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפני בערך שנתיים קניתי מחשב, אז התפשרתי על כמה דברים. (בעית מזומנים) הסכום המיועד הוא בסביבות 1000+- גמיש קצת. גם היום אני לא מחפש מחשב סופר על, רק שיהיה "קצת" יותר מהיר. זה המפרט! לוח אם ga-ma74gm-s2h מעבד amd athlon 5400 כרטיס מסך ati 4850 זיכרון mushkin ddr2 1024*2 מסך asus mw221c מארז antec three hundred ספק antec 400w אני חושב אין לי כח לפתוח את המארז! דיסק קשיח יש לי 4 בגדול אני רוצה להחליף לוח כדי שיתאים לDDR3 ומעבד! זה באמת לא קריטי אם זה AND או אינטל.(היה לי את שניהם) זיכרונות DDR3 כבר יש לי בצד! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי המחשב מיועד לסרטים משחקים ושימוש יום יומי המסך שיש לי כרגע הוא CRT 17 אינטש אני משחק ברזולוציה של 1280X800 אני רוצה לשחק בsc2, diablo 3, gothic 4 , mafia 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב חדש. ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וגם כקולנוע ביתי (מוזיקה וסרטי HD באיכות 1080). כמו כן, אני רוצה להיות מסוגל לשחק סטארקרפט 2 בהגדרות אופטימאליות. המחשב יתחבר למסך Dell 2007, טלווזיה Samsung 37A550 ורמקולים Logitech Z5500 שכבר קיימים. אפשר לנצל את כל התקציב. השקט של המפרט קריטי. אני צריך 1.5 טרה-בייט (ועדיף שיהיה דיסק קשיח מהיר). לא מתוכנן אוברקלוק. אין לכלול מערכת הפעלה. עדיף חנות המספקת שירות VIP (איסוף והחזרת המחשב מהלקוח לתיקונים) או חנות מהמרכז (ת"א והסביבה) כדי שאם יהיו בעיות יהיה לי קל להגיע. אשמח לקבל המלצות למספר חנויות כך שאוכל להשוות מחירים. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי ועיצוב גרפי א) המחשב מיועד לאחותי הקטנה שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי, אני לא יודע מה זה כולל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך זול אבל מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים בטוח…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש באפשרותי לרכוש מעבד Intel Core i5 760 Tray mhz2800 KB8192 64bit בכ-800 ש"ח מחבר, עד כמה הוא חזק וחדש למשחקים ? לא חובה לשחק על מקסימום רזולוציה .. אני רוצה להשקיע כ- 3000-3500 ש"ח . איזה מחשב עדיף להרכיב עם מעבד זה . http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768847 המחשב הוא לשימוש כללי ולמשחקים , הסכום לא כולל מסך [ יש לי מסך 17 אינצ' ] של SAMSUNG SYNCMASTER 971P תודה מראש על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהטווח רחב אני צריך לארגן המלצות לרכישת מחשב נייד לבוס , הדרישות הן מסך גדול וזמן בטריה ארוך ... כן אני יודע שזה כללי והכל אבל הוא הבוס וזה מה שהוא מחפש הטווח מחירים הרחב זה כי הוא רוצה לבחון את האופציות ולהחליט לבד. השימושים העיקריים זה אינטרנט והעברת פרזנטציות . על המחשב להיות מהיר אמין , עם מסך גדול ושלא יתחמם בעבודה ממושכת. אני איש של PC אז התחום הזה קצת מסתורי מבחינתי אשמח להצעות למחשבים טובים כדי שהבוס יהיה שמח שאני מוצא לו דברים (:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ביתי לשם הפעלת תוכנות אופיס, משחקים רגילים לילדים (לא גרפיקה מורכבת מדי), חיבור לטלויזית פלזמה לצורך צפיית תכני אינטרנט, קריאת קבצי דיוי די אני מחפש ציוד היקפי מלא-כולל רמקולים וצורב דיוי די ומסך 22 אינץ נפח דיסק קשיח-320 ג'יגה, 4ג'יגה זיכרון
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-