ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד (יד ראשונה) קטן- 10- 12 אינץ' (עדיף שיהיה קל). לא יהיה צורך להתקין עליו תוכנות כבדות- המקסימום זה אופיס ואקרובט רידר. אין צורך שיהיה חזק יותר מדי- ישמש בעיקר למסמכי WORD ואינטרנט. אבל חשוב כמובן שיחזיק זמן רב עד כמה שאפשר ושיהיה מחברה אמינה ואחריות לפחות שנתיים. עדיף גם שהסוללה תחזיק מעמד יחסית הרבה זמן. התקציב הוא עד 1600 ש"ח פחות או יותר. אשמח להמלצות, מקומות שכדאי לקנות בהם (באיזור ת"א והמרכז). אין צורך במקום אחסון רב- יספיקו גם 60 GB אם עדיין קיים דבר כזה וזה יכול להוזיל במחיר. תודה רבה מראש ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב נייד Dell Inspiron 1100 והוא אמר שהסוללה שלו נגמרת אחרי 20 דקות זה הגיוני? היא לא אמורה להחזיק יותר או שהיא כבר עשתה את שלה? אני לא מבין במחשבים ניידים אז אודה לכם אם תענו לי! תודה!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2500 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX WD 80GB 7200RPM ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI מה אתה אומרים על המפרט הזה תגובות...
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעוניין לרכוש לאמו המבוגרת מחשב נייד בגודל 14" - 15.6" המעבד לעבודה הכי בסיסית שיש ובעיקר בשביל לראות סרטים (המחשב גם יחובר לטלוויזיה עם HDMI) לפי הבדיקה שערכתי הניידים הכי משתלמים היום בשוק במחיר לא יקר הם 2 הדגמים הבאים של לנובו אשמח לחו"ד... אני לא מכיר את המעבדים של AMD http://ksp.co.il/?list_compare=.27648..27647. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן,גמר חתימה טובה. אני עומד בפני רכישת מחשב לאחר יום כיפור, והיתי שמח לחוות דעת על המפרט שבניתי כאן: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57fb749250f95 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 כי הנחת מזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר Cs go ושאר המשחקים החדישים. …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך המחשבים האלה? כי הם כביכול תחת "מבצע" (למרות שאנחנו יודעים מה זה מבצע בארץ)... אני נוטה למחשב של עד hp15-ay109 בגלל המחיר שלו ואני לא צריך מעבד i7 זה מחשב לסטודנטית תואר שני בביולוגיה, אז זה בעיקר לכתיבת טזה, הרבה וורד, הרבה גרפים, והרבה ג'אנק באינטרנט כמו צפיה ישירה וסרטים וכל הדברים האחרים שסטודנטים עושים...
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי (5 שנים) מתחיל לגסוס, הכרטיס מסך נשרף וגם הספק, אז החלטתי לעשות מחשב חדש בעזרתכם. חבר נעזר בפורום בשביל לעשות את שלו לפני כמה חודשים, והוא מרוצה מאוד (ואני מקנא בו). 1. מה התקציב המקסימאלי : 6000 ש"ח (אפשר לחרוג 200 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Battlefield 3 , PlanetSide 2, Hitman, Max Payne -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1360 על 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - תמיכה בהתקנים/חיבורים: HDMI / USB3 / …
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד כ-700-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטים לינק, קצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry 3-4, Tekken 7, Starcraft 2, COD, Fallout 4, CS:GO, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 (על מסך 23" ודרך סטים לינק על טלויזיה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה סדרות מעבדים שכבר לא יודעים איך להשוות בינהם מישהו יכול למקם לי פחות או יותר איפה המעבד הזה עומד ביחס לסדרת קור טו דיו הרגילה אני יודע שהוא מהדלי הספק ולכן הוא יותר חלש ומהירות השעון שלו היא 1.4 אבל הבנתי שמהירות שעון לא תמיד משקפת את המציאות המעבד הזה הוא כחלק מלפטופ, ומיועד לאופיס, גלישה, ובצפית סרטי HD האם הוא יעמוד בדרישות של ניגון 1080?? אני יודע שזה קשור גם לכרטיס מסך השאלה אם הוא לא יגרום לי לצוואר בקבוק או משהו? אם יעזור הנה קישור עם הפרטים שלו http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGHN תודה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות את הנייד החדש של דל - Studio 17, עכשיו רצינו לדעת איפה ניתן יהיה לממש את האחריות בארץ במידה שיש תקלה, אם היא בכלל האחריות תקפה בארץ. וגם מה אתם אומרים על הלפטופ הנ"ל, שווה קנייה?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤963 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤657 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe ¤588 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37371 צורב Pioneer DVR-112 X18 DVD ¤173 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-112BK מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤402 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3648¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il ועוד שאלה חש…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מארז, לוח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, ספק והארד דיסק. ללא ציוק היקפי. מה שחשוב שהמשחק יסחוב פחות או יותר משחקים חדשים ושללוח יהיה כרטיס קול אונבורד איכותי. תודה לעוזרים. אגב אם אפשר להרכיב בKSP זה יהיה נחמד מאוד.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤840 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤459 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤422 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤278 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤912 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3497 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אם אפשר בבקשה עזרה לבניית מפרט עד 7 אלף ללא ציוד היקפי. והמסך הקיים הוא מסך 24 אינץ' של אל ג'י האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? רק צורב... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? בלי אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7 permium 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. עדיף אזור כפר סבא.. אבל לא משנה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/E…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי, חשבתי לשדרג במעבד, מסך ורמקולים (אפשר לוותר אם לא נכנס בתקציב) ומארז הייתי רוצה מסך 27" אם התקציב לא מספיק בכלל או שכדאי לשדרג עוד דברים אני אשמח לשמועץ המפרט הנוכחי הינו: CPU: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM: 24.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz ( MotherBoard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) GPU: Gainward NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB HD: 223GB Corsair Force LE SSD (SATA (SSD)) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA ) Monitor: ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
המפרט יהייה לשימושים ביתייים ולמשחקים לא רציינים כמו אסטרטגיה למינהם\ קאוטר סטרייק וזהו. עדיפות לאינטל.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש המלצה למחשב נייד, הוא לאמא שלי. לרוב, לשימושים של משתמש ממוצע. גלישה, עבודה במיילים ובמקסימום עריכת תמונות (שלשמה גם אני רוצה שיהיה איך לחבר מסך נייח שיש בו רזולוציה טובה העיקר. איזון צבע סביר לא חייב משהו הכי טוב שיש.) שיהיה יחסית קליל שאם היא תרצה לעבוד איתו במקום אחר בבית לא תהיה לה בעיה להביא אותו למטבח למשל. חיי סוללה ממוצעים זה סבבה. השימוש בעיקר נייח. אז אם יש דרך שהיא לא תשבעם המחשב במצב פתוח (כי אז היא תראה את המסך פעמיים) אלא שיעבוד במצב סגור כמו נייח זה יהיה טוב. אם צריך איזה ציוד של מקלדת או תושבת מיוחדת בשביל זה אשמח לקחת אותם בחשבון גם. כי כדי לעבוד במצב סגור כנראה נצטרך לחבר איזו מקלדת חיצונית. …
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני גיימר כבד שאוהב לשחק משחקים על הפרטים הכי גבוהים הבעיה שהתקציב שלי לא הכי גבוה בעולם כדי לקנות כרטיסי מסך מהדור החדש כגון להוציא 2500 שקל על GEFORECE 6800 GT... אבל בניגוד להרבה בנצ'מרקים שאתרי חומרה מרצים על רזולוציות גבוהותאני משחק על רזולוציה של 1024 על 768 אשר נחשבת לנמוכה יחסית... לכן אני לא יודע לעמוד האם המשחב הבא שהזמנתי מזיג- זאג יריץ לי על הרזולוציה הנ"ל את המשחקים על פרטים מלאים וחלק... כי בנתיים המשחב שלי ממש ישן ומקרטע. הנה המפרט: AMD 64 3000+ EPOX 8KDAJ 1024 TWINMOSS PC3200 400 MHZ SAPPHIRE 9800 PRO ( שוב אין כסף ליותר יקר אבל האם ב 1024 על 768 הוא בסדר? ) WD 80 GB SATA POLO 3 IN 1 TT COOLER CHIFTECH TOWER CASE W0035 TT 410W SILENT בבקשה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך עזרה בבחירת רכיבים למחשב שישמש לעריכה בלייטרום ופוטושופ. חלק מהרכיבים כבר יש לי ממחשבים ישנים, סה"כ אני צריך לוח אם, מעבד, ו- RAM. תקציב 1k. מצד אחד יש מערכת של Intel לוח אם על בסיס h310 עם GPU מובנה UHD 630 (יותר טוב ממה שיש לי אבל די חלש), כ-300₪ מעבד I3 כ-450₪ 2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ מצד שני מערכת של AMD לוח אם כ-300₪ מעבד אפשר את R5 2400g עם GPU מובנה Vega 11 (הרבה יותר חזק מ UHD630) או את R5 1600 שאין לו GPU מובנה למיטב הבנתי אבל הוא יותר חזק שניהם באיזור 450₪ ו-2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בנושא, איזו מערכת עדיפה מבחינת אמינות …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: מסך 17 אינץ LCD כלול, המחשב פחות מיועד למשחקים (אבל גם) ויותר לאינטרנט. הייעוד העיקרי של המחשב הוא שתהיה לו את היכולת להמיר את כל סרטי הוידיאו שלי שלי שנמצאים על קסטות על גבי DVD ואני לא יודע איזה כרטיסים צריך בשביל זה ואיזה צורב DVD מומלץ... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הG550 K3G, הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM אני יודע שיש אופציה "לשדרג בחינם" דרך LENOVO לווינדוז 7 (תמורת דמי משלוח "פעוטים" של 20 דולר בערך) אך הסדרה של G550 לא נמצאת שם לבחירה. כלומר, האם כדאי לחכות? כמה זמן יקח למעבר בניידים לווינדוז 7? ואם אקנה עכשיו ואתקין את הוויסטה שמגיעה איתו, עם כל הדרייברים מכונן הRESTORE וכולי, איך יתבצע המעבר לווינדוז 7 שכולל פירמוט? איך גורמים למערכת להכיר ולהסתדר עם כל האופציות של הנייד? תודה רבה וסופ"ש נעים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! קיבלתי היום סוללה חדשה לנייד (dell vostro v131) שהזמנתי מ-eBay, וכשהיא התרוקנה חיברתי את המטען. בסמל של הטעינה כתוב plugged in, not charging וכשאני פותחת את המחשב כתוב the battery cannot be identified. יש מה לעשות עם זה?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אין חשיבות למשקל וגודל , המחשב ישב בבית . יש חשיבות לכרטיס מסך ולזכרונות.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב למטרת טיול מסביב לעולם עם מה שמשתמע מכך -חיבורי רשת ,אלחוט,מאיץ גרפי טוב (לעריכת תמונות) וכו'. בעתיד אמור לשמש אותי כמחשב סטודנט. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של לפחות 3 שעות בעבודה אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *הערות: מצלמה מובנית -חובה מקלדת נוחה להקלדה ממושכת תקציב סביבות 3000 ש"ח ניתן לכלול מערכת הפעלה Win 7 64 bit . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-