עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מצורפים 2 מפרטים, די דומים. אשמח לקבל המלצות אם צריך לשנות או להוסיף משהו.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  2. Started by arel508,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by menos,

שלום אני מעוניין לבנות מחשב HTPC. דבר ראשון חיפשתי מארז שיתאים לעסק, מצאתי את המארז הבא של אנטק: ANTEC MINUET Piano Black Slimline http://www.heatsinkstore.com/mipiblslpcca.html דבר ראשון - האם כל לוח ייכנס לי שם? אני מתכנן להכניס שם פנטיום 3 800 עם לוח של ג'יגהבייט, אין לי מושג איזה דגם בינתיים אז.... דבר שני - מה התוכנה הכי מומלצת ונוחה להפעיל עליה HTPC ? דבר שלישי - אני מחפש כרטיס מסך קטן שייכנס שם עם יציאת SVIDEO/RCA במחיר הכי זול שניתן, על מה אתם ממליצים? תודה

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by Adun,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים, התיעצתי עם כמה טכנאים ואנשי מיקצוע שונים, ולבסוף הרכבתי מפרט שעומד בתקציב שרציתי. בבקשה, תנו לי חוות דעת, מה לשפר, מה לשמר, אולי להמליץ על מותגים שונים ממה שיש במפרט וכו', אולי שחכתי חלק מסויים שאני לא שמתי לב לגביו. אני רוצה מחשב חזק במיוחד למשחקים, מחשב שמוסגל להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות הכי גבוהה בצורה הכי חלקה וטובה... זהו המפרט: מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xP…

5. מחשב לעריכת סאונד: Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 MSI 865PE Neo3-F WD SATA 200GB 8MB 7200 RPMX2 FX5200 DVI צורב DVD של LG צורב רגיל. מסך 17" דק של AOC. 8700 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה.

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by gal51,

אני מתלבט לגבי רכישת מסך 23.8" של LG עם פנל IPS. מחירו במבצע 695 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר לעבודות משרדיות וגלישה ולא למשחקים או גרפיקה מורכבת אבל אני כן יושב שעות רבות מול המחשב. למישהו יש נסיון עם המסך הזה? המלצה? מחיר טוב לדעתכם? מסך מחשב "23.8 IPS דגם 24MP58VQ זמן תגובה 5ms רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1000:1 בהירות (cd/m²) 250 חיבורים D-Sub (VGA) , HDMI 3 שנות אחריות ע"י קבוצת ח.י. היבואן הרשמי http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24MP58VQ

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by arnondul,

יש לי נייד של LG LS50EYE בן 3.5 שנים. מהנייד של LG הייתי מאד מרוצה 0 תקלות. כיום אני רוצה להחליף אותו לנייד 17" של HP PAVILION DV9750EJ האם HP חברה אמינה ואיך השרות אם יש צורך. זהו מחשב שאפשר לרכוש אותו בסביבות 5100 ש"ח דרך האתר של זאפ. מה שאני רוצה זה כאמור מסך גדול 17" לצפייה בסרטים איכותי ושאר המאפיינים שמגיעים עם המחשב הנ"ל מספקים אותי בהחלט. תודה. הפניה למאפייני המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711450

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba l735-10f ופתאום ה-WIFI הפסיק לעבוד והוא כותב שהוא כבוי מהכפתור, הבעיה שבמחשב הזה אין כפתור כיבוי לWIFI יש רק את האפשרות ללחוץ על FN ביחד עם F8.הבעיה שכשאני לוחץ זה לא משנה כלום. ניסיתי להחליף דרייברים, להתקין WIN מחדש ושום דבר לא עוזר

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ללא חריגה ועדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים ובינויים ופרוייקטים קלים ב SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 970 EVO NVME 500GB ועוד HDD של 1 טרה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שלא ירעיש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין צורך באורות וכו' 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

10. יש לי מפרט חלקי שהרכבתי בעצמי, ואני מעוניין להשלים אותו, מבלי לעבור את ה-5500 ש"ח. זה המפרט: מעבד (1461 ש"ח): Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box גוף קירור למעבד (256 ש"ח): SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm לוח אם (587 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (459 ש"ח): CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח (570 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס קול: מובנה על הלוח אם (Onboard) כרטיס רשת: מובנה על הלוח אם (Onboard) עד כאן יוצא: 3513 ש"ח. צריך להשלים: כרטיס מסך מארז ספק כוח מסך כלומר, אני צריך למצוא את 4 הרכיבים שנותרו ב-2000 ש"ח גג. בבקשה תמליצו לי על דגמים טובים. אני אציין שאני לא מחפש כרטיס …

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by FARKASH7,

הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו עם המערכת שיש לי לפי מה שאני יודע צריך כמות גדולה של זיכרון מעבד חזק(בגרפיקה עדיף אינטל אם אני לא טועה) וכרטיס שמתאים לזה. כרגע המערכת שיש לי היא: P41600 512CASH 256MBDDR REDEON9800PRO אני יודע שעם מעבד וכמות כזאת של זיכרון אי אפשר לעשות כלום אבל אבאר מוכן להשקיע בי קצת ולשפר את המערכת חשבתי על לוח חדש 1GB של זיכרון ולנסות לסחות מהמעבד בOC כמה שאפשר(בעל ליבת נורפווד) אבל ר…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לצורך גלישה, כתיבה ומשחקים לא חזקים ממש. התקציב: 2000 ש"ח. אפשרות לחריגה קטנה במקרים מיוחדים. החבילה כוללת: מארז כולל הכל + מסך. ללא מקלדת, עכבר ורמקולים. המסך בעדיפות ל-19 אינץ'. בכל מפרט שאמצא בחנויות יהיה קאטצ', ולכן אני רוצה מפרט הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. עבר זמן מאז שקניתי תמחשב שלי וכבר אין לי מושג מה חדש, מה ישן, ומה עדיין שווה קניה. תודה על עזרתכם.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by TermiNal,

המפ, היי, לאחר היומולדת החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, בנוסף למקרן שברשותנו ( ברשותנו = משפחתי ) חשבתי אולי להוסיף לחוויה גם HTPC. עד כמה שהבנתי מספיק מחשב פשוט ולכן עלה במוחי הרעיון לקנות Barbone שישתלב יפה בסלון. רציתי המלצות למחשב Barbone שיתמוך בחיבורים כגון S-Video וחיבור הפינים הטנדרטי של המסך, וכמובן שלא יעלה הון. אנלא מחפש ביצועים מיוחדים מהמחשב אך ורק אפשרות לצפייה בסרטים דרכו, לכן אין צורך להשקיע כסף רב. אשמח לקבל הצעות למחשבים זולים ושיספקו את צרכי. בתודה - תומר.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by EG,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב הכי טוב שיכול להיות ב 2000 ש"ח בעיקר לגלישה באינטרנט ל"סים סיטי" ו"לרד אלרט" (ההכי חדש), כמו כן רצוי שיהיה עם מסך שטוח מקלדת ועכבר. אני כבר עשיתי חיפושים רבים ושאלתי אליכם היא זו (כמובן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לקבלן) : מה יותר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=141&CatCode= או http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ אני יודע שזה יוצא יותר זול אבל לא לשכוח שאין פה מסך. אני אקח את ה- T710SH השטוח של LG.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by aviz,

ואיך אפשר להזיל אותו בטיפה ? (300-400 שקל בערך) המחשב מיועד לא לי אלא לקרובת משפחה שלי די מבוגרת האמת שלא ממש צריכה משחקים וכל זה אבל היא רוצה מחשב שיהיה אמין ולא יעשה לה בעיות כמו המחשב שיש לה עכשיו וגם משהו שיחזיק לה די הרבה זמן בגל לזה חשבתי לקחת את הכרטיס מסך הזה

• 17 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by Pandor,

אהלן, בבעלותי מחשב נייד : ASUS 15.4" X550VX I7-7700HQ 8GB ראם , דיסק קשיח 1TB מובנה ו128GB SSD כרטיס גרפי Geforce GTX950 עם מערכת Windows 10 HOME אני מתעסק בתכנות(ויז'ואל סטודיו) עיצוב גרפי(פוטושופ,אילוסטרייטור,אפטר אפקטס וכו'). המחשב עצמו עונה לי על כל הצרכים אך כבד גדול ומסורבל מדי בשביל להיות נייד כמו שאני רוצה ולכן אני חושב על להחליף אותו למשהו יותר קומפקטי. אשמח לדעת בכמה אפשר לתמחר אותו ו/או איזה מחשב אני יכול לקנות בסכום הזה (אפשרי להוסיף עד 2,000 ש"ח לתמחור) שיענה לי על הדרישות שרשמתי ובנוסף כמובן שיהיה קל ולא גדול מ14"(גם 15.4" אפשרי אך ללא שוליים במסך). המחשב עצמו במחשב מעולה, אולי רק כמה מכות קטנות בפלסטיקה ועבר ת…

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. שלום רב, אשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עריכת תמונות. שימוש משני עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לייטרום, קצת פוטושופ, ייתכן ומאוחר יותר השימוש בפוטושופ יגבר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמוש לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  18. שלום לכולם, אני זקוק בבקשה למעבד, לוח אם, זכרון והארד דיסק בתקציב הנ"ל, רצוי יותר לכיוון ה2000. אני מבקש שבלוח אם יהיה כרטיס מסך מובנה כי רק בחודש הבא יהיה תקציב לכרטיס מסך. ועל הדרך בבקשה גם אם תוכלנו להמליץ לי על כרטיס טוב באזור 1000-1200 ש"ח. תודה רבה לכולם

• 16 תגובות
    • 934 צפיות
  19. 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special versionשלוש שנים אחריות 479 ש"ח 1 Gigabyte Radeon 9200 128MB 725 ש"ח 1 Intel Celeron 2000 Mhz 548 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE 735 ש"ח 2 Kingston 256 266mhz 476 ש"ח 1 CD AOPEN X 56 OEM 132 ש"ח 1 Genius KB-06X PS2 ENG/Heb 30 ש"ח 1 17 CTX EX700F 822 ש"ח 1 Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W רציתי לדעת אם יש מה לשפר אבל לא לצאת ממזגרת של 4200 שקל ואם אפשר לרדת ל4000 שקל

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  20. שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עד 2500 ש"ח במקסימום כולל מסך. פרטים טכניים: מחשב לשימוש משרדי בלבד. מעט מאד אופיס הרוב זה אפליקציות רשת. על המחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP ואופיס 2003. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  21. שלום אני צריך מפרט לשימוש של אינטרנט , סרטים, מוסיקה, WORD וקצת משחקים אני צריך עזרה בבחירת המעבד ( שיהיה של אינטל) והלוח אם ( שיהיה של אסוס) צריך שיהיה כרטיס קול ורשת מובנים כרטיס מסך אני צריך בשביל משחקים כמו פיפא לא רציניים יותר מזה...( של 256 מגה או 128 לפי מה שאתם מבינים) כל השאר אני כבר יודע לבד מה לבחור. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by goodspeed,

הורים של חבר שאלו אותי לגבי הפתעה שהם מתכננים לו לרגל התחלת לימודיו בקרוב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&AuctionId=7719759 מופיע בכל אתרי המכירות הפומביות בעצם, לא מצאתי אותו במכירה רגילה. מעבד T3400 זכרון 4GB ד.ק. 250GB לצרכי סטודנט חדש (אם מישהו לומד חומרים ויודע איזה דברים מריצים שם זה יעזור) יתרונות מאוד ברורים עבורו הם היצרן, והאחריות נגד גניבות שזה חשוב מאוד במעונות של שנה ראשונה. שאלה חשובה: מפעיל זהו היבואן הרשמי של טושיבה? בהנחה שניתן לזכות במכרז בפחות מ3000שח האם זה משתלם או שיש משהו יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  23. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  24. מחפשת המלצה למחשב נייד שאתקין בו אדובי משהו איכותי אבל לא יקר. אני מורה לאמנות ועוסקת בין השאר בעיצוב סביבה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.