עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by daniel21202,

1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 690 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 489 ₪ - * מבצע * - NZXT Phantom 530 Black 479 ₪ - Corsair 750W Active PFC 80+ Bronze CP-9020015-EU PSU 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 190 ₪ - Scythe Mugen 3

2. שלום רב, דבר ראשון תתחדשו על הפורם מהלך מבורך! קראתי שבקרוב אמורים להכנס מעבדים כפולי ליבה חדשים לשוק ואם כך תתרחש נפילת מחירים למעבדים הקיימים. בגלל בילבול קטן שנוצר לי עם מעבדים למחשבים נייחים אינני זוכר מתי אמורה להתרחש ההשקה ו"נפילת המחירים". אם מישהו יודע על מאמרים (חוץ מ"עידן ה-Centrino") למה שהולך להתרחש בעתיד הקרוב אשמח לקישורים למאמרים אלו (גם באנגלית הולך). בגדול ברצוני לעבוד ממחשב נייח לנייד לפינוי מקום ובגלל שאינני משחק עוד במשחקים זוללי משאבים וגרפיקה. תודה מראש L.A

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by yik,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לאפשרות של מחשב נייד להיות HTPC - מחשב סלוני. המחשב נועד למטרות צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון מדיה כנ"ל.המחשב נייד יחובר לטלווזית LCD 42 עם כניסת HDMI. האם היום ניידים מסוגלים להציג FHD ? יכולים להיות מדיה סנטר מבחינת שאר התכונות שלהם?האם נייד יתמוך בשאר הדרישות שהצגתי? במידה וכן איזה מחשבים מומלצים למטרות הנ"ל ומה סדר גודל של מחיר? למעשה אני מתלבט בין 2 אופציות עיקריות: - הפיכת המחשב נייח הישן שלי ל HTPC וקניית נייד למטרות עבודה משרדית ,גלישה באינטרנט(איזה נייד מומלץ למטרה זו?, נייד זה יהיה תחליף לנייח,יחובר רוב הזמן בעמדה קבועה למסך 23 אינץ Samsung P2350 ולמקלדת ועכבר רגילים, יחד עם זא…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  4. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  5. Started by y0y0,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים קלים לדוג' פיפא, צפייה בסרטי 720P * גודל המסך? עד 15", אפשר גם פחות... לחיסכון בסוללה, חשוב שיהיה רחב, בשביל הסרטים. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות.. סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by castor_troy,

שלום רב! מה שיש לי כרגע זה : - כרטיס מסך agp 8x - nvidia geforce 6800 128 mb -4 זיכרונות של geil golden dragon . כל אחד 256 מב ddr400 -הרד דיסק 120 gb sata maxtor - ספק enermax 420 'w noisataker ver 2 - מארז , מסך, צורב רגיל וצורב דיוידי , עכבר מקלדת ופלופי כמובן מה שאני צריך זה : לוח אם : אני רוצה רק של gigabyte מעבד : amd 64 bit השימוש שלי הוא בעיקר במשחק counter strike . רצוי כמובן שהזכרונות יעבדו בדואל . תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  7. תגידו, מעבדי CORE 2 DUO נקראים המעבדים CORE DUO ? ? ? כי כרגע מישהו בחנות התעקש שאין דבר כזה E6300 וכדומה למחשבים ניידים. הוא גם אמר לקנות מחשב של INFINITY כי הם חברה שבעצם זה GIGABYTE ובגלל שהם חדשים, נותנים חומרה טובה, ובמיוחד כרטיסי מסך טובים כמו 7600 GO. מה אתם אומרים? אני מוגבל לזה: יש דגמים שעדיין אין שם? http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00186

8. http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1842 http://www.imshops.co.il/pl_product~SatelliteP300-133~2~1.htm מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב בעיקר בשביל תלד מימד ומשחקים. תקציבו לא כל-כך גבוהה, הוא ביקש ממני עזרה בהחלטה על תקציב ועל מפרט. אם כן, לשאלה מה אני צריך מהמחשב: 1. תלת מימד 2. משחקים 3. עבודה משרדית 4. שקט וקריר. אני ממש לא רואה את חבר שלי עושה OC למחשב שלו, אם כן, לא מתוכנן OC אם כן, ניסיתי לכתוב מפרט ואשמח לתגובות בונות: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1496 לוח אם: ASUS P5N-E SLI ¤742 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1661 דיסק קשיח: WD 500GB (250GB/WD2500AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ¤751 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤228 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz…

10. התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים ברמה (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך אני צריך עם המחשב מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, תודה מראש

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  11. לפני כשבועיים ביקשתי מפרט ב-6.5k למשחקים. BOSE נתן לי את המפרט הבא מלוגי'ק פיסי: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 299.00 ¤ 1 299 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 2 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 2475 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 489.00 ¤ 1 489 ¤ 5 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 6 5119 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory 569.00 ¤ 1 569 ¤ 7 5338 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 849.00 ¤ 1 849 ¤ 8 2511 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply…

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  12. מישהו ביקש ממני לתכנן לו מחשב חדש עבור אדריכלות. התוכנות המבוקשות הם Vray 6, 3DMAX 2023, AutoCAD. עכשיו, אני מבין במפרטים של מחשבים ניידים, אבל כשניסיתי להרכיב לו מחשב נייח הסתבכתי. כי מעבד וכרטיס אני יודע לבחור אבל איך אני אדע איזה לוח אם, ומארז, וקירור וכל זה. לכן אני צריך את עזרתכם בבניית מפרטים עבורו, ועבור אחרים שיתכן שיבואו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בשבילו אני צריך מפרט שירוץ עליו חלק ולא יותר. עד אזור ה7,000. ואני צריך עוד מפרט שירוץ ליגה עד 13,000 בשביל שיהיה לי להציע אם מישהו אחר מאותו קורס ירצה להשקיע. (ולא, הם לא מכירים את האתר הזה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דו…

13. Started by rbu99fm,

שלום אני צריך מחשב נייד, לשימוש בייתי: אינטרנט, Office, סרטים וכו'. מסך 15", כרטיס מסך סביר. צורב DVD. אני רוצה גם אפשרות של אינטרט אלחוטי. שיהיה של Intel בבקשה. (לא אוהב AMD). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  14. שלום מבקש המלצה למחשב נייד מחברה אמינה (גם מבחינת האחריות, וגם מבחינת איכות המחשב (להמנע מחברות פחות מוכרות/ שידוע על תקלות בניידים שלהן וכו). לפי המלצה מחבר, חברות HP ו Lenovo הן אמינות. אפשר גם מחברה אחרת שנכנסת לקטגוריה של מחשב איכותי משתי הבחינות, לפי נסיונכם איתן. תקציב - לא יותר מ 2600שח. עדכון:אפשרי עד 3000 שח, אך עדיף בפחות, אם עונה על כל הדרישות. מטרות: למטרת עבודה, שזה אומר גלישה באינטרנט, עיסוק בתוכנת ניהול עסקים, ובתוכנות אחרות כגון Office, Acrobat Reader. אני רוצה שתוכנות יעלו מהר והעיסוק במחשב יהיה מהיר וחלק. מעבד - עדיף מהגרסא החדשה של אינטל, i3 לניידים. גודל המסך - 15-16 אינ'ץ. דיסק קשיח - 500GB, אך אם הנייד מתאים מכל הבחינות האחרות אז גם 320GB יספיק (נתפש…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  15. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by Gliding,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מאתר DELL ולייבא אותו באמצעות חברה מתווכת. קראתי את הסטיקי וכמה הודעות פה בפורום, ועדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את GLOBALSHOP וייבא דרכם מחשב? האם הם חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה? 2. האם קיימות עוד חברות, מומלצות ומוכרות יותר? 3. איזו אחריות עליי לרכוש באתר כך שתהיה תקפה גם בארץ? 4. האם ניתן לרכוש הרחבת אחריות (גם כיסוי וגם שנים) דרך דל ישראל? 5. המס היחיד המוטל בארץ על מחשב ניד הוא המע"מ, או שעליי לצפות למיסים מונפצים נוספים? אני בטוח שיש שאלות רבות אחרות ואשמח אם אנשים שכבר ייבאו מחשב יוכלו לענות ולתאר את התהליך ואת המקומות שעליי לצפות בהם בעיות תודה רבה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti ואני רוצה במשכורת שלי שאני מקבל להשקיע במחשב טיפה. הסכום שלי שאני מוכן להשקיע 1600 שקל בלבד. אני רוצה לשים זיכרון פנימי 8GB DDR4 ומה עוד כדאי לי לשים? מעבד i5 3.5ghz אני ישים ולוח אם חזק.יש לי איש מחשבים שאני מכיר שאני יכול תמיד לשלם לו חודש הבא על כל דבר שאני קונה אז ככה שזה לא פוגע לי בתקציב. מה עוד לשפר? להביא ספק כוח 850w? תייעצו לי. תודה רבה לכם ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  18. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום =] הייתי דווקא פעיל מאוד לפני תחילת הלימודים [משתמש אחר.. לא חשוב...] בקיצור, אני כרגע סטודנט וזקוק למחשב נייד חדש. הישן עדיין עובד אבל הוא דיי שבור. אני לא יודע לשמור כ"כ על הדברים האלה. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט מסמכים אבל שיריץ סבבה תוכנות סימולציה ואנליזה. גודל המסך - 14-16 אינץ' משקל - עדיף כמה שיותר קל. [אני כל היום מחוץ לבית עם הלפטופ עלי]. זמן סוללה - לא קריטי אבל נחמד אם יתקרב ל -3.5 שעות לפחות. שתהא יציאה לטלוויזיה. לא חשוב איזו אני אסתדר צורב וכונן דיסקים לא הכרחי אבל אם יש אני לא אתנגד. לא חובה. תוכנות וכאלה [מערכת הפעלה] יש לי בחינם מהאוניברסיטה. העדפות נוספות - מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהמחשב יהיה דק וקל [יותר חשוב דק]. בעיה נוס…

19. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למישהי שמתעסקת עם תוכנות גרפיות כגון AutoCad הנ"ל ואחרות כך שכניראה שצריך זיכרון רב ומעבד חזק אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים ולא בדרישות התוכנות הללו לכן אני פונה אליכם להמלצה בתקציב של 4k בתקווה שהוא יספיק למטרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב ביתי נייח לשימושי אופיס, גלישה, סרטים, וכו'. אבל לא מעוניין במחשב גדול, אלא במחשב מיקרו עם מעבד רגיל לא U. אז אני פוסל את כל האינטל NUC ודומייהם. בשיטוטי ראיתי מחשבים של ASROCK ושל GIGABITE. לינקים לדוגמה: GIGABITE http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=56674 ASROCK http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DeskMini-110-COM&lang=heb&cart=15214773352321020 1. האם יש המלצה או התנגדות, למחשב כזה. 2. האם יש להעדיף ASROCK או GIGABITE. 3. למישהו יש נסיון איתם? אשמח לקבל המלצה למחשב דומה ירון

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by elicbelic,

ההפרש במחיר הגרסאות הבסיסיות הוא 300 ש"ח בלבד (3100 לעומת 2800) לכן אני מתלבט. האם יש יתרון אמיתי ל-3460? ב3460 המעבד וכרטיס המסך חזקים יותר, אך הנפח 320GB לעומת 500GB ב-3450. גם 320GB יספיקו לצרכים שלי. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  22. Started by GuGuSH,

שלום, אני מחפש מחשב netbook מבוסס על מעבד ARM, מסך בסדר גודל של 7-8 אינצ', שיכול להריץ לינוקס. השימוש העיקרי שלי הולך להיות עורכי טקסט (קוד), קריאת PDF-ים וצפייה בסרטים (באיכות נמוכה). מאוד חשוב שלא ייקח לו הרבה זמן להידלק, וסוללה שתחזיק הרבה זמן (סדר גודל 10 שעות) תקציב 2000-3000 שקל. למרות שהתקציב לא באמת משקף מכיוון שככל הנראה, קרוב משפחה יביא לי את המחשב מארה"ב. מה גם שיש לי כרגע מחשב נייד "רגיל" והבעיה שלי איתו זה שהסוללה לא מספיקה (בערך שעתיים..) ושלוקח לו יותר מדי זמן להידלק. תודה רבה.

23. Started by mazam,

שלום מחפש מחשב נייד לאיש עסקים המרבה לטוס לחו"ל למטורות עבודה (אימייל,אופיס ) דרישות מיוחדות מסך עד 13.3 אינץ משקל כמה שיותר נמוך (מתחת ל1.5 קילו) כולל אופטי מובנה (DVD\CD) כונן קשיח גדול בטריה חזקה מאוד והדרישה הכי בעיתית למרות שאפשר להתגמש עליה : מקלדת מוארת. מודה לכם המון על העזרה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by wta,

האייסר עדיין לא הגיע לארץ אז בא לי לקנות את הלונובו, אבל השאלה היא אם האייסר לא הרבה יותר טוב או משהו... לS12 יש מסך יותר גדול, אבל 160GB, 2 USB וסוללה 4 שעות. לאייסר יש מסך 11.6, אבל HDMI ,3 USB, וסוללה 6 שעות... הבנתי שלS12 יש פלטפורמת ION משהו ולא הבנתי מה זה... זה הדגם שיש בארץ? או שזה דגם שעדיין לא הגיע? דרך אגב אם אני רוצה לקנות את האייסר בחו"ל הוא עולה לי 1,666 בערך-שווה לעשות חריטה של עברית ולקנות שנאי לישראל? איך בדיוק קונים מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by menos,

שלום אני מעוניין לבנות מחשב HTPC. דבר ראשון חיפשתי מארז שיתאים לעסק, מצאתי את המארז הבא של אנטק: ANTEC MINUET Piano Black Slimline http://www.heatsinkstore.com/mipiblslpcca.html דבר ראשון - האם כל לוח ייכנס לי שם? אני מתכנן להכניס שם פנטיום 3 800 עם לוח של ג'יגהבייט, אין לי מושג איזה דגם בינתיים אז.... דבר שני - מה התוכנה הכי מומלצת ונוחה להפעיל עליה HTPC ? דבר שלישי - אני מחפש כרטיס מסך קטן שייכנס שם עם יציאת SVIDEO/RCA במחיר הכי זול שניתן, על מה אתם ממליצים? תודה

• 9 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.