ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אודה לכם אם תוכלו לסייע. מתכוון לרכוש בחלקים ולהרכיב בעצמי בעוד מספר שבועות אבקר בארצות הברית כך שאת החלקים היקרים אוכל לקנות שם.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++, משחקים (מכוון לכרטיס מסך 2060 RTX לפחות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם - מתוקן לי BT3 על VMware במכונה של XP על מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטית מסוג WiFi 802.11B/G. ה -XP קורא את הכרטיס, אבל ה BT ב VMware לא מזהה אותו ככרטיס אלחוטי (יש גלישה ואין שום בעיה של תקשורת אבל כאשר אני מפעיל דרכו סריקות של רשת אלחוטית אני מקבל הודעה שלא נמצא התקן הלחוטי) אני מנסה למצוא לזה פיתרון כבר מספר שבועות אך עדין לא מצאתי. מה עושים ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special versionשלוש שנים אחריות 479 ש"ח 1 Gigabyte Radeon 9200 128MB 725 ש"ח 1 Intel Celeron 2000 Mhz 548 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE 735 ש"ח 2 Kingston 256 266mhz 476 ש"ח 1 CD AOPEN X 56 OEM 132 ש"ח 1 Genius KB-06X PS2 ENG/Heb 30 ש"ח 1 17 CTX EX700F 822 ש"ח 1 Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W רציתי לדעת אם יש מה לשפר אבל לא לצאת ממזגרת של 4200 שקל ואם אפשר לרדת ל4000 שקל
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחשב חדש של גיגהבייט תראו איזה מפרט מפתה...! פשוט מושלם! http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, המחשב מיועד בעיקרון למשחקים ולא מתוכנן OC. יש לי שתי הצעות למפרטים שאנשים הרכיבו בשבילי. אחת מבוססת AMD והשנייה בוניה על אינטל. מבוסס AMD מבוסס אינטל אופציה לשנות 1950PRO במידה והכרטיס יימצא יותר משתלם מהXT מבחינת מחיר/ביצועים. עכשיו מרבית האנשים שהתייעצתי איתם עד עכשיו הולכים בצורה די עיוורת אפשר לומר למפרט של AMD בגלל השילוב עם ה8800GTS. רציתי לדעת מה אתם חושבים, בעיקר עם האי ודאות הענקית שיש לגבי הDX10. מה גם שבמפרט השני יש מעבד הרבה יותר טוב. האם ללכת על ההצעה הראשונה או השנייה? מה עדיף? תודה מראש על כל עזרה שהיא.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב (לא לימודים ריאליים) ומעוניין לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה עם האופיס, אולי קצת סרטים וגלישה באינטרנט. שום דבר מאמץ מדי. מחשב שיחזיק לכמה שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "15.6 לפחות. לא מבין במאט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. זה חשוב לי כי אני אסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5-6 שעות עבודה רגילה. אני מקווה שזה ריאלי. פשוט שלא תיגמר מהר מדי ותספיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. 500GB יספיק לדעתי. * כונן אופטי? לא מבין בזה. * האם דרושה תמ…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי לצרכי עבודה גרפית דו מימד, יש צורך בשדרוג עתידי להוספת זכרון, וכ. מסך. אני רוצה להתאים לוח אם אמין, שיהיה בו חיבור S-video. דבר נוסף שאני רוצה להתייעץ הוא האם מארז גנרי יוכל לסחוב את המפרט, גם במצב שבו אני מוסיף כ. מסך סטייל 7300GF. תודה מראש. מעבדי אינטל Price Units Total Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 405 1 405 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 1 350 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 180 1 180 מארזים Price Units Total Vertigo-2 MIDI 400W Silver 125 1 125 Total price 2110 ₪
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן מפרט לצורך משרדי(אינטרנט+אופיס) והנה מפרט שהראו לי מKSP: מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 256Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K80 80GB כרטיסי מסך PINE XFX MX4000 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat הוא לא היסטרי אבל יספק... סביר להניח, מאוד, שאחליף את המסך בSAMSUNG 793DF או ב LG FLAT MONITOR, T710BH אולי אשדרג ת'זיכרון ל512. …
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע לידי מחשב כרגע, רשום עליו Vision StyleNote אך מתחתיון רשום Clevo M72S. (ידוע גם כm720s) המחשב עצמו 12", מעבד T2130, וגיגה זיכרון. צ'יפסט לדעתי של SIS, אבל לא הצלחתי למצוא מידע מדויק. הארדיסק 100 גיגה, וצורב DVD. המצב החיצוני של המחשב םשוט מדהים, כאילו יצא ברגע זה מהקופסא. חיפשתי קצת על הדגם הזה על מנת לקבל ביקורות ופרטים מדוייקים (בעיקר על איזה ערכת שבבים מדובר) וגילית שהמחשב זהה לSager NP7250. יש לכם עוד פרטים על המחשב, ובאופן כללי אם כדאי לקות אותו (שימושים משרדיים בעיקר, אולי סרט פה ושם) ועוד משהו חשוב, מאיפה אני יכול להשיג לו דרייברים? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי כרגע: 3800X2 AMD ABIT KN9S SOCKET AM2 GEIL 2GB RAM DDR2 800MHZ 9600GT 512MB ספק 500W ג'נרי ואני רוצה לשדרג את המעבד כי הוא כבר חלש .. יש לי תקציב של בערך 1000 אפשר לחרוג עד 1100 . חשבתי על E7300 , אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח *אף פעם לא הרכבתי מחשב , אני אוכל להסתדר בעזרת מדריך ? הרכבתי רק דברים פשוטים (כרטיסי מסך , ראם , כרטיסים בPCI). נ.ב לא תהיה בעיה עם הספק אם עכשיו זה עובד נכון? תודה.
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי על איזה מפרט בסביבות ה3000 שקל אתם ממליצים? דברים שאני צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זכרונות ומארז בקשר לספק - אם הוא לא מגיע עם המארז אז אחד שלא יעבור את ה150~ שקל המחשב אמור לשמש גם למשחקים (שיריץ את כל הדברים החדשים בצורה סבירה) ושיחזיק מעמד עם אוברקלוק (לא משהו רציני אבל) אם אפשר אז תתנו בבקשה גם הצעה של אינטל וגם של AMD תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 8-9 אלף מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו gta iv/cod5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט לא חייב במיוחד אבל שלא ירעיש כל כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הכל שיהייה מותקן בחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאי…
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי t61 והוא נפל ונסדק טיפה המחשב עובד בסדר גמור , רק לפעמים הוא נתקע וזה ממש מעצבן ההרדיסק והזכרון בסדר גמור וקרוב לוודאי שגם המעבד כנראה הלוח אם נפגם קלות , אז כמה שאלות ברשותכם : 1.ראיתי ב איביי מוכרים לוח אם ב 400 דולר WTF כל כך יקר ? 2. יום ראשון אני ארים טלפון ללנובו ישראל ואשאל כמה עולה לוח אם , א.מישהו יודע כמה זה יעלה לי ? ב.הם ימכרו לי ? כלומר לא ייחייבו אותי להתקין אצלהם מה שיהיה יקר קרוב לוודאי ? 3. להרכיב לוח אם לבד זה אפשרי ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן שהייתי רוצה להחליף לו את הלוח אם, המעבד וכרטיס מסך. כרגע הכרטיס אונבורד. ישמש למשחקים קלים, אינטרנט תקציב כ-800 שח
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
Gigabyte GA-K8NF-9 NFORCE 4 PCIE 2* GEIL 512MB DDR400MHZ CL 2.5 WITH COOLING Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX WD 160GB 8MB Sata AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core ThermalTake ST430WATT PFC Dual Fan IBM DVDRW Antec Fulltower Black PlusView1000AMG SOHO File Server איך איך איך? ואל תעירו לי על הכרטיס מסך כי זה לא ממש חשוב לי.. ואיי איך שאני מתרגשששששששש
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייח (2 מחשבים לילדים בני 13) 1. תקציב - עד 4500 ש"ח לכל מחשב (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) - במקרה ותוספת לא גדולה תשפר משהו באופן משמעותי אשקול בחיוב 2. משחקים (כבדים) - רוצה שקט ל 4 -5 שנים 3. אין צורך DVD 4. צריך SSD 250-500 + 2TB HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. ללא מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בנייתי מפרט (נעזרתי בפורום מעבדים ולוחות אם), אני מציג את המפרט בפניכם אם יש שינוים שלדעתכם כדי לי לעשות אנא רשמו (אם המפרט נירא טוב גם כן רשמו), המחשב נועד עבור משחקים : GTA 4..., צפייה בסרטי HD, מדיה סנטר, עבודה), http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=884E1B74-1033-4369-9942-9821C1B152CF תודה וחג שמח.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין ברכישת נייד ויש כמה רכיבים שאני לא מש יודע מה ההבדל בנייהם קודם כל כרטיס מסך: איך הנווידה קוואדרו 160M? לווידאו וקצת משחקים יודע שזה לא כרטיס למשחקים כבדים בלוטות: מה ההבדל בין המודלים של דל ה- 370 וה 410 אינטרנט אלחוטי: מה ההבדל בין ה-אינטל לינק 5100 A/G/N 802.11 לבין ה 5300 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אז ככה לאחי יש נייד של לבונו מערכת ויסטה, חדש לפני חודש קנה אותו ב3 אלף שקל, את הפירוט של המערכת אני לא ממש יודע, אבל אני יכול לנסות לברר . חברה שלו הייתה בנייד היום והייתה באיימיל ירדה לאכול איתנו אכלנו ופתאום שחזרה המחשב לא פע, המשחב עולה והכול כרגיל מקישים סיסמא בכניסה למערכת כרגיל, ואז רואים עכבר ורקע שחור, השולחן עבודה לא עולה, חשבתי שזה בעיה בעליית הexplorer.exe אבל טעיתי, אבפילו המנהל משימות לא עולה ככה שאי אפשר לעשות כלום. רואים שהמחשב פתאום הואט ונהיה איטי בעלייה שלו, כאילו תקף אותו וירוס או משהו או בעיה בחומרה אני לא בטוח. מצב בטוח לא עוזר גם הוא לא עולה מה שעוד יותר גורם לחשש שזה משהו רציני. אין נקודות שיחזור כדי לעשות שחזור מערכת. נשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גרפיקה פוטושופ, גלישה בכמה טאבים במקביל, תכנות * גודל המסך? 13-14, נחמד אם יהיה מגע, לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD(יכול להיות קטן יחסית), דיסק רגיל 500-1000 GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אחריות: 3 שנים * משקל - כמה שפחות (כולל מטען) תקציב: עד 4K, אין צורך כמובן בצורב. החלק לגבי ההפתעה הוסר לבקשת מנהל הפורום. לא הצלחתי לערוך את הכותרת, מצטער על הכותרת המטעה.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ושמעתי וקראתי = עדיף להישאר עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל כמה שיותר ( אפ' אם הבטריה מלאה ) כי זה טוב לבטריה , דהיינו גורם לעליית אורך החיים של הבטריה . יש בזה משהו ?? תודה .
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי אני צריכה להרכיב מערכת בסביבות 4,500 שקלים עבור גרפיקה דו ממדית שזה אומר פוטושופ וכאלה,אני מעדיפה את המארז הבא THERMALTAKE MOZRT TX (שמעתי עליו דברים טובים,אך עדיין פתוחה להצעות) ובמערכת אני רוצה 4 גיגה זיכרון אשמח מאוד להיעזר בכם,תודה
-
- 17 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט לחבר : http://www.tms.co.il/preview/spec/r5917pzl ורציתי לדעת אם המפרט טוב ואין בו איזה דברים לא טובים שיעמיסו או משהו או שלא הולכים עם מרכיבים אחרים. אני לא בטוח אם הוא יקח את המחשב הזה אבל רציתי להיות בטוח שאם הוא מחליט לקחת אותו אין בעיות איתו. תודה רבה רבה לעוזרים, עודד
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשכן מחשב נייד המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. רוב העבודה במחשב תהיה סטטית בבית ולכן הוא יחובר למסך רגיל, יכול להיות שיחובר גם למקדלת ועכבר. אשמח להבין האם יש דברים שצריך לתת עליהם דגש במחשב כזה? כרטיס מסך חזק או שכל כרטיס רגיל יעשה את העבודה טוב ויציאות מסויימות? אני לא סגור על גודל כי מצד אחד הוא רצה גדול אבל מצד שני אם אני מחבר אותם למסך/מקלדת ועכבר בבית אז זה לא רלוונטי, וברגע שהוא יוצא מהבית עדיף שהוא יהיה יותר נייד. ולכן חשוב בעיקר המפרט. מה שחשוב זה גם אמינות ואיכות המחשב +אחריות טובה. שמתי לב שיש הרבה המלצות על מחשבי Fujitsu : http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=59241&fid=18316 הם יספיקו ? והבנתי שיש הבדל עצום בין הדגמים…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שמתאים לסטודנטית שמצריך הכל, זאת אומר גם מדפסת ומשולבת וציוד היקפי קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 320 1 לוחות אם Palit N73PV Conroe Support N73PV ¤ 326 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 קירור למעבד Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes ¤ 84 1 ספקי כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤ 188 1 זיכרונות Digma 2GB (1GB X2) DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 109 1 קשיחים למחשבים שולחניים Hitachi 320GB Sata2 16MB HD320S216 ¤ 436 1 צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤ 159 1 מקלדות Microsoft Multimedia Keyboard ¤ 90 1 עכברים מיקרוסופט אופטי לבן ¤ …
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-