עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by b.tiger,

יש לי מחשב נייד של HP חדש ושכשיו במחשב יש כאלה 2 חריצים כאלה (לא חיבורים אלה משהו בעיצוב של המחשב) ויום אחד כזה הרגשתי כמו עקיצה שנגעתי באיזור ושחיפשתי מאיפה זה מגיע העקיצה נעלמה ואז הבנתי שיש שם עקיצות חשמליות כאלה כשאני נוגע בחריצים עם גב היד (ובכל מקום שיש בו שערות :רגליים וכדומה) אז עכשיו רציתי לשאול האם זה קורה גם לכם או שזה רק אצלי?????

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנות נייד לאינטרנט ולקצת עבודה אבל שיהיה מחשב שיהיה אפשר לראות בו נגיד סרטים או קצת שימוש של מעבר לעבודה שיהיה כמה שיותר קטן חשבתי על הASUS 1000 או 901 יותר על ה1000 כי הזיכרון שלו גדול וזה דבר שהייתי מאוד רוצה..השאלה איך שני אלו ואיך האחריות אם אני קונה בחו"ל? ובכלל אם יש המלצות על מחשבים אחרים? וגם מה עלי לבדוק שאני קונה נייד?איזה מפרט כאילו מומלץ שיהיה? התקציב הוא 1600 ש"ח גג תודה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  3. אחרי כמה שנים ללא פירמוט, החלטתי לפרמט את הנייד של אחי compaq presario v4109ap. אחרי שראיתי שהוא שכח את דיסק הדרייברים בדירה שלו, ניגשתי לדף המוצר באתר של hp/compaq, הורדתי את הדרייברים וניגשתי למשימה. הכל עבר חלק, עד שניגשתי למנהל ההתקנים וראיתי את סימן הקריאה הארור ליד בקר וידאו וליד בקר מסך (VGA). חיפשתי שוב, אולי לא התקנתי דרייבר מסויים אך לשווא ואז גם שמתי לב שאין בכלל את הדרייבר לכרטיס המסך בדף המוצר! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us&product=1100249〈=en אני אולי מתבלבל ואחד מהם הוא גם של כרטיס המסך?? אם לא, איפה אני מוצא את הדרייבר? ועוד משהו, אני גם לא מוצא בשום מקום את המפרט של המחשב... ושוב, גם לא בדף המוצר…

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by mj23,

המפרט שלי כרגע זה I875K אוברלוק 4.0 לוח אם gigabyte ud 7 1156 8 RAM 9-9-9-24 adata sp 900 hx 850 w croiser half 932 כרטיסי מסך SLI 470 GIGABYTE אני מוכר את המחשב ביד שניה במחיר 3300 אתם יכולים לראות את המפרט המלא שם כולל תמונות .......עכשיו לשאלה הבאה אם אני מוכן להשקיע 2000 שקל לשדרוג ויש לי אפשרות להביא את המעבד 4770K ב אלף שקל ולוח אם עד 500 שקל בחינם האם שווה לקנות כרטיס מסך ספיר 290 TRIX מיד שניה במחיר 1300 כאשר אני מוכר את שני הכרטיסי מסך שלי לחבר ב 500 אז יוצא לי 800 שקל כרטיס מסך+1000 מעבד 1800 שקל בכללי האם זה שווה את השידרוג או לשדרג רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 5,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, מסטארקראפט ודיאבלו עד קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך ב…

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  6. שלום קניתי מחשב לפני 3 חודשים קיבלתי את הכסף חזרה ועכשיו אני כנראה רוצה מפרט חדש (כי בטח דברים השתנו) כל הפרטים ====== 1) תקציב לא למזומן 2) מטרות: תיכנות (ויזואל סטודיו) משחקיםפירוט למטה סעיף 11) עבודה גרפית בינונית: קצת פוטושופ ופלאש קצת צפייה בסרטים אינטרנט ווינאמפ וכל זה 3) ציוד הקפי - לא לכלול את זה במפרט !!! אבל לתת המלצה לעכבר לייזר !!! 4) אין משו שלא צריך במחשב עצמו 5) העדפה לחברה - קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים בפוקס פיסי ועכשיו אני מקבל את כל הכסף חזרה ויקנה מחדש אז אם אפשר חברה אמינה שיש לה סניף ברמת גן 6) קירור ועיצוב - קירור חשוב כי זה משפיע על הביצועים עדיף את המארז King airflow עם ה6 מאווררים שהיה לי ועיצוב חשוב אבל לא בראש סדר עדיפויות 7) לא צריך …

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by ran1809,

אני מעוניין להשתמש בנייד שלי כ GPS יש לי גיגהבייט W566N מה אני בדיוק צריך מקלט או משהוא נכון..? מאיפה אפשר לקנות ובכמה הוצאה מדובר.?? תדודה רן

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

Intel Dual Core 3GB RAM HDD 320GB תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by רוני גורדון,

שלום לכולם מחפשת מחשב נייד ללימודים הומניים. דרישות ממש לא גבוהות ברמת גלישה באינטרנט ושימוש באופיס למאמרים ומצגות. רוצה שישמש אותי ב3 שנים הקרובות ושיהיה נוח לנשיאה מכוונת למחיר באיזור ה2000₪ אשמח לפחות כמובן. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  10. שלום פורום נכבד אשמח את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב חדש. 1. תקציב *רצוי*: 5,000. אולם חשיבות ההשקעה לעתיד יכולה להעלות את הגבול גם עד 7-8 אם זה משתלם מאוד. 2. שימוש צפויים: פיתוח תוכנה, משחקים, עריכת תמונות כבדות ועיצוב תלת-מימד. הכל על מסך 24 אינץ' קיים. 3. אין שום צורך בציוד היקפי, כלומר ללא מסך, ללא מסך, ללא מקלדת, ללא רמקולים. 4. אין צורך בכונן דיסקטים צורב אופציונלי. 5. צריך מפרט מלא (לוח אם + זכרון + כרטיס גרפי) 6. השקט חשוב, אך לא מבין בזה יותר מדי. 7. שתהיה תמיכה ל-OC בקלות מה-BIOS, אך זו לא מטרת המחשב. 8. צורך בהרכבת המחשב בחנות, ללא התקנת מ"ע, וללא "מדבקת אחריות" מטופשת שמונעת פתיחת המארז. 9. העדפה לחנות באזור ת"א - ר"ג - גבעתיים - בני ברק. 10. אין בקשו…

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by dkingb,

ככה המעבד הוא E-6600 מחיר 1800 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe המחיר 1300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1800GTO 256 mb VIVO מחיר 1126. HD- Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר 460 צורב DVD של LG עולה 200 ש"ח זכרונות 2*OCZ DDR2 PC2-5400 Gold Series *EOL 667Mhz מחיר 1600 בקשר למארז אני כבר לא יודע במה לבחור תמליצו תגיבו תודה

• 17 תגובות
    • 955 צפיות
  12. אני מחפש לרכוש מחשב לעבודה אינטנסיבית במגוון של משימות לכן רצוי שיהיה בנוי למולטי טסקינג. אני עובד קצת בעריכת וידאו, קצת פוטושופ, קצת משחקים, קצת סרטים וביקצר הכל מהכל אני מבקש מפרט מבוסס אינטל ללא מסך וללא צורב. שיהיה מארז שקט והרבה מקום בכונן. הרבה תודה למגיבים.

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  13. מצורף קובץ

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  14. אי מחפש נייד חזק יחסי מטרתו: היא אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים הכי חושב שיהיה קל ,לא ממש חייבים כונן של דיסק גודל מסך 12' הכי קטן תודה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. איך המפרט הזה ? שווה ? יש חלקים שלא מתאימים? המפרט - לוח אם : Gigabyte G1.Sniper M3 for 1155 מחיר : 830 ש"ח ( 2 ) מעבד : Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray מחיר : 1011 ש"ח ( 4 ) כרטיס מסך : Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 מחיר : 1099 ש"ח ( 7 ) קירור מעבד : Scythe MUGEN 3 REV B מחיר : 210 ש"ח ( 5 ) ספק כח : Seasonic M12II-750W Active PFC 750W Modular 80+ Bronze מחיר : 671 ש"ח מארז : Raidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black מחיר : 510 ש"ח ( 1 ) דיסק קשיח : WD 500GB Sata 3 Caviar Blue מחיר : 292 ש"ח ( 6 ) זיכרון : Cors…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by UnwiZ,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אני לא יודע בערך מה הסכום שצריך כי אף פעם לא קנינו, אבל הדבר הכבד היחידי שהיא צריכה במחשב זה לראות סרטים וכאלה (זה מחשב שהיא לוקחת לחו"ל). כמובן שגם לא יתקע ושיהיה טוב, הכי חשוב לה זה שיהיה קל (אחרי הכל היא אישה לא צעירה ) ושהבטריה לא תגמר מהן כי היא לוקחת את המחשב לטיסות ארוכות! אני ממש לא מבין בחומרה אז אם יש משהו שקובע על מהירות של מעמד אז שיהיה משהו בסביבות ה2G. מקום היא לא צריכה המון היא לא משחקת במשחקים וכאלה, אבל שיהיה מקום לסרטים, משהו עד ה250 ג'יגה ככה. וזהו, אלה הקריטריונים, אני אשמח למחיר כמה שיותר זול וללפטופ שיענה על ההגדרות. אגב, מאיפה אתם ממליצים לקנות את זה בסביבת רחובות? יש מקום מומלץ ברחובות שלא דופקים במחיר ונותני…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by alexbak,

אני מתעתד לקנות מעבד שיהיה מבוסס core2 או ה 7250 או ב 7300. שניהם תומכים ב 64 bit לפי הבנתי. איזה מע' הפעלה מומלץ לקנות עבורם? האם ה 64bit או הגרסה הישנה יותר? האם תשובתכם תקפה לויסטה, XP או הפצה של לינוקס. תודה!

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  18. שלום לכם. לפני מספר ימים חיפשתי כאן לפטופ לאחותי בתקציב של 3000 ש"ח. לא כל כך הצלחנו למצוא משהו שיתאים לדרישות, אז היום לקחתי אותה לראות נטבוקים כדי לראות אם מפריע לה גודל המסך, פריסת המקלדת וכו'. בקיצור, נטבוק זה כרגע האופציה המובילה. כתבתי בתקציב 2000 ש"ח כי אני יודע שהמחירים של רובם היום נעים בין 1900 ל-2200 ש"ח, וזה בסדר. הבעיה כרגע היא המגוון הרב שיש בשוק ואני פשוט לא יודע על מה להמליץ לה. מאחר ורוב רובם של המחשבים באים עם אותו מעבד, אותה כמות זיכרון בערך, אותו גודל של הארדיסק בערך... זו משימה מאוד קשה. הדרישות היחידות שלנו הן שהמסך לא יהיה קטן מ10 אינטש ושאולי אולי אולי אולי אם אפשר יהיה בעתיד להריץ פוטושופ או דומה ברמה סבירה שמאפשרת להשתמש זה יעזור, אם כי ברור לנו…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי עד 2500 ש"ח. מה חשוב שיהיה : - מסך גדול יחסית (15+ אינצ') - מקלדת נוחה אין דרישה לביצועים מרשימים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט נוחות כדי שאמא תוכל להכיר קצת על עולם המחשבים אין בעיה עם משקלים גבוהים, המחשב לא נועד להתנייד מחוץ לבית בצורה קבועה בתודה מראש ! נתי.

20. אהלן אנשים אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב שבעיקרון יהיה למשחקים אני אשתמש בו גם לסרטים ושאר שימושי המחשב אבל אני לא יודע כמה זה רלוונטי עדיף מחשב שקט כי הוא יישב בחדר שלי אני בכוונה לקחתי לוח DDR3 כי אני לא מעוניין לשדרג בשלוש ארבע שנים הקרובות שוב.... המפרט צריך לכלול את הדברים הבאים לא לדחוף לי מפרט שלא כולל את החלקים האלה !!! Intel Core 2 Quad Q9550 Thermalright Ultra-120 eXtreme ASUS Rampage Formula Readon HD4870*2 אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט לכל שאר הדברים זכרונות (DDR3 חובה) מארז (מאוורר ושקט שיכיל את הכרטיס מסך הזה) ספק (עם מחשבה לכרטיס מסך נוסף לעתיד הרחוק) עכבר מקלדת וכל זה עדיף כונן קשיח גדול או שניים בינוניים כי אני מוריד ומשתף המון... ו…

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by Alduin,

טוב אז אני עוזר לחבר לבנות מפרט למשחקים כבדים. אין צורך במסך, מקלדת עכבר.... רק במחשב. התקציב הוא אזור ה5500 עם אפשרות לגלוש. יש לו כבר כונן אחד והוא לא מתקין ומוריד הרבה, אז אין צורך ביותר מ80 גיגה. ושיהיה 6800 בפרט. עשיתי כבר מפרט מפנדה, מה דעתכם? יש מה לשפר, לשנות? 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 995 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 805 ש"ח 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 950 ש"ח 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 397 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB 1,750 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 395 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח 1 Compucase Su…

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  22. 1. התקציב שלי הוא 2600 ש''ח 2. מטרות המחשב הם: משחקים כבדים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן : צורב DVD, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לחברה www.SKYPC.co.il בראשון לציון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא העיקר הפרטים! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אני שם ווינדוס 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא, אבל צריך שיהיה שקט ולא רועש מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? בכלל לא! 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. משחקים כגון : GT…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by gman_il,

אוקי , אז מטרת הפורום היא כמובן מבורכת מאוד , השאלה היא , נניח שאני יודע מה שווי המחשב שלי כרגע. מה אני עושה איתו? האם יש חנויות שמוכנות ל -Trade in? האם יש מקומות שאפשר ממש למכור אותם? תודה וחג שמח.

24. שלום לכל חברי הפורום! אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 7.5K לפי ההעדפות הבאות: - מטרות המחשב - פיתוח תוכנה (Eclipse, Visual Studio), עריכת גרפיקה ומולטימדיה (Photoshop, After Effects, Mudbox), ושימוש ביתי (קצת משחקים, סרטים וכו') - מעבד - Core i7 מרובע ליבות - זכרון RAM - לפחות 8GB זכרון. אם אין בנמצא, אז לפחות 4GB עם אפשרות הרחבה מאוחרת - מסך - עדיפות למסך ברזולוציה של לפחות 1600X900, עדיפות למסך מט - כרטיס מסך - רצוי כרטיס מסך Dedicated כמו דגמי הגיימינג של Nvidia. אם לא נמצא נייד מומלץ עם כרטיס מסך Dedicated, אשמח להפנייה למידע על שימוש בכרטיס מסך חיצוני - גודל המסך - 13 עד 15.6 אינץ' - אמינות גבוהה (אני מכיר את המוניטין של דגמי Lenovo Think…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  25. הדגם של הזכרון הוא: זה 2 ג'יגה Samsung M471B5673FH0-CH9 DDR3-1333 תודה לעוזרים חשוב שיהיה אותו דגם ואם לא אז רק חברה שונה אך כל התזמונים והמהירות שיהיו שווים ..

• 6 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים