ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אוקיי הגעתי לרגע האמת , הכסף נמצא אצלי ומה שנשאר זה רק להזמין , המפרט כבר סגור , אני מאוד מרוצה ממה שבחרתי הבעיה העיקרית היא מאיפה להזמין . מחו"ל : http://www.tigerdirect.com/cgi-bin/Shop ... =y&msg=&q= או מהארץ אותו מפרט רק יקר יותר ב 2000 , את הכרטיס מסך אני יצטרך במלא להזמין מחו"ל כי אין אותו בארץ המשלוח עולה עוד 173$ ומע"מ עוד 300$ בערך ככה שזה יוצא בערך 2500$ שבשקלים זה 8500 ואז אני יקנה עוד מארז איכותי כמו הhaf x או raven rv02 וזה יצא 9.5 אגב המחשב הוא לאנימציה ולעבודה בתוכנות 3ds max zbrush מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, ACU, THE CREW, GTA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
חסר לי מקום, אז אני רוצה מארז קטן במיוחד. השימוש - מדי פעם אינטרנט, אבל עדיף לא אטום. מעדיף RSM כי זה קרוב אלי. מה אתם אומרים על המפרט הבא: A6 5400K ASRock A75M-HVS A75 2GB 500GB KME CI-9B91 עולה כולל הרכבה: 1211 ש"ח. לזה אוסיף כנראה WIN8, נתב אלחוטי (מבקש המלצה גם לזה) ואני צריך גם KVM ל-2 מחשבים שמחוברים לאותם מסך+מקלדת+עכבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עובר בדרך חזרה לארץ בהונג קונג וחשבתי אולי ישתלם לי לקנות שמה מחשב נייד (וגם פוקט פי סי) אני צריך נייד בסביבות 500$ מסך 15 לא רחב אולי למישהוא יש המלצות לחנות טובה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מאיבורי לקחתי את ההצעות שלכם והרכבתי שם מחשב עם מעבד AMD הנה המפרט: לוח אם: MSI KT6 - SR + LAN + S-ATA + SB מאבד: ATHLON 2.8 64 Bit (זה מה שהוא אמר לי למרות אני לא מאמין שיש 2.8 64BIT נראה לי הוא מתכוון לXP) זכרון: 512Mb Kingston DDR 400 כרטיס מסך: ATI 9600 XT 128Mb ד.קשיח: 80Gb S-ATA Samsung מארז: MIDI ATX 400w USB יש סידירום וגם קונן דיסקטים מחיר: 3400 ש"ח מקווה שתענו לי מה אתם חושבים.
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-האם כולם מעוצבים אותו דבר מבחוץ או מבפנים ? -האם לכולם יש כמעט אותם מידות בלי קשר למשקל ? -קראתי שהשירות של HP על הפנים בארץ זה נכון ? -יש אחריות רק לשנה על המחשבים האלה האם באמת מומלץ להרחיב ל3 שנים בעד 700 שח ? -זה נכון שהמחשבים האלה מועצבים כך שהם לא מתחממים ממש כמו מחשבים ניידים אחרים ? -אם מקבלים ווינדוס ויסטה על המחשב זה יהיה בעיה להסיר את התכונה ולהתקין XP ידנית בלי בעיות כמו מחשב רגיל ? -האם יש לו יציאת VGA בבירור ? והאם היציאת HDMI יכול להתחבר לDVI (אני רוצה לחבר מסך חיצוני) -האם בעוד חודשיים יש סיכוי שהמחשב יקבל ירידה במחיר והאם משמעותית ? -למישהו יש חוות דעת על DV6690 מה הוא חושב על המוצר מכל הבחינות יופי,ביצועים,התחממות,והפיצ'רים ? סורי על כל השאלו…
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט חלקי : 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 +- שח האם לנצל את כל התקציב לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. אין צורך במסך, יש לי כרגע CTR 1200-1600 רזולוציה במקס' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?SC2, fps לא כבד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי חברים רציתי את עזרתכם בכמה דברים 1.מאוורר 140 שיכניס לי אוויר קר למערכת עם לדים כחולים(בא לי אם כבר להוסיף קצת צבע) 2.קירור למעבד 3.משחה טרמית 4.האם חוץ מזה המחשב צריך שיפור כלשהו כדי להריץ את המשחקים העכשוויים בהגדרות בינוניות 5.כמה יהיה צורך להשקיע כדי להגיע למצב שהמחשב יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה (COD לדוגמא) תודה מראש מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI…
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת תודה התקציב עלה ל8K ואני רוצה את הL1970HR
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 5500 ש"ח. עברתי על עשרת העמודים האחרונים של הפורום ואספתי חוות דעת על מפרטים דומים. אך בכל זאת, הייתי מעוניין לקבל המלצה בהתאם לצרכים הספציפיים שלי. צרכים: ויסטה (+Aero) סביבות פיתוח קוד (VStudio) תוכנות חישוביות משחקים קלילים מה שאני מחפש זה (בסדר עדיפות הזה): Core 2 Duo 1GB RAM HD לפחות 80GB 3 שנים אחריות (מובנה או הרחבה במסגרת התקציב) Windows XP PRO משקל כמה שיותר נמוך (למשל, ע"ח גודל המסך). פחות חשוב לי גודל וכרטיס המסך, כל עוד יוכל להריץ ויסטה - כלומר, לפחות GMA 950 עם 128MB. בכלל לא חשובים לי כל מיני גאדג'טים - שלט רחוק, lightscribe, ושאר צעצועים. כמו-כן יש לי אפשרות לרכוש את הנייד באילת אבל אני לא מכיר שם חנויות פרט לאופיס דיפו. אז…
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שאני די סגור על המפרט הבא למחשב החדש שלי, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש משהו יותר טוב, תודה: 1360 ש"ח AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1235 ש"ח MSI K8N NEO2 PLATINUM 850 ש"ח ANTEC SONATA Piano Black 480 ש"ח Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse סה"כ 3925 ש"ח שימו לב שאני כרגע לפחות לא צריך דברים אחרים (יש לי זכרון, הארד דיסק, צורב, ATI 9600PRO וכו)... חשוב לי שהמחשב יעבוד בשנתיים הבאות בלי כאבי ראש (כרגע יש לי AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח אם מעצבן...). חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט (שלא ישמעו אותו יותר מדי בניגוד למחשב הנוכחי שלי...) האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק (אם אני לא עושה OC, כי ב 1700 שלי המאורר שהגיע לא הספיק....) האם הספק שמגיע עם המארז יספיק לי להריץ כ…
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת עד 3 מכונות ורטואליות במקביל עם תוכנות עיבוד מידע ושרתי DB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר , DB Oracle, SQL Server, Informatica, Microstrategy, Obiee ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם נראה שקשיח של 160 ג'יגה לא כזה מספיק לי (ואני משתמש בנייד שלי בדיוק יומיים), ואני חושב לקנות אחד גדול יותר. איפה אפשר למצוא בזול, האם מסובך להוסיף ל-Lenovo S12 או במידה ויש רק מקום אחד להוסיף, אולי שווה בכלל לקנות קשיח חיצוני ונייד?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כרגע אני קונה רק כרטיס מסך אחד אבל מתכנן לעשות CF עוד כמה זמן. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM ¤926 1 קירור למעבד Thermaltake V1 ¤243 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1066 1 מארז NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 1 ספק כוח Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI ¤462 1 זיכרון OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 ¤584 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤285 2 כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! ¤1355 1 כונן אופטי LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 IDE SuperMulti Black ¤132 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מח…
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
היי, זה המפרט, בכמה אפשר למכור אותו? macbook pro 15' early 2011 processor: 2 GHz Intel Core i7 memory: 16 GB 1333 MHz DDR3 startup disk: samsung ssd 250gb second hard disc: toshiba hd 500 gb graphics: AMD Radeon HD 6490M 256 MB כונן הדיסקים של המחשב הוחלף בהארד דיסק נוסף, אז אין כונן דיסקים. הלוח הלוגי הוחלף ע״י אפל ממש לפני חודש בגלל תקלת הריקול של מחשבי 2011. חוץ מזה לא חווה בעיות חומרה. סה״כ במצב מצוין, ללא פגיעות פיזיות וכו׳.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מחפש מחשב קל שיש לו ssd אם יש דבר כזה שילוב עם הארדיסק יחסית גדול זה מצויין מסך שיהיה anti glare. ו14 " אשמח ללינק לקניה ישירה. תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד שתואם את דרישותיי. * מטרות המחשב? שימוש סטודנטיאלי אינטרנט ואופיס * גודל המסך - 14" בלבד * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי סלולות שמחזיקות 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות hdmi * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB לפחות. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, אשמח למחשב בעל אחריות של יותר משנה, אם קיים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב מיועד בעיקר למשחקים ללא מסך וציוד היקפי אין לי בעיה לחריגה מהתקציב אם זה משהו משתלם אבל לא בהגזמה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לשימוש ביתי שגם יריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות -לדוגמא gta v מוכן להשקיע עד 2800 ש״ח, ניתן לחרוג במידת הצורך עד 200 שח, לא צריך מסך. לא מעוניין באוברקלוק. המפרט צריך לכלול גם עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים ורמקולים פשוטים. אשמח גם להמלצה על חנות אמינה עם מחירים טובים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן, הורכב לי מפרט למחשב כללי, שיריץ משחקים סבבה, נטייה לגרפיקה לא מקצועית כרגע, אשמח לחוות דעת לגבי המחשב הזה. מארז APEX RAIDMAX ספק כח 3Y IPS550AQ3 550W 12CM POWER MAN INWIN לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GHZ 8MB CORSE I5 1156 QUAD 750 מאוורר למעבד 1156\1366 VENDETTA HEAT-PIPE OCZ זכרון JETRAM TRANSCEND 2GB DDR3 1333MHZ פעמיים דיסק קשיח פנימי 1TERAA SATA2 7200 32MB SEAGATE צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1G-5 POWER COLOR כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם כרטיס רשת LAN 1G מובנה בלוח אם מסך LG W2253TQ ביחד עם מקלדת, עכבר 5 כפתורים פרו גיים משהו ורמקולים שנראים חמוד. מה דעתכם על המפרט? שווה 6100 ביחד עם חלונות 7 64BIT ואנטיוירוס נורטון…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
??? :רציתי לדעת מה ערכו של המחשב הבא: ATX 2.03 לוח Gigabyte 8PE667 ULTRA 2 מעבד אינטל פנטיום 4 2.4Ghz 533Mhz זיכרון Kingston 512mb ddr pc 2700 דיסק קשיח פנימי Seagate Barcuda III 20GB ATA/100 7200 RPM דיסק קשיח חיצוני ACOM DATA 40GB 5400RPM FIREWAIRE כרטיס מסך: ATI RAGE FURY PRO 32MB VI/VO כרטיס קול SOUND BLASTER AUDIGY PLATINIUM EX צורב סקאזי: YAMAHA 16X10X40 כונן Pioneer DVD-A06 X16 ATA/66 כונן LG DVD X12X40
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הציעו לי את הכוננים הבאים למחשב חדש שאני קונה: אפשרות ראשונה: Samsung SSD 250/512GB 960 EVO NVMe M.2 אפשרות שנייה: SSD PCIe Gen3 256/512GB WD Black MLC הכוונה היא 2 כוננים האחד של 256 והשני של 512. הכוננים הללו יכילו 2 מערכות הפעלה נפרדות ותוכנות להפעלה (משחקים, לייטרום וכדומה). מה ההבדלים בינהם, מי טוב יותר ? מהיר יותר ? אמין יותר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ליום-יום,בעיקר לאינטרנט,לימודים וסרטים,ולמרות שאני כבר ממש לא גיימר של PC,אין צורך באיזה כרטיס מסך HIGHEND אבל כן משהו שיריץ משחקים כמו סדרת TOTAL WAR או DOTA2,LOL וכו'. מבחינת המארז,המחשב הנוכחי שלי כרגע במארז SUNBEAM TRANSFORMER למי שמכיר(או יותר נכון זוכר)ואני חושב שהוא די סבבה עם 5 מאוורים שקטים שקניתי בעבר,מארז ללא ברגים,יחסית מרווח וגדול וכו, וחבל לי לזרוק אותו.אז אין לי בעיה פשוט לקנות את החלקים לחוד בretail ולהרכיב בעצמי אם אפשר(ככה עשיתי בעבר). אלא אם אתם חושבים שזה לא מתאים או משהו ויש צורך במארז חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?משהו בין לבין, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-