ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב מותג מקו העסקי של היצרן, עם ספק של 305 וואט. אני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך איכותי וחזק, אבל הבעיה היא שמרבית כרטיסי המסך הטובים דורשים בדרישות המערכת שלהם הספקים של 400 וואט ומעלה. שאלתי היא האם למרות ההבדל אני יכול להתקין כרטיס כזה במחשב הנ"ל או שזה יעשה בעיות - מבעיות אספקת חשמל למחשב ועד עומס יתר על הספק עד לקריסתו? ואם לדעתכם לא אמורה להיות בעיה - מה המרווח המקסימלי שאני יכול "למתוח" בין הספק הספק (כאמור, 305) לבין ההספק הנדרש לכרטיס? (100 וואט הפרש? יותר?). המון תודה על העזרה. איתן
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קניתי מחשב מיני דגם X140 של LG, ובחוברת המצורפת רשום שיש לטעון את הסוללה במלואה לפני שימוש ראשון. לא כתוב כמה זמן צריך לטעון. איך אני אמור לדעת שהסוללה טעונה במלואה? יש נורה שמהבהבת אדום-ירוק בזמן הטעינה. מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו לבחור נייד , 15" מסך , שיהיה חזק יחסית כלומר יוכל להריץ את רוב הדברים (ואף רצוי את כל הדברים) בלי בעיה (לא מדובר בגיימינג) , שלא יתקע אם ירוצו כמה תוכנות באותה העת , ושאפשר יהיה לראות סרטים גם באיכות גבוהה (דהיינו HD) התקציב הוא עד 4.5K אבל עדיף כמובן משהו זול יותר אם יש אפשרות. סה"כ הדרישות שלו לא כאלה גבוהות , אני מאמין שאפשר יהיה למצוא משהו מתאים בתקציב הזה. אולי יש דגמים חדשים שפספסתי שיותר חסכוניים/קלים/.... בכל מקרה ,אודה מאוד לעזרה. המשך יום נעים ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מבחנתי כמובן...לא ראיתי אותו בשום מקום וגם בזאפ אין אותו..מישהו יודע מה המחיר שלו? http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4156&catid=4169&CatalogName=SAMSUNG
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ושנה טובה לכולם! אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, בתקציב שלא יעלה על 4K. עיקר השימושים - WIN7, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים לא כבדים ומתוחכמים מדי, וכן תוכנות גראפיות לא כבדות כמו CS4. גודל המסך צריך להיות 15.6". אני מעדיף מחשב בעל כרטיס מסך, ובכל זאת אשמח לשמוע ממביני עניין על ההבדלים במחשבים עם יעוד כזה בין כאלו עם כרטיס מסך לבין כאלו עם intel GMA מכל סוג שהוא (שיכול להוזיל עלויות, אך גם להוריד ביצועים). חשוב שהמחשב יהיה מהיר וחזק יחסית, ויוכל להריץ מספר יישומים במקביל מבלי להתחמם או להתעייף יותר מדי מהר. זמן הסוללה פחות קריטי, אוכל להתפשר עלשעתיים-שלוש שעות עבודה. גם המשקל פחות קריטי. כרגע אני מתלבט בין כמה דגמים, ואשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם מכל בחינה ש…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תיק גב זול וטוב (יחסית) למחשב בגודל 15.6 אינץ'. מישהו מכיר דגם ששווה לבדוק? בחנויות אני מוצא רק תיקים ב300-400 שקל, הרבה יותר מדי. כמו כן מוכן בהחלט לקנות יד שניה, אם מישהו פה במקרה מוכר...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בניתי מפרט למחשב לשימוש כללי, יש לי מסך 24 Samsung bx2450 והתקציב הוא בסביבות ה 4500+- בגלל זה אני מנסה להוריד מהמחיר של המחשב השקט לא כזה חשוב ומאוורים חוץ מלמעבד יש לי כבר בבית מספיק המפרט: מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי…
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לוח אם + מעבד + זכרונות בתקציב של עד 2,000 ש"ח ייעוד המחשב: 1. נגינת סרטים ברזולוציה 720p ו- 1080p 2. עריכת סרטונים משפחתיים שצולמו ב- 720p באמצעות התוכנה sony vegas pro 3. שימושים כלליים: אינטרנט, מוזיקה, תוכנות אופיס מאוד אשמח לקבל המלצות תודה !
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לתיכנות (לא גרפיקה אבל הרבה יישומים כבדים שרצים ביחד) ולמשחקים (בעיקר סיביליזיישן וכאלה) התקציב הוא בערך 8000 ללא מסך (יש לי סמסונג p2250) הרכבתי מפרט, אשמח לשמוע תגובות - בעיקר לשמוע אם לקחתי חלק שאינו מתאים או אינו אמין בבחירת הספק, המארז ולוח האם די הימרתי (קראתי המלצות שלכם בפוסטים קודמים) מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 875K "UNLOCKED" - w/o CPU COOLER - BOX ₪1749 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] G.SKILL "RH" 6114MB (2048MBX3) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS ₪1060 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1351 כמות:2 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [.…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769436 אני קונה אותו שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו..הוא טוב ?? ד"א יש לו מסך HD ? יעני אם אני מוריד סרט בHD אז אני יכול לראות אותו במחשב הזה בHD ?? והאם אפשר להריץ עליו משחקים חדשים שיוצאים כמו נגיד מאפיה 2 או משהו כזה... ואם יש לכם עוד משהו להוסיף עליו אני ישמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה ואם למישהו מפה יש את המחשב הזה אז בכלל טוב..חח תודה !!
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה למחשב שמסוגל להריץ משחקים בתקציב של עד 4K כמובן אני לא מצפה לקרייזיס באולטרה אלא להריץ חלק SC2 למשל, תודה לממליצים,
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לפ טופ של דל ואני מתלבט בין 2 פלטפורמות שונות של הדגם inspirion 5010 אני צריך את המחשב בעיקר עבור אינטרנט, סרטים, אופיס ולא למטרת משחקים והרצת תכנות כבדות לצורגי עבודה. קונפיגורציה אחת של הדגם הנ"ל היא: 1. מפרט טכני: * מעבד: Intel i3-330M, 2.13GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ HD WLED * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz * דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM * כרטיס מסך: Intel GMA HD * כונן: DVD+/-RW * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n * סוללה: 6 תאים * מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים וקונפיגורציה שניה של הדגם הנ"ל היא: 2.מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Wind…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם גיסי בא אליי עם בקשה ואתגר לא פשוט-לבנות לו מחשב גיימינג איכותי ככל הניתן בסכום הבסיסי הזה(ללא מסך, כמובן), ובתור אחד שפעם היה מעודכן בשוק החומרה והמפרטים נעתרתי להצעה בשמחה.. לאחר נבירות, בדיקות והשוואות הגעתי לכיוון כללי שלדעתי הוא המשתלם והכדאי ביותר- וכעת הגיע הזמן להתייעץ גם אתכם, אז ככה: בעמדת הכרטיס מסך, ה4870 של RSM ב640 שקלים הוא המלך הבלתי מעורער-במחיר כזה זה פשע לא לקחת את הכרטיס, בתקווה שלא יגמר המלאי.. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1236 המעבד, לאחר לבטים בין אינטל לAMD, ובין מעבדים חדשים יותר או פחות כגון E6600 או I3-530, או 555BE לעומת 720BE הגעתי למסקנה שה555BE שמוצא בIQPC במחיר מדהים של 462 שקלים הוא הדיל הטוב ביותר..בייחוד בשל …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד למטרות אינטרנט , עבודה משרדית, סרטים , מוזיקה ואולי אפילו אז גם אפשרות להריץ משחקים מצאתי הכרטיס מסך הכי גבוה שהצלחתי למצוא זה HD5470 MOBILE מצאתי הצעה על מחשב של פקארד בל עם: I3-330 2.13GHZ , 4GB DDR, 500GB HDD,LED 15.6" HD וכמובן WINDOWS 7 64BIT HOME PREMIUM כל זה ב3888 שח בבאג מולטיסיסטם עם אפשרות לעד 24 תשלומים אחריות שנה VIP של טלדור ועוד אפשרות להרחבה ב400 שח מה הדיעה הרווחת לגבי המפרט הנ"ל? האם מישהו יכול לתת לי חוות דעתו או הצעה יותר טובה? כי לא הצלחתי למצוא כרטיסי מסך בגדר הנורמליים למחשב נייד ונשאלת השאלה האם שווה להשקיע בדבר כזה או לקחת צ'יפ מובנה של אינטל של HM57 או 55 או אפילו X4500 ? אשמח לתגובה
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
איפה מוצאים מחשבים כאלה ? הצלחתי למצוא מעט מאוד דגמים עסקיים יקרים. קיימים גם מחשבים פשוטים יותר עם מסכים לא מבריקים ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי מחשב במפרט הבא: לוח אם Gigabyte K8-NXP-939 זכרון 1.5 גיגה מעבד +AMD Athlon 64bit 3200+ כרטיס מסך nVidia Geforce 6600GT המחשב מריץ Win7 32bit. מאחר והמחשב כל כך "חדש", אני חושש להתקין גרסת 64bit מחשש שלא אמצא דרייברים ללוח וכו'. השאיפה היא לעבור לגרסת 64bit במערכת חדשה (אם יהיה צורך להחליף את הקיימת). המחשב אינו משמש למשחקים אלא לפעילות "רגועה" באינטרנט ובאופיס. העניין הוא שלאחרונה אני עורך סרטים ביתיים המועברים באמצעות Firewire. ניסיתי להשתמש ב-Premiere Elements 8, אבל ה-CPU קפץ ל-100% והזכרון פשוט התרוקן. שורה תחתונה - המחשב לא עמד בזה. כיום אני משתמש ב-Roxio Media Creator 2010. המחשב מחזיק מעמד, אבל מחייב סבלנות לעיתים ולפעמים התוכנה קורסת. כעת אני צריך…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לעשות מפרט למחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח, כמה שאפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש משרדי, בקשר למשחקים צריך שמשחקי טייקון ובנייה יעבדו טוב, בעיקר sims 3 ועדיף שיעבדו בהגדרות הכי טובות לתקציב הזה, כמו כן, לעבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ואילוסטרייטור. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, צריך רמקולים 2.0 ממש פשוטים ומסך גם כן קטן (19 אינץ') לא רצוי WIDE ולא HD אבל שיהיה איכותי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ורציתי לדעת, המלצות, טיפים לפני שארכוש זכרון לשדרוג. ברשותי נייד HP PAVILION DV6160EA ובו 2 סלוטים של 512MB כ"א. אני רוצה לשדרג את הזכרונות (להחליף) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג ל-2GB (אחד גיגה לכל כרטיס) או ישר ל-4GB (שני גיגה לכל כרטיס זכרון) או שיש מגבלה מסויימת במחשב? אגב באיזו מהירות אפשר לשדרג? תלוי במעבד או תלוי ב-? לצורך מידע נוסף, התקנתי CPU-Z על מנת לראות את המפרט, להלן התוצאות: ב-SPD הראה מהירות של 333MHZ. והציעו לי באתר אחר את ה- 667MHZ. הצצתי שיש גם ב- 800MHZ - (מבחינת מחיר זה לא משמעותי) אך האם זה לא משנה/משפיע על ביצועים? אודה על עזרתכם. ה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1365 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-860ay לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪559 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪523 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 OC 1024MB DDR3 PCIe ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק NZXT…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט חלקי : 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 +- שח האם לנצל את כל התקציב לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. אין צורך במסך, יש לי כרגע CTR 1200-1600 רזולוציה במקס' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?SC2, fps לא כבד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. אני מתחילה ללמוד קולנוע וצריכה משהו שיתאים לי בשביל לעבוד עם תוכנות כמו PREMIER, AVID, וכדומה. התקציב הוא עד 3.5 לא כולל מסך וציוד נלווה - מקלדת עכבר רמקולים... נטו מחשב (האמת שספק יש לי אז גם זה לא צריך) אם יש פרטים נוספים שלא ציינתי... תודיעו לי ואני אוסיף תודה מראש. נטלי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה ימים וקיבלתי כמה הצעות ומפרטים לגביי מחשב חדש. אני לא אחד שכלכך מבין במחשבים, ולכן אני צריך את עזרתכם המלאה. אז ככה, התקציב שלי למחשב בלבד (ללא מסך) הוא כ-4 אלף ש"ח. קיבלתי שלושה הצעות שאני מתלבט ביניהם, והם: הראשונה: מעבד - Intel Core i5 760 2.93ghz" 4mb מאוורר - CoolerMaster tx3 לוח אם - GIGABYTE / ASUS CHIP INTEL p55us31 זיכרון פנימי - 2048mb ddr 3 800 MHz דיסק קשיח - 500GB S-ATA II H.DD ספק - 550w mustiff כרטיס מסך - Gt 240 ddr3 1024g כרטיס קול - 5.1Ch O.b. השניה: Intel Core i5 750 2.6ghz GIGABYTE GA-p55-us3L HUNTKEY ATX CASE H305 500MB SATAII 7200RPM 32MB 2GB DDR3 1333MHZ ADATA DVDRW X24DL Geforce gt240 1gb GDDR5…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד ב -4000 ש"ח. מצאתי כמה מפרטים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9163&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9051&perur=2&t=1&c=483 המחשב לצורך לימודים,גלישה באינטרנט,וכו'. לא למשחקים כבדים. חשוב לי שיהיה לו 3 שנות אחריות בארץ (במינימום), המליצו לי על הדל, אבל אני מסתייג בגלל שהמסך שלו קטן. בכל מקרה התבלבלתי מכל סוגי המסכים השונים, הזיכרונות, כרטיסי המסך וכו'. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר ? האם יש למישהו המלצה לאחד המחשבים האלו או למחשב אחר ? האם יש חברה שעדיף לי לא להתעסק איתה? לאיזו חברה יש תודעת שירות גבוהה ? י…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-