ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
איך המפרט הזה ? שווה ? יש חלקים שלא מתאימים? המפרט - לוח אם : Gigabyte G1.Sniper M3 for 1155 מחיר : 830 ש"ח ( 2 ) מעבד : Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray מחיר : 1011 ש"ח ( 4 ) כרטיס מסך : Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 מחיר : 1099 ש"ח ( 7 ) קירור מעבד : Scythe MUGEN 3 REV B מחיר : 210 ש"ח ( 5 ) ספק כח : Seasonic M12II-750W Active PFC 750W Modular 80+ Bronze מחיר : 671 ש"ח מארז : Raidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black מחיר : 510 ש"ח ( 1 ) דיסק קשיח : WD 500GB Sata 3 Caviar Blue מחיר : 292 ש"ח ( 6 ) זיכרון : Cors…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מחפשים לבנות מחשב משחקים לילדים (סגנון warcraft2) יש לנו כבר מסך, הארדיסק, וכרטיס מסך ATI 4850. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אין צורך בציוד היקפי. השקט לא חשוב. יש מערכת הפעלה. הקנייה בשבועיים הקרובים. אין דרישות נוספות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אחרי בצורת של 6 שנים החלטתי להגשים את מחשב החלומות מפרט זה אולי נשמע כמו צרות של עשירים אבל ממש לא - אני מתכנן עליו לעוד 5 שנים (שזה בערך זמן החזר התשלומים) השימושים הינם עריכת וידיאו (CS5), משחקים (גם כבדים), קולנוע ביתי ועוד - בקיצור הכל חוץ מהכנת קפה המטרה היא לבנות מחשב עם ביצועים חזקים ולבצע לאורך הזמן שיפורים קטנים יש לי כבר שני מסכים כאשר בשלב הבא אני רוצה להוסיף מסך (3D בתקוה) עם כרטיס מסך זהה ב SLI אולי להוסיף זכרון? הערות: להבנתי המעבד אמור להחתך בחצי בחודש הבא אחרת הייתי הולך על 930 המארז עדין לא בארץ - אמור להגיע בקרוב לא רשמתי מקלדת ועכבר אם יש המלצות בבקשה יש לי התלבטות קשה בקשר לזכרונות אלו או קורסייר דומינטור או קינגסטון היפר X אני בעיק…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בו ואני קולט שאם אני רושם יותר מדי מהר אז הוא עושה קפיצות כאלה ויורד שורות לבד או שהוא קופץ לאיזה מיקוום מסוים בטקסט לבד וזה קורה רק אם אני מקליד מהר מדי אז אני שואל אם יש לחרא הזה איזה פיתרון או שזה דפק שצריך לחיות איתו ולהאיט את ההקלדה?
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחליף מחשב אני רוצה שבמחשב יפעלו משחקים טובים (שיהיה בכרטיס מסך חיבור dvi ) כי יש לי מסך lcd שלא רואים בו ממשך באיכות כמובן שהמחשב לא יהיה amd שיהיה מהיר,מטוס (זה ממש חשוב לי) כולל צורב דיוידי כולל עכבר פשוט מקלדת פשוטה בלי רמקולים בלי כונן דיסקטים לא מתוכנן ov ושיויסטה ירוץ עליו חלק ורצוי שני ג'יגה זיכרון _________________________________ לסיכום סומך עליכם -------------------------------------------------- אני מתכוון לקחת את המפרט לחנות בשכונה כי לא מתאים לי לסוע לת"א
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך המחשב הזה של טושיבה התלהבתי ממנו לגמריי? אני רק מוסיף לדיסק קשיח שיהיה 320GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=2&t=1&c=339
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנייד הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717381 העניין הוא שבחלק מהאתרים כתוב שהכרטיס מסך הוא GT ובחלק כתוב GS או GTS. אני זוכר שאמרו לי ש הGT הוא הכי חזק ואני לא יודע אם מדובר כאן בקיצורים המדברים על אותו הכרטיס או שמדברים על גרסה מוחלשת יותר? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא האם ידוע על תקלות בכרטיס הזה? פשוט קראתי איפשהו שבניידים של מקינוטש יש פגם בכל מחשב שיש לו GEFORCE 9600. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
עבור: Triple-z אני מעוניין לדעת מה הדיל הכי טוב כרגע לרכישה של מחשב נייד בארה"ב (אפשר באינטרנט אם יש משלוחים להוואי) לשימושי אינטרנט, מוזיקה ווידאו (אחותי שם והיא רוצה נייד) התקציב רצוי פחות מ- 700 דולר. ראיתי באתר של דל שיש להם כל מיני מבצעים מעולים והיה דיל ממש טוב ב- 650 דולר אבל נראה לי שהוא נגמר. מה אתם אומרים על הסדרה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ,מאיה וגם בשביל משחקים תקציב 4500 תודה!
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בכל אופן שלום, יש לי בערך כ 5500 אלף שקל... איזה מחשב נייד הכי מומלץ? יש לציין שאני כן משחק משחקים...(אז צריך לוותר על הכרטיסי מסך המשולבים) ואגב, חשוב לי שיהיה בו בלוטוס.. צורב DVD כמובן. רמקולים טובים, והייתי רוצה שיהיה לו גם מצלמה מובנית(אבל זה לא חייב). בטריה טובה שתחזיק הרבה. (טוב את כל אלה יש כמעט בכל מחשב) ושיהיה לא יותר מ 15.4''.(ולא פחות) כל שאר הדברים שלא כתבתי פה אם יהיו זה יהיה רק + בשבילי. נ.ב שלא יהיה HP, שמעתי שהשירות שלהם על הפנים. תודה רבה !!! יעקב. יום טוב.
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד dell inspiron mini v10 משהו כזה. בקיצור הרזולוציה הכי גבוהה של המסך לא מספיק גבוהה ויש חלונות שלא ניתן לראות את כל הגודל של החלון. למשל אני מתקין משהו אז יש מצבים שאני לא מצליח לראות את הnext למטה ואני צריך לנחש עם המקשי בחירה ואנטר. יש למישהו פתרון לזה? בעיה נפוצה? תודה מראש. צחי.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ייעוד המחשב : מוזיקה, קליפים, סרטים ומשחקים ! מה שחשוב לי שיהיה : * מעבד : Core2Dou E6600 (מרדנית 2047 / אייבורי אמרו לי שייצא שבוע הבא והמחיר הנוכחי 1860) * לוח אם : ASUS - P5W DH Deluxe (ב-KSP המחיר 1630) * דיסק קשיח : 250GB (ב-KSP המחיר 470) * זכרון : Kingston 1GB X 2 בעקרון אני רוצה 667 לא חייב 800 (ב-KSP המחיר 1180) * כרטיס מסך : משהו טוב בטווח מחיר של עד 1200 ש"ח.. איך ה-7600GT..? (ב-KSP המחיר 1190) ובבקשה שאתם מפרטים לי תגידו לי איזה עוד דברים צריך.. כי אני פשוט לא מבין בהרכבת מחשב... אז כל דבר שצריך תגידו אם זה מארז (שנראה סבבה), ספק כוח, וכל הדברים שצריכים במארז כמו מאווררים כי אני לא מבין... ממש כל דבר שצריך ולא בהגזמה אהה.. ובתקציב הזה של ה-7000 אני ל…
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: Thermalright 90i לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: Geil Black Dragon 2x2GB כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC 512 מארז: NZXT LEXA קצת פצוע ספק: 470W Silencer המחשב בן 5 סוס עבודה אני רוצה לקנות מחשב חדש וחבל לי שסתם יתפוס אבק במחסן כמה שנים ואני יזרוק אותו כמה הוא יכול להיות שווה?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב בקרוב אני מקבל בחינם מחשב שולחני Dell Optiplex GX620 שעבר כמה שינויים. המפרט: Pentium D 930 3.0 GHz (Dual core) 3 GB RAM DDR2 533 MHz Gigabyte GeForce 7600GS. אני מחפש את חוות דעתכם הכללית בנוגע לשימוש במחשב, עם דגש על משחקים. דוגמא לדבר אחד שחשוב לי שהמחשב יוכל להפעיל- Call of Duty MW2 / World at War (ה-Black Ops הרבה מעבר ליכולת הכרטיס מסך). האם יש צורך לשנות חלקים כדי להפעיל את המשחקים בצורה מספקת? האם משתלם להתקין Windows 7 על המערכת מבחינת שיפור מהירות פעולה כללית של המחשב (גם מחוץ למשחקים) או שעדיף להשאר עם XP SP3? ואם כן, 64Bit או 32 (לא ידוע לי מה משמעות ההבדל ביניהם)?. אם התקנתי זוג זכרונות RAM בסלוטים התואמים במהירות 533 וזוג אחר של 667, האם המ…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם!הייתי רוצה להתחדש עם מחשב חדש שישמש אותי כסטודנט וגם לעבודה בקיובייס.זו תהיה הפעם הראשונה שאני עובד עם קיובייס כי כרגע יש לי מחשב מאד חלש (נטבוק) שאיתו אני מקליט בעזרת כרטיס קול חיצוני (steinberg CI1) ובתוכנת Cool Edit Pro וזוג מיקרופונים MXL 603S.אני מאד מרוצה מתוצאות ההקלטה אבל! אני לא יכול לעשות עריכות רציניות בשל כח העיבוד המזערי שיש למחשב שלי.יש סיכוי שאקנה כרטיס קול חיצוני אחר (לצורך יותר כניסות של מיקרופונים) אבל עדיין הוא יהיה חיצוני.הבנתי שיש כרטיסי קול שעושים חלק מהעיבוד בזמן העריכה והאפקטים ולא רק בזמן ההקלטה עצמה, אשמח לשמוע על זה, עד היום לא נתקלתי או קראתי על האופן שהם עובדים.אז.... מה ההמלצה שלכם?תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום שבוע טוב, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים, מטרות שימוש רגילות (אינטרנט, סרטים, אופיס וכ׳ו) ושיוכל להריץ משחקים קלים סגנון Starcraft עם דרישות כאלו: גודל מסך מועדף הוא 15', התקציב הוא עד 3700 ש״ח. אם לא אפשרי אודה אם תציעו מחשבים נייחים במקום. תודה מראש [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שאני די סגור על המפרט הבא למחשב החדש שלי, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש משהו יותר טוב, תודה: 1360 ש"ח AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1235 ש"ח MSI K8N NEO2 PLATINUM 850 ש"ח ANTEC SONATA Piano Black 480 ש"ח Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse סה"כ 3925 ש"ח שימו לב שאני כרגע לפחות לא צריך דברים אחרים (יש לי זכרון, הארד דיסק, צורב, ATI 9600PRO וכו)... חשוב לי שהמחשב יעבוד בשנתיים הבאות בלי כאבי ראש (כרגע יש לי AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח אם מעצבן...). חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט (שלא ישמעו אותו יותר מדי בניגוד למחשב הנוכחי שלי...) האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק (אם אני לא עושה OC, כי ב 1700 שלי המאורר שהגיע לא הספיק....) האם הספק שמגיע עם המארז יספיק לי להריץ כ…
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם אינטל DG41RQ E8400 Kingston 2 GB DDR2 1 stick 1 hdd 320 GB 7200 RPM SATA 1 HDD 250GB IDE DVD-RW\CD-RW SATA קירור מעבד כלשהו שעשוה את העבודה ומאוורר 1 של 120 מ"מ באחורי המארז מארז של טרנדסוניק כנראה ג'נרי וגם די צפוף ספק כח EZCOOL 450W אני מתכנן להלביש עליו בהזדמנות כרטיס מסך SAPPHIRE HD4890 VAPORX אני שוקל או HD4870 של פווארקולור או של XFX או של ספייר או 4890 להוסיף לו 2 ג'יגה זיכרון כנראה להחליף מארז, כי המארז הזה ממש לא נוח, די צפוף הלוח אם מספיק טוב? אני מבקש המלצה למארז עד 350 שח מארז שיהיה נוח לעבוד איתו שיהיה מרווח ועם איוורור טוב ושיהיה גם שקט ובלי תאורות פוזה למיניהן ספק כח עד 400 שח עם אפשרות לחריגה שיכול להתאים למערכת למשחקים אינטרנט מוסיקה…
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, באופן סביר - בערך -/+ 15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, עריכה 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פיתוח, כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך- אני רוכש עצמאית, בחודשיים הקרובים אני אשתמש בכרטיס המסך המובנה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר על המלצות למחשב עבור פנסיונר לשימוש יום-יומי בסיסי(גלישה באינטרנט). הוא קיבל הצעה בחנות עבור: Lenovo ideaCentre 520 27 F0D00035IV AOI ללא מסך מגע 4,490₪ לדעתי לא צריך להוציא סכום כזה עבור אדם שלא מנצל את מלוא המשאבים של המערכת ויכול להסתפק בזול יותר. תודה
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
(מקווה שאני בפורום הנכון) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד עם הרבה תוכנות שעובדות…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם,מעוניין לקבלחות דעת על המחשב הנ"ל: compaq cq61-280ej האם לדעתכם מתאים לצרכיי,ובכלל רשמים כללים מהמחשב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב של dell המחשב אמור לשמש אותי ללימודי בחו"ל (איטליה)אבל אני לא מצליח למצוא את רשימת מעבדות השירות של dell בעולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא ? תודה רבה מראש! (*יכול להיות שהפורום הזה הוא לא המתאים ביותר להודעה זו, אבל לא מצאתי משהו אחר)
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, Diablo, Dirt וכו׳.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ׳, 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צ…
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-