עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא כולל עכבר מקלדת וכד' בלי אוברקלוק עם מסך עד 4800 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by god0nline,

אהלן - אני מעוניין לרכוש קירור (אפשר גם קירור מים). המפרט שלי הוא כזה : מעבד : Intel i7 2600K 3.4GHz לוח אם : Asrock z68 Pro-M (שהגיע עם קירור משלו Thermaltake ultra-120 Extreme + 120mm) זיכרון : (Kingston 16 GB (4x4 ספק כוח : Enermax MODU82+ 425W active PFC 12cm Fan PSU מארז : Thermaltake Armor+ MX Middle Tower כרטיס מסך אני עוד מתלבט איזה לקנות, אבל כנראה שיהיה לי את ה 560 TI בגירסת 2GB. אני מעוניין לעשות OC יחסית מסיבי למעבד, ואני מניח שבשביל זה צריך קירור טוב. אם יש צורך גם בספק כוח חדש, אשמח לשמוע הצעות התקציב שלי הוא 500, עם יכולת חריגה של 300. אשמח לקירור שקט (מאוד!). תודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  3. טוב, התבקשתי לבנות מפרט מחשב ב 6000 ש"ח (+/-), הכולל ציוד הקפי - עכבר ומקלדת אופטי אלחוטי, רמקולים ו LCD. מכיוון שהמערכת מיועדת בעיקר למשחקים, ולדעתי המשחק העיקרי שישוחק הוא FIFA. לא הצלחתי לצמצם והגעתי ל 6545, לא כולל מערכת הפעלה (לדעתי זה מקרה שצריך לקנות...) אנא חוו דעתכם, היכן אוכל לקצץ,להוסיף או לשנות. בעיקר חשובה לי הדעה על מסך ה LCD. ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 240 1 240 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units T…

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by desire,

AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games צורב LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 335 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze אשמח לדעת מה דעתכם והאם מומלץ להרחיב את הזיכרון, מדובר במחשב שמיועד לשימוש ממוצע (לא משחקים כבדים מדי). עריכה: העלות של המפרט כרגע היא 2550 ש"ח (RSM). לא נדרש OC, השקט של המפרט חשוב אבל לא קריטי. אני ממש לפני קניה, כדאי להחליף או לשדרג את אחד מהרכיבים? (עד 500 ש"ח תוספת).

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  5. האם כדאי לקנות מסך עם רזולוציית 1440×3440 כשכרטיס המסך שלי במחשב הוא RTX2060?

6. שלום, אני חדש בפורום וגם במחשבים אני לא מבין כל כך, המחשב האחרון שיש לי כמעט בן 5. 1. אני מעוניין במפרט של מחשב שיהיה למשחקים בעיקר ויספיק לי לשלוש ארבע שנים. 2. האם כדאי לחכות חודש או חודשיים ליציאה של המעבדים החדשים כדי לקנות מחשב? ואם כן מה אז כדאי לקנות? תודה רבה לכולם.

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  7. אורח Crapy
    Started by אורח Crapy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Mining א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Claymore Dual Mining 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  8. מעבד: Intel P4 3.0 775 לוח אם:Asus P5GDC-V Deluxe דיסק קשיח: WD 80GB SATA זיכרון: Samaung 2X256MB DDR400 כונן אופטי: צורב ASUS X52 X32 X52 מארז: Compucase 6A19 כולל PSU HEC 300W ART

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,MW3,ACR,SR:3 וכ"ו.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  10. שלום מחפש מחשב נייד עד 6000 לגיימינג ושימוש רגיל אחסון של קבצים מה שחשוב לי זה חיבור לכבל רשת , מסך 15.6 תאורה במקלדת אחסון גדול ואשמח לשמוע המלצות לעוד דברים שלא חשבתי עליהם אני חשבתי ללכת על dell אבל ראיתי שאין להם איזה דגמים טובים

11. שלום, חדש פה בפורום, קראתי הרבה ורמת הידע פה מרשימה ועוזרת מאד. לאחר שלמדתי קצת, מחפש מחשב בתקציב של כ-6000 ש"ח כולל ציוד הקפי להלן תשובות לשאלון ומפרט שהרכבתי אודה לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ללא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, עריכת וידאו קלה, משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ - שימוש תדיר, חשובה מהירות בתוכנות אלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא, רק משחקים קלים של הי…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  12. אני מבקש שתיתנו לי חוות דעת על המפרט הבא : המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים crysis וכו האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב 2700 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים המחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis .call of duty.gta * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט .לוח אם,מעבד. 6. עד כמה השקט…

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  13. שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by J_F_K,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤899 לוח אם: ASUS P5K ¤578 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX8800 GT ZL 512MB GDDR3 - RETAIL ¤986 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤365 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤126 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-12 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE8002GK ¤289 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 RX 550W - W0134RI ¤401 קרור למעבד: ZALMAN 7500-ALCU LED ¤174 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3893 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי מארז שRACK שאיתו אני עובד כבר כמה שנים האם מחשב כזה יוכל לסחוב דברים כמו BIOSHOCK COD4 ASSAS…

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by emilio07,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עד 4000 ש"ח עם כרטיס מסך איכותי, מחשב שקט ומארז יפה (סגנון הסופרנו). יש לציין כי המחשב לא מיועד רק למשחקים, אבל בהחלט ארצה להריץ משחקים בפרטים גבוהים לפחות בשנה הראשונה. יש לי בעיות בבחירה של לוח אם, מאחר והבנתי שה P35 - DS3L כבר ישן, אז מה התחלופה שלו? האם יש צורך ב 4 ג'יגה זיכרון, או שזה משהו שאפשר להוסיף לו עוד איזה חצי שנה שנה ולא יקרה שום דבר. יש לציין כי אני מעוניין גם לקנות מסך 22 אינצ'. אם על הדרך יש איזה מסך מומלץ, אז אשמח לשמוע (אני יודע שקיים פורום נפרד). תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  16. שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב ואני מחפש מחשב נייד (14אינץ+) שיהיה מספיק מהיר בשביל להריץ במקביל כמה יישומים ולא יתקע לי במהלך הכתיבה. חשוב לי שהמחשב יהיה קליל אבל גם שתיהיה לו סוללה מספיק חזקה כדי לשרוד הרצאה של 3 שעות. יש לכם המלצות בשבילי? תקציב של עד 4.5 אלף שקל נ.ב אני לא מתכוון להפוך את המחשב לפלטפורמת משחקים או עיצוב גרפי אבל הוא כן ישמש בתור מחשב מולטימדיה מדי פעם כדי לראות סרטים עם החברים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by J0n1,

שלום. סבא שלי הרס תמחשב שלו ואני צריך מחשב חדש. מה שאני בעצם צריך זה שיריץ XP כדי שהוא יוכל לכבות עם הכפתור בצורה מסודרת. חוץ מזה כלום, המשחקים שלו עולים גם על 98 אני צריך שהוא יהיה כמה שיותר זול... (בלי ציוד הקפי, ואני לא חושב שהוא יעשה OC...) תודה!

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  18. שלום. רציתי לדעת אם המבצע של בזק משתלם ומה דעתכם על הלפטופים הבאים: LENOVO G550 99G יוצא סה"כ 3776 ש"ח לערך. או LENOVO G550 9AG יוצא סה"כ 3236 ש"ח לערך. היועד שלו זה בעיקר לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, OFFICE, קצת תוכנות רקע שימושיות (סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו) וקצת משחקים. איזה מבינהם עדיף? והאם בכלל הדגמים הנ"ל של לינובו מומלצים? או שעדיף חברה אחרת? ואשמח לדגמים אחרים באותו סביבת מחירים.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by WhateverX,

הינה המפרט האחרון שאני בונה, רגע לפני הקניה. הפרט חייב להיות בKSP אז אל תיתנו לי מחנויות אחרות.. יש לדעתכם הצעות לשיפור? תודה!

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by Yao Pau,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למינימום קרי 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק Battlefield bad company 2 אולי GTA 5 וגראפיקה UNITY3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). UNITY3D כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 רמת גרפיקה לא ULTRA שיהיה אפילו כמו ב PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 BATTLEFIED BAD COMPANY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  21. מטרותיו העיקריות של החשב הן משחקים כבדים, ניגון, עריכת והמרת סרטי DVD. צורב DVD, כונן CD רגיל, הרדיסק, מסך, מקלדת, עכבר, אני מעביר מהמחשב הנוכחי ככה שנחסכו איזה 2000 שקלים. מה שהכי חשוב זה שהמחשב יחזיק במצב יחסית מעודכן מבחינת משחקים ל3 שנים, ושיהיה מקום לשידרוגים בעוד שנה שנתיים. חשבתי לחלק את הכסף ככה: CPU משהו מהסידרה של AMD 64 שנכנס בין 1500 ל 2000. כרטיס מסך של ATI רצוי מאוד מהסידרה של X800 (יש לי סבלנות לחכות עד ליציאת ה XL). 1 GB RAM עד 1500 ש"ח. ומארז ולוח אם במה שנשאר, יש מצב לחריגה של 500 שקלים מהתקציב אבל אין לי יותר. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים מחו"ל ואני מחפש מחשב חזק התלבטתי בין המחשבים האלה: MSI GS70 Stealth-037 http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEAL.../dp/B00JKCHRXC GIGABYTE P27Gv2-CF2 http://www.xoticpc.com/gigabyte-p27g...er-p-7125.html SAGER NP8278-S http://www.amazon.com/NP8278-S-P170S.../dp/B00J43RS9K MSI GT70 Dominator 895 http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=454 אשמח לקבל עוד הצעות עד 1500-1600$ וגם מה דעתכם על החברה SAGER? יש להם אמנם מחשבים חזקים אבל פעם ראשונה ששמעתי עליהם תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by GeForce,

כפתור ה-ALT במחשב GIGABYTE שלי יצא מהמקום. המחשב נמצא עדיין באחריות. המחשב נשלח ליבואן והוא טוען שזה נזק פיזי והוא לא מסכים לתקן את זה במסגרת האחריות הוא מבקש על הכפתור 135 ש"ח. האם כפתור שיצא לא באשמתי הוא במסגרת האחריות?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  24. שלום הייתי רוצה עזרה בבנית מחשב, עד סכום של 2750 ש"ח לא כולל מסך. השימושים: 1. לראות סרטים ב-HD וסרטים רגילים. 2. עבודה אם תוכנת QBASE והציוד הקפי שלה. 3. גלישה באינטרנט. 4. כתיבת עבודות. נ.ב 1. הציוד ההקפי של QBASE לוקח חשמל מהמחשב לכן הוא צריך ספק כוח 750W. 2. המחשב צריך להיות שקט. בניתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם והאם ניתן לשפר? מעדייף חנות שנצאת באזור חיפה. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪278 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-D2H ₪341 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=G880GMD2H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪193 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD5000AAKS זיכרון G.…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by bennis3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, סטרימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD, HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 1 תגובה
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים