עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ותודה על האתר המצויין הנ"ל... לפני הכל אציין שאני מחזיק ברשותי מצלמת sony vx-1000 (הדור הראשון של ה-dvcam 3ccd, סוף שנות ה-90) ומתעתד לערוך דרך פייר-ווייר. אני מגיע מתחום הקולנוע והידע הטכני שלי בסיסי למדי (ביחס למבינים שביניכם), אז אנא היו עדינים איתי יותר מכל חשובה לי יעילות השימוש בתוכנות עריכה ופחות כל המסביב אין לי צורך בציוד היקפי מסיבות תקציביות בעיקר, לא משנה לי העיצוב וגם לא השקט, ההתקנה וההפעלהXP ייעשו באופן עצמאי (דגשים יתקבלו בברכה רבה). עברתי על המפרטים לעריכה גרפית בתקציבים שבין 3500-5000 ש"ח וצצו כמה שאלות (בעיקר לגבי המניעים לבחירה בחלקים השונים והתאימות ביניהם) כגון: האם אולי עדיף הארדיסק איכותי (כגון For RAID - 2X WD 500GB S-ATA 7200RPM 16MB B…

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by doronz,

שלום רב, מחפש נייד לסטודנט במחיר של עד 6000 ש"ח. הנייד אמור לשמש גם למשחקי מחשב וצפייה בסרטים. משקל: עד 2 קילו מסך 12-14 איך הכרטיס הגרפי: Intel GMA 5400HMD? האם הוא מתאים למשחקים? האם קיים כרטיס מקביל טוב יותר של Nvidia? האופציות שאני שוקל כרגע הן: Toshiba Portege M800 P8400 , 3GB מסך 13.3 , דיסק 320 - מחיר 6000 HP SL 300. מעבד T5670 , זיכרון 2GB מסך 13, דיסק 160 - מחיר 5200 לשניהם יש את הכרטיס מסך 4500 של Intel.

3. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט למחשב נייח + מסך 4K. אפשר להציע מפרט ללא מסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מסך - 3500 שקל עם מסך - 5000 שקל יש אפשרות לחריגה מסוימת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר משרדי אבל אני צריך תמיכה בניגון של סרטי 4K HDR. בנוסף, הוא ישמש למשחקים כמו Fifa, NBA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ורמקולים - לא מסך - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 שקל אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי מערכת ההפעלה windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  5. 1 Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue 355 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400E-L 412 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 386 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,496 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 560 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח סה"כ 4,213 ש"ח מה אתם אומרים? יש אישור? נ.ב. ספק 300W יצליח להחזיק את המערכת הזאת? כי ממש אין לי כסף לספק 400W :-\

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  6. שלום רב לא זקוק לדיסק קשיח, כוננים אופטיים, ציוד היקפי מכל סוג שהוא תודה מראש

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by thedarkron,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs:go, LOL וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  8. * מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by david86,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים , צפיה בסרטים, * גודל המסך?15.6 * מעבד i5 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב?dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא משנה לי אפשרויות נוספות במחשב: מינימום 4 גי"ג ram * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell asus lenovo אם יש המלצה אחרת שמח לישמוע

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  10. Started by YK24,

היי אני מתכנן קנית מחשב בתקציב של 3500 ללא ציוד הקיפי השימושי העיקריים שלו יהיה VM ומכונות בסיסי נתונים מסוג ORACLE ( יארח שתי מכונות כאלו עם 2G זכרון כל אחד ) מהו המפרט האופטימלי עבור התקציב זה המון תודה יניב

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - לדוגמא battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוציה המקסימאלית תהיה full HD והמסך יהיה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  12. מעבד AMD Athlon 64 +3000 לוח אם MSI K8N nForce 3 250GB זיכרון TwinMos 512MB 400DDR דיסק קשיח WD 120GB SATA כ.מסך MSI/Sapphir Radeon 9800Pro 128MB 256Bit מסך MAG 796DF2 / LG F700P על איזה מסך אתם ממליצים? עריכה:---------------------------- כל זה ועוד מארז עם ספק, מקלדת ועכבר ועוד כמה מתנות כמו: פנל קידמי עם כל מני יציאות ומיקרופון עם מצלמה במכשיר אחד שהמוכר הציעה לי יצא לי בערך 6600 ש"ח.......מה אתם אומרים על המחיר? (סבבה או יקר?) כדאי? עריכה ש…

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by oshoman,

שלום לכולם מחפש הצעות לתחנת עבודה לעריכת וידאו . כרטיס המסך יהיה QUADRO FX-580 לא צריך ציוד הקפי ויש לי מארז SONATA3, כמובן אם הוא יתאים לחלקים החדשים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by rbu99fm,

מחשב לצרכים מינמליים... ללימודים: להריץ office,window xp, solid works... להריץ תוכנות בעקרון.... המסך יכול להיות מסך פשוט... אפשר עד 2500 ש"ח תודה!

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by שלוםםולש,

חשוב 3 דברים בלבד- פנטיום 4, ברמה סבירה לשימוש משרדי והכי חשוב - אמין-

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by RGUFVI,

חושבת לקנות את ה- DEEL VESTRO 3300 אשמח נורא לקבל דעות והמלצות לגבי המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache כרטיס מסך Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics מסך רחב 13.3 High Definition Wide LED Anti-Glare Display ( מסך מט ) רזולוציה 1366X768 דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel Memory משקל 1.81Kg (כפוף למפרט הכולל סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי) אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 21 ימי עבודה תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה2 כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1520 (802.11n) Half Mini Card שן כחו…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by elcanan,

התקציב הוא: 3.500K המטרה: גיימינג... קול אוף דיוטי GTA V בטרפילד.... הכרטיס מסך ברשותי... GTX 680 4G... איזה מעבד אפשר להצמיד לו? i3 i5 איזה ספק? אשמח לתשובה...

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by TienRo,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשר לחרוג ב1000 נוספים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי. פוטושופ, אילוסטראיטור, אפטר אפקטס, תוכנות תלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  19. שלום, אני קורא הרבה זמן בפורום אבל זאת ההודעה הראשונה. אני קונה מחשב חדש בסביבות 7K. אני משתמש בו בעיקר לראות סרטים, להוריד דברים, הרבה תכנות ואינטרנט, ומדי פעם משחקים (אני לא פריק של איכות ולא צריך את הכרטיס מסך הכי מטורף, אם המשחק רץ זה מספיק טוב בשבילי. כלומר הMX420 שלי מריץ COD2 ואני נהנה לשחק בו, אבל לאחרונה הרבה משחקים יוצאים עם דרישה לPIXEL SHADER והם כבר לא עולים עליו) אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. כמו כן אני רוצה לקנות בחנות זיגזג2000 אז בבקשה תסדרו לי את המפרט משם. אהה וכמעט שכחתי לציין, אני צריך רק מחשב ללא ציוד הקפי (אולי רמקולים אם יש איזשהי הצעה טובה אבל זה כנראה לפורום אחר...) כמו כן המסך LCD שלי הוא עם זמן תגובה של 25MS אז לא בטו…

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by solari0,

שלום, קניתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34 הוספתי 40 שקל למארז אחר ועוד 140 למקלדת ועכבר ויש לי עוד רמקולים לקנות ואני מאמין שאני אגיע ל-2000 שקל. עכשיו כשהגעתי הביתה ראיתי שיש גם את זה (המפרט החמישי עם ה core i5: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34 ועכשיו אני מתלבט האם להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל המעבד הזה כי זה השינוי היחיד שיש במפרט הזה. לפי מה שהבנתי זה מעבד בעל 4 ליבות בזמן שה i3 הוא בעל 2 ליבות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט, מוזיקה וכו' אבל אם כבר אני משקיע במחשב לכמה שנים היתי רוצה שזה יהיה מחשב חזק שיריץ מהר תוכנות בעתיד וכמובן windows 8. תודה.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by Yakim Peled,

Intel Dual Core 3GB RAM HDD 320GB תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  22. שלום לכולם! זקוק לתשובה מהירה לפני קנייה. מה ההבדלים בין שני הדגמים של לנובו, מדוע הפרש כל כך גדול במחיר? פרט לכונן הקשיח Yoga 3 14 לבין Yoga 500 14

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  23. Started by noynisim12,

היי שבת שלום לכולם. קוראים לי נוי אני מחפש מחשב נייד לא גיימינג. המטרה העיקרית של המחשב היא לסרטים,מוזיקה, אינטרנט יוטיוב סקייפ וכו'. (לא גיימינג) חשוב לי שמחשב הנ"ל תהיה יציאת HDMI וכרטיס גרפי תומך תכני HD וסרטים באיכות גבוהה ירוצו חלק ללא תקיעות . חברה מועדפת- אין תקציב- 2000 ש"ח אזור- שרון-מרכז תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  24. Started by TheDiesel,

אחרי קריאה של כמה מאמרים פה באתר על לוחות אם, רציתי לדעת איזה חומרה כדאי הוסיף למחשב למפרטים המבוססים על לוחות אם ומעבדים. ישנים שני מפרטים, האחד מבוסס: Gigabyte B550 AORUS PRO לוח אם Ryzen 9 3900X מעבד והמפרט השני מבוסס: MPG Z490 GAMING PLUS לוח אם Core i9 10900K מעבד רציתי לקבל דעה לגבי כרטיס מסך, זכרונות, מארז וספק תודה

25. Started by avi0562,

http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html

• 0 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.