עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by JONathan144,

זקוק למפרט עד 9 אלף שקל כולל עכבר מקלדת ומסך 22 אינץ וררמקולים טובים רק QUAD CORE תודה רבל לכל העוזרים!!

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  2. תקציב עד /2500/ 2300 קטן ,שקט ויכול להריץ ריבוי שימות פשוטות,וידאו,אינטרנת ,טורנט,אופיס ועריכת תמונות וסרטים ברמה לא מקצועית

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  3. הציעו לי את הכוננים הבאים למחשב חדש שאני קונה: אפשרות ראשונה: Samsung SSD 250/512GB 960 EVO NVMe M.2 אפשרות שנייה: SSD PCIe Gen3 256/512GB WD Black MLC הכוונה היא 2 כוננים האחד של 256 והשני של 512. הכוננים הללו יכילו 2 מערכות הפעלה נפרדות ותוכנות להפעלה (משחקים, לייטרום וכדומה). מה ההבדלים בינהם, מי טוב יותר ? מהיר יותר ? אמין יותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by EliranB,

זה המפרט כולל החנויות מחירים דגמים והכל למי שבא ורוצה לעזור שיתן חוות דעת הצעות לשינוי או שיפור אני אודה בעיקר למי שיש את הרכיבים אני ישמח אם יתנו תגובות על איך המוצר< שברשותם גם> תודה מראש ... Zigzag2000.co.il ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Intel P4 LGA S775 3.0Ghz 2MB Dual Core 830 2108 W.D. 160 GB SATA II 8MB 7200 533 Asus P5WD2 Premium Wifi TV 1455 SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - BLUE SB-CCK30-B-K 63 SUNBEAM cold cathode (no adapter) - BLUE SB-CCK30-B 4…

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

אני מרכיב לעצמי מחשב HTPC מחלקים ישנים שיש לחברים ומשפחה. זה לא אמור להיות מפלצת, אלא בעיקר לנגן סרטים (היום SD, בעתיד HD) ואני לא יודע - אולי גם משחקים? יש רעיונות למשחקים שמתאימים ל-HTPC? נתחיל ממעבד. אני יכול לבחור בין Pentium Dual Core E2140-E2160 ל-Core 2 Duo E6300. על הנייר ה-6300 כולל יותר מטמון ובאס יותר גבוה - אחלה, השאלה אם לדעתכם זה יורגש בביצועים? יש יתרון ל-6300 בפענוח HD או משהו? כרטיס מסך. יש לא מעט כרטיסים ישנים שאני יכול להשיג. HD2600, HD3450, HD3850, HD4830 או GF 8500GT,8600GT,8600GTS,9600GSO ויש עוד. אם ננטרל שניה את המחשבה על משחקים (כי הרעיון הוא בכל זאת אם כבר אז משחקים שמתאימים לטלוויזיה ולא לרזולוציה של מסך מחשב), יש כרטיסים ספציפיים או סד…

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  7. שלום שמי שלומי אני לומד גרפיקה ומולטימדיה תלת מימד אני רוצה לבנות מחשב ולא יודע מה דרוש בגלל שפה האנשים מקצוענים ביותר הייתי רוצה לראות דוגמאות של מפרטים שיש לכם. כל מי שיכול בבקשה לעזור ולהגיד לי מה יש אצלו שהוא יודע שזה אכן מתאים לעבודה. השימושים: עריכת תמונות, עריכת וידאו, עיבוד אפקטים, יצירת קליפים, מולטימדיה דו מימדית ואנימציה תלת מימדית החלקים שהכי חשוב לי לדעת מה מתאים הם: לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן כרטיס מסך. תודה לכל העוזרים. שלומי

8. אחים שלי תעזרו לי לבנות מהרר מפרטט עשו טובה שיהיה מהר כי הוא הולך לקנות הוים כעשוי ככה שימושים במחשב משחקים תוכנת כלליות אינטרנט אופיס וכאלה אני גיימר בקטנה לא משהו כבד במיוחד כעשוי אני צריך מסך מקלת עכבר עדיף גם רמקולים וזהו יאלה עשו טובהה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by crik,

אבקש מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שקל ללא מסך כמו כן העדפה ל INTEL E6300 בתודה, משה

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Lafush,

לעבודה שותפת, אין צורך בכרטיס מסך חזק, הוא לא מיועד למשחקים. 4G זיכרון , מעבד חזק , מסך LED (חובה) מסך 14 אינצ' +- , שיהיה CD-ROM (חובה) אין צורך ביותר מ350 גיגה HARD DISC =) חייב להיות או HP או טושיבה. תודה. ^^

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  11. שלום רב, אשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עריכת תמונות. שימוש משני עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לייטרום, קצת פוטושופ, ייתכן ומאוחר יותר השימוש בפוטושופ יגבר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמוש לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  12. שלום כולם, התקציב הוא בערך 4.5-5. חושב על לעשות OC אבל פוחד שיהיה מסובך מדי ולכן מעדיף חלופה לחלקים שאני מציע למטה. אני מעוניין לשדרג את רכיבי הליבה של המחשב שלי (לא כולל זכרונות) וגם להוסיף SSD למערכת. השימושים העיקריים שלי יהיו משחקים כבדים ולכן אשמח למערכת שתוכל להחזיק מעמד כמה שנים טובות. Intel Ivy Bridge Core i5 3450K Scythe MUGEN 3 REV B Gigabyte GA-Z77-D3H Crucial 256GB SSD Marvell M4 המערכת שלי היום היא: Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.8Ghz Thermalright Ultra120 eXtreme Asus Rampage Extreme Corsair Vengeance 4X2GB 1600Mhz Samsung HD103SJ 1TB ATI 5970 Corsair TX 750W Antec 1200 ולשאלות - 1. האם המעבד שבחרתי חזק מדי? אפשר להמהיר …

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  13. שלום לכולם, אז המחשב הישן התקלקל, וכנראה שהגיע הזמן להתחדש. המחשב מיועד לשימוש בכל תוכנות האופיס, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פשוטות (איי סי קיו וכו'...). אני לא חושב שיש טעם לעבור את ה- 3000 ש"ח, ואשמח אם תציעו לי ת'הצעה שנראית לכם הכי מתאימה בסדר גודל זה ולשימושים הנ"ל. תודה מראש, יונתן

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by BeBest,

אני מניח שהשווי שלו מאוד נמוך. אבל יהיה מעניין לדעת כמה לדעתכם הוא שווה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  15. היי, ביצעתי שדרוג מחלונות 7 לחלונות 8. חסר לי דרייבר מסויים ואני לא יודע מהו והיכן ניתן להשיג אותו. התקנתי את הדרייברים שלנובו מציעים עבור הדגם שלי עם מערכת חלונות 8 ולא עזר. נא עזרתכם. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by levy18,

המחשב צריך לעבוד עם ויסטה וויסואל סטודיו 2008 מסך 22 (איך ה-t220 של סמסונג?) בלי ציוד היקפי 4GB ראם חצי טרה הארד-דיסק אבל משהו איכותי אממ..זהו בעיקרון תקציב 4000 כולל מסך אבל אם אפשר לרדת מהסכום ולהגיע לדרישות של החלקים זה יהיה נחמד לאללה זאת אומרת אל תשימו דברים יקרים רק בגלל שהתקציב הוא 4000 אם אפשר לעשות את זה ב-3000 זה הכוונה שלי רצוי שהמחירים יהיו מ-skypc כי משם אני רוכש את המחשב למרות שאני בהתלבטות אולי מאייבורי

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by Drogba,

*נתתי לבנדוד שלי את המשתמש כדי לפתוח את הטופיק הזה כי אין לו כוח לפתוח משתמש* שלום אני צריך מחשב בערך ב5,200 שקל . המטרות הם - למשחקים בינוניים עד כבדים ( CS:S , BF2 , B&W2 , FC ) , לאוברקלוק קל , ולאינטרנט . אני צריך : -מעבד (AMD) -לוח אם (PCI-E , אם לא תומך בFirewire אז שיהיה במארז ) -זכרונות ( 512MBx2 ) -דיסק קשיח ( Sata , או SATAII , עדיפות ל120 פלוס מינוס ) -כרטיס מסך יחסית חזק ( שיריץ לי משחקים בשנה-שנה וחצי הקרובה ) -מסך LCD עד 1,700 ( נראה לי הכי טוב 730B ) -מארז ( עם ספק טוב , אם אין בלוח אם Firewire אז שיהיה במארז ) -מקלדת -עכבר ( עדיף אופטי רגיל של מייקרוסופט , 50 שקל ) -כונן DVD ( לא צריך צורב ) -הרכבה של המחשב ובבקשה לא לחרוג , תנסו להכ…

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

אוקי לפני הניתורים של חברי הפורום עליי, המחשב נועד בשביל הלימודים שלי שאוכל לקחת אותו לבצפר (אני כיתה י'[משמע תיכון]) כך שיהיה סיכון שלמחשב יקרו דברים כמו התעסקות של ילדים גניבה ושטויות. הוא עומד פה בסיכון לא קטן, לכן התקציב נמוך. המטרה שלו היא רק כדיי לשרת אותי משרדית, שזה וורד ושלל התוכנות של מיקרוסופוט+אפשרות של אינטרנט אלחוטי בבית שיש לי כבר ראוטר בבית. תודה מראש =]

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by _idank_,

Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT 2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב בערך באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by roeesnir,

אני רוצה i5 לפחות, ולא איכפת לי שיהיה מחו"ל. המחירים בארץ נוראים.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  21. שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by Rrafi,

שלום.! אני רוצה לקנות לאחיין שלי שעלה לכיתה א' מחשב מתנה...כפי שבטחתי לו.! הוא סך הכול בן 6..! יצא לי מאה ש''ח יותר מדי אבל לא יודע במה עוד אפשר לחסוך..!! אל תשכחו 3700 זה בחניקה..! המחשב צריך ליכלול: מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים..! המפרט שאני הכניתי: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 430 1 430 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 945GME-DS2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 390 1 390 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 250 1 250 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E 690 1 690 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 720…

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by yakir dayan,

רציתי לחזור קצת למשחקי מחשב אז קניתי את הכרטיס מסך HD7850 1GB למפרט הזה: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: כרגע יש לי את ה-E8400 אבל ה-Q9300 בתיקון עד שבוע שבועיים זיכרון: 8GB DDR2 כונן קשיח: 500GB SATA2 ספק: ENEMARX 600W PRO 82+ מסך: DELL24" 1920x1200 עכשיו הבעיה היא שחשבתי שאם אני ישדרג רק את הכרטיס מסך אז נוכל לשחק כמו פעם אבל ב-BT4 החדש יש לי FPS של 25-30 לא יותר מזה וגם הגרפיקה נוראית גם אם זה על HIGE ממש לא ריאליסטי למרחקים ארוכים.. רק מקרוב רואים את הדומויות ממש יפה אבל מרחוק ממש לא אז רציתי לדעת אם ה-Q9300 שאמור להגיע לי ישנה משהו בכל המפרט הזה או שאני צריך לחשוב על קנייה חדשה וגם מה לגבי הכרטיס מסך מספיק לי רק 1GB? חשוב לציין שהדרישות שלי זה לשחק למשל ב-BT4 על HIGE עם …

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  24. ככה הכל התחיל.. שלום לכל חברי הפורום, אז ככה אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 שקלים אפשר טיפה יותר אם יש משהו שבאמת שווה את זה. אני מחפש מחשב בגודל של עד 15.6 למרות שלא יהיה לי אכפת אם הוא יהיה טיפה יותר קטן. חשבתי על משהו עם 4g זיכרון 500gb דיסק קשיח וכונן DVD. המחשב אמור לשמש אותי להכל מכיוון שזה המחשב היחידי בבית שזה אומר אינטרנט סרטים משחקים וכו׳ אני יודע שמחשב נייד לא מומלץ לגיימרים אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיוכל להריץ לי משחקים כבדים אז זה אומר שנדרש גם כרטיס מסך ברמה גבוהה. חברים יקרים מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת המחשב הנכון כי נכון לעכשיו אני ממש מבולבל.. תודה רבה ושבוע טוב מאז ההודעה כמו שאתם רואים הצלחתי לגרד עוד 1000 אחרי מאמצים רבים, עשיתי מחקרים בפורום …

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…

• 8 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.