עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 3 ניידי HP עם אותם נתונים.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKG62b30SJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej מי יודע למה ההבדלים במחיר ???

2. אני מתעתד ללמוד הנדסת תוכנה תקציב 2000-3000 אפשר לזלוג קצת לא צריך מערכת הפעלה

3. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב ממפרט זול אבל שיהיה מחשב אמין יש לי את רוב החלקים מהמחשב הקודם החלקים שאני צריך הם: לוח אם -כדאי שיהיה בעל כרטיס קול אם לא להוסיף כרטיס+ חריץ agp מעבד זכרונות 512 מגה הר דיסק - הכי חשוב שיהיה אמין , לא פחות מ40ג' המחשב יהיה בשימוש בעיקר לעבודה משרדית ומידי פעם condition zero הכרטיס מסך שיש לי עכשיו מריץ את המשחק יחסית טוב אז אני לא מעוניין לקנות אחר הדגש במחשב הזה לא ביצועים מדהימים ולא אובר קלוק אלה אמינות .. בגלל זה אני נוטה לבחור מעבד intel (אחריות life time) בעיקרון אני מחליף את כול זה בגלל בעיות בלוח אם במחשב הנוכחי.. תודה

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  4. שלום רב לא זקוק לדיסק קשיח, כוננים אופטיים, ציוד היקפי מכל סוג שהוא תודה מראש

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by FishnZone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בהכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פעם ב... לראות סרטים ו- PhotoShop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקים יחסית חלשים, אבל אולי בעתיד אני ארצה לשחק חדשים מה שאומר חזקים יותר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  6. חבר שלי מתכוון לקנות מחשב חדש כולל מסך ומיקדלת+עכבר הנה ההצעה שלי תנו עצות לשיפור: נתתי שני מפריטים ביגלל שאני לא יודע מה עדיף a-data או twinmos??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  7. [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td][/tr] [tr] [td] RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td] K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td]2[/td] [td]₪208[/td][/tr] [tr] [td] HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td] [td]1[/td] [td]₪256[/td][/tr] [tr] [td] N560OC1GI[/td] [td]Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  8. מעבד AMD Athlon 64 +3000 לוח אם MSI K8N nForce 3 250GB זיכרון TwinMos 512MB 400DDR דיסק קשיח WD 120GB SATA כ.מסך MSI/Sapphir Radeon 9800Pro 128MB 256Bit מסך MAG 796DF2 / LG F700P על איזה מסך אתם ממליצים? עריכה:---------------------------- כל זה ועוד מארז עם ספק, מקלדת ועכבר ועוד כמה מתנות כמו: פנל קידמי עם כל מני יציאות ומיקרופון עם מצלמה במכשיר אחד שהמוכר הציעה לי יצא לי בערך 6600 ש"ח.......מה אתם אומרים על המחיר? (סבבה או יקר?) כדאי? עריכה ש…

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב ? תכני HD ו3D לטלוויזה 46' לקולנוע ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש לגימינג מיועד לקולנוע ביתי עם6 רמקולים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אל חוטים 4. האם יש…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by shlooks,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גרפיקה פוטושופ, גלישה בכמה טאבים במקביל, תכנות * גודל המסך? 13-14, נחמד אם יהיה מגע, לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD(יכול להיות קטן יחסית), דיסק רגיל 500-1000 GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אחריות: 3 שנים * משקל - כמה שפחות (כולל מטען) תקציב: עד 4K, אין צורך כמובן בצורב. החלק לגבי ההפתעה הוסר לבקשת מנהל הפורום. לא הצלחתי לערוך את הכותרת, מצטער על הכותרת המטעה.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by oshoman,

שלום לכולם מחפש הצעות לתחנת עבודה לעריכת וידאו . כרטיס המסך יהיה QUADRO FX-580 לא צריך ציוד הקפי ויש לי מארז SONATA3, כמובן אם הוא יתאים לחלקים החדשים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by b.tiger,

יש לי מחשב נייד של HP חדש ושכשיו במחשב יש כאלה 2 חריצים כאלה (לא חיבורים אלה משהו בעיצוב של המחשב) ויום אחד כזה הרגשתי כמו עקיצה שנגעתי באיזור ושחיפשתי מאיפה זה מגיע העקיצה נעלמה ואז הבנתי שיש שם עקיצות חשמליות כאלה כשאני נוגע בחריצים עם גב היד (ובכל מקום שיש בו שערות :רגליים וכדומה) אז עכשיו רציתי לשאול האם זה קורה גם לכם או שזה רק אצלי?????

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by rbu99fm,

מחשב לצרכים מינמליים... ללימודים: להריץ office,window xp, solid works... להריץ תוכנות בעקרון.... המסך יכול להיות מסך פשוט... אפשר עד 2500 ש"ח תודה!

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by שלוםםולש,

חשוב 3 דברים בלבד- פנטיום 4, ברמה סבירה לשימוש משרדי והכי חשוב - אמין-

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  15. נראה מסובך אני יודע אבל היי , זה לא למשחקים , לא צריך כרטיס מסך S.high-end שעולה כמו כל התקציב ביחד ואולי יותר , לא איכפת לי DDR או DDR2 , לא צריך קרורים מקצועיים , כרטיס מסך חלש (אבל טיפה כן על רמה) יספיק , קדימה , נראה אותכם , אחלה אתגר לדעתי

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by Alon Bechor,

המליצו לי על שני מחשבים ( אחד Dell והשני HP ), אני פתוח להצעות נוספות כמובן בסביבות ה3000 שקלים (גמיש)- חובה כמובן כונן SSD. המחשב יהיה ברובו לשימוש סטודנטיאלי וגלישה באינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להעיד מניסיונו/לשפוך אור על חיי הסוללה של כל מחשב (חשוב לי מאוד),אמינות ובאופן כללי איכות האחריות שכל חברה מספקת. אם יש לכם מחשב טוב יותר להציע,לא להסס ! המון תודה לעוזרים. המחשב הראשון שהוצע לי : HP probook 440 g6 Processor Intel Core i5-8265U Graphics adapter Intel UHD Graphics 620 Memory 8192 MB , DDR4-2400, 1 of 2 SODIMM…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  17. Started by pinky_28,

עזבתי לפני כמה שבועות את הדירה של ההורים ועברתי לגור לבד, עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לקנות מחשב נייד או נייד. בבית של ההורים יש לי מחשב נייח עם מסך 19 LCD וזה מאוד נוח, אבל הדירה החדשה שלי די קטנה, יש מקום לשים מחשב נייח, אבל חשבתי שמחשב נייד יכול להיות יותר נוח (אני יכולה לשבת איתו גם בסלון מול הטלויזיה וכו'). יש לי כמה שאלות: 1) כמה יעלה לי לקנות מחשב נייד? הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית (קריאת טקסט, הורדות באימיול, גלישה באינטרנט) 2) מה גודל מסך סטנדרטי היום במחשבים ניידים? והאם ניתן לחבר את המחשב למסך LCD רגיל שאקנה בנפרד. 3) האם זה נוח להשתמש במחשב נייד? כי כרגע זה לא נראה לי נוח, אבל אולי זה עניין של הרגל ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם מחשב נייד איך זה. 4) האם אתם חושב…

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by Erkel,

* מטרות המחשב? - אינטרנט - תוכנות משרדיות - צפייה בסרטים HD * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא נדרש מעבר לסביר שעה - שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 אפשר להספתק ב320 * צורב DVD? - לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אחריות 3 שנים אמינה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (בארך לא חקוק בסלע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג בינוני עד כבד \ יום יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים גם אם לא ב ultra high -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  20. אני מחפש לרכוש מחשב לעבודה אינטנסיבית במגוון של משימות לכן רצוי שיהיה בנוי למולטי טסקינג. אני עובד קצת בעריכת וידאו, קצת פוטושופ, קצת משחקים, קצת סרטים וביקצר הכל מהכל אני מבקש מפרט מבוסס אינטל ללא מסך וללא צורב. שיהיה מארז שקט והרבה מקום בכונן. הרבה תודה למגיבים.

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  21. אשמח לקבל מידע כמה שווה המחשב הישן שלי? מעבד: intel i7 860 לוח אם: Gigbyte-P55-UD3L זיכרון: G.Skill 4Gb- DDR3 1666 דיסק קשיח: שני דיסקים של 1 טרה של WD, סידרת BLACK, סה"כ 2TB. כרטיס גרפי: Gigabyte- GTX275 ספק כוח: חדש לגמרי (4 חודשים) של 550W - Seasonic מארז: Antec - P180 כונן-צורב DVD של LG- SATA ציוד נלווה: מקלדת מיקרוסופט wave 2000, עכבר לוגיטק m510 ורמקולים Altec מסך- דל 2209WA- נקי ויפה בלי פיקסלים שרופים.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. היי, בניתי את המפרט הבא לעריכת אודיו, עבודה עם וירטואליזציה ולפעמים גיימינג על 3440x1440 Ultrawide אשמח לחוות דעת מה להוזיל/לשפר, לדוגמא: - איזה מארז מומלץ להתאים (לא בחרתי עדיין) - האם Samsung 970 עדיף על 860 ויתן הבדל משמעותי - האם עדיף קירור מים במקום ה-NH-D15 - האם RTX2070 יספיק לגיימינג על 3440x1440 או שעדיף 1080ti יד שניה וכו'. תודה מראש! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 9700K 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z390 UD LGA1151v2, Intel Z390, D…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. מצורף קובץ

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  24. אהלן, בשעה פחות טובה ופחות מוצלחת ה-dell שלי שבק חיים אחרי 4 שנים של פעילות מבורכת. אני מעוניין לרכוש מחשב מגרמניה (לא משנה למה) של asus. לפי כל המפרטים בארץ ולפי אתר היצרן ישנה אחריות בינלאומית של שנתיים למחשבים שלהם. בארץ האחריות ניתנת ע"י מעבדות של י.ב.מ בתנאים מסוימים. האם אני אזכה לאותם תנאים למרות שהמחשב נרכש בחו"ל? אם לא, מה הם התנאים להם אני אזכה ואילו סיבוכים יכולים לצוץ? האם אני צריך לדאוג למשהו במכס או כל דבר ביבוא הפרטי הזה? ולשאלה הנוספת. לוח האם של ה-dell שלי לא עובד. הכונן הקשיח שלו הוא במהירות של 7200rpm. ה-asus מגיע עם כונן של 5400rpm אבל יש לו גם תמיכה ל-7200. האם אני צריך לעשות משהו לפני החיבור של הכונן הישן (מה-dell) למחשב החדש? האם יש איזו סכנה? תודה…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  25. בעקרון מאוד מעניין אותי כל העניין עם האולטרהבוקים, ונראה לי יש כמה שנכנסים בתקציב. כרגע אחרי רצף של מספר מחשבים שעשו בעיות אני רוצה מחשב עם ביצויים סבירים שלא "יעצבן" ויתמוך בכל מה שצריך לתמוך (לדוגמה - מערכת הפעלה אחרת ממה שבא מהיצרן) סביר מאוד שאקח אותו לעבודה כל יום , אבל אני גם רוצה שזה יהיה המחשב הראשי בבית.

• 9 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים