עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ למטרה הבאה: גלישה באינטרנט ודיבור בסקייפ. עד 2000 שקל. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by natigabay,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15.6 אינץ' בשביל אמא שלי היעוד של המחשב הוא בעיקר גלישה באינטרנט להדפיס דרכו דברים אולי קצת אופיס ואיחסון תמונות וסרטונים שהיא מצלמת את המשפחה וכו'.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by mrmoti,

דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1180 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-2-5 745 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb 1380 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3895 המחיר הסופי הוא נמוך יותר, יש בנע מחשבים מבצע מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  4. אורח זוהר
    Started by אורח זוהר,

שלום לכולם, נכון להיום יש לי מחשב נייח מסוג HP Pavilion HPE h8-1124, המעבד שאיתו אני עובד הוא i7 2600 3.5ghz, 16Gb RAM ואת שאר המפרט ניתן לראות בקישור הבא: https://support.hp.com/ee-en/document/c03028644 רציתי להשתדרג בעמדה שלי ולכן אני מעוניין לקנות את המוצרים הבאים ועל כן הפוסט הזה לבקשת המלצות ולבטים האם אני משדרג את הדברים הנכונים. התקציב שלי הוא איזור ה 2500 ש"ח כונן SSD פנימי: 512GB 2.5 inch SATA3 7mm - X300 Series כרטיס מסך: GeForce GTX1050Ti GDDR5 4GB OC - G1 Series ספק כוח: 650W Pro 80Plus Gold - Modular - EarthWatts GOLD Antecc מארז: Antec GX1200 אשמח לד…

5. התחדשתי לי במחשב MSI EX400 שבנתיים אני ממש מרוצה ממנו (בלי נדר אני ארשום פה ביקורת משתמש עליו בקרוב). במחשב יש כפתור P1 שאמור להיות בר-תכנות - לפחות ככה רשום במנואל. בכל מקרה במנואל לא מוסבר איך לתכנת אותו ואני לא מצליח למצוא בעצמי את הדרך לתכנת אותו. (כרגע הוא מפעיל לי את החיפוש של ויסטה) אני אשמח להסבר קצר איך ניתן לתכנת אותו. בתודה מראש, אריאל

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  6. Started by BeBest,

אני מניח שהשווי שלו מאוד נמוך. אבל יהיה מעניין לדעת כמה לדעתכם הוא שווה.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by אחים באמת,

המצלמה שמובנית שלי ב-LG RD510, לא פועלת דרך הקישור מהמחשב שלי. זה נותן לי הודעה שיישום אחר משתמש בה, וזה אינו נכון לדעתי. אנא עזרו לי.

8. Started by oh777,

לכל חנות שהלכתי אמרו לי שהמחשבים במחסן ,ואי אפשר לראות אותם יש המלצות היכן אפשר לראות ולהתרשם מרוב המחשבים הנידיים המוצעים בשוק??

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  9. 3 ניידי HP עם אותם נתונים.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKG62b30SJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej מי יודע למה ההבדלים במחיר ???

10. מחשב חדש של גיגהבייט תראו איזה מפרט מפתה...! פשוט מושלם! http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by Little_AKA_Or,

אני צריך שילוש [מעבד, לוח אם, זכרונות (שהיה 512M)] כרטיס מסך ספק כוח הבנתי שעדיף מעבד ולוח אם של AMD. לגבי תקציב, אין כ"כ הגבלה, אבל שלא יצא לי שני שליש מפרט כמו מחשב שיוטס לארה"ב משם ימריא לצדק ויחקור שם את האבולוציה. תודה לעוזרים

12. המחשב מיועד בעיקר לתוכנות של ADOBE כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר,אפטר-אפקט...וגם לתוכנות לאנימציה כמו 3D-MAX, בנוסף חשוב שהיה יציאת HDMI, האם קיים מחשב נייד מספיק חזק בתקציב הזה להרצה טובה של הישומיים האלה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  13. Started by cars racer,

'>http://www.2send.us/"] שווה? כדאי את ה4 ליבות

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  14. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים.. אם תוכלו להציע לי מסך (לא גדול מדי) טוב זה יעזור (את המסך אל תכללו במפרט של ה4K זה בנפרד). חשבתי על המסך הזה: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 מה אתם חושבים עליו? אני צריך כרטיס מסך חזק שלא יגביל אותי במשחקים כבדים! השקט של המחשב די חשוב לי כי ללכת לישון עם זמזום של מחשב זה לא נחמד :\.. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא קריטי לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה! עדיף מחנות שנמצאת ב:ראשל"צ,ת"א,רחובות הייתי רוצה מארז שיראה יפה אבל לא ראוותני מדי! אני לא מתכנן שדרוג בזמן הקרוב.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

זה בשביל דוד שלי אני צריך שיהיה בו מעבד חזק שיחזיק לכמה שנים טובות ושהמחשב יהיה בעיקר למשחקים... אם אפשר בבקשה תתנו לי שתי הצעות אחת של AMD ואחת של INTEL תודה מראש! (ללא מסך או כל ציוד הקפי אחר)

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by masagi,

שלום חברים אחרי שוטטתי לי בן הודעות והמלצות של החברים פה בפורום, ניסיתי לגבש איזה שהוא מפרט למערכת שתשמש אותי בשנים הקרובות ל: *משחקים, לא הרבה, אבל שאני משחק אני רוצה את הגדרות המקסימליות על המשחקים הכי חדשים בעיקר מסוג fps *אני מולטי טאסקר כרוני, מפעיל במקביל שני דפדפנים עם מלא לשוניות, תוכנות אופיס במקביל תוך כדי הפעלת מוזיקה, המרת קיבצי וידאו, פתיחה וקיבוץ קבצי rar, שימוש במחשב כמיני שרת ע"י חיבור מרוחק בעזרת תוכנות logmein וכו' בקיצור עומס רב מאוד על זיכרון ועל המעבד בעקבות כל הישומים שפועלים. המפרט שאני חשבתי הוא (חלק מהמחירים בשקלים, וחלק שאני הולך לרכוש מחו"ל בדולרים): AMD Phenom 2 X6 1075T 3Ghz 125W 6Core AM3 Box - -$220 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan -…

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  17. יש לי תקציב של 3500 שח אפשר לקנות בתקציב זה מחשב טוב למשחקי רשת כבדים מוסיקה וסרטים (בלי מסך רמקולים מקלדת ועכבר)

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  18. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש אשר יהיה בנוי לתכנות ומשחקים. אני צריך את המחשב בשביל הלימודים שלי, ככה שאני צריך שיהיה טוב, כי אני עובד הרבה שעות ביום על התכנות! במקביל, אני רוצה שהוא יהיה גם טוב בשביל משחקים, ככה שאחי יוכל להנות גם הוא מהמחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים (אך רצוי שלא) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול ב…

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  19. יש מושיע ? אני עובד בעיקרון עם תמונות ועריכות אני צלם זה היחידי שמצאתי נורמלי לא מבין בניידים http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=33819

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  20. אז ככה לאחי יש נייד של לבונו מערכת ויסטה, חדש לפני חודש קנה אותו ב3 אלף שקל, את הפירוט של המערכת אני לא ממש יודע, אבל אני יכול לנסות לברר . חברה שלו הייתה בנייד היום והייתה באיימיל ירדה לאכול איתנו אכלנו ופתאום שחזרה המחשב לא פע, המשחב עולה והכול כרגיל מקישים סיסמא בכניסה למערכת כרגיל, ואז רואים עכבר ורקע שחור, השולחן עבודה לא עולה, חשבתי שזה בעיה בעליית הexplorer.exe אבל טעיתי, אבפילו המנהל משימות לא עולה ככה שאי אפשר לעשות כלום. רואים שהמחשב פתאום הואט ונהיה איטי בעלייה שלו, כאילו תקף אותו וירוס או משהו או בעיה בחומרה אני לא בטוח. מצב בטוח לא עוזר גם הוא לא עולה מה שעוד יותר גורם לחשש שזה משהו רציני. אין נקודות שיחזור כדי לעשות שחזור מערכת. נשמח לעצות.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכו... אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ GTA 4 חלק באופן סביר (מצידי על MED)... ראיתי את המפרטים המומלצים, השאלה אם אפשר למצוא משהו יותר זול? 1. איזה כרטיס מסך אני צריך? 9600GT יספיק? 2. RAM - שני ג'יגה או 4? אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט כמה שיותר זול.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by b.tiger,

יש לי מחשב נייד של HP חדש ושכשיו במחשב יש כאלה 2 חריצים כאלה (לא חיבורים אלה משהו בעיצוב של המחשב) ויום אחד כזה הרגשתי כמו עקיצה שנגעתי באיזור ושחיפשתי מאיפה זה מגיע העקיצה נעלמה ואז הבנתי שיש שם עקיצות חשמליות כאלה כשאני נוגע בחריצים עם גב היד (ובכל מקום שיש בו שערות :רגליים וכדומה) אז עכשיו רציתי לשאול האם זה קורה גם לכם או שזה רק אצלי?????

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. שלום חברים, יש לי נייד LG מדגם R380, המסך סדוק בחלקו ויש צורך להחליפו, אני מעוניין להזמין את החלק התקול מחנות מסויימת. הבעיה היא שהנייד נמצא רחוק ממני ואין לי אפשרות לפתוח את החלק של המסך ולראות בעיניים מה הדגם שרשום על המדבקה הפנימית. השאלה שלי היא כזו: אני מכיר תוכנות שמנטרות חומרה במחשב, כמו דגם לוח אם,מעבד וכו, האם קיימת תוכנה שיכולה להוציא את הדגם של המסך כך שמי שנמצא רחוק ממני ולא יודע לפתוח את המסך יוכל למסור לי את הדגם? תודה לעוזרים, אלעד.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by muli6,

קודם כל המחיר שאני מתכוון לקנות הוא בין 5000 ל6000 שקל, והמטרה היא בעיקר משחקים חזקים. ורציתי שתגידו מה דעתכם. (בעיקר חשוב לי לשמוע מה אתם אומרים על הכרטיס מסך) מעבד: AMD ATHLOON 64 3200 939 VENICE לוח אם: MSI K8N NEO4 PLATIUM 939 PCX דיסק קשיח: WD 200GB 7200 8MB SATA2 זכרון: KINGSTON DDR 1024 MB MHZ DUAL כרטיס מסך: MSI RX600 PRO 256TD PCI-E כרטיס קול:8 ערוצים - 7.1OB מסך: שטוח 19 AOC 1200*1699KHZ צורב: SAMSUNG DVD *16 DUAL כרטיס רשת 1GB מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי רמקולים 2+SUB למפרט הזה נתנו לי בחנות מחיר של 5000 שקל שווה?? ובמה כדאי להשקיע עוד קצת כסף

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  25. נראה מסובך אני יודע אבל היי , זה לא למשחקים , לא צריך כרטיס מסך S.high-end שעולה כמו כל התקציב ביחד ואולי יותר , לא איכפת לי DDR או DDR2 , לא צריך קרורים מקצועיים , כרטיס מסך חלש (אבל טיפה כן על רמה) יספיק , קדימה , נראה אותכם , אחלה אתגר לדעתי

• 12 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.