עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, אני צריך את המחשב ללימודים, אינטרנט וחשוב שלי שיריץ 1080 חלק, ושתהיה יציאת HDMI. לפחות לפי ביקורות שונות, שניהם אמורים לעשות את העבודה, אבל בכל זאת - אני מתלבט בין שני הדגמים שרשמתי בכותרת. הטושיבה מעט יקר יותר. יש המון ביקורות לא רעות על האסוס, השאלה היא האם באמת הטושיבה שווה את המחיר המעט גבוה יותר (בערך 300 ש"ח). אגב, אני מבין מעט מאוד במפרט עצמו, אבל נראה לי שיש יתרון משמעותי לטושיבה - אחריות שנתיים. אודה מאוד על דעתכם.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. ZONE WANNABE'S, ZONEFREAKS , zone addicts , גבירותי ורבותי, מומחים ומבקרים נכבדים, מזה כעשרה ימים אני מבקש חוות דעתכם על מפרטים שאני שולף בעצמי, ואין מי שיחווה דיעה. אז אני עונה לעצמי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400918.msg3440765#msg3440765 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 אנא מכם אל תיגרמו לי לדבר עם עצמי שוב ושוב זה סכיזופרני, זה אסור, ולא מביא תועלת לאף אחד .. בסך הכל מעוניין ברכישת מחשב מחנות קרובה לבית (נוח) אך אינני סומך על מקצועיות או כנות המוכרים בה. אנא תנו המלצה למפרט הנכון והצעות לשיפור... אז הנה נמשיך ישר לעיניין : מחשב נועד לשימוש ביתי : בעיקר להורדה וצפייה בסרטים, עדיף ב FullHD , שמיעת מוסיקה וניה…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  3. 5 דברים חשובים: א.לא מתוכנן OC ב.הדילמה שלי היא בעיקר לגבי הספק שיותאם ל4890 ושיהיה שקט אם אפשר ג.זיכרון סביב מחיר של 300+- ד.אין לי צורך בשאר הציוד (HD,מארז,צורב וכו') ה.מארז נוכחי Thermaltake XASER Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache arctic Cooling Freezer 7 PRO Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard Radeon HD4890 1GB 256bit (למעשה ראיתי פה ושם שיש כאלה שמעדיפים את ה-Phenom של AMD על פני ה E8400 אבל אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ומעט לקידוד/גרפיקה מה גם שאני זורק מעבד של 3200+ של AMD כך שבא לי לעשות את המעבר לאינטל - אני מקווה שזה לא קריטי)

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. אהלן ושלום, מחפש מחשב (רק לנובו) חזק מהיר ואמין בתקציב של עד 6000 ש"ח. קיבלתי המלצות על הדגם הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11259 ועל הדגם הזה: http://night-net.net/items/162699 כשכאן מחליפים את הזיכרון מ 4 ל 8 GB ההבדל המשמעותי, לדעתי הלא מקצועית, הוא במעבד. האם נכון ועל איזה דגם ללכת מבין השניים או שקיימת אופציה שלישית טובה יותר. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב עד -500 $ . אלו 4 הדגמים שנראים לי מתאימים . הםא יש דברים שיכולים לפסול אחד מהדגמים ? האם חלקם מומלצים יותר או פחות : [list type=decimal] [*]Lenovo - IdeaPad Laptop / Intel® Pentium® Processor / 15.6" Display / 4GB Memory / 500GB Hard Drive – Silver 369$ http://www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+IdeaPad+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Pentium%26%23174%3B+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Silver/2762943.p?id=1218349684658&skuId=2762943 [*]ThinkPad Edge 030255U Notebook AMD Athlon II Dual-Core P360(2.30GHz) 15.6" 2GB Memory DDR3 1066 320GB HDD 7200rpm DVD±R/RW ATI Radeon HD 4250 495$ http://www.new…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by amitelran,

שלום רב, אנוכי מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' בן-גוריון, ולפיכך, מחפש מחשב נייד. אני כבר די סגור על ההגדרות שאני רוצה: 8GB, SSD, מעבד i5, 15.6 אינץ' (מינימום 14) וזמן סוללה של לפחות 4 שעות. הגעתי למשפך של כמה מחשבים, רק שאני לא יודע מה אורך חיי הסוללה שלהם. האם מישהו יודע/יכול להסיק מהנתונים מה חיי הסוללה פחות או יותר? המחשבים כדלקמן: 1. Lenovo IdeaPad Flex 15 59402891 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12908 2. Lenovo IdeaPad Flex 59402907 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12936 3. Dell Latitude E5540 LT-RD33-7826 http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=878270 4. Dell Vostro 5470 VM-RD33-7216 (רשום שם זכרון 4GB - ידוע לכם האם זה ניתן לשינוי ל-8…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by doorman,

מעוניין לקנות מחשב של HP ברמת מחיר 4500 - 5000 ש"ח. יש דגמים מסוימים מוצלחים יותר מאחרים ? הדרישות יהיו בעיקר מסמכים, אינטרנט וסרטים (יתכנו משחקים קלים מידי פעם). שמעתי רבות על השירות של HP בארץ, האם להתרחק או לתת צ'אנס ? (פשוט יש לי אפשר להשיג מחיר דילר שלהם). החלופה מבית ג'יגהבייט מאוד קורצת. באותו מחיר אני מקבל מחשב חזק יותר. האם ללכת על חברה ללא נסיון בלפטופים לעומת חברה עם הרבה נסיון (HP) ? רוב תודות על העזרה. אובד עיצות.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by piniy,

לפני קניית מחשב נייד. בנוסף לשימוש יומיומי ישמש גם לצורך לימודים ובתוכנת CANVA. ראיתי מספר ניידים ומתקשה להבין אם יש לאיזה מה ההבדל ומה עדיף: 1) Asus VivoBook 15 K513EA-L12104W 2) Asus VivoBook 15 K513EA-L11072W 3) Asus VivoBook 15 K513EA-L11997W 4) Asus Laptop X515EA-BQ961W 5) Asus Vivobook Pro 15 K3500PA-L1059W אסוס חוות דעתכם..

9. בינתיים בניתי את המחשב הזה בTMS לאחר שנעזרתי במדור המפרטים המומלצים מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT כמות: 1 - מחיר: ¤212 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤45 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤336 מארז: Compucase HEC 6A19 White NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤207 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤254 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤430 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤364 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤138 מקלדת: LOGITECH Deluxe 650 Cordless Desktop - OEM כמות: 1 …

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  10. היי חבר'ה, אני לא מבין כ"כ בניידים,מקווה שאני אתן כל את המידע הדרוש(אם לא תשאלו ואני אענה במהרה). התקציב הוא 4500-5200. הדברים שכן נראה לי שצריכים להיות: זכרון 1024 DDR ורצוי מהיר,הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות,מעבד כפול ליבה(לא פוסל את AMD),צורב DVD של חברה אמינה,כרטיס מסך סביר (אפשר אפילו מובנה שנחשב יחסית למובנים טוב),כניסות ויציאות סטנדרטיות(לא משהו מיוחד) וחשוב כמובן חיבור לרשת אלחוטית. סוללה ומשקל-לא קריטי. מה שהכי קריטי שהמסך יהיה 15.4 ואיכותי,שניתן לצפות בו מזויות רחבות באיכות טובה.יש הרבה מסכים של ניידים שהזוית שלהם מוגבלת.. השימוש העיקרי של המחשב-אינטרנט ואופיס.אין צורך במערכת הפעלה,יתכן שתותקן על המחשב ויסטה אז אסור שיהיה חלש. השימוש המשני והלא קריטי שניתן ל…

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  11. שלום, אני מתלבט לגבי 2 דגמים שמצאתי של מחשב אסוס ולא כלכך מבין אם יש דגם מועדף ביניהם או אולי משהו אחר הנה הדגמים שמצאתי: http://www.tms.co.il/product/16456 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G551VW-FW163T מוסיף את השאלון במידה ויש רעיונות אחרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכם.. אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות.. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט..אופיס צפייה בסרטים...ושלא יקרטע בשימוש מקביל של תוכניות..וסוללה שתיהי יחסית חזקה כמה שאפשר (יחסית למחיר) חשבתי על המחשב הנ"ל של טושיבה מדגם Satellite C660-1CC מה אתם אומרים עליו והאם יש עוד הצעות... תודה על עזרתכם

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות NETBOOK מארה"ב במחיר של 350$ +-. אני מחפש מסך בגודל 10 אינץ'. לא מבין כל כך את ההבדלים בין כל הדגמים האלה ככה שאין לי מושג איזה מהם עדיף...אז אני צריך את עזרתכם. אלה הדגמים העיקריים שמצאתי במחיר הזה: ASUS Eee PC 1000HA MSI Wind U100-432US 10-Inch Acer Aspire One AOD150-1165 10.1-Inch המשקל של המחשב לא משמעותי מבחינתי. ככה שאם יש דגם עדיף במחיר אז תמליצו. אני אקנה את המחשב או מAMAZON או מBESTBUY.. מי שרוצה קישור הנה: http://www.amazon.com/s/qid=1234277499/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&rs=679517011&bbn=679517011&rh=n%3A679517011%2Cp%5F72%3A4-&page=1 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=crootcateg…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  14. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחב נייד, 15". עיקר השימושים הינם משרדיים - דהיינו אינטרנט ואופיס, אך גם שימוש בפוטושופ. אני מחפש מחשב שלא יתקע או יגמגם בהפעלת מספר תכנות בו זמנית. הדרישות שלי הם: מחיר - סביב ה-4000 ש"ח אולי קצת יותר, לא כולל מערכת הפעלה. תאימות לWIN XP PRO מבחינת דרייברים. מעבד חדיש ככל הניתן וזיכרן לא פחות מ-2GB . גודל HD לא ממש קריטי כי מרבית החומר נשמר בשרת מרכזי. חייב לכלול את כל אופציות התקשורת כולל BLUE TOOTH ו- WIFI רצוי עינית IR לסינכרון עם מחשבי כף יד (למרות שבמרבית המחשבים שראיתי - פיצ'ר זה כבר לא קיים). חשוב ביותר - 3 שנים אחריות הכלולים במחיר בגדול -אין לי צורך במערכת הפעלה מותקנת, אך גם מחשב שעליו מותקן WIN VISTA BUSINES עם אפשרות שינמוך לXP בא ב…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  15. היי, אני רוצה לקנות מחשב נישא. העבודה שלי עם המחשב היא בעיקר פיתוח ותכנות לכן אני מריץ מערכת הפעלה winxppro ובמקביל אליה בעזרת "מכונה וירטואלית" גם מערכת הפעלה win2kserver עם sql server. כמו כן interdev, dreamweaver,לפעמים פוטושופ ופלאש. סביבות פיתוח שונות בעיקר visual studio.net. גם אגלוש באינטרנט הורדות מיילים מוזיקה סרטים ומשחקים כל אלה משניים. אני יושב המון מול המחשב אני צריך מסך טוב וגדול, לא חייב שהוא יהיה הכי דק וקל בעולם, בטריה ממוצעת אני נוסע כל יום מקסימום שעה, כונן dvd+cdrw. לא צריך שום אלחוט ושום אינפרה לא wifi לא bluetooth. צריך הרבה זכרון בוא נגיד 512 מינימום אולי נשדרג, ומעבד חזק מאוד מה עדיף פרסקוט מהיר או 64 ביט AMD ? דיסק קשיח ממוצע, כרטיס מסך שיהיה טוב …

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג רק במשהו קריטי שישנה את הביצועים בהרבה.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מולטימדיה (צפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD גדול וגלישה באינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה של מסך lcd full hd. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפ…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. מעוניין לרכוש מחשב חדש התקציב מצומצם אני יודע, אבל זה מה יש. עקרונית המחשב מיועד למשחקי מחשב. התקציב אמור לכולל בתוכו מסך. תודה רבה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by daido,

היי ושלום עברתי על ההמלצות לקניית מחשב נייד, אבל לא הבנתי איזה חברה או אפילו שתי חברות הן הטובות ביותר לקניית מחשב נייד? בנוסף אשמח לקבל המלצות לדגמים עד 2000 שח תודה רבה דידו

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by newuser,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, אופיס) וכן חשוב לי לראות תכנים באיכות HD והאופציה לחבר לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. בנוסף חשוב לי להריץ את גרסת פוטבול מנג'ר 2010 (ורצוי את הגרסאות העתידיות של המשחק) באיכות טובה. על איזה דגמים הייתם ממליצים (יש לי עדיפות ל HP ו- DELL אבל פתוח גם להצעות אחרות), מה טווח המחירים המומלץ והאם יש חנות מומלצת באזור מודיעין (בין ראשון לירושלים). תודה...

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by milnern,

היי, אני מחליף נייד בעבודה, התקציב לא מי יודע מה גבוה ונתנו לי שתי אופציות (יש העדפה בחברה ל DELL). באותו התקציב (באיזור 3500- 4500 ש"ח) אני מניח שאוכל לבחור גם דגם של חברה אחרת אם אני ארצה. כרגע ההתלבטות היא בין שני הדגמים שהציעו במשרד - 1. dell vostro 14" 5468 - i5 2. dell latitude e5470 i5 אני מחפש מחשב קל (היום יש לי משקולת של 2.5 קילו) שאפשר להתנייד איתו בין לקוחות. שהשימוש העיקרי הוא יישומי אופיס (מיילים, ישיבות, מצגות) ובנוסף שאפשר יהיה להריץ עליו סרטים בשעות הפנאי (לרוב בקודי). מה מבין שניהם עדיף? בתקציב הזה יש דגם עדיף שאתם ממליצים? מה התקציב המקסימאלי? - 4000 +- א) האם לנצל את כל התקצ…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד לעבודה. המחשב יעסוק בעיקר בעבודה עם AutoCAD, לא מיועד למשחקים ולא לסרטים. העבודה בעיקר בחוץ או ברכב. עדיפות למסך מט. תקציב עד 6,500 ש"ח. רצוי זמן אחריות ארוך. חברות מועדפות: DELL, ASUS, סמסונג, Lenovo גודל כונן קשיח מועדף: 256 ומעלה, עדיפות ל-SSD. משקל הנייד המועדף: אין עדיפות. גודל הצג: 14 אינץ' ומעלה תודה, איל

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. שלום לכולם כעיקרון במקור רציתי לקנות סטרימר אך מכיוון שאין בשוק סטרימר המאפשר גלישה מלאה אלא רק גלישה קבועה ביוטיוב או בפייסבוק, אז אני צריך מחשב נייד שיהיה מחובר באופן די קבוע לטלוויזיה בחיבור HD למטרות הבאות: גלישה מלאה, צפייה בסרטים ואולי תכני HD. המחשב צריך להיות עם צג קטן כמה שיותר קומפקטי נושא מאוחד חשוב הוא צריכת החשמל ולכן אני מחפש מחשב שאוכל לחבר אותו לחבר באופן ישיר כך שהמצבר שלו יחזיק מעמד לאורך טווח. יש המלצות? אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה לא פירסמתי תקציב כי אני לא יודע כמה עולה מחשב הכולל את הפיצ'רים האלו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. ‏Lenovo‎ - ‏Lenovo 3000 N200 TY2K2IV‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM2 Duo Processor T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB 667MHz (1 x 1024 MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WSXGA+ VibrantView TFT with LCD Glossy (1680x1050)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache 256MB / 256MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel 3945ABG‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Integrated Camera‎ ‎Yes‎ ‎ Fingerprint reader‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎ 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/XD/MS/MS Pro)‎ ‎ Ports‎ ‎External Display (VGA)‎ ‎ External Microphone/Line-In‎ ‎ Headphone / Line out‎ ‎ IEEE 1394‎ ‎ RJ-11‎ ‎ RJ-45‎ ‎ S-Video out‎ …

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  24. מטרת המחשב: עריכה גרפית, אינטרנט וצפיה בסרטים. לא נדרש ציוד היקפי . אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיעמוד במטרות. לא מפריע לי העיצוב או הקירור. לא מעוניין במערכת הפעלה, המחשב יורכב במעבדת החנות (KSP חיפה) ומערכת ההפעלה תותקן עלידי. המחשב לא מתוכנן לעבור OC .

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by PaloAlto,

היי, תודה מראש על כל עזרה. לאחר כמה וכמה שנים עם סטרימרים והתנסות של כמה חודשים ב-XBMC על הלפטופ הוותיק, אני רוצה לעבור ל-HTPC. תקציר מנהלים: שימושים: אך ורק צפייה בוידיאו עם XBMC עד 1080p, לרוב MKV בנפח של עד 50GB, עם פס קול AC3 או DTS רגיל, בהזרמה ממחשב אחר. אולי גלישה מדי פעם. יחובר לטלויזיה FHD. דרישות: מארז שוכב וקטן ככל האפשר, שקט ככל האפשר, נאה, חובה S/PDIF. אודה לכל עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן 2. מה שימושי המחשב? וידיאו 1080p עם XBMC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן בעל נפח גבוה (לא יאוחסנו תכנים במחשב), כונן אופטי, רשת אלחוטית …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים