עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4500 ש"ח רצוי ללא חריגה, במידה ויש חריגה יש לציין למה (עד 100 ש"ח אם אפשר). המחשב מיועד למשחקים כבדים , לכן רצוי שיהיה בנוי כך שלא אצטרך לשדרג אותו בשנה שנתיים הקרובות כי אני בד"כ לא נוהג לשדרג את המחשבים שאני קונה. :\ אין צורך בציוד היקפי כי אני אשתמש בציוד ההיקפי הנוכחי שנמצא במחשב הנוכחי שלי :] (כולל מסך - כלומר לא צריך ) הרזולוציה שאני משתמש בה לא עולה כרגע על 1280x1024 המשחק שאני משחק בו הרבה כרגע הוא WoW לכן יש צורך בזכרון יחסית גדול וכרטיס מסך טוב. בעקרון אין צורך מיוחד בצורב אבל אם זה יכול להכנס בתקציב זה יהיה תוספת נחמדה. השקט אינו חשוב בצורה כוללת כי השימוש באוזניות גבוה, 5. בתור אדם שמעולם לא עשה אוברקלוקינ…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  2. היי לכולם, אני צריך דיי בדחיפות מחשב חדש בתקציב של 6 - 6.5 K למשחקים ועבודה : 1. אין צורך במסך. 2. מחשב שאני לא אצטרך שלדרג שוב עוד שנה 3. הומלץ לי עלה I7 950, האם זו גם דעתכם ? 4. אני צריך את המחשב דיי דחוף (הוא משמש גם לעבודה והמחשב היישן נדפק) האם בכל זאת תמליצו לחכות ל SUNDAY BRIDGE ? או שיש הצעות למפרט טוב גם בלי הצורך לחכות חודש ? 5. גרסת WIN 7 32 BIT או 64 BIT ? עזרתכם תתקבל בברכה. תומר.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 10:53:19 אגב, פנדה מחשבים מציעים את המפרט הבא ב 6.5 K, מה דעתכם עליו ?מעבד: Intel Core i7-870 Processor 2.93GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 זכרון: Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1600 CL8 כרטיס…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום רב. פתחתי אשכול דומה לפני למעלה מחודש, אך כמה נסיבות השתנו מאז ואני זקוק לעזרה בשנית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה עם תוכנות עריכה תלת ודו מימדית, עבודה עם מנועי משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DStudio Max, UDK, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת 1400*900 . מסך "מאג" 19. (שוקל להחליף). -לאי…

5. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הינו 4000 ללא חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך, ם אם אלו שיפורם שישפיעו על הביצועים אז כמובן שבכל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג אך אני מקציב לזה 100 שקלים גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים כבדים, סרטי היידפנישן, הורדות ומשחקי רשת. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא הבנתי בדיוק את השאלה, אך המחשב הולך לעבוד הרבה תחת שימוש של משחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  6. תודה לכל העוזרים. אני מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שיעסוק בעיקר בעיבוד מוזיקה (CUBASE RESON) אבל שגם יאפשר ליהנות מרוב המשחקים ברמה גבוהה. התקציב כ 4000 ש"ח ואם חייבים נעלה ויכלול: מעבד לוח אם זכרון כ.מסך(PCI EXPRESS) צורב וכונן 1.44 מארז ללא צורך ב כ.קול,מסך רמקולים מקלדת ועכבר.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by ohadp,

שלום לכולם אני חדש מאוד פה ובכלל כבר 7 שנים שלא קניתי מחשב מאז האחרון ואין לי שום מושג בחומרה. מבקש שתעזרו לי במפרט מקסימום למה שאני מבקש ואל תתעלמו כי אני כבר לא יכול לעבוד עם המחשב ואם המסך שלי שנכבה כל כמה דקות. פירסמתי פה כבר בקשה ואף אחד לא עזר. אז ככה: 1.רואה הרבה סרטים וחשוב מאוד שיהיה חיבור לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה חזק שאני יוכל להעתיק סרטים וסדרות ב hd. 2. משחק פוקר לפחות 4 שעות ביום חשוב שאני יוכל להריץ כמה חלונות בו זמנית. 3. מתכנן להקים אתר מתישהו אז שאני יוכל להריץ פוטושופ חלק. 4. לא משחק במחשב בכלל בגלל זה יש לי סוני 3 . 5. אינטרנט תוכנות וכו.. 6. וממש חשוב לי מסך טוב ככה גודל 23 7. ואם אפשר שיעבוד ממש מהר אני פשוט סובל עכשיו. בבקשה עזרו לי מתכנן לקנות מחשב…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זה המפרט שיש לי כרגע מעבד:Core i7 920,2.66Ghz, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ SSD: ​Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך: Samsung SyncMaster T260HD 5MS 1:10000 רמקולים: 5.1 Creative SBS A500 עכבר: Razer Mamba קניתי GTX 780 באמריקה (בלאק פריידי יום אדיר) אני מעוניין לשדרג את המרכב שלי 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרו…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל לשימוש עיקרי בתיכנות ושימוש משני במשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. מעדיף שלא יהיו חריגות אלא כם כן זה יהיה ממש משתלם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי מבחינתי הוא תיכנות. שימוש בתוכנות: visual studio, eclipse, experssion studio, ופוטושופ לעיצוב האתרים שאני בונה. כמו כן, אני מאוד מעוניין גם שאני אוכל לשחק במשחקים החדשים, בהגדרות גבוהות, שיוצאים ויצאו בעתיד הקרוב (כמו diablo 3, crysis 2, modern warfare 2). אני משתמש במסך 20 אינץ של dell ברזולוציה הטבעית של המסך: 1280x960 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. מה שאני צריך זה הדברים הבאים לוח אם שמתאים למעבד פנטיום 4 (socket 478) אני לא צריך לוח עם firewire ו-RAID זכרונות DDR סה"כ 512 MB מארז נורמלי לא משהו מפואר מדי כונן קשיח 80 GB

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  11. היי לכולם אני מחפש לבנות שני מפרטים - אחד מחנויות באיזור חיפה ואחד מחנויות באיזור רעננה שניהם למטרות גלישה, קצת משחקים (עד כמה שאפשר כרטיס מסך בתקציבים האלה) וכו המפרט הראשון (1500 שח) הוא למחשב ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים ואני הייתי נורא רוצה למצוא משהו באיזור חיפה ולא חנות ווירטואלית. המפרט השני (2500) שח הוא למחשב כולל מסך (לא צריך עכבר, מקלדת, רמקולים) ועדיפות לחנות באיזור רעננה או משהו מקורב. אין העדפות לאינטל או AMD ואין העדפות בכלל כל עוד אפשר להכניס משהו בתקציבים האלה. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע לתקציב של עד 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop תדיר, MATLAB מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of Duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  13. שלום, אני חדש בנושא אך אני צריך עזרה כדי לבנות מחשב טוב, איכותי,שקט אך חזק שיהיה ניתן להריץ עליו כל משחק מחשב גם בעוד שנה ברזולציה גבוהה מאוד ויהיה מהיר ועדכני. אין לי צורך במסך, מקלדת ועכבר. אודה לעזרתכם!! תודה מראש, תומר

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  14. תקציב: 3500. לנצל את כולו ואפשרות חריגה של 300 שקל (מבקש לחרוג רק אם זה יתן שיפור משמעותי). 2. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, משחקים וטלוויזיה. יש במחשב הקודם כרטיס טלוויזיה (ללא חיבור RGB אבל סביר) 3. יש צורך במסך אבל הוא לא במסגרת התקציב. הייתי רוצה המלצה למסך טוב (22 או 23 אינץ') עד 1200 ש"ח 4. לא 6. לא רועש... משהו כמו 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה 9. פנדה בקיסריה. או חנות אחרת בחיפה או חדרה (עדיף כמה שיותר זול ואמין) 10. לא 11. לא מתוכנן שידרוג משמעותי 12. לא הכי חשוב לשמור על אופק שידרוג

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by Stingray,

שלום אנשים מצד אחד אני לא רוצה לבזבז כסף על מחשב מצד שני להשקיע במחשב זה הכרחי אחרי שבחנתי את האתר מה שאני עומד לרכוש: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 – TRAY מעבד כ950 NOCTUA NHU12P מאוור כ 250 GIGABYTE GAP55UD5 לוח אם כ850 Gigabyte GAMA785GMTUD2H או להתפשר כ440 Kingston KVR1333D3N9/2G שני זכרונות כ250 Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הרד דיסק כ350 LG DVD+-RW GH-22NS X22 SUPER MULTI DRIVE Black SATA צורב כ120 Innovision Geforce Fermi GTX460 OC 768MB GDDR5 PCIE כרטיס מסך כ850 ATI HD5850 1GB GDDR5 או כרטיס מסך מפנק כ1400 Antec Sonata III 500W מארז +ספק כ640 Samsung BX2450 LED 24" מסך כ1300 אז 6110 או 5150 וגם שמעתי שמועה שמסך של 24" …

16. המפרט מיועד לאחיין שלי בן ה13 חולה משחקים ומחונן(אמיתי, מאובחן).יש לו בר מצווה והדוד נתן צ'ק פתוח למרות שניסיתי ללחוץ ולבקש מסגרת תקציב, אמרו שמה שהוא יבקש זה מה שייתנו. זה הסגנון שהוא ביקש ממני: http://www.chillblast.com/Chillblast-Fusion-Batwing-Special-Limited-Edition-PC.html ברור שאני לא הולך לשם, גם בגלל שזה מחו"ל ואני רוצה לקנות לו בארץ. זאת בקשתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, וכשהוא מסתכל על המפרטים הוא לא מבין מספר דברים: שימושים: בעיקר גלישה באינטרנט, Skype ו-Office. בעתיד אולי גם Photoshop. ראשית הנה המפרטים שהוא מסתכל עליהם: מפרט 1: מארז צבע שחור/כסוף ספק 500W לוח אם: JETWAY CHIPCET INTEL G31 EXPRESS +ICH7 מעבד: INTEL DUAL CORE 2.5 E5200 775 800MH זיכרון: DDR2 1GB 800MHZ KINGSTON דיסק קשיח:W.D 250GB 7200RPM SATA II 8MB כרטיס מסך: (O\B) מקלדת PS/2 רמקולים מולטימדיה +מגבר פנימי כונן אופטי: צורב DVD NEC/LG SATA +R-RW/RAM X22 כרטיס רשת: 10/100MB O/B מפרט 2: מארז: ATX איכותי ל-775 24PIN 2 מאווררים (80 מ"מ) לוח אם: לוח אם INTEL PearlCreek uATX/DDR2667/FSB מעבד: מעבד INTEL Conroe E7400 3MB 2.66G 1066b…

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. מי שיכול לעזור בבקשה מתברך.. התקציב למחשב 10K פלוס מינוס עיקר מטרות המחשב זה למשחקים כבדים הרבה סרטים ולמשחקי אונליין ככה שיתפקד לי חלק ולדעת איזה מסך יתן את הגרפיקה המקסימלית מהכרטיס 4870X2 (רצוי את הכרטיס הזה במפרט) ומתכונן OC תודה רבה לכל העוזר לי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! ברצוני לקנות מחשב ביתי (כולל מסך והכל...), שיהיה מיועד לרוב למשחקים, גלישה באינטרנט, וידאו ומוזיקה. התקציב הוא בין 3500-4500 שקלים (אפשר לחרוג ממנו במאתיים-שלוש מאות שקלים לכאן או לשם....). חשוב לי להדגיש כי המחשב אמור להיות מחשב שיחזיק מעמד בסביבות השלוש-ארבע שנים... וחשוב לי שהמסך יהיה LCD. במידה ומישהו יוכל להמליץ לי על מפרט שיתאים לצרכיי, במגבלת התקציב שלי, אשמח מאד. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  21. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? מעדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן אופטי? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משום מה ננעלתי על ASUS שלום. השארתי למעלה רק את מה שרלוונטי. מחפש נייד פשוט, שישרת אותי לאינטרנט ואופיס לכמה שנים. משום מה ננעלתי על ASUS ואני הולך לאיבוד בין הדגמים. ראיתי את ה S400CA מוחדש עם שנה אחריות באתר קופונים ב 2099. יש את דגמי ה 451 למיניהם. ממש הולך לאיבוד. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 4motion,

שלום! קודם כל אני רוצה לציין שיש לכם פה אחלה של פורום - כל הכבוד. אז ככה: אני מעוניין בהרכבת מחשב עבור חברה שלי, ובגלל שכלכלית העסק לא גמיש הפעם, אני רוצה ליצור את המחשב האופטימלי בהתאם לתקציב (עוד מעט נגיע אליו). בתור מישהו שעובד בתחום הרשתות והתקשורת, הייתי רוצה עדיין לקבל חוות דעת נוספת. הצרכים העיקריים של המחשב הם עבודה עם יישומי אופיס ותוכנות פיננסיות למיניהן (לא כבדות במיוחד), גלישה, ויכולת גיימינג טובה לפחות. צורב DVD אפילו שעולה גרושים - יש כבר, כך שבגדול אני צריך מארז וחומרה. זכרון רצוי מאוד שיהיה 4G. התקציב הוא עד 3 אלף ש"ח, כאשר בתקציב הזה צריך להכנס גם מסך 19". גמישות יכולה להיות עד 150-200 ש"ח בהנחה ומדובר במשהו שבאמת יצדיק את זה כי כאמור התקציב הוא גבולי כבר…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by gs500,

אני רוצה להרכיב מחשב . התקציב 3000+- . חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל . - מוכן להשקיע בספק כוח טוב , מארז טוב . - השימושים אינטרנט ,אופיס, סרטים וכו' ... - ללא מסך . -עדיפות לחנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  25. כולל מדפסת + סורק + DVD + מסך שפופרת 19" לשימוש ביתי אינטרנט + משחקים. יש סיכוי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.