עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חזק מאוד עם שלושה מסכים לטובת משחקי סימולטור למטוסים. חשוב לי מאוד שהמשחקים (כבדים) ירוצו מהר וחלק עם מקסימום גרפיקה. מה האופציה הטובה ביותר לבנות מחשב כזה? האם אני צריך מספר כרטיסי מסך? האם זה אפשרי בכלל? קראתי באינטרנט על מכשיר של Matrox שהבנתי שהוא יכול לחלק את התמונה שיוצאת מכרטיס המסך למספר מסכים נפרדים אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט חזק למחשב. שיהיה מהיר ואמין עם שלושה מסכים של לפחות 21 אינטצ'. תודה מראש על כל העזרה. נ.ב. התקציב גמיש אם אתם חושבים שצריך להגדיל אותו אבל אני לא רוצה להשתולל יותר מדי אם אין סיבה אמיתית. מצ"ב הקישור למכשיר של Matrox http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימלי? 3000(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  3. אהלן. אני צריך המלצה למחשב + מסך עם הדרישות הבאות : המחשב יהיה מיועד לצפיה בסרטים ולגלישה באינטרנט ולא הרבה יותר מזה. אין צורך בווינדוס. אין צורך בציוד היקפי מלבד מסך, אך הדרישה למסך היא שהוא יהיה כמה שיותר גדול, כלומר לפחות 24' עם שאיפה ל 26' (אני יודע שזו בקשה מוגזמת לתקציב אבל מה שאפשר) אפשר במידה וצריך לחרוג בין 100 ל 400 ש"ח מהתקציב אך רצוי כמה שפחות . בנוסף לכך אשמח שהמפרט יהיה מחנות באיזור ירושלים. תודה מראש על העזרה! אם צריך עוד מידע אשמח להוסיף

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by matan86,

שלום, לאחר חיפושים ובדיקות באינטרנט וחוות דעת של חברים החלטתי לקנות את האולטרא בוק של אסוס UX31A. הדילמה היחידה שנותרה היא לגבי בחירת המעבד למחשב. השימושים שלי במחשב הם דיי בסיסיים, מרבית הזמן המחשב משמש לצרכים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו...) ומדי פעם גם לצפייה בסרטים. אין לי שום צורך בתוכנות גרפיות חזקות, משחקים או משהו בסגנון. אני מתלבט האם לקחת את המעבד i5 או i7 של אינטל למחשב, אינני מבין יותר מדי בחומרה של מחשבים ניידים בכללי ובמעבדים בפרט, אך נראה לי שעל פניו ה-i5 יספק את צרכיי באופן מספק, ויותר... עיקר ההתלבטות מגיעה בעקבות עניין של התחממות - האם מעבד חזק יותר מתחמם פחות בגלל שאין לו צורך להתאמץ? בנוסף, האם בחירה במעבד חזק יותר תגרום לכך שאוכל להנות מהמחש…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  5. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הייי אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי, פרצו לו לבית וגנבו את המחשבהוא נסע היום לאופיס דיפו והציעו לו את המחשב הזה hp dv6-6c01ej ב 3,200 ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37091 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים, אני לא מחפש מחשב זול, אני מחפש מחשב טוב בתווך מחירים הזה שמתי לב שהמעבד הוא i3 אבל חוץ מיזה המפרט שלו נראה טוב *ממה שדוד שלי הכי התלהב זה מהרמקולים שיש במחשב - מערכת סאונד המתקדמת בעולם Beats audio - לשמוע מוזיקה באיכות מדהימה, עם סאונד…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by jenia1,

http://tms.co.il/preview/spec/d8m2xarq +רמקולים EACAN E-510 2.1 הכל יוצא 5600 עכשיו שאלה האם הספק יחזיק את המפרט?(גם אם בעתיד אני ירצה להוסיף מאווררים?) וכמה הנחה TMS תיתן על כזה מחשב ? (לא כולל ה 2% במזומן) תגובות הארות והערות יתקבלו בשמחה

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  7. 1x Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 1x MSI 9800 PRO 128MB 1x RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 1x Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 1x Antec 400W SL400P SmartPower 2x GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 1x AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1x Mitsumi floppy 1.44 1x NEC DVD X 16 DV5800 1x DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan 1x Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA סך הכל: 6,255 ש"ח תורידו מהסך הכל 90 ש"ח שזה הספק של המארז ותרידו עוד 100 ש"ח על גוף הקירור של המעבד ותקבלו: 6065!!! נו מה אתם אומרים??

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by Morfix,

המפרט הבא: amd athlon xp 2600+ thermaltake volcano +12 gigabyte ga-7n400 pro2 geil 512 dual-ddr cas 2.5-6-3-3-3 400 mhz ati radeon 9600xt 256 mb thermaltake giant 3 vga cooler audigy 2 platinum 6.1 creative inspire 6.1 6600 speakers lg cd-rw x40 lg dvd x16 lg dvd-ram x16 wd 80 gb hard disk 8 mb cache logitech quickcam samsung syncmaster 753dfx 17" monitor microsoft sidewinder gamepad microsoft force feedback wheel מה דעתם על המפרט הנ"ל? וכמה הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  9. אני מחפש את המחשב http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 קיימת חנות אמינה שממנה אפשר לקנות אותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by adam12345,

היי עכשיו עשיתי הזמנה למחשב חדש להלן המפרט INTEL CORE 2 DUO E6700 Scythe "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes OCZ StealthXStream 600W Power Supply GIGABYTE GA-P35-DS4 NZXT LEXA OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC gforce 8800 gts 640mb עכבר G5וLogiTech מחיר בערך 6500 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by o07,

לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס. מבין שני אלו איזה הכי כדאי?(אם אפשר גם להסביר למה, מכיוון שאפשר לראות שלשני מפרט יותר טוב אבל הראשון עם מעבד חדש יותר אז רק מכיוון שהמעבד הוא IVY אז הוא עולה הרבה יותר, נראה לי מוזר.) כמובן ביחס של מחיר תמורה. אם יש נייד יותר מוצלח בבקשה תנו לינק, תודה. 14" Dell Vostro 3460 i5-3210M 500G 3700ILS http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203460/vostro-3460-3210m.htm 15" Asus K53E i7-2670QM 750G 3600ILS http://www.fre.co.il/pl_product~1256165165~39~89.htm

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by noodle,

שלום לכם, . מה התקציב המקסימאלי? 3500 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כוונה לרכוש מסך בקרוב(אולי יחד עם המחשב, FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by ami-365,

נכנסתי לאתר של ACER כדי להוריד משם תוכנה כמו ASUS UPDATE למשל...יש למישהו מושג אם זה קיים אצל ACER ...? לינק לתוכנה יתקבל בברכה והרבה תודות...תודה לכם

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  14. האם הם מחשבים טובים ? מישהו ניסה אותם ? יש המלצות עליהם ? כי אני רואה שהם ממש משתלמים במחיר הרי למבינים בינינו לא תמיד הכי יקר הוא הכי טוב...

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  15. Started by GOLD_BOMB,

שלום, אני צריך המלצה לאיזה נייד לקנות השימוש העיקרי שלי גלישה באינטרנט, עבודות ממושכות, מסך שלא מעייף את העין ובעיקר עבודה משרדית word וecxel אבל טבלאות מאוד כבדות יחסית תקציב 3500 תודה לעוזרים חן

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by menas,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרט,סרטים קלים מאוד,אולי משחקים קלים מאוד. פעולות פשוטות ובסיסיות. מחשב לצורכי פנאי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה יותר מדי,מה מומלץ למחשב לפעולות פשוטות?. אני חושב ש15 אינץ' יהיה יותר מדי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כנ"ל כמו לגודל מסך,אני לא חושב שזה מאוד קריטי ההבדל בין הFHD לHDR בשבילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת n…

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  17. חברה HP דגם ZE5600 סלרון 2800MHZ 192DDR RAM כרטיס מסך שך ATI 64 מגה צורב\DVD 15TFT 30GB מטען+סוללה האם זההה שוהההה?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by walla26,

1. מה התקציב המקסימלי 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית, עריכת וידאו, ריבוי משימות, סרטים HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתכנון לחבר למחשב מסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by avihugr,

אני צריך מחשב למשחקים כבדים ולעריכת וידאו,אבל גם שיהיה טוב לעבודות וכל מיני... אני צריך ציוד הקפי...אבל אני לא צריך ווינדוס,ואני צריך גם מסך שיהיה LCD. התציב הוא 5000,אני מקווה שתעשו משהו טוב... ואני לא רוצה מKSP. אני רוצה מחנות שיש אותה באינטרנט אבל שגם אפשר לבוא לחנות. תודה

• 15 תגובות
    • 949 צפיות
  20. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מטרת ה/שימוש עבודה גרפיקה עריכת אלבומים דיגיטליים פוטופיוז'ן, פוטושופ, לייט רום, אינטרנט, אופיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לרינדורים בפוטופיוז'ן, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא יש שני מסכים מחוברים T220סמסונג ועוד PROVIEW יש מקלדת ועכבר אלחוטי יש שני טרה חיצוניים WD ו פריאייג'נט 4. האם יש רכיב שאותו א…

21. קודם כל אני רוצה לציין שהמפרטים האלו הם רעיון מצויין שעושה את החיים הרבה פחות מסובכים - תמשיכו ככה! עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר למפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=32 הזה. המחשב הוא בשביל חבר שלי, המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית יומיומית ומדי פעם משחקים (אבל לא לגיימר כבד או משהו). מה שהוא ביקש ממני זה שני דברים, מסך שטוח ושהמעבד יהיה של אינטל. עכשיו השאלות שלי בקשר למפרט בעקבות הבקשות שלו הן: 1.המסך השטוח שבמפרט איכותי או שאפשר למצוא טובים יותר במחירים דומים? 2.במקום המעבד AMD והלוח אם התואם איזה מעבד אינטל לשים, האם מספיק 1800 או שעדיף יותר(2, 2.4 וכו'...)? זהו בנתיים עם השאלות.. תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  22. מחשב לעריכת סאונד: Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 MSI 865PE Neo3-F WD SATA 200GB 8MB 7200 RPMX2 FX5200 DVI צורב DVD של LG צורב רגיל. מסך 17" דק של AOC. 8700 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה.

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by maxrub,

שלום, האם מישהו יכול להביא לי השאאה בין ה- HP EliteBook 8730w Mobile Workstation Dell Precision M6300 Dell Precision M6400 מבקש לכלול כם מחירים של המחשבים הנ"ל והאם ניתנים להשגה בארץ

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by ventureroy,

שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של כ4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר PUBG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 2K/4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

25. מחפש לפטופ לקנייה בארץ עם SSD (אפשר גם 7200RPM אם אין ברירה). מסך 14 או 13 אינץ' (כלומר שיהיה קל). Core i5 (אם ממש אין משהו אחר, גם i3 יהיה בסדר). לא צריך כרטיס מסך רציני. בשלב זה כבר כמעט לא כ"כ אכפת לי מאיזה יצרן. כבר עברתי כמעט על כל החנויות שאני מכיר (כולל פרסומות בעיתון) ונראה כאילו שכל הלפטופים בגודל זה הם רק עם כונן במהירות 5400. אני ממש מופתע מזה. האם יבואנים מנסים להפטר מ-5400?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים