עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gadhaw,

שלום! אני מרכיב מחשב שישמש אותי בלימודים לתיכנות, אופיס, משחקים, אינטרנט וצפייה בסרטים. אחרי מעברים רבים על הפורומים נראה לי שהמפרט הבא הוא די טוב. התקציב היה במקור 4000 אבל הייתי מוכן להתגמש בשביל 64 ביט (שווה את זה? השיקול שלי היה שהמחשב הולך להשאר איתי לפחות עד סוף הלימודים) ולכן קשה לי קצת להרים אותו אבל אני אשמח לכל עצה מעבדי ?AMD Athlon 64 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-…

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by rancohen,

שלום לכולם, מדובר על מחשב לילדה בגיל 12, לשימוש באינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות...100-150 ש"ח אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופי, אינטרנט וקצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אבל לא משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לה מסך LG לד…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  3. אז סיימתי לבנות את המפרט והזמנתי אותו (מ SKYPC.co.il) המחשב למטרת משחקים בעיקר, צפייה בסרטים \ סדרות, אינטרנט והורדות. (בעיקר משחקים) את הכרטיס מסך אני מוכר בעוד כמה חודשים וקונה אחד מסידרה 9 של NVIDIA. תביעו דעה *שימו לב שאני מקבל את החלקים ללא מע"מ וללא ריבית ז"א זה יוצא 5693 ש"ח סה"כ. שמעתי רבות על העניין של המסכים (ה DELL והסמסונג) וזאת ההתלבטות האחרונה שלי למעשה, איזה מסך לקחת.. אני עדיין מתלבט אך כמעט הגעתי להחלטה סופית, כפי שאתם מבינים אני גיימר כבד והרצון שלי למסך הוא - כמה שיותר גדול, כמה שיותר איכותי. למשחקים ולאינטרנט. בעיקר למשחקים, כי אני גיימר כבד (הרבה שעות משחק ומשחקים כבדים) אשמח אם בכל זאת תמליצו לי על מסך כזה, ואם אני אקבל הנאה גדולה מה 24" של…

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by ToY_SoldieR,

מה אתם אומרים על המפרט הבא?? http://img260.echo.cx/my.php?image=untitled0gi.jpg :s05: :s05: :s05: מה לשפר? מה להוסיף? מה להוריד? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by yair1911,

שלום לממוחים אשמח לדעת כמה המרט הזה שווה. מעבד - i7 920 קרור AC FX2 לוח - P6T Deluxe ASUS זכרון - 6GB בתצורה של 1*6 קינגסטון 1300MHZ Triple Channel SSD - 60GB - Corsair GT (צבע אדום). 2 דיסקים קשיחים של 500GB segate כרטיס מסך - Ati readon 5850 של sapphir ספק של TT 700W מארז של Antec חדש solo II צורב DVD. תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by peavy,

הי, רציתי לדעת כמה שווה היום המחשב שלי: לוח אם - Asus P5QL-E מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 זכרונות - Kingston 4096MB DDR2 800Mhz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB כוננים קשיחים - Seagate 250 GB WD 500 GB מארז - כולל שלושה מאווררים והכנה לקירור מים CoolerMaster CM690 ספק כוח - HEC-500TD-TF בתכלס השקעתי בו בזמנו את מירב כספי ומרצי יש תמורה בעד ההשקעה? זה מחשב בן 4 כמעט תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  7. אהלן, אני אהיה בארהב עוד שבוע וחצי לתקופה דיי ארוכה.. אני צריך דגם של לפטופ שייתן לי אחריות בינלאומית.. הצרכים שלי הם גם משחקים וגם אני צריך שישמש אותי ללימודים.. שאלה נוספת, כאשר אני יוצא מארהב, אני אצטרך לשלם מס על המחשב נייד? כמובן שאני יוציא את מהאריזה המקורית ואני גם אשתמש בו בתוך תחומי ארהב.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by drorion,

לוח אם ASUS 98H67-M ספק SEASONIC S12II BRONZE 520W [h=3][/h]ראם 2X2 1X4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 DUAL-X כונים 2TB SSD 120GB

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by corefff,

או שעדיף לחכות 4-5 חודשים? ויש לי סבלות. אבל האם באמת יהיה משתלם לחכות? כלומר ירדו מחירים? יצאו כרטיסי מסך חדשים? או שלא יהיה שינוי משמעותי ועדיף לקנות עכשיו? בכל מקרה, תודה למי יגיב.

10. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). מסכים יש ב600-700 שקל, ככה שמחיר המחשב אמור לנוע בין 1500-1900 ש"ח. ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנגד) עדיפות לחנויות באיזור ראשל"צ (KSP, אייבורי כל עוד יש אחריות ל-3 שנים, מכיר את סוגיות השימוש החוזר אך זה לא מחשב מטורף ויש אחריות ל-3 שנים, SKYPC וכו') HD לא ממש משנה (שיהיה מינ' 160-250 ג'יגה…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  11. היי מה המצב אתם יכולים עזור לי בבקשה למצוא מפרט טוב ולמצוא חנות טובה שמומלץ לקנות אותו בה תודה מה התקציב המקסימלי - 4k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים , עבודה משרדית, פיתוח תוכנה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - visual studio , משחקים , אופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא לפרנסה בשלב זה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (- בעיקר ) * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? - אסטראטגיה , יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שיהיה מותאם לגיימינג עד כמה שניתן במסגרת התקציב שיש לי-3600 ש"ח, תודה מראש! * מטרות המחשב? משחקים (שאיפה לכבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף מאוד 14 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא הכי מבין בזה, מניח שכמה שיותר גבוהה.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי שהמחשב יחזיק רצוף בסביבות השלוש-ארבע שעות. * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

13. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 8000 אני לא נוסע לחו"ל איתו לכן אין צורך באחריות בינלאומית (שגם אם כן ,אני ישלח לתיקון בארץ) הצרכים: מעבד כפול , גיגה זכרון , winxp pro (חובה), אינטרנט סלולרי הנייד ישמש אותי לאופיס , אינטרנט , Microsoft Virtual Pc ומדי פעם warcraft סרטים, ולימודים צריך גם קורא כרטיס זיכרון מסך 15"+ חשוב איכות המסך שיהיה ניתן לצפות בוא כמה שעות בלי כאב ראש , ובלילה כאשר חשוך (ברכב). תמיד חלמתי על IBM אבל במחירים של IBM אפשר לקחת מחשבים אחרים עם יותר פיצ'רים נחמדים ולא פחות איכותיים. אין צורך לבזבז את כול ה8000 , כמה שפחות יותר טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by roeesnir,

אני רוצה i5 לפחות, ולא איכפת לי שיהיה מחו"ל. המחירים בארץ נוראים.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by Gosha,

אוקיי אז ככה, בניתי לחבר מפרט ב-4200 שקל, אבל אז הוא עדכן אותי שהוא יכול לשלם גג 3200 ש"ח. אז התחלתי לצמצם - במעבד והלוח אם לא נגעתי. זכרונות הורדתי מג'יגה ל-512mb, כרטיס מסך מ-6600GT ל-6200. ויתרנו על צורב DVD והחלפנו ב-CD זול, ויכול להיות שנוותר גם עליו. עכשיו, מספר שאלות. 1. האם השקעתי יותר מדי כסף בכרטיס מסך? זהו 6200 אבל נזהרתי שלא לקחת TurboCache כדי שחברי יוכל לעשות סופטמוד ואוברקלוק. האם אפשר לעשות את אותו התהליך גם ב-Turbocache וכך לחסוך 200 ש"ח? 2. האם בכל זאת לוותר על ה-A64 3000+ והלוח אם התואם ולקחת איזה סמפרון יעיל ולהשקיע בכרטיס מסך יותר טוב? Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case 249.00 ¤ CD-ROM Asus x 52 99.00 ¤ AMD Athlon 64 3000 Venice S…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח, ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות וגרפיקה, קצת עריכת וידאו. לא מתוכנן במיוחד לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by cars racer,

'>http://www.2send.us/"] שווה? כדאי את ה4 ליבות

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  18. כונן דיסקטיים 1.44 שחור צורב -RETAIL SATA ASUS DVDX20 DL ספק כוח-EZCOOL 12 MF 500W REAL מארז-LED+25CM FAN BLABK SILVER כרטיס מסך - GBT8800GTS 512DDR3 PCIE דיסק קשיח - YS 250GB 16MB SATA2 WD זכרון- PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ לוח אם-MSI P35 NEO COMBO 7.1 1G מעבד אינטל-Q6600 CORE2 QUAD שילמתי 5500 ש"ח מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  19. המחשב לבת דודה שלי, לשימוש של אינטרנט, מעבד תמלילים, סרטים, מוזיקה אולי משחק פה ושם, לא משהו רציני. המחשב צריך לכלול מסך וצורב. וגם את כל שאר הציוד ההיקפי כמובן. אין העדפה לחנות מסויימת, אין צורך בהרכבה, לא יתבצע אוברקלוק כנראה. זהו פחות או יותר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  20. שלום אני מעוניין במפרט למחשב לשימושים של אינטרנט, צפייה בסרטים, ושמיעת MP3. ללא OC. אני כן רוצה שתהיה יציאת HDMI ו 2 ג'יגה זיכרון DDR2. המפרט צריך להיות ללא כונן קשיח וצורב. תודה לכולכם.[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 01:04:39 שכחתי לציין שהמפרט גם לא צריך לכלול ציוד היקפי ו מסך.

21. Started by yoel14,

שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן מפרט לצורך משרדי(אינטרנט+אופיס) והנה מפרט שהראו לי מKSP: מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 256Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K80 80GB כרטיסי מסך PINE XFX MX4000 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat הוא לא היסטרי אבל יספק... סביר להניח, מאוד, שאחליף את המסך בSAMSUNG 793DF או ב LG FLAT MONITOR, T710BH אולי אשדרג ת'זיכרון ל512. …

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by vm,

היי, יש לי תקציב לקנות מחשב ללמידת מכונה בעלות של עד 15,000 ש"ח. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט טוב שיעמוד בתקציב הזה. הצורך העיקרי הוא GPU. לאחר הרבה קריאה נראה שהכי משתלם (ומתאים לצרכים שלי) זה לקנות 2 כרטיסי מסך מסוג EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 w/ICX עם 11GB שיעבדו בתצורת SLI. (קישור לכרטיס מסך: https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-GDDR5X-Technology/dp/B06Y13N2B6 ) לשם כך נדרש כמובן לוח אם מתאים וספק כוח מתאים שאין לי מושג איך לבחור. בנוגע לזכרון נדרש 32 ג'יגה זכרון, אם אפשר לקבל 64 ג'יגה ולהשאר במסגרת התקציב זה עדיף, אבל יותר מהותי מהירות הזכרון מאשר הכמות. למעבד נדרש קאש גדול יחסית וכמה שיותר ליבות (לפחות 8). נדרש דיסק SSD …

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  23. Started by shay13,

חברה מישהו פה מכיר את הדגמיםIDEAPADu410 של לנובו עם I7 וממליץ? כמובן הultrabook תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  24. מחשב שלא יבער מחום ויהיה עדכני מבחינת חומרה לא מחפש 3D. :s05:

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by masagi,

שלום חברים אחרי שוטטתי לי בן הודעות והמלצות של החברים פה בפורום, ניסיתי לגבש איזה שהוא מפרט למערכת שתשמש אותי בשנים הקרובות ל: *משחקים, לא הרבה, אבל שאני משחק אני רוצה את הגדרות המקסימליות על המשחקים הכי חדשים בעיקר מסוג fps *אני מולטי טאסקר כרוני, מפעיל במקביל שני דפדפנים עם מלא לשוניות, תוכנות אופיס במקביל תוך כדי הפעלת מוזיקה, המרת קיבצי וידאו, פתיחה וקיבוץ קבצי rar, שימוש במחשב כמיני שרת ע"י חיבור מרוחק בעזרת תוכנות logmein וכו' בקיצור עומס רב מאוד על זיכרון ועל המעבד בעקבות כל הישומים שפועלים. המפרט שאני חשבתי הוא (חלק מהמחירים בשקלים, וחלק שאני הולך לרכוש מחו"ל בדולרים): AMD Phenom 2 X6 1075T 3Ghz 125W 6Core AM3 Box - -$220 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan -…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים