ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני מתעתד לקנות מעבד שיהיה מבוסס core2 או ה 7250 או ב 7300. שניהם תומכים ב 64 bit לפי הבנתי. איזה מע' הפעלה מומלץ לקנות עבורם? האם ה 64bit או הגרסה הישנה יותר? האם תשובתכם תקפה לויסטה, XP או הפצה של לינוקס. תודה!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
איך המחשב הזה של טושיבה התלהבתי ממנו לגמריי? אני רק מוסיף לדיסק קשיח שיהיה 320GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=2&t=1&c=339
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
היי לפני חודשיים בערך יצרתם לי את המפרט הנ"ל וסוף סוף יש לי את הזמן לקנות אותו האם משהו השתנה \ אפשר לשנות או להוסיף במפרט התקציב שלי עדיין 3500 ללא מסך המטרה היא להריץ ORACLE וMSSQL כ-VM וקצת עיבוד תמונות בPS תודה רבה על התגובות יניב המפרט: בבקשה : מארז CompuCase 6A19B Black ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 120mm PWM ¤49 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-AF-Fan-12025PWM ספק כח HEC Raptor R300UV 300W - 252W@12V ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RAPTOR-R300 לוח אם ASUS P5QL-E - O/B RAID-0/1/5/IMS & FireWire ¤551 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 …
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ,מאיה וגם בשביל משחקים תקציב 4500 תודה!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הגיימפליי הבלתי ייאמן של BATTLEFIELD3 שלוקח את הגרפיקה הממוחשבת של ימינו צעד אחד אם לא שניים קדימה. אחרי שנפלה לי הלסת לרצפה, הלכתי לאתר של DICE ושם גם יצאו לי העיניים מהמקום כשראיתי מהם דרישות המערכת של המשחק. רצוי לציין שעד היום לא היו לי שום בעיות לשחק ב-1920X1200 ללא האטות מיותרות עם המחשב הנוכחי שלי שעוד מעט כבר בן 4: X2 SLI 260 GTX INTEL Q9450 STOCK 4GB DDR2 REDLINE 8200 1GHZ שני הארד דיסקים של 250GB סטנדרטים ב-RAID0 ההנחה שלי שלקראת המשחק הזה לבטח אצטרך להחליף את המחשב או לפחות לשדרג אותו. לכן הייתי רוצה לבחון את האפשרויות בעזרתכם. נניח הייתי עושה למעבד OC, קונה שני 580 GTX או לחלופין אחד 590GTX ומשאיר את אחד מהכרטיסים שלי עבור P…
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הייי אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי, פרצו לו לבית וגנבו את המחשבהוא נסע היום לאופיס דיפו והציעו לו את המחשב הזה hp dv6-6c01ej ב 3,200 ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37091 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים, אני לא מחפש מחשב זול, אני מחפש מחשב טוב בתווך מחירים הזה שמתי לב שהמעבד הוא i3 אבל חוץ מיזה המפרט שלו נראה טוב *ממה שדוד שלי הכי התלהב זה מהרמקולים שיש במחשב - מערכת סאונד המתקדמת בעולם Beats audio - לשמוע מוזיקה באיכות מדהימה, עם סאונד…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה.. מKSP P4 3.0 MHZ 800 mhz bus HT לא פרסקוט כמו שכמה הציעו לי בגלל התחממות. ASUS P4P800 DELUXE 2X512 A-DATA 400 MHZ + גופי קירור MSI Radeon 9800 PRO tv out dvi W.D 120 GB 8MB SATA +SEAGATE 40 GB 7200 ata 133 שכבר יש לי סידי LG שיעבור למחשב הישן צורב LG 52X שיעבור למחשב הזה... בנתיים אין לי כסף בתקציב לצורב דיוידי אבל גם זה יבוא בקרוב מארז : Supertalent FullTower Aluminium ספק : 500W+Active PFC -לא מכיר אותו...מישהו יודע אם הוא טוב? הוא של KSP והוספתי עוד כמה שטויות כמו משחה טרמית ..מגירה להארדיסק 40 גיגה עוד שני מאווררים זוהרים וזהו.. הצעות שיפורים..משהו?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , עריכה: מצטער על החפירה בבעלותי hp pavilion dv 6 6040ej , שקניתי בעזרת ייעוץ מעולה מהפורום היקר . מערכת הפעלה win 7 64 bit לפני שלושה חודשים , המחשב הפסיק לזהות את המצלמה , מה שגרם למסכים כחולים . מאחר והמחשב היה באחריות לקחתי אותו לתיקון שלשום (כן , לקח לי זמן ) . שם הטכנאי אמר לי שהמחשב צריך לעבור פרמוט - אכן הם פרמטו אותו ( בעזרת תוכנת HP ) . עדיין התקלה נמשכה ( המחשב לא זיהה את המצלמה - כולל במנהל התקנים ) לאחר פרמוט מלא ( מחקו גם את כל התוכנות של HP) , התקלה נפתרה . אמרתי לטכנאי שיתן לי להחליט אם להתקין אותם או לא . כרגע אני עומד עם מחשב נייד שפשוט טס לעומת מה שהיה קודם : 1. לפני הפרמוט היה 118 תהליכים , עכשיו יש 50 2.הבוט פשוט עף (מהיר מאוד ביחס לק…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הדגם של הזכרון הוא: זה 2 ג'יגה Samsung M471B5673FH0-CH9 DDR3-1333 תודה לעוזרים חשוב שיהיה אותו דגם ואם לא אז רק חברה שונה אך כל התזמונים והמהירות שיהיו שווים ..
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: Thermalright 90i לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: Geil Black Dragon 2x2GB כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC 512 מארז: NZXT LEXA קצת פצוע ספק: 470W Silencer המחשב בן 5 סוס עבודה אני רוצה לקנות מחשב חדש וחבל לי שסתם יתפוס אבק במחסן כמה שנים ואני יזרוק אותו כמה הוא יכול להיות שווה?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד, לשימוש ביתי + קצת פיתוח.. מתלבט בין ה3 האלו : thinkpad e330 http://fre.co.il/items/172386 del inspirion 14z http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1551 lenovo U310 Ultrabook http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=MAG8MIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב בקרוב אני מקבל בחינם מחשב שולחני Dell Optiplex GX620 שעבר כמה שינויים. המפרט: Pentium D 930 3.0 GHz (Dual core) 3 GB RAM DDR2 533 MHz Gigabyte GeForce 7600GS. אני מחפש את חוות דעתכם הכללית בנוגע לשימוש במחשב, עם דגש על משחקים. דוגמא לדבר אחד שחשוב לי שהמחשב יוכל להפעיל- Call of Duty MW2 / World at War (ה-Black Ops הרבה מעבר ליכולת הכרטיס מסך). האם יש צורך לשנות חלקים כדי להפעיל את המשחקים בצורה מספקת? האם משתלם להתקין Windows 7 על המערכת מבחינת שיפור מהירות פעולה כללית של המחשב (גם מחוץ למשחקים) או שעדיף להשאר עם XP SP3? ואם כן, 64Bit או 32 (לא ידוע לי מה משמעות ההבדל ביניהם)?. אם התקנתי זוג זכרונות RAM בסלוטים התואמים במהירות 533 וזוג אחר של 667, האם המ…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
דרוש מפרט עד 5000 בלי מסך, עם כרטיס טלוויזיה, מקלדת, עכבר ורמקולים (ובבקשה להשתדל שהרמקולים יהיו זולים, לא יותר מ-150 ש"ח) המפרט מיועד למשחקים. לא מתוכנן OC.
-
- 17 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לפי ההמלצות בנעוץ בניתי את זה: [table][tr][td][/td] [td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td] [td][/td] [td] 889₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td] [td][/td] [td] 513₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11[/td] [td][/td] [td] 278₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 99₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL[/td] [td][/td] [td] 1150₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td] [td][/td] [td] 353₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 360₪ [/td] [/tr][/tab…
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שהמפרטים האלו הם רעיון מצויין שעושה את החיים הרבה פחות מסובכים - תמשיכו ככה! עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר למפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=32 הזה. המחשב הוא בשביל חבר שלי, המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית יומיומית ומדי פעם משחקים (אבל לא לגיימר כבד או משהו). מה שהוא ביקש ממני זה שני דברים, מסך שטוח ושהמעבד יהיה של אינטל. עכשיו השאלות שלי בקשר למפרט בעקבות הבקשות שלו הן: 1.המסך השטוח שבמפרט איכותי או שאפשר למצוא טובים יותר במחירים דומים? 2.במקום המעבד AMD והלוח אם התואם איזה מעבד אינטל לשים, האם מספיק 1800 או שעדיף יותר(2, 2.4 וכו'...)? זהו בנתיים עם השאלות.. תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במוני מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להביא לי השאאה בין ה- HP EliteBook 8730w Mobile Workstation Dell Precision M6300 Dell Precision M6400 מבקש לכלול כם מחירים של המחשבים הנ"ל והאם ניתנים להשגה בארץ
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב אז תשמעו מחשב כזה הוא טוב מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2400+ 530 1 530 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 720 1 720 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Micron 580 1 580 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 40 GB 7200 ATA-100 360 1 360 וכרטיס קול יש לי כרטיס מסך גם יש לי סידי רום יש לי כונן דיסקטים יש לי וזהו עכשיו בבקשה תגידו לי אם זה מחשב טוב אם שווה לקנות מחשב כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מניח שזו שאלה חובבנית במקצת. יש לי מעבד T4400 1) ורציתי לדעם אם יש אפשרות לשדרג מעבד זה באחר, למשל אם קיים כזה באותו סוקט ותדר. 2) ואם בכלל עושים כזה דבר? 3) ואם זה משתלם? 4) ומשפר ביצועים באופן משמעותי? 5) ואם זה פתח לבעיות שלא היו קימות? 6) ואפילו אם לא מדובר במעבד זה ספציפית אלא בכלליות משדרגים מעבד? 7) או שפשוט קונים נייד חדש? תודה.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
את ההודעה הקודמת שמתי במקום הלא נכון... באמת משהו הרגיש לי מוזר. :-[ אז הנה המפרט: מעבד: core i7 2600k לוח אם: asrock extreme 4 זכרון: 8 GB, ככל הנראה hyperx של קינגסטון כרטיס מסך: gtx 460 1GB RAM ספק: Antec 750 gamer series דיסק קשיח: 1TB western digital קירור: arctic cooling freezer pro מארז: מארז inwin כלשהו הכולל 4 מאווררים קיבלתי דיל של 2500 ש"ח על זה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4K המיועד לזוג מבוגרים שישתמשו בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מייל לעיתים רחוקות מאוד עריכת תמונות. המחשב יהיה כמעט אך ורק בבית וב90% מהמקרים באותו המקום כך שהמשקל ממש לא משנה. הסיבה שמעוניינים בנייד-מיעוט בחיווט וגישה מינימליסטית עונה על השאלון, תודה מראש על העזרה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית לעיתים רחוקות מאוד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים ק…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה משרדית (OFFICE ואינטרנט), צריך להיות חזק להחזיק לפחות ל5 שנים.. יש צורך במקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, ומשחקים מסך 22 FULL HD הרדיסק 1 טרה צורב ללא OC השקט לא קריטי המשחקים הם גוף ראשון ואסטרטגיה אין צורך בציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
באחד המחשבים שיש לי יש - Aopen AK72 Athlon 650Mhz (orion) 256MB SDRAM 133Mhz Geforce 2 MX 400 דיסק קשיח 30Gb 7200RPM של סמסונג (ATA 66) צורב 8x4x32 של HP וכרטיס קול (מעבר למובנה) SB 128 עכשיו, אני מתכוון לקנות לוח אם + מעבד + זיכרונות חדשים, ולהשאיר את כל השאר (מלבד הכרטיס קול). השאלה היא אם אפשר למכור את הקיימים, ובכמה, או אם ישתלם לי לבנות מחשב שלם ולמכור את כל החבילה הנ"ל ביחד (כלומר, אם ההבדל בין לוח+זיכרון+מעבד למחשב יעלה לי פחות מאשר הכסף שאני אקבל על החבילה הנ"ל) (לא צריך ייעוץ בקשר ללוח+מעבד+זיכרון שאני הולך לקנות, אותם כבר בחרתי, וחוץ מזה, מקווה שלא טעיתי בפורום)
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-