ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים, סרטים, מוסיקה ואינטרנט. שסרטים ירוצו על המחשב חלק ולא עם תקיעות כמו שיש לי במחשב הנוכחי. שמשחקים חדשים שיצאו בעתיד כמו DOOM3, GTASA ודומים להם יפעלו היטב. התקציב שלי כעת הוא 3000 ש"ח, ללא מסך וציוד הקפי נוסף.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח מאפיינים: מחשב שמאפשר לשחק במשחקים ברזולוציה טובה (למרות שאני לא גיימר) מחשב אמין ושקט ככל האפשר. דירה עם הרבה מאוד אבק. אני לא מתכוון לבצע אורקלואק בשנה, שנתיים הקרובות. פירוט הרכיבים שכבר בחרתי I5 2500K, 3.3GHz, S1155, 6MB, Tray ASUS P8P67, DDR3 1600, 2xPCI-E (אני רוצה להמתין אם הקניה עד לאפריל, עד שהתקלה של בקר ה Sata תיפתר) - האם זה לוח אם טוב או שעדיף של gigabyte Caviar Green 1TB, 64MB, Sata II, WD100EARS Logitech keyboard and mouse set - MX5500 Logitech speakers - Z523 2.1 speaker system (retail רכיבים שאיני סגור עליהם מארז - אני צריך מארז שקט שיספק את זרימת האוויר הדרושה למערכת (ללא הורקלאוקינג). חובה פילט נגד אבק …
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מפרט לחבר.. מתוכנן OC התקציב המקסימלי הוא 5.5k רצוי שייצא כמה שיותר זול. המחשב יהיה לגיימינג על מסך 22-24 עוד לא בטוח איזה. תנסו לשים תכרטיס מסך הכי חזק שאפשר נצל בתקציב הזה.. רצוי שיהיה כמה שיותר מקורר,שקט,יפה(לפי סדר). בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק בבקשה למעבד, לוח אם, זכרון והארד דיסק בתקציב הנ"ל, רצוי יותר לכיוון ה2000. אני מבקש שבלוח אם יהיה כרטיס מסך מובנה כי רק בחודש הבא יהיה תקציב לכרטיס מסך. ועל הדרך בבקשה גם אם תוכלנו להמליץ לי על כרטיס טוב באזור 1000-1200 ש"ח. תודה רבה לכולם
-
- 16 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני רוצה את המינימום של המקסימום. זה אומר שאני רוצה את הדבר הכי זול שיתן לי להפעיל את CRYSIS על ULTRA HIGH עם רזולוציה של 1024 1280x ושיהיה לי גם FPS טוב. אם זה בלתי אפשרי בתקציב של 3500, אני מוכן אולי להגדיל את התקציב. אם אני לא טועה צריך כרטיס מסך 8800GT כדי להשיג את המטרה שלי ולכן אני רוצה אותו במפרט, אם מישהו ישכנע אותי 100% שלא צריך אז אני יהיה מוכן להוריד את הדרישה. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. עוד משהו, המטרה שלי זה גיימינג. ז"א שכל עוד אני מצליח לשחק ב CRYSIS ב ULTRA HIGH לא אכפת לי אם אני משתמש בספק ג'נרי, במעבד שמהודק ללוח האם עם מסטיק או בכרטיס מסך שבנו 200 ילדים בני 5 שגרים בפיליפינים. כל עוד אני אשחק והמחשב יעבוד - אני מרוצה. יש לי גם שאלה: יש לי כ…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני הולכת לקנות בקרוב מחשב נייד , כבר מצאתי מחשב שנראה סבבה לגמרה אני רק צריכה חוות דעת על המחשב הספציפי הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...3-4055150.html בעיקרון הוא מיועד למשחקים כמו WOW וAION למשל... השאלה היא אם הנייד יריץ את המשחקים חלק בFPS גבוהה בלי תקיעות (הכרטיס מסך שלו טוב מבחינת ניידים? ולאיזה כרטיס הוא משתווה בנייחים?) תודה רבה לעוזרים! (אם יש לכם המלצות למחשבים ניידים אני אשמח לשמוע)
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
צורב כבר יש- NEC RW ND-3550A, משחק ברזולוציה 1280*1024 תודה
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני נייד, גודל מסך עדיף 10-10.1, סוללה 6 תאים, 250GB, זכרון ראם 1GB, מערכת הפעלה WIN7STARTER, קישוריות WIFI. כמו שכתוב בכותרת, תקציב 1200 ש"ח לכל היותר. המחשב מיועד לאינטרנט ולעבודה מרובה באופיס בלבד. אודה לעזרתכם, חיים.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 שקל אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי מערכת ההפעלה windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מי אחראי על השליחה למעבדות? אני? או שאני נותן את המחשב לחנות ממנה קניתי אותו והם אחראים על השליחה למעבדה?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים.. אם תוכלו להציע לי מסך (לא גדול מדי) טוב זה יעזור (את המסך אל תכללו במפרט של ה4K זה בנפרד). חשבתי על המסך הזה: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 מה אתם חושבים עליו? אני צריך כרטיס מסך חזק שלא יגביל אותי במשחקים כבדים! השקט של המחשב די חשוב לי כי ללכת לישון עם זמזום של מחשב זה לא נחמד :\.. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא קריטי לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה! עדיף מחנות שנמצאת ב:ראשל"צ,ת"א,רחובות הייתי רוצה מארז שיראה יפה אבל לא ראוותני מדי! אני לא מתכנן שדרוג בזמן הקרוב.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
אוקיי חבר'ה, שימו לב: אני צריך מפרט, גג 15,000, למחשב High-End. מחשב שיהיה חזק במשחקים, לא חשוב מבוסס AMD/Intel. המחשב יכלול הכל (מסך, מקלדת, עכשיו וכו'), חוץ ממארז ורמקולים. נדרש כ.קול איכותי, רמקולים כבר יש... כל הפריטים צריכים להיות פנדה... תודה, נדב.
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לסטודנטית שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש, צפיה בסרטים (יכולת ניגון 1080P, גם אם הרזולוציה של המסך לא מאפשרת זאת). * גודל המסך? 13-16 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. לא לחוץ על המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. שעתיים יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה-בייט. * צורב DVD? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דרישות מיוחדות: 1. שיהיו לו מקשי ספרות בצד (Numeric Keypad). 2. שיהיה יפה :gorgeous: (רצוי ורוד/אדום/סגול, שיהיה דק ככל הניתן בתקציב ובקיצור שלא יהיה בלוק שחור). תקציב -…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מנסה להוריד למחשב סימס 3 וזה לא הולך,ניסיתי גם על מחשב נייח(מסך 15 אינץ') וגם על נטבוק, לאחרונה קניתי את המשחק המקורי,גם הוא לא עבד על שניהם. אני מחפשת מחשב שהמשחק יעלה עליו במאה אחוז, אני צריכה אותו רק בשביל המשחק,שום מטרה אחרת, לא משנה לי אם נייד או נייח,במחיר הכי זול שאפשר,ללא ציוד היקפי. באיזור חולון. התקציב הוא עד 1000 שקלים במידה והוא נייח. תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש . תקציב - עד 4000 . עיקר השימוש הוא אינטרנט וסרטים יש למישהו רעיון למפרט טוב ?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט הרבה לגבי מחשב שאני מעוניין לרכוש בקרוב , מחשב שיריץ משחקים בצורה מקסימלית ויתמוך בצורה מלאה ברזולוציה ובמסך שלי (LG W2362TQ) אז הנה הרכיבים (מתוך ההמלצות כאן באתר) וההתלבטויות : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 אחרי הכל החלטתי ללכת על המעבד הזה , הרבה אמרו לי שהביצועים ביחס להבדלים במחיר של i7 והנ"ל,לא משמעותיים ואני גם לא צריך את זה (את ה I7) מה אתם אומרים ? לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪599 מותאם לשאר הרכיבים ולמעבד? זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GOLD EDITION - ULV : OCZ3G1333ULV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪648 אני רציתי 8 GB אבל הורידו אותי מזה מהר מאו…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי לכולם, עקב מקרה מצער של לוח אם שנשרף (דקת דומייה לזכרו), החלטתי לקנות לוח אם חדש, מעבד חדש וזכרונות שיתאימו (שאר החלקים מצויים ותקינים במחשב הנוכחי). המעבד הרצוי מבחינתי הוא Intel Pentium 4 2.66, אך ורק אינטל. לוח אם שיתאים למעבד (עדיפות ל- Asus) וזכרונות של 512Mb. תקרה - עד 1500 שקל, בעדיפות גם לצרף לכל העניין מארז חדש (עם כמה שיותר יציאות USB). אשמח להצעות ומפרטים אורנית.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני 3 חודשים קיבלתי את הכסף חזרה ועכשיו אני כנראה רוצה מפרט חדש (כי בטח דברים השתנו) כל הפרטים ====== 1) תקציב לא למזומן 2) מטרות: תיכנות (ויזואל סטודיו) משחקיםפירוט למטה סעיף 11) עבודה גרפית בינונית: קצת פוטושופ ופלאש קצת צפייה בסרטים אינטרנט ווינאמפ וכל זה 3) ציוד הקפי - לא לכלול את זה במפרט !!! אבל לתת המלצה לעכבר לייזר !!! 4) אין משו שלא צריך במחשב עצמו 5) העדפה לחברה - קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים בפוקס פיסי ועכשיו אני מקבל את כל הכסף חזרה ויקנה מחדש אז אם אפשר חברה אמינה שיש לה סניף ברמת גן 6) קירור ועיצוב - קירור חשוב כי זה משפיע על הביצועים עדיף את המארז King airflow עם ה6 מאווררים שהיה לי ועיצוב חשוב אבל לא בראש סדר עדיפויות 7) לא צריך …
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למחשב הזה, שהוא כבר בן שנה (נפח הסוללה לאחר כיול לא מצליח לעלות מעל 70 אחוז..בשעה טובה ) ראיתי שכולם בערך אותו דבר מבחינת מבנה, וההבדלים העיקריים הם במספר המאווראים לא בא לי להשקיע בקירור הזה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=280 של ZALMAN אם אפשר למצוא קירור שמציע את אותן תכונות תירוארטיות בהרבה פחות כסף...כמו זה http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1135&ID=1598 ולכן..האם יש קירור מומלץ..אין תקציב..פשוט כמה שיותר נמוך, ושלא יהיה משהו שבעל החנות בונה בחצר שלו משאריות של מכונות כהיסה תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
עריכה: כתבתי 8000 אבל אני אשמח להוריד את המחיר... (ואם אני אשדרג את הזכרונות זה יעלה) שימושים... משחקים, סרטים, תוכנות עיצוב גרפי (אילוסטרייטור, פוטושופ, פלאש וכו'..) לא מתוכנן OC ----- הודעה מקורית---- מעבד Intel® Core i7 Processor I7-920 http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SLBCH לוח אם ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2986 כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260 של BFG (OCX) http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx או NVIDIA GeForce GTS 250 GPU של ג'יגהבייט, GV-N250ZL-1GI http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3060 ספק כוח Thermaltake - …
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם! זקוק לתשובה מהירה לפני קנייה. מה ההבדלים בין שני הדגמים של לנובו, מדוע הפרש כל כך גדול במחיר? פרט לכונן הקשיח Yoga 3 14 לבין Yoga 500 14
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
זה מחשב לגיימרים: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 845 ש"ח 1 Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan 240 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 655 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM 515 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,070 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 DDR Speed Premium 980 ש"ח 1 TEAC DV-W516 DVD±R/W/DL x16 Bulk 397 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 55 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 835 ש"ח 1 PHILIPS 19 109S 1,329 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 154 ש"ח בסה"כ 7100 שקל. תודה
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפורים לגבי המפרט הבא שינוי לוח אם \ מעבד\ וכו... וגם רציתי לדעת האם המארז (והספק כח)מתאים לכל העסק כאן או לא .... תודה מעבד: Intel Core I7 3770K 3.5GHZ s1155 8MB,GPU core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8Z77-V LX s1155 core i3/5/7 , intel Z77,DDR3 XMP, 2xPCI-E,VGA,DVI, HDMI זיכרון: G.Skill 2x4GB DDR3 1600MHZ SNIPER Edition dual channel CL9-9-9-24(low voltage) כרטיס מסך: Asus GTX670 2GB DirectCU II GDDR5 DX11, 2xDVI HDMI,DP , PCI-E דיסק קשיח: Seagate 2gb Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן SSD: Sandisk Extreme 2.5" 120GB SSD SATA III Retail צורב:…
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-