עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assafy1000,

היי חבר'ה לאחר שבדיון נפרד המליצו לי לקנות ASUS 1000HE, ביררתי בשירות לקוחות של כמה חברות לגבי איך "מגיע" המחשב ב-SKYPC אמרו לי שהמחשב שהם ספקים יכול להגיע עם 2 ג'יגה, בתוספת תשלום כמובן. עם זאת, הם אמרו לי שאין באפשרותם לספק מחשב עם חלונות XP באנגלית, וזה מגיע מהם רק עם עברית. בנוסף, לא ראיתי אף חברה אחרת בארץ שמוכרת את המחשב עם חלונות באנגלית (קנייה בחו"ל אינה באה בחשבון) שאלתי היא לגבי התקנת חלונות XP באנגלית. במידה ואני מתקין חלונות XP באנגלית, דבר שייאלץ אותי לפרמט (הלא כך?), איך אני מתקין את הדרייברים שם? האם בכלל צריך דבר כזה? איך אני מתקין חלונות בכלל אם אין כונן CD? אני פשוט לא מבין גדול בניידים, ובנטבוקים, שאינם מגיעי עם כונן CD, תהיתי היכן נמצאים הדרייבר…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  2. שלום אני כרגע נמצא בחופשה לפני תחילת הלימודים ומתכנן לקנות לפטופ חדש בפנמה. בהתחלה חשבתי ללכת על דל סטודיו 14, אבל אני רוצה להשוות מולו דגמים מקבילים של חברות אחרות כדאי להחליט. חשוב לי במחשב: מעבד קור איי 5, זכרון 4 ג'יגה, תאורת מקלדת אחורית, כרטיס מסך שמסוגל להציג את התמונה על מסך 32 אינץ' חיצוני באופן מושלם ולשרוד ככה תקופה ארוכה מאוד. עדיפות אפשרות לחיבור עמדת עגינה, אני יודע שלסטודיו אין את זה וזה מה שממש מבאס אותי בו. תקציב - כמה שפחות, לא לעוף, עד 1300 דולר בפנמה . בנוסף חשוב לי גם נושא אחריות בינלאומית שתהיה תקפה בארץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  3. שלום צריך את עזרתכם! המחשב הנייד נורא איטי,בעיקר בהפעלה ראשונה. גם כשהוא היה חדש היתה אותה תופעה. תודה

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  4. הוצע לי מחשב נייד שמכיל את המעבד הנ"ל, את כל שאר הרכיבים אני מכיר אך עם המעבד אין לי ניסיון. האם המעבד הזה יכול להסתדר כמו שצריך עם משחקים? איך הוא במשימות כמו צפיית בסרטים בHD ומשחקים שמבוססים על מנוע סורס לדוגמא? כרטיס המסך הוא 6310M האם הוא יספיק?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מידי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כח החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

6. Started by m_g,

שלום, אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט מחשב בעל מארז קטן (עדיף silverstone ft03) למטרת גיימינג בעיקר. יש לי ספק חדש של crosair 650W אז אני אשתמש בו ויש לי SSD של סמסונג 250GB אז אני מעונין לקנות עוד אחד של 250GB ולעשות raid0 אני אולי מתכנן בעתיד לעשות OC קטן לCPU מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכדומה -אילו…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב. ברצוני לבנות מפרט אבל כבר המון זמן עבר מאז פעם אחרונה שקניתי מחשב. לכן זקוק לעזרתכם. מקווה שאינפורמציה למטה מספיקה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל. אם אפשר לחסוך מבלי להתפשר בביצועים, אז בטח! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא רב תכליתי: - שימושי אופיס ואינטרנט - שימוש עיקרי למדיה ביתית, עושה streaming משתמש ב LAN. לא חייב WiFi. חשוב מאוד! - עריכת וידאו: אני מצלם לא מעט ברזולוציית HD ואז מאכסן אותו במחשב. לפעמים עורך (קליפים). עושה streaming על גבי LAN. להבנתי, חשוב כרטיס מסך …

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  8. Started by idanarieli,

השימוש העיקרי הוא גיימינג כמו gta ו need for speed ומשחקי רשת יש לי את שתי ההצעות ההבאות: לוח אם - Intel® WoodWorth H61 LGA 1155 uATX מעבד - Intel® Core i3 530 2.90Mhz 4M 1333 זיכרון - Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 *2 דיסק קשיח - WD 500GB SATA כרטיס מסך - G-Force GTS450 1024MB DDR5 HDMI מארז - Generic ספק - 3R System Gold 500W והשני: מעבד:AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪370 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2 כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד כמות: 1 - מח…

9. אשמח בבקשה להמלצה למפרט עבור שני מחשבים לשימושים בסיסיים ביותר. חלונות, גלישה מרובת לשוניות, חבילת אופיס, שימוש בקליינט דוא"ל, צפיה בסרטים וסרטונים ברשת (אין צורך בתמיכה ב-720dp ומעלה). לא ידוע לי על דרישה מיוחדת באשר לנפח כונן-קשיח. אין צורך בציוד הקפי. תקציב 1200-1400 ש"ח עם עדיפות לערך הנמוך. מתיחה ל-1.5K אם קיים הבדל משמעותי מאוד. התקציב אינו כולל מערכת-הפעלה וחבילת אופיס. האם יש בית-עסק שאתם יכולים להמליץ עליו הממוקם בירושלים? לצערי איני מכיר חנויות בי-ם. את הרב המוחלט של הרכישות אני עושה ב-KSP אבל רוכש חלקים בלבד. טיפול והרכבה אני עושה בעצמי. מדובר במחשבים עבור אדם שרוצה אחריות על מערכת מחשוב מלאה כאשר היא מגיעה אליו מורכבת. הביקורות השונות ברשת על רשתות KSP ואייבור…

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  10. שלום עקב המלצות בפורום החלטתי לשדרג את המחשב ( הצעה מצורפת) המחשב החדש כולל הכל חוץ ממסך וממארז COMPUCASE 6A19 עם 2 מאוררי 120 שאני יקח מהמחשב הישן. אני קונה בזיגזג אז אם יש הצעות אבקש משם בלבד אלא אם מדובר על רכיב בודד(כמו כ.מסך) שזול משמעותית במקום אחר. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  11. שלום לכולם. לאחר 6 שנים שהמחשב הביתי שירת אותי בצורה נפלאה הוא עשה את שלו והגיע הזמן להחליפו. לאחר שעברתי פה על חלק מהודעות הפורום השתכנעתי שנכון יותר לעבור למחשב נייד. הצרכים: א.אני עוסק בצילום כך שבעיקר אני עובד עם פוטושופ ותוכנות עריכת תמונות של ניקון. ב.בנוסף כל תוכונות האופיס שמשמשות אותי לניהול השותף של העסק. ג.יש צורך להתחבר לסורק ומדפסת. ד.אני לא ממש רץ כל היום עם המחשב על הגב . ה.צריבות מרובות. ו.כונן ל compactflash שאלות : 1.מה לקנות ? ואיזה דגם? 2.בימים האחרונים רצים לא מעט פירסומים של לנובו מה דעתכם? 3.האם ניתן לבקש חלונות xp שנוח לי יותר לשימוש ולא מכביד על המערכת? 4.איפה לקנות בהתייחס לאמינות , אחריות , ומספר תשלומים גדול ככל שניתן. התקציב כרגע הוא 5000 ש'ח…

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  12. שלום לכם, אני מחליף מחשב אני רוצה שבמחשב יפעלו משחקים טובים (שיהיה בכרטיס מסך חיבור dvi ) כי יש לי מסך lcd שלא רואים בו ממשך באיכות כמובן שהמחשב לא יהיה amd שיהיה מהיר,מטוס (זה ממש חשוב לי) כולל צורב דיוידי כולל עכבר פשוט מקלדת פשוטה בלי רמקולים בלי כונן דיסקטים לא מתוכנן ov ושיויסטה ירוץ עליו חלק ורצוי שני ג'יגה זיכרון _________________________________ לסיכום סומך עליכם -------------------------------------------------- אני מתכוון לקחת את המפרט לחנות בשכונה כי לא מתאים לי לסוע לת"א

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  13. אני וחבר מעוניינים לקנות מחשב כי שלנו כבר זקנים רצח... אני מעוניין לקנות מחשב שלם (הרכבתי חלק מהמפרט - צריך חוות דעת אם החלקים שווים משהו) ב-11K וחבר רוצה לקנות רק רכיבי ליבה בשביל לשדרג את הנוכחי שלו בערך ב-4K עכשיו אלה החלקים שאני חושב שכדאי לי למחשב שלי מזכיר - משחקים כבדים ושיחזיק כמה שיותר שנים בלי שדרוג נראה לעין ויתבצע OC בינוני-גבוה. כנ"ל למחשב השני. מחשב 11K: Intel Core 2 Quad Q9450 Thermalright Ultra 120 EXTREME ASUS Rampage Extreme Readon HD4870X2 ואני מעוניין במסך 24 שינצל את כח העיבוד של המחשב הזה. מה אתם אומרים על המסך הבא Benq 241WZ את כל שאר החלקים אני צריך שתעזרו לי להשלים... זכרונות מקלדת עכבר מסך כוננים מארז וספק תזכירו לי אם שכחתי משהו…

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  14. המחשב בעיקר לצורכי עבודות משרדיות (אינטרנט - הורדת קבצים וגלישה, אופיס), צפיה בסרטים (לא מתחבר לטלויזיה בסלון וגם לא למערכת קולנוע ביתית - אין צורך לשים כרטיס קול מקצועי אם יש כרטיס בינוני ONBOARD יתקבל בברכה במידה ויש בהדל של שמים וארץ בין כרטיס נפרד ל- ONBOARD בהפרש מחיר מצחיק יתקבל בברכה. יש לציין שלא מתבצעות הקלטות למיניהן עם הכרטיס או דברים כאלו), עריכה גרפית ברמה בסיסית (עריכה בפוטושופ ברמה בסיסית ועריכת סרטים גם ברמה בסיסית - הוספת סאונד לתמונות, חיתוך קטעים וכו' - יש צורך בFIREWARE ON BOARD) מבחינת ציוד היקפי נדרש: צורב DVD (שיהיה תואם בצבע למארז - שחור), מקלדת ועכבר אופטי לא אלחוטיים משהו במחיר סביר ואמין (מייקרוסופט, לוג'יטק) אם יש בצבע שחור זה יהיה נחמד אין צור…

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by yousux,

http://www.techspot.com/guides/112-laptop-buying-guide-200808/

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  16. בתחילת החודש פתחתי כאן נושא לבקשת עזרה בהרכבה של מחשב חדש, והיום אני הולך לרכוש או בגלל שהמחיר והגודל של הקנייה הוא די גדול רציתי לוודא שהכל בסדר לפני אני קונה. אז אני אשאל כמה שאלות רק כדי להיות בטוח - -משהו השתנה מאז שקיבלתי את המפרט? יש חלקים אחרים שעדיפים או יותר זולים? -יש בעיות כלשהן במפרט? פיזיות או בבחירת החלקים -ושאלה ספציפית לגבי המארז, לאלו שיש להם אותו - עד כמה הוא עמיד? זאת שאלה די מוזרה, אבל במארז שיש לי עכשיו כל נגיעה קטנה בו גורמת למחשב לקפוא ולדרוש restart, ואני לא מתכוון למכות חזקות או דברים דומים, פיזית מגע עם המארז כשהוא פועל גורמת לו לקפוא. ורציתי לדעת אם זה גם יהיה ככה במחשב הזה. תודה מראש על העזרה.

17. Started by ac1240,

מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  18. קניתי מחשב DELL INSPIRON 5547 מחנות מסויימת וקיבלתי את המחשב במשלוח. הבעיה היא שהמסך לפעמים מראה "רעשים" מעין פס או כמה פסים עבים אנכיים שנראים כמו רעש צבעוני כזה. זה נראה כמו רעש אנלוגי יותר מאשר בעיה בתוכנה. כשאני סוגר את המסך ופותח שוב זה נעלם אז יכול שזה באמת בעיה בWINDOWS 8.1 PRO שיש לי. יש לכם מושג מה זה ומה כדאי לי לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב שהוא כבר בן 5 שנים ורציתי להחליף אותו אבל אין לי ממש תקציב להחליף הכל אז החלטתי לשדרג אותו אני בעיקר משתמש במחשב למשחקים וגלישה באינטרנט שירים סרטים וכאלה ... בזמן האחרון הוא הפסיק לעבוד לי הוא נתקע כל הזמן והחלטתי שצריך לשדרג אותו ... בקיצר יש לי תקציב של עד 1500 שח לשדרוג מקלדת עכבר רמקולים מסך לא צריך אני חושב שאני לא צריך להחליף את המארז כרטיס רשת את הDVD את דיסק קשיח ואת הספק כוח אני מעדיף גם להרכיב את החלקים לבד בשביל לחסוך בהוצאות אז מה שיש בעצם להחליף זה לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון יש לכם הצעות? המפרט שלי עד כמה שאני יודע... פנטיום 4 2.8 זיכרון 1 ג'גה כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS דיסק קשיח 160 ג'יגה ספק כוח 400W אולי כדי להחליף? מארז עם 2 מ…

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by yotams4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג אלא אם כן השיפור משמעותי בתשלום נוסף קטן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא סמסונג T220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by new blood,

אהלן, יש לי מחשב מיושן: AMD sempron 1.8Ghz לוח אם כלשהו תושבת AM2 זיכרון ג'יגה וחצי DDR2-533 2 כוננים בחיבור SATA וDVD בחיבור IDE. ספק כוח חדש וטוב . עכשיו, כיוון שכרגע אני בקושי מצליח לפתוח 3 טאבים בפיירפוקס, אני רוצה לשדרג את המחשב. אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים, ולא פחות חשוב ליצירת מוזיקה (קיובייס למי שמכיר), מה שאומר שצריך מעבד חזק. שקלתי לקנות מחשב חדש וזהו, אבל אני סבור שלשדרג יהיה יותר זול. מה דעתכם על זה: AMD Athlon II X3 440 3.0Ghz לוח GIGABYTE MA78KM-S2H כרטיס מסך ייקנה בהמשך אם ארצה. 660 שקל, בטוח יותר זול ממחשב חדש שיתאים לצרכים שלי. המחשב יהיה סבבה? אני משער שכן. אני בעיקר לא יודע אם שווה ללכת על לוח אם DDR3, שזה אומר עוד 150 שקל בערך, אבל…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גיימינג ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מחשב ביתי למשחקים וצפייה בסרטים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא מסך CRT עם 17 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אסטרטגיה ומשחקים מקוונים בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך …

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by rozen10,

טוב אז ככה אני רוצה מחשב חדש יש לי תקציב בערך עד 3000 שקל כי אני צריך גם מסך אז תלוי כמה יעלה המסך ואני רוצה מסך 22' בכל מקרה יש לי מפרט כזה והוא עולה לי 3000 אם יש לכם הצעות יותר טובות שזה מיפרט יותר טוב או בפחות כסף אני אשמח לשמוע AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 Edimax EW-7711UMN nlite 150Mbps USB WireLess Card 802.11n

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  24. טוב אז קצת הקדמה(אפשר לדלג על הפסקה ישר לתוכן). היה לי לפטופ אהוב שסיפק את צרכי ואפילו הרשה לי להריץ את FALLOUT 4 בצורה חלקה עם קצת טוויקים ועל מערכת הפעלה ישנה. למה היה? שפכתי עליו בטעות בירה ונדפקה המקלדת לגמרי, יבשתי מהר וחוץ מהמקלדת הכל שרד. בכמה מעבדות אמרו לי שהם לא מתעסקים בלהחליף מקלדות כאלה(צריך לפרק את הכל אי אפשר להחליף מ"למעלה") ונאלצתי להחליף מקלדת בעצמי.| כנראה ש"שרפתי" במהלך כל העסק את לוח האם, לא הייתי מודע שדבר כזה יכול לקרות ממגע פשוט(הייתי מפרק ומרכיב נייחים המון ולא היה סיכון כזה עד כמה שידוע לי). הכל מחובר כמו שצריך אך המחשב לא מגיב לשום דבר(לא נדלק) ושום נורה לא פועלת. בדקתי והמטען תקין וניסיתי המון דברים אך נראה שהמחשב מת. בכל מקרה אני בש…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  25. Started by htdaniel99,

היי חברים רציתי את עזרתכם בכמה דברים 1.מאוורר 140 שיכניס לי אוויר קר למערכת עם לדים כחולים(בא לי אם כבר להוסיף קצת צבע) 2.קירור למעבד 3.משחה טרמית 4.האם חוץ מזה המחשב צריך שיפור כלשהו כדי להריץ את המשחקים העכשוויים בהגדרות בינוניות 5.כמה יהיה צורך להשקיע כדי להגיע למצב שהמחשב יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה (COD לדוגמא) תודה מראש מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.