ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מבקש הצעה למפרט השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- אינטרנט, מסנג'ר, אופיס. אולי פה ושם אימיול, תוכנית שהורדתי מהרשת, מוזיקה, תמונות וכו', אבל לא הרבה מעבר. בנוסף אני צריך גם צורב DVD, אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכו' אבל גם בבית- שם הוא לא אלחוטי. המשקל והסוללהה פחות קריטיים לי, אחריות רצוי שלוש שנים. מבחינת מערכת הפעלה אני מעדיף את הוויסטה הום פרימיום, אבל אם זה בא על חשבון שימוש סביר, נוחות מינימלית ומחיר אז לא אלחם על זה. כמובן שרצוי משהו שיחזיק שנתיים-שלוש לפחות- אני חייל לא עשיר במיוחד (: ראיתי פה המלצה על VOSTRO 1500 של DELL (http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&zap=1), נראה לי נחמד אבל הייתי שמח לראות עוד דגם-שניים (מה גם שהאחרי…
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברים.. אני צריך מפרט למחשב שהעיקר בו הוא מוסיקה,7.1 ערוצים... אין צורך בציוד הקפי תקציב שעומד על 1500-2000.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז ככה, יש מארז מחשב ישן, יש דיסק קשיח חדש, ועכשיו צריך לשדרג. המחשב לשימוש בסיסי, אופיס ואינטרנט בעיקר. לכן אני מניח שזה יבוסס על מעבד אינטל בסגנון g4400 ולוח אם בסיסי (אם יש לו חיבור firewire, מה טוב). זיכרון אני מניח גם שיהיה בכיוון של ddr4 8g. אולי אפשר לדחוף איזה ssd קטן בשביל הכיף במהירות. אשמח להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים דלי תקציב, עד 2000 ש"ח, לפי הדרישות\רצונות הבאים: 1. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, צורב\cd-rom. 2. מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, משחקי פלאש וכדומה. 3. המחשב יהיה במקום לא מאוורר, בלשון המעטה, אז כדאי שיהיה מארז שיתן מענה מיטבי לבעיה כזאת. 4. AMD תתקבל בברכה. 5. שלוח האם יאפשר שידרוג עתידי של כרטיס המסך. שתהיה תמיכה ב-sata, ddr2, מעבדי core duo. 6. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7909. תודה רבה טל
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש מפרט לאחי שרוצה לקנות מחשב בתקציב של 2500 אם אפשרות לחריגה. השימושים העיקריים הם פשוטים ביותר, סרטים, הורדות, אינטרנט וכו... חשוב לו שהמחשב יחזיק פוטושוף בלי בעיות גם כאשר הוא מעמיס עליו. לא צריך לא ציוד ולא מסך ולא מיועד לOC. תודה מראש לכולם, אלון.
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני במצוקה רצינית,מחפש מפרט כבר הרבה מאד זמן. הבעיה היא שאין לי כך כך נסיון. אני מעוניין במחשב חזק למשחקים,שיוכל להריץ משחקים חדשניים כגון: CRYSIS,CALL OF DUTY4 וכו' אני מעוניין שישרת אותי לכמה שנים טובת. המארז רצוי שיהיה מרווח עם הרבה מקום ובעל מערכת קירור טובה. הדברים שאני לא צריך הם: מסך צורב רמקולים כרטיס קול וכל האביזרים הנלווים אני חשבתי על חלק מהדברים: Proccesor: intel core 2 duo: E6700-750 socket 775 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=884351&familyID=1&culture=en-US Video card: Gigabyte/Asus: Geforce 8800 GT Memory: Kingston/Corsair 2048 800mhz בבקשה מכם תגידו לי אם זה טוב ואם לא אז איזה חלקים צריך. אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות,זה הב…
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עדיף כזה שסוחב win7 אבל אם זה לא בתקציב, אני יכול להתקין XP. למען הסר ספק, המחיר 1000 ש"ח לא כולל את מחיר מערכת ההפעלה ושום ציוד הקיפי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל עם הפורמט של הפורום ואפרט עוד בהמשך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הקלטות ביתיות של גיטרה קלידים ושירה בעיקר, ומידי. כמו כן גם תוכנת התיווי Finale על שימושי המידי שלה. לא לצרכי פרנסה בשלב זה. כמן כן ישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושימו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, עם אופצייה לשידרוג בעתיד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS לרוב (crysis, far cry), תכני HD אין צורך בכרטיס מסך במפרט זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן. Visual Studio -די נדיר, אבל אפשרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Star Citizen, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע, 1920X1080 - לא מאמין שישתנה בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי קודם כל מצטער על זה שפתחתי עוד אשכול זה פשוט כי הצרכים השתנו והתקציב גם כן... בכל מקרה להלן הבקשות: תקציב כל העסקה: עד 5000 ש"ח שימוש המחשב: לרוב יהיה לגלישה, גם כן לגיימינג, בנוסף תיהיה טלויזיה בחדר וארצה לחבר אותה למחשב ולפצות דרכה בסרטים באיכות גבוהה. ציוד הקיפי: מסך (עדיף 23 אינצ'), מקלדת, ועכבר חשוב שמחשב יהיה שקט מאד, משהוא כמו 9/10 לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבה בחנות. כמו כן חנויות מועדפות הם חנויות הקרובות לרמת אביב או כל חנות אחרת אמינה שיחסית גם כן קרובה וזהו בערך.... אהה בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין מעבדי AMD ולבין אינטל... תודה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אוקי התקציב שלי הוא עד 5000 כולל מסך, אז משהוא כמו מפרט מחשב של עד 4300 שח ואולי איזה 100 שקל פלוס מינוס. בכל מקרה הייתי רוצה שזה יהיה מחשב כללי שכן לא רק לגיימינג, כך שלא תיהיה כל ההששקעה על כרטיס מסך על חשבון רכיבים אחרים. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד. משהוא כמו 9/10. בכל מקרה אני מבקש שהכרטיס מסך יהיה של חברת nVidia אני פשוט חושב שהם יותר טובים (תקנו אותי אם אני טועה). בנוסף ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט אבל אני לא מבין בתחום הזה בכלל. להלן המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB …
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש ביתי, שיעודו העיקרי הוא הורדה מהאינטרנט( אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים או ישומיים כבדים אחרים) המפרט יכול להיות מבוסס AMD או INTEL, והוא צריך לכלול דיסק של לפחות 160GB, זכרון לפחות של 512MB וצורב DVD אני לא צריך מסך, עכבר ומקלדת. מגבלת התקציב היא 2000 שח חוצמזה אשמח על לקבל נמלצה על חנות אמינה. תודה הדון האחרון
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כולל מסך LCD) בסכום של כ-5K (אפשר לחרוג מעט אחורה או קדימה בתקציב). השימושים שלי במחשב החדש הם פחות או יותר שימושים של מחשב סטנדרטי ממוצע : גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד'.... חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש לא עומד להתחלף בכ 3-4 שנים שאחרי הקנייה. עדיין אין לי כיוון בכלל בנוגע לשום חלק במפרט הרצוי, מקווה לקבל כאן את הכיוון הכללי. תודה מראש, גיא.
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! הרכבתי עבורי מפרט למחשב בלבד, המבוסס על AMD64 לשימושים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . המחשב החזק מיועד להורדת משך ההמרות הארוך. הקונפיגורציה הבאה היא בסכום כולל של כ-5000 ש"ח, אודה על התיחסותכם. 1480 ¤ AMD ATHLON 64 3000+ BOX 610 ¤ ALBATRON K8X800 Pro 570 ¤ זיכרון HYUNDAI DDR 512MB 400MHZ 645 ¤ WD 120/7200 SATA 8MB 510 ¤ CLUB3D RADEON 9200 VIVO 190 ¤ DVD TOSHIBA 560 ¤ NEC 2500A 60 ¤ כונן דיסקטים TEAC 535 ¤ ENERMAX CS-3088TA SILVER לפי מפרט המארז של ENERMAX הבנתי שהוא כולל ספק של 350W ו-4 מאווררים הנשלטים במהירות הסיבוב(קיץ/חורף). לדעתי אוורור ה-H.D מהח…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום כולל של 2000 ש"ח. הצרכים שלי הם בסיסיים מאד ולכן אין לדעתי צורך בלהשקיע יותר מסכום זה. צרכיי הם אינטרנט,IM, צפייה ישירה, הורדת מוזיקה סרטים וכו'. שימוש בסיסי במערכת הפעלה, יש צורך לכרטיס זיכרון של לפחות 500G ע"מ להכיל קבצים רבים של מוזיקה תמונות וסרטים. יש קשר בין כרטיס רשת חזק למהירות ואיכות גלישה? שאלה נוספת היא, כרגע יש לי מחשב שחלק מהציוד בו עדין תקין כגון מארז500W, ספק חדש, צורבDVD,וכרטיס זיכרון. אתם חושבים שניתן להעביר את החלקים הנל ולהפחית ממחיר המחשב החדש? עם איזה מעבד כדאי לרכוש את המחשב? DUAL CORE;CORE2DU,QUAD? מה ההבדלים בניהם? תודה מראש לעוזרים!![br]פורסם בתאריך: 3.11.2009 בשעה 14:12:44 מעבד intel core2quad Q830…
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, בסוף שנת 2014 פתחתי כאן שרשור בו ביקשתי המלצה למחשב מבוסס i5. עד היןם לא יצא לי לרכוש אותו ועכשיו אני חייב לבצע הרכישה. אשמח לקבל מפרטים מעודכנים (או אם אין מה לעדכן - גם אשמח לשמוע שזה המצב). זה השרשור המקורי: http://hwzone.co.il/community/threads/557328-%D7%9E%D7%91%D7%A7%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%A9%D7%A7%D7%98-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9-%D7%97-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-i5 תודה רבה מאד מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
[ יש לי בעיה במחשב נייד עשו לי פורמט והידכינו לו כרטיס קול והוא עושה לי בעיות ומאיט לי את המחשב מתי שמתנגן משהוא הוא מאיט את הזמר עושה כמו רמיקס כזה יש לי מחשב נייד של סוני דגם VGN FS980 אים מי שהוא יכול לתת לי פיתרון ומה חעשות אני ישמח מאוד וסליחה על שגיות כתיב ממני:אבי - פרקש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
צריך עזרה בבנית מחשב ללא מסך מבוסס על מעבד אינטל אם אפשר אז לוח אם כולל כרטיס קול ואם אפשר לתת גם תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. המליצו לי להמתין ליציאת מעבד ה"קונרו" .הבנתי שהוא יצא החודש ואני יודע שצפויה עוד הורדת מחירים בשבוע הקרוב...אתם יודעים מתי בדיוק? עכשיו,אני מעוניין במפרט של מחשב חזק,כזה שיריץ למשל את F.E.A.R ואת QUAKE 4 ,PREY בהגדרות ורזולוציות גבוהות בלי כל בעיה. התקציב הוא סביב 7500 ש"ח. מה שחשוב לי זה מסך 19 אינץ' דק וטוב,מארז עם מספיק מאווררים,רמקולים 5.1 איכותיים(עדיפות לקריאייטיב),מקלדת ועכבר אופטיים (לא אלחוטיים) ,צורב DVD,כונן קשיח 160 GB בשאר ,כרטיס מסך,סוג מסך ,לוח אם,מעבד ,זכרונות וכד' תרכיבו לפי איך שאתה מבינים ויודעים. אם תוכלו לציין מחירים ליד כל פריט זה יועיל מאוד. בתודה מראשלכל העוזרים ,אלעד
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחדש חדש לכמה פרוייקטים. המחשב יכיל 4 כרטיסי מסך (לוח אם תומך עם 4 X16) מעבד,זכרונות, 1250 PSU של Seasonic. ושאר הירקות. ברצוני לבקש ממכם עזרה דחופה להיום, איזה מארז כדאי לי לרכוש? אכפת לי שיהיה איוורר/זרימת אוויר/קירור טוב (מאוד חשוב, כרטיסי המסך יעמדו בעבודה אינטנסיבית מתמדת) רוב הסיכויים שאת המארז אשאיר פתוח בשביל לקבל קירור טוב יותר. בנוסף אילו מאווררים צריך לרכוש בנוסף? הקציב הוא בערך 500-600ש"ח, אשמח לחסוך ואשמח לשלם יותר אם יש צורך. תודה רבה לעוזרים, חשוב לי מאוד כי איני מבין גדול בבניית מחשב מקורר היטב (במיוחד שהפעם אצטרך את הקירור הטוב ביותר שאוכל להשיג) בנוסף האם יש חנות טובה שמשקיעה על חיווט ואיורור? בעיקרון כנראה שאזמין מ TMS א…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חשוב לציין - יש לי אופציה לקנות ולשלוח את הלפטופ לניו ג'רזי ארה"ב (אמזון\איביי) ושיביאו לי אותו משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 שקל (אם יש באמת הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצד אחד, מחשב ללימודים שיוכל להריץ בלי בעיה את כל הדברים שאצטרך בשבילם (תוכנות הנדסה ותכנות, ויתכן שגם גרפיקה כמה שאצטרך), ומצד שני שישמש לי כמחשב ביתי שאחבר לעמדה נייחת (מסך, מקלדת ועכבר. את כל הציוד ההיקפי אשיג ואתאים ללפטופ שאבחר) שאוכל לגלוש בו באינטרנט, לראות סרטים ואולי להריץ משחקים פשוטים או ישנים מעט …
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-