עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין העדפה לאינטל או AMD שימוש בסיסי מוזיקה סרטים ומשחקים ה5770 ישמש שם למשחקים דרוש מעבד שלא יגביל אותו. ומסך 22" תודה.

2. Started by nadav_coh,

שלום, אז ככה.. פירמטטתי את המחשב נייד שלי, ושמתי ווינדוס 7 . קיצר מאז המצלמה המובנית של המחשב, התהפכה לי. הלמעלה למטה, והלמטה למעלה. ואני לא יודע לסדר את זה. פתחתי את המצלמה במסנג'ר וניסיתי לשחק עם ההגדרות שמה אבל לא הצלחתי . איך אני מסדר את זה ? בבקשה תעזרו לי כי אני מתחרפן .

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by nisimhagogo,

שלום וברכה, יש לי מחשב של חברת compaq נקנה לפני שנתיים בארה"ב, מלפני כחצי שנה אולי יותר אפילו הבטרייה לא מחזיקה יותר מדקה, לפעמים היא נטענת לי עד 5 אחוז לפעמים עד 100 אחוז אבל תמיד נגמרת תוך לא יותר מדקה, דגם המחשב הוא presario f700, הבנתי שלפעמים אפשר לפתור את הבעיה, דרך אגב המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה ועכשיו אני עם ווינדוס 7, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by garuffy,

ספק מתח : טרמלטק THERMALTAKE 600W TOUGHPOWER לוח אם : GIGABYTE GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD 1055T PHENOM II x6 זיכרון : 4Gb KIT (2G X2) 1600 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 כרטיס מסך : Sapphire 4890 VAPOR X BATTLESTATION 2GB או Sparkle GTX460 768MB מארז : THERMALTAKE Soprano RS 101 דיסק קשיח : WESTERN DIGITAL 1T 64MB Caviar Green האם כדאי מחשב מבוסס מעבד INTEL במידה וכן אשמח לקבל הצעה גם למפרט מבוסס מעבד INTEL? כיום יש לי מסך של PROVIEW 24" 1920*1200 5MS DVI

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by yossi21,

מפרט מעבד: Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך: "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי: Intel® GMA 4500M זכרון: 3072MB DDR3 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400RPM מערכת הפעלה: (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר: 2280 ש"ח שנה אחריות על המחשב וחצי שנה אחריות על הסוללה מקור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CraZy,

עובד כיום עם מחשב בן 3 + Q6600 8GB DDR2 800 8800GT 500GB SATA2 X2 פוטושופ CS5 64 BIT 64 BIT ligihtroom 3 מוצר של אדובי כהשלמה ל פוטושופ לעיבוד תמונה (מאד כבד) http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/about/ Digital Photo Professional (תוכנת הגרפיקה של המצלמה) VMWARE WIN7 64 צריך מחשב חזק במיוחד שכן הנוכחי כבר לא סוחב את קבצי הגרפיקה שרק הולכים וגדלים מאות מגה לקובץ ועבודה מקבילה על מספר קבצים (מגיע למצב שהפוטושופ תופס מעל 6GB RAM) מכונה ווירטואלית אחת שתמיד עובדת (חיבור לעבודה ותמיכה לתוכנות שלא רצות על 64) כל זה בנוסף לתוכנות הרגילות של דואר גלישה וכ"ד שברקע קראתי את אשכול הגרפיקה ולדעתי צריך משהו בסגנון של I7 או אולי פנום? שני דיסקים מהירים 16GB זיכרון וספק חזק…

7. Started by Turbine,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13" רצוי עם מעבד CORE I3 לפחות פחות מ 1.8 קילו עם כונן אופטי והכי חשוב - כ.מסך טוב !! מצאתי המון מחשבים טובים ואיכותיים כגון TOSHIBA R700 , DELL 4310 ועוד... אבל הם ללא כ.מסך. רק מובנה. אשמח לעזרה !!!

8. המבוקש בכותרת . ניתן למצוא משהו בתקציב הזה ? תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. מפרט למשחקים - 3000 ש"ח תקציב: לנצל את כל התקציב כמובן, עם חריגה של מקסימום 200-300 שקל (רק אם צריך ) שימושים: למשחקים ותכני HD, אין שימושים של תוכנות עיקריות, חשוב שמשחקים יפעלו טוב ואני לא אצטרך לשדרג את המחשב לפחות שנתיים. המסך הוא 19 אינץ', והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1280X1024. המחשב מיועד למשחקים ברמה גבוהה להגדרות גרפיות גבוהות (לא צריך להקשות כשיש מסך 19 אינץ') שיתאים למשחקים חדשים כגון Just Cause 2, משחקים חדשים שהולכים לצאת וכו"). ציוד היקפי: אין צורך! אין צורך בכונן דיסקטים, מפרט רגיל עם צורב דיסקים וכל שאר הירקות (לא כרטיס טלוויזיה וכאלה). עד כמה שקט המחשב: 10! נמאס לי מהמחשבים הרועשים שתמיד יוצא לי! העיקר שיהיה שקט! משום מה, הבית שלי נורא חם, מה שגו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום. אני כותב פה עדכון למפרט שביקשתי לפני יותר משבוע מאחר ולאחר התייעצות החלטתי לקחת מעבד מבוסס INTEL. אני יודע שבאותו כסף אפשר להשיג ביצועים טובים יותר עם AMD אבל עדיין אני מעוניין במעבד INTEL. אז תודה לכל מי שעזר לי קודם, ואפרט מחדש את הדרישות: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. מעבד מבוסס INTEL יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמו…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by rotman,

חבר שלי מבקש עצה לגבי לפטופ שהוא רוצה לקנות. אלה 2 הדגמים שהוא חשב עליהם : Sony Vaio VPC-F121FX/H HP PAVILION DV7T (עם מעבד i7-840QM) מה שחשוב לו בעיקר זה עוצמת מעבד (הרצה במקביל של מספר אפליקציות כבדות) ואורך החיים בעבודה על סוללה. עוד שאלה , עד כמה קריטי בימינו שיהיה לנייד כונן בלו ריי? המחיר שהוא רוצה לשלם הוא באיזור ה 7-8K אז אם יש נייד אחר שיותר מומלץ אשמח אם תמליצו... תודה רבה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. שבוע טוב אני לומדת עיצוב פנים ואדריכלות ואני מחפשת מחשב נייד אשר יענה לדרישותיי. התוכנות שאיתם אני משתמשת הם: AUTOCAD,ו- REVIT. אין לי הרבה מושג מה הם דרישות החומרה שצריך בשביל להשתמש בתוכנות אלו,אך יש לי את הלינקים לדרישות החומרה של התוכנות: 1.אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 אז אני צריכה מחשב נייד שיענה על דרישות החומרה שלעיל.מעבר לכך חשוב לי שהמסך יהיה בגודל 15 אינץ''. אם זה אפשרי שתהיה בטריה שתוכל לעבוד לאורך זמן מה טוב,אך לא קריטי. התקציב כמה שפחות..אני מעריכה בין 2500-3500 ש"ח.יש לי גם אופציה לקנות את המחשב מארה"ב אז אם זה רלוונטי…

• 27 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. הוא ביקש מימני שאני יגיד לו מה אני רוצה שיהיה במחשב ואני לא כל כך מבין במחשבים נידיים אני צריך משהו בסביבות ה 300-350 דולר. המחשב יהיה מיועד לצרכים ביתיים כאלה לא משהו מוגזם. חשוב לי מסך בסביבות ה 15". תודה רבה.

14. קניתי נייד והמטרה שלי לבצע אימג' לכונן C כל עוד שהוא לא התחבר לאינטרנט והוא נקי מוירוסים. חיברתי כונן חיצוני וניגשתי לביוס כדי להגדיר למחשב לפנות אל הכונן החיצוני עם ההדלקה. למרות זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב דיסק האיתחול לא עולה. אציין רק כי הכונן החיצוני חדש וכשאני מנסה לאחר ההדלקה לקרוא מהכונן החיצוני אני מצליח לקרוא.גם בדיסק האיתחול עצמו אין בעיה כיוון שכאשר אני מכניס אותו לכונן של המחשב הנייח הוא עולה עם ההדלקה של המחשב.כך שהבעיה לא נמצאת שם. מה שכן – הכונן החיצוני הגיע עם כבל מוזר.בצד אחד של הכבל יש את המחבר הקטן שהולך לכונן החיצוני ובצד שני של הכבל יש חיבור מוזר – שני מחברי USB. האם מישהו יודע למה יש לי שני מחברי USB? הרי אני צריך רק אחד. האם הבעיה נעוצה בכך …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NaNg,

שלום לכולם ומקווה שהיום עבר עליכם בקלות אני אשמח למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 לא כולל ציוד היקפי, מקסימום מקסימלי - עדיף טיפה פחות. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? קולנוע-ביתי, צפיה ב-1080p בטלוויזיה 45+ אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, בסביבות (ולא יותר מ-) 100 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אממ... לא צריך מסך\רמקולים. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. אין. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 6.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by hearyourorphanedch,

אהלן ההורים שלי יטוסו לניו יורק שבוע הבא ואני רוצה לדרוש מהם לפטופ חדש. אני מכיר את החנות best buy אשמח אם מי שמכיר ישתף אותי קצת, האם יש עוד חנויות בסגנון? ולא איזה חנות קטנה ברחוב 180 קומה 99 משהו מוכר ונפוץ כמו בסט באי שאפשר יהיה למצוא בקלות והאנשים בסביבה ידעו על מה מדובר. תודה

17. Started by randominator,

אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כחודש ואין לי ידע במחשבים. הסכום המקסימלי זה 3,200 ש''ח עם אפשרות לסטיה קלה ב100~150 ש''ח אבל לא יותר מזה. המחשב יהיה מיועד אך ורק ולמשחקים, אינטרנט,סרטים והורדות, לא יעשה בו שום שימוש שקשור בגרפיקה או עריכה כלשהי.. מה שחשוב לי זה שהוא יריץ משחקים חדשים על הדרגות גבוהות, בלי תקיעות ובלי התחממות יתר. הגדש צריך להיות על הכרטיס מסך ועל המעבד. הנה כמה משחקים לדוגמא שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות גבוהות בלי יותר מדי בעיות ואני לא מתכוון לאיזה סופר ultra או משהו, פשוט שיהיה אפשר להנות מחווית המשחק באופן סביר על הגדרות גרפיקה מספקות ושיחזיק לפחות ל3 שנים. הנה דוגמה לכמה משחקים שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות Starcraft II GTA IV Modern wa…

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by Classify,

המחשב הוא למטרות לימודים כך שלא צריך להיות משהו מפציץ. זמן סוללה חשוב. בעקרון המפרט של Fujitsu Siemens Lifebook AH530-4 מספיק, הבעיה היחידה זה אחריות לשנה (רוצה 3) וסוללה חלשה. להרחיב אחריות עולה כ-500 שקל ובגלל זה אני מגיע למחשבים של דל. DELL Studio 1558 - יקר DELL Inspiron n5010 DELL Vostro 3500 את 2 האחרונים אפשר לדחוס בתקציב אבל אני לא יודע איך הם מבחינת סוללה (כמה זמן תספיק 6 תאים וכמה 9). או אולי יש דגמים יותר מומלצים? עריכה: הבנתי שעל הווסטרו אפשר לעשות חביתה אחרי כמה שעות עבודה (אז אם זה באמת כך זה פוסל אותו).

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Classify,

קצת בעיתי למצוא לכמה זמן מספיקות הסוללות של ניידים. אני מדבר בעיקר על המחשבים של דל. יש איזה אתר שאפשר לראות שם איזה דגם מחזיק כמה זמן אם איזה סוללה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שלום לכולם ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד של חברת dell אז רציתי לשאול אם המחשבים שנתתי לה הם טובים, היא בקשה ממני לבחור לה את המחשב הכי טוב של החברה בסביבות ה4500 שקלים. היא רוצה רק מחשב נייד של dell והשימוש שלה במחשב הוא לעבודות ולאינטרנט ואולי גם למעט משחקים והיא רוצה שהוא יהיה טוב גם בעוד שלוש או ארבע שנים. אלו המחשבים מה אתם אומרים? והאם יש מחשבים יותר טובים של חברת dell באותו הסכום או בפחות? תודה. http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=3335 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16160

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by shaib,

HP Pavilion dv6-3010ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3906 Asus G51VX-RX05 http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 ההתלבטות היחדיה שלי היא לגבי תועלת המעבד לעומת הכרטיס מסך. השימוש של המחשב נחצץ שווה בשווה בין שימוש ביתי (גלישה, סרטיםף טיפה עריכה וכו') לבין גיימינג עם דרישות לא הכי גבוהות, pro 10, ובעיקר משחקי רשת דוגמאות knight online, wow,mu online. המשחקים הנ"ל לא דורשים את שיא הטכנולוגיה אך חשוב לי בכל זאת שהמחשב יוכל להתמודד גם עם משחקים שיש להם דרישות מעבר (תוך חשיבה לתווך הרחוק). לכן אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לקבלת החלטה האם ללכת על הדגם של האסוס בעל הכרטיס מסך החזק יותר או על הHP עם המעבד החדש(אשמח לקבל פרופורציות לגבי ההבדלים בין המעבדי…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by SmOkImOkEy,

שלום שלום וחתימה טובה יש לי מחשב hp pavilion dv5 1060ej הוא בן שנתיים והסוללה שלו החליטה למות אני רוצה לקנות סוללה חדשה אבל בארץ המחירים לא הגיוניים אני רוצה להזמין מחו"ל, הבעיה היא שאין לי כתובת להחזיר אז אני צריך להיות בטוח שקניתי את הבטריה הנכונה ולכן אני צריך לדעת עד כמה הדגם של הבטריה צריך להיות מדוייק אם אני מוצא בטריה שמתאימה ל hp pavilion dv5 1000 series זה יהיה לי בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  23. יעוד - המחשב לגלישה וסרטים למחשב, ייתחבר אליו גם ממיר של YES והמחשב יישמש כטלוויזיה. המחשב לא למשחקים אבל ארצה שייפעלו עליו כמה משחקים כמו MAFIA 2 וSTARCRAFT2.. תקציב - במקסימום 3,200.. אין OC, ללא מסך וציוד היקפי, לא חשובה האסתטיות וללא מערכת הפעלה. דרושה הרכבה בחנות.. אכפת לי מהשקט של המחשב כי הוא יהיה בחדר שינה.. חשבתי על משהו בסיגנון הזה: בחרתי במעבד והזיכרון הגדול יחסית לתקציב הזעום כי אני רוצה שהמחשב יספיק לי לטווח ארוך מאוד, וזה בעצם בראש סדר העדיפויות יותר מהכל! (אני לא מתכוון לקנות עוד מחשב ב4 שנים הקרובות..) כמו שאתם רואים חסר מארז כרטיס מסך וספק כי אני פשוט לא יודע מה כדאי בזול, אם אוכל להריץ את המשחקים הנ"ל גם ללא כרטיס מסך (הONBOARD יספיק) אז א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by compiz,

נתקלתי בבעיה וגם בדילמה. אני לא מצליח לעשות שיחזור לנקודה ההתחלתית ז"א לנקודה שרק התקנתי את המחשב . אם אני אעשה פורמט אני עלול לאבד את הWIN 7 המקורי וגם את אחריות היצרן . מה דעתכם ועצתכם בשבילי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  25. ובגלל שזה גם לגרפיקה הדרישה הטבעית היא כרטיס מסך ATI או NVIDIA. חשבתי לכיוון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10409 אשמח לעוד המלצות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.