עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לקבל 2 מפרטים: אחד שיכלול את המחשב עם מסך גדול ואיכותי אפשרי, והמפרט השני שיכלול 2 מסכים איכותיים קצת יותר קטנים באותו תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 9K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים, תכני HD. חדש בתחום הגיימינג אז עוד אין הגדרות ייעודיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה ה…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  2. שלום לכולם, אני חושב על קנייה של מחשב גיימינג לשימוש אישי. משחקים כמו WARZONE PUBG וכו'... יש לי כרטיס מסך שקיבלתי ASUS GTX 1070 8G ואני מעוניין לקנות את שאר הרכיבים(מעבד, זיכרונות, ספק, מארז...). התקציב עומד על 2000 ש"ח(אם אפשרי), אין צורך במערכת הפעלה או לדים/אורות וכדומה. רצוי שיהיה כלול כונן SSD/M2 של 240-256G ועוד לפחות 1TB. אשמח לקבל עזרה/ייעוץ בבניית מפרט אופטימלי לתקציב. תודה הרבה!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by IDOnoach,

שלום. אני מחפש מחשב לגיימינג. משחק בעיקר RTS כגון COH2 החדש. יש לי היום מחשב נייד עם I5 וכרטיס מסך HD6500 שלא מריצים את המשחקים מספיק חלק וברזולוציה גבוהה לטעמי. הייתי שמח להמלצות בתקציב. כמו כן מה דעתכם למפרט הזה שהוצע לי ביד 2 ב1500 שקל- מעבד-AMD Phenom II X4 965. (4 ליבות) לוח-GA-870A-UD3. 8GB RAM. כרטיס מסך:HD6850.(מריץ הכול) מארז של ANTEC שקט ואיכותי. ספק של corsair 550w דיסק קשיח

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by nadavP3,

שלום אני צריך עזרה במצית נייד שיהיה דיי קל (נגיד 2קג או 2.5 לא יותר, כמובן שפחות אדיף) מסך 10~14 לא יותר קטן\גדול וגם בפחות מ10,000 (נגיד סביבות ה8000 יהיה נהדר) תודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by adam12345,

היי עכשיו עשיתי הזמנה למחשב חדש להלן המפרט INTEL CORE 2 DUO E6700 Scythe "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes OCZ StealthXStream 600W Power Supply GIGABYTE GA-P35-DS4 NZXT LEXA OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC gforce 8800 gts 640mb עכבר G5וLogiTech מחיר בערך 6500 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  6. אני עוזר לחבר לבנות מפרט כמה שיותר יעיל, למטה מצורף המפרט שהוא בנה בTMS שמציג פחות או יותר את הדרישות שלו הבעיה שהוא חרג ב1200 מהתקציב ולכן אני צריך את עזרתכם, תעזרו לקצץ במה שאפשר ולהפוך את המפרט ליעיל ומסודר יותר! תודה על עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לנעול את התקציב ב6500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד שיריץ GTA V ללא בעיה כשיצא וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V SKYRIM battlefield 3 CRYSIS 3 FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך full hd 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by o07,

לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס. מבין שני אלו איזה הכי כדאי?(אם אפשר גם להסביר למה, מכיוון שאפשר לראות שלשני מפרט יותר טוב אבל הראשון עם מעבד חדש יותר אז רק מכיוון שהמעבד הוא IVY אז הוא עולה הרבה יותר, נראה לי מוזר.) כמובן ביחס של מחיר תמורה. אם יש נייד יותר מוצלח בבקשה תנו לינק, תודה. 14" Dell Vostro 3460 i5-3210M 500G 3700ILS http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203460/vostro-3460-3210m.htm 15" Asus K53E i7-2670QM 750G 3600ILS http://www.fre.co.il/pl_product~1256165165~39~89.htm

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  8. שלום לכולם ! אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Visual Studio עם אמולטור עבור Android ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לד…

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי הצעה למחשב הזה ב- 9300 ש"ח (עם 1GB תוספת זיכרון). http://www.notebookclub.co.il/prod-D820-1.htm אני זקוק לו לשימוש באוטוקד ולהורדות באימיול. האם לדעתכם הוא מספיק טוב לזה ? תודה רבה וערב טוב.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by ep-120,

בלי כלום!!! רק מיקלדת וזהו אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לפחות 3 שנים ככה בלי להחליף כלום ואני לא עושה OC אז לא צריך קירור מסיבי ואם אפשר המלצות למסך עד 6000 ש"ח שישמש גם לTV (אם אפשר שזה יכלול גם רמקולים עם שלט באיכות סבירה)

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  11. שלום לכולם, לפרויקט מאוד מיוחד שאני עובד עליו אני מעוניין להקים חוות רינדור קטנה. הפרויקט הוא בתלת מימד ונעשה במאיה. ברצוני לרכוש מספר מחשבים לרינדור בלבד (מחשב עבודה כבר יש). תהליך הרינדור מצריך כוח עיבוד רב, אך אין צורך בו בכרטיס מסך. התקציב - עד 20,000 ש״ח ועד 5 מחשבים נפרדים. ממה שקראתי, מחשב i7 2600k @ 4.7-4.8ghz מקבל ב-cinebench 11.5 ציון של 9+. ממה שראיתי בזאפ זה אפשרי בתקציבי לרכוש 5 מחשבים כאלה. הציון הכולל ב-cinebench יהיה 5*9=45. אני משתמש בציונים של cinebench מאחר ואני יכול להבין מהם סדר גודל של זמני רינדור בהשוואה למחשב שכבר ברשותי. הייתי שמח לשמוע את דעתכם על מה שכתבתי כאן, המלצות נוספות/אחרות ודברים שכדאי לי לשים לב אליהם בנוגע לרכישת מחשבים שיעברו OC,…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  12. למה המחיר שלהם כזה זול ביחס לשאר המתחרים על אותם דגמים? אני יודע שלפני כמה שנים הניידים של דל נחשבו למאוד גרועים.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  13. לא כולל עכבר מקלדת וכד' בלי אוברקלוק עם מסך עד 4800 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש רצוי מראשון לציון הכיוון לעבוד מול חנות אחת ... אבל ניתן לפצל את הכרטיס מסך לחנות אחרת (אם ההפרש מצדיק מהלך כזה) כללי לסרטים אינטרנט ,מוזיקה לא משהו רציני אבל שהיה לאורך זמן ולא רק לשנה em, פרטים : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים,הורדות,משחקים בבסיסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by quantoM,

דגש על נוחות, תקינות ויציבות. גודל מסך לא משנה אבל לא צריך מעל ל15". לא קריטי - שלא יהיה כבד מדיי. כמו כן אשמח ליעוץ בבחירת מערכת הפעלה, התלבטות בין Vista לXP. כמו כן חשוב שהסוללה לא תגמר כל חצי שעה, שתהיה ארוכת חיים[ללא טעינה]. וזהו בערך. בתודה, Quantom.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  16. מבקש מפרט למחשב עד 8000 שח" ללא מסך ורמקולים, לוח אם הכי מתקדם להיום דגש על לוח האם וזכרונות אני משתמש במחשב גם לעריכת וידיאו בנוסף למשחקים ושאר הדברים תודה

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  17. היעוד של המערכת : גלישה באינטרנט , הפעלת תוכנת office , צפיה בסרטים , וחיבור לטלויזיה. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪231 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm…

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by -Blaze-,

אחה"צ טובים.עד לפני כמה שנים התמצאתי בכל נושאי החומרה והגיימינג וכל מה שמסביב. כל זאת עד הגיוס לצבא.בתור חייל קרבי לא היה לי אפילו זמן לחשוב על משהו שקשור לגיימינג, מעבר למשחק זריז פה ושם ב360.אפשר להגיד שלא שיחקתי בשום משחק שיצא ב3 השנים האחרונות, חוץ מME3 שיצא בדיוק כשהייתי ברגילה.עכשיו כשהשחרור מתקרב (כמו שאומר השיר: "יום שחרורי קרב ובא") חזר לי החשק לחזור לכל העניין הזה, אבל לצערי אין לי מחשב שאפשר לשחק בו (משתמש בmacbook), ולצערי כיום אני לא יודע דבר וחצי דבר על החומרה החדשה.אז אני צריך 2 דברים: מפרט למחשב קומפלט. בלי מסך או ציוד היקפי. אין לי בעיה להביא את הדברים החשובים מארה"ב, אז אפשר לחלק את המפרט ל2, חלק אחד מחנות בארץ וחלק שני במחירי ארה"ב (לדוגמה newegg). אני …

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by ToY_SoldieR,

מה אתם אומרים על המפרט הבא?? http://img260.echo.cx/my.php?image=untitled0gi.jpg :s05: :s05: :s05: מה לשפר? מה להוסיף? מה להוריד? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  20. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  21. שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by miz,

אני חושב לקנות מעבד נייד עם המעבד I7-2630 אני אמור להשתמש בו לתוכנת שחמט, אז השימוש שלי יפעיל בצורה חזקה את כל המעבדים בTURBO האם המחשב יחזיק מעמד לאורך זמן? או שהוא יתחמם ויהרס מהר, ואז עדיף כבר לקנות מחשב נייח

23. אני רוצה לשדרג את המחשב, אבל צריך לעשות את זה בתקציב. וכדי להפיק את המירב אני מעדיף להישאר עם רכיבים שאני מאמין שעובדים עדיין היטב. אודה להצעות, תודה 1. תקציב: 2000-2500, חריגות קטנות אפשריות 2. שימוש המחשב: גיימינג (בדר"כ משחקי תפקידים/אסטרטגיה. פחות כל המשחקי אקשן עתירי הגרפיקה), סרטים, תכנות/פוטושופ ותוכנות דומות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. רכיבים שיש לי ואפשר (ועדיף אם אפשר) להשתמש בהם - דיסק קשיח (SAMSUN HD103SJ ATA), שתי זכרונות 2GB, ספק כוח 400W, מארז, צורב/דיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by r1980,

http://www.buycenter.co.il/sg_product~LT-RD33-2510~7233~9758.htm מה דעתכם? האם LATITUDE היא הסדרה המתקדמת יותר? מי עדיפה מבין כל הסדרות של דל? אני צריכה מחשב חזק וקל יחסית, שישמש אותי כמה שיותר זמן. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by Mor_S,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח - 3750 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. קצת עריכת סרטים ומוזיקה ו3D. א) משחקים כגון GTA IV Crysis וכל המשחקים האלה, העריכות לא יהיו הרבה (מאוד) בשימוש. ב) במשחקים אפשר לומר שיהיה שימוש רב, בעריכת לא ממש (שימוש חובבני). ג) רזולוציה כרגע היא 1024.768 19' וכנראה בעתיד אקנה מסך '22\24'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי?. לא, אבל תחובר מערכת 5.1 למחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? צורב, יש ברשותי כרגע צורב X16 ואני מסתפק בו. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? העיקר שלא יפריע בלילה, ושלא יפריע לישון…

• 11 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים