עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש המלצות לשדרג את המפרט שלי למשחקים ולפעמים גם סרטים

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by urkoni2222,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. Started by PCMCH1990,

מעוניין במחשב שישמש בעיקר לאימון מודלים של למידת מכונה. קיים כרטיס RTX 3060 12GB, אך על המפרט לתמוך בשדרוג עתידי ל - RTX4090. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/-. מתאפשרת חריגה עד 1000 ש"ח עבור Futureproofing או פרמטרים חשובים אחרים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון מודלים של למידת מכונה פיתוח תוכנה - python/js 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך…

4. Started by tomereise,

אהלן, רכשתי עכשיו את ה-Lenovo yoga 3 14 ואני רוצה לקנות תחנת עגינה בשבילו, לא צריך המון חיבורים אבל כן חשוב לי DVI, ETHERNET, ו-USB3. יש המלצות? כמה שיותר זול מן הסתם עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  5. אהלן חברה , מחפש המלצה למחשב נייד עד 7000 שקל +- (אפשר מאילת ) , לגיימינג ותיכנות , חובה שיהיה 17.3 לפחות . מחבר את המחשב לעיתים ל55' fhd , חשבתי על אסוס רוג ? 1070gtx יהיה מיותר פה ? ביחס נניח ל1060 ? האם הפררש הבעיצועים שווה את התוספת הכספית? האם כדאי להזמין מחשב מאיביי חול נניח?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. שלום התחלתי להתעניין ברכישת נייד ויש כמה רכיבים שאני לא מש יודע מה ההבדל בנייהם קודם כל כרטיס מסך: איך הנווידה קוואדרו 160M? לווידאו וקצת משחקים יודע שזה לא כרטיס למשחקים כבדים בלוטות: מה ההבדל בין המודלים של דל ה- 370 וה 410 אינטרנט אלחוטי: מה ההבדל בין ה-אינטל לינק 5100 A/G/N 802.11 לבין ה 5300 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  7. Started by ranbe,

אני מחפש לקנות מחשב חדש . תקציב - עד 4000 . עיקר השימוש הוא אינטרנט וסרטים יש למישהו רעיון למפרט טוב ?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by mindblast,

שלום, למחשב יש דיסק קשיח משולב SSD 24 גיגה. ה SSD אמור להיות CACHE או משהו כזה, לפי HD TUNE אחרי שלוש שעות עבודה עם המחשב , ה SSD לא עשה אפילו פעולה אחת. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  9. שלום, אני מתלבט הרבה לגבי מחשב שאני מעוניין לרכוש בקרוב , מחשב שיריץ משחקים בצורה מקסימלית ויתמוך בצורה מלאה ברזולוציה ובמסך שלי (LG W2362TQ) אז הנה הרכיבים (מתוך ההמלצות כאן באתר) וההתלבטויות : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 אחרי הכל החלטתי ללכת על המעבד הזה , הרבה אמרו לי שהביצועים ביחס להבדלים במחיר של i7 והנ"ל,לא משמעותיים ואני גם לא צריך את זה (את ה I7) מה אתם אומרים ? לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪599 מותאם לשאר הרכיבים ולמעבד? זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GOLD EDITION - ULV : OCZ3G1333ULV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪648 אני רציתי 8 GB אבל הורידו אותי מזה מהר מאו…

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  10. צריך להיות חלונות7 64 ביט ו 8 GB זיכרון (?-זה מה שאמרו לי) , המחשב ישמש לעיבוד תמונות,פוטושופ \תוכנות דומות ואולי בהמשך לעריכת וידאו,פחות להצגה במחשב חשבתי על הדל N4030 ולהרחיב זיכרון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9163&perur=4 אשמח לקבל את הדיעה עליו או המלצה על מחשב אחר מתאים תודה

11. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ב-3000 שקל מאיפה כדאי לקנות ועם אילו חלקי חומרה? אשמח אם תשלחו אתר של המקום שבו אתם ממליצים לקנות ובשביל מחשב שנועד בעיקר להורדות ומשחקים כדאי להשקיע יותר? ואם כן כמה ומאיפה אפשר לקנות את אותו מחשב תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  12. המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by RiGiD,

שלום חברה למחשבי Lenovo T&X series היה תמיד את תוכנת העזר ThinkVantage שהיה עוזר המון עידכונים של המערכת בזמן אמת, שידרוגים, גיבוי ועוד הרבה והכל היה בתוכנה אחת עכשיו השאלה שלי היא מה הסידרה/סדרות הבאה של lenovo אשר יש לה את התכונה המצויינת הזאת האם יש לפטופים אחרים שיש להם אופציה דומה אולי קצת יותר זולים

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. ברצוני לקבל חחות דעת לגבי מחשב msi gx700 ,מטרת המחשב היא עיקר אינטרנט סרטי full hd ומשחקים מידי פעם לא מעוניין בהכי הכי אבל מעוניין לשחק ב call of duty האחרון שיצא ואולי גם ב black ops ,מעוניין לדעת גם אם המחשב הנ"ל יכול לשדר לי לטלוויזיה סרטים באיכות FULL HD קיימת יציאת HDMI!! יש לציין שבכוונתי להגדיל את הזיכרון ל 4GB אז ככה:Operation system support Genuine Windows 7® Ultimate (Retail), basic CD/DVD Recording software. For testing only. No Installation Disks, nor LICENSES are included. Processor Intel® Centrino® 2 Dual Core Processor Technology T9300 2.5Ghz/6 Mb/800 MHz Chipset Intel® PM965 + ICH-8M Graphics & Video Module NVIDIA® 8600M-GT 512MB Main Memory 2GB D…

15. בלי מסך וצורב וכל ציו הקיפי מחפש מחשב שיחזק מעמד טובבב ועוד דבר מאיפה אתם מממליצים לי לקנות אותו

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  16. אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  17. שלום, הלך לי המחשב הקודם - Amd 3000 עם 1gb ram (כן עוד קיימים מחשבים כאלו). ואני צריך מחשב שיחליף אותו . כל התפקיד שלו זה בסך הכל אופיס ואינטרנט (כלומר אין שום דרישה מהמחשב), אם אפשר רצוי שיהיה שקט. למשחקים ודברים כבדים יש לי מחשבים אחרים בבית... אשמח לחוות דעת עבור המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11597 (קונה מאייבורי כנראה בכל מקרה, אז הצעות ממקומות אחרים פחות רלוונטים) בחוות דעת אני מתכוון: 1. האם יש בעייה עם הספק כח / לוח אם . 2. האם שווה לשקיע עוד כמה מאות בשביל לקבל מחשב משמעותית יותר חזק (למשל עוד 200 בשביל 8gb זכרון). ואין צורך ב SSD. תודה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  18. אהלן, מבקש מפרט למחשב לתכנות וגרפיקה בעיקר (קצת סרטים ומשחקים) בתקציב של עד 4K (ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח) 1) תקציב : 3500 עד 4000 ש"ח 2) שימושים : - פיתוח תוכנה (.NET,visualStudio ) - גרפיקה ועריכת וידאו (כתחביב 30% שימוש) MAYA,3dMAX,PhotoShop - משחקים (בסגנון flightSimulator) וסרטים 3) יש צורך בציוד היקפי לגבי מסך מתכנן על 23" FHD 4) מבחינת שקט - עדיף כמה שיותר (7 מ 10) 5) ללא OC 6) לא מתוכנן שדרוג משמעותי מעדיף משהו שימשוך לשנים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  19. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש להחליף את הנייד הקיים שלי. השימוש הוא לצפייה ב HD 720\1080 mkv/bluray ועבודה יומיומית של אופיס\אינטרנט. חשוב לי מאוד השקט ואני מוכן להשקיע כסף בשביל זה. אני לא רוצה לשמוע את המחשב (עד כמה שאפשר כמובן). אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר , רמקולים או מערכת הפעלה. הארד דיסק מכיוון שיש לי NAS יכול להיות 500 ג'יגה למרות ש1TB לא עולים הרבה יותר. אני שוקל ללכת על מארז שטוח (HTPC) מכיוון שזה יכנס לי בדיוק במזנון שיש את הרסיבר וכו' שם. מארז קטן ככל האפשר יהיה עדיף. כרטיס מסך אני צריך עם יציאת HDMI כמובן ועדיפות לקירור פסיבי (שוב בשביל השקט) אשמח לעזרה במיוחד עם הלוח אם, זכרונות, מעבד (כולל קירור שקט למעבד) וספק כוח שקט כמובן. אין לי העדפה לחנות, מבחינת תקצ…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by alexbak,

אני מתעתד לקנות מעבד שיהיה מבוסס core2 או ה 7250 או ב 7300. שניהם תומכים ב 64 bit לפי הבנתי. איזה מע' הפעלה מומלץ לקנות עבורם? האם ה 64bit או הגרסה הישנה יותר? האם תשובתכם תקפה לויסטה, XP או הפצה של לינוקס. תודה!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by jocash,

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 Inspiron 6400 15.4" 2.0 Ghz 120GBוDellו נראה לי כמו עסק ממש טוב ב-4200 שקל. מה אתם אומרים? יש לכם המלצה אחרת בשבילי? אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב ולכלכלה באוקטובר, אשמח לדעותיכם. המחשב ישמש אותי ללימודים, כמובן. תודה!

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  22. היי אני מתחילה לימודי אנימצית תלת מימד ואשמח לעזרה בהרכבה של מפרט מתאים. קיבלתי מהמכללה המלצות למפרט (צירפתי אותן) אבל הן מאוד מאוד כלליות. התוכנות עליהן אעבוד במהלך הלימודים הן: lightwave, photoshop, Zbrush, after effects ו- maya. רוצה להרכיב מחשב טוב באזור ה4,000-5,000 (ללא המסכים) תודה מראש לעוזרים המלצות לרכישת מחשב לצרכי אנימציה ועיצוב.docx

23. Started by matan5165,

היי אני רוצה להצטרף למבצע החדש של סלקום עם האינטרנט הנייד. המודם שם הוא PCI EXPRES ואין לי מושג אם יש לי את זה. זה המחשב (סתם דוגמא לאתר עם מפרט מלא) http://www.ciao.co.uk/Toshiba_Satellite_M70_131__6480369 יש לי את האפשרות הזאת ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by Raped,

שלום, מישהו יכול לבנות לי בבקשה מפרט טוב למשחקים חזקים+גרפיקה עד כ8 אלף (ללא ציוד הקפי) תודה רבה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by hellfire03,

קניתי לאחרונה dell vostro v131 בלי מערכת הפעלה התקנתי עליו ubuntu 11.10 X64 וגם WIN 8 DEV PREVIEW כמה שאלות: האם יש משהו שדומה לדריברים באובונטו? (משהו שיתן לי לקבוע את התפקיד של המקשי קיצור, ואם אני לא טועה גם יסדר בעיות עם הtouchpad) יש לי ויסטה מהנייד הקודם שלי האם עדיף להשתמש ב WIN 8 או בויסטה? (בזמנו היא הייתה ממש לא טובה, האם אחרי ה SP שיצאו לה היא כמו WIN 7 בערך?) כמובן שיש לי כל מני בעיות עם הדריברים ב WIN8 האם יש סיכוי לפתור את זה? (הדריבר של ה tuchpad נתקע בתחילת ההתקנה, וגם של הסאונד וגם חלק מהדריברים של הכרטיס רשת) ואיזו תוכנה באה עם הנייד בדרך כלל כדי לתפעל את הקורא טביעת אצבע (למרות שאני מנחש שזה יותר גימיק מאשר שימושי)? תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים